Βέλτιστες πρακτικές τυπογραφίας Ιστού για έναν σύγχρονο ιστότοπο

Ένας οδηγός για αποκριτική τυπογραφία ιστού που καλύπτει όλες τις βέλτιστες πρακτικές & κανόνες μεγέθους στυλ γραμματοσειράς για να διασφαλιστεί ότι το περιεχόμενο του ιστότοπού σας είναι αναγνώσιμο & χαρά να το δεις.


Βέλτιστες πρακτικές τυπογραφίας

Οι ζωγράφοι έχουν τις βούρτσες τους. Οι γλύπτες έχουν τον πηλό τους. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων έχουν … γραμματοσειρές; Όπως έχει τώρα ο Oliver Richenstein διάσημα γραμμένο: “Το 95% των πληροφοριών στον Ιστό είναι γραπτή γλώσσα.” Μετά από όλη την προσεκτική προσοχή που έχετε δώσει στα προσαρμοσμένα γραφικά, τα εικονίδια, τα όμορφα μενού και τις καθαρές διεπαφές του ιστότοπού σας – θα ήταν αμαρτία να ρίξετε μια ματιά στο ζωτικό στοιχείο της τυπογραφίας ιστού.

Μην ανησυχείτε – δεν χρειάζεται να είστε κύριος σχεδιαστής για να δημιουργήσετε ένα κομψό και αποτελεσματικό κείμενο. Τηρώντας ορισμένες αξιόπιστες οδηγίες και αρχές, η τυπογραφία ιστού σας θα μεταφέρει τις πληροφορίες που λατρεύουν οι χρήστες με τρόπο που είναι εύκολα αναγνώσιμος και προσεκτικά σχεδιασμένος.

Δημιουργία οπτικής ιεραρχίας

Ο πιο σημαντικός στόχος της καλής τυπογραφίας Ιστού είναι η δημιουργία α ιεραρχία περιεχομένου που ρέει οπτικά από το ένα στοιχείο στο άλλο. Η σωστή διάκριση μεταξύ των επικεφαλίδων, των υπότιτλων και του κειμένου του σώματος, μια ποικιλία βαρών και στυλ γραμματοσειράς και η ύπαρξη αρκετού λευκού χώρου μεταξύ των μπλοκ κειμένου είναι όλοι παράγοντες που προάγουν μια αβίαστη εμπειρία ανάγνωσης.

Παράδειγμα οπτικής ιεραρχίας τυπογραφίας

Οικοδόμηση ενός ισχυρού σώματος

Η πρώτη παραγγελία επιχείρησής σας είναι να ολοκληρώσετε τον κύριο ιστότοπό σας Σώμα κείμενο, καθώς αυτό είναι που οι επισκέπτες σας θα ξοδεψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους διαβάζοντας. Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε κείμενο που ρέει φυσικά σε μεγάλες παραγράφους, εμπνέοντας έναν υγιή ρυθμό για μεγάλα τμήματα ανάγνωσης.

 • Το πιο κοινό μέγεθος γραμματοσειράς για το κείμενο του σώματος είναι 16 εικονοστοιχεία—Ή, ακόμα καλύτερα, 1εμ (περισσότερα για αυτό αργότερα).
 • Αποφύγετε να ευθυγραμμίσετε το κείμενό σας στο κέντρο, καθώς οι ανώμαλες άκρες και στις δύο πλευρές θα κάνουν μια ελκυστική θέα. Αντ ‘αυτού, ορίστε το αριστερό και το δεξί περιθώριο του κοντέινερ του κειμένου στο αυτο για να επιτευχθεί ένα πιο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Αιτιολογημένη Το κείμενο λειτουργεί ιδανικά για εφημερίδες, όχι για ιστοσελίδες. Η φύση των διατάξεων ρευστού μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτα κενά μεταξύ των λέξεων.
 • Επιλέγω χαμηλή αντίθεση γραμματοσειρές πάνω από υψηλές. Γραμματοσειρές αρέσει Ντέτοτ Λειτουργεί όμορφα για πρωτοσέλιδα jumbo ή για εκτύπωση μεγάλου μεγέθους, αλλά η υψηλή του αντίθεση μεταξύ παχιών και λεπτών γραμμών καθιστά δύσκολη την ανάγνωση σε μικρά μεγέθη σε ιστότοπους.
 • Να είστε προσεκτικοί αναγνωσιμότητα. Σε πολλές γραμματοσειρές sans-serif, τα κεφαλαία γράμματα “I” και πεζά γράμματα “l” φαίνονται ακριβώς τα ίδια, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει περιττή σύγχυση.
 • Το βέλτιστο ύψος γραμμής του κειμένου παραγράφου είναι μεταξύ 1,25-1,5 × το μέγεθος της γραμματοσειράς. Προσαρμόστε ανάλογα με βάση την επιλεγμένη γραμματοσειρά σας.

Επικεφαλίδες για επιτυχία

Για καλύτερα ή χειρότερα, οι περισσότεροι αναγνώστες πιθανότατα θα μεταβούν στις σελίδες σας Επικεφαλίδες χωρίς να ενοχλεί καν το κύριο κείμενο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τραβήξετε την προσοχή τους και να προτρέψετε την περαιτέρω ανάγνωση διασφαλίζοντας ότι η τυπογραφία των τίτλων σας είναι αξιοσημείωτη.

 • Το μέσο μέγεθος γραμματοσειράς για το κείμενο της επικεφαλίδας είναι κάπου 36 εικονοστοιχεία—Ή, ακόμα καλύτερα, γύρω 2.25μ (θα φτάσουμε σε αυτό).
 • Η προσοχή πρέπει πάντα να πηγαίνει στον τίτλο πριν από το σώμα. Βεβαιωθείτε ότι το κείμενο της επικεφαλίδας δεν έχει υπερβολική ισχύ από το πάχος του γραμματοσειράς στο σώμα.
 • Βεβαιωθείτε ότι οι τίτλοι σας ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των αναγνωστών. Πολύ μεγαλύτερο κείμενο με άφθονο διάστημα μεταξύ της θυγατρικής παραγράφου του σημαίνει αλλαγή στο θέμα, ενώ μικρότεροι τίτλοι πολύ πιο κοντά στις παραγράφους υποδηλώνουν ότι το περιεχόμενο σχετίζεται.
 • Σε περίπτωση που η επικεφαλίδα σας πρέπει να τυλίξει στην επόμενη γραμμή, να γνωρίζετε ότι το βέλτιστο ύψος γραμμής για τις επικεφαλίδες είναι πιο λιγο από ό, τι είναι για το κείμενο του σώματος.

Το διάστημα μεταξύ

Ο χώρος που χωρίζει τα στοιχεία της σελίδας σας λέει πολλά για τη σχέση τους μεταξύ τους και είναι μια αρχή σχεδιασμού που δεν μπορεί να παραβλεφθεί. Οι κυρίαρχες κεφαλίδες που περιβάλλονται από ένα λευκό ωκεανό παρέχουν ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο από τις μικρότερες κεφαλίδες που συνδέονται στενά με τις παραγράφους (θυμηθείτε ότι κατασκευάζουμε ένα οπτική ιεραρχία).

Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να κάνετε λάθος από την άποψη ότι έχετε πολύ λευκό κενό από ό, τι δεν είναι αρκετό. Η καθαρή διάταξη με πλούσιο λευκό χώρο είναι αυτό που προτιμάται στον σύγχρονο ιστό.

Πτώση στη γραμμή

Φανταστείτε να διαβάζετε κείμενο στην οθόνη υψηλής ανάλυσης 27 ιντσών που εκτείνεται σε όλες τις άκρες της οθόνης. Τα μάτια σας θα κουραστούν μετά από μία μόνο παράγραφο!

Είναι σημαντικό να διατηρείτε κάθε γραμμή του κύριου κειμένου σας περιορισμένη σε έναν ορισμένο αριθμό χαρακτήρων, έτσι ώστε τα μάτια να παραμένουν εστιασμένα σε ένα κεντρικό σημείο. Η δημοφιλής συναίνεση είναι ότι αυτό το μαγικό μέτρο για επιτραπέζιοι υπολογιστές είναι 60-75 χαρακτήρες. Για κινητές οθόνες, όπου θέλουμε να αποφύγουμε να στραφώσουμε τα μάτια και το υπερβολικά συμπυκνωμένο κείμενο, αυτός ο αριθμός κάθεται γύρω 35-40 χαρακτήρες ανά γραμμή.

Ανατροπή της κλίμακας

Πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με το θέμα της κλιμάκωσης μεταξύ μεγέθους γραμματοσειράς σώματος και επικεφαλίδας. Ακριβώς ποιο είναι το τέλειο μέγεθος H2 εάν το κείμενο του σώματος σας είναι, ας πούμε, 1em; Ο καθορισμός των πιο αισθητικά ευχάριστων αναλογιών μεταξύ του κειμένου του σώματος και των επικεφαλίδων H1 – H6 είναι ευτυχώς κάτι που πολλοί τυπογράφοι έχουν ήδη αποκωδικοποιήσει. Επιπλέον, αυτές οι μαθηματικές αναλογίες πρέπει επίσης να προσαρμοστούν με βάση το μέγεθος της οθόνης του χρήστη.

Ο σχεδιαστής Jason Pamental παρέχει ένα χρήσιμο γράφημα γιατί πιστεύει ότι είναι τα βέλτιστα μεγέθη γραμματοσειρών σε διάφορες συσκευές πολυμέσων – και τείνω να συμφωνώ μαζί του. Ουσιαστικά, παρόλο που το ιδανικό μέγεθος H1 σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή μπορεί να είναι 3 × το μέγεθος του αμαξώματος, σε μια οθόνη κινητού, αυτό θα φαίνεται υπερβολικά υπερβολικό – οπότε πρέπει να μειωθεί για να χωρέσει για τη μικρότερη περιοχή προβολής.

Διάγραμμα βέλτιστων μεγεθών γραμματοσειράς σε διάφορες συσκευές πολυμέσων

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πώς μπορείτε να πείτε εάν έχετε μια καλή οπτική ιεραρχία? Σφίξτε στην οθόνη σας μέχρι να θολώσει όλο το κείμενο. Εάν η διάταξη εμφανίζεται ως άμορφη σταγόνα χωρίς διάκριση μεταξύ τμημάτων, τότε η ιεραρχία σας ενδέχεται να αποτυγχάνει. Εάν, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να διακρίνετε διαχωρισμούς μεταξύ τμημάτων κειμένου, τίτλων και να ξέρετε καθαρά πού πρέπει να ταξιδεύουν τα μάτια, τότε είστε σε εξαιρετική κατάσταση!

Διατηρώντας το κείμενο ανταποκρινόμενο

Ο ανταποκρινόμενος σχεδιασμός ιστοσελίδων αποτελεί βασική πρακτική αυτές τις μέρες – ιδιαίτερα καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν κινητές συσκευές ως το κύριο μέσο τους για περιήγηση στο Διαδίκτυο. Ενώ ο σχεδιασμός με ποσοστά αντί για εικονοστοιχεία έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι εικόνες και τα περιθώρια προσαρμόζονται στο πλάτος του υγρού, η τυπογραφία ιστού που ανταποκρίνεται δυστυχώς παρέμεινε δυστυχώς ένα σκληρότερο αυγό για να σπάσει.

Η βελτιστοποίηση των μεγεθών γραμματοσειρών σε πολλές συσκευές μπορεί να γίνει συντριπτική καθώς πρέπει να περιηγηθείτε σε πολλά ερωτήματα πολυμέσων για να στοχεύσετε όλο το κείμενο στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, με μια γρήγορη προσαρμογή στη μονάδα επιλογής σας, θα ανακαλύψετε πιο εύκολα τα σωστά μεγέθη γραμματοσειρών για χρήση σε οποιονδήποτε τύπο οθόνης.

Ems Over Pixels

Για να απλοποιήσετε την τυπογραφία του ιστότοπού σας, αφαιρέστε το pixel και αρχίστε να χρησιμοποιείτε ems. Τα Ems επιτρέπουν την ευκολότερη κατανόηση της κλιμάκωσης μεταξύ των μεγεθών γραμματοσειρών του ιστότοπού σας και οι μικρότερες μονάδες τους είναι πιο εύχρηστες από τους διψήφους αριθμούς pixel.

Το πιο σημαντικό, με τα ems όλα σχετίζονται με το γονικό κοντέινερ. Εάν ορίσετε το ύψος γραμμής ενός κοντέινερ σε 1,5em, τότε ακόμα κι αν αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς αυτού του κοντέινερ, το ύψος της γραμμής θα παραμείνει στη σωστή αναλογία. Με εικονοστοιχεία, θα πρέπει να προσαρμόζετε συνεχώς την ιδιότητα ύψους γραμμής του κοντέινερ για κάθε αλλαγή στο μέγεθος γραμματοσειράς για να διατηρήσετε την οπτική συνέπεια.

Αυτή η αρχή ισχύει για περιθώριο, υλικό παραγεμίσματος, διαχωρισμός γραμμάτων, και σχεδόν κάθε άλλο στυλ που εφαρμόζετε στο κείμενο του ιστότοπού σας. Δεν χρειάζεται πλέον να παίζετε με εικονοστοιχεία στην επένδυση του περιεχομένου σας για κάθε ερώτημα πολυμέσων – απλώς ρυθμίστε την αρχική του κατάσταση σε ems και θα προσαρμοστεί αυτόματα με τις αρχικές αναλογίες!

Χρησιμοποιώντας Ems

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε τη βασική αναφορά του μεγέθους γραμματοσειράς του ιστότοπού σας. Στο δικό σας φύλλο στυλ, εισάγετε αυτό:

σώμα {
μέγεθος γραμματοσειράς: 100%;
}

Αυτό καθορίζει ένα σχετικό μέγεθος γραμματοσειράς του περιεχομένου του ιστότοπού σας 1εμ, που τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ερμηνεύουν ως 16 εικονοστοιχεία. Τώρα όλα τα μεγέθη της επικεφαλίδας σας – 2,25em, 1,5em και ούτω καθεξής – είναι άμεσα πολλαπλάσια της γραμμής βάσης 1em.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα Ems είναι υπερχείλιση– σημαίνει ότι το μέγεθός τους σχετίζεται με την καθορισμένη αξία του γονέα της. Για παράδειγμα: Εάν ορίσετε το μέγεθος γραμματοσειράς του σώματός σας σε 1,25em και έπειτα το μέγεθος γραμματοσειράς ενός παιδικού κοντέινερ σε 1,25em, οι δύο γραμματοσειρές δεν θα έχουν το ίδιο μέγεθος! Αντίθετα, το κείμενο του παιδικού κοντέινερ θα είναι 1,25 × το αρχικό γονικό μέγεθος 1,25 εκατομμυρίων.

Περισσότερες συμβουλές για εξαιρετική τυπογραφία Ιστού

Ακολουθούν μερικές ακόμη συμβουλές για εξαιρετική τυπογραφία ιστού:

Μην το παρακάνετε

Πρέπει να περιορίσετε την τυπογραφία του ιστότοπού σας σε 2–3 γραμματοσειρές στο μέγιστο. Συνήθως, αυτή θα ήταν μια γραμματοσειρά για τις επικεφαλίδες σας, μια γραμματοσειρά για το κύριο κείμενό σας και ίσως μια γραμματοσειρά υπότιτλου εάν χρειαστεί. Η χρήση πάρα πολλών γραμματοσειρών μπορεί να δημιουργήσει μια ακατάστατη και αόριστη διάταξη. Ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπού σας μπορεί επίσης να επηρεαστεί, όπως εξηγείται στο επόμενο σημείο.

Ενσωματώστε μόνο ό, τι χρειάζεστε

Σκεφτείτε μόνο τι είναι πιο απαραίτητο για τον ιστότοπό σας και αφήστε τα υπόλοιπα. Αν ξέρετε ότι θα χρειαστείτε τακτικός, τολμηρός και πλάγια στυλ για μια δεδομένη γραμματοσειρά, στη συνέχεια ενσωματώστε μόνο αυτές τις επιλογές και εξαιρέστε το λεπτός, φως και μαύρος στυλ. Η φόρτωση περισσότερων στυλ από ό, τι είναι απαραίτητο μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία στους πόρους του ιστότοπού σας, καθώς κάθε μεμονωμένο στυλ είναι ένα ξεχωριστό αίτημα διακομιστή.

Εάν δεν θέλετε να περιορίσετε τη δημιουργικότητά σας κατά τη φάση του σχεδιασμού, προχωρήστε και ενσωματώστε τα πάντα. απλώς θυμηθείτε να αφαιρέσετε τα πλεονάζοντα στυλ πριν από την προβολή του ιστότοπού σας.

Εάν δεν μπορείτε να το διαβάσετε, μην το χρησιμοποιήσετε

Αυτό είναι μεγάλο. Ενώ το ανθισμένο χειρόγραφη γραμματοσειρά μπορεί να είναι δελεαστικό να το χρησιμοποιήσετε, εάν υπάρχει ακόμη και η παραμικρή σύγχυση εάν αυτό είναι “g” ή “y”, τότε μην το χρησιμοποιήσετε! Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό για έναν αναγνώστη από το να αγωνίζεται να αποκρυπτογραφήσει μια δυσανάγνωστη γραμματοσειρά.

Αγαπημένο πραγματικό κείμενο πάνω από το «Lorem Ipsum»

Κάθε σχεδιαστή βασίζεται lorem ipsum πλαστό κείμενο για να γεμίσετε κενές περιοχές περιεχομένου κατά τον σχεδιασμό της διάταξης ενός έργου. Μπορεί να εκπλαγείτε, ωστόσο, πόσο μεγάλη επίδραση μπορεί να έχει το πραγματικό περιεχόμενο στην εμφάνιση και την αίσθηση της τυπογραφίας σας. Το «Lorem ipsum» είναι εντελώς αθόρυβο και πνευματικά κοίλο. Δεν παρέχει καμία πραγματική ένδειξη για το πώς οι λέξεις και η προσωπικότητά σας θα εκφραστούν μέσω της γραμματοσειράς. Επομένως, συνδέστε το πραγματικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας το συντομότερο δυνατό πριν ολοκληρώσετε τη σχεδίαση του ιστότοπού σας.

Αντίθεση με φόντο

Μια σκούρα γραμματοσειρά σε απλό λευκό φόντο θα παρέχει πάντα την καλύτερη αναγνωσιμότητα. Το λευκό κείμενο σε μια σκοτεινή ή θολή εικόνα γίνεται επίσης δημοφιλές αυτές τις μέρες. Απλώς προσέξτε ότι το φόντο σας δεν είναι πολύ περίπλοκο ή λεπτομερές, γεγονός που θα υπερνικήσει το κείμενο του προσκηνίου.

Κακό παράδειγμα τυπογραφίας κειμένου σε φόντο κειμένουΈνα παράδειγμα κακής πρακτικής τυπογραφίας που χρησιμοποιεί φόντο “κείμενο πάνω από κείμενο”.

Αντιστοίχιση γραμματοσειρών – Like Προσέλκυση Like

Η σύζευξη γραμματοσειρών με εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες θα προκαλέσει σύγχυση σήματα. Τα δύο μπορεί να είναι στυλιστικά αντίθετα, αλλά συναισθηματικά πρέπει να εξυπηρετούν το ίδιο μήνυμα.

Σύζευξη γραμματοσειρών – Κρατήστε το στην οικογένεια

Η απλούστερη λύση είναι συχνά η καλύτερη. Μερικές φορές τα καλύτερα ζευγάρια προέρχονται από τη χρήση παραλλαγών (serif, εναλλακτικού βάρους, πλάκας) εντός της ίδιας οικογένειας γραμματοσειρών.

Υπερσύνδεσμοι

Κοινή και αναμενόμενη πρακτική είναι να υπογραμμίζω συνδέσμους και αφαιρέστε την υπογράμμιση στα συμβάντα αιωρηματοποίησης. Κατά τη μετάβαση σε αυτήν τη διαδρομή, βεβαιωθείτε ότι το επισημασμένο κείμενο είναι πλάγιο ή τολμηρή αντί να υπογραμμιστεί για να αποφευχθεί η σύγχυση.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, το αγκυροβολημένο κείμενο είναι γενικά χρωματισμένο αντ ‘αυτού, με ένα μεταβατικό αποτέλεσμα να εφαρμόζεται όταν αιωρείται. Από τη σκοπιά του σχεδιασμού, αυτή είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή – αλλά θυμηθείτε να τη διατηρήσετε συνεπή!

Μερικά CSS που πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό επηρεάζει την απόσταση μεταξύ των γραμμάτων. Χρήσιμο για έμφαση στους τίτλους.

διαχωρισμός γραμμάτων: x.xxem;

Αυτό επηρεάζει την απόσταση μεταξύ λέξεων:

διαχωρισμός λέξεων: x.xxem;

Αυτό παρέχει μια εναλλακτική λύση σε όλα τα ανώτατα όρια για έμφαση. Χρήσιμο επίσης για συντομογραφίες.

παραλλαγή γραμματοσειράς: μικρά κεφαλαία;

Αυτό θα αξιοποιήσει όλο το κείμενό σας.

text-transform: κεφαλαία;

Αυτό θα κεφαλαιοποιήσει το πρώτο γράμμα κειμένου.

text-transform: κεφαλαιοποίηση;

Αυτό θα διαγράψει το κείμενο.

κείμενο-διακόσμηση: line-through;

Αυτό βελτιώνει την εμφάνιση γραμματοσειρών σε μοντέρνα προγράμματα περιήγησης:

απόδοση κειμένου: optimizeLegibility

Κατανόηση των τύπων αρχείων γραμματοσειράς

Είναι καλή ιδέα να ενσωματώσετε πολλούς τύπους αρχείων για να διασφαλίσετε ότι οι γραμματοσειρές θα φορτώνονται σωστά σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων περιήγησης. Αυτά είναι αυτά που πρέπει να ανησυχείτε περισσότερο:

TrueType

Το TTF είναι η πιο κοινή μορφή για Mac και Windows και υποστηρίζεται σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης.

OpenType

Το OTF υποστηρίζεται επίσης ευρέως και επιτρέπει πρόσθετα όπως μικρά κεφαλαία και εναλλακτικούς χαρακτήρες χωρίς την ανάγκη ενσωμάτωσης ξεχωριστής γραμματοσειράς.

Ενσωματωμένος ανοιχτός τύπος

Ο EOT υποστηρίζεται μόνο από τον Internet Explorer – και αν δεν ανησυχείτε για χρήστες σε παλιές εκδόσεις του IE, είναι ίσως καλύτερο να το αφήσετε.

Μορφή γραμματοσειράς Open Web

Το WOFF – και ο διάδοχός του, το WOFF2 – είναι οι νέοι βασιλιάδες στην πόλη. Η υποστήριξή τους σε μεγάλα προγράμματα περιήγησης και η δυνατότητα συμπίεσης τους καθιστούν τον σύγχρονο τύπο αρχείου επιλογής.

Πρέπει να μετατρέψετε έναν τύπο αρχείου?

Πιθανότατα θα συναντήσετε μια κατάσταση όπου έχετε μόνο έναν τύπο αρχείου γραμματοσειράς και πρέπει να το μετατρέψετε κάπως σε άλλο. Γραμματοσειρά και Γραμματοσειρά2Web Προσφέρετε διαδικτυακά εργαλεία που θα κάνουν ακριβώς αυτό.

συμπέρασμα

Το ήξερες ήδη περιεχόμενο είναι η πιο σημαντική πτυχή του ιστότοπού σας. Το καλοφτιαγμένο περιεχόμενο αξίζει καλοσχεδιασμένη τυπογραφία. μην απογοητεύετε τους επισκέπτες του ιστότοπου με κείμενο που είναι δύσκολο να διαβαστεί ή να προκαλέσει σύγχυση στη δομή. Με μια προσεκτικά σχεδιασμένη οπτική ιεραρχία που ακολουθεί τις τυπογραφικές βέλτιστες πρακτικές, οι δημιουργικές σας σκέψεις μπορούν επίσης να παρουσιαστούν δημιουργικά. Καλή πληκτρολόγηση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map