7 καλύτερα μέρη για εύρεση και ενοικίαση ενός σχεδιαστή Ιστού

Μια λίστα με δημοφιλή μέρη όπου οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων & Οι επιχειρηματίες μπορούν να βρουν να βρουν και να προσλάβουν έναν επαγγελματία σχεδιαστή Ιστού για προσαρμοσμένα έργα & ιστοσελίδες.


Τα καλύτερα μέρη για εύρεση και ενοικίαση ενός σχεδιαστή Ιστού

Ας υποθέσουμε ότι έχετε αποφασίσει ότι η πρόσληψη επαγγελματία σχεδιαστή ιστού είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας. Σε αυτό το σημείο, η επόμενη πρόκλησή σας είναι να βρείτε το σωστός σχεδιαστής ή εταιρεία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, και μπορεί να παραδώσει τον ιστότοπό σας σε προδιαγραφές, στην ώρα και στον προϋπολογισμό.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο θα αποκαλύψει εκατομμύρια αποτελέσματα για τον όρο «σχεδιαστής ιστοσελίδων». Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και τα διαδικτυακά πρακτορεία ανταγωνίζονται όλα για την προσοχή σας, ανυπόμονα να σας δείξουν πόσο μεγάλη είναι η δουλειά τους και πόσο έμπειροι είναι.

Η αλήθεια είναι ότι η επαγγελματική βιομηχανία σχεδιασμού ιστοσελίδων γνώρισε τεράστια ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία και τα εμπόδια εισόδου είναι ακόμη αρκετά χαμηλά. Δεν απαιτούνται προσόντα για να είναι σχεδιαστής ιστοσελίδων και δεν υπάρχει επίσημη ομάδα που να σας διαβεβαιώνει ότι το άτομο που έχετε εμπιστευτεί στον ιστότοπό σας είναι καλό στη δουλειά του. Ως αποτέλεσμα, η εύρεση ενός ικανού σχεδιαστή ιστοσελίδων έχει γίνει πιο δύσκολη και η εύρεση της σωστής εφαρμογής απαιτεί να επενδύσετε λίγο από το χρόνο σας. Αλλά εδώ είναι τα καλά νέα – αν ξέρετε ΠΟΤΕ να κοιτάξετε, έχετε κερδίσει τη μισή μάχη.

Κορυφαία μέρη για εύρεση & Μίσθωση Web Designer

Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πιο δημοφιλή μέρη όπου μπορείτε να βρείτε έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή Ιστού για την κατασκευή του ιστότοπού σας:

Μέρος να πάω:
Τιμολόγηση:
Συνιστάται για:
Μάθε περισσότερα
ToptalΜέσος όρος από 75 έως 90 $ / ώραΕργαστείτε με έναν ειδικό διαχειριστή για να βρείτε σχεδιαστές ανώτερου επιπέδου & προγραμματιστές
99 σχέδιαΞεκινά @ 599 $Βρείτε έναν σχεδιαστή Ιστού μέσω φιλοξενίας ενός διαγωνισμού σχεδιασμού
ΚωδικοποιήσιμοςΜέσος όρος από 70 έως 120 $ / ώραΒρείτε έναν εξειδικευμένο & έμπειρος προγραμματιστής WordPress
ΕργασίαΜέσος όρος από 15 έως 75 $ / ώραΒρείτε μόνοι σας έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή ιστοσελίδων / προγραμματιστή
StoretaskerΜέσος όρος 700 $Μια υπηρεσία ειδικά για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify
Στούντιο EnvatoΜέση τιμή 500 $Μια κοινότητα ανεξάρτητων ταλέντων για περιήγηση & ενοικίαση
ΧίμπουΠροσαρμοσμένες προσφορέςΒρείτε μια λύση ιστοτόπου all-in-one για τοπικές επιχειρήσεις

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να προσλάβετε έναν σχεδιαστή ιστού # 1 - Toptal

Toptal
Ιδανικό για σύνθετους ιστότοπους που απαιτούν μια ομάδα επαγγελματιών σχεδιαστών & προγραμματιστές.

Το www.toptal.com είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς να πάνε και να βρουν τους κορυφαίους σχεδιαστές και προγραμματιστές για να συνεργαστούν. Το Toptal προορίζεται για άτομα με σοβαρό προϋπολογισμό ανάπτυξης (συνήθως $ 10k συν) και για όσους δεν θέλουν να αναλάβουν τον κίνδυνο πρόσληψης λανθασμένων / φθηνών ταλέντων. Το Toptal σας δίνει έναν αφοσιωμένο διευθυντή που θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο ταλέντο για τις ανάγκες σας.

Όλα τα ταλέντα στην πλατφόρμα υφίστανται αυστηρή διαδικασία προβολής. Δεν ελέγχονται μόνο οι ικανότητές τους για κωδικοποίηση – αλλά επίσης εξετάζονται διεξοδικά οι δεξιότητες επικοινωνίας, ο επαγγελματισμός και η αγγλική τους επάρκεια. Επιπλέον, το Toptal προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο χωρίς κίνδυνο για να εργαστείτε με το ταλέντο για να δοκιμάσετε τα νερά. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε με άλλο ταλέντο.

Είναι ιδανικό για όσους έχουν πολύπλοκα έργα που απαιτούν μια ομάδα έμπειρων σχεδιαστών και προγραμματιστών ιστοσελίδων. Αν απλά αναζητάτε κάποια γρήγορη και προσιτή βοήθεια για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, το Toptal δεν θα είναι το καλύτερο. Ωστόσο, εάν η επιχείρηση ή ο οργανισμός σας χρειάζεται μια έμπειρη ομάδα για ένα μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό έργο, τότε αυτή η πλατφόρμα είναι μια ελκυστική επιλογή.

Γιατί Toptal?

 • Μεγάλα / πολύπλοκα έργα
 • Προσλάβετε κορυφαίο ταλέντο
 • Απαιτεί μεγάλο προϋπολογισμό
 • Χωρίς αρχική χρέωση
 • Χωρίς υποβολή προσφορών
 • Προκαταρκτικοί υποψήφιοι
 • Εργασία υψηλής ποιότητας
 • Χαμηλό ποσοστό αποτυχίας του έργου
 • Αφιερωμένος διευθυντής
 • Εγγύηση ικανοποίησης

Ξεκινήστε τώρα

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να προσλάβετε έναν σχεδιαστή ιστού # 2 - 99 σχεδιασμούς

99 σχέδια
Ιδανικό για εύρεση σχεδιαστών ιστοσελίδων μέσω διαγωνισμού σχεδιασμού.

Το www.99designs.com είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για την εύρεση ενός σχεδιαστή Ιστού. Έχουν μια μοναδική υπηρεσία που σας επιτρέπει να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό σχεδιασμού όπου μπορείτε να πείτε στους σχεδιαστές ιστοσελίδων τους τι θέλετε και στη συνέχεια οι σχεδιαστές θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να σας υποβάλουν το καλύτερο σχέδιο.

Μετά την υποβολή όλων των υποβολών, μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο σχεδιασμό και να συνεργαστείτε με αυτόν τον σχεδιαστή για να το τροποποιήσετε ή να το γυαλίσετε. Οι 99 σχεδιασμοί λειτουργούν με μια σταθερή τιμή, η οποία είναι ωραία και διαθέτει πολλά πακέτα σχεδιασμού που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

Ωστόσο, περιμένετε λίγη επιπλέον δουλειά μέσω κύκλων σχολίων με διαφορετικούς σχεδιαστές. Φυσικά, τα πακέτα χαμηλότερης τιμής σας κάνουν να εργάζεστε με σχεδιαστές αρχικού επιπέδου, ενώ οι υψηλότερες τιμές σας κάνουν να εργάζεστε με σχεδιαστές ανώτερου επιπέδου. Συνολικά, το 99designs είναι το μέρος για να βρείτε πραγματικά αυτόν τον σχεδιαστή που σας αρέσει το στυλ, καθώς θα έχετε μια επιλογή σχεδίων για να διαλέξετε.

Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες και διάφορα άλλα πράγματα εκτός από τον ιστότοπό σας που έχει σχεδιαστεί για την επιχείρησή σας.

Γιατί 99 σχέδια?

 • Μεγάλη επιλογή
 • Διοργανώστε ένα διαγωνισμό σχεδιασμού
 • Διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο
 • Προσιτή τιμολόγηση
 • Τέλειες 4 μικρές επιχειρήσεις
 • Λάβετε διάφορα σχέδια
 • 100% εγγύηση ικανοποίησης
 • Διάφορα επίπεδα ταλέντων
 • Τέλεια 4 λογότυπα, κάρτες κ.λπ.

Ξεκινήστε τώρα

κωδικοποιήσιμος

Κωδικοποιήσιμος
Ιδανικό για έργα ιστότοπου WordPress και WooCommerce.

Το www.codeable.io είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για την εύρεση ενός ποιοτικού προγραμματιστή WordPress. Είναι υπέροχο για οποιοδήποτε έργο WordPress, ειδικά για την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου με το WooCommerce, το πιο δημοφιλές πρόσθετο καλαθιού αγορών για το WordPress σήμερα. Σε αντίθεση με το Upwork, οι προγραμματιστές Codeable δεν υποβάλλουν προσφορές για εργασίες, κάτι που βοηθά στην αποφυγή της κούρσας προς τα κάτω που συχνά βλέπετε να μαστίζει άλλες πλατφόρμες ανεξάρτητων.

Θα χρειαστεί να δημοσιεύσετε μια λεπτομερή περιγραφή του έργου σας, μετά να ισχύουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η τιμή υπολογίζεται ελαφρώς υψηλότερη από τον μέσο όρο των προσφορών τους. Η Codeable προσθέτει μια χρέωση 17,5% για να καλύψει την εγγύηση ικανοποίησης 100%, την υπηρεσία escrow και την υποστήριξή τους.

Επίσης, σε αντίθεση με το Upwork, οι ελεύθεροι επαγγελματίες παίρνουν συνέντευξη και η εργασία τους αξιολογείται διεξοδικά προτού τους επιτραπεί να εργαστεί στο Codeable, το οποίο παρέχει επιπλέον σιγουριά ότι θα βρείτε έναν υψηλής ποιότητας web designer για το έργο σας.

Γιατί μπορεί να κωδικοποιηθεί?

 • # 1 για WordPress
 • # 1 για το WooCommerce
 • Επιλεγμένοι προγραμματιστές
 • Το σύστημα μεσεγγύησης στη θέση του
 • Εκτιμήσεις εύλογης τιμής
 • 100% εγγύηση ικανοποίησης
 • Εμπειρος & έμπειρος
 • Τέλειο 4 θέμα & plugin dev

Ξεκινήστε τώρα

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να προσλάβετε έναν σχεδιαστή Ιστού # 4 - Εργασίες

Εργασία
Ιδανικό για πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο για μια ποικιλία έργων.

Το www.upwork.com είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για freelance υπηρεσίες που σας επιτρέπει να αναφέρετε τις λεπτομέρειες του έργου σας και να ελέγξετε τις προσφορές από διαφορετικούς freelancers. Η Upwork είναι ελεύθερη να συμμετάσχει, ωστόσο χρεώνουν τόσο στους πελάτες όσο και στους ελεύθερους επαγγελματίες ένα χαμηλό ποσοστό με βάση τη συνολική τιμή του έργου, μόλις προσληφθεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας. Έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια ομάδα ελεύθερων επαγγελματιών και απομακρυσμένων ομάδων σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι εύκολο να προσλάβετε στην πλατφόρμα:

Απλώς δημοσιεύστε μια εργασία που περιγράφει το εύρος του έργου σας με τον επιθυμητό προϋπολογισμό σας και, στη συνέχεια, περιμένετε τους ελεύθερους επαγγελματίες να υποβάλουν τις προσφορές τους για την εργασία. Η Upwork προσφέρει δοκιμές επάρκειας για να επιβεβαιώσει την ικανότητα των ελεύθερων επαγγελματιών με συγκεκριμένες δεξιότητες, απαριθμεί τα σχόλια και τις βαθμολογίες των προηγούμενων πελατών και περιλαμβάνει προφίλ που περιγράφουν το χαρτοφυλάκιο, τις δεξιότητες, την τιμή και την εμπειρία κάθε freelancer στην πλατφόρμα. Ωστόσο, δεν λαμβάνουν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες τα τεστ επάρκειας και ορισμένοι μπορεί να μην έχουν πολλή εμπειρία ή σχόλια. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να πάτε, αλλά θα πρέπει να διαχωρίσετε το σιτάρι από το φλοιό για να βρείτε τον καλύτερο web designer για το έργο σας.

Γιατί να εργαστείτε?

 • Δωρεάν συμμετοχή & μετά έργα
 • Μικρές έως μεγάλες θέσεις εργασίας
 • Τεράστιο δίκτυο ελεύθερων επαγγελματιών
 • Μεγάλη ποικιλία ταλέντων
 • Μίσθωση παγκοσμίως ή τοπικά
 • Το σύστημα μεσεγγύησης στη θέση του
 • Επίλυση διαφορών
 • Ανατροφοδότηση & σύστημα αξιολόγησης
 • Τέλη βάσει της συνολικής εργασίας $

Ξεκινήστε τώρα

storetasker

Storetasker
Ιδανικό για έργα ηλεκτρονικού εμπορίου που εκτελούνται στο Shopify.

Το www.storetasker.com είναι ελαφρώς διαφορετικό από τις άλλες υπηρεσίες που αναφέρουμε εδώ. Είναι 100% επικεντρωμένο στο Shopify. Έχουν ένα δίκτυο ειδικευμένων εμπειρογνωμόνων στο Shopify που πρέπει να αποδείξουν ένα αποδεδειγμένο ιστορικό με την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, έχουν ήδη διαχειριστεί περισσότερα από 30.000 έργα. Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να ξεκινήσετε: είτε εσείς δημοσιεύστε ένα προσαρμοσμένο έργο και περιμένετε να εισέλθουν οι εφαρμογές, ή πηγαίνετε στις δικές τους αγορά και επιλέξτε μια προκαθορισμένη υπηρεσία (π.χ. βελτιστοποίηση ταχύτητας ή δημιουργία παρόχου μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Για να διατηρήσουν ασφαλή τόσο τον αγοραστή όσο και τον πωλητή, κάνουν πληρωμές με Escrow και προσφέρουν επίσης εγγύηση ικανοποίησης.

Γιατί Storetasker?

 • Δωρεάν δημοσίευση έργων
 • Επιλεγμένοι ειδικοί
 • Αγορά με εργασίες σταθερής τιμής
 • Έμπειρος με το ηλεκτρονικό εμπόριο
 • 100% Shopify
 • Το σύστημα μεσεγγύησης στη θέση του
 • Ανατροφοδότηση & σύστημα αξιολόγησης

Ξεκινήστε τώρα

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να προσλάβετε έναν σχεδιαστή Ιστού # 4 - Envato Studio

Στούντιο Envato
Ιδανικό για την πρόσληψη επιλεγμένων freelancers από όλο τον κόσμο σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων.

Το www.studio.envato.com είναι ένα άλλο δημοφιλές μέρος για την εύρεση επιλεγμένων ανεξάρτητων ταλέντων σε διάφορους τομείς, από το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων ιστοσελίδων WordPress, μέχρι γραφικού σχεδιασμού και απεικόνισης, δημιουργίας αντιγράφων και περιεχομένου, voice-overs, παραγωγής βίντεο και άλλων. Μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε τα προφίλ των ελεύθερων επαγγελματιών κατά τύπο υπηρεσίας και, στη συνέχεια, να φιλτράρετε κατά προϋπολογισμό για να βρείτε την κατάλληλη για το έργο σας και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Υπάρχει επίσης ένα σύστημα αξιολόγησης και αξιολόγησης: μόλις ο σχεδιαστής ιστού που έχετε προσλάβει ολοκληρώσει το έργο σας, μπορείτε στη συνέχεια να αφήσετε μια μικροσκοπική βαθμολογία και επιπλέον σχόλια σχετικά με την εμπειρία σας ως μέρος της κριτικής. Το Upwork προσφέρει ένα παρόμοιο σύστημα και αφού δώσετε την κριτική σας, ο ελεύθερος επαγγελματίας που προσλαμβάνετε θα μπορεί να απαντήσει στην κριτική, οπότε επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας. Οι κριτικές εμφανίζονται στη σελίδα εξυπηρέτησης του ελεύθερου επαγγελματία, γεγονός που διευκολύνει την εύρεση ενός σχεδιαστή Ιστού που αισθάνεστε άνετα να προσλάβετε για την κατασκευή του ιστότοπού σας.

Γιατί το Envato Studio?

 • Φτηνός & γρήγορα
 • Ξεφυλλίζω & διάλεξε ταλέντο
 • Τέλεια 4 μικρά έργα
 • Το σύστημα μεσεγγύησης στη θέση του
 • Επίλυση διαφορών
 • ανατροφοδότηση ταλέντων & σχόλια
 • Βρείτε τοπικό ή παγκόσμιο ταλέντο

Ξεκίνα

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε και να προσλάβετε έναν σχεδιαστή Ιστού # 5 - Χιμπού

Χίμπου
All-in-one λύση για ιστότοπους τοπικών επιχειρήσεων

Το www.hibu.com είναι μια εξαιρετική λύση ψηφιακού μάρκετινγκ all-in-one για τοπικές επιχειρήσεις στις ΗΠΑ. Δημιουργούν προσαρμοσμένους ιστότοπους που φαίνονται υπέροχοι, μεγιστοποιούν την προβολή στο διαδίκτυο και προσελκύουν επισκέπτες. Πάνω από ένα επαγγελματικό γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων, η Hibu εστιάζει στη δημιουργία και τη συντήρηση προσαρμοσμένων ιστότοπων για ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, παρέχοντας παράλληλα ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ..

Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη και τη διαχείριση των διαδικτυακών κριτικών της επιχείρησής σας, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, το μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, τις διαδικτυακές διαφημίσεις και τις λίστες καταλόγων. Είναι πραγματικά μια λύση all-in-one για τη δημιουργία, την εκκίνηση και τη συντήρηση του ιστότοπού σας. Λάβετε επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών για να σας βοηθήσουμε με τυχόν ιστότοπους ή ερωτήσεις μάρκετινγκ που μπορεί να έχετε για την επιχείρησή σας. Η Hibu έχει δημιουργήσει περισσότερους από 500.000 ιστότοπους για επιχειρήσεις στις ΗΠΑ τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μια επιθυμητή επιλογή για όσους θέλουν μια εναλλακτική λύση χωρίς ανησυχίες σε σχέση με τον κατασκευαστή ιστοτόπων do-it-yourself.

Γιατί Χίμπου?

 • Όλα σε ένα λύση
 • Τοπικές επιχειρήσεις με έδρα τις ΗΠΑ
 • Προσιτές προσαρμοσμένες ιστοσελίδες
 • Τέλειες 4 μικρές επιχειρήσεις
 • SEO, SEM, & εμπορία
 • Επίλυση διαφορών
 • Χωρίς ανεξάρτητο ταλέντο

Ξεκίνα

Πού να βρείτε έναν σχεδιαστή Ιστού

Πηγαίνετε τοπικά! Πώς να αναζητήσετε τοπικούς σχεδιαστές και εταιρείες Web στην περιοχή σας

Οι ανεξάρτητοι ιστότοποι γίνονται πιο δημοφιλείς, ωστόσο πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες εξακολουθούν να προτιμούν προσωπικές συναντήσεις με το άτομο ή την εταιρεία που προσλαμβάνουν για τη δημιουργία του ιστότοπού τους. Εάν αυτό ισχύει για εσάς, η πρώτη συνέντευξη από τοπικές εταιρείες θα μπορούσε να είναι ο τρόπος να πάτε.

Για επιχειρήσεις με γνώμονα την κοινότητα, η πρόσληψη μιας τοπικής εταιρείας τους παρέχει έναν νέο πελάτη, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και σας βοηθά να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση για την επιχείρησή σας. Η εύρεση του σωστού σχεδιαστή Ιστού ή της εταιρείας τοπικά ξεκινά συχνά με μια πρόταση από έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο αναζήτησης τοπικών επαγγελματιών ιστού στην περιοχή σας:

 • Ρωτήστε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε σε τακτική βάση – είναι πιθανό ορισμένοι από αυτούς να διαθέτουν επαγγελματία Ιστού ή πρακτορείο ιστού που χειρίζεται τον ιστότοπό τους.
 • Λάβετε το όνομα ενός αξιόπιστου επαγγελματία Ιστού ή πρακτορείου από τον τοπικό σας χώρο Εμπορικό Επιμελητήριο.
 • Παρακολουθήστε μερικά Συναντήσεις στην περιοχή σας – αναζητήστε ιδιοκτήτες επιχείρησης ή συνάντηση τεχνολογίας – και ζητήστε συμβουλές σχετικά με την εύρεση του κατάλληλου ατόμου για την κατασκευή του ιστότοπού σας.
 • Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακούς πόρους για να βρείτε κάποιον τοπικό. Κάντε ένα Αναζήτηση Google για τοπικούς σχεδιαστές ιστότοπων ή διαδικτυακά γραφεία και περιηγηθείτε στο χαρτοφυλάκιό τους. Αναζητήστε το “όνομα σχεδιασμού ιστού της πόλης σας” ή “τον προγραμματιστή του διαδικτυακού ονόματος της πόλης σας” για να προσδιορίσετε επαγγελματίες Ιστού στην περιοχή σας. Επισκεφτείτε τους ιστότοπους που έχουν ήδη δημιουργήσει και επικοινωνήστε με τους πελάτες τους για να ενημερωθείτε για την εμπειρία τους με τον σχεδιαστή ή την εταιρεία που δημιούργησε τον ιστότοπό τους.
 • Εάν είστε μια επιχείρηση που εξυπηρετεί μια συγκεκριμένη θέση – ας υποθέσουμε ότι ασκείτε νόμο ή διευθύνετε ένα εστιατόριο – περιηγηθείτε στους ιστότοπους άλλων δικηγόρων ή εστιατορίων στην περιοχή σας για να δείτε ποιος σχεδιαστής ιστού ή εταιρεία δημιούργησε τον ιστότοπό του. Ορισμένοι επαγγελματίες του διαδικτύου ειδικεύονται στην εξυπηρέτηση μιας συγκεκριμένης επιχειρηματικής θέσης που τους καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμους όταν πρόκειται για την κατασκευή του ιστότοπού σας και θα παρέχουν επιπλέον αξία κατανοώντας τις ανάγκες της επιχείρησής σας και βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους σας.
 • Αναζητήστε έναν ταλαντούχο ανεξάρτητο σχεδιαστή μέσω ενός εξειδικευμένου πίνακα εργασίας όπως Κροπ, Αυθεντικές εργασίες, Ντρίμπλα. Χρησιμοποιήστε το φίλτρο τοποθεσίας για να περιηγηθείτε μόνο στους επαγγελματίες της περιοχής σας.

συμπέρασμα

Η εύρεση του σωστού σχεδιαστή ιστού θα σας αφιερώσει λίγο χρόνο, αλλά θα είστε ευτυχείς που δεν βιάσατε αυτό το μέρος της διαδικασίας. Χρησιμοποιώντας τη λίστα των πόρων μας παραπάνω, μπορείτε να αναζητήσετε μια απίστευτη ομάδα ταλέντων από όλο τον κόσμο.

Μόλις βρείτε ένα καλό σύνολο υποψηφίων, το επόμενο βήμα είναι να προγραμματίσετε μια συνάντηση ή μια συνέντευξη και να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις για να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τον καλύτερο σχεδιαστή ιστού για τον ιστότοπό σας και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Και αν κανένα από αυτά δεν είναι σωστό, μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε μόνοι σας. Υπάρχουν πολλά εύχρηστα εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων που θα σας κοστίσουν μόνο ένα κλάσμα της τιμής ενός σχεδιαστή Ιστού. Φυσικά, θα πρέπει να επενδύσετε το δικό σας χρόνο, αλλά μπορεί να είναι μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία για τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου.

Ενημερώσεις:

02 Ιουνίου 2020 – Ενημερώθηκαν οι κωδικοποιήσιμες χρεώσεις και το screenshot. Ο Storetasker πρόσθεσε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me