Χρησιμοποιώντας το CloudFlare για να βελτιώσετε το Web Hosting σας

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης CDN (Content Delivery Network), όπως το CloudFlare, για την αύξηση της απόδοσης και της ασφάλειας του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού.


Φιλοξενία Ιστού με το Cloudflare

Υπάρχουν πράγματα που η πλειονότητα των εταιρειών φιλοξενίας τα πάει καλά και υπάρχουν πράγματα που δεν τα πάνε καλά. όπως η παροχή ασφάλειας φιλοξενίας εταιρικής κλάσης για κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας.

Ασφάλεια για τις μάζες

Για να παρέχετε τη δική σας προστασία υψηλού επιπέδου έναντι των χάκερ, πρέπει να έχετε το είδος της γνώσης που αποκτούν οι άνθρωποι από μια προηγμένη εκπαίδευση πληροφορικής. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που μόλις ξεκινούν με τη φιλοξενία δεν έχουν χρόνο ή πόρους για τέτοιου είδους προσπάθεια.

Εισαγάγετε το CloudFlare. Το CloudFlare είναι μια υπηρεσία ασφάλειας φιλοξενίας ιστοσελίδων που υπήρχε και έχει μετριάσει μερικές από τις χειρότερες επιθέσεις στην ιστορία. Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο του 2014, σταμάτησε ένα επίθεση “κατανεμημένη άρνηση υπηρεσίας” (DDoS). Μια επίθεση DDoS είναι όταν ένας χάκερ ξεκινά ένα στρατό υπολογιστών «ζόμπι» που έχουν προγραμματιστεί για να κάνουν τόσα πολλά αιτήματα εγγράφων από έναν μόνο ιστότοπο που κατακλύζεται και δεν είναι διαθέσιμο σε νόμιμους επισκέπτες.

Το CloudFlare κάνει συνεχείς βελτιώσεις μέσω προσθήκης αρχικών χαρακτηριστικών και μέσω απόκτησης. Τον Φεβρουάριο του 2014, το CloudFlare απέκτησε το StopTheHacker για να προσθέσει εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού (ιούς), αυτόματη αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και παρακολούθηση φήμης και μαύρης λίστας. Και, τον Ιούνιο του 2014, εξαγόρασε το CryptoSeal, μια εταιρεία που επεκτείνει την ασφάλεια των χρηστών του διαδικτύου.

Απόδοση σε επίπεδο επιχείρησης

Η μετάβαση σε μια νέα και ταχύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι πλέον η μόνη λύση σε έναν αργό ιστότοπο. Εκτός από την ασφάλεια, το CloudFlare παρέχει βελτιωμένη απόδοση για οποιονδήποτε λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων. Εάν σας αρέσει ο τρέχων οικοδεσπότης Ιστού σας, αλλά θέλετε οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στον λογαριασμό σας να φορτώνονται γρηγορότερα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το CloudFlare. Το CloudFlare ξεκίνησε ως CDN (Content Delivery Network) το οποίο βελτιστοποιεί αυτόματα την παράδοση των δεδομένων σας.

Σε μια μελέτη περίπτωσης για τη βελτιστοποίηση περιεχομένου ιστού του ZenDesk, ένα δημοφιλές διαδικτυακό εργαλείο υποστήριξης πελατών που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, το CloudFlare αναφέρει 10 φορές βελτίωση στον παγκόσμιο χρόνο απόκρισης και 6 φορές βελτίωση στο στοχευμένο χρόνο παράδοσης περιεχομένου.

Πώς λειτουργεί το CloudFlare με την τρέχουσα φιλοξενία σας

Το CloudFlare δεν είναι το ίδιο υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε τον τρέχοντα web host σας και να προσθέσετε το CloudFlare σε αυτόν. Βασικά, το CloudFlare λειτουργεί σε επίπεδο δικτύου και υποστηρίζει σχεδόν κάθε web host. Ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού, όπως το Bluehost και το GreenGeeks, για παράδειγμα, συνεργάστηκαν με το CloudFlare καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την ενεργοποίηση του CloudFlare απευθείας από τον λογαριασμό σας στο web hosting. Εάν βρίσκεστε με έναν οικοδεσπότη Ιστού που δεν προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη CloudFlare, μπορείτε να εγγραφείτε ξεχωριστά με το CloudFlare στον ιστότοπο CloudFlare. Ωστόσο, θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS του τομέα σας, ώστε να ταιριάζουν με τους διακομιστές ονομάτων του CloudFlare.

CloudFlare στον πίνακα ελέγχου GreenGeeksΈνα στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου cPanel της GreenGeek, όπου το CloudFlare είναι ενσωματωμένο από προεπιλογή για γρήγορο & εύκολη ενεργοποίηση.

Το CloudFlare είναι εύκολο να ρυθμιστεί, ακόμη και αν ο οικοδεσπότης Ιστού σας δεν συνεργάζεται με αυτόν. Αυτός ο συντάκτης έχει δημιουργήσει αρκετούς λογαριασμούς φιλοξενίας σε 5 λεπτά ή λιγότερο για να χρησιμοποιήσει το CloudFlare.

Πόσο κοστίζει το CloudFlare?

Οι βασικές υπηρεσίες του CloudFlare είναι δωρεάν, αλλά τα αναβαθμισμένα πακέτα είναι πολύ προσιτά και αρκετά ελκυστικά για επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Το πακέτο Pro, το οποίο είναι μόλις ένα σημείο από το δωρεάν, προσθέτει ακόμη πιο γρήγορη απόδοση στον ιστότοπο, καλύτερη υποστήριξη για φορητές συσκευές και τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού. Θα σας επιστρέψει 20 $ / μήνα για τον πρώτο σας ιστότοπο, αλλά μόνο επιπλέον 5 $ για κάθε επιπλέον ιστότοπο.

Το πακέτο Business σάς προσφέρει όλες τις δυνατότητες Pro, καλύτερη προστασία από την άρνηση εξυπηρέτησης και το Railgun, το οποίο σας βοηθά να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας στο εξωτερικό πιο γρήγορα. Με 200 $ / μήνα, θα διαπιστώσετε ότι κλέβετε σε σύγκριση με το κόστος και την απογοήτευση που προσπαθείτε να δημιουργήσετε τέτοιου είδους αξιοπιστία και ασφάλεια από το μηδέν.

Το πακέτο Enterprise, βεβαίως αρκετά ακριβό στα 5.000 $ / μήνα, σας δίνει το The Whole Enchilada. Αυτά είναι τα πάντα στο πακέτο Pro και Business, καθώς και βοήθεια εγκατάστασης, αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού, τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 και συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας 2500%.

Με όλα τα σχέδια, δεν χρεώνεστε ποτέ για το εύρος ζώνης. Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε τύπους σχεδίων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Η αναβάθμιση και η υποβάθμιση ανά πάσα στιγμή δεν είναι ιδρώτα και χρεώνεστε μόνο μία φορά το μήνα για όλο το θέμα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συγκεκριμένες δυνατότητες κάθε προγράμματος είναι διαθέσιμες στο Σελίδα τιμολόγησης του CloudFlare.

Οι διακρίσεις του CloudFlare

Το CloudFlare έχει κερδίσει αρκετά βραβεία πρόσφατα. Περιλαμβάνουν:

  • Καλύτερη εκκίνηση επιχειρήσεων από την Techcrunch στα 8α ετήσια βραβεία Crunchies τον Φεβρουάριο του 2015
  • Το πιο καινοτόμο δίκτυο & Εταιρεία τεχνολογίας Διαδικτύου για δύο χρόνια που λειτουργεί από την Wall Street Journal
  • Μια βαθμολογία ως πρωτοπόρος τεχνολογίας από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
  • Κατατάσσεται στις 10 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο από την Fast Company

Διαμάχες

Το CloudFlare, με όλα τα οφέλη του, δεν είναι εντελώς μονωμένο από αντιπαραθέσεις.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2014, το CloudFlare κατατάχθηκε στους 10 κορυφαίους χειρότερους κεντρικούς υπολογιστές και δίκτυα με βάση την κακόβουλη επισκεψιμότητα που φιλοξενεί από το SiteVet Beta. Και, δύο από τα τρία κορυφαία διαδικτυακά φόρουμ συνομιλίας του ISIS φυλάχτηκαν επίσης από το CloudFlare. Η Επιβολή του νόμου δεν τους ζήτησε να διακόψουν την υπηρεσία. Από τη στιγμή αυτής της γραφής, το CloudFlare δεν απάντησε σε αιτήματα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φόρουμ συνομιλίας ISIS. Ο ιστότοπος του φύλακα Το CrimeFlare.com εκθέτει την υπόθεσή του για ποιο λόγο το CloudFlare δεν μπορεί να εμπιστευτεί την ασφάλεια των δεδομένων.

Υπάρχουν άλλα προβλήματα που ανέφεραν οι άνθρωποι, όπως Οι χρόνοι φόρτωσης επιβραδύνονται πραγματικά και τα στατιστικά στοιχεία προβολής σελίδας αυξάνονται. Μερικοί ισχυρίζονται ότι το CloudFlare ονομάζεται CDN, αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο ένα αντίστροφο διακομιστή μεσολάβησης, το οποίο δεν θεωρείται πραγματικό CDN.

Εάν διαπιστώσετε ότι αυτά τα ζητήματα είναι ανυπέρβλητα για τους σκοπούς σας, μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες υπηρεσίες CDN / ασφάλειας, όπως Akamai.com, Incapsula.com ή FireHost.com. Αυτές οι εναλλακτικές λύσεις μπορούν επίσης να προσφέρουν εξοικονόμηση κόστους έναντι του CloudFlare ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το CloudFlare μπορεί να είναι μια καλή λύση για την αύξηση της ασφάλειας και της απόδοσης του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά. Η δωρεάν έκδοση λειτουργεί επίσης καλά. Εξακολουθεί να εξαρτάται από την απόδοση των διακομιστών φιλοξενίας που χρησιμοποιεί ο οικοδεσπότης Ιστού σας, αλλά το CloudFlare μπορεί τελικά να παραδώσει το περιεχόμενό σας πιο γρήγορα και με ασφάλεια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me