Αναθεώρηση InMotion Hosting 2020

Είναι το InMotion Hosting ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού; Διαβάστε την πλήρη, αμερόληπτη κριτική InMotion Hosting με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, προτεινόμενη χρήση, στατιστικά απόδοσης, στιγμιότυπα οθόνης, συχνές ερωτήσεις, κουπόνια, & περισσότερο.


Κριτική φιλοξενίας InMotion

Contents

Φιλοξενία InMotion

www.inmotionhosting.com

Διακομιστής O / S:Linux
Πίνακας Ελέγχου:cPanel
Αυτόματη εγκατάσταση:Μαλακό
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 1:Λος Άντζελες, Καλιφόρνια
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 2:Virginia Beach, VA
Κοινή φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία VPS:Ναί
Αφιερωμένη φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία μεταπωλητών:Ναί
Φιλοξενία Cloud:Οχι

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Το InMotion Hosting είναι μια προσιτή, υψηλής απόδοσης εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που συνιστάται ευρέως για μικρές επιχειρήσεις, νεοσύστατες επιχειρήσεις και εταιρικούς ιστότοπους. Διαπιστώσαμε ότι το InMotion Hosting είναι ένας από τους ταχύτερους και πιο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων στην αγορά – με ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας από τη μέση υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το InMotion Hosting αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους για αυτο-φιλοξενούμενους ιστότοπους επιχειρήσεων και υποστηρίζεται από εμάς, CNET, PCMag και πολλούς άλλους ιστότοπους επαγγελματικών κριτικών. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται γρήγορη, ασφαλή και αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Γιατί να επιλέξετε το InMotion Hosting:

 • Κοινόχρηστα, VPS και ειδικά σχέδια για ιστότοπους οποιουδήποτε μεγέθους
 • Υψηλής απόδοσης, λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλής ποιότητας
 • Δωρεάν εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς για τον ιστότοπό σας
 • Δωρεάν ιδιωτικό SSL με όλα τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας επιχειρήσεων
 • Περισσότερη μνήμη RAM, περισσότερος χώρος αποθήκευσης και μεγαλύτερο εύρος ζώνης σε σύγκριση με τους άλλους κεντρικούς υπολογιστές ιστού.
 • Τόσο ασφαλές όσο και αξιόπιστο, γεγονός που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για το ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Χρησιμοποιεί το cPanel, τον τυπικό πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας ιστού
 • Η καλύτερη υποστήριξη πελατών που θα λάβετε ποτέ μέσω τηλεφώνου & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Προτιμώμενη επιλογή για ιστότοπους WordPress, Drupal και Joomla CMS
 • Τώρα με ΔΩΡΕΑΝ μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) για βελτιωμένη απόδοση
 • Επιτρέπει στους πελάτες να επιλέγουν τη γεωγραφική τοποθεσία του διακομιστή κατά την ολοκλήρωση της αγοράς για μέγιστες ταχύτητες & μειωμένη καθυστέρηση

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Επαλήθευση εγγραφής μέσω τηλεφώνου – όλες οι αγορές πρέπει να επαληθεύονται χειροκίνητα για την εξάλειψη πλαστών χρηστών / ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Περιστασιακές αναβαθμίσεις υλικού και προγραμματισμένη συντήρηση
 • Ένας περιορισμένος αριθμός πρόσθετων ιστότοπων (επιτρέπονται 2 τομείς) για το πρόγραμμα “Εκκίνηση” (το πιο βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας)
 • Το premium πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων αισθάνεται παλιό και ξεπερασμένο – όχι η καλύτερη επιλογή

Η κατώτατη γραμμή:

Το InMotion Hosting είναι η κορυφαία επιλογή μας για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου και τους συνιστούμε ανεπιφύλακτα για επαγγελματικές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Προσφέρουν web hosting υψηλής απόδοσης με εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Τους προτείνουμε επίσης να φιλοξενήσουν ιστότοπους WordPress, Drupal και Joomla. Το InMotion Hosting προσφέρει τώρα δωρεάν ενσωμάτωση του BoldGrid για σχεδιαστές ιστοσελίδων που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν έναν premium κατασκευαστή ιστότοπων με το WordPress. Άλλα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων ανοιχτού κώδικα είναι επίσης διαθέσιμα χρησιμοποιώντας την εγκατάσταση «ενός κλικ» με το Softaculous.

Ειδικό κουπόνι προσφοράς InMotion Hosting

Ας ξεκινήσουμε τη φιλοξενία!

Το InMotion Hosting διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Επανεξέταση εμπειρογνωμόνων InMotion Hosting

Επισκόπηση εταιρείας – Το ιστορικό της φιλοξενίας InMotion

Το InMotion Hosting ιδρύθηκε το 2001 από τους Sunil Saxena και Todd Robinson, δύο πρώην υπαλλήλους φιλοξενίας από το Open Source World. Σανίλ & Ο Todd είχε ένα όραμα να δημιουργήσει μια ανώτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και θα παρέχει αστρική υποστήριξη πελατών. Δούλεψαν σκληρά για να χτίσουν μια νέα εταιρεία χρησιμοποιώντας premium υλικό και ανέπτυξαν το πρώτο «πράσινο» κέντρο δεδομένων στο Λος Άντζελες. Μέσω της δέσμευσής τους για επαγγελματική καινοτομία, η InMotion Hosting αναπτύχθηκε γρήγορα και έλαβε πολλά βραβεία. Το 2003, μόλις 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία της εταιρείας, η InMotion Hosting είχε ήδη γίνει ηγέτης στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων και αναγνωρίστηκε ως Πιστοποιημένος Πάροχος Φιλοξενίας CNET (πρότυπο που συνεχίζει να ισχύει σήμερα περισσότερο από 13 χρόνια αργότερα). Το InMotion Hosting είναι διαπιστευμένο με το Better Business Bureau, με βαθμολογία A + και εξακολουθεί να έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Το InMotion Hosting συνεχίζει να επεκτείνει την εμβέλειά του με αποστολή να δημιουργήσει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη.

Σχέδια & Χαρακτηριστικά – Ανασκόπηση των Διαθέσιμων Υπηρεσιών Web Hosting της InMotion Hosting

Το InMotion Hosting είναι ένας πλήρης πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας επαγγελματικού επιπέδου κατάλληλα για ιστότοπους οποιουδήποτε μεγέθους. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο είτε να μεταφέρετε έναν μεγάλο, καθιερωμένο με προηγμένες απαιτήσεις επεξεργασίας και κυκλοφορίας, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα σχέδιο που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Κάθε σχέδιο προσφέρει μια πλήρη γκάμα λειτουργιών λογισμικού και διαφορετικά επίπεδα απόδοσης υλικού – Κοινόχρηστη φιλοξενία, εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS), Dedicated Servers και Managed Hosting για ιστότοπους CMS. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων ξεκινούν συνήθως με ένα κοινό πρόγραμμα φιλοξενίας και, στη συνέχεια, αναβαθμίζουν σε έναν λογαριασμό VPS μετά την επιτυχή κλιμάκωση της κοινότητας χρηστών του ιστότοπου.

Διαθέσιμα σχέδια:

Κοινή φιλοξενία Ιστού

Διαχειρίζεται & αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Φιλοξενία Ιστού μεταπωλητών

Ειδική φιλοξενία ιστοσελίδων διακομιστή

Παρακάτω παρατίθεται μια πιο λεπτομερής ανασκόπηση όλων των διαφορετικών σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρονται στο InMotion Hosting και για το τι συνιστάται το καθένα.

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Τα κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων της InMotion Hosting είναι βελτιστοποιημένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις για σύγχρονη ανάπτυξη ιστού χρησιμοποιώντας τη στοίβα LAMP (Linux, Apache, MySQL, & PHP) και περιλαμβάνουν δωρεάν αναβάθμιση σε μονάδα στερεάς κατάστασης (SSD), δωρεάν όνομα τομέα και δωρεάν πιστοποιητικό SSL σε κάθε λογαριασμό. Οι διακομιστές περιλαμβάνουν πρόσβαση SSH για προσαρμοσμένη διαμόρφωση και έλεγχο έκδοσης, καθώς και υποστήριξη για PostgreSQL, Ruby, Perl και Python. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να επιλέξουν μεταξύ PHP εκδόσεις 5.6, 5.7 ή 7.0 για μέγιστη ευελιξία στην υποστήριξη προσαρμοσμένων απαιτήσεων εφαρμογής. Ο συνδυασμός εξοπλισμού επιχειρηματικής κλάσης και μιας πλήρους σειράς εργαλείων λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 400 δωρεάν εφαρμογών, καθιστά τα κοινόχρηστα σχέδιά τους την προτιμώμενη επιλογή για ιστότοπους που απαιτούν υψηλή απόδοση σε χαμηλό κόστος.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμολόγησης των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας ιστού:

Κοινόχρηστα σχέδια:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Εκτόξευση3,99 $ / μήνα7,99 $ / μήνα
Εξουσία4,49 $ / μήνα8,99 $ / μήνα
Υπέρ7,49 $ / μήνα15,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Ο λογαριασμός χαμηλότερου κόστους “Εκκίνηση” είναι ιδανικός για κατόχους μεμονωμένων ιστότοπων που χρειάζονται ένα επιπλέον περιβάλλον δοκιμών για ανάπτυξη και δοκιμή. Επωφεληθείτε από την ταχύτητα και την ευελιξία της αρχιτεκτονικής του κέντρου δεδομένων InMotion Hosting με την πιο οικονομική σχέση, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν μεταφοράς ιστότοπου από άλλες εταιρείες φιλοξενίας.
 • Το WordPress εγκαθίσταται αυτόματα μέσω δημιουργίας λογαριασμού – μια βολική δυνατότητα για χρήστες WP. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μειονέκτημα εάν δεν χρησιμοποιείτε το WordPress.
 • Όλα τα κοινόχρηστα σχέδια συνοδεύονται από SSD.
 • Ο λογαριασμός “Ισχύς” απευθύνεται σε κατόχους πολλών ιστότοπων που χρειάζονται ενσωματωμένες εγκαταστάσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων και έναν εύκολο τρόπο διαχείρισης πολλών τομέων σε έναν μόνο πίνακα διαχείρισης. Αυτό το σχέδιο συνιστάται για επιχειρηματίες ιστού, ιδιοκτήτες ιστότοπων εκκίνησης και μικρές επιχειρήσεις με χαρτοφυλάκιο τομέων που βρίσκονται υπό ανάπτυξη.
 • Ο λογαριασμός “Pro” είναι βέλτιστος για επαγγελματίες του διαδικτύου που συχνά ξεκινούν πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους σε ένα ενιαίο εταιρικό πλαίσιο ή έχουν υπό ανάπτυξη πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Τα κέρδη απόδοσης, η διαχείριση cPanel και τα εργαλεία τομέα παρέχουν όλα όσα απαιτούνται για την ανάπτυξη ιστού σε ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον.
 • Δυνατότητα επιλογής της γεωγραφικής σήμανσης του διακομιστή σας (τοποθεσία ανατολικής και δυτικής ακτής)
 • Έχουν ενσωματώσει πολλά από τα εργαλεία από τη διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress στα βασικά σχέδια. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία BoldGrid για WordPress, να χρησιμοποιούν WP-CLI για διαχείριση γραμμής εντολών ή να έχουν πρόσβαση σε μια προεγκατεστημένη έκδοση του CMS.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Αφού αγοράσετε ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας από τον ιστότοπό του, θα πρέπει να επαληθευτείτε μέσω τηλεφώνου. Αυτό σημαίνει ότι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε τις ρυθμίσεις μέχρι την επαλήθευση. Βασικά, ένα μέλος του προσωπικού από το InMotion Hosting θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε ότι είστε πραγματικό άτομο που σκοπεύει να φιλοξενήσει έναν πραγματικό ιστότοπο που δεν είναι ανεπιθύμητο ή περιέχει παράνομες δραστηριότητες. Είναι πολύ αυστηροί σχετικά με το spam, κάτι που είναι καλό. Αν και δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας αμέσως μετά την εγγραφή σας. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε περίπου 30 λεπτά πριν από την κλήση, την επαλήθευση και την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Μπορείτε να επιταχύνετε ολόκληρη τη διαδικασία καλώντας τους αντί να περιμένετε να σας καλέσουν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πιστεύουμε ότι πρόκειται για μειονέκτημα και προτιμούμε να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό σας αμέσως μετά την αγορά και στη συνέχεια να σας καλέσουν αργότερα για επαλήθευση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Σχέδια φιλοξενίας VPS Web

Εάν ο ιστότοπός σας έχει ξεπεράσει ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, το επόμενο βήμα είναι να εξετάσετε έναν λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων VPS. Το InMotion Hosting προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης, τιμής και λειτουργιών σε όλα τα σχέδια VPS τους. Οι λογαριασμοί InMotion Hosting VPS προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια και βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τα παραδοσιακά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επιπλέον, η InMotion Hosting ενημέρωσε πρόσφατα τη γραμμή VPS τους με μια νέα δυνατότητα την οποία ονομάζουν “Υψηλή διαθεσιμότητα VPS”. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο και προσφέρει μεγαλύτερη πλεονασμό και σχεδόν στιγμιαία ανάκτηση σε περίπτωση βλάβης του διακομιστή. Οι ιστότοποί σας θα πρέπει να έχουν σχεδόν μηδενικό χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, οι πελάτες VPS μπορούν να παρακολουθούν τη μνήμη RAM, το χώρο στο δίσκο, τους χρόνους φόρτωσης σελίδας και τη χρήση εύρους ζώνης απευθείας από τον πίνακα ελέγχου AMP.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση τιμών για τα σχέδια VPS τους:

Σχέδια φιλοξενίας VPS:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
VPS-1000S29,99 $ / μήνα44,99 $ / μήνα
VPS-2000S49,99 $ / μήνα84,99 $ / μήνα
VPS-3000S74,99 $ / μήνα154,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Οι ιστότοποι CMS θα δουν ισχυρά κέρδη απόδοσης αναβαθμίζοντας σε λογαριασμό VPS-1000S με το InMotion Hosting. Αυτά τα σχέδια προσφέρουν περίπου 12 φορές τη μνήμη RAM που διατίθεται σε κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας. Ο λογαριασμός VPS-1000S είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την αναβάθμιση ενός ιστότοπου λόγω των απαιτήσεων κίνησης ιστού, βάσης δεδομένων και επεξεργασίας σεναρίων.
 • Οι προγραμματιστές εφαρμογών Ιστού και Κινητών υψηλής απόδοσης μπορούν να διαμορφώσουν προσαρμοσμένα τον λογαριασμό VPS-2000S στο InMotion Hosting για να βελτιώσουν το περιβάλλον του διακομιστή για μέγιστη τεχνική καινοτομία. Οι δυνατότητες “Burstable” RAM διασφαλίζουν ότι ακόμη και οι απροσδόκητες αυξήσεις της κίνησης θα διαχειρίζονται απρόσκοπτα χωρίς να αποσυνδεθεί ο διακομιστής.
 • Οι υψηλότερες βαθμολογίες απόδοσης για ιστότοπους που βασίζονται σε βάση δεδομένων με πολλούς ταυτόχρονους χρήστες και σύνθετες βάσεις κώδικα δίνονται στον λογαριασμό VPS-3000S. Με πάνω από 20 φορές διαθέσιμη μνήμη RAM σε σύγκριση με κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, οι λογαριασμοί VPS-3000S προσφέρουν τους περισσότερους διαθέσιμους πόρους χωρίς αναβάθμιση σε πλήρως αφοσιωμένο διακομιστή.
 • Οι λογαριασμοί περιλαμβάνουν δωρεάν εγγραφή τομέα και αποκλειστικές διευθύνσεις IP για κάθε πρόγραμμα, καθώς και πλήρη άδεια cPanel για όσους χρησιμοποιούν το CentOS ή το Cloud Linux στο VPS.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Δεν περιλαμβάνεται δωρεάν άδεια Softaculous. Θα χρειαστεί να πληρώσετε για ένα αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Διαχειρισμένα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress

Το InMotion Hosting προσφέρει επίσης πλήρως διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress, τα οποία θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα για τους χρήστες του WordPress. Αυτά τα σχέδια είναι πλήρως βελτιστοποιημένα για το WordPress χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση PHP, NGINX και όλες τις τρέχουσες προτεινόμενες διαμορφώσεις για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης του WordPress. Οι δοκιμές αναφοράς μας δείχνουν ότι το πρόγραμμα WP σε επίπεδο εισόδου φορτώνει δύο φορές πιο γρήγορα από το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress. Σημειώστε ότι τα πακέτα υψηλότερης βαθμίδας είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Σχέδια φιλοξενίας WordPress:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
WP-1000S4,99 $ / μήνα7,99 $ / μήνα
WP-2000S8,99 $ / μήνα10,99 $ / μήνα
WP-3000S11,99 $ / μήνα13,99 $ / μήνα
WP-4000S29,99 $ / μήνα36,99 $ / μήνα
WP-5000S59,99 $ / μήνα74,99 $ / μήνα
WP-6000S114,99 $ / μήνα142,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Πολύ γρήγορα & πλήρως βελτιστοποιημένο για WordPress
 • Η προσωρινή αποθήκευση είναι προ-διαμορφωμένη και δεν χρειάζεται να προσθέσετε ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης, το οποίο επιταχύνει ακόμη περισσότερο το WordPress.
 • Χρησιμοποιεί το NGINX, έναν διακομιστή ιστού που χτυπά με συνέπεια τον Apache σε ταχύτητα και απόδοση.
 • Το WordPress είναι προεγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση.
 • Λογική τιμολόγηση με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών και δωρεάν μεταφορά χωρίς διακοπή λειτουργίας από άλλο web host.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Πρέπει να περιλαμβάνει οδηγίες για να ειδοποιήσετε τον webmaster ότι δεν απαιτείται προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για την φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το WordPress & φιλοξενία ιστοσελίδων.

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών Web

Η InMotion Hosting προσφέρει εξαιρετικές προσφορές για φιλοξενία μεταπωλητών, συμπεριλαμβανομένων ομαδοποιημένων αδειών για cPanel, WHMCS και Enom που μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικό χρηματικό ποσό σε σχέση με ανεξάρτητες αγορές του λογισμικού. Για παράδειγμα, μια ομαδοποιημένη άδεια cPanel και WHM σε έναν αποκλειστικό διακομιστή αυτήν τη στιγμή κοστίζει 45 $ το μήνα και άδειες WMHCS κυμαίνονται από 15,95 $ έως 39,95 $ ανά μήνα εάν αγοραστεί απευθείας από τον προμηθευτή εκτός του προωθητικού πακέτου InMotion Hosting. Άδειες μεταπωλητή τομέα Enom κοστίζει 50 έως 795 $ όταν αγοράζονται λιανικά από τον ιστότοπό τους. Οι συνδυασμένες άδειες χρήσης για τα cPanel, WHMCS και Enom παρέχουν όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την πώληση ονομάτων τομέα και υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων με ένα σύστημα επωνυμίας λευκής ετικέτας ή ως μέρος μιας ανεξάρτητης μικρής επιχείρησης.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των προγραμμάτων φιλοξενίας ιστού μεταπωλητών:

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
R-1000S13,99 $ / μήνα27,99 $ / μήνα
R-2000S19,99 $ / μήνα39,99 $ / μήνα
R-3000S27,49 $ / μήνα54,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Ο λογαριασμός μεταπωλητή R-1000S στο InMotion Hosting έχει την ίδια διαμόρφωση με την κοινόχρηστη φιλοξενία τους με βάση το επιταχυνόμενο υλικό SSD και τη δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστων τομέων. Αυτός ο λογαριασμός είναι εξαιρετικός για webmaster και μικρές επιχειρήσεις σε προωθήσεις ιστού ή μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων με πολλούς ιστότοπους πελατών υπό διαχείριση.
 • Το InMotion Hosting προσφέρει δύο δωρεάν ώρες ειδικής τεχνικής υποστήριξης με την αγορά ενός λογαριασμού μεταπωλητή R-3000S, σχεδιασμένο για να διευκολύνει πολύπλοκες μετακινήσεις πολλαπλών ονομάτων τομέα στους νέους διακομιστές. Αυτό το σχέδιο συνιστάται για προγραμματιστές ιστού και ανεξάρτητους επαγγελματίες ιστού με πολλούς τομείς διαχείρισης υπό διαχείριση που αναζητούν μια εταιρεία φιλοξενίας υψηλότερης απόδοσης με χαμηλότερο κόστος και μεγάλη τεχνική υποστήριξη έναντι των ανταγωνιστών.
 • Η φιλοξενία μεταπωλητών της InMotion Hosting μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για μικρές επιχειρήσεις όπως εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων, γραφιστικές εταιρείες, έμποροι κοινωνικών μέσων και επαγγελματίες freelance που παρέχουν υπηρεσίες Ιστού σε πελάτες. Αγοράζοντας πόρους πληροφορικής χονδρικής στο κέντρο δεδομένων InMotion Hosting, είναι δυνατή η δημιουργία μιας ιστοσελίδας φιλοξενίας λευκών ετικετών με νέα επωνυμία χρησιμοποιώντας αυτά τα πακέτα. Το εξωτερικό κόστος των περιλαμβανόμενων πρόσθετων αδειών χρήσης για τα cPanel, WHMCS και Enom σε συνδυασμό με τους ανώτερους πόρους των κοινών σχεδίων της InMotion Hosting καθιστούν τους λογαριασμούς μεταπωλητών μεγάλη αξία. Οι εταιρείες χωρίς την ανάγκη μεταπώλησης τομέων και πιστοποιητικών SSL ή να χρεώνουν πελάτες για φιλοξενία χώρου χρησιμοποιώντας WHMCS, συνιστάται να εγγραφούν απλά στο πρόγραμμα φιλοξενίας Shared Business Pro, καθώς προσφέρει υποστήριξη cPanel και απεριόριστου τομέα με χαμηλότερο συνολικό κόστος.
 • Κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Reseller Advantage που βοηθά τους πελάτες να αποκτήσουν εύκολα τον ιστότοπό τους, το eNom και τον αυτοματισμό μέσω WHMCS.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Η μόνη σημαντική διαφορά στον λογαριασμό μεταπωλητή R-2000S σε σχέση με το εισαγωγικό πακέτο είναι η αύξηση κατά 50% του διατιθέμενου χώρου αποθήκευσης, του εύρους ζώνης και της τιμής. Συνιστάται στους περισσότερους συνεργάτες μεταπωλητών να ξεκινήσουν με τον λογαριασμό R-1000S και να κάνουν αναβάθμιση σε R-2000S μόνο εάν οι υπό διαχείριση ιστότοποι υπερβαίνουν τα μηνιαία όρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για μεταπωλητές φιλοξενίας ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Αποκλειστικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων διακομιστή

Το InMotion Hosting προσφέρει μια ποικιλία αποκλειστικών διακομιστών με διαμορφώσεις εξοπλισμού ελίτ στις εγκαταστάσεις του κέντρου δεδομένων Tier-1 στο Λος Άντζελες. Συνιστώνται για διαδικτυακό επίπεδο επιχείρησης & εφαρμογές για κινητά με τεράστιο όγκο επισκεψιμότητας, τεράστιες απαιτήσεις αποθήκευσης βάσεων δεδομένων και μεγάλα αρχεία αρχείων πολυμέσων που πρέπει να φιλοξενούνται με προσαρμοσμένες επεκτάσεις διακομιστή. Το InMotion Hosting προσφέρει διαχειριζόμενες υπηρεσίες για αποκλειστική αρχιτεκτονική διακομιστή στο κέντρο δεδομένων τους, η οποία περιλαμβάνει προκαθορισμένη διαθεσιμότητα υλικού και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για εγκατεστημένα πακέτα λογισμικού. Κάθε αποκλειστικός διακομιστής περιλαμβάνει μια δωρεάν μονάδα δίσκου Solid State (SSD) και μια προώθηση “διπλής μνήμης RAM” για περαιτέρω εξοικονόμηση κόστους σε συγκρίσιμα σχέδια σε άλλες εταιρείες. Αποθηκευτικός χώρος αποθήκευσης, αναβαθμίσεις πυρήνα μηδενικού χρόνου διακοπής λειτουργίας, δωρεάν άδεια cPanel και τεχνική υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας «1 έως 1» με τους διαχειριστές συστημάτων στο κέντρο δεδομένων του InMotion Hosting, όλα αποτελούν μέρος κάθε αποκλειστικού λογαριασμού διακομιστή.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των ειδικών σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων:

Αφιερωμένα σχέδια:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Ουσιώδης119,99 $ / μήνα189,99 $ / μήνα
Προχωρημένος159,99 $ / μήνα219,99 $ / μήνα
Αφρόκρεμα229,99 $ / μήνα299,99 $ / μήνα
Εμπορική κλάση 500419,99 $ / μήνα419,99 $ / μήνα
Εμπορική κλάση 1000439,99 $ / μήνα489,99 $ / μήνα
Εμπορική κλάση 2000539,99 $ / μήνα589,99 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Ο λογαριασμός “Essential” Dedicated Server στην InMotion Hosting προσφέρει μια τετραπύρηνη CPU Intel Xeon με 500 GB SSD και 8 GB μνήμης RAM σε τιμή ισοδύναμη με αυτήν που χρεώνουν πολλές εταιρείες για λογαριασμούς φιλοξενίας VPS. Επωφεληθείτε από τις τιμές για να εξασφαλίσετε πολλά. Αυτό το σχέδιο είναι εξαιρετικό για εφαρμογές υψηλής κυκλοφορίας στο διαδίκτυο και για κινητά.
 • Ο λογαριασμός “Για προχωρημένους” περιλαμβάνει 10 αποκλειστικές διευθύνσεις IP και 10 TB μηνιαίας μεταφοράς δεδομένων, καθιστώντας αυτό το σχέδιο συνιστάται για τη φιλοξενία πολλών λογαριασμών ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής επισκεψιμότητας σε έναν μόνο διακομιστή. Η αρχιτεκτονική πολλαπλών νημάτων Intel με ροπή 3.9GHz σημαίνει ότι όλη η δραστηριότητα της βάσης δεδομένων από ταυτόχρονους χρήστες μπορεί να διαχειρίζεται περίπου 15 $ ανά μήνα ανά ιστότοπο όταν είναι πλήρως βελτιστοποιημένη.
 • Με πάνω από 84 φορές τη μνήμη RAM που κατανέμεται στους περισσότερους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας που χρησιμοποιούνται για διαχείριση πολλαπλών τομέων και 15 αποκλειστικές διευθύνσεις IP, ο λογαριασμός “Elite” στο InMotion Hosting είναι βελτιστοποιημένος για φιλοξενία πολλαπλών τοποθεσιών υπό τις πιο απαιτητικές συνθήκες κυκλοφορίας χρηστών. Όταν συνδυάζεται με βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων και προηγμένο λογισμικό προσωρινής αποθήκευσης σελίδων, αυτό το πακέτο διακομιστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία πολλών τομέων, ενός ιστότοπου υψηλής απόδοσης ή προηγμένων εφαρμογών για κινητά.
 • Το σχέδιο “Εμπορική κλάση 1000” στο InMotion Hosting είναι ιδανικό για εταιρείες που πρέπει να αναθέσουν τις απαιτήσεις πληροφορικής τους σε ένα κέντρο δεδομένων για να εξοικονομήσουν χρήματα στο εσωτερικό κόστος και να φιλοξενήσουν πολλούς τομείς στο κοινό. Συνιστάται η συμπερίληψη μνήμης RAM ECC για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου ή οικονομικούς ιστότοπους όπου η ακεραιότητα δεδομένων είναι κρίσιμη για εφαρμογές προσαρμοσμένης κωδικοποίησης σε περιβάλλοντα υψηλής απόδοσης.
 • Το InMotion Hosting “Commercial Class 2000” είναι ένας κορυφαίος αποκλειστικός διακομιστής βασισμένος σε παγκόσμια κλάση, κέντρο δεδομένων Tier 1 που μπορεί να διαμορφωθεί ειδικά μέσω της υποστήριξης “1 σε 1” με τεχνικούς σε μηνιαία βάση. Οι κάτοχοι ιστότοπων και οι εφαρμογές για κινητά με μεγάλες κοινότητες χρηστών μπορούν να βασιστούν σε αυτήν την αρχιτεκτονική η οποία περιλαμβάνει επεξεργασία οκταπύρηνων Intel, πολλαπλά SSD και περίπου 170 φορές τη μνήμη RAM που βρίσκεται σε έναν κοινόχρηστο κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Πραγματικά τίποτα δεν αξίζει να σημειωθεί. Το InMotion Hosting προσφέρει εξαιρετικά ειδικά προγράμματα διακομιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για αποκλειστική φιλοξενία ιστοσελίδων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Στιγμιότυπα οθόνης – Μια ματιά στη διαχείριση λογαριασμού της InMotion Hosting & Πίνακας Ελέγχου

Η διαχείριση του λογαριασμού φιλοξενίας σας με το InMotion Hosting είναι πολύ απλή και έχει βελτιωθεί καλά. Αν δεν έχετε φιλοξενήσει ποτέ έναν ιστότοπο, υπάρχει πάντα μια καμπύλη εκμάθησης. Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα φιλοξενίας που αγοράζετε, θα συνδεθείτε πρώτα στο AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού).

Ο πίνακας διαχείρισης λογαριασμού

Στιγμιότυπο οθόνης του InMotion Hosting AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)Μια ματιά στο InMotion Hosting AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)

Το AMP είναι το σημείο όπου θα διαχειρίζεστε τον συνολικό λογαριασμό σας με το InMotion Hosting, όπως η ενημέρωση της χρέωσης & πληροφορίες επικοινωνίας, αγορά πρόσθετων, αναβάθμιση ή υποβάθμιση λειτουργιών, επικοινωνία με τεχνική υποστήριξη, ανάγνωση σεμιναρίων κ.λπ. Αγαπάμε πραγματικά το InMotion Hosting AMP και αισθάνεται πολύ αποτελεσματικό και καλά οργανωμένο. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες θα εκτιμήσουν τη διάταξη με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα πιο δημοφιλή εργαλεία και σχετικές υπηρεσίες.

Μια σημαντική πτυχή του πλαισίου AMP που προσφέρει η InMotion Hosting είναι ότι επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ιστότοπων να αναβαθμίζουν απρόσκοπτα μεταξύ υπηρεσιών, για παράδειγμα κατά την κλιμάκωση ενός ιστότοπου από έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας σε VPS ή έναν αποκλειστικό διακομιστή. Επιπλέον, η ενότητα διαχείρισης AMP διευκολύνει την εκκίνηση εργαλείων WordPress, cPanel ή Softaculous για εγκατάσταση σεναρίου. Το GUI είναι επίσης σχεδιασμένο με τρόπο που διευκολύνει την επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών, τους αντιπροσώπους πωλήσεων ή τους τεχνικούς υποστήριξης με ένα μόνο κλικ μέσω της διεπαφής.

Ο Πίνακας Ελέγχου

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει το cPanel με το θέμα Paper Lantern το οποίο εγκαθίσταται από προεπιλογή στο InMotion Hosting.

Στιγμιότυπο οθόνης του InMotion Hosting cPanelΜια ματιά στο προσαρμοσμένο cPanel της InMotion Hosting

Το InMotion Hosting χρησιμοποιεί το cPanel, τον τυπικό πίνακα διαχείρισης διακομιστή για οικοδεσπότες ιστού που βασίζονται σε Linux. Το cPanel χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων και οι περισσότεροι προτιμούν το Plesk ή τα αποκλειστικά πάνελ διαχείρισης για τη διαχείριση ονομάτων τομέα και διαμορφώσεων διακομιστή. Η ενσωμάτωση του InMotion Hosting του cPanel με AMP δεν χρησιμοποιεί προσαρμοσμένα θέματα ή τροποποιημένη επωνυμία. Με το cPanel, μπορείτε να εγκαταστήσετε βάσεις δεδομένων MySQL, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις PHP στο διακομιστή, να δημιουργήσετε λογαριασμούς email και FTP, καθώς και να διαμορφώσετε υποτομείς για χρήση στην ανάπτυξη ιστού. Το Softaculous είναι προσβάσιμο τόσο από το AMP όσο και από το cPanel, προσφέροντας πάνω από 400 σενάρια ανοιχτού κώδικα σε ένα πλαίσιο εγκατάστασης «με ένα κλικ» για γρήγορη ανάπτυξη ιστότοπων. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία χρήσιμων αναλυτικών στοιχείων, στατιστικών στοιχείων και διαγραμμάτων επισκεψιμότητας για κάθε τομέα στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για έλεγχο.

Στατιστικά απόδοσης – Διακομιστές, Δίκτυο, & Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Το InMotion Hosting χρησιμοποιεί 2 κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στρατηγικά στη Δύση & Ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν σε ποιο κέντρο δεδομένων θα θέλουν να φιλοξενείται ο ιστότοπός τους για βελτιστοποιημένη απόδοση. Το InMotion Hosting χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο πλαίσιο με την επωνυμία “Max Speed ​​Zones ™” για να προσφέρει έως και 6 φορές την ταχύτητα στις μεταφορές δεδομένων χρησιμοποιώντας τεχνολογία γεω-εντοπισμού δρομολόγησης. Οι εγκαταστάσεις δικτύου Tier-1 που προσφέρονται από τα κέντρα δεδομένων InMotion Hosting περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δρομολόγησης μεταφορών μέσω διαφορετικών παρόχων υπηρεσιών προσθέτοντας επίπεδα προστασίας για απρόσμενες διακοπές λειτουργίας. Με αυτό έρχεται μια εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% βάσει της κατηγορίας Α, πρότυπα συμβατά με PCI.

Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Δοκιμάζουμε και παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση του InMotion Hosting με Εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου Pingdom για να λάβετε ένα πιο τεχνικό μέτρο των δεδομένων απόδοσης. Τα παρακάτω αποτελέσματα αντλούνται δυναμικά από το Pingdom:

Στατιστικά μέσης απόδοσης για ένα βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας:

 • Χρόνος λειτουργίας διακομιστή: 99,99%
 • Χρόνος απόκρισης διακομιστή: 290μ
 • # μηνιαίων διακοπών: 2
 • Μηνιαίο συνολικό χρόνο διακοπής: 5 λεπτά
 • Θέση δοκιμής: Βόρεια Αμερική
 • Δοκιμασμένος τύπος φιλοξενίας: Κοινόχρηστο
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας δοκιμάστηκε: Εκτόξευση
 • Μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας: 550μ

Προδιαγραφές διακομιστή InMotion Hosting

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΩΝ: Λάβετε υπόψη ότι τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά όλων των ιστότοπων που φιλοξενούνται στο InMotion Hosting. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης – συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου διακομιστή στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπος, του προγράμματος φιλοξενίας ιστού που έχει επιλεγεί, της βελτιστοποίησης του πραγματικού ιστότοπου, της προγραμματισμένης συντήρησης, της γεωγραφικής τοποθεσίας κ.λπ. Οι δοκιμές μας πραγματοποιούνται στους βασικούς κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας για κάθε οικοδεσπότη ιστού που ελέγχεται για να παρουσιάσει τα πιο μετριοπαθή στατιστικά απόδοσης.

Τεχνική Υποστήριξη – Μια ανασκόπηση της Εξυπηρέτησης Πελατών της InMotion Hosting

Πάντα θεωρούμε ότι η υποστήριξη πελατών της InMotion Hosting ήταν φαινομενική και θα την κατατάξαμε ως α 5 στα 5 για τον εαυτό μας. Η εταιρεία μας αποκάλυψε ότι τα εσωτερικά τους σχόλια από 20.418 πελάτες κατά το τελευταίο έτος αποκάλυψαν α 4,72 στα 5 πιθανή βαθμολογία πελατών, η οποία είναι εξαιρετική για έναν οικοδεσπότη Ιστού.

Ανασκόπηση τεχνολογικής υποστήριξης InMotion Hosting

Βασικά χαρακτηριστικά υποστήριξης πελατών:

 • Κάθετη διαίρεση των επαφών του Helpdesk για χρέωση, τεχνική υποστήριξη, πωλήσεις, συνεργάτες κ.λπ..
 • Παρέχει υποστήριξη 24 × 7 με βάση τις ΗΠΑ μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, αλλά η τηλεφωνική υποστήριξη είναι η πιο γρήγορη και προτεινόμενη.
 • Μέσος χρόνος αναμονής 2 έως 3 λεπτών μέσω τηλεφώνου.
 • Μέσος χρόνος αναμονής 3 έως 5 λεπτών μέσω ζωντανής συνομιλίας.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη βρίσκεται στο Virginia Beach, VA και Denver, CO.
 • Όλα τα σχέδια παρέχονται με δωρεάν υποστήριξη, ωστόσο, έχουν μια ομάδα Managed Hosting που είναι μια premium έκδοση υποστήριξης. Λειτουργούν κυρίως με πελάτες VPS και Dedicated Server με πιο περίπλοκες ανάγκες. Προσφέρουν συμβουλές, προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, εγκατάσταση λογισμικού, βελτιστοποίηση πλατφόρμας και πολλά άλλα.
 • Σελίδα κατάστασης διακομιστή με ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή 24/7 για έλεγχο αναφορών σχετικά με προβλήματα λειτουργίας του κέντρου δεδομένων.
 • Άνοιξε ένα νέο γραφείο στο Ντένβερ, CO για να αυξήσει τον αριθμό των αντιπροσώπων υποστήριξης. Έχουν πλέον περισσότερους από 50 υπαλλήλους σε αυτό το γραφείο, εκτός από περίπου 300 στην Virginia Beach.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Το InMotion Hosting είναι ένας οικοδεσπότης Ιστού πιστοποιημένου 3 αστέρων CNET από το 2003 και λειτουργεί. Αυτό είναι πάνω από 15 χρόνια!

Ασφάλεια – Πώς το InMotion Hosting διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή

Η InMotion Hosting λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του ιστότοπου και του λογαριασμού σας και χρησιμοποιεί όλα τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας. Ακολουθούν ορισμένες λεπτομέρειες που μοιράστηκαν μαζί μας:

 • Χρήσεις Το SmartWall της Corero για μετριασμό της επίθεσης DDoS.
 • Οι εγκαταστάσεις τους χρησιμοποιούν υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως βιομετρικούς αισθητήρες, πρόσβαση στην κάρτα και παρακολούθηση βίντεο. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων έχει φυσική πρόσβαση στα ασφαλή δεδομένα του πελάτη μας – και καταγράφεται όλη η πρόσβαση.
 • Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) είναι διαθέσιμος για πελάτες VPS και Dedicated Server. Επί του παρόντος εργάζονται για να αποκτήσουν 2FA για όλους τους άλλους πελάτες.
 • ένα. Οι πελάτες μπορούν να ορίσουν μια φράση πρόσβασης προγραμματιστή που επιτρέπει στον προγραμματιστή του να αλληλεπιδρά με την ομάδα υποστήριξής μας για τεχνική βοήθεια, αλλά περιορίζει την ικανότητά τους να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τις χρεώσεις..
 • Για κοινόχρηστους πελάτες φιλοξενίας, τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονται έως και 10 GB κάθε 24-36 ώρες. Κάθε cPanel με σχέδια μεταπωλητών, έως 10 GB, δημιουργείται επίσης αντίγραφο ασφαλείας κάθε 24-36 ώρες.
 • Το SpamAssassin, ένα ενσωματωμένο εργαλείο cPanel, περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια. Έχουν επίσης συνεργαστεί με τη Sucuri για υπηρεσίες καθαρισμού, προστασίας και παρακολούθησης κακόβουλου λογισμικού ιστότοπου.
 • Όλα τα πακέτα φιλοξενίας παρέχονται με δωρεάν SSL. Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν SSL τρίτων. Οι λογαριασμοί VPS και Dedicated Server έχουν πρόσβαση στη λειτουργία Auto SSL του cPanel που μπορεί να εγκαταστήσει άμεσα SSL σε όλους τους ιστότοπούς τους.
 • Οι αποκλειστικές IP μπορούν να αγοραστούν για 4 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως με 48 $ ετησίως). Τα προγράμματα VPS και Dedicated Server περιλαμβάνουν δωρεάν αποκλειστικές διευθύνσεις IP.
 • Πρόσφατα πρόσθεσε μια λειτουργία που ονομάζεται Patchman, η οποία εντοπίζει ευπάθειες κακόβουλου λογισμικού σε ιστότοπους και διακομιστές και τις διορθώνει αυτόματα. Εάν ένας ιστότοπος έχει ήδη παραβιαστεί, το Patchman εντοπίζει και καραντίνα τα επηρεαζόμενα αρχεία.

Συχνές ερωτήσεις – χρήσιμες απαντήσεις σχετικά με τις αγορές από το InMotion Hosting

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το InMotion Hosting:

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από το InMotion?

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από την InMotion μεταβαίνοντας στον ιστότοπό τους, www.inmotionhosting.com. Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα φιλοξενίας που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Παραγγελία τώρα”. Επιλέξτε τον όρο (12 μήνες ή 24 μήνες) και κάντε κλικ στο Συνέχεια. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα όνομα τομέα ή εάν έχετε ήδη ένα όνομα τομέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον. Απόρριψη ή αποδοχή επιπλέον υπηρεσιών. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσης και πληρωμής για να κάνετε την παραγγελία.

Τι πληρωμές δέχεται η InMotion Hosting?

Η InMotion Hosting δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, & Ανακαλύψτε) αλλά δεν χρησιμοποιεί το PayPal.

Πώς μπορώ να ακυρώσω?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να υποβάλετε μια ειδοποίηση ακύρωσης ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ακύρωσης.

Λαμβάνω επιστροφή χρημάτων & Πώς λειτουργεί?

Ναί. Το InMotion Hosting προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στο VPS & Ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι έχετε 90 (ή 30 για VPS & Αφιερωμένο) ημέρες για πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν ακυρώσετε μετά από 90 (ή 30) ημέρες, θα λάβετε μια επιστροφή χρημάτων με βαθμολογία (βασικά μια επιστροφή χρημάτων για το χρόνο που απομένει που δεν χρησιμοποιήσατε). Δεν υπάρχουν χρονικά όρια ή συμβόλαια και μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και μετά από 90 (ή 30) ημέρες. Ωστόσο, τυχόν πιστοποιητικά SSL, τέλη απορρήτου τομέα ή ονόματα τομέα που έχετε εγγραφεί στο InMotion δεν επιστρέφονται. Αυτό είναι τυπικό για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού. Εάν έχετε ένα δωρεάν όνομα τομέα από το InMotion, υπάρχει μη επιστρέψιμη χρέωση 15,99 $. Μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα τομέα και να το μεταφέρετε ή να το δείξετε κάπου αλλού.

Συμπέρασμα – Να φιλοξενήσει ή να μην φιλοξενήσει?

Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας είναι μια σημαντική απόφαση με πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Φροντίστε να συγκρίνετε προσεκτικά τι προσφέρει το InMotion Hosting για να δείτε εάν οι υπηρεσίες τους είναι κατάλληλες για εσάς.

Για μια πλήρη λίστα όλων των δυνατοτήτων του InMotion Hosting, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο www.inmotionhosting.com.

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε; Χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι φιλοξενίας InMotion!

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα κουπονιών InMotion Hosting με μια ενημερωμένη λίστα ειδικών προσφορών και τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρει αυτή τη στιγμή το InMotion Hosting.

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το InMotion Hosting στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα ειλικρινά σχόλιά σας μέσω email .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map