Алтернатива Адобе Мусе

алтернативе за музику Адобе


Адобе Мусе је софтвер за израду веб локација који је у почетку фокусиран на потребе корисника који имају одређену позадину веб дизајна, степен свести о шифрирању и искуство у развоју компликованих пројеката. Али шта је са оним корисницима који су почетници у овој ниши?

Шта је са онима који су се управо одлучили да направе веб локацију са значајкама и траже пристојну алтернативу Адобе Мусе да би започели успешно и лако? У том погледу нећете наћи боље решење од произвођача веб сајтова. Најубедљивија и најзначајнија предност ових система је та што су посебно створени са потребама, вештинама и настојањима почетника на уму.

Најбоље алтернативе Адобе Мусе

Градитељи веб локација пружају изузетну лакоћу коришћења, практичност, функционалност, интуитивну природу и приступачност. То су они фактори који у почетку утичу на одлуку корисника који траже достојну замену за Адобе Мусе. Без обзира да ли сте професионални дизајнер или нови корисник који је заинтересован за нишу и вољан је да тестира и побољша ваше способности веб дизајна, градитељи веб страница ће најбоље радити на испуњењу ваших задатака.

Ако сте се одлучили за преглед најбољих услуга које добро делују за већину корисника биће од велике важности. У овом чланку ћемо говорити о Вик-у, уКит-у и ВордПресс-у – системима који се тренутно сматрају најбољим Адобе Мусе алтернативама. Ево зашто.

1. Вик

Вик буилдер веб локација

Вик – је градитељ веб страница који с правом заслужује титулу „најбоље Адобе Мусе“ алтернативе. Систем је невероватно једноставан, разумљив и погодан посебно за оне кориснике који раније нису били укључени у израду веб локација. Нема потребе да поседујете знање програмирања како бисте креирали пројекат са Вик-ом са пуним значајкама – једноставни и једноставни скочни прозори и интегрисани савети или упутства омогућиће вам да покренете јединствену веб локацију испочетка без икаквих вештина кодирања. Да видимо шта тачно Вик тренутно може да нам понуди:

 • Професионални предлошци. Галерија дизајна за израду веб локација тренутно обухвата преко 550 професионалних предложака високог квалитета који су подељени у тематске групе ради лакшег рада. Предлошци веб локација који су задати подразумевано су спремни за мобилне уређаје, прилагођавају се било којој радној површини и мобилним уређајима без потребе да се унапред уређују.
 • Алатке за прилагођавање. Без обзира који предложак ћете користити, биће 100% прилагодљив, с пуно бесплатних и плаћених функција (попут графичких елемената, поставки дизајна, интеграције презентација, кинографија, мултимедијских датотека и интеграције дугмади друштвене мреже итд.) Који ће се користити у ову сврху..
 • Опције уређивања дизајна. За кориснике којима недостаје искуство веб дизајна, Вик нуди два главна начина да започну са својим пројектима – Вик АДИ и Стандардни Вик Едитор. Иако ће вам иновативни алат за интелигентну дизајну Вик помоћи да аутоматски дизајнирате веб локацију користећи претходно достављени садржај, Стандардни уређивач ће вам омогућити да креирате сопствени пројекат испочетка ручним уређивањем. Овако можете не само да учините своју веб локацију јединственом, већ и побољшате своје сопствене вештине кодирања.
 • Мобиле Едитор. Предлошци Вик-а не одговарају, али мобилни уређивач услуге омогућава самостално креирање њихових мобилних верзија. То значи да ваш мобилни приказ веб локације може у потпуности да измени чак и у покрету, без да ове промене постану видљиве у верзији веб локације за десктоп. Међутим, све промене које извршите у режиму радне површине неизбежно се приказују у мобилној верзији да би корисници били свесни најновијих вести и ажурирања.
 • Блоггинг Енгине. Вик омогућава покретање и управљање блоговима 24/7. Захваљујући интегрисаном механизму за блоговање, моћи ћете да додајете и уређујете постове, додељујете нове функције и функције постојећим постовима, планирате заказане публикације, мењате општа подешавања за бога, издвојите одељак Истакнути постови, додајете тагове, бирате и прилагођавате предлошци блогова или феедови итд.
 • Опције е-трговине. Са Виком можеш креирати и управљати мала или средња веб продавница. Систем омогућава дизајнирање привлачних и функционалних изложбених прозора како би се ефикасно приказали производи које нудите на продају, управљали и ажурирали веб продавницу у било које доба дана, прилагодили детаље плаћања и испоруке, подешавања пореза, изабрали и прилагодили предлошке е-трговине, осигурали сигурно и лако процес куповине, увоз / извоз производа из ЦСВ датотека, осигурајте 24/7 корисничку подршку и друге вишеструке погодности које ће купци ценити.
 • Вик код. Градитељ веб страница није фокусиран на професионалном развоју веб локација, али има одличан алат који може понудити својим корисницима. Ово је Алат за Вик код, што омогућава покретање и подешавање сложених веб апликација које професионално изгледају и функционишу. Овде нема потребе да се борите са кодовима и сложеним алатима за веб дизајн – оно што вам је уместо тога потребно је да следите савете дате у интерфејсу да бисте креирали сопствене апликације и ефекте за напредне перформансе веб локације.

Цена: Вик је више него приступачан градитељ веб страница. Да бисте тестирали систем, можете користити бесплатни план који никада не истиче онолико дуго колико вам треба. За кориснике који се одлуче за надоградњу на више планове, систем пружа могућност избора између пет плаћених претплата, које се разликују у понуђеним услугама, алатима и условима, као и у аспекту цене.. Цена плаћених планова креће се од 4,50 УСД за најефикасније решење до 24,50 УСД за најскупљу понуду. Вик такође често нуди попусте и посебне понуде за прве и лојалне кориснике.

Испробајте Вик бесплатно

2. уКит

уКит веб буилдер

уКит – је градитељ веб страница, која је најбоља Адобе Мусе алтернатива за оне којима треба веб страница за мала предузећа. Упркос пословном фокусу услуге, могуће је креирати друге врсте пројеката са пуним значајкама – толико интуитиван, једноставан и функционалан градитељ веб локација. Чак и неискусни веб мајстори ће моћи да савладају уКит и покрену веб страницу са њим само за неколико сати – од тренутка када се региструјете на сервис и до тренутка када објавите готов пројекат. Звучи фантастично? Погледајте сет функција система да бисте били сигурни да није шала:

 • ВИСИВИГ уређивач веб страница. Градитељ веб страница у почетку је вредан пажње због своје невероватне једноставности и практичности. Долази с практичним уређивачем веб локација ВИСИВИГ који приказује све измене које направите на страници и омогућава вам да их исправите на време. Превлачење и пуштање доприноси једноставности употребе и практичности.
 • Колекционарна предлошка. Избор шаблона уКит је мало мање обиман од оног који нуди Вик, али то се не односи на аспект квалитета. Од данас, градитељ веб страница нуди преко 400 предложака специфичних за одређену категорију, који сви подразумевано одговарају. Без обзира који предложак ћете користити, моћи ћете да прегледате његове мобилне и радне верзије да бисте схватили како ће изгледати на било ком уређају. Предлошци се могу мењати у било којој фази процеса веб дизајна без губитка садржаја.
 • Интегрирани виџети. Градитељ веб страница има колекцију интеграбилних виџета који вам могу помоћи да најбоље искористите своје перформансе пројекта. Колекција видгета је прилично богата и садржи више елемената који могу бити сјајни за ваш пројекат (Дугмад за друштвено умрежавање, Коментари корисника, Онлине цхат, Временска линија, Тимер, Калкулатор интернетских услуга – уЦалц, Видгет Цалл Бацк само су неки од најбољих узорака).
 • еЦоммерце Енгине. уКит заслужује пажњу захваљујући моћним могућностима е-трговине. Када користите систем, можете бирати између два режима који вам омогућавају да веб локацију повежете са веб страницом. Можете или повезати постојећи видгет за е-трговину доступан на залихама или га интегрисати Ецвид плугин да бисте добили веб локацију са е-трговином.
 • Опсежне могућности интеграције. Помоћу уКит-а могуће је интегрисати се са другим сервисима трећих страна (попут видео и аудио плејера, аналитике, апликација за стриминг итд.) За побољшани ниво генерисања клијената, раст клијентске базе, прикупљање статистика и анализе. Тако, на пример, интеграција ЦРМ-а омогућава повећање количине продаје, контролисање протока олова, статистику стопе конверзије и аспекте који утичу на њих.
 • Права за заједничко веб управљање. уКит је леп избор за тимски рад. Руководилац пројеката може делити права приступа веб страници са колегама који заједно дизајнирају пројекат. Они ће бити одговорни искључиво за развој и промоцију веб локација, док ће власник веб странице имати приступ подацима о плаћању и наплати.

Цена: уКит је најјефтинији градитељ веб страница који сада можете пронаћи у ниши модерног дизајна. Градитељ веб страница нуди четири плаћена плана. Њихови трошкови се крећу између 4 УСД месечно и до 12 УСД месечно на основу укључених услова и значајки. Дакле, чак је и најнапреднији и најскупљи план више него приступачан свима који пружа широк спектар функција. Без обзира за плаћени план који ћете ићи, сигурно ћете бити задовољни аспектом трошкова.

Испробајте уКит бесплатно

3. ВордПресс

ВордПресс веб страница за прављење веб страница

ВордПресс – је најбоља бесплатна алтернатива Адобе Мусе ако одлучите да покренете веб локацију са ЦМС-ом. Систем углавном вреди пажње искусних веб дизајнера, чије вештине и знање програмирања помажу им да искористе целокупан скуп функција платформе. ВордПресс такође ужива популарност код оних корисника који тек започињу истраживање нише веб дизајна и из неких разлога не желе да користе веб локацију. Погледајмо карактеристике које систем чине тако популарним на савременом тржишту веб дизајна:

 • Блоггинг Енгине. ЦМС је у почетку освојио светско признање као блогерска платформа, али брзо се развио у решење све у једном. Када је у питању развој блога, систем је један од лидера у ниши за веб дизајн.
 • Интеграција додатака. Ово је, вероватно, најзначајнија, ВордПресс предност – она ​​на коју се заиста поноси. Скоро је немогуће израчунати тачан број бесплатних и плаћених додатака у систему и на мрежи. Количина интеграбилних додатака и додатака знатно прелази количину доступну на залихама. Овде треба узети у обзир једну једину нијансу: при одабиру додатка водите рачуна да имате поузданог веб програмера. У супротном, безбедност и поверљиве информације на целој вашој веб локацији могу бити изложене ризику.
 • Избор предлошка. Избор предложака доступних на залихама није баш обиман у програму ВордПресс. Међутим, можете претраживати много више њих на вебу како бисте их додатно прилагодили по жељи. Предлоге за ВордПресс такође могу бити бесплатне и плаћене. Услови одабира и препоруке за коришћење су готово исти, јер су спољне ВордПресс теме такође развили веб дизајнери које уопште не познајете..
 • Уређивање кода. Систем подразумева свест о кодирању вештина и основа. Ако немате никакво командовање програмским језиком, можда ће вам представљати изазов створити јединствену веб локацију. Међутим, ако су ваше вештине веб дизајна на пристојном нивоу, имаћете предности када их користите.
 • Опсежна корисничка заједница. Иако се ЦМС не може похвалити снажном корисничком подршком, потребе корисника за квалитетном помоћи у потпуности се надокнађују информацијама које пружа широка корисничка заједница, а које су знатно порасле од датума оснивања система.
 • Бесплатан избор хостинга. ВордПресс нема свој интегрисани хостинг, али сваки корисник има прилику да одабере било који хостинг по свом избору.

Цена: ВордПресс је бесплатни систем за управљање садржајем отвореног кода. Овде корисници могу бесплатно да креирају и управљају веб локацијама. Међутим, ако имате потребу да креирате потпуно опремљене пројекте са пуно функција, додатака, видгета и високог квалитета предложака, нећете ићи без да их купујете на вебу. Поред тога, мораћете да водите рачуна о хостингу јер ВордПресс нема интегрисано решење за хостинг. Заправо је најбољи хостинг провајдер, што је и званична препорука самог система Блуехост. Осим широког спектра услуга, нуди три плана, чија цијена почиње с 2,95 УСД / мјесечно и достиже до 5,45 УСД / мјесечно.

Испробајте ВордПресс бесплатно

Суштина

Адобе Мусе је квалитетна апликација за радне површине која има визуелни уређивач који поједностављује процес веб вести. Међутим, систем није баш једноставан за употребу за људе који немају вештине веб дизајна, али такође подразумева и неопходност предузимања додатних радњи како би веб локација постала доступна на интернету. Избор најбоље Адобе Мусе алтернативе често је изазов, осим ако не знате на шта вам треба обратити пажњу када наставите са развојем веб страница.

ТОП алтернативе Адобе Мусе алтернативе:

ВикВик је најбољи све-у-један веб девелопер који омогућава покретање различитих типова веб локација. Његов невероватан сет значајки, опсежан веб дизајн и могућности прилагођавања, једноставност и приступачност учинили су систем непобитном заменом за Адобе Мусе.
Вик.цом

уКитуКит је висококвалитетни градитељ веб страница, који одлично функционира за покретање веб локација малих предузећа, мада систем можете да користите и за креирање других веб локација. Нема потребе да разумете аспекте веб дизајна или кодирања, одаберите хостинг и пренесите своју веб локацију на њега. Све се врши директно у систему, што обезбеђује пристојне резултате и искуство веб израде веба. уКит.цом

ВордПрессВордПресс је бесплатни ЦМС отвореног кода, који ужива светску популарност због своје једноставности, скупа функција, без посебних захтева за знањем кодирања и одличним резултатима које ћете на крају искористити. Систем је такође познат по својим моћним опцијама интеграције које такође доприносе одличним резултатима. ВордПресс.орг

Ови системи су посебно створени за потребе корисника. Леп су избор за не-техничаре, али сјајно делују и за искусне веб програмере. Све платформе су једноставне за употребу, погодне и супер ефикасне. Осигуравају глатко и успешно искуство веб дизајна, изазивајући пристојне резултате.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me