Πώς να κάνετε τη φόρτωση του ιστότοπού σας στο WordPress γρήγορα

Ο πιο γρήγορος, απλούστερος τρόπος για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress και να τον υπερφορτίσετε στο μέγιστο. Μάθετε πώς να κάνετε το WordPress να λειτουργεί πιο γρήγορα.


Κάντε το WordPress να τρέχει πιο γρήγορα

Το WordPress είναι ένα υπέροχο CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου), αλλά όπως ίσως γνωρίζετε, μπορεί να υποφέρει από μεγάλη υστέρηση. Δυστυχώς, η ταχύτητα είναι ένα τεράστιο πρόβλημα με το WordPress και ακόμη και μια νέα εγκατάσταση του WordPress δεν είναι τόσο γρήγορη. Έκανα μερικά Δοκιμές ταχύτητας Pingdom και εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης της μέσης ταχύτητας φόρτωσης σελίδας που πήρα μετά από μια νέα εγκατάσταση:

Φορτώστε το χρόνο του WordPress μετά από μια νέα εγκατάσταση

Τώρα πραγματικά οι μόνοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ταχύτητα σε αυτό το σημείο είναι ο οικοδεσπότης Ιστού μου, η γεωγραφική τοποθεσία των διακομιστών δοκιμών Pingdom και ο νέος ιστότοπος WordPress. Αγνοήστε τα άλλα στατιστικά και κοιτάξτε τώρα το χρόνο φόρτωσης. Χρειάστηκε σχεδόν 1 δευτερόλεπτο για να φορτώσει έναν σχεδόν κενό, ολοκαίνουργιο ιστότοπο WordPress. Ένα δευτερόλεπτο μπορεί να μην ακούγεται πολύ καιρό, αλλά στην πραγματικότητα είναι. Και φυσικά, μετά την εγκατάσταση του προσαρμοσμένου θέματος και των προσθηκών σας, μαζί με όλες τις εικόνες, τα βίντεο και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας – θα φορτωθεί ακόμη πιο αργά! Επιπλέον, πολλαπλές δοκιμές αποκάλυψαν μια διακύμανση στις διαφορές χρόνου φόρτωσης, συμπεριλαμβανομένων πολλών μεγαλύτερων χρόνων φόρτωσης, που μερικές χρειάστηκαν περίπου 2 δευτερόλεπτα για φόρτωση.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η ταχύτητα?

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, εξακολουθούν να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί (και εκατομμύρια παγκοσμίως) που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο με αργές συνδέσεις, που κυμαίνονται από τη σύνδεση μέσω τηλεφώνου μέχρι το παλιό πρότυπο τηλεφώνου 2G. Ακόμη και ορισμένοι πάροχοι 3G και 4G αντιμετωπίζουν εξαιρετικά επιβράδυνση όταν το δίκτυό τους κατακλύζεται από αιτήματα κίνησης.

Για οποιαδήποτε διαδικτυακή επιχείρηση, είναι σημαντικό να αφιερώσετε το χρόνο που απαιτείται για να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα του ιστότοπού σας. Διαφορετικά, ενδέχεται να χάσετε πελάτες. Μόνο ένα επιπλέον δευτερόλεπτο χρόνου φόρτωσης κάνει όλη τη διαφορά και μπορεί να σας κοστίσει εκατοντάδες (ή και χιλιάδες) δολάρια σε χαμένα έσοδα.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΓΟΝΟΣ: Μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο μέσος ιστότοπος έχει λιγότερα από 2 δευτερόλεπτα για φόρτωση προκειμένου να προσελκύσει την προσοχή ενός δυνητικού πελάτη.

Οι αργοί ιστότοποι που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για τη φόρτωση αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα απώλειας του πελάτη και την πιθανή πώληση. Επιπλέον, είναι πολύ γνωστό ότι οι αργοί ιστότοποι έχουν επίσης αρνητικές επιπτώσεις στο SEO και συνήθως κατατάσσονται χαμηλότερα.

Ας κάνουμε το WordPress πιο γρήγορο!

Λοιπόν, πώς μπορώ να κάνω γρήγορη φόρτωση του ιστότοπού μου στο WordPress; Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει αλλού, υπάρχει μια ποικιλία τεχνικών τροποποιήσεων, προσαρμογών και προσθηκών που μπορείτε να εγκαταστήσετε και όλα αυτά στοχεύουν στο να κάνει το WordPress να λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα. Μετά την εγκατάσταση Συνολική προσωρινή μνήμη W3, ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης WordPress, θα παρατηρήσετε σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες:

Φορτώστε το χρόνο του WordPress μετά από μια νέα εγκατάσταση με ενεργοποιημένο το W3 Total Cache

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πύραυλος WP είναι η κορυφαία αγαπημένη μου προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης στο WordPress. Πρόκειται για ένα premium πρόσθετο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό, αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι ταχύτερο, έχει απλούστερη διεπαφή χρήστη και είναι πολύ πιο εύκολο να διαμορφωθεί.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, ο χρόνος φόρτωσης μειώθηκε σημαντικά… αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερος! Υπάρχουν μερικά ακόμη πράγματα που θα μπορούσα να τροποποιήσω για να το κάνω γρηγορότερο. Το ίδιο το Pingdom θα σας πει τι άλλα πράγματα μπορείτε να κάνετε, αν και βρήκα τα περισσότερα από αυτά μόνο αύξησε τη βαθμολογία “βαθμού απόδοσης” του Pingdom και δεν βοήθησε πραγματικά στην αύξηση του πραγματικού σκορ “χρόνος φόρτωσης”.

Φορτώστε χρόνο με βελτιωμένη βαθμολογία βαθμού απόδοσης Pingdom

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, ο βαθμός απόδοσης του Pingdom βελτιώθηκε δραματικά αφού ακολούθησε τις οδηγίες τους, ΑΛΛΑ δεν βελτίωσε πραγματικά τον πραγματικό χρόνο φόρτωσης αρκετά σημαντικά για να το ονομάσει βελτίωση.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι προσθήκες WordPress βοηθούν στην ταχύτερη, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετά γρήγορο.

Ενώ όλες αυτές οι πρόσθετες τροποποιήσεις που προτείνει το Pingdom βοήθησαν, δυστυχώς όλοι χρειάζονται πολύ χρόνο για να διαμορφώσουν και τελικά κατέληξαν να μην είναι σημαντική ώθηση στην ταχύτητα. Θα μπορούσα ακόμα να κάνω συμπίεση εικόνας, αν και η νέα μου εγκατάσταση του WordPress δεν είχε ακόμα εικόνες. Τι είναι λοιπόν ένα πιο σημαντικό τσίμπημα για να αυξήσετε δραματικά το χρόνο φόρτωσης?

Πώς να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα?

Το κρίσιμο κλειδί για να κάνετε το WordPress να λειτουργεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα είναι η επιλογή του σωστού παρόχου φιλοξενίας. Κάνει μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Κατά την εκκίνηση, οι περισσότεροι webmaster προσπαθούν κατανοητά να εξοικονομήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Συχνά θα επιλέξουν έναν φτηνό, κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας που φαίνεται να είναι μια καλή συμφωνία. Αν και ένας κοινόχρηστος λογαριασμός φιλοξενίας μπορεί να επαρκεί για τις τρέχουσες ανάγκες τους, ο τρέχων οικοδεσπότης Ιστού τους είναι πιθανώς το πρόβλημα. Ήθελα να δοκιμάσω αυτήν τη θεωρία και να εγκαταστήσω ένα νέο αντίγραφο του WordPress σε μια ποικιλία διαφορετικών λογαριασμών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αφού δοκιμάσατε το καθένα, το κορυφαίο αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό:

Φορτώστε χρόνο μιας νέας εγκατάστασης WordPress με το A2 Hosting

Απλά αλλάζοντας τους οικοδεσπότες Ιστού, η ταχύτητα του χρόνου φόρτωσης αυξήθηκε δραματικά! Αυτό έχει νόημα καθώς ο οικοδεσπότης Ιστού σας είναι ο πραγματικός μυς πίσω από τον ιστότοπό σας. Αν και υπάρχουν τεχνικές τροποποιήσεις και βελτιστοποιήσεις που μπορείτε να κάνετε, ο φυσικός διακομιστής και το κέντρο δεδομένων στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός σας στο WordPress κάνει τη σημαντικότερη διαφορά. Εάν σκοπεύετε να ασχοληθείτε σοβαρά με την ταχύτητα του ιστότοπού σας, πρέπει να επιλέξετε το σωστό οικοδεσπότη.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο φυσικός διακομιστής και το κέντρο δεδομένων στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός σας στο WordPress κάνει τη σημαντικότερη διαφορά.

Χρησιμοποιώντας το βελτιστοποιημένο πρόγραμμα Turbo της A2 Hosting

Για να πάρω τον ταχύτερο χρόνο φόρτωσης, χρησιμοποιούσα το πρόγραμμα Turbo WordPress της A2 Hosting, το οποίο εξακολουθεί να είναι κοινόχρηστο web hosting, αλλά βελτιστοποιήθηκε για το WordPress. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία του WordPress, επειδή είναι προεγκατεστημένο με το WordPress με τη βέλτιστη διαμόρφωση.

Για να ξεκινήσετε, επισκεφτείτε τη διεύθυνση a2hosting.com/wordpress-hosting και εγγραφείτε στο πρόγραμμα Turbo. Εάν είστε πραγματικά σοβαροί για την ταχύτητα, έχετε την επιλογή να προσθέσετε ακόμη περισσότερη ισχύ διπλασιάζοντας τους πυρήνες της CPU και προσθέτοντας 1 GB μνήμης RAM, αν και δεν το έκανα αυτό για τη δοκιμή μου.

A2 Hosting διαμορφώσιμες επιλογές

Ολοκληρώστε την ολοκλήρωση της αγοράς και το A2 Hosting θα εγκαταστήσει αυτόματα μια βελτιστοποιημένη έκδοση του WordPress στον λογαριασμό σας. Θα συνιστούσα να εγκαταστήσετε ένα νέο αντίγραφο καθώς έτσι θα βελτιστοποιηθεί πλήρως με τις σωστές διαμορφώσεις W3 Total Cache, αν και μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να εγκαταστήσετε νέο αντίγραφο (θα χρειαστεί απλώς να εγκαταστήσετε τις προσθήκες που περιλαμβάνονται και στη συνέχεια να ρυθμίσετε χειροκίνητα το W3). Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, συνοδεύεται από πολλά άλλα πρόσθετα εκτός από το W3 Total Cache, όπως το EWWW Image Optimizer για συμπίεση εικόνων.

Στιγμιότυπο οθόνης των προεπιλεγμένων προσθηκών που είναι προεγκατεστημένα με το A2 Hosting

Εκτός από τα W3 και EWWW, τα άλλα πρόσθετα δεν συμβάλλουν στην ταχύτητα και είναι περισσότερο από αυτά που θεωρώ bloatware… Μπορείτε να τα αφαιρέσετε ή να τα διατηρήσετε, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Άλλα Tweaks για εκτέλεση

Ακολουθούν ορισμένα επιπλέον πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε!

Χρησιμοποιήστε PHP 7

Βεβαιωθείτε ότι ο οικοδεσπότης Ιστού σας χρησιμοποιεί PHP 7 ή μεγαλύτερη. Τη στιγμή αυτής της γραφής, χρησιμοποιούσα PHP 5.6, η οποία είναι πιο αργή και τώρα ούτε συνιστάται από το WordPress. Το PHP 7 βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί σε πολλούς ιστότοπους. Ήμουν πιο αργός από ό, τι θα έπρεπε να το υιοθετώ μόνος μου. Τελικά είναι περίπου 2 έως 3x γρηγορότερα χάρη στο νέο Zend Engine 3.0. Μπορεί επίσης να χειριστεί 3x όσες αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο, κάτι που αποτελεί μεγάλη ώθηση στην απόδοση. Κατώτατη γραμμή – βεβαιωθείτε ότι ο κεντρικός υπολογιστής σας έχει ενεργοποιημένη την PHP 7.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον υπάρχοντα ιστότοπό σας, καθώς η αναβάθμιση της έκδοσης PHP του διακομιστή σας μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα. Ελέγξτε το δικό σας κωδικοποίηση θεμάτων και προσθηκών για συμβατότητα πρώτα!

Εικόνες LazyLoad

Δεδομένου ότι οι εικόνες είναι αρκετά μεγάλες σε μέγεθος, θα θελήσετε να τις βελτιστοποιήσετε. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το πρόσθετο EWWW Image Optimizer θα το κάνει. Υπάρχουν και διάφοροι άλλοι. Ωστόσο, εκτός από τη βελτιστοποίηση των εικόνων, μια καλή πρακτική είναι να τις «τεμαχίζει» ώστε να εμφανίζονται μόνο όταν εμπίπτουν στην οπτική γωνία του προγράμματος περιήγησης στον χρήστη. Για παράδειγμα, εάν έχετε μια μεγάλη σελίδα με πολύ περιεχόμενο πάνω από την εικόνα, η εικόνα δεν θα φορτωθεί έως ότου ο χρήστης μετακινηθεί προς τα κάτω στο σημείο της σελίδας όπου είναι ενσωματωμένη η εικόνα. Αυτός ο μηχανισμός μειώνει τον αριθμό αιτημάτων HTTP και βελτιώνει το χρόνο φόρτωσης για τον χρήστη.

συμπέρασμα

Υπάρχει μια ποικιλία τεχνικών τροποποιήσεων που μπορείτε να εκτελέσετε για να βελτιώσετε το χρόνο φόρτωσης του WordPress σας, αλλά η πιο σημαντική ώθηση ταχύτητας που μπορείτε να το κάνετε είναι χρησιμοποιώντας το σωστό web host. Πριν μεταφέρετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στο νέο σας οικοδεσπότη, μεταβείτε πρώτα στο Εργαλείο δοκιμής ταχύτητας Pingdom και εκτελέστε μια γρήγορη δοκιμή στον υπάρχοντα ιστότοπό σας. Αποθηκεύστε τα στατιστικά και, στη συνέχεια, εκτελέστε ξανά τη δοκιμή αφού πραγματοποιήσετε τη μεταφορά για να συγκρίνετε τις διαφορές ταχύτητας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μετρήσετε τη βελτίωση της νέας ταχύτητάς σας.

Όταν βελτιστοποιείτε το WordPress για ταχύτητα, είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε με το δεξί πόδι. Η χρήση του σωστού κεντρικού υπολογιστή, όπως το πρόγραμμα WordPress Turbo της A2 Hosting, ως βασική γραμμή και βελτιστοποίηση από εκεί, θα διασφαλίσει ότι το WordPress σας λειτουργεί υπερφορτισμένο στο μέγιστο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map