Αξιολόγηση και αξιολόγηση 2020 με δυνατότητα σύνδεσης

Σκέφτεστε τη δημιουργία συνδέσμων με δυνατότητα σύνδεσης; Διαβάστε την πλήρη κριτική μας στο Link-able.com για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πλατφόρμα και να δείτε εάν το Link -able θα ήταν κατάλληλο για τη στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου σας.


Στιγμιότυπο οθόνης με δυνατότητα σύνδεσης

Δυνατότητα σύνδεσης

https://link-able.com

Βιομηχανία:SEO
Προσφερόμενες υπηρεσίες:Σύνδεσμος κτίριο
Δωρεάν δοκιμή:Οχι
Ιδρύθηκε το:2018
Υπηρεσία βάσει συνδρομής:Οχι
Τιμολόγηση:Διαφέρει
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:ΟΧΙ

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Το Link-enabled είναι μια μοναδική πλατφόρμα για κατόχους ιστότοπων που τους βοηθά να αποκτήσουν υψηλής ποιότητας backlinks σε σχετικούς ιστότοπους συνεργαζόμενοι με ανεξάρτητους συντάκτες. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Link είναι πραγματικά πολύ έξυπνος και κάνει τη δημιουργία συνδέσμων πολύ βολική και αποτελεσματική για τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων, bloggers, εμπόρους περιεχομένου κ.λπ. Δεν χρειάζεται πλέον να περάσετε ώρες για να φτάσετε σε εκδότες που ζητούν συνδέσμους, προσπαθώντας να γράψετε δημοσιεύσεις επισκεπτών ή χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις άλλες τυπικές τακτικές δημιουργίας συνδέσμων. Αντί να κάνετε όλα αυτά μόνοι σας (ή ακόμη και να προσλάβετε μια εταιρεία SEO), μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε ένα έργο (βασικά σαν μια εργασία δημιουργίας συνδέσμων) στην πλατφόρμα με δυνατότητα σύνδεσης, όπου ταλαντούχοι και καθιερωμένοι συγγραφείς αναζητούν να βρουν περιεχόμενο που μπορούν ενδεχομένως να συνδέσουν προς την. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ανεξάρτητη πλατφόρμα εργασίας, σαν το Upwork, αλλά αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύνδεση εργασιών οικοδόμησης. Για τους κατόχους ιστότοπων, μπορείτε απλά να εγγραφείτε ως πελάτης και να δημοσιεύσετε μια εργασία δημιουργίας συνδέσμων, περιγράφοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Γιατί να επιλέξετε τη δυνατότητα σύνδεσης:

 • Premium εργασία – μόνο καλά εδραιωμένοι, ταλαντούχοι συγγραφείς δημιουργούν ποιοτικούς συνδέσμους
 • Εύκολο στη χρήση και εξοικονομεί κυριολεκτικά αμέτρητο χρόνο στην απόκτηση σχετικών και διαφορετικών συνδέσμων
 • Εξαλείφει τη δουλειά που πρέπει να κάνετε μόνοι σας και να κάνετε blogging επισκεπτών μόνοι σας
 • Σύνδεσμοι λευκών καπέλων από έμπειρους και ελίτ συγγραφείς
 • Χωρίς ανοχή στα ανεπιθύμητα μηνύματα και επιτρέψτε μόνο στους κατόχους και τους δημιουργούς ιστότοπων ποιότητας να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα
 • Δίνει σε μικρότερους ιστότοπους μια ευκαιρία μάχης για τα μεγάλα αγόρια που συνήθως έχουν όλους τους συνδέσμους
 • Βοηθά τους συγγραφείς να γράφουν άρθρα καλύτερης ποιότητας, εφαρμόζοντας αυστηρές οδηγίες ποιότητας
 • Ενθαρρύνει τους εμπόρους περιεχομένου να παράγουν το ίδιο ποιοτικό περιεχόμενο

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Είναι δύσκολο να εγκριθείς. Εκτός από ιστότοπους / ιστολόγια με περιεχόμενο εξαιρετικά υψηλής ποιότητας (το περιγράφουν ως περιεχόμενο 10Χ).
 • Είναι λίγο ακριβό – οι συγγραφείς είναι αρκετά έμπειροι και γνωστοί. Έτσι, χρεώνουν μια premium τιμή για μια premium εργασία.

Η κατώτατη γραμμή:

Πρόκειται για μια πρόσφατα αναπτυγμένη πλατφόρμα που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018 και εξακολουθεί να βρίσκεται στο Beta. Δεν μπορούν όλοι οι κάτοχοι ιστότοπων να χρησιμοποιούν το Link-enabled, καθώς έχουν πολύ αυστηρές απαιτήσεις ποιότητας και δεν επιτρέπονται όλοι οι ιστότοποι στην πλατφόρμα. Ωστόσο, είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τους χρήστες τους να αποκτήσουν εξαιρετικά σχετικούς και πολύτιμους συνδέσμους. Συνολικά, μπορεί να είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο που θα σας δώσει πλεονέκτημα στο μάρκετινγκ περιεχομένου και στη δημιουργία συνδέσμων.

Ειδική προσφορά με δυνατότητα σύνδεσης

Δοκίμασέ το!

Επισκεφτείτε τη δυνατότητα Link-σήμερα και ξεκινήστε την κατασκευή ποιοτικών backlinks!

Αξιολόγηση ειδικών του Link-able.com

Πρόσθετες πληροφορίες Σχετικά με δυνατότητα σύνδεσης

Είναι ένα κτίριο με λευκό καπέλο με δυνατότητα σύνδεσης?

Ναι, το Link-enabled δηλώνει στους όρους υπηρεσίας τους ότι απαιτούν από όλους τους συγγραφείς να χρησιμοποιήσουν μεθόδους κατασκευής λευκών καπέλων. Η σύνδεση με δυνατότητα σύνδεσης, ταιριάζει απλώς με τα σωστά άτομα, οπότε πληρώνετε βασικά συγγραφείς για την προσέγγιση χρηστών και εργάζεστε σε μια θέση επισκεπτών για εσάς. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι νόμιμες εταιρείες SEO προσεγγίζουν και προσέλκυση επισκεπτών για τους πελάτες τους, το Link-enabled χρησιμοποιεί αρκετά κοινές και τυπικές πρακτικές δημιουργίας συνδέσμων. Επιπλέον, δηλώνουν επίσης ότι απαγορεύουν αυστηρά στους συγγραφείς να πληρώνουν εκδότες για τοποθετήσεις συνδέσμων ή χρήση PBN. Με άλλα λόγια, δεν επιτρέπουν στους συγγραφείς να αγοράζουν backlinks σε ιστότοπους, κάτι που είναι καλό.

Πώς είναι δίκαιο το Link για συγγραφείς?

Η δυνατότητα σύνδεσης είναι ακόμη πιο αυστηρή με τους συγγραφείς, κάτι που είναι καλό. Οι συγγραφείς υποβάλλονται σε ενδελεχή έλεγχο και μόνο οι πιο ειδικοί γίνονται δεκτοί στην πλατφόρμα. Το Link-enabled συνεργάζεται επίσης πολύ στενά με τους συγγραφείς για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν ένα καλά ερευνημένο άρθρο και να διασφαλίσουν ότι όλοι οι σύνδεσμοι είναι εξαιρετικά σχετικοί και χρήσιμοι. Το Link-enabled μπορεί να είναι μια εξαιρετικά επωφελής πλατφόρμα για ανεξάρτητους συγγραφείς που μπορούν να γράψουν καλά και ψάχνουν να κερδίσουν καλύτερα έσοδα για τη γραφή τους.

Συμπέρασμα – Χρήση ή μη χρήση?

Καθώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα της αξιολόγησης με δυνατότητα σύνδεσης, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι κάθε υπηρεσία SEO έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το Link-enabled, θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν η πλατφόρμα τους προσφέρει τις σωστές δυνατότητες και υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, το Link-enabled δεν είναι τόσο κατάλληλο για τοπικούς συνδέσμους δημιουργίας συνδέσμων είτε για δημιουργία σελίδων προϊόντων (όπως σε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου). Να θυμάστε επίσης ότι το Link-enabled δεν δέχεται όλες τις αιτήσεις και θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε πρώτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα σύνδεσης, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση https://link-able.com. Εάν θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την κριτική, αρέσει και μοιραστείτε την!

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το Link-enabled στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα σχόλιά σας μέσω email στο .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map