Γιατί πρέπει να αποφύγετε τη δωρεάν φιλοξενία Ιστού

Η δωρεάν φιλοξενία δεν είναι καλή πρακτική για έναν νόμιμο επιχειρηματικό ιστότοπο. Μάθετε γιατί ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων & πώς να βρείτε μια καλύτερη εναλλακτική λύση.


Γιατί πρέπει να αποφύγετε τη δωρεάν φιλοξενία Ιστού

Για πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, η κατοχή ενός ιστότοπου είναι μια σημαντική στρατηγική για την επιτυχία. Δυστυχώς, η κατοχή ενός ιστότοπου μπορεί να είναι ακριβή. Ακόμα και αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας και να μειώσετε το κόστος πρόσληψης ενός επαγγελματία σχεδιαστή Ιστού, θα πρέπει να πληρώσετε για τη φιλοξενία Ιστού και ένα όνομα τομέα. Η φιλοξενία Ιστού δεν είναι πολύ δαπανηρή, αλλά είναι μια συνεχής υπηρεσία για την οποία πρέπει να πληρώνετε συνεχώς. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού χρεώνουν περίπου 5 έως 10 $ ανά μήνα. εκτός αν επιλέξετε έναν από αυτούς τους οικοδεσπότες Ιστού που ακούγεται «πολύ καλός για να είναι αληθινός» προσφέροντας εντελώς δωρεάν φιλοξενία Ιστού.

Είναι δωρεάν πραγματικά αξίζει τον κόπο?

Περίμενε ένα λεπτό. Δωρεάν φιλοξενία; Ακούγεται υπέροχο, έτσι; Προτού ενθουσιαστείτε και ανεβάσετε τα αρχεία του ιστότοπού σας σε έναν δωρεάν διακομιστή, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τίποτα δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Εάν είστε σοβαροί για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και θέλετε επαγγελματικό ιστότοπο, τότε θα πρέπει να επανεξετάσετε και να διαβάσετε αυτούς τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ πρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν φιλοξενία Ιστού:

Ιός / κακόβουλο λογισμικό / εισβολή

Πολλές από αυτές τις λεγόμενες εταιρείες «δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων» εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στον ιστότοπό σας ή ακόμη και μοιράζονται τα προσωπικά σας στοιχεία με άλλους. Μερικοί χρησιμοποιούν ακόμη και την «δωρεάν φιλοξενία» ως μέτωπο για κλοπή ταυτότητας. Λόγω του «δωρεάν» επιχειρηματικού μοντέλου, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για να σας προστατεύσουν από αποφασισμένους χάκερ. Ο ιστότοπός σας θα μπορούσε να αφαιρεθεί ή ακόμη και να διαγραφεί λόγω κακών πρακτικών ασφάλειας.

Περιορισμοί περιεχομένου

Όταν παίρνετε κάτι δωρεάν, πάντα θα υπάρχει κάποιος δραστικός περιορισμός. Μπορεί να περιοριστείτε σε μόλις 20 MB χώρου για μερικές φωτογραφίες ή εικόνες και κείμενο. Μπορούν να περιορίσουν το εύρος ζώνης σας σε αστάθμητα ποσά. Μπορεί να μην είστε τυχεροί όσον αφορά τον αριθμό των ιστολογίων που μπορείτε να έχετε ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στείλετε ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό πραγμάτων που θα μπορούσαν να βλάψουν την επιχείρηση ή την προσωπική σας χρήση.

Κακή απόδοση

Η δωρεάν φιλοξενία είναι συχνά αναξιόπιστη και είναι πολύ μη επαγγελματική για έναν νόμιμο επιχειρηματικό ιστότοπο. Η δωρεάν φιλοξενία μπορεί να έχει εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, επομένως προσέξτε!

Κακή υποστήριξη πελατών… ή Καμία καθόλου!

Η δωρεάν φιλοξενία Ιστού συχνά στερείται καλής υποστήριξης πελατών. Μερικοί μπορεί να μην προσφέρουν καν υποστήριξη πελατών. Εάν έχετε πρόβλημα, βασικά είστε μόνοι σας.

Διαφημίσεις ανεπιθύμητων

Οι δωρεάν εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων πρέπει να κερδίσουν χρήματα με κάποιο τρόπο. Πολλοί από αυτούς θα εισάγουν στον ιστότοπό σας διαφημίσεις επί πληρωμή, ώστε να μπορούν να βγάλουν μερικά επιπλέον χρήματα. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να κάνει τον ιστότοπό σας να μοιάζει με ανεπιθύμητο και μπορεί ακόμη και να βλάψει την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης.

Ζητήματα ιδιοκτησίας ιστότοπου

Μερικοί δωρεάν οικοδεσπότες Ιστού είναι γνωστό ότι διαγράφουν τον ιστότοπο των μελών τους χωρίς λόγο. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό εάν αφιερώσατε πολύ χρόνο στη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου. Φανταστείτε να ξοδεύετε μια εβδομάδα και να προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας σύμφωνα με τον τρόπο που θέλετε, μόνο για να βρείτε ότι διαγράφηκε την επόμενη μέρα χωρίς λόγο. Και, σύμφωνα με πολλούς δωρεάν όρους παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, στην πραγματικότητα δεν έχετε πλήρη κυριότητα του ιστότοπού σας, εφόσον φιλοξενείται μαζί τους.

Επωνυμία

Ποιο φαίνεται πιο επαγγελματικό για τους πελάτες σας: Example.com ή Example.SuperCoolFreeHost.com; Εάν θέλετε δωρεάν φιλοξενία ιστού, πιθανότατα δεν πρόκειται να λάβετε δωρεάν ρύθμιση ονόματος τομέα ανώτερου επιπέδου. Εάν το κάνετε, υπέροχα, αλλά οι προειδοποιήσεις που ισχύουν εξακολουθούν να ισχύουν.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Η καλή βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της σελίδας 42 των σελίδων αποτελεσμάτων αναζήτησης Google (SERPs) ή της σελίδας 1. Ποια θα προτιμούσατε να έχετε; Εάν απαντήσατε «σελίδα 1», τότε θέλετε να τρέξετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τη δωρεάν φιλοξενία Ιστού. Στην πραγματικότητα, θα θέλατε να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο, ώστε να είστε σίγουροι ότι η φιλοξενία σας είναι ασφαλής, αξιόπιστη, γρήγορη και δεν αποτελεί μέρος μιας «κακής γειτονιάς» κοινής φιλοξενίας. Η δωρεάν φιλοξενία Ιστού δεν πληροί καμία από αυτές τις κρίσιμες απαιτήσεις.

Μια καλύτερη εναλλακτική λύση για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων

Ένας σοβαρός ιδιοκτήτης επιχείρησης δεν πρέπει να χρησιμοποιεί μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Η πληρωμένη φιλοξενία είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Τι γίνεται όμως με το υψηλό κόστος ενός πληρωμένου web host; Εάν έχετε πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε ίσως θελήσετε να δείτε έναν φτηνό, κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας ιστού. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων. Είναι επίσης μια απολύτως νόμιμη και ασφαλής πρακτική για μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται web hosting. Μία από τις καλύτερες και πιο προσιτές κοινόχρηστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι το iPage. Είναι ένας νόμιμος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει ασφαλή και αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων σε προσιτή τιμή. Μπορείτε να βρείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.ipage.com και να αγοράσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστού για περίπου $ 2 / μήνα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το iPage, διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο iPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map