Πώς να γράψετε την τέλεια ανάρτηση ιστολογίου για την επιχείρησή σας

Μάθετε πώς να γράφετε την τέλεια ανάρτηση ιστολογίου κατανοώντας τα βασικά στοιχεία μιας ανάρτησης και χρησιμοποιώντας ένα αποτελεσματικό & αποτελεσματικός τύπος γραφής.


Πώς να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου

Η σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου για την επιχείρησή σας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολλή δουλειά και αφοσίωση. Ξέρω ότι μου πήρε μέρες να κάνω μέρες. Θα αφιερώναω ώρες για να ερευνήσω ένα θέμα, να ασχοληθώ με τις επιλογές λέξεων και, στη συνέχεια, να υποβάλω άρθρα με τα οποία δεν ήμουν απολύτως ευχαριστημένος. Και όταν γράφετε για τη δική σας επιχείρηση, είναι ακόμη πιο αγχωτικό, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να δημοσιεύσετε ένα άρθρο που αντικατοπτρίζει την ποιότητα που παρέχει η επιχείρησή σας.

Το ιστολόγιό σας είναι μια αντανάκλαση της επιχείρησής σας & Είναι επιτακτική ανάγκη να δημοσιεύσετε ποιοτικό περιεχόμενο για τους αναγνώστες σας.

Κάντε κλικ στο Tweet

Σήμερα, μπορώ να χτυπήσω ένα καλά ερευνημένο και προσεκτικά δημιουργημένο άρθρο 2000 λέξεων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες, όλα χωρίς να ιδρώνω.

Τι άλλαξε; Εμπειρία. Γράφω και γράφω με το WordPress επαγγελματικά εδώ και πέντε χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχω αναπτύξει έναν τύπο που με βοηθά να ερευνώ και να γράφω πιο γρήγορα. Δεν κοιτάω πια το δρομέα στην οθόνη μου, που μου άρεσε από το μπλοκ του συγγραφέα. Μπορώ να βουτήξω κατευθείαν στο θέμα μου και να γράψω.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τον τύπο μου για τη σύνταξη της τέλειας ανάρτησης ιστολογίου και πώς να το κάνω με αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Ορίστε λοιπόν.

9 βασικά στοιχεία μιας ανάρτησης ιστολογίου

Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα εννέα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει κάθε ανάρτηση ιστολογίου:

Στοιχεία της τέλειας ανάρτησης ιστολογίουΈνα διάγραμμα των βασικών στοιχείων που πρέπει να έχει κάθε ανάρτηση ιστολογίου.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο υπότιτλος είναι προαιρετικός και δεν απαιτείται απαραίτητα. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από το θέμα / πρότυπο του ιστολογίου σας και τις προτιμήσεις σας. Εάν αποφασίσετε να εφαρμόσετε ένα, θα πρέπει να έχει στυλ ως α Κατηγορία HTML και όχι ένα Επικεφαλίδα HTML.

Παρακάτω, θα συζητήσω λεπτομερέστερα τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει κάθε στοιχείο.

1. Ψωμί

Το Breadcrumbs βοηθά τις προσπάθειές σας στο SEO και χρησιμεύει επίσης ως οπτική βοήθεια πλοήγησης για τους αναγνώστες σας. Είναι απαραίτητο και πρέπει να προστεθεί στην ανάρτησή σας (και σε ολόκληρο τον ιστότοπό σας επίσης). Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, προτιμώ προσωπικά τη μορφή του “Home > Ιστολόγιο > Κατηγορία ιστολογίου > Δημοσίευση Τίτλου “μέσα στο ψωμί για δημοσιεύσεις.

2. Τίτλος

Στο διαδίκτυο, τα περισσότερα άτομα έχουν πολύ μικρό χρονικό διάστημα προσοχής – οπότε ο τίτλος σας είναι το πρώτο στοιχείο που θα τους βοηθήσει να αποφασίσουν αν η ανάρτησή σας αξίζει να διαβαστεί ή όχι. Ο τίτλος πρέπει πάντα να αποτελείται από ένα Ετικέτα HTML h1, χρησιμοποιήστε τις κύριες λέξεις-κλειδιά σας και συμπεριλάβετε απλή, αλλά ισχυρή γλώσσα. Υπάρχουν πολλοί φανταστικοί πόροι αν έχετε κολλήσει προσπαθώντας να γράψετε αποτελεσματικούς τίτλους. προτείνω WordStream.

Γράφοντας έναν τίτλο για την τέλεια ανάρτηση ιστολογίου σας

3. Συγγραφέας & Ημερομηνία

Υπάρχουν ακόμα πολλά ιστολόγια στο διαδίκτυο που δεν εμφανίζουν ποτέ τον συγγραφέα ή τις πληροφορίες ημερομηνίας σε μια ανάρτηση. Αυτή είναι απλώς κακή πρακτική και πρέπει πάντα να αποκαλύπτετε ποιος έγραψε το άρθρο και πότε γράφτηκε.

4. Εισαγωγή

Η εισαγωγή στο άρθρο σας είναι το δεύτερο πιο σημαντικό στοιχείο της ανάρτησής σας. Πρέπει και οι δύο να συνοψίσουν εν συντομία το περιεχόμενο της ανάρτησης και να πείσουν τον αναγνώστη ότι η ανάρτηση αξίζει να διαβαστεί μέχρι το τέλος. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ εισαγωγής που θα μπορούσατε να γράψετε – αφήγηση, χιούμορ, ερώτηση ή δήλωση γεγονότος. Όποια προσέγγιση κι αν ακολουθήσετε, θα πρέπει να είναι συναρπαστική για τον αναγνώστη. Εάν δυσκολευόσασταν να γράψετε εισαγωγές (υπάρχουν τόσες πολλές τρομερές εισαγωγές εκεί έξω!) Προτείνω έντονα να ξεκινήσετε με τις πιο ενδιαφέρουσες ή εκπληκτικές πληροφορίες που μάθατε ενώ ερευνάτε το θέμα σας.

5. Κύριο περιεχόμενο

Αυτό είναι το σώμα της ανάρτησής σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε διάφορα πράγματα όπως λίστες με σημεία και / ή αριθμούς, μπλόκ, εικόνες, βίντεο και υπότιτλοι για να βοηθήσουν στη διάσπαση του κειμένου, ώστε να είναι ευκολότερο να διαβαστεί. Οι αναγνώστες θα κάνουν λάμψη σε μεγάλα κομμάτια κειμένου και πιθανότατα θα σταματήσουν να διαβάζουν και θα κλείσουν την καρτέλα.

6. Υπότιτλοι

Οι υπότιτλοι (τεχνικά HTML επικεφαλίδες h2 έως h6’s) ακολουθούν τον τίτλο (h1) και όχι μόνο διευκολύνουν τους αναγνώστες να κατανοήσουν καλύτερα τη δομή του άρθρου σας, αλλά και να διευκολύνουν τους αναγνώστες να σαρώσουν και να αφομοιώσουν περιεχόμενο.

Οι υπότιτλοι είναι ένα στοιχείο μιας τέλειας ανάρτησης ιστολογίου

7. Εικόνες

Έχετε πάρει ποτέ μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό που περιέχει μόνο κείμενο; Ακριβώς. Οι εικόνες είναι ζωτικής σημασίας για να προσελκύσουν τους αναγνώστες στο περιεχόμενό σας και να παρέχουν ένα γρήγορο πλαίσιο για τα λόγια σας. Να περιλαμβάνονται πάντα υπότιτλοι – όπως επικεφαλίδες και υπότιτλοι, οι υπότιτλοι παρέχουν ένα άλλο στοιχείο που οι αναγνώστες μπορούν να σαρώσουν και να αφομοιώσουν γρήγορα κατά την κύλιση στο άρθρο σας.

8. Προτεινόμενη εικόνα

Μια καλά επιλεγμένη εικόνα θα αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο του άρθρου σας και θα παρέχει ένα σημείο ίντριγκας για τους αναγνώστες, ώστε να αισθάνονται υποχρεωμένοι να διαβάσουν την ανάρτησή σας.

9. Συμπέρασμα

Να τερματίζετε πάντα τις αναρτήσεις με ένα συμπέρασμα που συνοψίζει εν συντομία το περιεχόμενο της ανάρτησής σας. Ίσως θέλετε επίσης να συμπεριλάβετε πόρους για περαιτέρω ανάγνωση.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Οι επικεφαλίδες μεταξύ 12 και 14 λέξεων αρέσουν συχνότερα στο Facebook, ωστόσο η επικεφαλίδα στην ανάρτησή σας πρέπει να είναι 60 χαρακτήρες ή λιγότερες για τις μηχανές αναζήτησης. Δημιουργήστε έναν νέο / αναθεωρημένο τίτλο όταν κάνετε κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να λάβετε περισσότερες κοινές χρήσεις.

Γράφοντας μια ανάρτηση ιστολογίου

Πώς να γράψετε την ανάρτησή σας αποτελεσματικά & Αποτελεσματικά

Όλοι έχουν διαφορετική προσέγγιση στο γράψιμο. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να αρχίσουν να πληκτρολογούν και να βλέπουν τι συμβαίνει. Άλλοι, όπως εγώ, προτιμούν τη δομή.

Μου αρέσει να έχω μια ξεκάθαρη ιδέα – και σε χαρτί / σημειώσεις – για αυτό που γράφω πριν ξεκινήσω.

Αυτό συνήθως περιλαμβάνει η διαδικασία μου:

1. Δημιουργία μιας ιδέας

Ελάτε με μια ιδέα δημοσίευσης ιστολογίου που ανταποκρίνεται στο κοινό-στόχο σας. Οι ιδέες σας πρέπει πάντα να στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων των αναγνωστών σας. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. Εάν γράφετε για ένα θέμα που δεν ενδιαφέρεται το κοινό σας ή γνωρίζουν ήδη την απάντηση, δεν θα το διαβάσουν. Τόσο απλό. Δοκιμάστε να κάνετε googling την ιδέα σας και δείτε τι έχουν δημοσιεύσει οι ανταγωνιστές σας. Αν μπορείτε να βελτιώσετε αυτά που έχουν γράψει, υπέροχα! Εάν όχι, βρείτε μια άλλη ιδέα.

2. Έρευνα

Αν και θα πρέπει ήδη να είστε πολύ πεπειραμένοι στο θέμα για το οποίο γράφετε, ερευνήστε πάντα τα θέματα σας διεξοδικά. Ο στόχος κατά τη σύνταξη της τέλειας ανάρτησης ιστολογίου είναι να είναι η αρχή αυτού του θέματος. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα να γράφετε γι ‘αυτό. Συνήθως ανοίγω πολλές καρτέλες και δημιουργώ μια μεγάλη λίστα συνδέσμων και αποδίδω τις πληροφορίες που χρησιμοποιείτε – μην αντιγράφετε ποτέ.

3. Επικεφαλίδα με κλικ

Δεν μιλάω για κλικ-δόλωμα εδώ. Μιλώ για έναν τίτλο που τραβά αμέσως την προσοχή του αναγνώστη και τους ενδιαφέρει αρκετά για να αρχίσει να διαβάζει. Οι τίτλοι πρέπει να αντιμετωπίζουν ένα βασικό σημείο πόνου για τους αναγνώστες σας. Βεβαιωθείτε ότι έχει μήκος κάτω των 60 χαρακτήρων και περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας.

4. Σχεδιασμός της δομής

Δημιουργήστε ένα περίγραμμα λίστας με κουκκίδες της ανάρτησής σας. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει τον τίτλο, μια σειρά της εισαγωγής σας και μια σύντομη περίληψη για κάθε ενότητα της ανάρτησής σας. Ο σχεδιασμός της ανάρτησής σας έτσι θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα κενά και να συμπληρώσετε την ανάρτησή σας.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Θεωρώ ότι ο σχεδιασμός του τρόπου με τον οποίο θέλω να δομήσω την ανάρτησή μου, μέχρι να γράψω τους τίτλους, τους υπότιτλους και τις κουκκίδες για κάθε τίτλο, διευκολύνει για μένα να ολοκληρώσω τις αναρτήσεις μου. Για παράδειγμα, έχω ήδη γράψει μια περίληψη για τα συμπεράσματά μου ότι θα μετατραπούν σε πλήρεις προτάσεις σε αυτήν την ανάρτηση. Οργάνωση!

5. Γράφοντας την Εισαγωγή

Σε αυτό το στάδιο έχετε ήδη γράψει μερικές σημειώσεις για την εισαγωγή σας, οπότε συμπληρώστε τις λεπτομέρειες. Η πρώτη γραμμή πρέπει να περιλαμβάνει τις πιο σημαντικές πληροφορίες στην ανάρτησή σας. Αν δυσκολεύεστε να γράψετε εισαγωγές, αγοράστε Ο φανταστικός οδηγός του CoSchedule για τη συγγραφή ακαταμάχητων εισαγωγών.

6. Σύνταξη της ανάρτησης

Χρησιμοποιώντας τη δομή που δημιουργήσατε, συμπληρώστε τα κενά και γράψτε την ανάρτησή σας. Όταν έχω κολλήσει να γράφω, βρίσκω ότι χρησιμοποιώντας κουκκίδες για να απαριθμήσω τις σκέψεις μου με βοηθούν να πάρω τη σκέψη μου προκειμένου να μπορέσω να τις επεκτείνω σε πλήρεις προτάσεις. Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε την ανάρτησή σας με ένα αξιομνημόνευτο συμπέρασμα.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? ο Το ιδανικό μήκος ανάρτησης ιστολογίου είναι περίπου 2.100 λέξεις, αλλά αυτό θα διαφέρει ανάλογα με το θέμα σας.

Πρόσθετες συμβουλές για περαιτέρω τελειοποίηση των αναρτήσεων ιστολογίου σας

Συχνά, οι λέξεις από μόνες τους δεν είναι αρκετές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για γραφή στο διαδίκτυο.

Ακολουθούν μερικές γενικότερες συμβουλές δημοσίευσης που αξίζει να λάβετε υπόψη.

1. Σύντομες παράγραφοι

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι παράγραφοι εφημερίδων και περιοδικών έχουν μόνο 1-2 προτάσεις – είναι ευκολότερο να διαβαστούν και να αφομοιωθούν. Ομοίως, στο διαδίκτυο θα πρέπει να κολλήσετε με σύντομες προτάσεις. Διαφορετικά, το περιεχόμενό σας θα φαίνεται χοντρό και οι αναγνώστες θα κουραστούν και θα σταματήσουν να διαβάζουν.

2. Στόχος για 2.100 λέξεις

Σύμφωνα με Hubspot το ιδανικό μήκος δημοσίευσης ιστολογίου είναι περίπου 2.100 λέξεις. Εν τω μεταξύ, Μεσαίο λέει ότι οι αναρτήσεις που χρειάζονται 7 λεπτά για να διαβάσετε προσελκύουν περισσότερο την προσοχή και την προσοχή. Διαπιστώσαμε επίσης ότι τα περισσότερα από τα κορυφαία 10 αποτελέσματα αναζήτησης Google κυμαίνονται μεταξύ 2.032 και 2.416 λέξεων. Αποφύγετε λοιπόν να γράφετε σύντομες δημοσιεύσεις. Βεβαιωθείτε ότι κάθε δημοσίευση ιστολογίου καλύπτει το θέμα σε βάθος.

3. Συμπεριλάβετε αριθμούς & Στατιστική

Όποτε είναι δυνατόν, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όσων γράφετε με γεγονότα και αριθμούς (όπως έκανα στην τελευταία ενότητα σχετικά με το μήκος της λέξης). Δεν είναι μόνο ενημερωτικό για τον αναγνώστη, αλλά προσθέτει αξιοπιστία και εξουσία στην εργασία σας. Και πάντα συνδέστε με οποιαδήποτε δεδομένα και αριθμούς συμπεριλαμβάνετε στις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

4. Σύνδεση εσωτερικά

Όσο περισσότερο μπορείτε, συνδέστε με άλλες δημοσιεύσεις και περαιτέρω ανάγνωση στον ιστότοπό σας. Αυτό όχι μόνο θα ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εξερευνήσουν το περιεχόμενό σας, αλλά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εξηγείτε πλήρως μια ιδέα κάθε φορά που γράφετε γι ‘αυτό – απλώς συνδέστε και ενθαρρύνετε τους αναγνώστες να μάθουν περισσότερα.

5. Χρησιμοποιήστε ποιοτικές εικόνες

Οι εικόνες είναι σημαντικές για την ανάρτησή σας και η χρήση σχετικών, καλά επεξεργασμένων θα αυξήσει τις προβολές της ανάρτησής σας. Τα δικά μας αναλυτικά δεδομένα δείχνουν ότι οι αναρτήσεις με περισσότερες εικόνες λαμβάνουν περισσότερες προβολές από τις αναρτήσεις με μόνο μία ή καθόλου εικόνες. Επομένως, τραβήξτε τους ανθρώπους στο γράψιμό σας με φωτογραφίες και γραφικά υψηλής ποιότητας που προσθέτουν αξία στην ανάρτηση. Και μην ξεχάσετε να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες σας, ώστε να φορτώνονται γρήγορα.

6. Διαμορφώστε το κείμενό σας

Όπου ενδείκνυται, χωρίστε το κείμενό σας με έντονες λέξεις, κουκκίδες, εισαγωγικά και άλλους τύπους μορφοποίησης. Η χρήση μιας ποικιλίας διαφορετικών μορφών για το γράψιμό σας θα διευκολύνει την ανάγνωση και την κατανόηση με μια ματιά. Μεγάλα κομμάτια ή κείμενο θα απομακρύνουν αμέσως τους αναγνώστες.

7. Αναγνώσιμη γραμματοσειρά

Χρησιμοποιήστε μια καλή γραμματοσειρά που είναι ευανάγνωστη και ταιριάζει με την επωνυμία σας. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να αποφεύγετε τις φανταχτερές γραμματοσειρές και την ευθεία γραφή – κολλήστε με απλή τυπογραφία.

συμπέρασμα

Ορίστε λοιπόν, ο τύπος μου για τη σύνταξη αναρτήσεων ιστολογίου.

Το να γράφεις την τέλεια ανάρτηση ιστολογίου είναι να έχεις έναν τύπο & χρησιμοποιώντας το.

Κάντε κλικ στο Tweet

Αν και αυτός ο τύπος λειτουργεί για μένα, μπορεί να μην λειτουργεί απαραίτητα για εσάς. Έτσι την επόμενη φορά που θα γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σε αυτό το άρθρο που ταιριάζουν μαζί σας και δημιουργήστε τη δική σας φόρμουλα. Με την πάροδο του χρόνου, θα αναπτύξετε τη δική σας μέθοδο για τη σύνταξη αναρτήσεων που σας ταιριάζουν.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me