Πότε να κάνετε αναβάθμιση από Κοινόχρηστο Web Hosting

Ο ιστότοπός σας ξεπέρασε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας; Μάθετε σχετικά με την αναβάθμιση του προγράμματος φιλοξενίας ιστού για να έχετε καλύτερη απόδοση και σε τι μπορείτε να αναβαθμίσετε.


Αναβάθμιση από κοινόχρηστο web hosting

Ο ιστότοπός σας δεν φορτώνεται τόσο γρήγορα όσο παλιά; Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας, ενδέχεται να είναι ώρα για αναβάθμιση. Η κοινή φιλοξενία είναι συχνά ένα προσωρινό μέτρο όταν ξεκινάτε με τη φιλοξενία Ιστού. Παρέχει πολλά πλεονεκτικά σε νέους χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν γρήγορα και οικονομικά έναν ιστότοπο. Ωστόσο, θα πρέπει τελικά να αναβαθμιστεί καθώς ο ιστότοπός σας μεγαλώνει. Η κοινόχρηστη φιλοξενία προορίζεται να χειριστεί μικρούς ιστότοπους που δεν απαιτούν πόρους και έχουν λίγη κίνηση. Καθώς ένας ιστότοπος μεγαλώνει, θα συνεχίσει να κερδίζει περισσότερη επισκεψιμότητα και να καταναλώνει σταδιακά περισσότερους πόρους διακομιστή, τελικά να ξεπερνά έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Πώς ξέρω ότι είναι ώρα να αναβαθμίσετε?

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας όταν παρατηρείτε προβλήματα συνεχούς απόδοσης, όπως χαμηλό “χρόνο απόκρισης” ή “χρόνο εκτέλεσης”. Ένας ιστότοπος όπως Pingdom μπορεί να σας πει πόσος χρόνος φόρτωσης οφείλεται στο χρόνο που απαιτείται για να επιστρέψει μια απάντηση ο διακομιστής και πόσος χρόνος απαιτείται για την εξυπηρέτηση αρχείων ή την εκτέλεση JavaScript που απαιτείται για τη λειτουργία μιας σελίδας. Εάν ο ιστότοπός σας έχει βελτιστοποιηθεί πλήρως με κάθε δυνατό τρόπο και εξακολουθεί να αγωνίζεται, αυτό θα σήμαινε ότι η συμφόρηση είναι ο οικοδεσπότης σας. Τελικά, η κοινόχρηστη φιλοξενία δεν έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη χρήση, αλλά μάλλον για νέους ιστότοπους με μικρή κίνηση.

Έλεγχος πόρων διακομιστή

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τη χρήση των πόρων του διακομιστή σας. Φροντίστε να ελέγξετε τη χρήση της CPU και της μνήμης σας. Πρόκειται για δημοφιλείς περιοχές που συχνά πλησιάζουν το μέγιστο όριο χωρητικότητας στον διακομιστή.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ – Αυτός είναι ένας τομέας όπου η κοινή φιλοξενία μπορεί συχνά να δημιουργήσει εμπόδιο. Όταν μια εφαρμογή ιστού εκτελείται στον διακομιστή σας, θα χρησιμοποιεί μια γλώσσα προγραμματισμού όπως η PHP και μια βάση δεδομένων όπως η MySQL, και οι δύο θα χρησιμοποιούν τη CPU του διακομιστή. Δεδομένου ότι το περιβάλλον φιλοξενίας είναι κοινόχρηστο, η χρήση της CPU μοιράζεται μεταξύ όλων των χρηστών του διακομιστή. Ακόμα και με απεριόριστο εύρος ζώνης, εάν αρκετά άτομα έχουν πρόσβαση σε έναν ιστότοπο σε μια δεδομένη στιγμή, η χρήση της CPU θα αυξηθεί, ενδεχομένως να χτυπήσει το όριο που επιβάλλει ο κεντρικός υπολογιστής και να οδηγήσει σε 500 σφάλματα για τους χρήστες. Ενδέχεται επίσης να αντιμετωπίσετε το σφάλμα “Υπέρβαση του μέγιστου χρόνου εκτέλεσης των 30 δευτερολέπτων”, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι η ουρά ή ο αριθμός των ταυτόχρονων ατόμων που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο είναι τόσο μεγάλη, η CPU δεν μπορεί να λειτουργήσει αρκετά γρήγορα για να διατηρηθεί. Πολλοί κεντρικοί υπολογιστές παρέχουν ένα γράφημα της χρήσης της CPU, το οποίο θα βοηθήσει στον προσδιορισμό του εάν μεγιστοποιείτε τη δική σας.

Μνήμη Εάν εκτελείτε μια εφαρμογή ιστού όπως το WordPress και αρχίσετε να αντιμετωπίζετε σφάλματα όπως “Fatal σφάλμα: Επιτρεπόμενο μέγεθος μνήμης 33554432 bytes εξαντλημένο” και ο κεντρικός υπολογιστής σας δεν παρέχει τη δυνατότητα αύξησης της μνήμης που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο λογαριασμός σας, η αναβάθμιση μπορεί να είναι επιλογή για εξέταση. Η MySQL μπορεί επίσης να καταναλώσει μνήμη και καθώς το μέγεθος της βάσης δεδομένων αυξάνεται, το ίδιο ισχύει και για τις απαιτήσεις μνήμης και CPU.

Τι πρέπει να αναβαθμίσω?

Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν προηγμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας στα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε. Για παράδειγμα, το Web Hosting Hub προσφέρει 3 διαφορετικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας (Spark, Nitro, & Dynamo) που προσφέρουν και τα δύο διαφορετικά επίπεδα απόδοσης. Αυτή είναι η φθηνότερη διαδρομή για αναβάθμιση και συνήθως μια προσωρινή επιδιόρθωση. Συνήθως, ωστόσο, η πιο δημοφιλής αναβάθμιση από κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας είναι σε λογαριασμό VPS (Virtual Private Server). Οι λογαριασμοί VPS προσφέρουν πολύ καλύτερη απόδοση και είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για τη διαχείριση μεγαλύτερων ποσοτήτων επισκεψιμότητας. Δυστυχώς, οι λογαριασμοί VPS είναι πολύ πιο ακριβοί, αλλά η απόδοση μπορεί να το αντισταθμίσει. Δείτε τη λίστα των προτεινόμενων κεντρικών υπολογιστών VPS που προσφέρουν την καλύτερη απόδοση.

Τελικές σκέψεις για την αναβάθμιση

Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν οικοδεσπότη Ιστού που προσφέρει μια ποικιλία αναβαθμίσιμων σχεδίων για το μέλλον, όπως πολλαπλά VPS και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Οι οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρουν πλήρεις λύσεις φιλοξενίας μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε με τον ιστότοπό σας και να εξαλείψετε τυχόν απογοητευτικές μετεγκαταστάσεις ιστότοπων σε άλλον κεντρικό υπολογιστή. Εάν ο τρέχων οικοδεσπότης Ιστού σας δεν προσφέρει λογαριασμό φιλοξενίας VPS, σας συνιστούμε να μεταβείτε σε έναν. Το InMotion Hosting είναι ένας πλήρης οικοδεσπότης Ιστού που προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων και είναι μια εξαιρετική επιλογή για αναβάθμιση σε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map