Χρειάζεστε πραγματικά μια εταιρεία SEO;

Οδηγός ιδιοκτήτη μικρών επιχειρήσεων για SEO σχετικά με το εάν ο ιστότοπός σας χρειάζεται ή όχι μια επαγγελματική εταιρεία SEO. Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού προσλάβετε ένα SEO.


καλύτερες εταιρείες SEO

Η καλή κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google και το Bing μπορεί αναμφίβολα να προσφέρει τεράστια οφέλη για την επιχείρησή σας. Ενώ κάθε επιχείρηση επιθυμεί την κατάταξη πρώτων σελίδων και δωρεάν, οργανική επισκεψιμότητα – γίνεται όλο και πιο δύσκολο και πιο δύσκολο να επιτευχθεί. Πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων αναγκάζονται τώρα να καταφύγουν στην πρόσληψη μιας επαγγελματικής εταιρείας SEO για να τους κρατήσουν στο παιχνίδι. Στο προηγούμενο άρθρο μας, καλύψαμε τα βασικά στοιχεία του SEO – Τι είναι, γιατί είναι σημαντικό και πώς λειτουργεί. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να συζητήσουμε εάν χρειάζεστε ή όχι μια επαγγελματική εταιρεία SEO για να αποκτήσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας.

Να προσλάβετε SEO ή να το κάνετε μόνοι σας?

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον καθορισμό του κατά πόσον θα πρέπει να εκτελείτε μόνοι σας το SEO ή να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία SEO. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Το SEO παίρνει πολύ χρόνο

Το ίδιο το SEO μπορεί να είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης, η πρώτη ερώτηση που πρέπει να αναρωτηθείτε είναι: «Έχω αρκετό χρόνο για να κάνω τον εαυτό μου SEO;» Η εκτέλεση SEO απαιτεί πολύ χρόνο και θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσετε το ήδη απασχολημένο πρόγραμμά σας. Για παράδειγμα, εάν η επιχείρησή σας απαιτεί ήδη πολύ χρόνο, ίσως είναι καλύτερο να εστιάσετε στην ίδια την επιχείρησή σας και να προσλάβετε έναν SEO για να σας βοηθήσει και να μειώσετε τον φόρτο εργασίας σας. Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να εργαστείτε αργότερα τα βράδια, νωρίτερα τα πρωινά ή όποτε έχετε ελεύθερο χρόνο, το να κάνετε SEO μόνοι σας μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα στην επιχείρησή σας – κάτι που μας φέρνει στο επόμενο πράγμα:

Μπορείτε να προμηθευτείτε μια εταιρεία SEO?

Η συνεργασία με μια εταιρεία SEO θα σας εξοικονομήσει αναμφίβολα πολύ χρόνο, αλλά θα κοστίσει επίσης χρήματα. Θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν η επιχείρησή σας διαθέτει προϋπολογισμό για SEO. Εάν δεν είστε σε θέση να προσλάβετε SEO, τότε θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Λάβετε υπόψη ότι η καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα της επιχείρησής σας, κάτι που μπορεί να δικαιολογεί πολύ περισσότερο τις δαπάνες τώρα για την πρόσληψη ενός SEO. Θα πρέπει να καθορίσετε πόσα μπορεί να αντέξει η επιχείρησή σας και τι επιπλέον εισόδημα θα μπορούσατε ενδεχομένως να δημιουργήσετε με την καλύτερη κατάταξη.

Η συγκεκριμένη επιχείρησή σας & Επίπεδα ανταγωνισμού

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η συγκεκριμένη επιχείρησή σας. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική και θα έχει διαφορετικούς στόχους SEO. Ορισμένες επιχειρήσεις λειτουργούν σε μια θέση που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και πολύ πιο δύσκολη στην κατάταξη, ενώ άλλες επιχειρήσεις ενδέχεται να λειτουργούν σε μια λιγότερο ανταγωνιστική θέση με πολύ μικρότερο ανταγωνισμό. Η περιοχή που στοχεύει η επιχείρησή σας είναι ένας άλλος παράγοντας. Πουλάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που προσφέρεται σε εθνικό επίπεδο ή πουλάτε μόνο τοπικά; Η κατάταξη σε μια μικρή πόλη για μια τοπική επιχείρηση θα είναι φυσικά πιο εύκολη από την κατάταξη για έναν όρο αναζήτησης που ανταγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο. Εάν είστε τοπική επιχείρηση με χαμηλό ανταγωνισμό, ενδέχεται να μπορείτε να πετύχετε κάνοντας SEO μόνοι σας. Ωστόσο, εάν το επίπεδο ανταγωνισμού σας είναι εξαιρετικά υψηλό, έχετε πολλή δουλειά μπροστά και θα χρειαστεί να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία SEO.

Οι γνώσεις σας για το SEO & Ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η γνώση σας για το SEO. Γνωρίζετε πολλά για το SEO ή απλά προσπαθείτε να το κάνετε; Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να είναι επικίνδυνη και η βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας με λανθασμένη τακτική SEO έχει συνέπειες. Ορισμένες μηχανές αναζήτησης (κυρίως το Google) αλλάζουν συνεχώς τους αλγορίθμους τους και επανεκτιμούν τι «αρέσει» και τι «δεν τους αρέσει». Εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι σύμφωνος με αυτό που θέλει η Google, μπορεί να τιμωρήσει τον ιστότοπό σας, να αφαιρέσει τον ιστότοπό σας από τους SERP τους και να καταστρέψει την επιχείρησή σας σχεδόν αμέσως. Ενδεχομένως σε αυτό το σημείο, το όνομα της επιχείρησής σας δεν θα εμφανιζόταν καν – ακόμη και αν ένας πελάτης αναζητήσει την ακριβή επωνυμία σας!

Πάρτε, για παράδειγμα, τη BMW. Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας αποσύρθηκε εντελώς από την Google για λίγες μέρες το 2006 αφού βρέθηκε σύνδεσμος απόκρυψης. Η Interflora, ένας λιανοπωλητής λουλουδιών, χτυπήθηκε με ένα μήνα αποσύνδεση το 2013 μετά από απόκρυψη συνδέσμων σε διαφημιστικά μηνύματα. Είναι γνωστό ότι ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Expedia χτυπήθηκε με ποινή κατάταξης το 2014, μετά από υπερβολικό κορεσμό κειμένου αγκύρωσης και άλλες τακτικές SEO. Για μεγαλύτερες επιχειρήσεις με πιο δημοφιλείς ιστότοπους, η διαδικασία ανάκτησης είναι λίγο πιο εύκολη. Αλλά για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό.

Γι ‘αυτό πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε το SEO σας και να ενημερώνεστε για τις τελευταίες βέλτιστες πρακτικές SEO. Μόνο η Google έχει πάνω από 200 διαφορετικούς παράγοντες σχετικά με τον τρόπο κατάταξης μιας σελίδας. Ενώ οι επαγγελματικές εταιρείες SEO δεν τις γνωρίζουν καν, έχουν εμπειρία και μπορούν να κάνουν μια εικασία. Μια καλή εταιρεία SEO θα γνωρίζει και θα συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες της Google και θα αποφεύγει λανθασμένες τακτικές SEO. Εάν δεν είστε σίγουροι τι κάνετε, η εκτέλεση του SEO μόνοι σας μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες και είναι καλύτερα να προσλάβετε έναν επαγγελματία.

συμπέρασμα

Λοιπόν, χρειάζεστε πραγματικά μια εταιρεία SEO; Αυτό εξαρτάται από εσένα. Μια μεγαλύτερη επιχείρηση πιθανότατα θα πει ναι, αλλά μια μικρή επιχείρηση μπορεί να αποφασίσει να σφυρηλατήσει το δικό της δρόμο και να το κάνει μόνη της. Η εκτέλεση του εαυτού σας SEO εξακολουθεί να είναι απολύτως δυνατή – εάν έχετε το χρόνο, τα σωστά εργαλεία και την ευκολία εκμάθησης και εφαρμογής των βέλτιστων πρακτικών SEO. Εάν αποφασίσετε ότι η εκτέλεση του SEO μόνοι σας είναι πάρα πολύ, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το επόμενο άρθρο μας για να μάθετε ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνετε πριν από την πρόσληψη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map