Αναθεώρηση HostGator 2018

Είναι το HostGator ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού; Διαβάστε την πλήρη κριτική HostGator με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, παράπονα, συνιστώμενη χρήση, συχνές ερωτήσεις, κουπόνια, & περισσότερο.


Αναθεώρηση HostGator

Contents

HostGator

www.hostgator.com

Διακομιστής O / S:Linux & Παράθυρα
Πίνακας Ελέγχου:cPanel
Αυτόματη εγκατάσταση:Mojo QuickInstall
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 1:Χιούστον, ΤΧ
Τοποθεσία κέντρου δεδομένων # 2:Provo, UT
Κοινή φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία VPS:Ναί
Αφιερωμένη φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία μεταπωλητών:Ναί
Φιλοξενία Cloud:Ναί

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Το www.hostgator.com είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με μακροχρόνια φήμη ότι είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος δημοσίευσης ιστότοπων στο διαδίκτυο. Το HostGator προσφέρει εξαιρετική τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών σε πελάτες με καλά ενημερωμένο προσωπικό. Αν και δεν είναι ο φθηνότερος οικοδεσπότης Ιστού, το HostGator προσφέρει μια ευρεία ποικιλία δυνατοτήτων και υπηρεσιών που είναι αξιόπιστες για τους περισσότερους σκοπούς ανάπτυξης ιστού. Προσφέρουν φιλοξενία Linux και Windows μέσω πολλών διαφορετικών κλιμακωτών σχεδίων. Το HostGator είναι μια γνωστή μάρκα στον κλάδο φιλοξενίας και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για άτομα που επιλέγουν έναν οικοδεσπότη Ιστού λόγω των διαφημιστικών τους εκστρατειών. Πρόσφατα ξεκίνησαν μια πλατφόρμα φιλοξενίας cloud και μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι υπάρχουν λίγα ουσιαστικά που διακρίνουν τα σχέδια HostGator από έναν τυπικό κεντρικό υπολογιστή μεταπωλητή, εκτός από τη συντήρηση ενός ανεξάρτητου κέντρου δεδομένων και την κλίμακα της βάσης χρηστών τους. Δεν υπάρχει μεγάλη καινοτομία στην πλατφόρμα ή παρέχονται μοναδικά εργαλεία προγραμματιστών. Αντ ‘αυτού, αυτό που παίρνετε είναι ένα αρκετά συμπαγές σχέδιο cPanel ή Windows με ορισμένες αμφισβητήσιμες πρακτικές μάρκετινγκ και συχνά παραπλανητικά προγράμματα τιμολόγησης. Οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που επωφελούνται από τις φτηνές τιμές γνωριμίας του HostGator συχνά αναγκάζονται να μεταναστεύσουν μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ή να πληρώσουν υπερβολικές τιμές ανανέωσης.

Γιατί να επιλέξετε HostGator:

 • Ένα ευρέως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων
 • Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας κατάλληλα για τους περισσότερους ιστότοπους
 • Διαθέσιμα σχέδια τόσο σε πλατφόρμες διακομιστών Linux όσο και σε Windows
 • Χρησιμοποιεί το cPanel (Linux) & Plesk (Windows) για διαχείριση τομέα
 • Βιομηχανικά τυπικά χαρακτηριστικά φιλοξενίας και για προχωρημένη χρήση & αρχάριοι
 • Υποστήριξη για δημοφιλή σενάρια CMS και γλώσσες προγραμματισμού
 • Μια δημοφιλής επιλογή για υπηρεσίες φιλοξενίας μεταπωλητών
 • Θρυλική υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας, & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Βελτιωμένη απόδοση του WordPress με νέα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Ακριβείς τιμές και τιμές ανανέωσης για τα περισσότερα προγράμματα
 • Η δημιουργία ιστοσελίδων Weebly είναι άσκοπη και ξεπερασμένη
 • Τα προγράμματα HostGator WordPress Cloud δεν έχουν πρόσβαση στο phpMyAdmin ή στο cPanel
 • Τα σχέδια για δημοφιλείς πλατφόρμες CMS στερούνται πρόσθετων υπηρεσιών

Η κατώτατη γραμμή:

Το HostGator είναι μια διάσημη μάρκα στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά αυτή είναι απλώς μια ετικέτα που συνδέεται με αρκετά γενικές υπηρεσίες κέντρου δεδομένων. Το HostGator είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους κατόχους ιστότοπων εδώ και 15 χρόνια, κυρίως λόγω της ισχύος των διαφημιστικών καμπανιών τους. Προσφέρουν μια ποικιλία από προγράμματα φιλοξενίας Windows και Linux που είναι σχετικά φθηνά για εγγραφή σε νέους λογαριασμούς μέσω ειδικών προσφορών. Ωστόσο, φαίνεται να εκμεταλλεύονται τους χρήστες με τα ποσοστά ανανέωσης, ειδικά όταν υπάρχει λίγη άλλη επιλογή για έναν καθιερωμένο ιστότοπο, αλλά μια περίπλοκη μετεγκατάσταση σε άλλον κεντρικό υπολογιστή. Οι δυνατότητες και οι πρόσθετες υπηρεσίες που βρίσκονται στα περισσότερα προγράμματα HostGator είναι βιομηχανικά πρότυπα με cPanel, WHM, CentOS και Windows. Δεν υπάρχουν πολλές προσαρμοσμένες καινοτομίες πλατφόρμας ή νέα εργαλεία ανάπτυξης που προσφέρονται. Συνοπτικά, το HostGator παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων ως βασικό αγαθό στους πελάτες, όπου βασικά επαναπροσδιορίζουν μια συλλογή αγορών υλικού χονδρικής και αδειών λογισμικού, ενώ διαχειρίζονται τα περιθώρια κατά την αλλαγή πελάτη. Παρόλο που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα, το HostGator παρέχει αυτό που χρειάζονται οι προγραμματιστές ιστότοπου σε υλικό διακομιστή, εγκαταστάσεις δικτύου και αρχιτεκτονική κέντρου δεδομένων σε μια αξιόπιστη, εύχρηστη υπηρεσία.

Ειδικό κουπόνι προσφοράς HostGator

Ας ξεκινήσουμε τη φιλοξενία!

Το HostGator έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Κριτική εμπειρογνωμόνων HostGator

Κριτικές χρηστών HostGator

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές χρηστών για αυτόν τον οικοδεσπότη Ιστού.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων – Η αναθεώρησή μας στο HostGator

Το HostGator ιδρύθηκε από έναν φοιτητή του Πανεπιστημίου του Ατλαντικού της Φλόριντα που ονομάστηκε Brent Oxley το 2002. Ξεκίνησε το HostGator από τον κοιτώνα του και αρχικά δεν μπορούσε να αποφασίσει για το όνομα – είτε HostGator είτε GatorHost. Ευτυχώς, επέλεξε το HostGator! Το 2003, η εταιρεία είχε μόνο 112 πελάτες. Χρειάστηκε ένας ακόμη χρόνος για να κλιμακωθεί η εταιρεία μετά από 1000 λογαριασμούς πελατών. Ωστόσο, μέχρι το 2008, το HostGator κατατάχθηκε από το Inc. Magazine ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Αμερική. Η HostGator μετακόμισε τα γραφεία της από το Boca Raton της Φλόριντα στο Χιούστον του Τέξας για να ξεκινήσει ένα νέο κέντρο δεδομένων με 50 υπαλλήλους το 2006. Τώρα έχουν πάνω από 500 υπαλλήλους με γραφεία στον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ινδία. Το 2012, η ​​Oxley ανακοίνωσε ότι πουλούσε την εταιρεία στο Endurance International Group (EIG) για 225 εκατομμύρια δολάρια και φεύγοντας για να ταξιδέψει στον κόσμο. Το HostGator, το οποίο αρχικά ξεκίνησε ως μια μικρή εταιρεία εκκίνησης από ένα δωμάτιο φοιτητών κολεγίου είχε εξελιχθεί σε μέρος μιας εταιρείας Fortune 500. Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα σχέδια υπηρεσιών για την ινδική αγορά στον τομέα HostGator.in με κέντρο δεδομένων στη Μαχαράστρα. Σήμερα, το HostGator είναι παγκόσμιος ηγέτης στην φιλοξενία ιστοσελίδων με περισσότερους από 9 εκατομμύρια τομείς πελατών και περισσότερους από 400.000 πελάτες.

Σχέδια φιλοξενίας & Χαρακτηριστικά – Ποιο είναι κατάλληλο για μένα?

Το HostGator προσφέρει μεγάλο αριθμό υπηρεσιών κέντρου δεδομένων που περιλαμβάνουν κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας στο Linux & Τα Windows, η δική τους ιδιόκτητη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud, πέντε επίπεδα προγραμμάτων φιλοξενίας μεταπωλητών, μια διαχειριζόμενη λύση WordPress, προγράμματα VPS και αποκλειστικοί διακομιστές. Τα προγράμματα φιλοξενίας Drupal, Joomla, Magento και MediaWiki είναι τα ίδια με έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας χωρίς επιπλέον δυνατότητες ή βελτιστοποίηση πλατφόρμας. Ωστόσο, έχουν μια προσαρμοσμένη εφαρμογή Varnish Cache για WordPress. Το HostGator προσφέρει εγκατάσταση σεναρίου «ενός κλικ» στα σχέδια φιλοξενίας του χρησιμοποιώντας το QuickInstall. Το Nginx μπορεί να προστεθεί στο VPS τους & Αποκλειστικά σχέδια διακομιστών, αλλά δεν αποτελεί μέρος της λύσης φιλοξενίας cloud ή διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Οι τεχνικοί της υπηρεσίας HostGator θα πραγματοποιήσουν μια δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου μιας ιστοσελίδας κατά τη μεταφορά από άλλη εταιρεία φιλοξενίας. Το HostGator χρησιμοποιεί διαφορετικό υλικό διακομιστή σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας τους.

Επισκόπηση των προγραμμάτων κοινής φιλοξενίας HostGator

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Εκκολαπτήριο3,95 $ / μήνα10,95 $ / μήνα
Μωρό5,95 $ / μήνα11,95 $ / μήνα
Επιχείρηση5,95 $ / μήνα16,95 $ / μήνα

Το HostGator προσφέρει τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας Linux με βάση το cPanel, WHM, & CentOS που παρέχουν ένα αρκετά τυπικό επίπεδο υπηρεσιών για ανάπτυξη ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας σενάρια LAMP. Όλα τα κανονικά και καλά καθιερωμένα εργαλεία είναι εδώ, από τους οδηγούς βάσεων δεδομένων MySQL, το phpMyAdmin και το File Manager έως τα email, FTP, Cron, web statistics, traffic analytics, κ.λπ. Η ίδια η πλατφόρμα έχει διαμορφωθεί για να υποστηρίζει CGI, Fast CGI, PHP 5 , Ruby on Rails, Perl και Python. Το επιχειρηματικό σχέδιο προσφέρει επίσης μία αποκλειστική διεύθυνση IP και πιστοποιητικό SSL, τα οποία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με μια συμπεριλαμβανόμενη εφαρμογή VoIP. Μας αρέσει η απλότητα και η ευκολία χρήσης της κοινόχρηστης πλατφόρμας φιλοξενίας HostGator. Η παροχή 200 $ στο Google AdSense, το Yahoo !, και οι πιστώσεις διαφημίσεων Bing παρέχουν επιπλέον αξία για τις προσφορές ιστότοπων. Ωστόσο, το τέλος ανανέωσης 10,95 $ / μήνα για το μοναδικό πρόγραμμα “Hatchling” είναι υπερβολικό.

Κοινόχρηστη φιλοξενία – Εκκόλαψη: Ενιαίος τομέας + Απεριόριστοι δευτερεύοντες τομείς, FTP, MySQL, & Email + Μη μετρημένο εύρος ζώνης

Με μόνο υποστήριξη για έναν μόνο τομέα, το σχέδιο Hatchling προορίζεται για έναν ιστότοπο με μέγιστο αριθμό περίπου 25 ταυτόχρονων χρηστών και λιγότερες από 750.000 σελίδες ανά μήνα κατά μέσο όρο, ανάλογα με τον τρόπο διαμόρφωσης του ιστότοπου. Δεδομένου ότι το απεριόριστο πρόγραμμα τομέα είναι μόνο 2 $ επιπλέον ανά μήνα (1 $ επιπλέον με τιμές ανανέωσης), συνιστούμε σε οποιονδήποτε να εγγραφεί σε λογαριασμό HostGator για να αγοράσει το πρόγραμμα “Baby” ή “Business”. Καθώς η φιλοξενία πολλών ιστότοπων μοιράζεται τους ίδιους πόρους διακομιστή που έχουν κατανεμηθεί σε όλους τους καταχωρημένους τομείς, το σχέδιο Hatchling θα μπορούσε πραγματικά να αποδώσει οριακά καλύτερα από τον λογαριασμό “Baby” περιορίζοντας όλη την κίνηση σε μία βάση δεδομένων και σενάριο ιστού που εκτελείται κάτω από το Apache.

Κοινή φιλοξενία – Μωρό: Απεριόριστοι τομείς, δευτερεύοντες τομείς, FTP, MySQL, & Email + Μη μετρημένο εύρος ζώνης

Το πρόγραμμα “Baby” είναι ο πιο δημοφιλής λογαριασμός στο HostGator, αν και στην ίδια τιμή γνωριμίας (5,95 $ ανά μήνα) με το επιχειρηματικό σχέδιο, οι χρήστες που πρόκειται να κλειδώσουν για την πλήρη τριετή περίοδο είναι προφανώς καλύτερα να επιλέξουν λογαριασμός υψηλότερης αξίας με αποκλειστική διεύθυνση IP, πιστοποιητικό SSL / TLS και VoIP. Το πρόγραμμα “Baby” είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν παραδοσιακά σε έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας cPanel και είναι σταθερό για σκοπούς ανάπτυξης πολλών ιστότοπων. Μας αρέσει η σουίτα τυποποιημένων εργαλείων λογισμικού που διατίθενται σε αυτό το σχέδιο, αλλά με τις ίδιες διαμορφώσεις που διατίθενται μέσω άλλων εταιρειών φιλοξενίας σε οριακά φθηνότερες τιμές, δεν υπάρχει σαφές κίνητρο για εγγραφή σε λογαριασμό.

Κοινόχρηστη φιλοξενία – Επιχείρηση: Απεριόριστοι τομείς, δευτερεύοντες τομείς, FTP, MySQL, & Email + Μη μετρημένο εύρος ζώνης + Αφιερωμένο IP, SSL, & VoIP

Το επιχειρηματικό σχέδιο στο HostGator είναι η καλύτερη προσφορά σε τιμές γνωριμίας (5,95 $ / μήνα) με αποκλειστική διεύθυνση IP και πιστοποιητικό SSL, αλλά το ποσοστό ανανέωσης στα 16,95 $ ανά μήνα για την υπηρεσία είναι εξωφρενικό. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα στο HostGator και φαίνεται ότι είναι μια μακροχρόνια πολιτική που σχετίζεται με τα περιθώρια κέρδους τους που δεν πρόκειται να αλλάξουν. Πολλές ομάδες ανάπτυξης ιστού χρησιμοποιούν το HostGator ως περιβάλλον σταδιοποίησης για τη δημιουργία ιστότοπων και, στη συνέχεια, μεταφέρουν την ολοκληρωμένη έκδοση παραγωγής σε άλλο λογαριασμό κεντρικού υπολογιστή ή VPS για εκκίνηση, εκμεταλλευόμενοι το πλαίσιο φιλοξενίας πολλαπλών τοποθεσιών του HostGator για χρήση στο sandbox. Επειδή είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε αυτό σε έναν υποτομέα οπουδήποτε, δεν αποτελεί ισχυρή υποστήριξη της υπηρεσίας.

Οι στρατηγικές τιμολόγησης στο HostGator αφήνουν στους ιδιοκτήτες ιστότοπων ένα δίλημμα: είτε κλειδώστε για τρία χρόνια σε μια πλατφόρμα που δεν έχουν δοκιμάσει στο παρελθόν και ελπίζουν για το καλύτερο ή εγγραφείτε για λογαριασμό ενός έτους και πληρώστε τις υψηλότερες χρεώσεις ανανέωσης για τη ζωή του λογαριασμού στη συνέχεια. Κατά συνέπεια, πιστεύουμε ότι αυτό οδηγεί σε πολλά “churn” στη βάση συνδρομητών HostGator. Στη συνέχεια, οι τομείς χαμηλότερης ποιότητας και περισσότεροι προσωρινοί ιστότοποι είναι κατάλληλοι να φιλοξενηθούν στην υπηρεσία. Η εταιρεία θεωρείται «φθηνή» λόγω των απότομων εκπτώσεων έναντι των τιμών ανανέωσης στα προγράμματα φιλοξενίας, αλλά ακόμη και οι τιμές γνωριμίας μπορεί να είναι υψηλότερες από άλλες εταιρείες για παρόμοιες υπηρεσίες. Δεδομένου ότι παρέχεται είναι μια πλατφόρμα Linux που εκτελεί το cPanel & WHM, όπως χρησιμοποιείται από κυριολεκτικά χιλιάδες συγκρίσιμες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κλάδο, είναι βασικά η πανταχού παρούσα διαφήμιση του HostGator που διατηρεί αυτά τα σχέδια δημοφιλή στους νέους χρήστες.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας HostGator Cloud

Σχέδια Cloud Hosting:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Εκκολαπτικό σύννεφο4,95 $ / μήνα12,95 $ / μήνα
Μωρό σύννεφο7,95 $ / μήνα13,95 $ / μήνα
Επιχειρηματικό σύννεφο9,95 $ / μήνα19,95 $ / μήνα

Επειδή υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα και προσοχή στα μέσα ενημέρωσης που εστιάζουν στο cloud computing, είναι εύκολο για τις εταιρείες να το επωφεληθούν από αυτό, αλλάζοντας το όνομα των υπηρεσιών τους χρησιμοποιώντας το “cloud” στο όνομα ενός προϊόντος και στη συνέχεια αξιοποιώντας την ανεπαρκή καταναλωτική αφομοίωση της υπηρεσίας που βασίζεται στην υπηρεσία στο μάρκετινγκ buzz-word. Σε μια τεχνική ανάλυση της πλατφόρμας φιλοξενίας cloud του HostGator, οι χρήστες λαμβάνουν λογαριασμό με περισσότερη μνήμη RAM & Κατανεμημένοι πόροι CPU (όπως ένα VPS) παρά σε ένα τυπικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, μαζί με μια εγγύηση παροχής αρχείων σε διακομιστές χαμηλής πυκνότητας για καλύτερη απόδοση ιστότοπου, ενσωματωμένη υποστήριξη Varnish Cache και δωρεάν χρήση του CloudFlare CDN. Από αυτά τα χαρακτηριστικά, μόνο η ενσωμάτωση του Varnish Cache είναι πραγματικά μοναδική.

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων παρέχουν δωρεάν ολοκληρωμένη υποστήριξη CDN CloudFlare για όλους τους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας μέσω του cPanel. Δεν συνιστούμε τη χρήση του CloudFlare CDN εν γένει, επειδή επαναπροσανατολίζει το DNS σας ώστε να οδηγεί σε διακομιστές CloudFlare σε μια ανώνυμη υπηρεσία που περιορίζει τη ζωντανή ανάπτυξη και λειτουργεί λιγότερο από όσο βέλτιστα με δυναμικές ενημερώσεις περιεχομένου. Ωστόσο, το CloudFlare μπορεί να λειτουργήσει ως πολύτιμη υπηρεσία σε ορισμένες περιπτώσεις όταν είναι ενεργοποιημένο για χρήση με έναν στατικό ιστότοπο που δεν ενημερώνεται συχνά με νέο περιεχόμενο. Το κύριο σημείο είναι ότι όταν οι διακομιστές χαμηλής πυκνότητας διαφημίζονται ως μια σημαντική πτυχή ενός λογαριασμού φιλοξενίας “cloud”, αυτό δεν είναι μεγάλη καινοτομία. Αυτό σημαίνει απλώς ότι οι διακομιστές θα έχουν καλύτερη απόδοση, επειδή υπάρχουν λιγότεροι ιστότοποι σε κάθε υπολογιστή που χρησιμοποιούν τους ίδιους πόρους.

Ωστόσο, η προσαρμοσμένη ενσωμάτωση Varnish Cache είναι μοναδική, και δίνουμε πίστωση στο HostGator για τη διαπίστωσή του στην υπηρεσία. Πολλοί προγραμματιστές χρησιμοποιούν με επιτυχία το Varnish Cache για να βελτιώσουν την απόδοση του σεναρίου CMS για τη φιλοξενία ορισμένων από τους μεγαλύτερους ιστότοπους στον ιστό. Αλλά σε σύγκριση με τις πιο σύνθετες πλατφόρμες φιλοξενίας cloud που κλιμακώνουν τις παρουσίες διακομιστή σε συμπλέγματα για να διατηρούν τους ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας σε όλες τις περιπτώσεις, το μόνο που παίρνετε με τα σχέδια «cloud» του HostGator είναι μια υψηλότερη κατανομή πόρων διακομιστή, premium υλικό, λιγότεροι λογαριασμοί πελατών ανά μηχάνημα, κατοπτρισμό δεδομένων, βελτιωμένη δρομολόγηση δικτύου και ενσωματωμένο Varnish Cache με ιστότοπους. Ο λογαριασμός CloudFlare CDN είναι ήδη δωρεάν για οποιονδήποτε να εγγραφεί και να χρησιμοποιήσει, αλλά μπορείτε να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις μέσω μιας διεπαφής cPanel εύκολα.

Θα ήμασταν πιο εντυπωσιασμένοι εάν το HostGator εφάρμοζε αυτές τις βελτιώσεις σε όλους τους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας και δεν τις εμπορεύονταν κάτω από το πέπλο «σύννεφο». Ωστόσο, σοβαροί ιδιοκτήτες και προγραμματιστές ιστότοπων μπορούν να προχωρήσουν και να θεωρήσουν αυτά τα σχέδια ως τη νέα έκδοση της κοινής φιλοξενίας, με όλες τις δυνατότητες του cPanel και τη δυνατότητα φιλοξενίας απεριόριστων ιστότοπων στους προχωρημένους λογαριασμούς. Ένα ακόμη πλεονέκτημα για το HostGator είναι ότι αυτά τα σχέδια δεν είναι σημαντικά πιο ακριβά από τα παραδοσιακά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και τιμολογούνται ανταγωνιστικά στα περισσότερα άλλα κοινά προγράμματα Linux στον κλάδο. Έτσι, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να απολαύσουν βελτιωμένη απόδοση και ταχύτητες φόρτωσης σελίδας μέσω βελτιστοποίησης ιστότοπων χρησιμοποιώντας αυτά τα σχέδια για κοινόχρηστη φιλοξενία, με την προειδοποίηση ότι υπάρχουν επίσης περισσότερες επιλογές φιλοξενίας σύννεφων με πολλές δυνατότητες που αναπτύσσονται σε άλλες εταιρείες.

Cloud Hosting – Hatchling Cloud: Ενιαίος τομέας + 2 πυρήνες CPU + 2 GB RAM + κοινόχρηστο SSL + εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις & Αποθήκευση

Παρόλο που δεν μας αρέσει το όριο για μία υποστήριξη τομέα σε αυτόν τον λογαριασμό, οι κάτοχοι ιστότοπων λαμβάνουν περίπου 6 φορές τους πόρους που διατίθενται σε έναν μέσο κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας με τα πρόσθετα εργαλεία βελτιστοποίησης απόδοσης και υποστήριξη SSL για λιγότερο από την τιμή σε πολλά προγράμματα Linux. Οι μεμονωμένοι ιστότοποι CMS με σύνθετες απαιτήσεις βάσης δεδομένων θα αποδίδουν πολύ καλύτερα σε αυτό το σχέδιο από ό, τι στις παραδοσιακές κοινόχρηστες πλατφόρμες φιλοξενίας Linux, καθιστώντας τον έναν φτηνό τρόπο για να αυξήσετε τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας και την κατάταξη ιστότοπων με την Google.

Cloud Hosting – Baby Cloud: Απεριόριστοι τομείς + 4 πυρήνες CPU + 4 GB RAM + κοινόχρηστο SSL + εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις & Αποθήκευση

Με 7,95 $ ανά μήνα με εισαγωγικές τιμές και τη δυνατότητα φιλοξενίας πολλών ιστότοπων με ένα “απεριόριστο” πρόγραμμα, συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτόν τον λογαριασμό σε σχέση με τα παραδοσιακά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας Linux. Υπολογίστε περίπου 12 φορές την ισχύ για μόλις 2 δολάρια περισσότερο τον μήνα. Αυτή είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες προσφορές που είναι διαθέσιμες στο HostGator αυτήν τη στιγμή.

Cloud Hosting – Business Cloud: Απεριόριστοι τομείς + 6 πυρήνες CPU + 6 GB RAM + αποκλειστικό IP + ιδιωτικό SSL + εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις & Αποθήκευση

Ο λογαριασμός φιλοξενίας Business Cloud στο HostGator παρέχει πόρους διακομιστών συγκρίσιμους με πολλά σχέδια VPS με μόλις 9,95 $ το μήνα με την ενσωματωμένη ενσωμάτωση Varnish Cache. Περίπου 20 φορές η ισχύς ενός παραδοσιακού κοινόχρηστου λογαριασμού φιλοξενίας και η εγγύηση για φιλοξενία ιστότοπων σε διακομιστές χαμηλής πυκνότητας με ανώτερες διαμορφώσεις υλικού, συνιστούμε θερμά τον λογαριασμό Business Cloud για τα τυπικά κοινόχρηστα προγράμματα Linux, αν και με τις τιμές ανανέωσης 19,95 $, υπάρχουν πιο ισχυρά προγράμματα φιλοξενίας cloud διαθέσιμα σε άλλες εταιρείες.

Η άποψή μας είναι ότι κατά την παροχή των ίδιων υπηρεσιών με ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Linux σε παρόμοιες τιμές, αυτά τα νέα προγράμματα φιλοξενίας cloud στο HostGator θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως άμεση αναβάθμιση για όλους τους λογαριασμούς της προηγούμενης γενιάς διακομιστών. Κάθε προγραμματιστής γνωρίζει ότι ακόμη και μεμονωμένοι ιστότοποι CMS τακτικά παραβιάζουν τα όρια ενός κοινού προγράμματος φιλοξενίας και αυτοί οι λογαριασμοί cloud καταλαμβάνουν μια στρατηγική θέση μεταξύ του κόστους που συνεπάγεται η αναβάθμιση σε μια πλατφόρμα VPS. Στο εύρος τιμών 4,95 έως 9,95 $ είναι οικονομικά αποδοτικοί, αλλά με τα υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν συχνά να εκμισθώνουν περισσότερη ισχύ σε ένα πρόγραμμα VPS. Συνοπτικά, ενώ πιστεύουμε ότι αυτά τα σχέδια είναι περισσότερο μια προοδευτική αναβάθμιση σε κοινόχρηστη φιλοξενία Linux και όχι μια πραγματική λύση φιλοξενίας “cloud”, η ανώτερη απόδοση που παρέχεται για τη φιλοξενία των ίδιων ιστότοπων σε πλαίσιο πολλαπλών τοποθεσιών τα καθιστά μια πολύ ελκυστική επιλογή για Κάτοχοι ιστότοπων CMS.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας HostGator WordPress

Σχέδια φιλοξενίας WordPress:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Μίζα (1 ιστότοπος)5,95 $ / μήνα14,95 $ / μήνα
Τυπικό (2 ιστότοποι)7,95 $ / μήνα20,95 $ / μήνα
Επιχείρηση (3 ιστότοποι)9,95 $ / μήνα27,95 $ / μήνα
Επιχείρηση (5 ιστότοποι)11,95 $ / μήνα31,95 $ / μήνα
Pro (10 ιστότοποι)22,95 $ / μήνα59,95 $ / μήνα
Pro (20 ιστότοποι)33,95 $ / μήνα91,95 $ / μήνα

Οι διαχειριζόμενες λύσεις φιλοξενίας WordPress του HostGator χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία πλατφόρμας με τους λογαριασμούς φιλοξενίας cloud για καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Ωστόσο, δεν εκχωρούν ένα σταθερό ποσό πόρων RAM και CPU σε κανέναν από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς. Αντ ‘αυτού, καθορίζουν την τιμολόγηση με βάση τον αριθμό των ιστότοπων που περιλαμβάνονται που μπορούν να φιλοξενηθούν σε κάθε πρόγραμμα και τον αριθμό των επισκέψεων σε κάθε τομέα ανά μήνα. Στη συνέχεια, οι πόροι RAM και CPU κατανέμονται δυναμικά για την κάλυψη των πραγματικών αιτημάτων κυκλοφορίας που αντιμετωπίζει κάθε ιστότοπος σε πραγματικό χρόνο. Πιστεύουμε ότι τα κριτήρια επισκεψιμότητας που χρησιμοποιούνται για αυτά τα προγράμματα WordPress στο HostGator είναι εξαιρετικά χαμηλά, καθώς το WordPress μπορεί κανονικά να κλιμακώσει για να καλύψει υψηλότερες απαιτήσεις επισκεψιμότητας από ό, τι επιτρέπεται από αυτά τα σχέδια υπό κοινόχρηστη φιλοξενία όταν βελτιστοποιηθεί. Επιπλέον, τα σχέδια του HostGator WordPress λειτουργούν με Apache και Varnish Cache, χωρίς χρήση εγκατάστασης Nginx. Δεν μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τη βάση δεδομένων MySQL ή να έχετε πρόσβαση στο cPanel.

Επειδή οι προγραμματιστές WordPress αναφέρουν συνεχώς πολύ μεγαλύτερες αυξήσεις ταχύτητας απόδοσης χρησιμοποιώντας το Nginx με το CMS, μαζί με τεχνικές προσωρινής αποθήκευσης σελίδων πολλαπλών επιπέδων, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων που θα ήθελαν να εφαρμόσουν μια διαμόρφωση Nginx θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ένα VPS ή ένα ειδικό πρόγραμμα διακομιστή. Η διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας WordPress του HostGator χρησιμοποιεί το Sitelock CDN αντί για το CloudFlare CDN, καθώς και το σύνολο εργαλείων κακόβουλου λογισμικού Sitelock και CodeGuard για αντίγραφα ασφαλείας. Καθώς κανένα από αυτά δεν είναι απαραίτητα βοηθητικά προγράμματα, και το HostGator περιορίζει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου υπερβολικά για την τιμή αυτών των σχεδίων, πιστεύουμε ότι οι κάτοχοι ιστότοπων θα έχουν καλύτερη απόδοση για φιλοξενία WordPress πολλαπλών τομέων χρησιμοποιώντας προγράμματα cloud του HostGator ή λογαριασμό VPS. Ωστόσο, θα χρειαστούν περισσότερα έξοδα για την εργασία και την ανάπτυξη του προγραμματιστή για να ρυθμιστεί το λογισμικό βελτιστοποίησης WordPress και προσωρινής αποθήκευσης σελίδων σε διακομιστή.

Φιλοξενία WordPress – Μίζα: 1 ιστότοπος + 25k επισκέψεις p / μήνα + αποθήκευση 50 GB + αντίγραφα ασφαλείας 1 GB + καθολικό CDN

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα περισσότερες από 25.000 επισκέψεις σελίδων ανά μήνα, εκτελώντας το WordPress υπό κοινόχρηστη φιλοξενία και πολλές δωρεάν προσθήκες είναι διαθέσιμες για βελτιστοποίηση προσωρινής αποθήκευσης του CMS που δεν απαιτούν βερνίκι ή Nginx, οι μικροί κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να μεταβιβάσουν με ασφάλεια αυτό το σχέδιο ή να χρησιμοποιήσουν αντ ‘αυτού ο λογαριασμός Hatchling Cloud.

Φιλοξενία WordPress – Τυπικό: 2 Ιστότοποι + 200k Επισκέψεις p / μήνα + 150 GB Storage + 2GB Backups + Global CDN

Ομοίως, προτιμούμε το πρόγραμμα Baby Cloud με απεριόριστη φιλοξενία τομέα και 4 GB μνήμης RAM σε αυτό το πρόγραμμα που περιορίζει ιστότοπους σε 100 χιλιάδες επισκέψεις ανά μήνα. Με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στους λογαριασμούς cloud, οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους από δύο ιστότοπους και ακόμη να μην προσεγγίσουν ακόμη και χρησιμοποιώντας χώρο αποθήκευσης 150 GB σε διακομιστή. Για 20,95 $ ανά μήνα (ποσοστό ανανέωσης), οι ιδιοκτήτες ιστότοπων ενδέχεται να μπορούν να βρουν καλύτερη απόδοση και υποστήριξη κίνησης σε ένα βασικό πρόγραμμα VPS με περισσότερες δυνατότητες μακροπρόθεσμης ανάπτυξης.

Φιλοξενία WordPress – Επιχείρηση: 3 Ιστότοποι + 500k Επισκέψεις p / μήνα + Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης + 3GB Backups + Global CDN

Το κόστος αυτού του σχεδίου είναι ουσιαστικά μια αντιστάθμιση μεταξύ του κόστους ανάπτυξης για την εφαρμογή μιας λύσης Varnish Cache με φιλοξενία WordPress πολλαπλών τοποθεσιών σε VPS. Με 9,95 $ το μήνα (εισαγωγική τιμή), η τιμή είναι παρόμοια με πολλά κοινόχρηστα ή cloud hosting προγράμματα που επιτρέπουν απεριόριστους ιστότοπους. Ωστόσο, ακόμη και το ποσοστό ανανέωσης των 27,95 $ θα είναι πιθανώς φθηνότερο από ένα συγκρίσιμο σχέδιο VPS όταν το κόστος πρόσληψης ενός προγραμματιστή για τη διαχείριση συστημάτων και την προσαρμοσμένη διαμόρφωση του Varnish Cache & Το Nginx προστίθεται μαζί.

Φιλοξενία WordPress – Επιχείρηση: 5 Ιστότοποι + 500k Επισκέψεις p / μήνα + Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης + 5GB Backups + Global CDN

Η γρήγορη περίληψη είναι ότι οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν καλύτερη απόδοση ιστότοπου με WordPress, χρειάζονται μια γρήγορη λύση & εύκολο χωρίς την ανάγκη μίσθωσης & Διαχειριστείτε έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή ιστού ή διαχειριστή sys για να κάνετε τη δουλειά θα το βρείτε αυτό ελκυστικό, επειδή τα περισσότερα πακέτα VPS συν το κόστος προγραμματιστή θα εξακολουθούν να ανέρχονται σε περισσότερα από 360 $ ετησίως όταν προστίθενται μαζί. Προτιμούμε ακόμα τα σχέδια υπολογιστικού νέφους και μια προσέγγιση DIY WordPress για φιλοξενία πολλών ιστότοπων ως έναν καλύτερο συμβιβασμό.

Φιλοξενία WordPress – Pro: 10 ιστότοποι + 1.000.000 επισκέψεις p / μήνα + Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης + 10 GB αντίγραφα ασφαλείας + Παγκόσμιο CDN

Οι λογαριασμοί Pro είναι πιθανότατοι επαρκείς για τους περισσότερους ιστότοπους WordPress μικρών επιχειρήσεων και υποστηρίζουν περίπου 33.000 επισκέψεις σελίδων ανά ημέρα σε 10 το πολύ τομείς. Ωστόσο, στην πράξη, πολλοί έμπειροι προγραμματιστές ιστού είναι σε θέση να βελτιστοποιήσουν το WordPress για να υποστηρίξουν αυτό το επίπεδο επισκεψιμότητας κάτω από κοινόχρηστες συνθήκες φιλοξενίας Linux στην κορυφή της σειράς. Ενώ τα περισσότερα εξαρτώνται από τους περιορισμούς περιορισμού της CPU της εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων και από το επίπεδο αύξησης της κίνησης, στα 59,95 $ το μήνα (ποσοστό ανανέωσης) οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να βρουν πολύ καλύτερες λύσεις για τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων του WordPress. Οι κερδοφόροι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να βρουν μέση αξία σε αυτό το πρόγραμμα κλειδώνοντας στο εισαγωγικό κόστος 22,95 $ ανά μήνα.

Φιλοξενία WordPress – Pro: 20 Ιστότοποι + 2.000.000 Επισκέψεις p / μήνα + Απεριόριστος χώρος αποθήκευσης + Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 20 GB + Παγκόσμιο CDN

Ομοίως, πιστεύουμε ότι το ποσοστό ανανέωσης 99,95 $ για αυτό το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ σε σύγκριση με ένα πρόγραμμα VPS και πληρώνει έναν προγραμματιστή για να εφαρμόσει μια λύση Varnish Cache + Nginx για το WordPress. Το σχέδιο Snappy 4000 VPS έχει παρόμοια βάση τιμών, υποστηρίζει προσαρμοσμένη ανάπτυξη και επιτρέπει επίσης φιλοξενία πολλών ιστότοπων με απεριόριστους τομείς στο cPanel. Οι κάτοχοι ιστότοπων θα πρέπει να μπορούν να ρυθμίζουν το WordPress για πολύ υψηλότερα ποσοστά επισκεψιμότητας σε VPS με προσαρμοσμένη βελτιστοποίηση Nginx και Varnish Cache. Χρησιμοποιήστε αυτό το σχέδιο ως βάση για τη διαχείριση του κόστους κατά την αναφορά άλλων επιλογών VPS και τελών προγραμματιστή ιστού ή κλειδώστε τη φιλοξενία ιστότοπου για ένα έτος σε αυτό το σχέδιο σε λιγότερο από τη μισή τιμή ενός smartphone και χρησιμοποιήστε το ως μετάβαση για την οικοδόμηση ενός πιο ισχυρού μακροπρόθεσμη λύση για το WordPress με την επιχείρησή σας.

Όλα τα web hosting είναι προσωρινά. Δεδομένου ότι το επιχειρηματικό κλίμα αλλάζει πάντα με τη νέα τεχνολογία που έρχεται στην αγορά και την καινοτομία στα σχέδια υπηρεσιών που αλλάζουν το τοπίο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστότοπων αισθάνονται άβολα να κλειδώνουν σε μακροπρόθεσμα σχέδια σε μια πλατφόρμα που δεν είχαν καν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν πληρώσουν. Παρομοίως, οι περισσότεροι κάτοχοι ιστότοπων είναι απρόθυμοι να περάσουν από την ταλαιπωρία των μεταβαλλόμενων οικοδεσποτών Ιστού όταν μια σύμβαση ανατραπεί, και συχνά καταλήγουν να πληρώνουν τα υψηλότερα τέλη ανανέωσης μόνο για να σώσουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης ενός ιστότοπου σε άλλη εταιρεία. Πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα WordPress που διαχειρίζεται το HostGator δεν διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά για να εγγυηθεί μια μακροπρόθεσμη επένδυση σε αυτό το κόστος για τους περισσότερους ιστότοπους επιχειρήσεων, ειδικά σε σύγκριση με την καινοτομία σε άλλες εταιρείες για παρόμοια σχέδια.

Ενώ προς το παρόν η βέλτιστη λύση για το WordPress είναι η προσαρμοσμένη ανάπτυξη μιας λύσης Nginx και Varnish Cache σε VPS ή αποκλειστικές πλατφόρμες διακομιστών, αυτό μπορεί να είναι ακριβό εάν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας και πρέπει να προσλάβετε έναν ειδικό. Ενώ τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας του WordPress, όπως το HostGator, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα προσφέροντας λύσεις «εκτός συσκευασίας», το HostGator δεν χρησιμοποιεί ακόμα το Nginx σε αυτά τα σχέδια. Ωστόσο, η τιμολόγηση σε αυτά είναι φθηνότερη από ό, τι θα ήταν να μισθώσει ένα VPS και να κάνει την ανάπτυξη ανεξάρτητα, καθιστώντας τους μια περιορισμένη αλλά εύκολα προσβάσιμη και γρήγορη εφαρμογή λύσεων για ιστότοπους WordPress που πρέπει να κλιμακώνονται αμέσως χωρίς πολλή ταλαιπωρία ή επιπλέον δαπάνη. Εξακολουθούμε να προτιμούμε τη φιλοξενία πολλών ιστότοπων με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης στην πλατφόρμα cloud του HostGator από αυτά τα σχέδια, αλλά οι κάτοχοι ιστότοπων δεν θα μπορούν να εγκαταστήσουν λύσεις Nginx σε αυτούς τους λογαριασμούς.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας μεταπωλητών HostGator

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Αλουμίνιο19,95 $ / μήνα29,95 $ / μήνα
Χαλκός24,95 $ / μήνα41,95 $ / μήνα
Ασήμι24,95 $ / μήνα59,95 $ / μήνα
Χρυσός39,95 $ / μήνα74,95 $ / μήνα
Διαμάντι49,94 $ / μήνα99,95 $ / μήνα

Τα σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών στο HostGator είναι παραδοσιακά δημοφιλή επειδή παρέχουν άφθονο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης για ανάπτυξη, καθώς και δωρεάν συμπεριλαμβανόμενες άδειες για CPanel και WHMCS. Με την προσθήκη ενός λογαριασμού Reseller Club, οι webmaster και οι ανεξάρτητοι επαγγελματίες του διαδικτύου έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες υπηρεσίες κέντρων δεδομένων για μεταπώληση σε πελάτες. Το Reseller Club αντικαθιστά μια παραδοσιακή άδεια Enom για εγγραφή τομέα σε αυτούς τους λογαριασμούς και μπορεί από πολλές απόψεις να έχει περισσότερες επιλογές από την υπηρεσία της Enom. Ενώ ο διαθέσιμος χώρος στο δίσκο στους λογαριασμούς μεταπωλητών του HostGator είναι μικρός σε σύγκριση με τα σύγχρονα πρότυπα, αποτρέπει τη μαζική υπερπώληση πόρων στην πλατφόρμα τους.

Φιλοξενία μεταπωλητών – Αλουμίνιο: Απεριόριστοι τομείς, email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων + δίσκος 60 GB + Εύρος ζώνης 600 GB + WHMCS + Reseller Club

Πολλές μικρές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων και σχεδιαστές θα βρουν το σχέδιο μεταπωλητή αλουμινίου από την HostGator περισσότερο από επαρκές για την υποστήριξη της πελατειακής τους βάσης. Το κόστος είναι ανταγωνιστικό με κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας όταν περιλαμβάνονται οι άδειες WHMCS και cPanel. Ωστόσο, εάν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε WHMCS για λογαριασμούς πελατών, μια καλύτερη επιλογή μπορεί να υποστηρίξετε τους πελάτες σε έναν απεριόριστο κοινόχρηστο λογαριασμό και να τους τιμολογήσετε μέσω άλλων υπηρεσιών για πληρωμή.

Φιλοξενία μεταπωλητών – Χαλκός: Απεριόριστοι τομείς, email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων + Δίσκος 90 GB + Εύρος ζώνης 900 GB + WHMCS + Reseller Club

Ενώ είναι δυνατό να «λευκή ετικέτα» μια εντελώς ανεξάρτητη νέα εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που παρέχονται από τους λογαριασμούς μεταπωλητών HostGator, οι περισσότεροι άνθρωποι θα δυσκολευτούν να εισέλθουν στον κλάδο σε αυτή τη βάση. Εξετάστε αυτά τα σχέδια κυρίως για τη δυνατότητα σήμανσης υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων και ονομάτων domain μαζικού ποσοστού σε πελάτες στην ανάπτυξη ιστού, υπηρεσίες γραφιστικής, εκδόσεις επιτραπέζιων υπολογιστών ή μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων.

Φιλοξενία μεταπωλητών – Silver: Απεριόριστοι τομείς, email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων + Δίσκος 140 GB + Εύρος ζώνης 1,4 TB + WHMCS + Reseller Club

Επειδή το πλαίσιο φιλοξενίας, το παρεχόμενο σύνολο εργαλείων και άλλες λειτουργίες είναι τα ίδια σε όλους τους λογαριασμούς μεταπωλητών HostGator, η κύρια διαφορά είναι το μέγεθος του χώρου στο δίσκο και το εύρος ζώνης που διατίθενται σε κάθε πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι οι επαγγελματίες του διαδικτύου μπορούν εύκολα να ξεκινήσουν με τους μικρότερους λογαριασμούς, να εξοικονομήσουν χρήματα και να αναβαθμίσουν μόνο σε ένα πρόγραμμα μεταπωλητών υψηλότερου επιπέδου, εάν πραγματικά χρειαστεί. Δεν χρειάζεται να κλειδώσετε σε πιο ακριβά σχέδια μεταπωλητών εάν δεν έχετε την υπάρχουσα επιχείρηση για να το υποστηρίξετε.

Φιλοξενία μεταπωλητών – Χρυσός: Απεριόριστοι τομείς, email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων + δίσκος 180 GB + εύρος ζώνης 1,8 TB + WHMCS + Reseller Club

Ένας από τους περιορισμούς των σχεδίων φιλοξενίας μεταπωλητών στο HostGator είναι ότι δεν θα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας τις ενημερωμένες δυνατότητες φιλοξενίας cloud με βελτιωμένες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας και απόδοση σε κοινόχρηστο λογαριασμό. Με αυτόν τον τρόπο, αυτοί οι λογαριασμοί καθίστανται αργά ξεπερασμένοι καθώς οι εξελίξεις στο cloud computing στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ωστόσο, επειδή οι πόροι που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός ανεξάρτητου κέντρου δεδομένων είναι απλώς εκτός εμβέλειας για τα περισσότερα άτομα που χρησιμοποιούν λογαριασμούς μεταπωλητών, το πρωταρχικό πλεονέκτημα είναι η μικρή ή μεγάλη προσαύξηση στις υπηρεσίες Ιστού και η δυνατότητα χρέωσης μέσω WHMCS στη διαχείριση προγράμματα φιλοξενίας πελατών. Η εναλλακτική λύση είναι να πουλήσετε απλά τα προγράμματα φιλοξενίας πελατών από το Reseller Club.

Φιλοξενία μεταπωλητών – Diamond: Απεριόριστοι τομείς, email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων + δίσκος 250 GB + εύρος ζώνης 2,5 TB + WHMCS + Reseller Club

Λειτουργικά, πιστεύουμε ότι οι προγραμματιστές ιστού θα έχουν καλύτερη απόδοση για πελάτες που χρησιμοποιούν προγράμματα φιλοξενίας VPS και cloud για λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων όταν επιλέγουν τις καλύτερες υπηρεσίες για κάθε σύμβαση ξεχωριστά. Επειδή το Reseller Club προσφέρει τώρα υπηρεσίες φιλοξενίας cloud, καθώς και VPS και ειδικά προγράμματα διακομιστών, οι εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων μπορούν να επανασυσκευάσουν αυτά τα προϊόντα από τις διάφορες εταιρείες που βρίσκονται υπό την ομπρέλα EIG και να τα επισημάνουν για μεταπώληση σε πελάτες ως μέρος των μηνιαίων συμβάσεων συντήρησης ή παροχής υπηρεσιών. Η χρήση του WHMCS για τη διαχείριση της χρέωσης είναι αυτοματοποιημένη. Εναλλακτικά, οι επιχειρηματίες μπορούν να ξεκινήσουν ένα πλήρες κατάστημα με μια νέα μάρκα για όλα τα προϊόντα φιλοξενίας και τομέα διαδικτύου χρησιμοποιώντας το Storefront από το Reseller Club.

Πιθανώς η καλύτερη προσέγγιση που πρέπει να ακολουθήσετε με έναν λογαριασμό μεταπωλητή είναι να ενσωματώσετε τις υπηρεσίες εγγραφής ονόματος τομέα και τα προϊόντα φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατίθενται από το Reseller Club σε έναν ιστότοπο εταιρείας ανάπτυξης ιστοσελίδων. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο, οι επαγγελματίες του διαδικτύου μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες στο κοινό καθώς και στους πελάτες συμβάσεων χρέωσης ιδιωτικά. Επειδή έχετε την ελευθερία να ορίσετε τις δικές σας τιμές σε όλα τα προϊόντα της λευκής ετικέτας, οι εταιρείες μπορούν να αποφέρουν επιπλέον κέρδος καθώς και να διαχειρίζονται όλους τους ιστότοπους των πελατών τους σε ένα ενιαίο πλαίσιο. Στην πράξη, ωστόσο, χρειάζεται πολλή δουλειά για να επιτύχει αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, καθώς υπάρχουν πολλοί μικροί μεταπωλητές που χρησιμοποιούν τα ίδια εργαλεία και προσφέρουν τα ίδια προϊόντα σε διαφορετικές μάρκες.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας HostGator VPS

Σχέδια φιλοξενίας VPS:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Snappy 200019,95 $ / μήνα79,95 $ / μήνα
Snappy 2000 – cPanel29,95 $ / μήνα89,95 $ / μήνα
Snappy 400029,95 $ / μήνα119,95 $ / μήνα
Snappy 4000 – cPanel39,95 $ / μήνα129,95 $ / μήνα
Snappy 800039,95 $ / μήνα149,95 $ / μήνα
Snappy 8000 – cPanel49,95 $ / μήνα159,95 $ / μήνα

Τα σχέδια VPS στο HostGator έχουν μια εντελώς παράλογη δομή τιμολόγησης. Εξαιτίας αυτού, η αξία τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο πληρώνετε εκ των προτέρων για το αρχικό συμβόλαιο. Επειδή το ίδιο το υλικό του διακομιστή είναι βασικό προϊόν και δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο για την πλατφόρμα εικονικοποίησης, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν είτε να εξοικονομήσουν χρήματα είτε να πάρουν σοβαρά προβλήματα με τον τρόπο παραγγελίας των υπηρεσιών. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να βάλουν πολλά χρήματα εκ των προτέρων για υπηρεσίες διαδικτύου και η βιομηχανία αλλάζει τόσο γρήγορα, συχνά δεν είναι επιλογή να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα δύο ή τριών ετών. Ωστόσο, οι χρήστες θα εκτιμήσουν την ευκολία χρήσης του cPanel σε αυτά τα σχέδια, εκτός από το γεγονός ότι το HostGator χρεώνει επιπλέον $ 10 το μήνα για μια άδεια cPanel σε κάθε λογαριασμό. Αυτή είναι μια άλλη πρακτική χρέωσης που πιστεύουμε ότι δεν συμφωνεί με τα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα και προσθέτει 120 $ ετησίως σε κάθε λογαριασμό VPS.

Φιλοξενία VPS – Snappy 2000: 2 CPU Core + 2 GB RAM + 120 GB Storage + 1,5 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων

Με 19,95 $ το μήνα, το σχέδιο Snappy 2000 VPS από το HostGator είναι φαινομενικά παζάρι. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε 6 πυρήνες CPU και 6 GB μνήμης RAM στα νέα προγράμματα φιλοξενίας cloud. Όταν προσθέτετε τα επιπλέον $ 10 ανά μήνα για το cPanel και την τεράστια αύξηση έως 79,95 $ ή 89,95 $ ανά μήνα για την ανανέωση, δεν μπορούμε να προτείνουμε νόμιμα αυτό το σχέδιο ως καλή συμφωνία.

Φιλοξενία VPS – Snappy 4000: 2 CPU Core + 4 GB RAM + 165 GB Storage + 2 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων

Ομοίως, όπως εξηγήθηκε παραπάνω, η κύρια αντιστάθμιση για πολλά από τα σχέδια HostGator είναι μεταξύ της φιλοξενίας cloud και των διαχειριζόμενων πλατφορμών WordPress, οι οποίες προσφέρουν ενσωματωμένη ανάπτυξη «εκτός κουτιού» Varnish Cache και ένα «do-it- προσέγγιση του εαυτού σας με το VPS χρησιμοποιώντας το Nginx. Για απόδοση MySQL στο Apache, τα σχέδια φιλοξενίας cloud θα είναι βέλτιστα και πιο οικονομικά αποδοτικά. Για απαιτητικούς κατόχους ιστότοπων που θέλουν έως και δύο φορές τις διαθέσιμες ταχύτητες απόδοσης χρησιμοποιώντας το Nginx over Apache στην φιλοξενία ιστότοπων, η VPS ή αποκλειστικός διακομιστής είναι η μόνη επιλογή στο HostGator. Στα 29,95 $ (39,95 $ με το cPanel) αυτό δεν είναι καλό στον κλάδο για ένα VPS διπλού πυρήνα προς το παρόν και τα ποσοστά ανανέωσης είναι υπερβολικά.

Φιλοξενία VPS – Snappy 8000: 4 πυρήνες CPU + 8 GB RAM + 240 GB Storage + 3 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Email, MySQL, FTP, & Βάσεις δεδομένων

Οι ίδιες προειδοποιήσεις ισχύουν για το σχέδιο Snappy 8000 VPS στο HostGator: οι τιμές ανανέωσης 149,95 $ (159,95 $ με cPanel) στο πρόγραμμα είναι υπερβολικά δαπανηρές για να προταθούν. Τα προγράμματα φιλοξενίας VPS με γρήγορη υποστήριξη SSD είναι διαθέσιμα σχεδόν σε κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και η χρήση του cPanel στις πλατφόρμες δεν είναι μοναδική. Παρόλο που ορισμένοι ενδέχεται να βλέπουν την τιμή ως έκπτωση και να εγγραφούν για μακροπρόθεσμα συμβόλαια, πιστεύουμε ότι η απόκλιση στα ποσοστά ανανέωσης δείχνει έλλειψη σεβασμού για τις ανάγκες των πελατών και θα απαιτούσε μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Συνοπτικά, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων αντιμετωπίζουν ένα δίλημμα χρησιμοποιώντας τα σχέδια VPS του HostGator: είτε εγγραφείτε για ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τις χαμηλότερες τιμές και πληρώστε πολλά χρήματα εκ των προτέρων στην εταιρεία ή χρησιμοποιήστε τους διακομιστές σε προσωρινή βάση και μεταφορά σε άλλο κεντρικό υπολογιστή. Αισθανόμαστε έντονα ότι τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης είναι απαγορευτικά για τη φιλοξενία με αυτά τα προγράμματα.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας HostGator Dedicated Server

Ειδικά σχέδια διακομιστή:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Βασικός79 $ / μήνα174 $ / μήνα
Πρότυπο89 $ / μήνα189 $ / μήνα
Αφρόκρεμα108,98 $ / μήνα229 $ / μήνα
Υπέρ128,99 $ / μήνα329,01 $ / μήνα

Δυστυχώς, το HostGator χρησιμοποιεί τα ίδια αρπακτικά συστήματα τιμολόγησης σε ειδικά προγράμματα διακομιστών που χρησιμοποιούν σε λογαριασμούς VPS. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις εταιρείες που χρεώνουν υψηλές χρεώσεις για αποκλειστικό υλικό διακομιστή όταν βασίζεται σε διαμορφώσεις ελίτ όπως επεξεργαστές 8 ή 12 πυρήνων. Ωστόσο, όλα τα ειδικά προγράμματα διακομιστή του HostGator έχουν διαμορφωθεί με διπλά και τετραπύρηνα τσιπ Intel Xeon. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ότι παρά το γεγονός ότι αυτά είναι ακριβά σχέδια για συμβάσεις μεμονωμένων χρηστών, ανεξάρτητων προγραμματιστών και μικρών επιχειρήσεων, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια από αυτούς τους διακομιστές στην παραγωγή. Όλες οι μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων λαμβάνουν μαζικές εκπτώσεις στην αγορά του υλικού. Αυτό καθιστά τους αφοσιωμένους διακομιστές ένα εμπόρευμα και ολόκληρη η βιομηχανία κέντρων δεδομένων βασίζεται σε αυτήν την αρχή του ανταγωνισμού.

Η προσθήκη υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στα κέντρα δεδομένων καθιστά ένα ειδικό πρόγραμμα διακομιστή πιο δαπανηρό. Αυτό περιλαμβάνει τη σύνδεση με τις υψηλής ταχύτητας συνδέσεις οπτικών ινών στο διαδίκτυο στις εταιρείες Tier-1 και Tier-2, την εμπειρία και την τεχνογνωσία του προσληφθέντος προσωπικού που διαχειρίζεται τους διακομιστές, καθώς και την καινοτομία πλατφόρμας σε δυναμική δρομολόγηση, διαχείριση της κυκλοφορίας, βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων, κ.λπ. Διαφορετικά, το υλικό διατίθεται από τους κατασκευαστές σε σταθερές τιμές, όπου ένας διακομιστής rackmount συχνά κοστίζει το ίδιο ή λιγότερο από το μηνιαίο κόστος μίσθωσης της μονάδας. Εξαιτίας αυτού, είναι δύσκολο να δικαιολογήσετε τα ποσοστά ανανέωσης στο HostGator που είναι σταθερά περισσότερο από το διπλάσιο του κόστους εγγραφής. Αν και ορισμένοι μπορεί να το θεωρήσουν ως έκπτωση για νέους λογαριασμούς, το βλέπουμε ως ένα είδος αύξησης τιμών που επηρεάζει σοβαρά την ικανότητα των εταιρειών να παραμείνουν με το HostGator μακροπρόθεσμα.

Dedicated Server Hosting – Βασικό: Intel Xeon 2,3 GHz + 2 CPU Core + 4 GB RAM + 500 GB Storage + 10 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Reseller Club, & ΠΟΥ

Με το πρόγραμμα Basic Dedicated server hosting στο HostGator, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα προτιμούν να συνάπτουν συμβόλαιο για ένα πρόγραμμα VPS με παρόμοιες προδιαγραφές και όλες τις ίδιες επιλογές ανάπτυξης από το να ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα. Το ποσοστό ανανέωσης είναι 95 $ έναντι του εισαγωγικού κόστους 79 $ ανά μήνα και πιο ισχυρά σχέδια VPS είναι διαθέσιμα στο εύρος τιμών.

Dedicated Server Hosting – Τυπικό: Intel Xeon 2,5 GHz + 4 CPU Core + 4 GB RAM + 1 TB Storage + 15 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Reseller Club, & ΠΟΥ

Το ίδιο ισχύει και για το τετραπύρηνο, 4GB RAM Standard Dedicated hosting πακέτο στο HostGator. Με 89 $ ανά μήνα και 100 $ περισσότερα για τέλη ανανέωσης, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων έχουν απλώς περισσότερη αξία με ένα συγκρίσιμο πρόγραμμα VPS που παρέχει τα ίδια εργαλεία και επιλογές, ή ένα πρόγραμμα cloud “pay-as-you-go” που μπορεί να κλιμακωθεί σε πολλές παρουσίες διακομιστή εάν ένας ιστότοπος υπερβαίνει τα όρια του διακομιστή. Κανένα από τα ειδικά προγράμματα διακομιστή του HostGator δεν έχει δυνατότητες cloud με δυνατότητα εκκίνησης νέων παρουσιών ενός ιστότοπου σε συστοιχίες συμπλέγματος διακομιστών.

Dedicated Server Hosting – Elite: Intel Xeon 2,5 GHz + 4 CPU Core + 8 GB RAM + 1 TB Storage + 20 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Reseller Club, & ΠΟΥ

Το πρόγραμμα Elite διατίθεται από το HostGator με ένα τετραπύρηνο Xeon chip και 8 GB RAM στα 108,98 $ ανά μήνα, αλλά το κόστος ανανέωσης είναι 229 $ ανά μήνα. Όχι μόνο αυτό δεν είναι ένα «ελίτ» σχέδιο σύμφωνα με τα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορούν να πάρουν περισσότερη αξία με ένα παρόμοιο κόστος VPS ή cloud hosting σε άλλες εταιρείες. Οι συμπεριλαμβανόμενοι λογαριασμοί Reseller Club και WHM κάνουν αυτό το σχέδιο μία από τις καλύτερες τιμές που προσφέρει το HostGator στην αποκλειστική γραμμή διακομιστή τους, αλλά μόνο αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε πάνω από 1300 $ ετησίως εκ των προτέρων.

Dedicated Server Hosting – Pro: Intel Xeon 3,3 GHz + 4 CPU Core + 16 GB RAM + 1 TB Storage + 25 TB Bandwidth + Unlimited Domains, Reseller Club, & ΠΟΥ

Ομοίως, όπου το πρόγραμμα HostGator’s Pro απαιτεί περισσότερα από 1500 $ ετησίως σε προκαταβολή για να κλειδώσει την τιμή γνωριμίας, λίγες επιχειρήσεις θα ήταν συνετό να πληρώσουν 4500 $ εκ των προτέρων για 3 χρόνια σε αυτό το πλαίσιο όταν υπάρχει τόση καινοτομία και ανταγωνισμός τιμών στον κλάδο . Το πρόβλημα είναι ότι εάν δεν το κάνετε αυτό, ο λογαριασμός θα ανανεώνεται στα 329 $ το μήνα και κοστίζει σχεδόν 4.000 $ ετησίως όταν πληρώνεται από μήνα σε μήνα. Ακόμη και εξαιρετικά κερδοφόροι ιστότοποι δεν χρειάζεται να σπαταλούν χρήματα σε υλικό σε αυτές τις τιμές για τη διαθέσιμη διαμόρφωση.

Συνοπτικά, έχουμε μεγάλο σεβασμό για την καινοτομία του κέντρου δεδομένων και τις διαμορφώσεις εξοπλισμού ελίτ στην τεχνολογία διακομιστών, αλλά δεν βλέπουμε αυτό να εμφανίζεται στην πλατφόρμα του HostGator. Αντιθέτως, πιστεύουμε ότι η δομή τιμολόγησης εκμεταλλεύεται τους έντιμους πελάτες και τους ιδιοκτήτες ιστότοπων που χρειάζονται μια μακροπρόθεσμη αποκλειστική λύση φιλοξενίας χωρίς κανένα λόγο να την αιτιολογήσουν. Δεν υπάρχουν προηγμένα εργαλεία για προγραμματιστές εκτός των εγκαταστάσεων cPanel, WHM και CentOS του κλάδου που είναι όλες προσυσκευασμένες διανομές. Επομένως, θα συμβούλευαμε τις περισσότερες επιχειρήσεις και ανεξάρτητους προγραμματιστές να μείνουν μακριά από τα ειδικά προγράμματα διακομιστών της HostGator και να πάνε με άλλη εταιρεία.

Επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας HostGator Windows

Σχέδια φιλοξενίας των Windows:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Προσωπικός4,76 $ / μήνα7,96 $ / μήνα
Επιχείρηση14,36 $ / μήνα15,96 $ / μήνα

Το HostGator υπήρξε μία από τις λίγες εταιρείες στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατηρούσαν μια πλατφόρμα διακομιστή Windows όπου το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης βασίζεται σε κοινόχρηστες πλατφόρμες Linux. Οι διακομιστές των Windows εκτελούν επίσης Apache, MySQL και PHP αποτελεσματικά, καθώς και την επιλογή για ανάπτυξη ASP.net. Γενικά, είτε είναι ανάγκη για υποστήριξη ASP.net είτε προσαρμοσμένες κωδικοποιημένες εφαρμογές ενσωματωμένες σε εταιρικό περιβάλλον Microsoft που απαιτούν πλαίσιο διακομιστή Windows. Παρά τον περιορισμό σε έναν ή πέντε τομείς στα σχέδια λογαριασμού, πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα Windows του HostGator είναι ικανή, βιομηχανική προδιαγραφή και προσιτή τόσο για προγραμματιστές όσο και για επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά. Δεν θα δίσταζαμε να το προτείνουμε σε έναν τομέα όπου πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν ακόμα αυτές τις υπηρεσίες λόγω έλλειψης ζήτησης.

Φιλοξενία Windows – Προσωπικά: 1 Τομέας + Χωρίς μετρημένο χώρο στο δίσκο & Εύρος ζώνης + Κοινόχρηστο πιστοποιητικό SSL + ASP.net + Plesk

Το πρόγραμμα φιλοξενίας προσωπικών Windows στο HostGator είναι μόνο 4,76 $ το μήνα και 7,96 $ σε τιμές ανανέωσης, καθιστώντας το μια πολύ προσιτή επιλογή για απαιτήσεις φιλοξενίας ενός ιστότοπου. Η συμπερίληψη ενός κοινόχρηστου πιστοποιητικού SSL / TLS εγγυάται ότι θα μπορείτε να υποστηρίζετε παλαιότερα προγράμματα περιήγησης Windows στην ανάπτυξη ιστού. Επωφεληθείτε από αυτό το σχέδιο εάν το έργο σας απαιτεί υποστήριξη για την πλατφόρμα ASP.net.

Windows Hosting – Επιχείρηση: 5 τομείς + Χωρίς μετρημένο χώρο στο δίσκο & Εύρος ζώνης + Ιδιωτικό SSL & Αφιερωμένο IP + ASP.net + Plesk

Με τη δυνατότητα υποστήριξης πέντε τομέων και με ποσοστό ανανέωσης μόνο 1,60 $ έναντι του εισαγωγικού κόστους των 14,36 $ ανά μήνα, σχεδόν οποιαδήποτε εταιρεία θα είναι σε θέση να αντέξει αυτό το σχέδιο για ανάπτυξη ASP.net. Επειδή τα προγράμματα VPS του HostGator δεν υποστηρίζουν το λειτουργικό σύστημα των Windows, υπάρχει πραγματικά μόνο η επιλογή αναβάθμισης σε διακομιστή αποκλειστικά για Windows, εάν οι ιστότοποί σας ξεπερνούν την επεξεργασία και την κατανομή μνήμης που παρέχονται από αυτόν τον λογαριασμό.

Η προνομιακή τιμολόγηση που δίνεται στους πελάτες των Windows για αυτά τα σχέδια από το HostGator είναι εξαιρετική. Ωστόσο, μόνο επαγγελματίες προγραμματιστές ASP.net χρησιμοποιούν συνήθως αυτούς τους διακομιστές για φιλοξενία ιστοσελίδων το 2016. Ακόμα και τότε, οι παρουσίες εφαρμογών για εφαρμογές ASP.net βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό στην επιχείρηση. Δεν θα περιμέναμε ότι πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων θα επιλέξουν διακομιστές Windows σε σχέση με το πλαίσιο LAMP / LEMP για ανάπτυξη ιστού και συνιστούμε ανεπιφύλακτα την κατασκευή με εργαλεία ανοιχτού κώδικα.

Διαχείριση λογαριασμού – Εργαλεία, δυνατότητες, & Πίνακες ελέγχου

Μόλις αγοράσετε ένα πρόγραμμα από το HostGator, μπορείτε να συνδεθείτε στο HostGator Customer Portal, το οποίο είναι ουσιαστικά το πλαίσιο διαχείρισης λογαριασμού τους, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό φιλοξενίας και τη χρέωση ή να προσθέσετε νέα πακέτα και να λάβετε τεχνική υποστήριξη. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της τρέχουσας πύλης πελατών HostGator κατά τη στιγμή αυτής της γραφής.

Στιγμιότυπο οθόνης του HostGator AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)

Η πύλη πελατών HostGator είναι αρκετά εύκολη για να περιηγηθείτε και να βρείτε αυτό που ψάχνετε χρησιμοποιώντας τα εργαστήρια, τα εικονίδια και τα μενού στο GUI. Πολλοί οικοδεσπότες προσπαθούν να αποκρύψουν τα στοιχεία επικοινωνίας υποστήριξης πελατών (ή τουλάχιστον να δυσκολευτούν να βρεθούν), αλλά το HostGator διευκολύνει την υποβολή ενός εισιτηρίου υποστήριξης μέσω email. Δυστυχώς, είναι δύσκολο να βρεθεί ο αριθμός τηλεφώνου για τεχνική υποστήριξη. Φαίνεται ότι θέλουν οι πελάτες τους να χρησιμοποιούν υποστήριξη μέσω email. Το μόνο πρόβλημα που θα σημειώσουμε είναι η υπερβολική συμπερίληψη διαφημίσεων και ειδικών προσφορών, οι οποίες γεμίζουν την οθόνη και αποσπώνται κάπως από τις αναπτυξιακές εργασίες. Προτιμούμε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες πωλήσεων στον ιστότοπο και να διαχωρίζουμε τα εργαλεία διαχείρισης από τις προσφορές πώλησης, ειδικά όταν η υπηρεσία έχει ήδη πληρωθεί ως εγγεγραμμένος χρήστης.

Επανεξέταση του Πίνακα Ελέγχου

Για προγράμματα Linux, το HostGator χρησιμοποιεί το cPanel, το οποίο είναι ο τυπικός πίνακας ελέγχου της βιομηχανίας για διαχείριση διακομιστή ιστού και διαχείριση τομέα. Το HostGator cPanel ανανεώθηκε πρόσφατα για να συμπεριλάβει μια νέα προσαρμοσμένη σχεδίαση που να ταιριάζει με την επωνυμία HostGator. Αυτή είναι μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο πίνακα ελέγχου τους, ο οποίος ήταν υπερπληθυσμένος με διαφημίσεις & αναβαθμίσεις. Μπορείτε ακόμα να δείτε εύκολα τα πρόσθετα πρόσθετα και τις αναβαθμίσεις τους μέσω της καρτέλας “Πρόσθετα ιστότοπου” στην αριστερή πλευρική γραμμή. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της τρέχουσας εφαρμογής HostGator cPanel:

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου HostGator (cPanel)

Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία από τον πίνακα ελέγχου μεταβαίνοντας στο Βοήθεια > Ζωντανή συζήτηση στην πλαϊνή μπάρα. Παρόλα αυτά, παρατηρήσαμε ότι σας ζητάει να συμπληρώσετε τις υπάρχουσες πληροφορίες πελατών που πρέπει να γνωρίζουν ήδη. Για παράδειγμα, έχετε ήδη συνδεθεί στο cPanel και σας ρωτά αν είστε ήδη πελάτης! Αυτό είναι λίγο περιττό και θα μπορούσε να βελτιωθεί πιο αποτελεσματικά.

Διακομιστές, δίκτυο, & Εκτέλεση

Διακομιστές: Το HostGator χρησιμοποιεί διαφορετική αρχιτεκτονική διακομιστή για όλα τα σχέδια φιλοξενίας ιστού. Μια γρήγορη περίληψη των κύριων διαμορφώσεων είναι:

Κοινόχρηστοι διακομιστές:

 • 32 Core AMD Opteron ™ Processor 6376 ή Intel (R) Xeon (R) CPU E5-2630 v3
 • 64 GB / 32 GB RAM
 • 4 RAID 1s
 • SSD MySQL

Διακομιστές Cloud Hosting:

 • Επεξεργαστές προσωρινής μνήμης 2 Intel E5-2670v3 12 Core / 24 Thread 2.3Ghz 30Mb
 • RAM 512 GB
 • Εσωτερικές μονάδες δίσκου: Samsung SSD 256 GB
 • Εξωτερικός χώρος αποθήκευσης: Κατανεμημένος χώρος αποθήκευσης Ceph με SSD Caching Tier χρησιμοποιώντας 800 GB Intel SSD DC S3610 Series Drives

Διακομιστές μεταπωλητών:

 • Επεξεργαστής 16 Core AMD Opteron ™ 6376
 • RAM 16 GB
 • RAID 1
 • Κρυφή μνήμη SSD

Υλικό VPS:

 • Επεξεργαστής διακομιστή Intel (R) Xeon (R) E5-2630 v3, 32-Core Server
 • RAM 128 GB DDR4
 • 7.2TB (4 συστοιχίες RAID 1 – κάθε συστοιχία έχει 1,8 TB χώρου στο δίσκο)

Σημείωση: Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον περιορισμό της CPU στο HostGator εδώ.

Δίκτυο: Στα πρώτα του χρόνια, το HostGator αξιολογήθηκε από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας και ένας από τους πρώτους που παρέχει απεριόριστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Από τότε που εξαγοράστηκε από την EIG το 2012, η ​​HostGator έχασε μέρος της φήμης της, καθώς οι πελάτες του HostGator παρουσίασαν αύξηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας με αρκετές σημαντικές διακοπές λειτουργίας. Οι διακοπές λειτουργίας ήταν αρκετά μεγάλες μέχρι που πολλοί πελάτες έφυγαν από την εταιρεία. Τα περισσότερα από τα ζητήματα προήλθαν από διακοπές στο κέντρο δεδομένων Provo της Γιούτα. Σήμερα, το HostGator λειτουργεί κυρίως από το νεότερο, υπερσύγχρονο κέντρο δεδομένων στο Χιούστον, TX. Το κέντρο δεδομένων του Χιούστον είναι τεράστιο με χώρο άνω των 300.000 τετραγωνικών μέτρων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ. Όσον αφορά την πραγματική απόδοση, διαπιστώσαμε ότι το HostGator είχε πολύ θετικά αποτελέσματα φέτος. Παρατηρήσαμε αξιοπρεπείς ταχύτητες και πολύ μικρό χρόνο διακοπής.

Χρήσιμες Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το HostGator

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το HostGator:

Πώς μπορώ να παραγγείλω ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού από το HostGator?

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hostgator.com, επιλέξτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας της επιλογής σας και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στο ταμείο.

Τι πληρωμές δέχεται το HostGator?

Το HostGator δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, & Ανακαλύψτε) και PayPal.

Πώς μπορώ να ακυρώσω?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή μέσω του Φόρμα ακύρωσης HostGator. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το τμήμα χρέωσης για βοήθεια σχετικά με αυτό.

Λαμβάνω επιστροφή χρημάτων & Πώς λειτουργεί?

Ναί. Το HostGator προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών σε όλα τα κοινόχρηστα & Υπηρεσίες VPS, αλλά όχι αποκλειστικές. Με αυτό, δεν υπάρχουν χρονικά όρια ή συμβόλαια και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, έχετε 45 ημέρες για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν ακυρώσετε μετά από 45 ημέρες, θα λάβετε μια επιστροφή χρημάτων με βαθμολογία (βασικά μια επιστροφή χρημάτων για το χρονικό διάστημα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει). Σημειώστε επίσης ότι, εάν καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα μέσω HostGator, υπάρχει μη επιστρέψιμη χρέωση. Κρατάτε το όνομα τομέα και μπορείτε να το μεταφέρετε ή να το τοποθετήσετε κάπου αλλού. Επιπλέον, εάν θέλετε να υποβαθμίσετε τον λογαριασμό σας (δηλαδή, από πρόγραμμα Business to Hatchling) υπάρχει μη επιστρέψιμη χρέωση 10 $.

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε…

Όπως και με οποιονδήποτε οικοδεσπότη Ιστού, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Έχουμε συζητήσει πολλά από τα πλεονεκτήματα για το HostGator, αλλά εδώ είναι μια περαιτέρω εξήγηση των μειονεκτημάτων:

Υπερτιμημένα σχέδια & Τιμές ανανέωσης: Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά τους. Οι πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων θα πρέπει να κλειδωθούν με τα εισαγωγικά προεξοφλητικά επιτόκια ή θα πρέπει να πληρώσουν σημαντικά περισσότερα. Πολλά από τα πακέτα φιλοξενίας τους γενικά υπερτιμούνται από τα βιομηχανικά πρότυπα και οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι πρόθυμοι να εγγραφούν για μια περίοδο 3 ετών. Θα συνιστούσαμε να συγκρίνετε τις τιμές με άλλες εταιρείες και, στη συνέχεια, να εξετάσετε τις διαθέσιμες αποταμιεύσεις σε νέες τιμές λογαριασμού προτού δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού.

Καταγγελίες μετά την απόκτηση του EIG: Μετά την πώληση του HostGator στην EIG, η εταιρεία άρχισε να αντιμετωπίζει αύξηση των ζητημάτων. Μια απλή αναζήτηση στο Google για καταγγελίες HostGator δείχνει αρκετούς θυμωμένους bloggers που συζητούν θέματα υποστήριξης και διακοπής λειτουργίας. Είναι πιθανό ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε απλώς αυξανόμενους πόνους μετά την εξαγορά. Το 2012, το HostGator ήταν το θύμα ενός hacking κοινωνικής μηχανικής που παραχώρησε στους hackers πρόσβαση root στους διακομιστές WHMCS. Εκτός από το hack, το HostGator υπέστη πολλές διακοπές στο 2013 και το 2014. Παρ ‘όλα αυτά, το HostGator είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στο EIG και περιμένουμε από αυτούς να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες της εταιρείας με υπευθυνότητα..

Οικοδόμος ιστοτόπου Weebly: Το HostGator συνεργάζεται με τον Weebly, έναν απλό δημιουργό ιστότοπων που παρέχει HTML & Πρότυπα CSS για σχεδιασμό θεμάτων αλλά δεν απαιτεί βάση δεδομένων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Weebly στο cPanel, αλλά η δωρεάν υπηρεσία περιορίζεται σε έξι σελίδες. Το πακέτο premium της Weebly κοστίζει επιπλέον 8,99 $ ανά μήνα, με επιπλέον 2,99 $ ανά μήνα για την ενεργοποίηση των λειτουργιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε αυτές τις τιμές για τη συμπεριλαμβανόμενη λειτουργικότητα, οι κάτοχοι ιστότοπων προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα δωρεάν σενάριο ανοιχτού κώδικα για ανάπτυξη ιστού. Σημειώστε ότι το HostGator ξεκίνησε τώρα το δικό του, ιδιόκτητο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Το HostGator είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς οικοδεσπότες Ιστού στον κόσμο!

Επιπλέον χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν

Οι υπηρεσίες σχεδίασης HostGator είναι διαθέσιμες, αλλά προς το παρόν αυτή η επιλογή περιορίζεται σε ιστότοπους που περιλαμβάνουν μόνο 5 σελίδες μοναδικού περιεχομένου και μια βιτρίνα χωρίς περισσότερα από 10 αντικείμενα. Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ανάπτυξης ιστού με σενάρια ανοιχτού κώδικα όπως το WordPress, το Drupal, το Joomla και το Magento, αυτή η υπηρεσία δεν έχει καθόλου νόημα. Όπως προαναφέρθηκε, το HostGator διαθέτει splash-οθόνες και σελίδες προορισμού που διαφημίζουν το Drupal Hosting, το Joomla Hosting, το Magento Hosting, κ.λπ. ένα πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ και τη δυνατότητα χρήσης των σεναρίων με την υπηρεσία. Αυτή είναι μια άλλη πτυχή της ελαφρώς παραπλανητικής διαφήμισης στην εταιρεία. Τουλάχιστον τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνουν περισσότερο μια προσαρμοσμένη λύση με εφαρμογή Varnish Cache. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα δημοφιλή σενάρια CMS ανοιχτού κώδικα με τα νέα σχέδια φιλοξενίας cloud του HostGator για καλύτερη απόδοση.

Ενσωμάτωση της αγοράς Mojo: Το HostGator έχει πλέον ενσωματωμένο το Mojo Marketplace απευθείας στο web hosting τους. Η εφαρμογή Mojo Marketplace δίνει στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση σε θέματα, κώδικα, υπηρεσίες και σενάρια. Το MOJO Marketplace είναι επίσης μέρος της οικογένειας EIG και χρησιμοποιείται σε πολλούς οικοδεσπότες Ιστού που ανήκουν στην EIG.

Πρόσφατα σχεδιασμένος ιστότοπος: Ο επίσημος ιστότοπος HostGator επανασχεδιάστηκε με βελτιωμένη εμφάνιση και απόκριση σχεδίασης! Μας αρέσει η εμφάνιση και η αίσθηση του νέου ιστότοπου. Η βάση γνώσεων του HostGator εξακολουθεί να περιέχει πολλές πολύτιμες πληροφορίες για τους προγραμματιστές ιστότοπων.

Βελτιωμένη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς: Το HostGator βελτίωσε τη διαδικασία ολοκλήρωσής τους για να κάνει τις παραγγελίες στο διαδίκτυο ευκολότερες από ποτέ. Η αγορά ενός νέου προγράμματος φιλοξενίας από το HostGator είναι πλέον πιο απλοποιημένη και αποτελεσματική. Είναι εύκολο να δείτε τις διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης και να συγκρίνετε τα ποσοστά ανανέωσης προγράμματος με την πάροδο του χρόνου.

Νέο κέντρο δεδομένων στο Τέξας: Το HostGator δεν μοιράζεται πλέον ένα κέντρο δεδομένων με το Bluehost / HostMonster στο Provo της Γιούτα. Χτίστηκαν το δικό τους υπερσύγχρονο κέντρο δεδομένων στο Χιούστον του Τέξας. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να επεκτείνονται στην καινοτομία πλατφόρμας στο cloud computing χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο ταλέντο στην περιοχή.

Έναρξη του HostGator.in: Στο πλαίσιο της παγκόσμιας επέκτασής τους, η HostGator κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο κέντρο δεδομένων στην Ινδία (Maharashtra) και έναν ιστότοπο με τις ιδιόκτητες υπηρεσίες φιλοξενίας τους σε τιμές σε ρουπίες στο hostgator.in. Καθώς το Reseller Club εδρεύει επίσης στη Βομβάη, ελπίζουμε ότι η εταιρεία θα μπορέσει να επιτύχει συνέργεια σε συνεργασία μεταξύ των δύο επιχειρήσεων.

Νέος ιδιοκτήτης δημιουργίας ιστότοπων: Η μητρική εταιρεία της HostGator EIG μόλις κυκλοφόρησε μια νέα οικοδόμος ιστότοπου που λειτουργεί πολύ σαν το Weebly με παρόμοιες τιμές. Η δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε 6 σελίδες, ο λογαριασμός Pro είναι 6,99 $ ανά μήνα με υποστήριξη για απεριόριστες σελίδες και το επιχειρηματικό σχέδιο είναι 15,99 $ ανά μήνα με καλάθι ηλεκτρονικού εμπορίου, εκπτωτικά κουπόνια, επεξεργασία πληρωμών, & Ενσωμάτωση στο Facebook. Η εταιρεία προσφέρει εκατοντάδες θέματα με την υπηρεσία. Μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις επιλογές δημιουργίας ιστότοπων του HostGator εδώ.

Συμπέρασμα – Να φιλοξενήσει ή να μην φιλοξενήσει?

Καθώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα της αναθεώρησης HostGator, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι κάθε ιστότοπος είναι διαφορετικός. Εάν σκέφτεστε το HostGator, θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν αυτός ο οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει τις σωστές δυνατότητες, τις τιμές και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HostGator, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο www.HostGator.com. Εάν θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την κριτική, αρέσει και μοιραστείτε την!

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το HostGator στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα ειλικρινά σχόλιά σας μέσω email στο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map