A2 Hosting Review 2018

Είναι το A2 Hosting ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού; Διαβάστε την πλήρη, αμερόληπτη κριτική φιλοξενίας A2 με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, προτεινόμενη χρήση, στατιστικά απόδοσης, στιγμιότυπα οθόνης, συχνές ερωτήσεις, κουπόνια, & περισσότερο.


Κριτική φιλοξενίας Α2

Contents

Φιλοξενία Α2

www.a2hosting.com

Διακομιστής O / S:Linux & Παράθυρα
Πίνακας ελέγχου:cPanel / Plesk / Webuzo
Αυτόματη εγκατάσταση:Μαλακό
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 1:Μίσιγκαν, ΗΠΑ
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 2:Άμστερνταμ
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 3:Σιγκαπούρη
Κοινή φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία VPS:Ναί
Αφιερωμένη φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία μεταπωλητών:Ναί
Φιλοξενία Cloud:Ναί

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Το www.a2hosting.com είναι μια βραβευμένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου data center για ΜΜΕ, νεοσύστατες εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, επαγγελματίες μπλόγκερ, προγραμματιστές ιστού, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και ανεξάρτητους εκδότες ιστού. Τους βρήκαμε ως έναν από τους ταχύτερους και υψηλότερες επιδόσεις web host εκεί έξω – ξεπερνώντας ακόμη και πολλές από τις μεγαλύτερες, πιο δημοφιλείς εταιρείες του κλάδου. Το A2 Hosting είναι μια από τις κορυφαίες προτάσεις μας για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων λόγω των εκπληκτικών ταχυτήτων της πλατφόρμας, της προηγμένης τεχνικής υποστήριξης, της συνολικής χαμηλής τιμολόγησης και της μεγάλης ποικιλίας των διαθέσιμων προγραμμάτων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αποτελούν επίσης μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές ιστού και κινητών συσκευών που απαιτούν την προσαρμογή των διακομιστών ώστε να υποστηρίζουν συγκεκριμένες γλώσσες προγραμματισμού. Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress, μια σειρά από καινοτόμα σχέδια VPS cloud και μια νέα αναβάθμιση “Turbo” για επιλεγμένους λογαριασμούς που παρέχει έως και 20 φορές υψηλότερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, καθιστώντας μια εξαιρετική υπηρεσία ακόμη καλύτερη.

Γιατί να επιλέξετε το A2 Hosting:

 • Γρήγορες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων βελτιστοποιημένες για ταχύτητα και αξιοπιστία
 • Εξαιρετική επιλογή για προγραμματιστές ιστοσελίδων & προγραμματιστές που χρειάζονται επιλογές προσαρμογής πλατφόρμας
 • Η λύση “Πρόσβαση προγραμματιστή” για τους κατόχους ιστότοπων να παραχωρήσουν στην ομάδα ανάπτυξης ιστού τους πρόσβαση στο λογαριασμό φιλοξενίας χωρίς να μοιραστούν τα κύρια στοιχεία σύνδεσης
 • Επιτρέπει στους πελάτες να επιλέξουν τη θέση του διακομιστή είτε στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη ή στην Ασία
 • Διαχειριζόμενα και μη διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων με μεγάλη ποικιλία τεχνικών διαμορφώσεων
 • Εξαιρετική επιλογή για WordPress με 6x ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας
 • Αυτόματη διαμόρφωση εγκαταστάσεων λογισμικού με τις καλύτερες δυνατότητες ταχύτητας και ασφάλειας
 • Προσφέρει πακέτα μεταπωλητών πολλαπλών επιπέδων για σχεδιαστές ιστοσελίδων και φιλοξενεί νεοσύστατες επιχειρήσεις
 • Ο χώρος αποθήκευσης SSD περιλαμβάνεται τώρα δωρεάν στα περισσότερα προγράμματα λογαριασμού
 • Οι αγοραστές Οι εγκεκριμένες κριτικές δείχνουν ότι το 96% των 604 πελατών θα συνιστούσαν το A2 Hosting σε έναν φίλο
 • Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης “Πάντα διαθέσιμες” μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και email
 • Μη διαχειριζόμενα σχέδια VPS ξεκινώντας από $ 5 / μήνα με ένα ευρύ φάσμα επιλογών λειτουργικού συστήματος

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Τα περισσότερα προγράμματα φιλοξενίας CMS εκτός από το WordPress δεν προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες
 • Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για αρχάριους που δεν χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία
 • Οι υπηρεσίες Turbo Boost και Turbo Cache είναι ακριβές στο VPS & Αφιερωμένα σχέδια
 • Υπερπληρωμές για cPanel, Softaculous, & CloudLinux άδειες για μη διαχειριζόμενα προγράμματα
 • Η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας R1Soft CDP διατίθεται με επιπλέον 83 $ έως 100 $ ανά μήνα

Η κατώτατη γραμμή:

Το A2 Hosting παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών διαμόρφωσης στα σχέδια φιλοξενίας τους για την υποστήριξη προηγμένων απαιτήσεων ανάπτυξης ιστού και προγραμματισμού εφαρμογών. Μας αρέσουν ιδιαίτερα οι μη διαχειριζόμενες πλατφόρμες VPS και Dedicated server με υποστήριξη για CentOS, cPanel, Debian, Fedora, Slackware, Ubuntu και Gentoo. Η φιλοξενία A2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για το WordPress και έρχεται προρυθμισμένη με την υπηρεσία βελτιστοποίησης A2 για προηγμένη συμπίεση σελίδων και προσωρινή αποθήκευση ιστότοπου. Το A2 Optimized Site Accelerator χρησιμοποιεί Turbo Cache, APC, OPcache και Memcached για ακόμη γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας, με πρόσθετες επιλογές για την ενσωμάτωση HTTP / 2, SPDY, ESI και το CloudFlare CDN. Η βελτιστοποίηση Railgun είναι μόνο 0,98 $ ανά μήνα και κάθε αποκλειστική διεύθυνση IP χρεώνεται στα 1,96 $ ανά μήνα. Δυστυχώς, οι κάτοχοι ιστότοπων και οι προγραμματιστές ιστού που έχουν τον πειρασμό να μεγιστοποιήσουν όλες τις πρόσθετες δυνατότητες και τις προσαρμοσμένες επιλογές διαμόρφωσης που διατίθενται στα προγράμματα φιλοξενίας A2 πιθανότατα θα καταλήξουν να πληρώνουν περισσότερα από τα αναμενόμενα για τις υπηρεσίες πλατφόρμας, αλλά αυτό είναι το ανταλλακτικό για έναν premium λογαριασμό φιλοξενίας με ειδικές προδιαγραφές υλικού. Δεν θα δίσταζαμε να προτείνουμε τη φιλοξενία A2 σε ανταγωνιστές σε ιδιοκτήτες ιστότοπων που αναζητούν ένα αξιόπιστο, υψηλής απόδοσης σχέδιο φιλοξενίας ιστοσελίδων με πρωτοποριακή τεχνική καινοτομία και υποστήριξη για τα πιο πρόσφατα πρότυπα ιστού.

Ειδικό κουπόνι προσφοράς φιλοξενίας Α2

Ας ξεκινήσουμε τη φιλοξενία!

Το A2 Hosting έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Α2 κριτική εμπειρογνωμόνων φιλοξενίας

Επισκόπηση εταιρείας – Το ιστορικό της φιλοξενίας Α2

Το A2 Hosting ιδρύθηκε αρχικά το 2001 από τον Bryan Muthig στο Ann Arbor, Michigan. Το αρχικό όνομα του A2 Hosting ήταν Iniquinet. Ο Bryan δημιούργησε το Iniquinet ως μια μέτρια επιχείρηση εκκίνησης για να εξυπηρετήσει μερικούς τοπικούς πελάτες στη βιομηχανία. Καθώς η επιχείρησή του μεγάλωσε, ο Bryan αποφάσισε να διαλέξει ένα νέο όνομα. Το 2003, η εταιρεία μετονομάστηκε σε A2 Hosting ως αφιέρωμα στην αγάπη τους για την τοπική κοινότητα Ann Arbor. Σήμερα, η A2 Hosting έχει εξελιχθεί σε μια καινοτόμο εταιρεία με πολλά διεθνή κέντρα δεδομένων, όλα προσφέρουν τις καλύτερες εκδόσεις του πιο δημοφιλούς λογισμικού ανάπτυξης ιστού στους πελάτες. Η A2 Hosting ήταν η πρώτη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστήριξε το PHP 5 και οδήγησαν και στην εφαρμογή του PHP 7. Ο Bryan εξακολουθεί να είναι διευθύνων σύμβουλος της A2 Hosting και όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο κύριος στόχος του για την εταιρεία, παραφράζει τον Μαχάτμα Γκάντι δηλώνοντας: «Για να είμαστε οι οικοδεσπότες που θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε εμείς οι ίδιοι». Η A2 Hosting είναι ηγέτης στις «πράσινες» υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, 100% ουδέτερη από άνθρακα και συνεργάτης της Carbonfund.org στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις απειλές της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής.

Σχέδια & Χαρακτηριστικά – Ανασκόπηση των Διαθέσιμων Υπηρεσιών Web Hosting της A2 Hosting

Το A2 Hosting προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλα για κάθε τύπο ανάπτυξης ιστοσελίδων, διαδικτυακής κοινότητας ή εφαρμογών για κινητά. Το A2 Hosting παρέχει κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας στο Linux & Διακομιστές Windows, τρεις διαφορετικές εκδόσεις των σχεδίων VPS τους, μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress, πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών και αποκλειστικοί διακομιστές. Πωλούν τα πακέτα VPS και αποκλειστικά διακομιστές τόσο σε διαχειριζόμενα όσο και σε μη διαχειριζόμενα σχέδια με μια ευρεία επιλογή υποστήριξης λειτουργικού συστήματος και επιλογές διαμόρφωσης στο υλικό. Τα περισσότερα από τα σχέδια εκτελούνται σε CentOS, CloudLinux και cPanel. Διατίθεται αναβάθμιση διακομιστή Turbo προσφέροντας περισσότερη CPU & Πόροι RAM σε λογαριασμούς, μείωση των επιτρεπόμενων ταυτόχρονων διεργασιών χρήστη ανά διακομιστή και έως και 20 φορές καλύτερη απόδοση σε σχέση με μια τυπική εγκατάσταση Apache. Όλοι οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας διαμορφώνονται επί του παρόντος με Apache 2.2, PHP 5.3-7.0, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.4, Python 2.6-3.2, Ruby 1.8, PERL 5.10, & Node.js. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS και υποστήριξη για μεταφορά αρχείων ή έλεγχο έκδοσης με FTP / SFTP, πρόσβαση SSH, Rsync, Git, CVS, Subversion, & Αστατος.

Διαθέσιμα σχέδια:

Linux & Κοινό φιλοξενία ιστοσελίδων στα Windows

Cloud web hosting

Linux & Διαχειρισμένη / μη διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS των Windows

Διαχειριζόμενο WordPress

Linux & Φιλοξενία ιστού μεταπωλητή Windows

Linux & Windows, διαχειριζόμενη / μη διαχειριζόμενη αποκλειστική φιλοξενία Ιστού

Θα πρέπει να προσδιορίσετε ποιο από τα σχέδια φιλοξενίας A2 είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό ανάπτυξης του ιστότοπού σας. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων ξεκινούν συνήθως από ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και αναβαθμίζουν σε VPS εάν η κυκλοφορία του ιστότοπου κλιμακώνεται πέρα ​​από αυτό που θα επιτρέπουν οι εισαγωγικοί λογαριασμοί. Ωστόσο, το A2 Hosting είναι επίσης εξαιρετικό για τη μεταφορά ιστοσελίδων υψηλής επισκεψιμότητας από άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση κόστους. Μπορείτε να παραγγείλετε την ακριβή ποσότητα RAM, πυρήνες CPU, ταχύτητα επεξεργαστή και χώρο αποθήκευσης HDD ή SSD που απαιτείται σε οποιοδήποτε VPS ή ειδικό πρόγραμμα διακομιστή. Τα περισσότερα από τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης $ 50 σε Bing / Yahoo! πιστώσεις διαφημίσεων, εργαλεία προώθησης SEO και πληθώρα πρόσθετων λειτουργιών για αναλυτικά στοιχεία, ασφάλεια, & δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου.

Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής επισκόπηση όλων των σχεδίων φιλοξενίας A2 με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε τι χρειάζεστε:

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Η A2 Hosting έχει εφαρμόσει κλιμακωτή κατανομή πόρων στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, η οποία αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης τάσης στον κλάδο. Αντί να ρυθμίσετε όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ώστε να λαμβάνουν την ίδια ποσότητα μνήμης RAM και επεξεργασίας CPU ανά λογαριασμό, το A2 Hosting παρέχει τώρα μεγαλύτερη κατανομή αυτών των πόρων στα προγράμματα με τις υψηλότερες τιμές. Αυτό είναι χρήσιμο όχι μόνο για ιστότοπους CMS εντατικής διαδικασίας βάσης δεδομένων, αλλά και για φιλοξενία χαρτοφυλακίου πολλαπλών τομέων. Με το πρόγραμμα Lite, οι πελάτες λαμβάνουν μόνο 500 MB φυσικής μνήμης RAM, 4 GB εικονικής μνήμης RAM και πρόσβαση σε έναν πυρήνα CPU. Αυτό εξακολουθεί να είναι 2x έως 4x περισσότερο από ό, τι βρίσκεται σε άλλα συγκρίσιμα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με έναν μόνο τομέα. Το σχέδιο Swift προσφέρει 1 GB φυσικής μνήμης RAM, 8 GB εικονικής μνήμης RAM και επεξεργασία από 2 πυρήνες CPU. Αυτό ισοδυναμεί με πολλά σχέδια VPS σε άλλους οικοδεσπότες Ιστού. Τέλος, με το πρόγραμμα Turbo, οι χρήστες λαμβάνουν φυσική μνήμη RAM 2 GB, εικονική μνήμη 8 GB και πρόσβαση σε 2 πυρήνες για απαιτήσεις επισκεψιμότητας πολλών ιστότοπων. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους τομείς στα σχέδια Swift και Turbo.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρει το A2 Hosting. Σημειώστε ότι η τιμολόγηση αφορά το Linux. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Προβολή λεπτομερειών” για να δείτε την τιμολόγηση των Windows.

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Lite3,92 $ / μήνα7,99 $ / μήνα
Ταχύς4,90 $ / μήνα9,99 $ / μήνα
Turbo9,31 $ / μήνα18,99 $ / μήνα
Υπέρ13,95 $ / μήνα23,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Το πρόγραμμα Turbo είναι η συμπερίληψη μιας προηγμένης σουίτας λογισμικού βελτιστοποίησης διακομιστή που είναι γνωστή ως A2 Optimized Site Accelerator. Αυτή είναι βασικά μια προεγκατεστημένη εγκατάσταση των Turbo Cache, APC, OPcache και Memcached σε υλικό που φιλοξενεί περίπου 80% λιγότερους τομείς από τα άλλα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Επειδή οι ιστότοποί σας δεν μοιράζονται πόρους διακομιστή με τόσους ταυτόχρονους πελάτες, οι σελίδες φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προγράμματα φιλοξενίας. Με τις πιο προηγμένες λύσεις προγραμματιστών για την προσωρινή αποθήκευση σελίδων ιστοτόπων που είναι ήδη ενσωματωμένες στην πλατφόρμα, εξοικονομείτε χιλιάδες δολάρια στο κόστος προγραμματισμού και διαχείρισης συστημάτων χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ιδιωτική ομάδα για την ανάπτυξη της λύσης. Παίρνετε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο CloudFlare Plus (8 $ ανά μήνα) και στο Railgun Optimizer (0,98 $ ανά μήνα) για τον ιστότοπό σας με το πρόγραμμα Turbo, εξοικονόμηση που είναι περίπου ίση με το συνολικό κόστος της ίδιας της υπηρεσίας φιλοξενίας, εάν αγοραστεί ανεξάρτητα. Σας συνιστούμε να κλειδώσετε το πρόγραμμα Turbo με έκπτωση 51%.
 • Με 50% περισσότερη φυσική μνήμη RAM και 4 φορές την εικονική μνήμη RAM που παρέχεται από άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας και το όριο σε έναν τομέα για εκχωρημένη χρήση πόρων διακομιστή, ο ιστότοπός σας είναι εγγυημένη για καλύτερη απόδοση στο σχέδιο A2 Hosting Lite από ότι θα σε παρομοίως «απεριόριστες» υπηρεσίες φιλοξενίας χρησιμοποιώντας Linux & cPanel. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια νίκη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει επιτάχυνση απόδοσης στον λογαριασμό που προκαλείται από περιορισμούς εργαλείων βελτιστοποίησης που χρησιμοποιεί η A2 Hosting για να ενθαρρύνει αναβαθμίσεις σε σχέδια με υψηλότερες τιμές.
 • Το πρόγραμμα Swift είναι πολύ πιο ισχυρό και λειτουργικό από το πρόγραμμα Lite, και με μόλις 4,90 $ το μήνα με εισαγωγικές τιμές, είναι πολύ μεγάλο για απεριόριστη φιλοξενία τομέα. Λαμβάνετε περίπου 3 φορές τη φυσική μνήμη RAM και 8 φορές την εικονική μνήμη RAM που παρέχεται από άλλες εταιρείες σε παρόμοιους λογαριασμούς σε υψηλότερες τιμές. Παρέχονται όλες οι τυπικές δυνατότητες της φιλοξενίας cPanel στο CentOS, καθώς και μια πλήρης σουίτα λογισμικού μπόνους όπως προηγμένη ασφάλεια, αναλυτικά στοιχεία κίνησης, SEO, anti-spam, έλεγχος έκδοσης και εργαλεία διαχείρισης γραμμής εντολών.
 • Το πρόγραμμα Turbo προσφέρει κατά μέσο όρο 6 φορές τη φυσική μνήμη RAM και 8 φορές την εικονική μνήμη RAM που παρέχεται από συγκρίσιμα προγράμματα φιλοξενίας cPanel με απεριόριστους τομείς σε άλλες εταιρείες. Με τη συμπερίληψη μιας πλήρους σειράς εργαλείων λογισμικού για προηγμένη προσωρινή αποθήκευση σελίδων και ενσωμάτωση του CloudFlare CDN, όλα όσα χρειάζεστε για να αυξήσετε την απόδοση των ιστότοπων CMS στον ιστότοπο προσφέρονται “εκτός συσκευασίας” με εξαίρεση την ενσωμάτωση Nginx. Οι περισσότερες άλλες εταιρείες διαφημίζουν παρόμοια σχέδια ως λύση φιλοξενίας «cloud», ενώ η A2 Hosting τιμολογεί αυτό το σχέδιο πολύ ανταγωνιστικά για να ξεπεράσει τα βιομηχανικά πρότυπα.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Το κόστος των τιμών ανανέωσης στα βασικά και Prime προγράμματα είναι πάνω από το διπλάσιο της εισαγωγικής έκπτωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Σχέδια φιλοξενίας Cloud Web

Τα προγράμματα Cloud VPS στο A2 Hosting βασίζονται στην πλατφόρμα SwiftServer και παρέχουν μια υβριδική προσέγγιση μεταξύ των διαχειριζόμενων και μη διαχειριζόμενων λογαριασμών VPS. Η πλατφόρμα εικονικοποίησης βασίζεται σε KVM και a CloudStack υποδομή με δυνατότητα εγκατάστασης CentOS, Debian, Fedora, FreeBSD, Slackware, Ubuntu ή Gentoo. Για τη χρήση του cPanel σε αυτούς τους λογαριασμούς απαιτείται η αγορά μιας άδειας απευθείας από τον προμηθευτή. Η βασική παροχή χώρου αποθήκευσης HDD στους λογαριασμούς Cloud VPS είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα, καθώς οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα πληρώσουν περίπου 3 $ επιπλέον ανά 10 GB αποθηκευτικού χώρου για την αναβάθμιση SSD. Αυτό είναι περίπου 2,5x έως 3x υψηλότερη τιμή από άλλες υπηρεσίες για αποθήκευση SSD, όπου πολλές εταιρείες παρέχουν επί του παρόντος την επιλογή αναβάθμισης για δωρεάν πρότυπο SSD σε όλους τους λογαριασμούς.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα σχέδια φιλοξενίας ιστού cloud που προσφέρει η A2 Hosting:

Σχέδια Cloud Hosting:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Αρχή15 $ / μήνα15 $ / μήνα
Διάμεσος20 $ / μήνα20 $ / μήνα
Ασσος25 $ / μήνα25 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • μπορείτε να επιλέξετε δυναμικά την ταχύτητα επεξεργασίας του CPU, καθώς και τον αριθμό των πυρήνων, της μνήμης RAM και των δυνατοτήτων αποθήκευσης με τα σχέδια Cloud VPS.
 • Το CloudStack παρέχει επίσης καλύτερη υποστήριξη για το Network Defined Networking (SDN).
 • Τα προγράμματα OpenVZ της A2 Hosting κάτω από το μη διαχειριζόμενο πλαίσιο είναι λιγότερο από το ήμισυ της τιμής πολλών άλλων σχεδίων cloud VPS, ενώ προσφέρουν περισσότερους πόρους, όπως προεπιλεγμένη αποθήκευση SSD και μεγαλύτερο αριθμό παρεχόμενων εργαλείων λογισμικού στα πακέτα.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Ορισμένοι χρήστες προτιμούν το KVM επειδή παρέχει «πραγματική» εικονικοποίηση με ανεξάρτητο πυρήνα και περισσότερη απομόνωση από το OpenVZ για καλύτερη ασφάλεια. Άλλοι ισχυρίζονται ότι το KVM απαιτεί περισσότερους πόρους διακομιστή σε επιλογές διαμόρφωσης ανάλογα, προκειμένου να λειτουργήσει τόσο αποτελεσματικά όσο το OpenVZ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστού cloud για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Σχέδια φιλοξενίας VPS Web

Το A2 Hosting προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων VPS, τόσο σε Linux όσο και σε Windows, καθώς και διαχειριζόμενα ή μη διαχειριζόμενα. Συνοπτικά, τα μη διαχειριζόμενα σχέδια VPS της A2 Hosting είναι σχεδόν τόσο κοντά σε ένα πλαίσιο εποπτείας “bare metal” όσο θα βρείτε στην αγορά αυτές τις μέρες, με τη δυνατότητα εγκατάστασης των διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων Linux από τα παρεχόμενα στιγμιότυπα. Αυτοί οι λογαριασμοί παρέχουν καλή λειτουργική αξία εάν χρησιμοποιούν εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα από το cPanel. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για πολλές πολύπλοκες εργασίες διαχείρισης συστημάτων, καθώς και διαχείριση ασφάλειας πλατφόρμας, τείχους προστασίας και εγκαταστάσεις επέκτασης διακομιστή μέσω της γραμμής εντολών. Η προσθήκη οποιουδήποτε επιπέδου πρόσθετων αναβαθμίσεων πόρων υλικού ή άδειας λογισμικού θα αυξήσει σημαντικά το κόστος των σχεδίων. Εξαιτίας αυτών των λόγων, βλέπουμε τα μη διαχειριζόμενα σχέδια VPS στο A2 Hosting ως περισσότερο ένα εξειδικευμένο προϊόν με μεγάλη έκκληση για τους geeks, αλλά αυτό μπορεί συχνά να έχει υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη τιμή από άλλα σχέδια φιλοξενίας όταν όλες οι απαιτήσεις συνυπολογίζονται από κοινού.

Με ένα πρόγραμμα Managed VPS στο A2 Hosting, οι πελάτες λαμβάνουν την ίδια βασική εγκατάσταση του CentOS και του cPanel που χρησιμοποιεί η εταιρεία στους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας της. Μπορείτε να προσθέσετε την αναβάθμιση Turbo Boost σε οποιοδήποτε σχέδιο με 14,53 $ ανά μήνα, με 20 φορές υψηλότερες ταχύτητες με βάση τη βελτιστοποίηση διαμόρφωσης λογισμικού και τη χρήση πόρων διακομιστή με χαμηλή πώληση. Η αναβάθμιση Turbo Boost + Turbo Cache είναι 19,80 $ ανά μήνα, με την προεγκατεστημένη εφαρμογή APC, OPcache και Memcached. Οι αναβαθμίσεις Turbo περιλαμβάνουν επίσης υλοποίηση διακομιστή μεσολάβησης HTTP / 2, SPDY, ESI και Websocket. Όλα τα σχέδια Managed VPS περιλαμβάνουν δωρεάν ενσωμάτωση του CloudFlare CDN, καθώς και εργαλεία μεταπωλητών και όλες τις δυνατότητες πλατφόρμας που διατίθενται στους κοινόχρηστους λογαριασμούς της A2 Hosting. Σε αυτό το πλαίσιο, οι τεχνικοί της A2 Hosting θα διαχειρίζονται όλες τις απαιτούμενες ενημερώσεις ασφαλείας και διαχείριση συστημάτων πλατφόρμας, καθιστώντας την μια εύχρηστη προσέγγιση με το κλειδί στο χέρι για προηγμένη φιλοξενία Ιστού για εφαρμογές υψηλής απόδοσης.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων VPS για Linux. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Προβολή λεπτομερειών” για να δείτε την τιμολόγηση των Windows.

Διαχειριζόμενα σχέδια VPS:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Μη διαχειριζόμενο – Είσοδος5 $ / μήνα5 $ / μήνα
Μη διαχειριζόμενο – Mid10 $ / μήνα10 $ / μήνα
Χωρίς διαχείριση – Κορυφή15 $ / μήνα15 $ / μήνα
Διαχείριση – Ισχύς+32,99 $ / μήνα49,99 $ / μήνα
Διαχείριση – Prestige+46,19 $ / μήνα69,99 $ / μήνα
Διαχειριζόμενο – Pinnacle+65,99 $ / μήνα99,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Τα μη διαχειριζόμενα σχέδια VPS στο A2 Hosting ξεκινούν από μόνο $ 5 το μήνα. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση root και πολλές προσαρμοσμένες επιλογές διαμόρφωσης στο λειτουργικό σύστημα. Επιπλέον, έχουν πλέον Webuzo, έναν πίνακα διαχείρισης για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε οπτικά το VPS σας.
 • Οι χρήστες που απολαμβάνουν να δουλεύουν με σενάρια bash και shell στο Linux μπορούν να εξοικονομήσουν μεγάλη ισχύ από το κορυφαίο σχέδιο VPS, αλλά η προσθήκη 1 GB μνήμης RAM μόνο στη διαμόρφωση θα το τοποθετήσει ως διπλάσια από την τιμή του λογαριασμού Turbo υπό κοινόχρηστη φιλοξενία με σημαντικά λιγότεροι πόροι διαθέσιμοι για τους κατόχους ιστότοπων. Η τιμή για το πρόγραμμα θα αυξήσει γρήγορα τις περισσότερες αναβαθμίσεις που εφαρμόζονται στις προδιαγραφές υλικού. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να διαμορφώσετε ένα ελίτ σύστημα VPS σύμφωνα με αυτό το σχέδιο εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το επιπλέον κόστος.
 • Περίπου 12 φορές οι πόροι ενός κοινού προγράμματος φιλοξενίας που διατίθενται σε άλλες εταιρείες, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης της A2 Hosting για αναβάθμιση σε λογαριασμό VPS χρησιμοποιώντας το σχέδιο Power +.
 • Το πρόγραμμα Prestige + VPS είναι λειτουργικά ισοδύναμο και με πολλούς τρόπους πιο ισχυρό από τα άλλα ειδικά προγράμματα διακομιστών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Είναι επίσης αρκετά ακριβό στα 46,19 $ το μήνα με τιμές γνωριμίας και 69,99 $ το μήνα κατά την ανανέωση. Επειδή τα περισσότερα συγκρίσιμα ειδικά προγράμματα διακομιστών που έχουν την ίδια διαμόρφωση υλικού είναι συχνά 2 φορές την τιμή, το θεωρούμε πολύ καλό και συνιστάται ιδιαίτερα για κερδοφόρους ιστότοπους όπως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου ή δημοφιλή ιστολόγια που έχουν τις απαιτήσεις κυκλοφορίας για την υποστήριξη της επένδυσης.
 • Οι κάτοχοι ιστότοπων με προηγμένες απαιτήσεις εξοικονομούν σημαντικά χρησιμοποιώντας τη διαχειριζόμενη πλατφόρμα VPS της A2 Hosting σε σχέση με άλλες υπηρεσίες. Εάν δεν χρειαστεί να εκτελέσετε συγκεκριμένες διανομές λειτουργικού συστήματος Linux, θα συνιστούσαμε αυτό το σχέδιο για τους μη διαχειριζόμενους λογαριασμούς VPS. Η αδειοδότηση cPanel είναι φθηνότερη βάσει αυτών των σχεδίων και λαμβάνετε όλα τα πλεονεκτήματα της ιδιόκτητης εγκατάστασης του A2 Hosting CentOS με τα πρόσθετα εργαλεία και το λογισμικό βελτιστοποίησης. Αυτό από μόνο του μπορεί να εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια σε αποκλειστικά έξοδα διαχειριστή συστημάτων έναντι μιας προσέγγισης «do-it-yourself». Αυτά τα σχέδια είναι επίσης φθηνότερα από πολλούς αποκλειστικούς διακομιστές με περισσότερους διαθέσιμους πόρους. Επωφεληθείτε από την αναβάθμιση Turbo για την καλύτερη απόδοση και ταχύτητες φόρτωσης σελίδας που διατίθενται σήμερα στην αγορά από μια πλατφόρμα VPS. Αυτά τα σχέδια είναι ιδανικά για επιχειρηματικούς ιστότοπους που απαιτούν υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Το πακέτο $ 5 / μήνα προορίζεται μόνο για ένα μικρό πακέτο βασικών πόρων: RAM 512MB, 1 πυρήνα CPU, αποθήκευση SSD 20 GB και μεταφορά 2 TB. Λειτουργικά, αυτό το πακέτο μπορεί στην πραγματικότητα να έχει λιγότερους διαθέσιμους πόρους για φιλοξενία ιστότοπων από πολλά από τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Κατά συνέπεια, οι υποψήφιοι χρήστες θα προχωρήσουν γρήγορα στη διαμόρφωση του VPS τους με περισσότερη μνήμη RAM, πυρήνες CPU, αποθήκευση και δυνατότητα μεταφοράς.
 • Η βασική τιμή των $ 5 στο πρόγραμμα Entry VPS δεν περιλαμβάνει άδεια cPanel, αλλά παρέχει τη δυνατότητα εγκατάστασης CentOS, Debian, Fedora, Slackware, Ubuntu ή Gentoo. Η εγκατάσταση ενός βασικού λειτουργικού συστήματος Linux και η προσθήκη Plesk ή άλλου σεναρίου διαχείρισης στο πακέτο όπως Webmin, Virtualmin, Vesta, ZPanel κ.λπ. μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να κάνουν αυτό το περιορισμένο πακέτο μια χρήσιμη επιλογή για ορισμένες εφαρμογές, αλλά οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων θα έχουν καλύτερη απόδοση και λειτουργίες σε ένα από τα κοινόχρηστα σχέδια της A2 Hosting.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Διαχειρισμένα σχέδια WordPress

Τα σχέδια Managed WordPress της A2 Hosting είναι ένας συνδυασμός προσαρμοσμένων διαμορφώσεων διακομιστή και προσθηκών τρίτων. Το αποτέλεσμα είναι ένας πιο ασφαλής και γρήγορος ιστότοπος WordPress. Βρήκαμε ότι η φιλοξενία A2 και το WordPress λειτουργούν μαζί. Οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο WordPress φορτώνονται πολύ γρήγορα και είναι επίσης πιο ασφαλείς. Η προσθήκη τους εκτελεί προσωρινή αποθήκευση της βάσης δεδομένων, των widget, των σελίδων και του περιεχομένου CMS για προβολή σε πελάτες προγράμματος περιήγησης. Η υπηρεσία του A2 Hosting συμπιέζει τις εικόνες κατά τη μεταφόρτωση και λήψη τους. καταργεί επιπλέον κενά, καρτέλες, αλλαγές γραμμής και σκληρές επιστροφές από HTML, CSS και JavaScript. και ενεργοποιεί τη συμπίεση gzip για να μειώσει το συνολικό μέγεθος αρχείου στις σελίδες. Επειδή η διεύθυνση της σελίδας σύνδεσης είναι μια γνωστή προεπιλεγμένη διεύθυνση URL μεταξύ των περισσότερων ιστότοπων WordPress, η προσθήκη του A2 Hosting αλλάζει τη διεύθυνση URL σε κάτι πιο δύσκολο για πρόσβαση σε script-bots. Κάθε φορά που οι επισκέπτες του ιστολογίου προσπαθούν να συνδεθούν ή να δημοσιεύσουν ένα σχόλιο, προκαλούνται με ένα παζλ Captcha στις φόρμες σύνδεσης και σχολίων. Ένα honeypot εμποδίζει οποιοδήποτε αυτοματοποιημένο λογισμικό να εμφανίζεται ως ανθρώπινος χρήστης. Για περαιτέρω ασφάλεια, το A2 Hosting αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία θεμάτων και προσθηκών από το WP-admin. Η βελτιστοποιημένη ρύθμιση WordPress προσθέτει επίσης κανόνες διακομιστή ιστού Apache που σκληραίνουν το WordPress από γνωστές επιθέσεις στο λογισμικό διακομιστή ιστού. Συνολικά, αυτή είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που πολλοί κάτοχοι ιστότοπων WordPress θα χαρούν να επωφεληθούν για καλύτερη απόδοση και γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα σχέδια του WordPress:

Διαχειριζόμενα σχέδια WordPress:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
1-Ιστότοπος12,97 $ / μήνα26,47 $ / μήνα
2-Ιστότοποι19,48 $ / μήνα39,77 $ / μήνα
Απεριόριστος37,97 $ / μήνα77,49 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Δωρεάν προσωπική άδεια Jetpack
 • Προεγκατεστημένο WP-CLI
 • Σταδιοποίηση ιστότοπου για την ανάπτυξη και τη δοκιμή σας
 • Καθημερινά, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας που είναι εύχρηστα

Τι δεν μας αρέσει:

 • Έρχεται με το Plesk και όχι το cPanel
 • Τα ποσοστά ανανέωσης είναι πολύ υψηλά και απαιτούν περίοδο 24 μηνών για να λάβουν την διαφημιζόμενη τιμολογιακή τους διαφήμιση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για την φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το WordPress & φιλοξενία ιστοσελίδων.

Αποκλειστικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων διακομιστή

Το A2 Hosting διαθέτει μια πολύπλοκη σειρά από ειδικά προγράμματα διακομιστών που βασίζονται σε τέσσερις κύριες πλατφόρμες. Ξεκινώντας με τις φθηνότερες ή τις πιο βασικές προδιαγραφές υλικού, το A2 Hosting προσφέρει μια σειρά διαφορετικών επιλογών αναβάθμισης σε κάθε πλατφόρμα ως επώνυμα σχέδια υψηλότερης βαθμίδας, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμοσμένης επιλογής πρόσθετων αλλαγών στην CPU, RAM, αποθήκευση και όρια μεταφοράς δεδομένων για τη δημιουργία μοναδικών λύσεων υλικού διακομιστή. Πολλά από τα ειδικά προγράμματα διακομιστή που προσφέρει η A2 Hosting βασίζονται σε υβριδικές τεχνικές εικονικοποίησης, δηλαδή πιο ισχυρές εκδόσεις των εγκαταστάσεων πλατφόρμας SwiftServer, Turbo Server και Turbo Cache, με λιγότερη εξάρτηση από σταθερό υλικό rackmount.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των τιμών των προγραμμάτων Dedicated web hosting που προσφέρει η A2 Hosting:

Ειδικά σχέδια διακομιστή:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Ημι-αφιερωμένος διακομιστής9,31 $ / μήνα18,99 $ / μήνα
Μη διαχειριζόμενος διακομιστής Flex99,59 $ / μήνα119,99 $ / μήνα
Διαχειριζόμενος διακομιστής Flex141,09 $ / μήνα169,99 $ / μήνα
Διακομιστής Core Flex141,09 $ / μήνα169,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Με τον Unmanaged Flex Server έχετε την επιλογή πολλών διαφορετικών διανομών Linux για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος με πρόσβαση root
 • Στον Διαχειριζόμενο Flex Server έχετε μια δωρεάν άδεια cPanel + Softaculous που εκτελείται στο CentOS χωρίς πρόσβαση root.
 • Με τον Core Flex Server λαμβάνετε έναν διακομιστή CentOS με δωρεάν άδειες cPanel + Softaculous με πρόσβαση root.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για αποκλειστική φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών Web

Τα σχέδια μεταπωλητών της A2 Hosting εκτελούνται στο CloudLinux, μια διανομή του CentOS, με όλους τους εγγεγραμμένους δευτερεύοντες λογαριασμούς πελατών με άδεια χρήσης του cPanel ανεξάρτητα για τη διαχείριση τομέα και τη ρύθμιση παραμέτρων διακομιστή. Οι λογαριασμοί πελατών θα περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας που βρίσκονται στο κοινόχρηστο πρόγραμμα A2 Hosting. Μια δωρεάν άδεια WHMCS περιλαμβάνεται σε όλους τους λογαριασμούς μεταπωλητών εκτός από το πακέτο Bronze. Τα προγράμματα μεταπωλητών περιλαμβάνουν επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης όλων των φιλοξενούμενων δευτερευόντων λογαριασμών στην πλατφόρμα Turbo Server μαζί με μόνο 6,60 $ ανά μήνα (10 $ ανά μήνα στο πρόγραμμα Platinum). Αυτό είναι πολύ λαμβάνοντας υπόψη ότι η αναβάθμιση Turbo μπορεί επίσης να μεταπωληθεί ως κορυφαία υπηρεσία σε όλους τους πελάτες που φιλοξενούνται από μια επιχείρηση. Μαζί με τα άλλα εργαλεία πακέτου περιλαμβάνεται μια άδεια μεταπωλητή τομέα eNom που παρέχει τη δυνατότητα σήμανσης .com, .org, .net και άλλων gTLD σε πελάτες.

Σύμφωνα με τα προγράμματα μεταπωλητών της φιλοξενίας A2, σε κάθε πελάτη που έχει εγγραφεί σε έναν μοναδικό λογαριασμό cPanel εκχωρείται στους ίδιους πόρους διακομιστή ενός προγράμματος Swift σε κοινόχρηστη φιλοξενία: 2 πυρήνες, 1 GB φυσικής μνήμης RAM και 8 GB εικονικής μνήμης RAM. Εξαιτίας αυτού, δεν υπάρχει πραγματικό κίνητρο για να εγγραφείτε σε ένα σχέδιο υψηλότερης βαθμίδας, εκτός εάν έχετε την κυκλοφορία και τις επιχειρήσεις για να το υποστηρίξετε. Το A2 Hosting παρέχει απρόσκοπτες αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε τις μετακινήσεις. Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει μια μοναδική αποκλειστική διεύθυνση IP, αν και μπορείτε πάντα να μεταπωλείτε επιπλέον σε πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου με μηνιαία χρέωση χρησιμοποιώντας το σύνολο εργαλείων διαχειριστή. Αυτά τα σχέδια μεταπωλητών είναι ένας ιδανικός τρόπος για επαγγελματίες του διαδικτύου, μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, σχεδιαστές ιστοσελίδων, γραφίστες, προγραμματιστές, προγραμματιστές ιστού και έμποροι κοινωνικών μέσων να τιμολογήσουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και εγγραφής τομέα σε πελάτες.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των τιμών των προγραμμάτων Dedicated web hosting που προσφέρει η A2 Hosting:

Σχέδια μεταπωλητών:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Μπρούντζος13,19 $ / μήνα19,99 $ / μήνα
Ασήμι18,47 $ / μήνα27,99 $ / μήνα
Χρυσός24,41 $ / μήνα36,99 $ / μήνα
Πλατίνα40,91 $ / μήνα61,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Δεδομένου ότι καθένα από τα προγράμματα μεταπωλητών παρέχει την ίδια κατανομή πόρων διακομιστή στο πρόγραμμα Swift με κοινόχρηστη φιλοξενία, η οποία κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα (9,99 $ με τιμές ανανέωσης), υπάρχει η δυνατότητα να αποκομίσετε περίπου 380 $ βασικό κέρδος ανά 40 πελάτες με χρέωση 9,99 $ ανά μήνα με μόνο Δαπάνες 13 έως 20 $ και η επιπλέον αύξηση στις πωλήσεις ονομάτων τομέα μαζί με τις υπηρεσίες διαδικτύου. Τα όρια μεταφοράς δεδομένων στον λογαριασμό εγγυώνται ότι οι διακομιστές δεν θα υπερπωληθούν με «απεριόριστα» υποπρογράμματα φιλοξενίας.
 • Οι λογαριασμοί μεταπωλητών A2 Hosting δεν είναι εντελώς φθηνοί, αλλά το πακέτο Silver κοστίζει λιγότερο από τη συνδυασμένη τιμή των αδειών για cPanel, WHM, WHMCS, & eNom. Θα συνιστούσαμε να ξεκινήσετε με αυτό το σχέδιο έναντι της έκδοσης Bronze για να επωφεληθείτε από τη μαζική έκπτωση που διατίθεται στην διαθέσιμη άδεια WHMCS.
 • Το πρόγραμμα Gold είναι μία από τις καλύτερες τιμές που διατίθενται στην πλατφόρμα μεταπωλητών της φιλοξενίας A2, όπου μπορείτε να χρεώνετε 800 $ ανά μήνα σε υπηρεσίες φιλοξενίας Ιστού με μηνιαία επένδυση 24,41 έως 36,99 $. Αυτό αποδεικνύει πόσο κερδοφόρα μπορεί να είναι η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων εάν υπερπωλείτε χώρο διακομιστή και φιλοξενείτε ιστότοπους χαμηλής κίνησης που χρησιμοποιούν μόνο ένα μέρος των διαθέσιμων πόρων για κάθε σχέδιο. Εξαιτίας αυτού, ο λογαριασμός περιορίζεται σε 1 TB μεταφοράς δεδομένων ανά μήνα. Ορισμένες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων ακολουθούν ακόμη υψηλότερες προσαυξήσεις σε μηνιαίους πελάτες, χρεώνοντας έως και 20 $ ανά μήνα ή προσθέτοντας υπηρεσίες συντήρησης υψηλότερου κόστους για την παροχή προσαρμοσμένων διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας στους ιδιοκτήτες ιστότοπων CMS.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Η έλλειψη μιας συμπεριλαμβανόμενης άδειας WHMCS είναι το μόνο μειονέκτημα του προγράμματος Bronze, καθώς πολλοί άνθρωποι εγγράφονται σε λογαριασμό μεταπωλητή με το κύριο κίνητρο της χρήσης της πλατφόρμας WHMCS για χρέωση υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για αποκλειστική φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Στιγμιότυπα οθόνης – Μια ματιά στη διαχείριση λογαριασμού της A2 Hosting & Πίνακας Ελέγχου

Η διαχείριση του λογαριασμού σας με το A2 Hosting είναι πολύ απλή. Έχουν ένα πρόσφατα σχεδιασμένο AMP (Πίνακας Διαχείρισης Λογαριασμού) με εύκολη πρόσβαση στις καταχωρημένες λειτουργίες του λογαριασμού σας, τα σχέδια υπηρεσιών και τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Εάν έχετε πολλά προγράμματα φιλοξενίας μαζί τους, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε κάθε λογαριασμό φιλοξενίας που αγοράζετε χρησιμοποιώντας τα παρεχόμενα κουμπιά «διαχείριση». Αξίζει να επισημάνουμε την ευκολία πρόσβασης στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και τη δυνατότητα ανοίγματος ενός εισιτηρίου στον ιστότοπο. Το A2 Hosting είναι γνωστό για την τεχνική του υποστήριξη και συνήθως παρέχει γρήγορη εναλλαγή σε τυχόν ερωτήσεις που υποβάλλονται μέσω του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του AMP τους.

Ο πίνακας διαχείρισης λογαριασμού

Στιγμιότυπο οθόνης του A2 Hosting AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)Μια ματιά στο A2 Hosting AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)

Ο Πίνακας Ελέγχου

Για τα τυπικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους, η A2 Hosting χρησιμοποιεί ένα επώνυμο cPanel. Είναι αρκετά τυπικό για τους περισσότερους οικοδεσπότες. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης:

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου A2 Hosting (cPanel)Μια ματιά στο προσαρμοσμένο cPanel της A2 Hosting

Η A2 Hosting δημιουργεί τα περισσότερα από τα σχέδια υπηρεσιών τους γύρω από τα cPanel, CentOS και WHM. Ωστόσο, τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress και τα προγράμματα φιλοξενίας των Windows χρησιμοποιούν το Plesk ως εναλλακτική λύση. Το cPanel είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο εργαλείο διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο και παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για την ανάπτυξη ιστού. Το A2 Hosting προσφέρει επίσης το Softaculous ενσωματωμένο στους λογαριασμούς cPanel τους για εγκατάσταση με ένα κλικ δημοφιλών σεναρίων ανοιχτού κώδικα. Το A2 Hosting cPanel είναι στάνταρ με ελάχιστη προσαρμογή θεμάτων και χωρίς ειδικές προσφορές, διαφημίσεις ή προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ. Δεν υπάρχει προσαρμοσμένη σχεδίαση στο GUI, εκτός από το πανό A2 Hosting και το πράσινο φόντο. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, μπορείτε να δείτε το cPanel όπως εμφανίζεται κατά την πρώτη εκκίνηση της ενότητας διαχείρισης. Αυτές οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω από τον χρήστη προκειμένου να δημιουργήσει μια μοναδική κονσόλα διαχείρισης για ανάπτυξη ιστού και ρυθμίσεις τομέα.

Στατιστικά απόδοσης – Διακομιστές, Δίκτυο, & Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Το κύριο κέντρο δεδομένων της A2 Hosting βρίσκεται στο Μίσιγκαν. Είναι κεντρικά τοποθετημένο, ώστε οι πελάτες σε όλες τις ΗΠΑ να έχουν πρόσβαση σε υψηλές ταχύτητες με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Έχουν επίσης 2 άλλα κέντρα δεδομένων για πελάτες που διαμένουν στην Ευρώπη (Άμστερνταμ) και την Ασία (Σιγκαπούρη). Κάθε κέντρο δεδομένων είναι περιττό και SSAE16 πιστοποιημένο. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών διαμορφώσεων υλικού σε διάφορα τμήματα των λειτουργιών τους, συμπεριλαμβανομένων τριών διαφορετικών πλαισίων εικονικοποίησης. Το υλικό τους περιλαμβάνει κυρίως διακομιστές rackmount που βασίζονται σε επεξεργαστές Intel Core i3 και Xeon E5, που κυμαίνονται από μονάδες διπλού πυρήνα έως 12 πυρήνες, με μνήμη RAM DDR-3 και επιλογή μεταξύ HDD & Αποθήκευση SSD. Η A2 Hosting βελτιστοποιεί ολόκληρο το δίκτυο σε πολλαπλά επίπεδα χρησιμοποιώντας ιδιόκτητες λύσεις για να επιτύχει τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης στον κλάδο. Τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας χρησιμοποιούν σύνδεση πολλαπλών οικιακών δικτύων από το Level-3, Savvis, Global Crossing και Cogent Communications ως φορείς παροχής υπηρεσιών για συνδέσεις οπτικών ινών υψηλής ταχύτητας διεθνώς. Μερικά από τα πρωτόκολλα που έχουν εφαρμόσει για να βελτιώσουν τις τοπικές ταχύτητες δικτύου και τους χρόνους φόρτωσης σελίδας περιλαμβάνουν HTTP / 2, Websocket, ESI, SPDY, APC, Memcached, Railgun και Anycast DNS. Οι περισσότερες από αυτές τις επεκτάσεις παρέχονται υπό βέλτιστες ρυθμίσεις για την αρχιτεκτονική του διακομιστή στις πλατφόρμες SwiftServer, Turbo Server και Turbo Cache.

Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Δοκιμάζουμε συνεχώς και παρακολουθούμε την απόδοση του A2 Hosting με Εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου Pingdom για να λάβετε ένα πιο τεχνικό μέτρο των δεδομένων απόδοσης. Τα παρακάτω αποτελέσματα αντλούνται δυναμικά από το Pingdom:

Στατιστικά μέσης απόδοσης για ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας:

 • Χρόνος λειτουργίας διακομιστή: 99,99%
 • Χρόνος απόκρισης διακομιστή: 375 χιλ
 • # μηνιαίων διακοπών: 2
 • Μηνιαίο συνολικό χρόνο διακοπής: 3 λεπτά
 • Θέση δοκιμής: Βόρεια Αμερική
 • Δοκιμασμένος τύπος φιλοξενίας: Κοινόχρηστο
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας δοκιμάστηκε: Κάτοψη (Lite)
 • Μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας: 600μ

Προδιαγραφές διακομιστή φιλοξενίας A2

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΩΝ: Λάβετε υπόψη ότι τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά όλων των ιστότοπων που φιλοξενούνται στο A2 Hosting. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης – συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου διακομιστή στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπος, του επιλεγμένου προγράμματος φιλοξενίας ιστού, της βελτιστοποίησης του πραγματικού ιστότοπου, της προγραμματισμένης συντήρησης, της γεωγραφικής τοποθεσίας κ.λπ. Οι δοκιμές μας πραγματοποιούνται στους βασικούς κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας για κάθε οικοδεσπότη ιστού που ελέγχεται για να παρουσιάσει τα πιο μετριοπαθή στατιστικά στοιχεία απόδοσης.

Τεχνική υποστήριξη – Μια ανασκόπηση της Εξυπηρέτησης Πελατών της A2 Hosting

Το A2 Hosting είναι γνωστό για τη μεγάλη του υποστήριξη και έχει βαθμολογία ικανοποίησης πελατών 5 στα 5. Λάβετε υπόψη ότι, όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε εταιρεία, η πραγματική υποστήριξη που λαμβάνετε εξαρτάται σημαντικά από τον αντιπρόσωπο στον οποίο συνδέεστε για τις πληροφορίες.

Αναθεώρηση τεχνικής υποστήριξης φιλοξενίας Α2

Βασικά χαρακτηριστικά υποστήριξης πελατών:

 • Υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας, εισιτηρίου email, τηλεφώνου και Skype.
 • Κέντρο υποστήριξης με γρήγορη πρόσβαση σε συχνές ερωτήσεις, οδηγούς και βοήθεια διαθέσιμη τόσο σε πελάτες όσο και σε μη πελάτες.
 • Αριθμός τηλεφώνου χωρίς χρέωση για υποστήριξη.
 • Μέσος όρος χρόνου αναμονής 1 έως 3 λεπτών μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης & ζωντανή συζήτηση.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη βρίσκεται στο Ann Arbor του Μίσιγκαν.
 • Η υποστήριξη προτεραιότητας διατίθεται στα 19,99 $ ανά μήνα, προσφέροντας ακόμη πιο γρήγορες απαντήσεις εισιτηρίων από το κανονικό με μια ειδική ομάδα υποστήριξης γκουρού.
 • Ειδοποιήσεις κατάστασης Twitter για πληροφορίες σχετικά με τυχόν προβλήματα ή διακοπές.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Το A2 Hosting ήταν ένας από τους πρώτους οικοδεσπότες Ιστού που εφάρμοσε τη φιλοξενία SSD (Solid State Drive)!

Ασφάλεια – Πώς το A2 Hosting διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή

Η ασφάλεια είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για κάθε καλό web host. Το A2 Hosting προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες ασφάλειας ιστότοπου και προσωπικού λογαριασμού για εφαρμογή από τους πελάτες, οι οποίες θα εξαρτηθούν από τις ατομικές τους ανάγκες. Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Προηγμένη ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ιών διά μέσου Σφυραίνα, μια αποτελεσματική και αξιόπιστη βιομηχανία ασφαλείας & εταιρεία προστασίας δεδομένων. Πρόκειται για μια premium υπηρεσία που η A2 Hosting χρεώνει επιπλέον $ 3 / μήνα για έναν τομέα ή 10 $ / μήνα για απεριόριστους τομείς. Αν θέλετε κάτι που είναι δωρεάν, έχουν επίσης τις τυπικές επιλογές προστασίας μέσω email μέσω του Appache Spam Assassin και του BoxTrapper που βρίσκονται συνήθως στους περισσότερους οικοδεσπότες ιστού Linux. Ενώ οι δωρεάν επιλογές θα πρέπει να είναι καλές για τους περισσότερους ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων, το Barracuda είναι μια εξαιρετική υπηρεσία εάν το χρειάζεστε.
 • Πρόσβαση προγραμματιστή ώστε οι προγραμματιστές ιστού σας να έχουν εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα τμήματα του ιστότοπου και των ρυθμίσεων λογαριασμού σας, χωρίς να βλέπουν τα στοιχεία χρέωσής σας ή να λαμβάνουν τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και πολύ πιο ασφαλές χαρακτηριστικό που όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού πρέπει να εφαρμόσουν (αλλά όχι όλοι). Με την πρόσβαση προγραμματιστών της A2 Hosting, μπορείτε να επιτρέψετε στους προγραμματιστές σας να συνδεθούν στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας σας, να αγοράσετε τα απαραίτητα πρόσθετα φιλοξενίας και αναβαθμίσεις, να διαχειριστείτε τις διάφορες ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, ακόμη και να υποβάλετε και να απαντήσετε σε εισιτήρια υποστήριξης. Εάν χρειάζεστε κάποιον άλλο για να εργαστεί στον ιστότοπό σας, η πρόσβαση σε προγραμματιστές είναι ένας βολικός και ασφαλέστερος τρόπος για να το κάνετε.
 • Πιστοποιητικά SSL με διάφορες επιλογές επί πληρωμή που ξεκινούν από 49,95 $ ετησίως για έναν ιστότοπο SSL. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εύκολα ένα δωρεάν SSL στο λογαριασμό σας με το Let’s Encrypt.
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για πιο ασφαλή σύνδεση. Το A2 Hosting το υποστηρίζει και μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε ο λογαριασμός σας να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.
 • Η διαρκής ασφάλεια του A2 Hosting , που είναι απλώς ένας όρος που χρησιμοποιούν για μια ποικιλία τυπικών λειτουργιών ασφαλείας, διατηρεί τον λογαριασμό σας ασφαλή με πράγματα όπως προστασία αυτόματης θεραπείας, σκλήρυνση διακομιστή και σάρωση ιών. Χρησιμοποιώντας το KernalCare, το A2 Hosting μπορεί να προωθήσει τις ενημερώσεις ασφαλείας 24/7 στον διακομιστή ιστού σας χωρίς επανεκκίνηση.
 • Βελτιωμένη προστασία ιστότοπου με τη Sucuri, μια αξιόπιστη εταιρεία ασφάλειας ιστότοπων. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε και να σκληρύνετε τον φυσικό σας ιστότοπο.
 • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας & επαναφορά υπηρεσιών για ιστότοπους με αρχειοθετημένη αποθήκευση αρχείων & πληροφορίες βάσης δεδομένων.

Συχνές ερωτήσεις – χρήσιμες απαντήσεις σχετικά με τις αγορές από το A2 Hosting

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία A2 που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες:

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από το A2 Hosting?

Μπορείτε να αγοράσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων από την A2 Hosting, μεταβαίνοντας στον ιστότοπό τους, www.a2hosting.com. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω του τμήματος πωλήσεών τους στο 888-546-8946. Σας συνιστούμε να κάνετε παραγγελία στο διαδίκτυο, καθώς είναι ευκολότερη και ταχύτερη. Μπορείτε επίσης να δείτε μια πλήρη ανάλυση των τιμών και των χαρακτηριστικών τους.

Τι πληρωμές δέχεται η A2 Hosting?

Το A2 Hosting δέχεται μια εντυπωσιακή ποικιλία πληρωμών. Δέχονται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες, PayPal, 2CheckOut, προσωπική ή επαγγελματική επιταγή, τραπεζική εντολή και τραπεζική μεταφορά. Σημείωση: Δεν συνιστάται η πληρωμή με επιταγή, καθώς αυτή η μέθοδος πληρωμής δεν επιστρέφεται.

Πώς μπορώ να ακυρώσω?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, απλά θα πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την επίσημη φόρμα ακύρωσης που βρίσκεται στον ιστότοπό τους.

Λαμβάνω επιστροφή χρημάτων & Πώς λειτουργεί?

Ναί. Το A2 Hosting προσφέρει εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρονικά όρια ή συμβόλαια και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, έχετε 30 ημέρες για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν ακυρώσετε μετά από 30 ημέρες, θα λάβετε μια επιστροφή χρημάτων με βαθμολογία (βασικά μια επιστροφή χρημάτων για το χρονικό διάστημα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει). Επίσης, σημειώστε: οι υπηρεσίες μεταφοράς ιστότοπου, η καταχώριση ονόματος τομέα, τα πιστοποιητικά SSL / TLS και άλλες εφάπαξ χρεώσεις δεν επιστρέφονται!

Συμπέρασμα – Να φιλοξενήσει ή να μην φιλοξενήσει?

Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας είναι μια σημαντική απόφαση με πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Φροντίστε να συγκρίνετε προσεκτικά τι προσφέρει το A2 Hosting για να δείτε αν οι υπηρεσίες τους είναι κατάλληλες για εσάς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το A2 Hosting και να δείτε όλες τις υποστηριζόμενες δυνατότητές τους, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.a2hosting.com.

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε; Χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι φιλοξενίας A2!

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα κουπονιών A2 Hosting για ειδικές προσφορές και μειωμένες τιμές στα περισσότερα από τα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων της A2 Hosting.

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το A2 Hosting πριν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα ειλικρινά σχόλιά σας μέσω email .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map