5 καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων Cloud του 2020

Βρείτε την καλύτερη φιλοξενία web cloud που διαχειρίζεται πλήρως. Μια ανασκόπηση των κορυφαίων υπηρεσιών φιλοξενίας cloud και τι πρέπει να αναζητήσετε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cloud.


Ο οδηγός μας για την καλύτερη φιλοξενία ιστού cloud

Η φιλοξενία σύννεφων ιστού εξελίσσεται σε μια δημοφιλή επιλογή για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων και δεν χρησιμοποιείται πλέον μόνο από προγραμματιστές που χρειάζονται ισχυρούς υπολογιστικούς πόρους και επεκτασιμότητα για την ανάπτυξη μεγάλων έργων. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας διαδικτύου cloud εκεί έξω για να διαλέξετε και η επιλογή της σωστής υπηρεσίας φιλοξενίας ιστού cloud για τις ανάγκες σας είναι απαραίτητη για την επιτυχία του ιστότοπού σας. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστού cloud που είναι πλήρως διαχειριζόμενες, μαζί με έναν πλήρη οδηγό για το τι πρέπει να ψάξετε και πώς να προσδιορίσετε ποια υπηρεσία φιλοξενίας cloud χρειάζεστε πραγματικά.

Contents

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού Cloud με μια ματιά

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των κορυφαίων επιλογών για διαχειριζόμενο web hosting cloud και για τους διαφορετικούς σκοπούς που θα συνιστούσαμε ο καθένας για:

Host Web
Αρχίζει στις:
Συνιστάται για:
Μάθε περισσότερα
Cloudways10,00 $ / μήναΔιαχειριζόμενη φιλοξενία cloud για απαιτήσεις “μεγάλων δεδομένων”Προβολή σχεδίων
HostGator4,95 $ / μήναΠροσιτή υβριδική φιλοξενία cloud για μικρές επιχειρήσειςΠροβολή σχεδίων
Φιλοξενία InMotion29,99 $ / μήναΙσχυρά σχέδια φιλοξενίας Hybrid cloud VPS για επιχειρήσειςΠροβολή σχεδίων
Υγρός Ιστός99,00 $ / μήναΙσχυρός & Αξιόπιστη φιλοξενία σύννεφων για επιχειρήσειςΠροβολή σχεδίων
SiteGround80,00 $ / μήναΔιαχειριζόμενη φιλοξενία cloud που είναι ισχυρή & αξιόπιστοςΠροβολή σχεδίων

Καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων cloud # 2 - Cloudways

Ξεκινά από: 10,00 $ / μήνα

Cloudways
Διαχείριση φιλοξενίας cloud με κορυφαίους παρόχους υποδομής cloud

Το www.cloudways.com είναι μια εξαιρετική λύση για ιστότοπους και εφαρμογές ιστού που χρειάζονται την ισχύ και την επεκτασιμότητα των κορυφαίων παρόχων υποδομής cloud (όπως Amazon AWS, Google Cloud Platform, DigitalOcean, Linode κ.λπ.), αλλά χωρίς την πολυπλοκότητα και την τεχνική εξειδίκευση συνήθως απαιτείται για τη διαμόρφωση αυτών. Το Cloudways είναι μια πλατφόρμα ως υπηρεσία και παρέχει μια απλή, άμεση ανάπτυξη του cloud σας με προεγκατεστημένες εφαρμογές ιστού (όπως το WordPress ή το Drupal) έτοιμες να ξεκινήσουν. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί και καταφέραμε να αναπτύξουμε έναν δοκιμαστικό ιστότοπο WordPress μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, ο δοκιμαστικός ιστότοπός μας WordPress φορτώθηκε πολύ γρήγορα. Συνολικά, το Cloudways είναι μια εξαιρετική, βολική και προσιτή επιλογή για φιλοξενία cloud – με πολλούς παρόχους υποδομής cloud να διαλέξετε. Ένα μειονέκτημα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Cloudways δεν παρέχει φιλοξενία μέσω email, ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόσθετο από το Rackspace (ή να επιλέξετε τον δικό σας πάροχο φιλοξενίας email). Θα χρειαστείτε επίσης λίγη περισσότερη γνώση με τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων DNS σας, καθώς το Cloudways δεν προσφέρει διαχείριση DNS από προεπιλογή (αν και μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόσθετο). Παρ ‘όλα αυτά, το Cloudways εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα και κορυφαία στη λίστα μας για φιλοξενία cloud.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση φιλοξενίας cloud
 • Γρήγορο, επεκτάσιμο, & απλός
 • Επιχειρηματικές πλατφόρμες cloud
 • AWS, Linode, DO, Kyup κ.λπ.
 • Διαχειριζόμενα αντίγραφα ασφαλείας & ασφάλεια
 • 1 κλικ στις εγκαταστάσεις εφαρμογών
 • Οι εφαρμογές διαμορφώθηκαν & βελτιστοποιημένο
 • 45+ κέντρα δεδομένων
 • Εύκολα επεκτάσιμο
 • Πλατφόρμα ως υπηρεσία
 • Χωρίς φιλοξενία email
 • Καλή υποστήριξη πελατών

Προβολή σχεδίων Cloud

Καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστού cloud # 1 - HostGator

Ξεκινά από: 4,95 $ / μήνα

HostGator
Προσιτή υβριδική φιλοξενία σύννεφων για μικρές επιχειρήσεις & Εκκινήσεις

Το www.hostgator.com είναι ένας πολύ γνωστός οικοδεσπότης Ιστού που πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα σειρά σχεδίων φιλοξενίας διαδικτύου cloud. Αυτές είναι διαχειριζόμενες, υβριδικές λύσεις που είναι ιδανικές για μικρές επιχειρήσεις και νεοϊδρυόμενες επιχειρήσεις που θέλουν ισχυρή και αξιόπιστη υπολογιστική ισχύ cloud. Τα σχέδια φιλοξενίας cloud ξεκινούν από 4,95 $ το μήνα και περιλαμβάνουν το cPanel για εύκολη διαχείριση. Περιλαμβάνει επίσης αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ μέσω της γρήγορης εγκατάστασης Mojo. Είναι μια τέλεια αναβάθμιση για κοινόχρηστους χρήστες φιλοξενίας ή για όσους θέλουν απλώς ταχύτερη και πιο αξιόπιστη φιλοξενία ιστού χωρίς να πληρώνουν την δαπανηρή τιμή ενός VPS ή ενός αποκλειστικού διακομιστή. Τα σχέδια cloud του HostGator είναι πράγματι γρήγορα και αξιόπιστα με σχεδόν 0 χρόνο διακοπής λειτουργίας. Οι πελάτες μπορούν να κλιμακώσουν σε υψηλού επιπέδου σχέδια, εάν χρειάζονται επιπλέον πόρους. Συνολικά, το HostGator είναι μια εξαιρετική λύση που βασίζεται στο υβριδικό cloud για τη φιλοξενία ιστότοπων μικρών επιχειρήσεων… Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το HostGator

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υβριδική φιλοξενία cloud
 • Προσιτή λύση cloud
 • Στερεά απόδοση & χρόνος λειτουργίας
 • Άξια αναβάθμιση από κοινόχρηστο
 • Πλήρης διαχείριση & εύχρηστος
 • Απλή διεπαφή χρήστη
 • Περιλαμβάνει cPanel
 • Εγκαταστάσεις με 1 κλικ
 • Υποστήριξη πελατών +

Προβολή σχεδίων Cloud

Καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστού cloud # 3 - InMotion Hosting

Ξεκινά από: 29,99 $ / μήνα

Φιλοξενία InMotion
Ισχυρός & Αξιόπιστη φιλοξενία VPS που βασίζεται σε σύννεφο

Το www.inmotionhosting.com προσφέρει μερικά από τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας VPS στην αγορά που τροφοδοτούνται από το cloud και αποτελούν μια εξαιρετική, υβριδική λύση διαχείρισης για χρήστες που χρειάζονται φιλοξενία cloud VPS. Αυτά τα σχέδια VPS είναι βασισμένα σε μια υποδομή που βασίζεται σε σύννεφο και χρησιμοποιεί πλεονασμό σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλίσει συνεχή λειτουργία. Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 29,99 $ το μήνα και διαχειρίζονται πλήρως, συμπεριλαμβανομένου του cPanel για εύκολη διαχείριση. Το InMotion Hosting είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται συμπαγές υλικό και υψηλά επίπεδα απόδοσης VPS… Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το InMotion Hosting

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Φιλοξενία που βασίζεται σε σύννεφο VPS
 • Ασφάλεια ενός VPS
 • Πλήρης διαχείριση
 • Περιλαμβάνει cPanel
 • Υψηλή απόδοση & χρόνος λειτουργίας
 • Στερεό υλικό
 • Υποστήριξη πελατών +

Προβολή σχεδίων Cloud

Καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων cloud # 4 - Liquid Web

Ξεκινά: 99,00 $ / μήνα

Υγρός Ιστός
Ισχυρός & Αξιόπιστη φιλοξενία σύννεφων για επιχειρήσεις

Το www.liquidweb.com παρέχει εξαιρετική & καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud με δυνατότητα κλιμάκωσης σε επίπεδο επιχειρήσεων. Έκαναν μια σημαντική επένδυση το 2016 αποκτώντας την αρχική πλατφόρμα “Cloud Sites” (καθώς και τους πελάτες της) από τη Rackspace. Μαζί με το AWS, το Cloud Sites ήταν ένα από τα πρώτα προϊόντα SaaS που προσέφερε ελαστική κλιμάκωση σε διακομιστές ιστού με αυτοματοποιημένη κατανομή πόρων συστήματος για την κάλυψη αιχμών επισκεψιμότητας και υψηλών επιπέδων επισκεψιμότητας χρηστών. Το Cloud Sites έχει βελτιωθεί περαιτέρω για να υποστηρίζει WordPress, Drupal, PHP, & Ανάπτυξη ιστού ASP.NET με πολλά ενσωματωμένα εργαλεία χρησιμότητας πλατφόρμας για έλεγχο έκδοσης και διαχείριση γραμμής εντολών αρχείων για συνεχή παράδοση εφαρμογών ιστού / κινητών στην ανάπτυξη λογισμικού. Το Liquid Web προσφέρει ελαστικές υπηρεσίες φιλοξενίας cloud ως άμεση αντικατάσταση για παραδοσιακά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας Linux.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ελαστικοί διακομιστές web cloud
 • Κατανομή μεταβλητών πόρων
 • Αυτοματοποιημένα εργαλεία πλατφόρμας
 • Φορτώστε ισορροπημένη κίνηση στο διαδίκτυο
 • Συγχρονισμός βάσης δεδομένων
 • Αφιερωμένη τεχνική υποστήριξη

Προβολή σχεδίων Cloud

Καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστού cloud # 5 - SiteGround

Ξεκινά από: 80,00 $ / μήνα

SiteGround
Διαχειριζόμενη φιλοξενία σύννεφων για μεγάλες επιχειρήσεις

Το www.siteground.com είναι ένας ποιοτικός οικοδεσπότης Ιστού που προσφέρει πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους διαχείρισης cloud web hosting. Τα σχέδια φιλοξενίας cloud είναι λίγο ακριβά, αλλά βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες cloud και είναι εξαιρετικά γρήγορο, κλιμακούμενο και προσαρμόσιμο. Αυτά τα σχέδια προσφέρουν σοβαρή απόδοση και μπορούν να διαχειριστούν μεγάλες ποσότητες κίνησης. Όπως με τα άλλα παραπάνω, το SiteGround διαχειρίζεται πλήρως και περιλαμβάνει το cPanel. Έχουν επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά για προγραμματιστές, όπως το staging και είναι ενσωματωμένο στο GIT.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση φιλοξενίας cloud
 • Ροκ σταθερή απόδοση
 • Περιλαμβάνει cPanel
 • Εγκαταστάσεις με 1 κλικ
 • Στάδιο για ανάπτυξη
 • Υποστήριξη πελατών +

Προβολή σχεδίων Cloud

Cloud web hosting δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη

Τι να ψάξετε κατά την αγορά μιας λύσης φιλοξενίας cloud

Οι λύσεις φιλοξενίας cloud στο Web μετασχηματίζουν γρήγορα τη βιομηχανία κέντρων δεδομένων καθώς οι εταιρείες πληροφορικής, οι νεοσύστατες εταιρείες και οι ολοκληρωτές συστημάτων εγκαινιάζουν νέα δημόσια, ιδιωτικά, & υβριδική αρχιτεκτονική cloud για επιχειρήσεις στο μοντέλο Platform-as-a-Service (PaaS). Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν τώρα διαχειριζόμενα cloud και ελαστικά πλαίσια διακομιστή ιστού στους πελάτες τους σε προσιτή βάση ως αναβάθμιση από κοινόχρηστη φιλοξενία, προγράμματα VPS και αποκλειστικούς διακομιστές. Οι καθιερωμένοι διαδικτυακοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι ανεξάρτητοι εκδότες διαδικτύου πρέπει να ξεκινήσουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων ποιοι από τους παρόχους υπηρεσιών θα επιλέξουν προκειμένου να επωφεληθούν από τις τελευταίες καινοτομίες στο cloud hosting για τους ιστότοπούς τους, καθώς και ποιο συγκεκριμένο σχέδιο είναι το πιο κατάλληλο για το έργο τους απαιτήσεις στην παραγωγή.

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε επιχειρηματική επένδυση, μπορείτε να δείτε τις διάφορες δυνατότητες σε όλα τα σχέδια υπηρεσιών της εταιρείας φιλοξενίας cloud σε σχέση με το συνολικό κόστος προμήθειας, καθώς και από την άποψη του πρόσθετου εισοδήματος που θα προσφέρει η τεχνολογία μέσω της εφαρμογής. Αυτή η μέθοδος θα ευνοήσει την καινοτομία πλατφόρμας, καθώς πολλές εταιρείες είναι συχνά πρόθυμες να πληρώσουν επιπλέον για υπηρεσίες που τις διατηρούν μπροστά από τον ανταγωνισμό ή προσφέρουν λειτουργίες που δεν εντοπίζονται μέσω άλλων παρόχων.

Παρακάτω, είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αξιολόγηση ενός σχεδίου τοποθέτησης σύννεφων.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Ο τύπος του Cloud Web Hosting που απαιτείται
 • Συνεχής καινοτομία πλατφόρμας & Εργαλεία ανάπτυξης
 • Ελαστική ενοποίηση διακομιστή Ιστού & Επεκτασιμότητα
 • Στιγμιότυπα στοίβας λογισμικού & Εικόνες δίσκου
 • Λύσεις Caching υψηλής κυκλοφορίας & Ισορροπία φορτίου
 • Κατανομή πόρων συστήματος & Διακομιστές χαμηλής πυκνότητας
 • Ανάλυση επισκεψιμότητας ιστού & Χρέωση “Πληρωμή καθώς πηγαίνετε”
 • Ασφάλεια δεδομένων & Ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
 • Εξυπηρέτηση πελατών & Τεχνική υποστήριξη

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα πρέπει να συμβουλευτούν τις ομάδες προγραμματισμού και ανάπτυξης τους, καθώς και τους διαχειριστές συστημάτων, για να κατανοήσουν σαφώς ποιες είναι οι υλικοτεχνικές απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου έργου φιλοξενίας ιστοσελίδων πριν από την αξιολόγηση των παρόχων υπηρεσιών. Πολλοί κάτοχοι ιστότοπων θα αναβαθμίσουν σε λύσεις φιλοξενίας cloud από υπάρχοντες κοινόχρηστους, VPS ή αποκλειστικούς λογαριασμούς για να αυξήσουν την απόδοση και τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας ή για να υποστηρίξουν υψηλότερα επίπεδα επισκεψιμότητας ιστού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, είναι οι περιορισμοί των τιμών του προϋπολογισμού ενός συγκεκριμένου έργου ή μιας επιχειρηματικής ανάγκης που καθίσταται πρωταρχικός στη λήψη της τελικής απόφασης για ένα σχέδιο φιλοξενίας cloud.

Καθορισμός του τύπου του Cloud Web Hosting που απαιτείται

Κατά τον προσδιορισμό της σωστής λύσης φιλοξενίας cloud, είναι απαραίτητο πρώτα να γίνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων σχεδίων υπηρεσιών cloud που διατίθενται επί του παρόντος στην αγορά και, στη συνέχεια, να λάβετε μια απόφαση αγοράς βάσει των συγκεκριμένων απαιτήσεων έργου της εφαρμογής ιστού / κινητών προς ανάπτυξη. Οι απαιτήσεις κυκλοφορίας Ιστού σε κλίμακα είναι η πρωταρχική πτυχή που καθορίζει την επιλογή λύσεων φιλοξενίας cloud που θα εφαρμοστούν, με βελτιστοποίηση ιστότοπων, απαιτήσεις γλώσσας προγραμματισμού, το κόστος ολοκληρωμένων υπηρεσιών υλικού / λογισμικού και ασφάλεια δεδομένων όλα αναγνωρισμένα ως πρόσθετοι βασικοί παράγοντες. Στη σημερινή αγορά, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας cloud, για παράδειγμα:

 • Δημόσιες λύσεις Cloud: Κατά κύριο λόγο η φιλοξενία ιστοσελίδων Platform-as-a-Service (PaaS) που διατίθεται από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής με πολλές επιλογές για μικρές επιχειρήσεις, νεοσύστατες επιχειρήσεις, & εταιρικές εταιρείες.
 • Private Cloud Solutions: Παρόμοια με τα παραδοσιακά εταιρικά κέντρα δεδομένων, εγκατεστημένα είτε σε μια επιχείρηση είτε σε απομακρυσμένη τοποθεσία, όπου όλο το υλικό ανήκει ή εκμισθώνεται από την ίδια εταιρεία.
 • Υβριδικές Λύσεις Cloud: Δημιουργήθηκαν από προγραμματιστές μέσω συνδέσεων API, αυτές οι λύσεις επιτρέπουν στο υλικό και το λογισμικό από διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών να πλέκονται μαζί σε νέες εφαρμογές.
 • Διαχειριζόμενη φιλοξενία cloud: Λογαριασμοί αρχικού επιπέδου που ανταγωνίζονται την παραδοσιακή κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων σε οικονομικά αποδοτική βάση, αλλά προσφέρουν νέες καινοτομίες στους χρήστες λιανικής μέσω μικρότερων εταιρειών.
 • Διακομιστές Web Elastic Cloud: Εικονικοποίηση & συστήματα κοντέινερ που κλιμακώνονται σε ελαστικά σμήνη για να παρέχουν περισσότερους πόρους σε ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας από ό, τι μπορεί να προσφέρει ένας μοναδικός διακομιστής ιστού.

Η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ αυτών των διαφόρων προσεγγίσεων στο cloud web hosting είναι σημαντική στη σύγχρονη αγορά όπου η καινοτομία του κέντρου δεδομένων προχωρά γρήγορα, το υλικό του διακομιστή ιστού προχωρά συνεχώς, οι νέες λύσεις λογισμικού προκαλούν καθιερωμένες απόψεις για το τι είναι δυνατό στο διαδίκτυο και οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής ανταγωνίζονται ενάντια στην ευέλικτη νεοσύστατες επιχειρήσεις για την εισαγωγή νέων προϊόντων & υπηρεσίες συνεχώς. Τα σχέδια φιλοξενίας cloud στο Web είναι πλέον διαθέσιμα στοχεύοντας σχεδόν σε όλες τις καθιερωμένες θέσεις δημοσίευσης ιστού & ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.

Δημόσιες λύσεις Cloud

Τα τελευταία 10 χρόνια, πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής έχουν ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη κέντρων δεδομένων cloud, τόσο για τις δικές τους υπηρεσίες λογισμικού που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης, όσο και για την εξωτερική ανάθεση υλικού από διακομιστή από επιχείρηση σε επιχείρηση. Η Google και η AWS (Amazon Web Services) αναγνωρίζονται ως ηγέτες στη δημόσια ενορχήστρωση cloud, με κάθε εταιρεία να προσφέρει κυριολεκτικά χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσω των εγκαταστάσεων του κέντρου δεδομένων τους. Η AWS άλλαξε τη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων εισάγοντας την πλατφόρμα EC2, μία από τις πρώτες ελαστικές λύσεις διακομιστή ιστού στην αγορά, καθώς και το σύστημα αποθήκευσης S3 που επιτρέπει σε ιστότοπους να φιλοξενούν μεγάλα αρχεία αρχείων, λήψεων και πολυμέσων σε πιο αργό υλικό ξεχωριστό από ο διακομιστής Ιστού με χαμηλότερο συνολικό κόστος. Μετά από 10 χρόνια λειτουργίας του “Borg” & “Bigtable” στην παραγωγή, η Google έκανε αυτές τις πλατφόρμες λογισμικού διαθέσιμες στο κοινό με πρότυπα αδειοδότησης ανοιχτού κώδικα, όπου έγιναν το θεμέλιο ανάπτυξης των Kubernetes και Apache Hadoop. Το Kubernetes είναι ένα σύστημα ενορχήστρωσης διακομιστή συμπλέγματος σύννεφων που χρησιμοποιεί εικονικοποίηση κοντέινερ για να λειτουργήσει, φορτώνοντας ένα μικρο-λειτουργικό σύστημα με πολύ λιγότερη επιβάρυνση συστήματος από μια πλήρη εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος σε VPS ή αποκλειστικούς διακομιστές. Τόσο η Google όσο και η AWS προσφέρουν τώρα λύσεις Kubernetes σε εταιρικές εταιρείες, επιχειρήσεις εκκίνησης και εφαρμογές για κινητές συσκευές, οι οποίες μπορούν να κλιμακώσουν για να υποστηρίξουν εκατομμύρια διακομιστές ιστού που βασίζονται σε κοντέινερ κάθε φορά. Το Bigtable χρησιμοποιεί το πλαίσιο MapReduce για να επιτρέπει στις εταιρείες να διαχειρίζονται τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων σε κλίμακα στο διαδίκτυο. Kubernetes & Το Bigtable είναι και οι δύο σημαντικές πτυχές των δημόσιων λύσεων cloud για πολλές εταιρείες Fortune 500 και χρησιμοποιούνται εκτενώς στην ανάπτυξη λογισμικού επιχειρήσεων.

Διάγραμμα RackSpace του περιβάλλοντος φιλοξενίας ανοιχτού cloudΑυτό το διάγραμμα από το Rackspace δείχνει τη χρήση ενός περιβάλλοντος φιλοξενίας cloud για την υποστήριξη ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου υψηλής κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο cloud VPS για την εξυπηρέτηση αρχείων σε χρήστες μέσω ενός CDN.

Ακολουθώντας το προβάδισμα της Google & Η AWS, εταιρείες όπως η IBM (BlueMix), η Microsoft (Azure) και η Oracle (OCP) παρουσίασαν επίσης σημαντικές δημόσιες υπηρεσίες cloud cloud για τους εταιρικούς πελάτες τους. Πολλές από τις εταιρείες που συνάπτουν συμβάσεις με αυτές τις εταιρείες ξοδεύουν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για εξωτερική ανάθεση δεδομένων, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο υλικού υπολογιστών, ελαστικό λογισμικό ενορχήστρωσης διακομιστή ιστού, προηγμένα πλαίσια βάσεων δεδομένων, μεγάλες σουίτες προγραμμάτων κοινής ωφέλειας και υπηρεσίες που βασίζονται σε API που μπορούν να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες εφαρμογές. Μία από τις κύριες αρχές του δημόσιου cloud είναι ότι οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής έχουν τεράστιους πόρους για ανάπτυξη λογισμικού και διαχείριση κέντρων δεδομένων που είναι πολύ πέρα ​​από αυτό που μπορούν να διαχειριστούν και άλλες εταιρείες Fortune 500 και ότι μπορούν να κάνουν αυτά τα προϊόντα διαθέσιμα σε άλλες εταιρείες στο κλίμακα ως μέρος ενός δικτύου κέντρων δεδομένων cloud με κυριολεκτικά εκατομμύρια διακομιστές rackmount που λειτουργούν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, με την πλατφόρμα AWS DynamoDB, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές με το ίδιο λογισμικό που ανέπτυξε το Amazon.com για την εξυπηρέτηση εκατομμυρίων ταυτόχρονων χρηστών κάθε φορά στον ιστότοπό τους ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι μικρές επιχειρήσεις, οι νεοσύστατες εταιρείες και οι επιχειρηματίες μπορούν στη συνέχεια να διασφαλίσουν την πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία ανάπτυξης και τις εγκαταστάσεις του κέντρου δεδομένων με διαμορφώσεις εξοπλισμού ελίτ με ένα κλάσμα του κόστους που θα χρειαζόταν για να προγραμματίσουν ή να δημιουργήσουν τις ίδιες λύσεις ανεξάρτητα.

Private Cloud Solutions

Οι ιδιωτικές λύσεις cloud μοιάζουν πολύ με ένα παραδοσιακό επιχειρηματικό κέντρο δεδομένων όπου πολλοί διακομιστές web μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης ή από απόσταση στο cloud. Η ιδιωτική αρχιτεκτονική cloud μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά σε μια εταιρεία, για παράδειγμα, όταν πολλοί υπάλληλοι γραφείου μοιράζονται πόρους υπολογιστών για τη διεξαγωγή καθημερινών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των λύσεων cloud γενικά για τις εταιρείες είναι ότι οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής μπορούν να προσφέρουν λύσεις κέντρου δεδομένων με χαμηλότερο συνολικό κόστος ανά έτος από ό, τι η επιχείρηση θα μπορούσε να διαχειριστεί εσωτερικά, με τις σημαντικές επενδύσεις που απαιτούνται για εξοπλισμό, εκπαιδευμένο προσωπικό, άδειες λογισμικού και συνεχείς αναβαθμίσεις εξοπλισμού. Η ιδιωτική αρχιτεκτονική cloud αντιμετωπίζει ιδιαίτερα το ζήτημα της ασφάλειας δεδομένων, όπου πολλές εταιρείες δεν επιθυμούν να επιτρέψουν τη διαχείριση των ευαίσθητων πληροφοριών που βρίσκονται στις βάσεις δεδομένων τους, τις επικοινωνίες μέσω email και το λογισμικό πελατών από εταιρείες τρίτων. Ένα ιδιωτικό σύννεφο μπορεί να δημιουργηθεί από το ίδιο υλικό, τεχνολογία δικτύωσης, λογισμικό διακομιστή ιστού κ.λπ. με ένα δημόσιο σύννεφο με μεγαλύτερους περιορισμούς που έχουν καθοριστεί για την πρόσβαση και τις εγκαταστάσεις των χρηστών. OpenStack, που αναπτύχθηκε αρχικά μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του Rackspace & Η NASA, είναι πολύ δημοφιλής στην ιδιωτική ενορχήστρωση cloud, όπως και το CloudStack και το Apache Mesosphere. Για αποκλειστικές λύσεις λογισμικού, Microsoft, VMware, Mirantis, & Οι παράλληλοι είναι δημοφιλείς πάροχοι λύσεων. Η διαφορά μεταξύ ανοιχτού κώδικα και ιδιόκτητων λύσεων έγκειται κυρίως στα τέλη αδειοδότησης λογισμικού. Παρόλο που πολλοί θεωρούν το Linux ένα «δωρεάν» λειτουργικό σύστημα για διακομιστές ιστού, πολλές από τις κύριες εταιρείες ανάπτυξης πίσω από την ανάπτυξη διανομής Linux όπως το RedHat, το OpenSUSE, & Όλα τα Ubuntu έχουν πακέτα εταιρικού επιπέδου διαθέσιμα για να αγοράσουν εταιρείες για την κατασκευή ιδιωτικών λύσεων cloud που αποτελούν μέρος του κύριου επιχειρηματικού τους μοντέλου, ενώ η δωρεάν έκδοση του λογισμικού περιλαμβάνει συχνά δυνατότητες μείωσης.

Υβριδικές Λύσεις Cloud

Οι υβριδικές λύσεις cloud αντιπροσωπεύουν την αρχιτεκτονική του κέντρου δεδομένων που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό δημόσιων και ιδιωτικών πόρων cloud. Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να διατηρεί ορισμένους διακομιστές στις εγκαταστάσεις και να μισθώνει άλλο υλικό στο cloud, χρησιμοποιώντας πιο προηγμένο λογισμικό που καθορίζεται από λογισμικό δικτύωσης και API για τη δημιουργία εφαρμογών ιστού / κινητών για παλαιότερες βάσεις δεδομένων. Ένα άλλο απλό παράδειγμα μιας υβριδικής επιχειρηματικής λύσης cloud θα ήταν μια εταιρεία που επιλέγει να χρησιμοποιήσει το gMail για λογαριασμούς email εργαζομένων αντί να φιλοξενήσει έναν τοπικό διακομιστή ή χρησιμοποιώντας υπολογιστικά φύλλα και λογισμικό επεξεργασίας κειμένου στο cloud για φθηνότερα συνολικά τέλη αδειοδότησης έναντι εγκαταστάσεων επιτραπέζιου υπολογιστή. Λύσεις φιλοξενίας χωρίς διακομιστές όπως το AWS Lambda υπόσχονται να παρουσιάσουν ένα εντελώς νέο παράδειγμα σε σχεδιασμό εφαρμογών ιστού / κινητών σε κλίμακα, όπου μπορούν να γραφτούν συναρτήσεις που εκτελούνται παράλληλα σύμφωνα με τους κανόνες ενεργοποίησης και υποβάλλονται σε επεξεργασία από έναν απομακρυσμένο διακομιστή Ιστού κατόπιν αιτήματος. Αυτό το μοντέλο υπολογιστών αναφέρεται συχνά ως Function-as-a-Service (FaaS). Ένα άλλο παράδειγμα είναι η αυξανόμενη ενσωμάτωση εφαρμογών μηχανικής μάθησης (ML) και βαθιάς μάθησης (DL) σε εταιρικούς υπολογιστές για να επωφεληθούν από τις τελευταίες εξελίξεις σε νευρικά δίχτυα, αλγόριθμους και τεχνητή νοημοσύνη. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν ήδη αυτές τις υπηρεσίες στην παραγωγή, για παράδειγμα, για να προτείνουν περιεχόμενο ή προϊόντα σε πελάτες με βάση τα ενδιαφέροντά τους και το ιστορικό περιήγησής τους. Το μοντέλο υβριδικού cloud επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν σύνθετες λύσεις που ενσωματώνουν διαφορετικούς πόρους που βρέθηκαν από πολλές εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού και διαδικτυακούς παρόχους υπηρεσιών σε μία ενιαία εφαρμογή ιστού / κινητής τηλεφωνίας σε κλίμακα, εξοικονομώντας συνολικά κόστος επιλέγοντας τους πόρους με τις καλύτερες τιμές. Πολλές εταιρείες ολοκλήρωσης εξειδικεύονται επί του παρόντος στη δημιουργία υβριδικών λύσεων cloud για επιχειρηματικούς πελάτες που τους επιτρέπουν να εκσυγχρονίσουν το παλιό λογισμικό τους, τις πληροφορίες βάσης δεδομένων και την τεχνολογία κέντρων δεδομένων ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.

Διαχείριση Cloud Hosting

Η διαχειριζόμενη cloud hosting είναι πιο οικεία στους σύγχρονους χρήστες κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας και αντιπροσωπεύει κυρίως το φιλτράρισμα των τελευταίων καινοτομιών στον τομέα της πληροφορικής από τις εταιρείες του κλάδου σε πελάτες λιανικής, όπως εκείνοι που χρησιμοποιούν WordPress, Drupal, Magento ή άλλους ιστότοπους CMS στο διαδίκτυο. Η πλειονότητα αυτών των ιστότοπων βασίζεται στη MySQL & PHP, έτσι ώστε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχουν ήδη εκατομμύρια ενεργούς πελάτες στο υλικό του κέντρου δεδομένων τους να έχουν αναπτύξει νέα σχέδια που βελτιστοποιούν αυτές τις πλατφόρμες ειδικά για καλύτερη απόδοση. Ο τομέας της λιανικής φιλοξενίας έχει εντελώς διαφορετικές ανάγκες από τις εταιρείες και συχνά πληρώνει μόνο 10 έως 20 $ το μήνα για ένα πρόγραμμα υπηρεσιών και όχι εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτοί οι πελάτες απλά αναζητούν καλύτερη απόδοση σε μικρούς ιστότοπους που βασίζονται σε CMS και μπορούν να υλοποιηθούν μέσω λύσεων όπως υλικό χαμηλής πυκνότητας, αυξημένη κατανομή πυρήνων CPU & RAM συστήματος, βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση σελίδας ιστότοπου, ολοκληρωμένες υπηρεσίες CDN και αντιστάθμιση φόρτωσης αντίστροφης μεσολάβησης στην κίνηση στο διαδίκτυο. Με πολλούς τρόπους, οι ίδιες οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων λειτουργούν ως πάροχοι υπηρεσιών cloud με προϊόντα Platform-as-a-Service που παρέχονται στους πελάτες τους, παρόλο που όλες οι μεγάλες εταιρείες και οι νεοσύστατες εταιρείες του κλάδου δεν διαχειρίζονται πραγματικά το δικό τους υλικό σε αυτόνομο κέντρα δεδομένων. Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων έχουν μεταβεί στις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών cloud για υλικό, μερικές διαχειρίζονται τον δικό τους εξοπλισμό σε κοινόχρηστα κέντρα συντοπισμού που εδρεύουν σε μεγάλες διεθνείς αγορές μέσων, ενώ γενικά μόνο οι μεγαλύτερες μάρκες έχουν στην πραγματικότητα τα δικά τους συστήματα διακομιστών που βρίσκονται σε κέντρα δεδομένων που ανήκουν ανεξάρτητα από η επιχείρηση. Για πελάτες λιανικής φιλοξενίας ιστοσελίδων, τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud έχουν πολλές νέες δυνατότητες και εργαλεία προγραμματισμού για χρήση με χαμηλό κόστος, επιτρέποντάς τους να ανταγωνίζονται με μεγαλύτερες εταιρείες για την ίδια επιχείρηση στο διαδίκτυο ή να καινοτομούν στο επιχειρηματικό μοντέλο.

Διακομιστές Web Elastic Cloud

Εξ ορισμού, η λέξη «cloud» σημαίνει βασικά ένα απομακρυσμένο κέντρο δεδομένων με χιλιάδες ή εκατομμύρια διακομιστές διαδικτύου rackmount που στεγάζονται μαζί σε μια εγκατάσταση και χρησιμοποιούνται για την παροχή επιχειρηματικών υπηρεσιών στους πελάτες μέσω του Διαδικτύου. Ωστόσο, μια δευτερεύουσα χρήση της λέξης υποδηλώνει επίσης την ανάπτυξη διακομιστών ιστού σε ελαστικά σμήνη που μπορούν να κλιμακωθούν για να παρέχουν υποστήριξη για την κυκλοφορία Ιστού πέρα ​​από αυτό που μπορεί να προσφέρει μια μεμονωμένη μονάδα υλικού. Προηγουμένως, οι διακομιστές ιστού Apache θα υποστήριζαν περίπου 10.000 ταυτόχρονους χρήστες κάθε φορά σε ειδικά μηχανήματα υλικού πριν από τη διακοπή λειτουργίας. Οι διαχειριστές συστημάτων, οι τεχνικοί δικτύου και οι ομάδες προγραμματισμού αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν μια σειρά διαφορετικών λύσεων για να παρακάμψουν αυτό το όριο, ουσιαστικά μέχρι να αλλάξει η βιομηχανία με την εισαγωγή της ελαστικής τεχνολογίας διακομιστή ιστού cloud, κυρίως από την AWS & Χώρος ραφιών. Ακόμα και τώρα υπάρχουν μόνο λίγες μεγάλες πλατφόρμες λογισμικού που παρέχουν ελαστική δυνατότητα ενορχήστρωσης διακομιστή ιστού που είναι συγκρίσιμη με την πλατφόρμα AWS EC2 και οι περισσότερες από αυτές είναι κατασκευασμένες γύρω από το Kubernetes, το οποίο διατέθηκε μόνο στο κοινό με πρότυπα αδειοδότησης ανοιχτού κώδικα γύρω στο 2014- 15. Σχεδόν όλες οι διαθέσιμες ελαστικές πλατφόρμες διακομιστή ιστού χρησιμοποιούν την εικονικοποίηση κοντέινερ, κυρίως χρησιμοποιώντας το Docker, με τα κοντέινερ να εκτελούν ένα micro-OS όπως Rancher, CoreOS, VMware Photon ή Microsoft Nano Server σε παραγωγή. Όπως και οι πλατφόρμες VPS, τα κοντέινερ περιλαμβάνουν έναν κοινόχρηστο πυρήνα OS που περιλαμβάνει τα εικονικά προγράμματα οδήγησης κ.λπ. που απαιτούνται για τη λειτουργία των συστημάτων, αλλά ενώ ένα VPS θα καταναλώνει συχνά 2-3 GB ελάχιστα σε μια εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος, τα αρχεία micro-OS που είναι εγκατεστημένα σε κοντέινερ μπορούν ακόμη και να είναι λιγότερο από 50 MB. Αυτό καθιστά τους διακομιστές που βασίζονται σε κοντέινερ σε θέση να ξεκινήσουν σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο στην παραγωγή. Οι ελαστικοί διακομιστές συμπλέγματος μπορούν στη συνέχεια να προγραμματιστούν με πόρους υλικού για αυτόματη εκκίνηση για την υποστήριξη της ζήτησης κίνησης ιστού. Αυτές οι πλατφόρμες περιλαμβάνουν επίσης προηγμένο λογισμικό για συγχρονισμό της βάσης δεδομένων και των αρχείων αποθήκευσης εφαρμογών ιστού / κινητών σε πολλές ταυτόχρονες εμφανίσεις.

Διάγραμμα εξισορρόπησης φορτίου AWSΑυτό το διάγραμμα από Υπηρεσίες Web Amazon (AWS) δείχνει τη χρήση της ελαστικής εξισορρόπησης φορτίου με συστάδες διακομιστών σε περιβάλλον φιλοξενίας cloud χρησιμοποιώντας ένα CDN & Αποθήκευση S3 για βελτιστοποίηση της απόδοσης του ιστότοπου.

Συνεχής καινοτομία πλατφόρμας & Εργαλεία ανάπτυξης

Επειδή το cloud web hosting είναι μια τόσο νέα και ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία, πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και ανεξάρτητοι εκδότες ιστού αναζητούν μια εταιρεία με ισχυρό ρεκόρ συνεχούς καινοτομίας πλατφόρμας. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την υποστήριξη των πιο προηγμένων διαδικτυακών προτύπων, γλωσσών προγραμματισμού και πλαισίων βάσεων δεδομένων στο διαδίκτυο, ειδικά για νεοσύστατες εταιρείες που αναπτύσσουν τον δικό τους κώδικα με νέα λειτουργικότητα για τους πελάτες. Συνιστάται στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις να εξετάσουν πού θέλουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να τοποθετηθούν ανταγωνιστικά τουλάχιστον τρία χρόνια στο μέλλον και στη συνέχεια να καταρτίσουν ένα αναπτυξιακό σχέδιο που αυξάνει τις πωλήσεις και την παραγωγικότητα μειώνοντας παράλληλα το συνολικό κόστος μέσω της καινοτομίας. Πολλές μικρές επιχειρήσεις αναζητούν πρόσβαση στα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούνται σήμερα από τις μεγαλύτερες εταιρείες για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα στις λειτουργίες και να προκαλέσουν αυτές τις εταιρείες για μερίδιο αγοράς. Οι νεοσύστατες εταιρείες με τις δικές τους ομάδες προγραμματισμού έχουν τη δυνατότητα να διαταράξουν τα καθιερωμένα επιχειρηματικά μοντέλα ή ακόμη και να δημιουργήσουν εντελώς νέα μέσα επικοινωνίας. Οι εταιρείες φιλοξενίας cloud ειδικεύονται στην τοποθέτηση εργαλείων προγραμματισμού στα χέρια προγραμματιστών, ώστε να μπορούν να δημιουργούν καινοτόμες εφαρμογές και να εγκαινιάζουν νέες υπηρεσίες στο κοινό.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Οι ιστότοποι και οι εφαρμογές “Big data” κωδικοποιούνται όλο και περισσότερο γύρω από νέα πλαίσια βάσεων δεδομένων όπως MongoDB, Amazon Aurora, & Redis σχεδιασμένο για υποστήριξη συμπλέγματος cloud για καλύτερη απόδοση σε κλίμακα από το MySQL. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν Το μεγάλο ερώτημα της Google για αναλυτικά στοιχεία.

Ελαστική ενοποίηση διακομιστή Ιστού & Επεκτασιμότητα

Οι ελαστικοί διακομιστές ιστού αποτελούν βασικό συστατικό της επεκτασιμότητας, όχι μόνο για εταιρικές εταιρείες, αλλά και για λιτές εταιρείες εκκίνησης που πρέπει να κλιμακώσουν τις υπηρεσίες γρήγορα με βάση τη ζήτηση των χρηστών και τις επενδύσεις κεφαλαίου. Η έλευση της εποχής των φορητών υπολογιστών για κινητά έχει αλλάξει σημαντικά το τοπίο της φιλοξενίας, του προγραμματισμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων, όπου πολλές εφαρμογές για κινητά βασίζονται σε σχέδια φιλοξενίας cloud αποκλειστικά για λειτουργίες. Η ελαστική ενοποίηση διακομιστή ιστού επιτρέπει στους διαχειριστές συστημάτων να προγραμματίζουν πόρους για την κάλυψη της ζήτησης των καταναλωτών. Για παράδειγμα, όταν η κυκλοφορία ιστού αυξάνεται κατά τις ώρες του Σαββατοκύριακου, τις αργίες, τις ειδικές προσφορές ή τις καμπάνιες μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, οι επιχειρήσεις μπορούν απλώς να ορίσουν συγκεκριμένες παραμέτρους για τη μηχανή ενορχήστρωσης συμπλέγματος και το λογισμικό θα κλιμακώσει αυτόματα τις παρουσίες διακομιστών ιστού στην παραγωγή για να καλύψει τη ζήτηση. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας σύννεφων προσφέρουν ελαστική ενορχήστρωση διακομιστή ιστού με μια προσέγγιση “pay-as-you-go” στη χρέωση, οπότε αντί να χρειάζεται να υπερεκτιμήσετε ειδικό υλικό διακομιστή ιστού για αιχμές κίνησης που θα παραμείνουν αδρανείς όταν δεν χρησιμοποιούνται, η επιχείρηση πληρώνει απλώς το ακριβές ποσό των πόρων που απαιτούνται. Αυτή η μέθοδος χρέωσης μπορεί να ισχύει για τη χρήση της CPU, το εύρος ζώνης ή τον συνολικό αριθμό παρουσιών διακομιστή που αναπτύσσονται ανάλογα με το σχέδιο υπηρεσίας φιλοξενίας cloud. Πολλά διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας cloud που στοχεύουν ιστότοπους CMS όπως το WordPress & Το Drupal στον τομέα της λιανικής δεν προσφέρει καθόλου ελαστική ενορχήστρωση διακομιστή ιστού στις πλατφόρμες τους.

Στιγμιότυπα στοίβας λογισμικού & Εικόνες δίσκου

Μια άλλη σημαντική καινοτομία στα σχέδια φιλοξενίας cloud είναι η δυνατότητα παροχής διακομιστών ιστού από στιγμιότυπα στοίβας λογισμικού και εικόνες δίσκου που μπορούν να επιταχύνουν πάρα πολύ τους χρόνους ανάπτυξης ιστού και διαχείρισης συστήματος. Μια στοίβα λογισμικού διακομιστή ιστού αποτελείται από το λειτουργικό σύστημα (Windows / Linux), το πλαίσιο διακομιστή ιστού (Apache, Nginx, IIS), τις επεκτάσεις γλώσσας προγραμματισμού (PHP, Python, Java, RoR, Perl κ.λπ.) και τη βάση δεδομένων πλαίσιο (MySQL, PostgreSQL, MSSQL, MariaDB, MongoDB, κ.λπ.). Επιπλέον, μπορεί να εγκατασταθεί ένα πακέτο διακομιστή email, αν και γενικά αυτά περιλαμβάνονται στο Apache & IIS, μαζί με άλλη υποστήριξη πρωτοκόλλου μεταφοράς αρχείων. Οι προγραμματιστές Web εγκαθιστούν έπειτα ένα σενάριο ιστού όπως το WordPress, το Drupal, το Magento κ.λπ. πάνω από τα άλλα επίπεδα λογισμικού, ανεβάζοντας τα απαιτούμενα αρχεία πολυμέσων όπως εικόνες, ήχο, βίντεο κ.λπ. για τη δημιουργία ιστοσελίδων κυρίως με HTML, CSS, & JavaScript για χρήση σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στην πράξη, υπάρχουν χιλιάδες ανοιχτού κώδικα CMS, CRM, blog, ηλεκτρονικό εμπόριο, wiki, φόρουμ, & scripts helpdesk που μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο ή σε αρχεία όπως το Softaculous. Αυτό που επιτυγχάνει τα στιγμιότυπα διακομιστή ιστού επιτρέπει στους προγραμματιστές να εγκαταστήσουν την πλήρη στοίβα λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας σειράς γλώσσας προγραμματισμού και μορφών βάσης δεδομένων, μαζί με το σενάριο ιστού σε ένα πλήρες πακέτο. Με τη γραμμή εντολών και ένα αποθετήριο Git, αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε δευτερόλεπτα και όχι ώρες ή ημέρες, οδηγώντας σε μια πολύ πιο αποτελεσματική διαδικασία ανάπτυξης ιστού. Η χρήση εικόνων δίσκου μπορεί επίσης να αυτοματοποιηθεί για ανάπτυξη σε κοντέινερ για σύνθετες εφαρμογές ιστού / κινητών σε ελαστικές κατασκευές διακομιστή ιστού.

Λύσεις Caching υψηλής κυκλοφορίας & Ισορροπία φορτίου

Μία από τις πιο δημοφιλείς νέες δυνατότητες που διατίθενται σε διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud για ιστότοπους που βασίζονται σε CMS είναι η εφαρμογή νέων δυνατοτήτων προσωρινής αποθήκευσης ιστοσελίδας και εξισορρόπησης φόρτου δικτύου σε προϊόντα PaaS που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα μέσω της ενσωμάτωσης cPanel. Η χρήση του Nginx ανεξάρτητα και με διακομιστές Apache είναι δημοφιλής επειδή παρέχει εξισορρόπηση φόρτου αντίστροφης μεσολάβησης σε αιτήματα δικτύου, καθώς και βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση αιτημάτων συστήματος που επιτρέπουν στους ιστότοπους να κλιμακώνονται για να υποστηρίζουν περισσότερους χρήστες στο ίδιο υλικό. Μια άλλη δημοφιλής λύση είναι η εγκατάσταση του Varnish Cache για βελτιωμένη προσωρινή αποθήκευση ιστοσελίδων. Τα περισσότερα από τα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας cloud που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του ιστότοπου CMS και άλλων ιστότοπων CMS προσφέρουν λύσεις Nginx και Varnish Cache που έχουν ενσωματωθεί σε μια στοίβα λογισμικού διακομιστή ιστού σε χρήστες λιανικής χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν το λογισμικό ανεξάρτητα. Άλλα εργαλεία προσωρινής αποθήκευσης ιστοσελίδων που είναι κοινά σε διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud είναι το Memcached, APC, & OPcache, αν και αυτά μπορούν συχνά να ενεργοποιηθούν ως επεκτάσεις PHP στο cPanel σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Η χρήση του Redis σε διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud γίνεται επίσης πιο κοινή. Το HHVM είναι μια μηχανή χρόνου εκτέλεσης για PHP που αναπτύχθηκε από το Facebook και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της απόδοσης των ιστότοπων CMS. Τα προϊόντα Platform-as-a-Service που προσφέρουν αυτά τα βοηθητικά προγράμματα προεγκατεστημένα σε μια στοίβα λογισμικού διακομιστή ιστού μπορούν να εξοικονομήσουν κυριολεκτικά χιλιάδες δολάρια στο κόστος διαχείρισης συστημάτων για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και να επιταχύνουν σημαντικά τις ταχύτητες φόρτωσης της σελίδας ιστότοπου CMS. Η συμπερίληψη ενός δωρεάν λογαριασμού CDN όπως το CloudFlare ή το SiteLock βρίσκεται επίσης συνήθως σε διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud.

Κατανομή πόρων συστήματος & Διακομιστές χαμηλής πυκνότητας

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας σύννεφων web βελτιώνουν την απόδοση για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων είναι η αύξηση της κατανομής των πόρων του συστήματος, ώστε να περιλαμβάνει πιο αφοσιωμένους πυρήνες CPU, RAM, & ταυτόχρονες διαδικασίες εισόδου / εξόδου που επιτρέπονται βάσει κοινών προγραμμάτων φιλοξενίας. Με αυτόν τον τρόπο, το διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας cloud έχει διαμορφωθεί όπως ένας λογαριασμός VPS και θα περιλαμβάνει διάφορα επίπεδα με αυξανόμενες ποσότητες πυρήνων CPU και RAM συνδεδεμένη με την τιμή. Πολλές από τις σημαντικότερες μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων χρησιμοποιούν αυτές τις δυνατότητες, μαζί με premium υλικό και χαμηλή πυκνότητα λογαριασμών σε υλικό για τη βελτίωση της απόδοσης των ιστότοπων που βασίζονται σε CMS. Πολλοί ιστότοποι CMS καταναλώνουν πολλούς πόρους διακομιστή ιστού κατά την εκτέλεση και συνήθως περιορίζονται στη λειτουργία με περίπου 512 MB μνήμης RAM σε κοινόχρηστους κεντρικούς υπολογιστές. Κατά την αύξηση της ειδικής μνήμης RAM & Πυρήνες CPU, το CMS έχει περισσότερους πόρους συστήματος για να φορτώνει σελίδες πιο γρήγορα και αυτό μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο μέσω της αποτελεσματικής χρήσης των υπηρεσιών προσωρινής αποθήκευσης ιστοσελίδων. Η χαμηλότερη πυκνότητα λογαριασμού στο υλικό υπόσχεται περίπου 80% λιγότερους καταχωρημένους τομείς στον ίδιο διακομιστή ιστού από ό, τι βρίσκεται στα περισσότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Επομένως, αντί να εκτελείται ένας ιστότοπος CMS με 10.000 ή περισσότερους τομείς που φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή ιστού και υποφέρει από χαμηλότερη απόδοση όταν η επισκεψιμότητα ιστού σε όλους τους αυξάνεται ταυτόχρονα, το webhost θα περιορίσει τον αριθμό τομέα σε 1500-2000 στο ίδια διαμόρφωση υλικού, που οδηγεί σε καλύτερους χρόνους απόκρισης και γρηγορότερες συνολικές ταχύτητες επεξεργασίας. Δεδομένου ότι αυτά τα σχέδια διαμορφώνονται επίσης σε premium υλικό σε σύγκριση με τα κοινά προγράμματα φιλοξενίας που υποβιβάζονται σε παλαιότερα μηχανήματα, οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορούν να πουλήσουν τα σχέδια με λίγα δολάρια περισσότερο ανά μήνα σε ένα διαχειριζόμενο πλαίσιο cloud. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό με κάποιους τρόπους, είναι ένας εγγυημένος τρόπος βελτίωσης της απόδοσης CMS φθηνά και μια κύρια πτυχή πολλών σύγχρονων προγραμμάτων διαχείρισης φιλοξενίας cloud που προσφέρονται από τις μεγάλες μάρκες.

Ανάλυση επισκεψιμότητας ιστού & Χρέωση “Πληρωμή καθώς πηγαίνετε”

Η προηγμένη ανάλυση δεδομένων είναι εξαιρετικά σημαντική για εταιρικές εταιρείες και εταιρείες μέσων που ξοδεύουν πολλά χρήματα για διαφημίσεις, πωλήσεις & εμπορία. Τα αναλυτικά δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αναζήτηση μέσω πόρων «μεγάλων δεδομένων», όπως ο τεράστιος αριθμός πληροφοριών πελατών που διατηρούνται στο αρχείο από μεγάλες εταιρείες. Τα δεδομένα ανάλυσης παρέχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με την επισκεψιμότητα ιστότοπων σε κατόχους ιστότοπων σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της γεωγραφικής τοποθεσίας των χρηστών τους, του χρόνου παραμονής τους στον ιστότοπο, του αριθμού των σελίδων που επισκέπτονται ανά περίοδο σύνδεσης και ποιο περιεχόμενο είναι το πιο δημοφιλές στους επισκέπτες. Αυτά τα δεδομένα μπορούν στη συνέχεια να φιλτραριστούν με διαφορετικούς τρόπους για τη λήψη αποφάσεων διαχείρισης σχετικά με τις λειτουργίες της εταιρείας. Η ανάλυση δεδομένων μπορεί να είναι πολύ σημαντική για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αναφέροντας ποια προϊόντα ή προσφορές είναι πιο δημοφιλή στους καταναλωτές. Τα “Big Query” και τα Εργαλεία για Webmasters της Google είναι οι ηγέτες σε αυτόν τον τομέα, αλλά πολλές εξειδικευμένες εταιρείες καινοτομούν στον τομέα, ειδικά στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε εταιρείες μάρκετινγκ και προηγμένες αναλύσεις σε εταιρικές εταιρείες. Πολλά από τα ίδια εργαλεία παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για ιστότοπους μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν από εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην ανάπτυξη χρέωσης “pay-as-you-go” σε πελάτες με βάση την πραγματική κατανάλωση πόρων ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής για κινητά. Μερικές φορές είναι πιο λογικό για μεγάλους ιστότοπους να εξοικονομούν χρήματα σε ειδικά προγράμματα διακομιστών χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό φιλοξενίας cloud με μια προσέγγιση “pay-as-you-go” για τη χρήση της CPU, το εύρος ζώνης κ.λπ., αλλά πολλοί ιστότοποι μικρών επιχειρήσεων μπορούν πραγματικά να αποθηκεύσουν περισσότερα πηγαίνοντας με ένα πρόγραμμα διαχείρισης φιλοξενίας cloud με σταθερή τιμή. Δεδομένου ότι πολλά από τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας cloud για τον τομέα λιανικής διαθέτουν επίπεδο επιπέδου για λογαριασμούς παρόμοιους με τα προγράμματα VPS, συνιστάται για μικρούς ιστότοπους να παραμείνουν σε αυτήν την προσέγγιση, εκτός εάν απαιτούν πόρους προγραμματιστή για πιο προηγμένες ελαστικές πλατφόρμες διακομιστών.

Ασφάλεια δεδομένων & Ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Η ασφάλεια δεδομένων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο των σχεδίων φιλοξενίας ιστού cloud για κάθε επιχείρηση ή εκδότη ιστού που χρησιμοποιεί την υπηρεσία με βάση δεδομένων. Η επιτακτική ανάγκη προστασίας των προσωπικών πληροφοριών των εγγεγραμμένων χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών πρόσβασης και των οικονομικών δεδομένων, είναι ακόμη πιο σημαντική για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης απαιτούν πλέον κρυπτογράφηση όλων των ιστοσελίδων από πιστοποιητικά SSL / TLS ή ο ιστότοπος θα επισημανθεί ως “μη ασφαλής”. Η πλειοψηφία της ασφάλειας του δικτύου και του διακομιστή ιστού παραμένει στα χέρια του webhost για τα περισσότερα σχέδια φιλοξενίας cloud, με εξαίρεση την παροχή ιδιωτικών cloud “bare metal”. Οι κάτοχοι ιστότοπων εξακολουθούν να είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση της ασφάλειας της πλατφόρμας διατηρώντας τα εγκατεστημένα σενάρια, τις ενότητες, τα πρόσθετα και τα θέματα ενημερωμένα με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας. Αναζητήστε προγράμματα φιλοξενίας σύννεφων που περιλαμβάνουν λογισμικό προστασίας από ιούς, αυτοματοποιημένες ανιχνεύσεις κακόβουλου λογισμικού, προστασία από επίθεση brute-force σε επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σύνδεσης, δυνατότητες anti-DDoS σε σχέδια CDN και μαύρη λίστα IP για γνωστούς ιστότοπους ανεπιθύμητων μηνυμάτων, καθώς όλα αυτά θεωρούνται βιομηχανικά απαιτήσεις. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο πλεονέκτημα εάν παρέχονται δωρεάν με λογαριασμό φιλοξενίας cloud. Διαφορετικά, ένας ιστότοπος επιχείρησης θα πρέπει να τις εφαρμόσει ανεξάρτητα, είτε μέσω του CMS είτε ενός τρίτου φορέα παροχής υπηρεσιών. Συνιστώνται ιδιαίτερα προγράμματα φιλοξενίας cloud που επιτρέπουν τη χρήση στιγμιότυπων διακομιστή για σκοπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, καθώς διευκολύνουν την ανάκτηση δεδομένων και τη γρήγορη επιστροφή στο διαδίκτυο σε περίπτωση προβλημάτων.

Εξυπηρέτηση πελατών & Τεχνική υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη με ένα κέντρο δεδομένων δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο θα μπορούσε να είναι, καθώς υπάρχουν πολλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών που περιλαμβάνουν προσωπικό πωλήσεων, χειριστές τηλεφώνου, εργαζόμενους σε συνομιλίες και άτομα που πληρώνονται για να απαντήσουν σε αιτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό να μιλήσετε με τους τεχνικούς υπεύθυνους που διαχειρίζονται τους διακομιστές Ιστού απευθείας με μια μεγάλη εταιρεία. Τα περισσότερα αιτήματα υποστήριξης χρηστών σχετίζονται με διαμορφώσεις διακομιστή ιστού, ζητήματα χρέωσης ή μη αναμενόμενα προβλήματα όπως ο χρόνος διακοπής λειτουργίας της εταιρείας. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε τεχνική υποστήριξη σε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων να βοηθήσουν στην αποσφαλμάτωση προβλημάτων σεναρίων στην ανάπτυξη ιστού, αλλά όταν μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση αυτών των ζητημάτων, μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια στη διαδικασία. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν προσφέρουν καθόλου τεχνική υποστήριξη στους πελάτες, κάτι που μπορεί να είναι απογοητευτικό, ενώ άλλες ιστοσελίδες απαιτούν μεγάλη αναμονή στο τηλέφωνο για να μιλήσουν με το προσωπικό ή να μην απαντήσουν σε email τεχνικής υποστήριξης αρκετά γρήγορα ώστε να είναι σχετικά. Επομένως, εάν είναι δυνατόν να βρεθεί μια εταιρεία με έμπειρο προσωπικό υποστήριξης πελατών που μπορεί να βοηθήσει στην αποσφαλμάτωση προβλημάτων ιστότοπου που σχετίζονται με τις διαμορφώσεις διακομιστή γρήγορα και με φιλικό τρόπο, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης ιστού, επηρεάζοντας την επιλογή μεταξύ των εταιρειών. Το κατά πόσον οι περισσότεροι χρήστες δίνουν προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών στην φιλοξενία ιστοσελίδων σε σχέση με άλλα κριτήρια, ωστόσο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσωπικές προτιμήσεις και την εμπειρία ως προς το πόσο αναμένεται συνολικά.

Συμπέρασμα – Τελικές σκέψεις για την επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή Ιστού Cloud

Η εξωτερική ανάθεση επιχειρηματικών κέντρων δεδομένων βασίζεται σε δημόσια / ιδιωτικά / υβριδικά μοντέλα cloud, διαχειριζόμενα σχέδια cloud για τον τομέα λιανικής και οι ελαστικές πλατφόρμες διακομιστών ιστού στοχεύουν συχνά διαφορετικούς τομείς της αγοράς και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με διαφορετικούς στόχους στην ανάπτυξη ιστότοπων, αλλά πολλά από αυτά τα σχέδια εξακολουθούν να βασίζεται στις ίδιες λύσεις υλικού και λογισμικού. Τα σχέδια φιλοξενίας cloud κάνουν τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρικές εταιρείες στον κόσμο για υποστήριξη εφαρμογών ιστού / κινητών σε κλίμακα, διαθέσιμα ακόμη και στις μικρότερες εταιρείες με προσιτές τιμές έκπτωσης ή με μια προσέγγιση “pay-as-you-go” στη χρέωση. Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας cloud, η αρχιτεκτονική του κέντρου δεδομένων, το υλικό του διακομιστή ιστού και η καινοτομία στοίβας λογισμικού του παρόχου υπηρεσιών συνδυάζονται για να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά στον προσδιορισμό μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών υπηρεσίας. Συνιστάται στις μικρές επιχειρήσεις και στις νεοσύστατες εταιρείες να επιλέξουν το πρόγραμμα φιλοξενίας cloud που παρέχει τον πιο ισχυρό προγραμματισμό & εργαλεία ανάπτυξης και, στη συνέχεια, εκμεταλλευτείτε αυτά τα μοναδικά βοηθητικά προγράμματα πλατφόρμας για να δημιουργήσετε νέες, καινοτόμες λύσεις ιστού / κινητών με βάση τις δικές τους απαιτήσεις έργου. Τα ελαστικά πλαίσια διακομιστών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κλιμάκωση δημοφιλών ιστότοπων και εφαρμογών για κινητά, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των υψηλότερων επιπέδων επισκεψιμότητας ιστού.

Κατά τη λήψη της τελικής απόφασης μεταξύ των σχεδίων φιλοξενίας cloud στο web, θυμηθείτε να συγκρίνετε:

 • Η διαφορά μεταξύ δημόσιου, ιδιωτικού, & υβριδική αρχιτεκτονική πλατφόρμας cloud
 • Οι ποικιλίες των διαχειριζόμενων cloud και ελαστικών πλαισίων διακομιστή ιστού
 • Η μέθοδος χρέωσης που εφαρμόζεται από τον πάροχο υπηρεσιών στη σύμβαση
 • Το πρόσθετο εισόδημα που μπορεί να κερδηθεί ή να εξοικονομηθεί μέσω των πόρων
 • Το επίπεδο καινοτομίας πλατφόρμας & προηγμένη λειτουργικότητα έναντι ανταγωνιστών

Συνολικά, πολλή επιλογή μεταξύ των προγραμμάτων φιλοξενίας cloud εξαρτάται από την κλίμακα του διαδικτύου ή της εφαρμογής για κινητά, την πολυπλοκότητα των απαιτήσεων προγραμματισμού, το μέγεθος της ομάδας ανάπτυξης, τις προσδοκίες του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και τον διαθέσιμο προϋπολογισμό δαπανήθηκε για την απόκτηση πόρων. Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που αναβαθμίζουν από κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, η εφαρμογή εξισορρόπησης φόρτου δικτύου και προηγμένης προσωρινής αποθήκευσης σελίδων θα βελτιώσει άμεσα την απόδοση CMS, ειδικά εάν βασίζεται σε χαμηλής πυκνότητας, υψηλής ποιότητας υλικό. Οι ελαστικές υπηρεσίες cloud πρέπει να είναι τιμή σε σύγκριση με το κόστος ενός αποκλειστικού διακομιστή διαδικτύου, ενώ τα διαχειριζόμενα σχέδια cloud ανταγωνίζονται οικονομικά με την επένδυση που απαιτείται για την ανάπτυξη λύσεων φιλοξενίας με Nginx, Varnish Cache, Memcached, & HHVM ανεξάρτητα. Οι διαχειριζόμενοι υπολογιστές cloud συνήθως επικεντρώνονται στο να είναι ανταγωνιστικοί ως προς τις τιμές με κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ή VPS και μπορεί να παρέχουν κέρδη ταχύτητας στις φορτώσεις σελίδων μέσω βελτιστοποιημένου υλικού, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν μια παρουσία ενός διακομιστή με κίνηση όπως σε ελαστικές πλατφόρμες συμπλέγματος. Οι προσεγγίσεις “Πληρωμή καθώς πηγαίνετε” μπορεί στην πραγματικότητα να είναι πιο δαπανηρές για μικρούς ιστότοπους εάν το CMS ή ο κωδικός ιστότοπου δεν είναι πλήρως βελτιστοποιημένος πριν ξεκινήσετε στην πλατφόρμα cloud. Στην πράξη, είναι η απαιτούμενη υποστήριξη διαδικτυακής κίνησης, η ανάγκη για προηγμένα εργαλεία προγραμματισμού και η συνολική τιμή ενός προγράμματος φιλοξενίας σύννεφων σε σύγκριση με τους δημοσιονομικούς περιορισμούς που θα κάνουν τον τελικό προσδιορισμό του σχεδίου φιλοξενίας σύννεφων που θα επιλέξει για οποιοδήποτε έργο.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me