Πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο κομμωτηρίου που αυξάνει τις κρατήσεις

Κατακτήσατε την τέχνη της κοσμετολογίας, αλλά δεν χρειάζεται επίσης να αποκτήσετε την τέχνη του σχεδιασμού ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες οδηγίες για τους ιδιοκτήτες σαλόνι DIY για να δημιουργήσουν έναν εκπληκτικό ιστότοπο που αυξάνει την ευαισθητοποίηση και οδηγεί τους πελάτες απευθείας στις πόρτες σας.


Πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο κομμωτηρίου

Γοητευτικός. Κομψός. Εκλεπτυσμένο. Απλά ακαταμάχητη.

Παρόλο που αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να περιγράψουν το νέο χτένισμα, ελπίζουμε να περιγράψουν τον νέο ιστότοπο του κομμωτηρίου σας.

Το κομμωτήριο ή το σαλόνι ομορφιάς σας χρειάζεται επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία για να ευδοκιμήσει. Το να πετύχετε τα κορυφαία τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης και να προσφέρετε στους πελάτες μια απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης είναι δύο διαδικτυακές ανάγκες που σίγουρα θα ωθήσουν την επιχείρησή σας σε επιτυχία. Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που επιτυγχάνει αυτά τα κατορθώματα και πολλά άλλα, διαβάστε για μερικές σημαντικές συμβουλές DIY σχεδιασμού ιστοσελίδων προσαρμοσμένες ειδικά σε ιδιοκτήτες σαλόνι.

Πρέπει να φτιάξετε τον δικό σας ιστότοπο κομμωτηρίου?

Απολύτως! Σήμερα, ακόμη και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που στερούνται εντελώς σχεδιαστικών ή δεξιοτήτων κωδικοποίησης μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακούς, επαγγελματικούς ιστότοπους με τη βοήθεια σύγχρονων κατασκευαστών ιστοσελίδων DIY.

Εφόσον ακολουθείτε τις συμβουλές και τις οδηγίες που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο, ο ιστότοπος του κομμωτηρίου σας δεν θα προσφέρει τίποτα λιγότερο από αυτό που μια επαγγελματική εταιρεία σχεδιασμού θα μπορούσε να προσφέρει στην επιχείρησή σας – και το καλύτερο από όλα, θα εξοικονομήσετε δυνητικά χιλιάδες δολάρια δημιουργώντας το ιστοσελίδα μόνοι σας!

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εδώ στο HTGO, ενθαρρύνουμε πάντα τους αναγνώστες μας να ακολουθούν τη διαδρομή DIY και να δημιουργούν τον δικό σας ιστότοπο. Σίγουρα είναι λογικό να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα. Ωστόσο, εάν απλά πρέπει να το αφήσετε στους επαγγελματίες, εδώ είναι ένας χρήσιμος πόρος για να σας βοηθήσει να αναθέσετε τη δουλειά.

Πως να ξεκινήσεις

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ;! Δείτε πώς μπορείτε εύκολα να κάνετε τον δικό σας ιστότοπο κομμωτηρίου εγγυημένο να γυρίζει τα κεφάλια:

1. Χρησιμοποιήστε ένα Website Builder – Ο καλύτερος φίλος του DIY

Υπάρχουν δεκάδες δημιουργοί ιστότοπων από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε από τους οποίους θα γίνει η δουλειά, αλλά όταν πρόκειται για καθαρή προσβασιμότητα, εμπειρία χρήστη και αξιόπιστα σχέδια, η Wix κερδίζει την κορυφαία επιλογή μας. Ενώ το WordPress μπορεί να προσφέρει βαθύτερη προσαρμογή και προηγμένες δυνατότητες, για τους σκοπούς ενός κομμωτηρίου ή σαλόνι ομορφιάς, η πλατφόρμα Wix παρέχει ένα πλήρες πακέτο για να ξεκινήσει η παρουσία σας στο διαδίκτυο με ευκολία.

2. Χρησιμοποιήστε πρότυπα για περικοπή του χρόνου ανάπτυξης

Αυτό που καθιστά το Wix μια τόσο προφανή επιλογή για τους ιδιοκτήτες σαλόνι DIY είναι η βιβλιοθήκη με σχέδια προτύπων. Αξιοποιώντας τις προεγκατεστημένες διατάξεις και την κωδικοποιημένη λειτουργικότητα ενός προτύπου, ο χρόνος ανάπτυξής σας μειώνεται σημαντικά – και δεν επηρεάζεται η συνολική ποιότητα του ιστότοπού σας.

Το Wix προσφέρει μια γενναιόδωρη επιλογή προτύπων ειδικά προσαρμοσμένων στη θέση ομορφιάς και κομμωτηρίου. Χρησιμοποιώντας αυτά ως σημείο εκκίνησης, θα μπορούσατε ακόμη και να ολοκληρώσετε τον ιστότοπο του κομμωτηρίου σας με λιγότερη εργασία. (Όχι πια να βγάζεις τα μαλλιά σου με απογοήτευση!)

Διαλέγοντας το σωστό πρότυπο

Θέλετε να επιλέξετε ένα πρότυπο που να ταιριάζει με την προσωπικότητα και το στυλ του κομμωτηρίου σας. Τα κουρεία, για παράδειγμα, εμφανίζουν συνήθως ένα σιωπηλό ή ακόμη και μονοχρωματικό συνδυασμό χρωμάτων, με πιο ευρύχωρο σχεδιασμό και βιομηχανικές γραμματοσειρές. Ένα σαλόνι ομορφιάς, από την άλλη πλευρά, μπορεί να προκαλέσει την πιο ευαίσθητη φύση του με σχέδιο χαλαρωτικών χρωμάτων και περίτεχνα τυπογραφίας.

Δεν υπάρχουν σκληροί και γρήγοροι κανόνες εδώ. χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας σε στυλ εξισορρόπησης με εκλεπτυσμό, ώστε να μην αποξενώσετε το κοινό-στόχο σας.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα ορισμένων προτύπων Wix που θα σας προσφέρουν το 90% της διαδρομής σας εκεί:

Παράδειγμα προτύπου ιστότοπου κομμωτηρίου

ο ΚΟΥΡΕΙΟ Το πρότυπο χρησιμοποιεί μια κομψή και μοντέρνα διάταξη ενός σελιδοδείκτη με όλα τα απαραίτητα εύκολα προσβάσιμα. Το banner ήρωας είναι ένα καλό μέρος για μια προσαρμοσμένη φωτογραφία της επιχείρησής σας σε δράση. Ο ενσωματωμένος χάρτης Google είναι υποχρεωτικός για την προσέλκυση τοπικών πελατών.

Παράδειγμα προτύπου # 2 ιστότοπου κομμωτηρίου

ο Ινστιτούτο αισθητικής Το πρότυπο προσφέρει παρόμοια διάταξη όπως παραπάνω, αλλά με τυπογραφία και χρωματικούς συνδυασμούς που προσανατολίζονται περισσότερο προς τη γυναικεία αγορά. Μια ενότητα που επισημαίνει εβδομαδιαίες προσφορές, καθώς και ένα μέρος για μαρτυρίες πελατών, θα αυξήσει περαιτέρω τα ποσοστά μετατροπών.

Παράδειγμα προτύπου ιστότοπου κομμωτηρίου # 3

ο Brow Bar Το πρότυπο διατηρεί τους χρήστες αφοσιωμένους με κομψά κινούμενα σχέδια που βασίζονται σε κύλιση και διάταξη που βοηθά στη μεταφορά της ιστορίας και της προσωπικότητας του κομμωτηρίου σας. Μια ενότητα για τις τελευταίες δημοσιεύσεις στο Instagram διατηρεί το περιεχόμενο φρέσκο ​​και είναι ένας καλός τρόπος για να αναδείξετε περισσότερη δουλειά σας.

Πρότυπο ιστότοπου # 4 για κομμωτήριο

Βιολογική αισθητική φροντίδας δέρματος προσφέρει καθαρό, ευρύχωρο σχεδιασμό που δημιουργεί καθαρότητα και άνεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τμήμα του ήρωα που χρησιμεύει ως ένα απλό και βολικό CTA για τους χρήστες να κλείνουν ραντεβού.

Παράδειγμα προτύπου ιστότοπου κομμωτηρίου # 5

Τελικά, Σχέδια τατουάζ μπορεί να λειτουργήσει καλά και για τα κουρεία, με μια ενότητα στην αρχική σελίδα για την εμφάνιση προφίλ για όλους τους κουρέες σας. Επίσης, μια γκαλερί χαρτοφυλακίου με πλέγμα προσελκύει τους πελάτες με μερικές από τις καλύτερες δουλειές σας.

3. Επεξεργαστείτε το Πρότυπό σας

Ανεξάρτητα από το πρότυπο που θα επιλέξετε, φυσικά θα υπάρξει κάποια δουλειά για να το κάνετε δικό σας, ειδικά με τις εικόνες. Τα πρότυπα είναι χρήσιμα ως μοντέλα προτάσεων για χρήστες χωρίς φόντο σχεδίασης, αλλά τελικά πρέπει να προσαρμοστούν για να παραμείνουν αυθεντικά στην επιχείρησή σας. Με λίγο λίπος αγκώνα (ή μους) θα φτάσετε εκεί.

Να θυμάστε επίσης ότι τα μαλλιά και η ομορφιά είναι κατηγορηματικά μια βιομηχανία που επικεντρώνεται στις εμφανίσεις. Φαίνεται ότι έχει σημασία. Η αισθητική ποιότητα του ιστότοπού σας πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτήν την αλήθεια. Ίσως περισσότερο από ό, τι με άλλους κλάδους, εάν ο ιστότοπός σας είναι ακατάλληλος, άθλιος ή εκτός στυλ, μπορεί να διακινδυνεύσει να βλάψει την αρχή που σκοπεύει να μεταδώσει το σαλόνι σας. Προσαρμόστε με σύνεση.

4. Επιλέξτε ένα όνομα τομέα που λάμπει

Η διεύθυνση URL του ιστότοπού σας παίζει έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες στην ανιχνευσιμότητα της επιχείρησής σας. Θέλετε να αποφασίσετε προσεκτικά για ένα όνομα τομέα που χτυπά τα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σωστή λέξη-κλειδί, μεταφέρει την ουσία της επωνυμίας σας και, πάνω από όλα, αξέχαστη.

Τα καλύτερα ονόματα τομέα είναι σύντομα, ευανάγνωστα και άμεσα κατανοητά. Θέλεις να αποφύγετε τα σύμβολα, δεδομένου ότι πιθανότατα θα παραβλεφθούν από τους χρήστες. (Το παύλα στο “Teressas-Salon.com” είναι ένα περιττό στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες σε λάθος προορισμό εάν παραλειφθεί.)

Η Google δίνει πλέον λιγότερη έμφαση σε τομείς με λέξεις-κλειδιά, επομένως μην υποθέσετε ότι η φόρτωση όρων με υψηλή αναζήτηση στον τομέα σας θα προσφέρει άμεσα περισσότερη επισκεψιμότητα. Αντ ‘αυτού, προσπαθήστε να μεταφέρετε την επωνυμία ή την υπηρεσία σας με έναν έξυπνο και αξέχαστο τρόπο που εξακολουθεί να υπονοεί τι κάνετε. Για παράδειγμα, το “LookGoodToday.com” είναι μια ελκυστική φράση που λέει στους πελάτες σας ότι είστε σαλόνι ομορφιάς που προσφέρει αποτελέσματα με δυνατότητα δράσης.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Παρόλο που το “.com” είναι μακράν το πιο δημοφιλές TLD, θυμηθείτε ότι υπάρχουν εκατοντάδες άλλες ευκαιρίες επωνυμίας. Ίσως σκεφτείτε να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα “.salon” για να χτυπήσετε την πολύ σημαντική λέξη-κλειδί και να αφήσετε ακόμη χώρο για πιο μοναδική επωνυμία στη διεύθυνση URL σας.

Για μια πιο βαθιά ματιά στο να αποφασίσετε για έναν τομέα που ωφελεί την επιχείρησή σας, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με το θέμα.

5. Το email σας χρειάζεται αλλαγή

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο από τον επαγγελματισμό ή την κολλητικότητα από μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για επιχειρήσεις. Το “[email protected]” δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες. Παρόλο που ενδέχεται να μην βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό στις αλληλογραφίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια επιχείρηση κομμωτηρίου, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό email. Το “[email protected]” ή το “[email protected]” ενισχύει τον επαγγελματισμό στις αλληλεπιδράσεις των πελατών σας και ενισχύει περαιτέρω την επωνυμία σας.

Ευτυχώς, κάθε σχέδιο premium στο Wix διαθέτει εξατομικευμένο γραμματοκιβώτιο και μπορείτε να προσθέσετε όσα προσαρμοσμένα γραμματοκιβώτια χρειάζεστε για κάθε μέλος του προσωπικού σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο πλήρες πακέτο του G Suite λειτουργίες όπως διαδικτυακές συναντήσεις βίντεο, Ημερολόγιο, Έγγραφα, Φύλλα και αποθήκευση cloud 30 GB. Δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία, αλλά να αποσύρετε τη διεύθυνση “[email protected]” και να αρχίσετε να επικοινωνείτε σαν επαγγελματίας!

6. Δημιουργήστε την καταχώρισή σας στο Google My Business (GMB)

Σκεφτείτε το: Όταν αναζητάτε μια συγκεκριμένη υπηρεσία στην περιοχή σας, οι τοπικές καταχωρίσεις της Google είναι συνήθως το μόνο που χρειάζεστε για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την επιχείρηση που ακολουθείτε.

Αν και ένας καλός ιστότοπος είναι φυσικά σημαντικός, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η αναζήτηση των περισσότερων ανθρώπων ξεκινά και τελειώνει με την Google Τοπικό γράφημα και Πακέτο χαρτών Αποτελέσματα. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη το σαλόνι σας να εμφανίζεται εμφανώς στις λίστες GMB.

Παράδειγμα πακέτου χαρτών Google για ένα τοπικό κουρείο

Αποτελέσματα τοπικών γραφημάτων και πακέτων χαρτών της Google για ένα τοπικό κουρείοΈνα παράδειγμα των αποτελεσμάτων του Τοπικού γραφήματος και του πακέτου χαρτών της Google για ένα τοπικό κουρείο.

Ξεκινήστε πηγαίνοντας στο https://google.com/business και συμπληρώστε σχολαστικά το προφίλ σας. Η διεύθυνση και ο αριθμός τηλεφώνου είναι προφανείς, αλλά μην ξεχνάτε ότι η συμπερίληψη ακριβών ωρών λειτουργίας μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ενός πελάτη που σας επιλέγει έναντι των ανταγωνιστών σας.

Η αναζήτηση κριτικών πελατών πρέπει να είναι η κύρια προτεραιότητά σας. Υπενθυμίστε στους ικανοποιημένους πελάτες σας να γράψουν μια θετική κριτική στο προφίλ σας GMB ή να δημιουργήσετε ένα κίνητρο για να το κάνουν. Όχι μόνο θα είναι οι δυνητικοί πελάτες 97% πιο πιθανό να εμπιστευτείτε την επιχείρησή σας βάσει της βαθμολογίας με αστέρια, αλλά θα εμφανίζονται επίσης υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και θα λάβετε μια ώθηση στο τοπικό σας SEO ως αποτέλεσμα.

Η καταχώρισή σας στο GMB είναι επίσης ένα κατάλληλο μέρος για να συμπεριλάβετε φωτογραφίες από το εσωτερικό της βιτρίνας σας. Μην περιμένετε να μεταβούν οι χρήστες στον ιστότοπό σας για μια πιο προσεκτική ματιά στην επιχείρησή σας. δώστε τους όλα όσα χρειάζονται σε ένα μέρος. Αφού διαβάσουν κριτικές και έπειτα χαρτογραφήσουν οδηγίες στο σαλόνι σας από το σπίτι τους, παρέχοντάς τους μια εικονική περιήγηση στην επιχείρησή σας, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να χτίσει εμπιστοσύνη με έναν ελκυστικό και διαδραστικό τρόπο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Για περισσότερες συμβουλές για τη βελτίωση της έκθεσης στο Google My Business, κάντε κλικ εδώ.

Μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να έχει ο ιστότοπός σας

Τώρα που έχετε μια σαφή κατανόηση του τι πρέπει να κάνετε, ακολουθούν μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να έχει κάθε ιστότοπος κομμωτηρίου. Μην ξεχάσετε να τα προσθέσετε!

Συμπεριλάβετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων

Αυτό είναι μεγάλο. Πώς μπορείτε να περιμένετε να δημιουργήσετε επιχειρήσεις με τον ιστότοπό σας, εάν δεν προσφέρει τρόπο για άτομα να κλείσουν ραντεβού?

Για άλλη μια φορά, το Wix έρχεται στη διάσωση με εύκολη ενσωμάτωση ημερολογίων και συστημάτων προγραμματισμού στον ιστότοπό σας. Εκπληκτικά πλούσιο σε χαρακτηριστικά, Κρατήσεις Wix σας επιτρέπει να συμπληρώσετε χρονοθυρίδες για μια σειρά υπηρεσιών και διαφορετικών μελών του προσωπικού. συγχρονίζεται με το Ημερολόγιο Google για εύκολη οργάνωση και το σύστημα σας επιτρέπει ακόμη και να δέχεστε διαδικτυακές πληρωμές ή καταθέσεις.

Εάν χρειάζεστε πιο προηγμένη λειτουργικότητα, συνιστούμε λογισμικό προγραμματισμού τρίτων όπως MindBody ή Κράτηση, Και οι δύο ειδικεύονται στην εξυπηρέτηση των βιομηχανιών υγείας, ομορφιάς και ευεξίας. Παρόλο που έχουν υψηλό κόστος, η διαχείριση των πελατών τους, οι αναφορές πωλήσεων και οι ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων μπορεί να αξίζουν το επιπλέον κόστος για την επιχείρησή σας. Η τοποθέτηση αυτών των προσαρμοσμένων συστημάτων κράτησης στον ιστότοπό σας είναι συνήθως απλή υπόθεση ενσωμάτωση κώδικα HTML.

8. Εισαγάγετε την ομάδα σας

Συχνά παραβλέπεται, τα προφίλ των μελών της ομάδας σας και τα headshots μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σύνδεση με τους πελάτες.

Οι προστάτες των κομμωτηρίων τείνουν να σχηματίζουν έναν ισχυρό δεσμό με τους στιλιστές τους. Δεν τους εμπιστευόμαστε μόνο την προσωπική μας εμφάνιση, αλλά μοιραζόμαστε επίσης μαζί τους λεπτομέρειες της προσωπικής μας ζωής κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού διάρκειας 30 λεπτών. Δεν πρέπει να γνωρίσουμε το άτομο πριν δεσμευτούμε σε αυτήν την δέσμευση?

Οι πρώτες εντυπώσεις συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία εμπιστοσύνης. Από ένα μόνο headshot μπορούμε να συμπεράνουμε πράγματα όπως ο χαρακτήρας, η ενέργεια και η προσωπικότητα ενός ατόμου – και να προσδιορίσουμε αν αυτό ταιριάζει με το δικό μας.

Εάν οι πελάτες επιλέξουν να κλείσουν ραντεβού με το “Kim”, αφήνουν πολλές πιθανότητες χωρίς να υπάρχει διαθέσιμο βιογραφικό ή εικόνα του στιλίστα. Φανταστείτε το σοκ να περιμένει μια γιαγιά με ασημένια μαλλιά, με ασημένια μαλλιά που εμφανίζεται για το ραντεβού της, μόνο για να ανακαλύψει ότι το “Kim” λικνίζει ένα ροζ μοχκό και ένα μανίκι τατουάζ!

9. Έχετε μια σαφή παρότρυνση για δράση

Ανεξάρτητα από το πώς προσεγγίζετε το σχεδιασμό του ιστότοπού σας, διατηρείτε πάντα τον πρωταρχικό στόχο του στην πρώτη γραμμή της λήψης αποφάσεων. Για τα κομμωτήρια και τα σαλόνια ομορφιάς, αυτός ο στόχος είναι σχεδόν πάντα η αύξηση των κρατήσεων.

Όπου είναι δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία χρήστη του ιστότοπού σας είναι προσανατολισμένη στην επίτευξη αυτού του στόχου. Παρότρυνση για δράση (CTA) στοιχεία στο σωστό μέρος και ώρα μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας πλήρως κρατημένο με διακριτικά κίνητρα. Να είναι πάντα προφανές και διαισθητικό για τους χρήστες να προγραμματίζουν ραντεβού ενσωματώνοντας ένα widget κράτησης σε ολόκληρο τον ιστότοπο, όχι μόνο σε μια ειδική σελίδα προγραμματισμού.

Παράδειγμα CTA ιστότοπου κομμωτηρίουΣυμπεριλάβετε CTA όπου οδηγείτε την επιθυμία του χρήστη

Κοινωνική δέσμευση

Ακριβώς όπως το Google My Business μπορεί να αυξήσει την ευαισθητοποίηση, έτσι και η παρουσία σας στα κοινωνικά μέσα. Στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Facebook έχουν γίνει εξίσου σημαντικά, αν όχι περισσότερο, από τα αποτελέσματα της Google για πολλούς χρήστες να αλληλεπιδρούν με μικρές επιχειρήσεις. Η σελίδα του Facebook στα σαλόνια σας θα πρέπει να περιλαμβάνει και πάλι όλες τις ζωτικές πληροφορίες (ώρες λειτουργίας, κριτικές, λίστα υπηρεσιών) που βρίσκονται στο προφίλ σας στο GMB, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της συνεχούς και άμεσης επικοινωνίας με τους οπαδούς σας.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εξαιρετική διέξοδος για την ανακοίνωση συμφωνιών περιορισμένου χρόνου ή για να αποκαλύψετε μια πιο οικεία ματιά στα άτομα που βρίσκονται πίσω από την επιχείρησή σας. Επίσης, σε ποια καλύτερη πλατφόρμα μπορείτε να παρουσιάσετε ένα συνεχώς ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο από το Instagram; Απλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να ξοδέψετε όλη σας την ενέργεια προσπαθώντας να συμβαδίσετε με κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Θα δείτε καλύτερα αποτελέσματα όταν εστιάζετε στη μία πλατφόρμα που είναι πιο ικανοποιητική για ενημέρωση.

Εμφάνιση φωτογραφιών

Τέλος, σκεφτείτε να επενδύσετε στις υπηρεσίες ενός επαγγελματία φωτογράφου (ή να αγοράσετε ένα Κάμερα DSLR και κιτ φωτισμού τον εαυτό σας) για να καταγράψετε τα λαμπερά επιτεύγματα του σαλόνι σας Για έναν πελάτη που συζητά μεταξύ δύο κομμωτηρίων, ίσως τίποτα δεν θα ενημερώσει καλύτερα την απόφασή του παρά να δει την πραγματική δουλειά που προσφέρει ένα κομμωτήριο. Η απόδειξη είναι στην πουτίγκα. Η προβολή καλά φωτισμένων, ζωντανών φωτογραφιών ευτυχισμένων πελατών στον ιστότοπό σας θα εμπνεύσει τους πελάτες να κάνουν κλικ στο “Κάντε κράτηση τώρα!” κουμπί χωρίς καθυστέρηση. (Οι φωτογραφίες πριν και μετά είναι ένα παλιό κόλπο πωλήσεων που κάνει θαύματα!)

Ενώ τα πρότυπα Wix που εμφανίζονται παραπάνω ενδέχεται να περιλαμβάνουν εκπληκτικές εικόνες στο σχεδιασμό τους, είναι καλύτερο να μην βασίζεστε σε φωτογραφίες αποθεμάτων για μια αυθεντική παρουσίαση της επιχείρησής σας. Όταν οι φωτογραφίες είναι λίγο τέλειες και καθαρές, αλλά και ήπιες και γενικές, η πραγματική τους προέλευση γίνεται προφανής. Στη συνέχεια, ο χρήστης αναρωτιέται τι κρύβει ακριβώς ο πάροχος υπηρεσιών. Δείξτε το πραγματικό πράγμα εάν θέλετε να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, πρέπει να προσέξουμε: οι εικόνες στην αρχική σας σελίδα, ειδικά στην ενότητα “ήρωας”, πρέπει να είναι αρκετά οπτικά εντυπωσιακές ώστε να παράγουν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα και να προκαλέσουν εμπιστοσύνη. Εάν δεν διαθέτετε τα μέσα για να αποκτήσετε μια φωτογραφία υψηλής ποιότητας, τότε είναι καλύτερο να το κάνετε χωρίς μια φωτογραφία εντελώς. Θυμηθείτε το βάρος των πρώτων εντυπώσεων.

συμπέρασμα

Μπορείτε να δείτε ότι η κατασκευή του δικού σας ιστότοπου για τα μαλλιά ή το σαλόνι ομορφιάς είναι στην πραγματικότητα μια απλή διαδικασία που απαιτεί ελάχιστες ή καθόλου δεξιότητες κωδικοποίησης ή σχεδιασμού. Η χρήση προτύπων θα σας εξοικονομήσει αμέτρητες ώρες και απογοήτευση, ενώ διάφορα πρόσθετα και widget μπορούν να κάνουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο πλήρως λειτουργική και έτοιμη να δημιουργήσει πωλήσεις σε χρόνο μηδέν.

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες, θα έχετε μια επιχείρηση που όχι μόνο παράγει κομψά και μοντέρνα κομμωτήρια, αλλά και μία με έναν ιστότοπο που εξίσου προσελκύει την προσοχή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me