Η λίστα ελέγχου βασικού ελέγχου 2018 του Essential SEO

Μια λίστα ελέγχου DIY των βέλτιστων πρακτικών SEO για τον αυτο-έλεγχο του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα ελέγχου για να δώσετε στην επιχείρησή σας μια υγιή παρουσία στις μηχανές αναζήτησης.


τη λίστα ελέγχου SEO

Στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο του SEO, είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τον ιστότοπό σας για να διασφαλίζετε ότι ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές SEO και τηρεί τις Οδηγίες για webmaster της Google. Κάτι τέτοιο θα αυξήσει την πιθανότητα να διατηρηθεί μια υγιής παρουσία στις SERPs (Σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης) και έτσι να αυξηθεί η οργανική επισκεψιμότητα για την επιχείρησή σας.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΓΟΝΟΣ: Κάθε χρόνο Η Google ενημερώνει τον αλγόριθμό τους αρκετές φορές, πολλές με ονόματα όπως Penguin, Pigeon ή Panda – αλλά ακόμη περισσότερο με μικρότερες αλλαγές που δεν έχουν διασκεδαστικό ήχο “P” ονόματα ζώων. Όλες αυτές οι αλλαγές ισχύουν για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν εσφαλμένα το σύστημα, πώς εξελίσσεται η τεχνολογία και πώς οι χρήστες πραγματοποιούν αναζητήσεις.

Η λίστα ελέγχου μας για την καλύτερη κατάταξη στην αναζήτηση το 2018

Παρακάτω περιγράφουμε το βασικό πλαίσιο για να βγάλουμε την εικασία από τον επόμενο έλεγχό σας. Το έχουμε χωρίσει σε 5 κύριες κατηγορίες:

 • Στην ιστοσελιδα
 • Εκτός ιστότοπου
 • Τοπικοί παράγοντες
 • Ερευνα
 • Παίζοντας αμυντικό

1. Επί τόπου SEO

Ακολουθούν οι βελτιστοποιήσεις για τον έλεγχο του SEO σας στον ιστότοπο:

Λέξεις κλειδιά:

 • Ο ιστότοπός ή η σελίδα σας στοχεύουν ακριβείς λέξεις-κλειδιά σε διάφορα στοιχεία? Μετα-επικεφαλίδες και παραγράφους σώματος
 • Χρησιμοποιείτε οικογένειες λέξεων-κλειδιών? Δημιουργία λέξεων-κλειδιών με βάση τη σχέση με τις λέξεις-κλειδιά στόχου για Latent Semantic Indexing (LSI).
 • Συνομιλητικές φράσεις λέξεων-κλειδιών για φωνητική αναζήτηση? Με την έναρξη της φωνητικής αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις-κλειδιά σας είναι εστιασμένες σε πλήρεις φράσεις που μιλούν οι άνθρωποι.

Περιεχόμενο:

 • Είναι το περιεχόμενό σας σε ποικίλα μήκη? Μια καλή στρατηγική περιεχομένου εξισορροπεί άρθρα μικρού μήκους, μεσαίου μήκους και μεγάλου μήκους. Ιστορικά, οι bloggers ακολουθούσαν παγκοσμίως τα συντομότερα άρθρα για να αντλήσουν μια τακτική ροή περιεχομένου, αλλά καθώς ο καιρός έχει περάσει και ο ιστός έχει γεμίσει με 300 άρθρα λέξεων, μακρύτερα άρθρα κερδίζουν περισσότερη αξία.
 • Είναι το περιεχόμενό σας σε ποικίλους τύπους? Το περιεχόμενο δεν πρέπει να είναι απλώς ιστολόγια. Το περιεχόμενο βίντεο και ήχου είναι μια εξαιρετική συμβολή!
 • Σκοπεύετε να δημοσιεύετε τακτικά περιεχόμενο? Το περιεχόμενο πρέπει να κυκλοφορεί σε τακτική βάση. Το συχνό περιεχόμενο που ακολουθείται από τη σπάνια διανομή μπορεί να βλάψει την κατάταξή σας! Μείνετε τακτικοί, δημιουργήστε μια τράπεζα περιεχομένου και συνεχίστε.
 • Καταργείτε ενεργά τα διπλότυπα? Βεβαιωθείτε ότι ΔΕΝ υπάρχει διπλό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας. Αυτό δεν θα μπορούσε μόνο να προκαλέσει την κατάταξη και ευρετηρίαση του περιεχομένου σας για την εργασία που έχετε δημιουργήσει, αλλά θα μπορούσε επίσης να καταλήξει με τον ένοχο να πάρει την αξία, εάν δεν το αναφέρετε.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ο συνδυασμός περιεχομένου είναι μια δημοφιλής πρακτική και έχει αξία. Για να συγκεντρωθεί σωστά το περιεχόμενο, ο γενικός κανόνας είναι ότι πρέπει να παρέχετε κάτι διαφορετικό από το αρχικό κομμάτι, το οποίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει σύνοψη περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των αρχικών σχολίων ως απάντηση στο περιεχόμενο και ούτω καθεξής.

Τεχνικός:

 • Έχετε συμπεριλάβει έναν Χάρτη ιστοτόπου και ένα Robots.txt?
 • Έχετε χρησιμοποιήσει μια κατάλληλη δομή URL? Δομή της διεύθυνσης URL σας σωστά, ώστε οι μεμονωμένες διευθύνσεις URL να λένε για το SEO στον ιστότοπό σας.
 • Είναι ο ιστότοπός σας χρησιμοποιώντας εργαλεία Google και Bing Webmaster? Επαλήθευση στις Κονσόλα αναζήτησης Google και Εργαλεία για Webmasters Bing (μπορεί να εξετάσει άλλες μηχανές αναζήτησης για άλλη διεθνή στόχευση).

Μετα:

 • Οι ετικέτες τίτλου σας έχουν ρυθμιστεί κατάλληλα? Οι τίτλοι πρέπει να έχουν μια κεντρική περιγραφή λέξεων-κλειδιών ακολουθούμενη από την επωνυμία σας. 50 έως 60 χαρακτήρες.
 • Έχετε συμπεριλάβει μια συναρπαστική ετικέτα περιγραφής? Το μέσο μήκος των αποσπασμάτων αυξήθηκε από 160 σε 230 χαρακτήρες το 2017.
 • Είναι το σχήμα της σελίδας σας ρυθμισμένο και συμβατό με την επιχείρησή σας? Ενεργοποιήστε το κατάλληλο σχήμα στον ιστότοπό σας για να ταιριάζει με την επιχείρηση και το περιεχόμενό σας. Το Schema.org έχει μια πλήρη λίστα σήμανσης που έχουν συμφωνήσει η Google, το Yahoo, το Bing και άλλες μηχανές αναζήτησης!

Εκτέλεση:

 • Παρακολουθείτε την ταχύτητα της σελίδας σας? Η ταχύτητα σελίδας είναι όλο και πιο απαραίτητη για καλή θέση SERP. Καταλήγει στην Google ότι δεν θέλει να στείλει άτομα σε ιστότοπους που θα έχουν κακή εμπειρία χρήστη και ο χρόνος φόρτωσης είναι η πρώτη ματιά σε οποιονδήποτε ιστότοπο.
 • Πώς είναι η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας? Εξετάστε την ταχύτητα φόρτωσης σε δύο κομμάτια – χρόνος φόρτωσης χρήστη / προγράμματος περιήγησης και Πληροφορίες ταχύτητας σελίδας. Αυτά δεν συσχετίζονται πάντα ακριβώς. Μπορεί να έχετε χαμηλή κατάταξη ταχύτητας σελίδας, αλλά εξακολουθείτε να φορτώνετε έναν ιστότοπο σε ένα δευτερόλεπτο. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το backend του ιστότοπού σας όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά εάν εξυπηρετείτε μεγάλο αριθμό επισκεπτών με κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε σύστημα VPS ή Cloud Hosting Hosting για ταχύτερη φόρτωση σελίδας.
 • Πώς είναι ο χρόνος φόρτωσης του ιστότοπού σας για κινητά? Με περισσότερες από 6 από τις 10 αναζητήσεις να πραγματοποιούνται από μια κινητή συσκευή, οι χρόνοι φόρτωσης για κινητά είναι όλο και πιο σημαντικοί. Με τις περισσότερες από αυτές τις αναζητήσεις να πραγματοποιούνται σε μια ιδιότητα αλφαβήτου, πιστεύετε καλύτερα ότι είναι σημαντική για την Google. Σημείωση: Επιτάχυνση σελίδων για κινητά (AMP) είναι μια κίνηση που πιέζει η Google, καλά… έναν επιταχυνόμενο ρυθμό. Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης σε ιστότοπους για κινητές συσκευές και απαιτεί μια συγκεκριμένη σήμανση σελίδας που εξαλείφει βαριά, μη βασικά στοιχεία του περιεχομένου.
 • Έχετε εφαρμόσει μέτρα ασφαλείας? Η Google θέλει περισσότερη ασφάλεια και επιβραβεύει τους webmaster για αυτό. Ένα πιστοποιητικό SSL είναι απαραίτητο για τους περισσότερους ιστότοπους σήμερα.

Μετρήσεις που δημιουργούνται από τον χρήστη (UGM):

 • Είναι οι διαφημίσεις προώθησης SERP σας? Εδώ μπαίνει ένας συναρπαστικός τίτλος και περιγραφή Meta.
 • Ενθαρρύνετε επιτόπου Δέσμευση?
  • Ποσοστό αναπήδησης – Αποφύγετε το “Pogo Sticking” ή τα υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης σε οργανικά ερωτήματα, καθώς υποδηλώνει ότι το περιεχόμενό σας είτε δεν είναι σχετικό είτε αρκετά υψηλής ποιότητας για να προσελκύσετε.
  • Ώρα στον ιστότοπο – Και πάλι, ένας μεγαλύτερος χρόνος στον ιστότοπο εμφανίζει σχετικό περιεχόμενο. Η διατήρηση των ατόμων στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μπορεί να αυξήσει τις κατατάξεις αναζήτησης.
  • Προβολές σελίδας – Όσο περισσότερες προβολές σελίδας μπορεί να δημιουργήσει ο ιστότοπός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η ποιότητα του περιεχομένου που εμφανίζεται στο Google και τοποθετεί τον ιστότοπό σας σε SERP αντίστοιχα.
 • Επιτρέπετε περιεχόμενο που δημιουργείται από τον χρήστη (UGC)? Αυτό είναι ένα πολύτιμο στοιχείο από το οποίο οι περισσότεροι ιστότοποι περιεχομένου αποφεύγουν, αλλά παρέχουν εξαιρετικό περιεχόμενο και αλληλεπίδραση. Αυτό πολλαπλασιάζει την προσπάθειά σας και παρέχει επιπλέον λόγο για ανίχνευση και ευρετηρίαση του ιστότοπού σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο των ανεπιθύμητων μηνυμάτων δεν εμφανίζεται στον ιστότοπό σας. Αποκλείστε προληπτικά τους spammers και περιπολείτε τακτικά τον ιστότοπό σας για να αφαιρέσετε ό, τι μπορεί να έχει προκύψει.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι απαντήσεις στο Facebook στον ιστότοπό σας είναι εξαιρετικές, αλλά ότι η ιδιοκτησία περιεχομένου παρέχεται στο Facebook και όχι στον ιστότοπό σας. Η ενότητα σχολίων λειτουργεί απλώς ως παράθυρο όπου υπάρχει το πραγματικό περιεχόμενο στο Facebook. Οι βέλτιστες πρακτικές περιλαμβάνουν την τοποθέτηση των σχολίων απευθείας στον ιστότοπό σας.

2. SEO εκτός ιστότοπου

Ακολουθούν οι βελτιστοποιήσεις για τον έλεγχο του SEO εκτός ιστότοπου:

Προφίλ πίσω συνδέσμου:

 • Αναζητάτε ενεργά καλές συνδέσεις? Αυξήστε τον αριθμό των ποιοτικών επιστροφών που οδηγούν χρήστες και μηχανές αναζήτησης στον ιστότοπό σας! Οι ιστότοποι που διατηρούν υψηλή Αρχή Τομέα παρέχουν εξαιρετικούς συνδέσμους.
 • Δεν επιτρέπετε τους ανεπιθύμητους συνδέσμους? Καταργήστε συνδέσμους που προέρχονται από ιστότοπους με χαμηλή βαθμολογία ιστότοπου.

Φήμη:

 • Ενθαρρύνετε τα θετικά διαδικτυακά σχόλια για τις κριτικές της εταιρείας / της επωνυμίας σας? Ενθαρρύνετε τους πελάτες να πουν τη θετική τους ιστορία στον ιστό, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας σας στο Facebook, του Google My Business (για τοπικές επιχειρήσεις και επωνυμίες) κ.λπ..
 • Μπορείτε να αυξήσετε τις κριτικές προϊόντων? Επιτρέπω Βαθμολογία Πωλητών Google στον ιστότοπό σας για τη συλλογή και την προβολή κριτικών μέσω των Υπηρεσιών εμπόρων της Google.

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ:

 • Έχετε συνδέσμους Nofollow σε ιστότοπους με υψηλή εμπορία? Ακόμη και ιστότοποι με συνδέσμους nofollow (δηλ. Άρθρα Wikipedia.org) παρέχουν επισκεψιμότητα. Αυτοί οι σύνδεσμοι δεν επηρεάζουν άμεσα το SEO, αλλά έμμεσα ενθαρρύνοντας περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας και την πιθανότητα να τραβηχτεί το περιεχόμενο της Wikipedia στο SERP σας.
 • Λαμβάνετε ποιοτική επισκεψιμότητα αναζήτησης? Στείλτε πληρωμένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας για να προσελκύσετε άτομα εκεί και να αλληλεπιδράσετε με αυτόν.
 • Έχετε δημιουργήσει μια κοινωνική παρακολούθηση? Η δημιουργία μιας κοινωνικής παρακολούθησης σάς επιτρέπει να προσεγγίζετε ένα “καταγεγραμμένο κοινό” όταν υπάρχει διαθέσιμο νέο περιεχόμενο.
 • Δημιουργείτε μια λίστα email? Ένα κοινό που λαμβάνεται μέσω email λειτουργεί το ίδιο με ένα κοινό κοινωνικής δικτύωσης!

3. Τοπικοί παράγοντες (Μόνο για τοπικές επιχειρήσεις)

Ακολουθούν οι βελτιστοποιήσεις για τον έλεγχο των τοπικών σας προσπαθειών SEO:

Τοπικοί κατάλογοι:

 • Είναι η σελίδα σας στο Google My Business (GMB) Ρύθμιση? Δημιουργήστε και δημιουργήστε πλήρως το δικό σας Σελίδα Google My Business. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές και συνδεδεμένες στον ιστότοπό σας

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι επιχειρήσεις πολλαπλών τοποθεσιών πρέπει να έχουν μια σελίδα GMB και μια σελίδα προορισμού για κάθε αντίστοιχη τοποθεσία – συνδέστε κάθε σελίδα προορισμού με την αντίστοιχη σελίδα GMB.

 • Είναι έτοιμοι και ακριβείς πρόσθετοι κατάλογοι στο Διαδίκτυο? Βεβαιωθείτε ότι οι αξιόπιστοι διαδικτυακοί κατάλογοι συνδέονται ξανά στον ιστότοπό σας και απεικονίζουν με ακρίβεια τις πληροφορίες της τοπικής επιχείρησής σας.
 • Λαμβάνετε τοπικές κριτικές? Προωθήστε κριτικές σε αυτούς τους τοπικούς καταλόγους, κατά περίπτωση, και ενθαρρύνετε την τοπική γραφή (δηλαδή 5 αστέρια – Greatest Pizza στο Pittsburgh’s Downtown). Απαντήστε ενεργά τόσο σε θετικές όσο και σε αρνητικές κριτικές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα μια βέλτιστη πρακτική SEO, αλλά είναι μια βέλτιστη πρακτική σε απευθείας σύνδεση επιχείρηση.

4. Έρευνα

Πριν από πολύ καιρό, σε έναν γαλαξία που δεν ήταν τόσο μακριά – υπήρχε κάποτε ένας άντρας που είπε κάτι τέτοιο:

Εάν γνωρίζετε τον εχθρό και γνωρίζετε τον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να φοβάστε το αποτέλεσμα εκατό μαχών. Αν γνωρίζετε τον εαυτό σας αλλά όχι τον εχθρό, για κάθε νίκη που κερδίζετε θα υποστείτε επίσης μια ήττα. Εάν δεν γνωρίζετε ούτε τον εχθρό ούτε τον εαυτό σας, θα υποκύψετε σε κάθε μάχη.

– SUN TZO

Θα προσθέσω ένα τρίτο επίπεδο σε αυτό και γνωρίζει το περιβάλλον σας ή, με άλλα λόγια, γνωρίζει τους πελάτες σας. Ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό, είναι ότι το SEO είναι εισερχόμενο μάρκετινγκ λειτουργία και ότι είναι εξίσου καλό αυτό που συμβαίνει στον κλάδο. Μπορεί να έχετε τις καλύτερες βαθμολογίες για μια λέξη-κλειδί που κανείς δεν ψάχνει και τι όφελος δείχνει αυτό για την εταιρεία σας; Αντ ‘αυτού, πρέπει να γνωρίζετε τι ψάχνουν οι άνθρωποι και πού μπορείτε να προσελκύσετε καλύτερα την κυκλοφορία ή τους πελάτες.

Έρευνα πελατών:

 • Χρησιμοποιείτε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών της Google? Χρησιμοποιήστε σχεδιαστές λέξεων-κλειδιών για να βρείτε το ποσό των λέξεων-κλειδιών επισκεψιμότητας που είναι πιθανό να αντλούν κάθε μήνα, εάν έχετε καλή κατάταξη. Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών Google προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την πληρωμένη αναζήτηση, οι οποίες μπορούν να ερμηνευθούν για οργανική αναζήτηση. Σχεδιασμός λέξεων-κλειδιών SEMrush είναι ένας άλλος μεγάλος πόρος!
 • Έχετε ρυθμίσει το Google Trends για τον προσδιορισμό των σημείων εστίασης? Χρησιμοποιήστε αυτό για να παρακολουθείτε τις τάσεις που εμφανίζονται στην Αναζήτηση Google.

Ανταγωνιστική έρευνα:

 • Έχετε διενεργήσει ελέγχους ανταγωνιστών? Κάντε αναζήτηση στους ιστότοπους των ανταγωνιστών σας και μάθετε σε ποιες λέξεις-κλειδιά εστιάζουν. Τα διαδικτυακά εργαλεία όπως το Ahrefs και το SEMRush βοηθούν στην κατανόηση της απόδοσής σας με τους ανταγωνιστές σας.
 • Έχετε χρησιμοποιήσει τις Ειδοποιήσεις Google για ονόματα ανταγωνιστών? Μάθετε τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας Ειδοποιήσεις Google.

Εσωτερική ανάλυση:

 • Έχετε ενεργοποιήσει το Google Analytics & Search Console? Δείτε ποιες λέξεις-κλειδιά παράγουν περισσότερο και πού έχετε το μεγαλύτερο περιθώριο ανάπτυξης. Αναλύστε τόσο τις σελίδες όσο και τις λέξεις-κλειδιά και, στη συνέχεια, συνδυάστε τα αποτελέσματα για να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερη επισκεψιμότητα για κάθε σελίδα και να συμπεριλάβετε περισσότερες λέξεις-κλειδιά που δημιουργούν περισσότερη επισκεψιμότητα.
 • Έχετε χρησιμοποιήσει τις Ειδοποιήσεις Google για την εταιρεία σας? Ενημερωθείτε για το τι λέτε για την εταιρεία σας στον ιστό. Αυτός είναι συχνά ο πρώτος πληροφοριοδότης που επιστρέφει στο Διαδίκτυο.
 • Έχετε χρησιμοποιήσει αυτά τα πρόσθετα εργαλεία?
  • SEMRush – Αποκτήστε μια συνολική κατανόηση του SEO του ιστότοπού σας από τεχνικό έως περιεχόμενο.
  • Έλεγχος καταλόγου MozLocal – Δείτε πόσο ενημερωμένοι είναι οι τοπικοί κατάλογοι σας.
  • Παρακολουθήστε τους Backlinks – δείτε πού λαμβάνετε backlink και ποιοι είναι πολύτιμοι και ποιοι πρέπει να καταργηθούν

5. Παίζοντας άμυνα

Αυτός είναι ένας τομέας SEO που παραβλέπεται πολύ συχνά. Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι οι σκιερές συναλλαγές του ιστού. Υπάρχουν πολλές αρνητικές προσπάθειες SEO που οι ανταγωνιστές θα προσπαθήσουν να κάνουν στον ιστότοπό σας και πρέπει να το γνωρίζετε ώστε να μπορείτε να παίξετε άμυνα.

Η σκοτεινή πλευρά του ιστού είναι ένα τρομακτικό μέρος, αλλά εάν οι webmaster παραμένουν σε εγρήγορση, μπορούν να ξεπεράσουν τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα.

 • Έχετε καταργήσει τους ανεπιθύμητους συνδέσμους? Αυτό είναι αναπόσπαστο μέρος μιας επιτυχημένης στρατηγικής backlink, αλλά μεταφέρεται σε άλλο βαθμό. Αυτό είναι ειδικό για την ευαισθητοποίηση των ανεπιθύμητων συνδέσμων σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Μείνετε ενημερωμένοι Αρνητικές επιθέσεις SEO και απαντήστε με το Disallows.
 • Έχετε καταργήσει ανεπιθύμητα σχόλια? Πιθανότατα έχετε ήδη λάβει έναν τόνο ανεπιθύμητων σχολίων σχετικά με το “Cheap Nikes”, “Win a free ipad” ή ίσως και κάτι πιο χυδαίο. Αυτά τα μηνύματα είναι γεμάτα με ανεπιθύμητους συνδέσμους και δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύονται. Επισήμανση ως ανεπιθύμητου και διαγραφή αυτών!
 • Έχετε καταργήσει αντιγραμμένο περιεχόμενο? Μην αφήσετε άλλους να ξεφύγουν από τη χρήση του περιεχομένου σας! Αυτό που είναι χειρότερο από ό, τι επωφελούνται από τη σκληρή δουλειά σας είναι η αρχική πίστωση να συσχετίζεται με αυτούς και ο ιστότοπός σας να επισημαίνεται για διπλό περιεχόμενο! Όταν το βρείτε, υποβολή διπλότυπων υπαίτιων περιεχομένου στην Google! Η χρήση αποσπασμάτων πλήρους φράσης από το ιστολόγιό σας και η αναζήτηση τους στο Google είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί το περιεχόμενό σας – επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδρομές όπως Copyscape για να τα εντοπίσετε αυτόματα.
 • Καταπολέμηση κακόβουλων πάντων – Αυτό είναι το 2018 και η ασφάλεια του ιστότοπου είναι τεράστια. Υπάρχουν πολλά κακόβουλα αντικείμενα που κυμαίνονται εκεί έξω, αλλά η Google θέλει να διατηρήσει τους χρήστες τους (τους ερευνητές) ασφαλείς.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress, το Scurui είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή.

Συνεχής μάθηση

Με βάση τον μέσο αριθμό φορών που η Google ενημερώνει τον αλγόριθμο αναζήτησης κάθε χρόνο, είμαστε έτοιμοι για κάπου στο 300% επιπλέον αλλαγές φέτος. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε ενεργά τις βέλτιστες πρακτικές SEO. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω λίστα ελέγχου ως βάση σας, αλλά μη διστάσετε να την προσθέσετε ανάλογα με τις ανάγκες.

Απολαύστε το 2018 όλοι!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me