Αναθεώρηση GreenGeeks

Είναι το GreenGeeks καλός οικοδεσπότης Ιστού; Διαβάστε την πλήρη, αμερόληπτη κριτική GreenGeeks με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, προτεινόμενη χρήση, στατιστικά απόδοσης, στιγμιότυπα οθόνης, συχνές ερωτήσεις, κουπόνια, & περισσότερο.


Αναθεώρηση GreenGeeks

Contents

GreenGreeks

www.greengeeks.com

Διακομιστής O / S:Linux
Πίνακας Ελέγχου:cPanel
Αυτόματη εγκατάσταση:Μαλακό
Κέντρο δεδομένων # 1:Chicago, IL
Κέντρο δεδομένων # 2:Φοίνιξ, ΑΖ
Κέντρο δεδομένων # 3:Τορόντο, Καναδάς
Κέντρο δεδομένων # 4:Άμστερνταμ, Ολλανδία
Κοινή φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία VPS:Ναί
Αφιερωμένη φιλοξενία:Ναί
Φιλοξενία μεταπωλητών:Ναί
Φιλοξενία Cloud:Οχι

Προβολή σχεδίων φιλοξενίας

Το www.greengeeks.com είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει κοινόχρηστους, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και μεταπωλητές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων με έμφαση στο να είστε «οικολογικοί συνειδητοποιημένοι» σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Όλα τα web hosting σχέδια βασίζονται σε μηδενικές εκπομπές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ανακαλύψαμε ότι η GreenGeeks είναι ένας πολύ επαγγελματικός οργανισμός με εξαιρετικούς πόρους στο κέντρο δεδομένων και εξυπηρετικούς πράκτορες τεχνικής υποστήριξης. Μας αρέσει πολύ η κοινόχρηστη φιλοξενία και η μεταπώλησή τους, αν και η αναβάθμιση σε VPS ή αποκλειστική πλατφόρμα φιλοξενίας μπορεί να είναι δαπανηρή. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες, μικρές επιχειρήσεις, νεοσύστατες εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και όποιον άλλο χρειάζεται μια προσιτή και αξιόπιστη κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Έχουν έναν καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών σε κάθε σχέδιο και ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό με πολλούς τρόπους.

Γιατί να επιλέξετε GreenGreeks:

 • Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων φιλοξενίας κατάλληλο για φιλοξενία όλων των χρήσεων
 • Πρόσφατα αναβαθμισμένο υλικό διακομιστή & βελτιωμένη υποδομή δικτύου
 • Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα για το πρώτο έτος
 • Απεριόριστος χώρος στο Διαδίκτυο & μεταφορά δεδομένων για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
 • Σύγχρονο, καινοτόμο κέντρο δεδομένων βασισμένο σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
 • Εξαιρετική για φιλοξενία μεταπωλητών – Διατίθενται 5 διαφορετικά σχέδια
 • Υποστήριξη πελατών μέσω συστήματος εισιτηρίων μέσω email, ζωντανής συνομιλίας ή τηλεφώνου
 • Χρήσιμα εκπαιδευτικά βίντεο που εξηγούν πώς να κάνετε πολλές δημοφιλείς εργασίες

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Σχετικά ακριβά προγράμματα φιλοξενίας VPS και Dedicated
 • Το Website Builder του GreenGeek είναι μοναδικό, αλλά όχι η καλύτερη επιλογή
 • Επαναλαμβανόμενες καταγγελίες χρηστών για δόλια προβλήματα χρέωσης
 • Βαριά ποσοστά ανανέωσης σε κοινόχρηστη φιλοξενία μετά την αρχική εγγραφή

Η κατώτατη γραμμή:

Το GreenGeeks είναι ένας καλός οικοδεσπότης Ιστού για όλες τις χρήσεις με μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων για να διαλέξετε που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε τύπου δημοσίευσης ιστού. Θα συνιστούσαμε το GreenGeeks κυρίως για το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας, καθώς προσφέρει εξαιρετική απόδοση και δυνατότητες σε καλή τιμή. Το σχέδιο GreenGeeks Ecosite Lite έχει καλή αξία, αλλά οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν το αυξημένο ποσοστό ανανέωσης στο τέλος της αρχικής περιόδου εγγραφής. Επιπλέον, το VPS τους & Τα ειδικά σχέδια είναι ακριβά σε σύγκριση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η GreenGeeks έχει ανάμικτες κριτικές σχετικά με τις αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών και ένα ιστορικό ζητημάτων χρέωσης. Η υποστήριξη πελατών είναι γενικά γρήγορη και αποτελεσματική και προσφέρουν επίσης χρήσιμα εκπαιδευτικά βίντεο με μια γνωσιακή βάση στην οποία μπορούν να αναφερθούν οι πελάτες για την επίλυση προβλημάτων. Ως συνήθως, οι πελάτες ενδέχεται να καταλήξουν να πληρώνουν λίγο περισσότερο για «φιλικές προς το περιβάλλον» υπηρεσίες.

Ειδικό κουπόνι προσφοράς GreenGeeks

Ας ξεκινήσουμε τη φιλοξενία!

Η GreenGeeks έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να τη δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο.

Ανασκόπηση εμπειρογνωμόνων GreenGeeks

Επισκόπηση εταιρείας – Η ιστορία των GreenGeeks

Η GreenGeeks ξεκίνησε αρχικά μικρή στη Νότια Καλιφόρνια και μεγάλωσε για να γίνει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με περισσότερους από 500.000 ιστότοπους πελατών που λειτουργούν στους διακομιστές τους σήμερα. Η GreenGeeks ιδρύθηκε το 2008 από τον Trey Gardner, ο οποίος είχε την αποστολή να “προσφέρει τα πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά προϊόντα και υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατίθενται οπουδήποτε στο Διαδίκτυο” με έμφαση στην περιβαλλοντική ηθική σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, η GreenGeeks είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία και οι λειτουργίες του κέντρου δεδομένων τους τροφοδοτούνται από 300% αιολική ενέργεια. Ως ζήτημα της πολιτικής της εταιρείας, επανέφεραν στο δίκτυο 3 φορές την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνουν οι διακομιστές τους, κυρίως μέσω δωρεών σε έργα βιώσιμης ενέργειας παγκοσμίως και προγράμματα εμπορίας άνθρακα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκθέσεις περιβαλλοντικής επιστήμης, η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων θα γίνει τόσο μεγάλη σε ρυπαντές διεθνώς όσο η αεροπορική βιομηχανία έως το έτος 2020, λόγω της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται από τα κέντρα δεδομένων cloud. Σήμερα, η GreenGeeks είναι γνωστή ως μία από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον κόσμο με τη φήμη για την άριστη εξυπηρέτηση πελατών & τεχνική υποστήριξη.

Σχέδια & Χαρακτηριστικά – Ανασκόπηση των Διαθέσιμων Υπηρεσιών Φιλοξενίας Ιστού της GreenGeeks

Το GreenGeeks είναι κυρίως γνωστό για την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων. Η εταιρεία προσφέρει μεγάλη εισαγωγική έκπτωση κατά την εγγραφή με δυνατότητα προπληρωμής για ένα, δύο ή τρία χρόνια νωρίτερα. Η GreenGeeks προσφέρει επίσης διάφορα VPS, μεταπωλητές και ειδικά προγράμματα φιλοξενίας. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των τύπων φιλοξενίας που προσφέρουν:

Διαθέσιμη φιλοξενία:

Κοινή φιλοξενία Ιστού

Φιλοξενία ιστοσελίδων VPS

Φιλοξενία Ιστού μεταπωλητών

Αφιερωμένη φιλοξενία ιστοσελίδων

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων

Το σχέδιο Ecosite της GreenGeeks παρέχει ένα διαχειριζόμενο περιβάλλον διακομιστή ιστού cPanel που τρέχει στο CentOS Enterprise Linux με απεριόριστους τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, χώρο στο δίσκο SSD και μηνιαία μεταφορά δεδομένων – με χαμηλό εισαγωγικό κόστος. Το GreenGeeks προσφέρει επίσης ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress με ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον διακομιστή cloud για ιστότοπους που λειτουργούν αποκλειστικά στο δημοφιλές CMS. Ενώ η βασική διαμόρφωση του προγράμματος WordPress είναι η ίδια με το Ecosite Lite, η προσθήκη προεγκατεστημένων εργαλείων προγραμματιστή είναι χρήσιμη για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ανεξάρτητους εκδότες ιστού. Όλα αυτά τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα κατά την εγγραφή. Η GreenGeeks θα μεταφέρει δωρεάν τον ιστότοπό σας από μια άλλη εταιρεία φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων και της βάσης δεδομένων του ιστότοπου. Όλοι οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας περιλαμβάνουν τεχνική υποστήριξη 24/7/365 με γρήγορες απαντήσεις για υποστήριξη εισιτηρίων κατά μέσο όρο 4 έως 6 ώρες. Το GreenGeeks εκτελεί μια βελτιωμένη έκδοση του cPanel σε κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας με όλες τις τυπικές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των Softaculous και Fantastico για εγκατάσταση σεναρίου “με ένα κλικ”. FTP, λογαριασμοί email, βάσεις δεδομένων MySQL και διαχείριση διακομιστή γίνεται μέσω της διεπαφής cPanel. Η κοινόχρηστη φιλοξενία GreenGeeks είναι φιλική για προγραμματιστές με πρόσβαση SSH, προσαρμοσμένη υποστήριξη .htaccess, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων και βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας που περιλαμβάνονται σε όλους τους λογαριασμούς. Όπως και οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού, η GreenGeeks προσφέρει εγγύηση υπηρεσίας 99,99% για το χρόνο λειτουργίας.

Κοινόχρηστα σχέδια:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Ecosite Lite2,95 $ / μήνα9,95 $ / μήνα
Φιλοξενία WordPress2,95 $ / μήνα9,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • CentOS Enterprise Linux με απεριόριστο εύρος ζώνης, τομείς, βάσεις δεδομένων MySQL, & Χώρος δίσκου SSD
 • Πολλαπλές εκδόσεις PHP (7.1, 7.0, 5.6 και περισσότερες)
 • Βελτιστοποιημένο LiteSpeed ​​και MariaDB για γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας
 • Επεκτάσιμοι υπολογιστικοί πόροι για απόδοση υβριδικού cloud
 • Αποκλειστικό PowerCacher
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου στο GreenGeeks από άλλο web host

Τι δεν μας αρέσει:

 • Η ανανέωση και στα δύο σχέδια είναι ακριβή
 • Το πρόγραμμα φιλοξενίας του WordPress είναι ουσιαστικά το ίδιο σχέδιο με το Ecosite, το οποίο επαναπροσδιορίζεται για το WordPress

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Σχέδια φιλοξενίας VPS

Η φιλοξενία GreenGeeks VPS εκτελείται στο OpenVZ, το οποίο παρέχει μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα cloud με το ίδιο λειτουργικό σύστημα και στοίβα προγραμματιστή που βρίσκεται στα σχέδια της Ecosite. Επί του παρόντος, η GreenGeeks εκτελεί το CentOS Enterprise Linux σε όλους τους λογαριασμούς VPS με άδειες cPanel και WHM που περιλαμβάνονται δωρεάν. Η GreenGeeks έχει αναπτύξει έναν ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση των ρυθμίσεων VPS σε πραγματικό χρόνο, την παρακολούθηση της χρήσης πόρων και την παραγγελία απρόσκοπτων αναβαθμίσεων υπηρεσίας, όλα χωρίς ποτέ να χρειάζεται επανεκκίνηση του διακομιστή. Ως πρόσθετο μπόνους, οι χρήστες του GreenGeeks VPS λαμβάνουν έναν δωρεάν λογαριασμό μεταπωλητή τομέα eNom, έτσι ώστε η εταιρεία να παρέχει όλα τα εργαλεία εκτός από το ClientExec που συνήθως περιλαμβάνουν με τα δημοφιλή σχέδια μεταπωλητών για κοινή φιλοξενία. Συγκριτικά, μια άδεια cPanel για VPS κοστίζει συνήθως $ 20 ανά μήνα και ο λογαριασμός μεταπωλητή eNom αποτιμάται στα 995 $ ετησίως. Υπό τη διαχειριζόμενη μορφή πλατφόρμας VPS, το GreenGeeks θα παρέχει επίσης τακτικές αναβαθμίσεις ασφαλείας, διαμόρφωση τείχους προστασίας δικτύου, προηγμένες δυνατότητες ασφάλειας ιστού και νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων για επιπλέον επίπεδα ασφάλισης που μειώνουν την ανάγκη για αποκλειστικούς διαχειριστές συστημάτων στη διαχείριση φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης απαιτήσεις στην παραγωγή.

Σχέδια φιλοξενίας VPS:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
RAM 2 GBΚανένας39,95 $ / μήνα
RAM 4 GBΚανένας59,95 $ / μήνα
RAM 8 GBΚανένας109,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Περιλαμβάνεται άδεια cPanel / WHM, η οποία είναι αξίας 200 $ / έτος
 • Όλα τα δεδομένα στο VPS δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ δωρεάν
 • Η πρόσβαση ρίζας είναι διαθέσιμη, έτσι ώστε οι προγραμματιστές να έχουν την πλήρη ελευθερία που απαιτείται για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος διακομιστή χρησιμοποιώντας εργαλεία γραμμής εντολών για την εγκατάσταση πρόσθετων απαιτούμενων επεκτάσεων ή γλωσσών προγραμματισμού

Τι δεν μας αρέσει:

 • Δεν υπάρχουν εισαγωγικές τιμές ή ειδικές προσφορές για αγορές για πρώτη φορά
 • Τα προγράμματα VPS δεν προσφέρουν τη δυνατότητα εγκατάστασης άλλων εκδόσεων Linux ή Windows ως λειτουργικού συστήματος εκκίνησης
 • Τα σχέδια είναι ακριβά κατά τη σύγκριση των προδιαγραφών διακομιστή με αυτά που προσφέρουν άλλες εταιρείες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών Web

Οι λογαριασμοί μεταπωλητών στο GreenGeeks έχουν σχεδιαστεί κυρίως για επαγγελματίες του διαδικτύου, εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων και εμπόρους κοινωνικών μέσων που χρειάζονται έναν τρόπο να φιλοξενήσουν πολλούς τομείς πελατών σε ένα ενιαίο πλαίσιο, ενώ ταυτόχρονα χρεώνουν ανεξάρτητα για πρόσθετες υπηρεσίες. Το κύριο πλεονέκτημα των σχεδίων φιλοξενίας των μεταπωλητών GreenGeeks είναι οι συμπεριλαμβανόμενες άδειες για cPanel / WHM, eNom και ClientExec, οι οποίες είναι σχετικά δαπανηρές όταν αγοράζονται εκτός των εγκαταστάσεων μαζικής έκπτωσης μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν επίσης να διευθύνουν μια ανεξάρτητη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων «λευκής ετικέτας» χρησιμοποιώντας το ίδιο σύνολο εργαλείων. Παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη ευκαιρία προσαύξησης σε τομείς μεταπωλητών eNom, η δυνατότητα προσφοράς υπηρεσιών εγγραφής τομέα και λογαριασμών φιλοξενίας ιστοσελίδων ως μέρος των ετήσιων συμβάσεων ή των μηνιαίων τελών υπηρεσιών σε πελάτες είναι πολύτιμη για πολλούς ανεξάρτητους εκδότες, σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστού.

Σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Μεταπωλητής 1019,95 $ / μήνα34,95 $ / μήνα
Μεταπωλητής 2034,95 $ / μήνα59,95 $ / μήνα
Μεταπωλητής 3044,95 $ / μήνα79,95 $ / μήνα
Μεταπωλητής 4054,95 $ / μήνα94,95 $ / μήνα
Μεταπωλητής 5059,95 $ / μήνα104,95 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Χονδρική τιμολόγηση σε τομείς και φιλοξενία ιστοσελίδων
 • Είναι επεκτάσιμο – μπορείτε να δημιουργήσετε 10 λογαριασμούς από προεπιλογή, αλλά περισσότεροι λογαριασμοί μπορούν να υποστηρίζονται κατ ‘απαίτηση
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση στο GreenGeeks εάν μετακινείστε από άλλο web host
 • Περιλαμβάνονται δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας κάθε βράδυ
 • Ενσωματωμένοι πόροι με δυνατότητα κλιμάκωσης
 • Λευκή ετικέτα με ιδιωτικούς διακομιστές ονομάτων και προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου για να ταιριάζει με το λογότυπο και τα χρώματα της μάρκας σας

Τι δεν μας αρέσει:

 • Τα σχέδια είναι πιο ακριβά αν έχετε λιγότερους από 10 πελάτες, αλλά ακόμα δεν είναι πολύ άσχημα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστού μεταπωλητών για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστού

Ειδικά σχέδια φιλοξενίας διακομιστών

Η GreenGeeks προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές, αν και το κόστος είναι αρκετά ακριβό. Πιθανότατα δεν θα τα χρησιμοποιούσαμε μόνοι μας για έναν αποκλειστικό διακομιστή μόνο λόγω του κόστους έναντι των προδιαγραφών. Ωστόσο, το κύριο πλεονέκτημα των αποκλειστικών προγραμμάτων διακομιστή στο GreenGeeks βασίζεται στα πρότυπα της τεχνολογίας του κέντρου δεδομένων και των δεσμεύσεων ανανεώσιμης ενέργειας. Καθώς το εξειδικευμένο υλικό διακομιστή θεωρείται ως βασικό προϊόν στη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων και οι εταιρείες κέντρων δεδομένων λαμβάνουν χύμα τιμές, εκπτώσεις χονδρικής από προμηθευτές, η τεχνογνωσία πίσω από τις ομάδες διαχείρισης κέντρων δεδομένων και τα ιδιόκτητα συστήματα βελτιστοποίησης δικτύου τους έχουν γίνει καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή αποκλειστικό σχέδιο διακομιστή για αγορά σε μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Επειδή υπάρχουν τόσες πολλές χρήσεις για αποκλειστικούς διακομιστές στο IT που περιλαμβάνουν εφαρμογές cloud computing, web hosting, εφαρμογές για κινητά και διαχείριση χαρτοφυλακίου πολλαπλών τομέων, η GreenGeeks ενθαρρύνει όλους τους υποψήφιους αγοραστές ειδικών υπηρεσιών να επικοινωνήσουν απευθείας με το τεχνικό τμήμα τους για να συζητήσουν τις απαραίτητες διαμορφώσεις και υποστήριξη απαιτήσεις.

Αφιερωμένα σχέδια:
Εισαγωγική τιμή:
Τιμή ανανέωσης:
Συγκρίνω:
Διακομιστής εισόδου169 $ / μήνα169 $ / μήνα
Τυπικός διακομιστής269 ​​$ / μήνα269 ​​$ / μήνα
Διακομιστής Elite319 $ / μήνα319 $ / μήνα
Pro διακομιστής439 $ / μήνα439 $ / μήνα

Βασικά χαρακτηριστικά που μας αρέσουν:

 • Οχι πολύ.

Τι δεν μας αρέσει:

 • Τα ειδικά προγράμματα διακομιστών είναι αρκετά ακριβά σε σύγκριση με άλλες εταιρείες.
 • Δεν υπάρχουν εισαγωγικές τιμές ή ειδικές προσφορές για αγορές για πρώτη φορά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τη φιλοξενία ιστοσελίδων VPS για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Στιγμιότυπα οθόνης – Μια ματιά στη διαχείριση λογαριασμού της GreenGeeks & Πίνακας Ελέγχου

Η διαχείριση του λογαριασμού σας με το GreenGeeks είναι αρκετά απλή και απλή. Πρώτα θα συνδεθείτε στον Πίνακα Διαχείρισης Λογαριασμού GreenGeeks (AMP) για να ξεκινήσετε (θα σας στείλουν τα στοιχεία σύνδεσής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την εγγραφή σας). Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του πώς φαίνεται.

Στιγμιότυπο οθόνης του GreenGeeks AMP (Πίνακας διαχείρισης λογαριασμού)

Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και τα στοιχεία χρέωσης από εδώ. Οι αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Για νέους πελάτες με υπάρχοντες ιστότοπους, μπορείτε να ζητήσετε μετεγκατάσταση ιστότοπου GreenGeeks από την καρτέλα Υποστήριξη. Αυτό είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό για χρήστες που δεν επιθυμούν να κάνουν όλη την “εργασία” που εμπλέκεται κατά τη μεταφορά ενός ιστότοπου από έναν κεντρικό υπολογιστή σε έναν άλλο. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε εύκολα με την υποστήριξη πελατών από τη διεπαφή AMP κάνοντας κλικ στο “Άνοιγμα εισιτηρίου”. Δυστυχώς, για όσους προτιμούν την τηλεφωνική υποστήριξη, ο αριθμός τηλεφώνου υποστήριξης τους απουσιάζει άβολα. Πρέπει να κοιτάξετε πραγματικά για να το βρείτε. Από την άλλη πλευρά, είναι απλό να επικοινωνήσετε με την ομάδα του GreenGeeks μέσω συνομιλίας για άμεση απάντηση και συνήθως απαντούν εντός 4 έως 6 ωρών σε αιτήματα εισιτηρίων υποστήριξης.

Επανεξέταση του Πίνακα Ελέγχου

Η GreenGeeks χρησιμοποιεί το cPanel, τον ίδιο βιομηχανικό πίνακα ελέγχου που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού. Δεν έχουν προσαρμοσμένη επωνυμία ή χρώματα στο cPanel τους και χρησιμοποιούν το προεπιλεγμένο θέμα Paper Lantern ή X3. Εάν είστε εξοικειωμένοι με το cPanel, θα νιώσετε αρκετά άνετα με το GreenGeeks. Είναι αρκετά καθαρό και δεν έχει (ή πολύ λίγες) διαφημίσεις. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου GreenGeeks:

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου GreenGeeks (cPanel)

Στατιστικά απόδοσης – Διακομιστές, Δίκτυο, & Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Η απόδοση είναι το κλειδί για οποιονδήποτε web host. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τι θα λάβετε με έναν βασικό λογαριασμό GreenGeeks.

Διακομιστές

Η GreenGeeks χρησιμοποιεί επί του παρόντος διακομιστές Supermicro με επεξεργαστές Intel Xeon και 64 GB μνήμης DDR3 ECC RAM στα περισσότερα από τα κοινόχρηστα web hosting και προγράμματα VPS. Αυτοί οι διακομιστές ιστού περιλαμβάνουν αποθήκευση SSD σε συστοιχίες RAID 10 με πολλαπλά αντίγραφα δεδομένων ιστότοπου αποθηκευμένα σε περίπτωση αστοχίας μονάδας και επίσης βελτιστοποίηση της εξισορρόπησης φόρτου δικτύου σε διαθέσιμο υλικό. Οι αποκλειστικοί διακομιστές GreenGeeks διαμορφώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη και με χώρο αποθήκευσης SATA SSD και όχι με ρυθμίσεις RAID. Με τους αποκλειστικούς διακομιστές, δεν θα υπάρχει εγγυημένος κατοπτρισμός ή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων ιστότοπου στον αποθηκευτικό χώρο, εκτός εάν ο πελάτης διαμορφώσει τις υπηρεσίες στη διαχείριση.

Ακολουθεί μια ανάλυση των βασικών διαμορφώσεων υλικού που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή στα κοινόχρηστα και cloud hosting σχέδια τους.

Προδιαγραφές διακομιστή:

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Επεξεργαστές Intel Xeon
 • ΕΜΒΟΛΟ: 64 GB μνήμης DDR3 ECC RAM
 • Αποθήκευση: Αποθήκευση SSD σε RAID 10
 • Τύπος: Αποθήκευση βάσης δεδομένων SSD σε επίπεδο επιχείρησης
 • Συνδεσιμότητα: Συνδεσιμότητα BGP4 Gigabit σε πολλαπλούς σκελετούς Fiber GigE Tier 1
 • Αλλα: Δεν υπάρχει υλικό για επιτραπέζιους υπολογιστές

Προδιαγραφές διακομιστή web GreenGeeks

Δίκτυο

Το GreenGeeks προσφέρει αξιοπρεπή απόδοση & αξιοπιστία – ειδικά με τις πρόσφατες βελτιώσεις στην τεχνολογία του κέντρου δεδομένων που πραγματοποιήθηκαν. Ως πελάτης της GreenGeeks, σας επιτρέπεται να επιλέξετε μία από τις 4 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών ιστού – Σικάγο, Φοίνιξ, Τορόντο και Άμστερνταμ. Κάθε κέντρο δεδομένων είναι πιστοποιημένο με SAS 70 Type 1, 300% αιολικό, λειτουργεί με τεχνολογία δρομολόγησης Cisco και Juniper, ενώ συνδέεται διεθνώς μέσω ενός συστήματος “backbone” BGP4 Gigabit πολλαπλών Fiber GigE Tier 1.

Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας

Δοκιμάζουμε και παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση του GreenGeeks με Εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου Pingdom για να λάβετε ένα πιο τεχνικό μέτρο των δεδομένων απόδοσης. Τα παρακάτω αποτελέσματα αντλούνται δυναμικά από το Pingdom:

Λειτουργία:
Αναφορά χρόνου λειτουργίας για GreenGeeks: Τελευταίες 30 ημέρες
Χρόνος απόκρισης:
Αναφορά χρόνου λειτουργίας για GreenGeeks: Τελευταίες 30 ημέρες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΚΙΜΩΝ: Λάβετε υπόψη ότι τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά όλων των ιστότοπων που φιλοξενούνται στο GreenGeeks. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης – συμπεριλαμβανομένου του συγκεκριμένου διακομιστή στον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπος, του επιλεγμένου προγράμματος φιλοξενίας ιστού, της βελτιστοποίησης του πραγματικού ιστότοπου, της προγραμματισμένης συντήρησης, της γεωγραφικής τοποθεσίας κ.λπ. Οι δοκιμές μας πραγματοποιούνται στους βασικούς κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας για κάθε οικοδεσπότη ιστού που ελέγχεται για να παρουσιάσει τα πιο μετριοπαθή στατιστικά στοιχεία απόδοσης.

Τεχνική Υποστήριξη – Μια ανασκόπηση της Εξυπηρέτησης Πελατών της GreenGeeks

Η ομάδα υποστήριξης πελατών της GreenGeeks είναι γενικά εξαιρετική και σε επαναλαμβανόμενα αιτήματα εξυπηρέτησης με την εταιρεία, είμαστε γενικά ικανοποιημένοι από τον επαγγελματισμό του προσωπικού τους, την ταχύτητα της προσοχής τους σε ζητήματα και τις γνώσεις που παρέχονται για την επίλυση προβλημάτων. Η GreenGeeks προσφέρει υποστήριξη πελατών μέσω εισιτηρίων μέσω email, ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικών γραμμών χωρίς χρέωση. Κατά μέσο όρο, τα εισιτήρια μέσω email απαντήθηκαν εντός 15 έως 20 λεπτών, με χρόνο αναμονής περίπου 1 έως 5 λεπτών που απαιτείται στη συνομιλία του προγράμματος περιήγησης και στις τηλεφωνικές υπηρεσίες. Το GreenGeeks διαθέτει επίσης μια διαδικτυακή βάση γνώσεων που μπορεί να αναζητηθεί για την επίλυση συχνών ερωτήσεων ή κοινών προβλημάτων με διαμορφώσεις, ανάπτυξη ιστού, email, FTP κ.λπ..

Ανασκόπηση τεχνολογικής υποστήριξης GreenGeeks

Βασικά χαρακτηριστικά υποστήριξης πελατών:

 • Φιλική και χρήσιμη ομάδα Helpdesk με λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με τις διαμορφώσεις διακομιστή ιστού
 • Άφθονο υλικό διαθέσιμο στη βάση γνώσεων για γρήγορη επίλυση κοινών προβλημάτων
 • Χωρίς χρέωση για υποστήριξη premium και λίγο χρόνο αναμονής όταν επικοινωνείτε απευθείας με τους αντιπροσώπους του τηλεφώνου
 • Τα εισιτήρια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαντήθηκαν πολύ γρήγορα, αν και μερικές φορές δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν προβλήματα ανάπτυξης

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ? Κατά μέσο όρο, το GreenGeeks εξυπηρετεί περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα σε όλους τους διακομιστές του.

Ασφάλεια – Πώς η GreenGeeks διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή

Η GreenGeeks διαθέτει ένα υβριδικό πρόγραμμα ασφάλειας δικτύου στο κέντρο δεδομένων τους που έχει σχεδιαστεί από εσωτερικούς τεχνικούς και έχει κατασκευαστεί κυρίως από διαθέσιμα στο κοινό προγράμματα λογισμικού τρίτων. Για πελάτες σε κοινόχρηστο, VPS, μεταπωλητή, & αποκλειστικά σχέδια, όλη η ασφάλεια της πλατφόρμας διαχειρίζεται το προσωπικό του κέντρου δεδομένων. Οι κάτοχοι ιστότοπων μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας ιστού στους ιστότοπούς τους, όπως το SiteLock, τα οποία θα σαρώνουν κακόβουλο λογισμικό και θα προστατεύουν ιστότοπους παραγωγής από επιθέσεις έγχυσης MySQL. Η είσοδος cPanel και η πρόσβαση διακομιστή FTP προστατεύονται από μαύρη λίστα διευθύνσεων IP για να αποφευχθούν επιθέσεις χάραξης κωδικού βίας. Το GreenGeeks παρέχει επίσης βοηθητικά προγράμματα για anti-spam email που μπορούν να ενεργοποιηθούν στο cPanel για λογαριασμούς email web ή SMTP / POP. Μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα & τα μειονεκτήματα των εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης πελατών GreenGeeks είναι:

 • Η προσέγγιση Managed Cloud εξαλείφει την ανάγκη για τακτικές ενημερώσεις κώδικα διακομιστή & Αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος
 • CentOS Enterprise Linux & Το cPanel δοκιμάζεται ευρέως από peer review για εκμεταλλεύσεις & σφάλματα
 • Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP και τα πιστοποιητικά SSL είναι ακριβές & δεν παρέχονται δωρεάν επιλογές
 • Η Softaculous θα ενημερώνει τακτικά τους χρήστες όταν είναι διαθέσιμες ενημερώσεις CMS για αυτόματες εγκαταστάσεις

Συχνές ερωτήσεις – χρήσιμες απαντήσεις σχετικά με τις αγορές από το GreenGeeks

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τη φιλοξενία GreenGeeks:

Πώς μπορώ να παραγγείλω web hosting από το GreenGeeks?

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων από την GreenGeeks μεταβαίνοντας στον ιστότοπό τους, www.greengeeks.com. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μέσω τηλεφώνου, μέσω του τμήματος πωλήσεών τους στο 877-326-7483.

Τι πληρωμές δέχεται η GreenGeeks?

Η GreenGeeks δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, & Ανακαλύψτε) καθώς και το PayPal.

Πώς μπορώ να ακυρώσω?

Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Απλώς καλέστε το τμήμα χρέωσής τους ή στείλτε ένα email ακύρωσης.

Λαμβάνω επιστροφή χρημάτων & Πώς λειτουργεί?

Ναί. Η GreenGeeks προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς κίνδυνο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρονικά όρια ή συμβόλαια και μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, έχετε 30 ημέρες για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν ακυρώσετε μετά από 30 ημέρες, θα λάβετε μια επιστροφή χρημάτων με βαθμολογία (βασικά μια επιστροφή χρημάτων για το χρονικό διάστημα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει). Σημειώστε επίσης ότι, εάν καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα μέσω του GreenGeeks, υπάρχει μη επιστρέψιμη χρέωση 24,95 $. Οπότε να προσέχεις! Επειδή τα τέλη ακύρωσης τομέα είναι υπερτιμημένα, συνιστούμε να αγοράσετε ένα όνομα τομέα μέσω άλλου παρόχου μετά την αρχική δωρεάν προσφορά.

Θα με βοηθήσει το GreenGeeks να μεταφέρω / μετεγκαταστήσω τον υπάρχοντα ιστότοπό μου σε αυτούς?

Ναι, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μετεγκατάσταση 1 cPanel. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνονται όλοι οι τομείς, οι τομείς Addon, οι υποτομείς, οι λογαριασμοί email και οι ρυθμίσεις cPanel. Θα κάνουν επίσης το καλύτερο δυνατό για τη μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου που δεν φιλοξενείται από το cPanel. Εάν απαιτείται επιπλέον εργασία, ενδέχεται να χρεώσουν επιπλέον χρέωση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η μετεγκατάσταση ιστότοπων πρέπει να είναι δωρεάν.

Συμπέρασμα – Να φιλοξενήσει ή να μην φιλοξενήσει?

Η επιλογή της καλύτερης εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό σας είναι μια σημαντική απόφαση με πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Φροντίστε να συγκρίνετε προσεκτικά τι προσφέρει η GreenGeeks για να δείτε εάν οι υπηρεσίες τους είναι κατάλληλες για εσάς.

Για μια πλήρη λίστα με όλες τις υποστηριζόμενες δυνατότητες του GreenGeeeks, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.greengeeks.com.

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε; Χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι GreenGeeks!

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα κουπονιών GreenGeeks με μια ενημερωμένη λίστα ειδικών προσφορών και τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρει αυτή τη στιγμή η GreenGeeks.

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το GreenGeeks στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα ειλικρινά σχόλιά σας μέσω email στο .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map