Αξιολόγηση και αξιολόγηση Weebly 2018

Είναι ο Weebly ένας καλός δημιουργός ιστότοπων; Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση Weebly με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, παράπονα, προτεινόμενη χρήση, συχνές ερωτήσεις, & περισσότερα για να μάθετε!


Αναθεώρηση δημιουργού ιστοτόπου Weebly

Γουέμπλι

www.weebly.com

Συμβατό με ηλεκτρονικό εμπόριο:Ναί
Φιλικό προς κινητά:Ναί
Δωρεάν δοκιμή:Ναί
Σέρνω & πτώση:Ναί
# προτύπων:30+
Φιλικό SEO:Ναί
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:30 μέρες

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Το Weebly είναι ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων που έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης και διαθέτει δυνατότητες που επιτρέπουν το blogging και το ηλεκτρονικό εμπόριο. Δημιουργήθηκε το 2006 και έκτοτε έχει αυξηθεί σε πάνω από 40 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Το Weebly έχει επίσης πολύ καλή δημόσια φήμη. Το 2007 το Weebly κατατάχθηκε ως ένας από τους 50 καλύτερους ιστότοπους από το περιοδικό TIME Magazine και έχει επίσης εμφανιστεί στο περιοδικό The Wall Street Journal, το Newsweek και το Entrepreneur Magazine μεταξύ άλλων κορυφαίων εκδόσεων. Τον Οκτώβριο του 2015, η Weebly κυκλοφόρησε μια βελτιωμένη έκδοση της πλατφόρμας που ονομάζεται Weebly Carbon, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να προσθέσει πρόσθετα μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Συνιστούμε τη Weebly ως έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Είναι φιλικό προς το χρήστη, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που οι επαγγελματίες προγραμματιστές ιστού μπορούν να εκτιμήσουν επειδή προσφέρει ευελιξία, όπως αλλαγή προτύπων, δυνατότητα επεξεργασίας των κωδικών CSS / HTML και εξαγωγή του ιστότοπού σας. Το Weebly είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις, προσωπικούς ιστότοπους και διαδικτυακά καταστήματα βασικής έως μέσης κυκλοφορίας.

Γιατί να επιλέξετε Weebly:

 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης είναι αρκετά εύκολο στη χρήση
 • Έχει τη δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων από τον ιστότοπό σας μέσω αρχείου zip
 • Δυνατότητα επεξεργασίας κωδικών CSS / HTML που επιτρέπει την πραγματική προσαρμογή των προτύπων
 • Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης επειδή οι ιστότοποι είναι βελτιστοποιημένοι για τη φιλοξενία τους
 • Ανταγωνιστικές τιμές
 • Οι ιστότοποι αποκρίνονται αυτόματα σε κινητές συσκευές
 • Χρήσιμη υποστήριξη πελατών μέσω συνομιλίας, email και τηλεφώνου
 • Βελτιωμένες επιλογές προτύπων που είναι μοντέρνες και μοντέρνες
 • Χρήσιμη διαδικασία ενσωμάτωσης και προ-σχεδιασμένες διατάξεις σελίδων για να βοηθήσετε όσους είναι νέοι
 • Εντυπωσιακή εφαρμογή για κινητά διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Η προσαρμογή προτύπων θα είναι δύσκολη αν δεν καταλαβαίνετε CSS / HTML
 • Ο σχεδιασμός του blog είναι λίγο πρωτόγονος και χρειάζεται βελτίωση
 • Εάν επιλέξετε το δωρεάν πρόγραμμα, ο ιστότοπός σας θα χρησιμοποιεί τον τομέα της Weebly
 • Αργή εισαγωγή νέων δυνατοτήτων

Η κατώτατη γραμμή:

Η Weebly είναι ένας από τους καλύτερους και πιο συμπαγείς δημιουργούς ιστότοπων στην αγορά σήμερα. Επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή του ιστότοπού σας μέσω της χρήσης CSS / HTML. Αυτό μπορεί να μην είναι συναρπαστικό νέο για όσους είναι νέοι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, αλλά η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης του Weebly αντιστοιχεί σε αυτό. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να επιτευχθούν με τις προκατασκευασμένες ή προ-σχεδιασμένες δυνατότητες αυτής της πλατφόρμας. Η τιμολόγηση είναι πολύ συγκρίσιμη με τους ανταγωνιστές της όπως οι Wix, Squarespace και SiteBuilder. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό ιστότοπο / ιστολόγιο, ένα βασικό διαδικτυακό κατάστημα ή έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων, τότε το Weebly θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Δεδομένου ότι σχετίζεται με τη λειτουργικότητα, το Weebly είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Δεδομένου ότι σχετίζεται με την ευελιξία και την προσαρμογή, μπορεί να χρειαστείτε κάποια βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει HTML, αλλά ακόμη και με αυτό, το Weebly εξακολουθεί να αξίζει σοβαρή εξέταση.

Κουπόνι ειδικής προσφοράς Weebly

Ας ξεκινήσουμε να χτίζουμε!

Το Weebly σάς επιτρέπει να εγγραφείτε δωρεάν, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε γρήγορα τον δικό σας ιστότοπο.

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων για τον δημιουργό ιστότοπων Weebly

Γνώμη ειδικών – Η αναθεώρησή μας στο Weebly

Ο Weebly ιδρύθηκε το 2006 από τους David Rusenko, Chris Fanini και Dan Veltri που ήταν όλοι νέοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Penn State εκείνη την εποχή. Η ιδέα για το Weebly προήλθε από μία από τις απαιτήσεις του Penn State, δηλαδή ότι κάθε μαθητής διατηρεί ένα χαρτοφυλάκιο Διαδικτύου. Το τρίο αποφάσισε να δημιουργήσει ένα λογισμικό που θα απλοποιούσε τη διαδικασία δημιουργίας ενός ιστότοπου και η ιδιωτική beta του ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2006. Το 2008 η εταιρεία ξεκίνησε τους λογαριασμούς της «Pro» και ανακοίνωσε ότι έφτασαν το ορόσημο ενός εκατομμυρίου χρηστών. Σήμερα, διαθέτουν περισσότερους από 40 εκατομμύρια χρήστες και μετράνε. Το Google Chrome διαθέτει το Weebly στο Chrome web store στην ενότητα Utilities και το Weebly ήταν στην πραγματικότητα μία από τις πρώτες εφαρμογές που παρουσιάστηκαν όταν ξεκίνησε το Chrome web store. Οι Business Insider, InGeek και Vikitech ανέφεραν όλοι το Weebly ως μία από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές για το Google Chrome. Η Weebly εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο με γραφεία στο Βερολίνο και μέλη της ομάδας σε όλο τον κόσμο.

Σχέδια & Χαρακτηριστικά – Ποιο είναι κατάλληλο για μένα?

Ουσιαστικά, η Weebly έχει 5 διαφορετικά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Τέσσερα είναι πληρωμένα προγράμματα και το ένα είναι δωρεάν. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων, η δωρεάν επιλογή δεν αποτελεί μεγάλη επιλογή, καθώς ο δωρεάν ιστότοπος θα εμφανίζει μια διαφήμιση banner Weebly και το κάτω μέρος του ιστότοπού σας και δεν θα μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα. Εάν χρησιμοποιείτε το δωρεάν πρόγραμμα, θα σας δοθεί ένας υποτομέας όπως το www.yoursite.weebly.com. Εάν θέλετε απλώς έναν ιστότοπο δοκιμής ή δοκιμής, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν θέλετε κάτι πιο επαγγελματικό, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή τους, Starter, Pro, Business και Performance. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό όλων των πληρωμένων προγραμμάτων είναι ότι η Weebly προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για ένα έτος και πίστωση για το Google Ads. Εκτός από αυτό κάθε σχέδιο προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά που εξηγούν τη διαφορά τιμής.

Προγράμματα επί πληρωμή:
Ετήσια συνδρομή:
Συγκρίνω:
Μίζα8,00 $ / μήνα
Υπέρ12,00 $ / μήνα
Επιχείρηση25,00 $ / μήνα
Εκτέλεση49,00 $ / μήνα

Μίζα: Οι δύο βασικές δυνατότητες που διαφοροποιούν αυτό το σχέδιο από το δωρεάν πρόγραμμα είναι ότι με το πρόγραμμα Starter, το banner Weebly καταργείται και μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να αγοράσετε τον τομέα σας μέσω του Weebly, ο οποίος είναι δωρεάν για ένα έτος ή μπορείτε να επιλέξετε να συνδέσετε έναν τομέα που αγοράσατε μέσω ενός εξωτερικού παρόχου. Σε αυτό το σχέδιο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Weebly χρεώνει 3% ανά συναλλαγή, αλλά ακόμη και με αυτήν εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο προσιτές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται σήμερα.

Υπέρ: Εκτός από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα Starter, αυτό το πρόγραμμα προσφέρει επίσης Αναζήτηση ιστότοπου, Προστασία κωδικού πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να αποκλείσετε ορισμένα τμήματα του ιστότοπού σας, φόντο βίντεο, HD βίντεο / ήχο και έως και 100 μέλη. Όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, αυτό το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να αναφέρετε έως και 25 προϊόντα, τα οποία βελτιώνονται από τα 10 είδη που προσφέρονται στο πρόγραμμα εκκίνησης. Για υποστήριξη πελατών, αυτό το σχέδιο και οι υψηλότερες αναβαθμίσεις επιτρέπουν τηλεφωνική υποστήριξη μαζί με το τυπικό φόρουμ κοινότητας και υποστήριξη μέσω email / συνομιλίας.

Επιχείρηση: Αυτό το σχέδιο έχει όλα όσα έχει το σχέδιο Pro και πολλά άλλα. Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή μέλους και να έχετε απεριόριστο αριθμό μελών στον ιστότοπό σας. Τα κύρια οφέλη αυτού του σχεδίου είναι στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγής, μπορείτε να παραθέσετε απεριόριστα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων ψηφιακών προϊόντων, μπορείτε να διαχειριστείτε το απόθεμα και να εκδώσετε κουπόνια και υπάρχει εντυπωσιακή ασφάλεια SSL μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για νέα / επερχόμενα διαδικτυακά καταστήματα. Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά για να μπορείτε να κάνετε την μπάλα να κυλά.

Εκτέλεση: Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει όλα όσα προσφέρει το Απεριόριστο πρόγραμμα εκτός από 3 αξιοσημείωτες διαφορές. Για το σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου, το εύρος ζώνης είναι μικρότερο από 20 GB, ο αποθηκευτικός χώρος είναι επίσης 20 GB και φυσικά τώρα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον ιστότοπό σας. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο εάν θέλετε να εμφανίσετε και να πουλήσετε προϊόντα στον ιστότοπό σας. Δεν είναι η πιο ισχυρή επιλογή εκεί έξω για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος, αλλά εάν το κατάστημά σας είναι σχετικά μικρό, θα κάνει τη δουλειά. Αξίζει επίσης να πούμε ότι ο σχεδιασμός, που τείνει να είναι η ισχυρότερη περιοχή του Weebly, είναι αρκετά εντυπωσιακός.

Διαχείριση λογαριασμού – Εργαλεία, δυνατότητες, & Συντάκτης

Η Weebly έχει καλή βαθμολογία όσον αφορά την «ευκολία χρήσης», ειδικά με την εισαγωγή του Weebly Carbon.

Στιγμιότυπο οθόνης του Weebly Carbon

Η εισαγωγική διαδικασία / περιοδεία του Weebly Carbon είναι ομαλή και κατανοητή όπως ήταν η αρχική διαδικασία / περιοδεία επιβίβασης. Η διαδικασία εγγραφής είναι τυπική και απλή. Μόλις εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας και δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης, θα οδηγηθείτε στη σελίδα επιλογής προτύπων. Όλα τα πρότυπα ανταποκρίνονται, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα βελτιστοποιηθεί για κάθε συσκευή (smartphone, tablet, επιφάνεια εργασίας κ.λπ.) Η Weebly έχει διατηρήσει τη μινιμαλιστική της εμφάνιση με τα πρότυπά της, αλλά έχουν προσθέσει περισσότερες επιλογές πρόσφατα, οπότε πιθανότατα θα βρείτε μια κατάλληλη για εσείς. Εάν δεν βρείτε αυτό που σας αρέσει, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης ή επεξεργάζοντας τον πηγαίο κώδικα. Τα πρότυπα λειτουργούν απλώς ως οδηγός.

Επιλογή θέματος στο Weebly

Μόλις επιλέξετε το πρότυπο / θέμα σας, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο για να επιλέξετε τον τομέα σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να συνδέσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα μόνο εάν κάνετε αναβάθμιση σε ένα premium πρόγραμμα. Εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε το δωρεάν πρόγραμμα, τότε θα επιλέξετε ένα όνομα υποτομέα. Όσον αφορά το θέμα των τομέων, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Weebly προσφέρει τομείς δωρεάν για ένα έτος, όταν το αποκτήσετε μέσω του Weebly και κάνετε αναβάθμιση σε οποιοδήποτε από τα 4 προγράμματα επί πληρωμή.

Επιλογή ονόματος domain στο Weebly

Αφού επιλέξετε τον τομέα σας, θα βρίσκεστε στην οθόνη του προγράμματος επεξεργασίας, αλλά πριν από αυτό, ας δούμε τον κύριο πίνακα ελέγχου που είναι ουσιαστικά η σελίδα διαχείρισης λογαριασμού. Για να φτάσετε εκεί από οποιαδήποτε σελίδα, απλώς κάντε κλικ στο εικονίδιο αρχικής σελίδας “W” στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας. Εδώ είναι μερικά βασικά χαρακτηριστικά του πίνακα ελέγχου Weebly.

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα ελέγχου Weebly

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε τον πρώτο ιστότοπό σας, θα κάνετε κλικ στο εικονίδιο “συν” στην αριστερή πλευρά της κεφαλίδας. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει πολλούς ιστότοπους στο λογαριασμό σας, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο εικονίδιο εκεί, κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη ιστότοπου” για να δημιουργήσετε τον νέο σας ιστότοπο. Στον Πίνακα ελέγχου, μπορείτε επίσης να δείτε τα στατιστικά στοιχεία του ιστότοπού σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε τομείς και λογαριασμούς email, να διαχειριστείτε τρέχουσες εφαρμογές στον ιστότοπό σας και να δοκιμάσετε νέες προτεινόμενες εφαρμογές.

Επεξεργαστής Weebly

Ένα από τα κύρια σημεία εστίασης οποιουδήποτε δημιουργού ιστότοπων είναι ο Επεξεργαστής, γιατί εδώ θα δημιουργήσει και θα προσαρμόσει ο χρήστης τον ιστότοπό του.

Επεξεργαστής Weebly

Ο επεξεργαστής Weebly είναι πολύ απλός ακόμη και για νέους χρήστες. Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης είναι φιλική προς το χρήστη, αλλά μπορεί να είναι λίγο περιοριστική εάν δεν καταλαβαίνετε πώς να επεξεργαστείτε τον πηγαίο κώδικα. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας, όπως παρουσιάσεις διαφανειών, γκαλερί, χάρτες, ενσωματωμένος κώδικας, συσκευές αναπαραγωγής βίντεο και μουσικής, μεταξύ άλλων gadget και widget. Υπάρχουν πρόσθετες εφαρμογές, όπως πίνακες, ημερολόγια και πολλά άλλα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο Κέντρο εφαρμογών Weebly.

Χρήσιμες Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το Weebly

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το SiteBuilder:

Είναι Weebly καλό για σκοπούς blogging?

Είναι καλό για συνολικούς αρχάριους, αλλά δεν είναι ένα υπέροχο σύστημα blog συνολικά. Έχει κάποιες βασικές ανάγκες που απαιτεί ένα blog. Είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε το SEO. Ο τίτλος, οι μετα-ετικέτες, η περιγραφή και οι εικόνες μπορούν να προσαρμοστούν επίσης, αλλά δεν επιτρέπει πολλαπλούς συντάκτες και δεν μπορείτε να επισημάνετε σχετικές αναρτήσεις, τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις ή τις τελευταίες αναρτήσεις, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών. Αυτά τα στοιχεία που λείπουν αναμένεται σχεδόν να είναι μέρος οποιουδήποτε σοβαρού ιστολογίου τώρα, οπότε ο Weebly πρέπει να το βελτιώσει αυτό.

Τι πληρωμές δέχεται η Weebly?

Η Weebly δέχεται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard, American Express, & Ανακαλύψτε) αλλά δεν δέχεται PayPal.

Πώς μπορώ να ακυρώσω?

Εάν αποφασίσετε ότι το Weebly δεν είναι κατάλληλο για εσάς, η διαδικασία ακύρωσης είναι απλή και χωρίς προβλήματα. Στη σελίδα του πίνακα ελέγχου, θα κάνετε κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία και θα επιλέξετε “Λογαριασμός” από το αναπτυσσόμενο μενού. Στη σελίδα λογαριασμού, θα δείτε το κόκκινο κουμπί “Διαγραφή οριστικά του λογαριασμού σας Weebly”.

Επεξήγηση μειονεκτημάτων – Πράγματα που θα μπορούσαν να βελτιωθούν

Το Weebly έχει αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, αλλά όπως και με οποιαδήποτε πλατφόρμα, έχει και τις μειονεκτήσεις του. Ακολουθούν ορισμένοι τομείς στους οποίους θα μπορούσε να βελτιωθεί η Weebly και ορισμένα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν εγγραφείτε.

Περιορισμοί ευελιξίας σχεδιασμού: Όταν χρησιμοποιείτε την κανονική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, το Weebly επιτρέπει μόνο αλλαγές στυλ γραμματοσειράς και αλλαγές χρωμάτων. Η πραγματοποίηση αλλαγών, όπως η προσαρμογή του πλάτους περιεχομένου, η αλλαγή του χρώματος της γραμμής μενού ή η σχεδίαση φόντου περιεχομένου θα απαιτήσει από εσάς να τροποποιήσετε τους κωδικούς των προτύπων τους οποίους οι περισσότεροι αρχάριοι σχεδιαστές ιστού δεν θα ξέρουν να κάνουν. Ειδικά επειδή άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Squarespace και το Wix προσφέρουν χωρίς κώδικα τρόπους για να κάνουν αυτές τις αλλαγές, η περιοριστική ικανότητα σχεδίασης του Weebly είναι μια πτώση για την πλατφόρμα.

Αργή εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών: Η Weebly εισάγει νέες δυνατότητες μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, η οποία είναι αργή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της. Όταν βγαίνουν με κάτι καινούργιο, τείνει να είναι πολύ καλό, αλλά περιμένει πολύ για πολλούς χρήστες που θέλουν συνεχώς να αναζητούν νέες και καινοτόμες δυνατότητες. Άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Wix κάνουν αλλαγές ή εισάγουν νέες δυνατότητες σχεδόν κάθε άλλο μήνα, οπότε η Weebly έχει χαμηλή βαθμολογία σε αυτόν τον τομέα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Επιπλέον χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν

Συνολικά το Weebly είναι αρκετά εντυπωσιακό ως δημιουργός ιστότοπων. Έχει περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα. Αναφέραμε μερικά από αυτά τα πλεονεκτήματα νωρίτερα σε αυτήν την κριτική, αλλά εδώ είναι 3 δυνατότητες που θα θέλαμε να επεξεργαστούμε.

Εφαρμογή για κινητό: Η Weebly διαθέτει μια εφαρμογή για κινητές συσκευές και για συσκευές iOS και Android. Οι δυνατότητες είναι εντυπωσιακές. Όχι μόνο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο απευθείας από την εφαρμογή. Ορισμένες άλλες δυνατότητες της εφαρμογής Weebly περιλαμβάνουν: παρακολούθηση της δραστηριότητας / στατιστικών του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο, διαχείριση του αποθέματος και των παραγγελιών του διαδικτυακού σας καταστήματος και διαχείριση του ιστολογίου σας. Μπορείτε ακόμη και να εργαστείτε εκτός σύνδεσης, να αποθηκεύσετε την εργασία σας και, στη συνέχεια, να το συγχρονίσετε σε όλες τις συσκευές.

Διαχείριση της ομάδας: Εάν έχετε επιπλέον άτομα που εργάζονται στον ιστότοπό σας για διαφορετικούς σκοπούς, μπορείτε να ορίσετε άλλους συντάκτες που θα έχουν τα δικά τους στοιχεία σύνδεσης. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχουν πρόσβαση σε όλα ή σε συγκεκριμένες περιοχές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν είστε αρχάριος στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και λαμβάνετε βοήθεια από έναν επαγγελματία για την επεξεργασία του πηγαίου κώδικα του προτύπου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι έχουν πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία.

Εργαλείο στατιστικών επισκεπτών: Κάθε πρόγραμμα Weebly συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν προγράμματος συνοδεύεται από ένα εργαλείο στατιστικών επισκεπτών που γίνεται πιο προηγμένο με κάθε αναβάθμιση. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία, όπως πόσα άτομα επισκέφτηκαν τον ιστότοπό σας, ποιες σελίδες επισκέφτηκαν, από πού προέρχονται, πώς βρήκαν τον ιστότοπό σας και πόσο καιρό παρέμειναν στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλετε να βελτιστοποιήσετε και να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Εάν δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο στατιστικών στοιχείων και διαπιστώσετε ότι προτιμάτε το Google Analytics, το Weebly σας επιτρέπει να το ενσωματώσετε και αυτό.

Συμπέρασμα – Για να χτίσετε ή να μην χτίσετε?

Καθώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα της επισκόπησης Weebly, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι κάθε δημιουργός ιστότοπων έχει διαφορετική ισχύ και αδυναμίες. Εάν σκέφτεστε το Weebly, θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν αυτός ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει τις σωστές δυνατότητες, τις τιμές και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Weebly, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στο www.Weebly.com. Εάν θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την κριτική, αρέσει και μοιραστείτε την!

Πείτε μας τις σκέψεις σας

Έχετε χρησιμοποιήσει το Weebly στο παρελθόν; Έχετε κάποια θετική ή αρνητική εμπειρία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας; Στείλτε μας τα σχόλιά σας μέσω email στο. Ευχαριστώ!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map