Οι καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων ColdFusion του 2020

Μια ανασκόπηση των καλύτερων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων ColdFusion. Βρείτε ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας κατάλληλο για την εφαρμογή Web που βασίζεται στο ColdFusion.


Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων ColdFusion

Η πρώτη ερώτηση που σκέφτεται μπορεί να είναι «ColdFusion, Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ακόμα; Δεν ήξερα ότι υπήρχε ακόμα! ” Οι πιθανότητες είναι, εάν ψάχνατε για αυτό το θέμα, είστε μία από αυτές τις εταιρείες που είδαν την αξία του και για οποιονδήποτε λόγο, εξακολουθούν να επιθυμούν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν.

Τι είναι το ColdFusion?

Το ColdFusion είναι μια γλώσσα εφαρμογής από την πλευρά του διακομιστή για την παράδοση δυναμικού περιεχομένου σε ιστότοπους. Παρά το γεγονός ότι η δημοτικότητά του έχει μειωθεί υπέρ των νεότερων γλωσσών, παραμένει σε χρήση σε μεγάλο βαθμό επειδή επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη σε μια φιλική προς το χρήστη (εύκολη στην κατανόηση) γλώσσα σεναρίου. Διαθέτει τη δική του σύνταξη CFML (ColdFusion Markup Language) που μοιάζει πολύ με HTML και XML, καθιστώντας εύκολη την ανάγνωση, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τη δύναμη μιας εικονικής μηχανής Java, η οποία της επιτρέπει να τρέχει εύκολα σε Linux και Λειτουργικά συστήματα Windows.

Συνδυάζεται επίσης καλά με την άλλη σουίτα προϊόντων της Adobe, καθιστώντας για παράδειγμα τη δημιουργία PDF αρκετά εύκολη και απρόσκοπτη χωρίς την ανάγκη άλλων πρόσθετων πρόσθετων ή πρόσθετων που είναι κοινές σε άλλες γλώσσες.

Είναι το ColdFusion Dead?

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το ColdFusion είναι ακόμα ζωντανό. Όπως σχεδόν όλες οι γλώσσες προγραμματισμού, πιθανότατα δεν θα πεθάνει ποτέ εντελώς.

Το ColdFusion ήταν κάποτε μια δημοφιλής γλώσσα προγραμματισμού Ιστού, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν δυναμικό περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται στα υπάρχοντα πλαίσια CGI της ημέρας. Επέτρεψε σε κάποιον να δημιουργεί σελίδες στο πίσω μέρος και να παρέχει δυναμικό περιεχόμενο στους χρήστες κατόπιν αιτήματος. Υπάρχουν τώρα πολλές άλλες τεχνολογίες που το κάνουν επίσης, και πολλές από αυτές έχουν αναλάβει τη δημοτικότητά τους. Αυτά είναι συγκεκριμένα PHP, ASP, .NET, Ruby και άλλα.

Πολλές εταιρείες που υιοθέτησαν το ColdFusion συνέχισαν να το χρησιμοποιούν λόγω πολλών παραγόντων, που κυμαίνονται από την περίπλοκη ενσωμάτωση στα υπάρχοντα συστήματα ή απλώς και μόνο επειδή μια προσέγγιση «εάν δεν είναι σπασμένη, γιατί να το διορθώσετε». Επιπλέον, η ανάπτυξη συνεχίζεται, με τις νέες εκδόσεις να έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Για αυτούς τους λόγους, ενώ η δημοτικότητά του μπορεί να μειώνεται, πιθανότατα θα συνεχίσει να ζει σε κάποια μορφή.

Ποιοι οικοδεσπότες Ιστού υποστηρίζουν ακόμα το ColdFusion?

Λόγω της μείωσης της δημοτικότητάς του, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας που συνεχίζουν να παρέχουν πρόσβαση. Η συντριπτική πλειοψηφία των web host δεν παρέχουν πλέον αυτήν την υπηρεσία. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικοί που επικεντρώνονται ειδικά στην παροχή αυτής της υπηρεσίας, μερικοί από τους οποίους είναι ειδικοί και μερικοί από αυτούς συνεργάζονται απευθείας με την Adobe. Παρακάτω αναφέρονται 4 από τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων ColdFusion που εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα:

DailyRazer κριτική - κορυφαίος οικοδεσπότης Ιστού ColdFusion

DailyRazer – Προσιτά σχέδια φιλοξενίας ColdFusion

Το www.dailyrazor.com παρέχει φιλοξενία ColdFusion από το 2004. Διαθέτουν 99,9% χρόνο λειτουργίας και 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη. Παρέχουν υποστήριξη για Coldfusion 10, 9 και 8, και ενσωμάτωση με πολλές περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της CF Image και άλλων. Παρέχουν τρία επίπεδα φιλοξενίας ξεκινώντας από $ 8 / μήνα, όλα μαζί με τον πίνακα ελέγχου Plesk και δωρεάν ασφάλεια SSL.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο DailyRazor για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας ColdFusion.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Αναθεώρηση CFdynamics - κορυφαίος οικοδεσπότης Ιστού ColdFusion

CFdynamics – Ισχυρή φιλοξενία ColdFusion

Το www.cfdynamics.com έχει κεντρικό μέρος της αποστολής του να επικεντρωθεί στο ColdFusion. Παρέχουν μια σειρά εργαλείων, όπως ενσωμάτωση γραφείου και εργαλεία AJAX που σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη φιλοξενία ColdFusion. Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν δωρεάν εγκατάσταση ή / και μεταφορά και την πιο πρόσφατη έκδοση του ColdFusion. Παρέχουν συνδέσεις σε βάσεις δεδομένων MySQL και MS Access, καθώς και ενοποίηση .NET και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων. Σας επιτρέπουν να εκτελείτε παλαιότερες εκδόσεις του ColdFusion εάν είναι απαραίτητο για τις εφαρμογές σας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της CFdynamic για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας ColdFusion

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Αναθεώρηση Media3 - κορυφαίος οικοδεσπότης Ιστού ColdFusion

Media3 – Δημοφιλής επιλογή για ColdFusion Hosting

Το www.media3.net είναι ειδικός στην πλατφόρμα που συνεργάζεται με την ColdFusion από τότε που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1996. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν τον εαυτό τους ColdFusion για τον δικό τους ιστότοπο και για όλες τις λειτουργίες υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης, της υποστήριξης και λειτουργίες του πίνακα ελέγχου. Περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση του Fusion Reactor και την αυτοματοποιημένη ρύθμιση της ασφάλειας στο sandbox. Εάν επιθυμείτε να μετακινηθείτε στις υπηρεσίες τους, παρέχουν δωρεάν μετεγκατάσταση για 30 ημέρες εάν χρησιμοποιούν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή (VPS) και 90 εάν χρησιμοποιούν κοινόχρηστη φιλοξενία. Εάν ανησυχείτε για τη σταδιακή κατάργηση του ColdFusion, το Media 3 είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς σκοπεύουν να το διατηρήσουν ως κεντρικό μέρος της επιχείρησής τους. Συνεργάζονται με την Adobe και χορηγούν τακτικά τη σύνοδο κορυφής ColdFusion στο Λας Βέγκας.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Media3 για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας ColdFusion.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Coalesce κριτική - κορυφαίος οικοδεσπότης Ιστού ColdFusion

Coalesce – Κατάλληλο για μεγάλους οργανισμούς

Το www.coalesceservices.com χρησιμοποιεί τη δύναμη του AWS του Amazon για να φιλοξενήσει την εφαρμογή ColdFusion. Τα πλεονεκτήματα της φιλοξενίας ιστοσελίδων στο AWS είναι εξαιρετικά καλά για μεγάλους οργανισμούς που πρέπει να είναι σε θέση να έχουν ευέλικτη και ισχυρή φιλοξενία βάσει cloud. Η Coalesce παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες φιλοξενίας, βοηθώντας σας να διαμορφώσετε τη φιλοξενία που βασίζεται σε σύννεφο AWS για να μπορείτε να εκτελείτε το Cold Fusion. Συνεργάζονται με την Adobe για τη δημιουργία ColdFusion AMIs. Παρέχουν πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες για να κάνουν ολόκληρη τη διαδικασία όσο το δυνατόν ανώδυνη, ενώ σας παρέχουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει η AWS.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Coalesce για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα φιλοξενίας ColdFusion.

Επισκεφτείτε το Webite

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας ColdFusion για εσάς

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας ColdFusion, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πιθανότατα θα πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς αυτοί μπορεί να είναι κρίσιμοι για τη διασφάλιση της επιτυχίας σας.

Υποστήριξη

Το νούμερο ένα ερώτημα που πιθανότατα θα πρέπει να κάνετε πρέπει να περιβάλλει την υποστήριξη. Καθώς η ColdFusion είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται λιγότερο στις μέρες μας, μπορεί να είναι δύσκολο να διασφαλιστεί ότι θα μπορείτε να λάβετε την τεχνική βοήθεια που χρειάζεστε σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα. Προσδιορίστε σε ποιο βαθμό δεσμεύονται να συνεργαστούν με προγραμματιστές ColdFusion. Επίσης σημαντικό είναι αν υποστηρίζουν παλαιότερες εκδόσεις του ColdFusion, καθώς υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των εκδόσεων. Εξαιρετικά σημαντικό είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ορισμένες εταιρείες ενδέχεται να σκοπεύουν να σταματήσουν την υποστήριξη για το ColdFusion, κάτι που θα μπορούσε να σας προκαλέσει μακροπρόθεσμα προβλήματα. Η μεταφορά κεντρικών υπολογιστών μπορεί να είναι χρονοβόρα διαδικασία, επομένως είναι προς το συμφέρον σας να προσδιορίσετε εάν η υποστήριξη για το ColdFusion είναι μέρος των μακροπρόθεσμων σχεδίων τους.

Ταχύτητα

Είναι ενημερωμένοι οι διακομιστές εφαρμογών; Είναι σωστά διαμορφωμένες ώστε να παραδίδουν γρήγορα το περιεχόμενο του ιστότοπού σας; Έχουν αντικειμενικά αποτελέσματα δοκιμών για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους σχετικά με την ταχύτητα του ιστότοπου; Ρωτήστε τους για τα σημεία αναφοράς που χρησιμοποιούν για την απόδοση, ώστε να μπορείτε να τα συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό τους.

Ομαδοποίηση

Παρέχουν ομαδοποίηση στοιχείων εφαρμογών, βάσης δεδομένων και ιστού; Εάν ο ιστότοπός σας αναμένει συναλλαγές μεγάλου όγκου κατά τη διάρκεια ορισμένων περιόδων, αυτό μπορεί να αυξήσει τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας κατά τις ώρες αιχμής.

Δικαστικά έξοδα

Εάν μεταφέρετε τον ιστότοπό σας από διαφορετικό πάροχο, μάθετε αν υπάρχει χρέωση για οποιαδήποτε βοήθεια στη μετεγκατάσταση και / ή το χρόνο εγκατάστασης. Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές περιορίζουν την πρόσβαση διακομιστή, ιδίως σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Πόση πρόσβαση έχετε για να αντιμετωπίσετε μόνοι σας προβλήματα; Εάν η πρόσβαση είναι περιορισμένη, θα υπάρχει επιπλέον για περισσότερη υποστήριξη?

συμπέρασμα

Εάν είστε προγραμματιστής που χρησιμοποιεί το ColdFusion για μεγάλο χρονικό διάστημα (στην πραγματικότητα Το 70% των προγραμματιστών CF το χρησιμοποιούν για πάνω από 10 χρόνια), υπάρχει μια καλή πιθανότητα να εξακολουθείτε να βλέπετε την αξία σε αυτήν και δεν έχετε καμία επιθυμία να πετάξετε την καλά σχεδιασμένη υπάρχουσα βάση κώδικα. Δεδομένου ότι η υποστήριξη για αυτό δεν είναι τόσο ισχυρό όσο ήταν, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν καλές εταιρείες φιλοξενίας δεσμευμένες να διασφαλίσουν ότι οι ιστότοποί σας ζουν. Εάν, όπως πολλοί, δεν έχετε τους πόρους ή επιθυμείτε να αναδημιουργήσετε ολόκληρα τα συστήματά σας από το μηδέν, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να βρείτε εταιρείες που εξακολουθούν να είναι δεσμευμένες στο όραμα που έχετε ακόμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map