Αξιολόγηση & Αξιολόγηση SiteBuilder 2017

Είναι το SiteBuilder καλό δημιουργός ιστότοπων; Διαβάστε την πλήρη κριτική SiteBuilder με επαγγελματίες & μειονεκτήματα, παράπονα, προτεινόμενη χρήση, συχνές ερωτήσεις, & περισσότερα για να μάθετε!


SiteBuilder.com Αναθεώρηση δημιουργού ιστότοπων

SiteBuilder

www.sitebuilder.com

Συμβατό με ηλεκτρονικό εμπόριο:Ναί
Φιλικό προς κινητά:Ναί
Δωρεάν δοκιμή:Ναί
Σέρνω & πτώση:Ναί
# προτύπων:1000’s
Φιλικό SEO:Ναί
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:30 μέρες

Μια γρήγορη επισκόπηση:

Το SiteBuilder είναι ένας από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά σήμερα. Προσφέρουν έναν συνδυασμό ευκολίας και ελέγχου στους χρήστες τους. Πολλοί χρήστες αμφισβητούν το πρόγραμμα επεξεργασίας τους, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που οι επαγγελματίες προγραμματιστές ιστού μπορούν να εκτιμήσουν. Μαζί με τη δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας ιστότοπου, το SiteBuilder προσφέρει πάνω από 10.000 πρότυπα, λογαριασμούς διευθύνσεων email που συνδέονται με το όνομα τομέα σας, εξαιρετικά εργαλεία SEO, δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου και δυνατότητες blogging. Το καλύτερο από όλα, προσφέρουν ένα δωρεάν προσαρμοσμένο όνομα τομέα με καθένα από τα προγράμματα επί πληρωμή τους και αυτό το όνομα τομέα είναι δωρεάν για όλη τη ζωή. Για όλη την ευκολία και την ευκολία που προσφέρει το SiteBuilder, έχει μερικά αξιοσημείωτα μειονεκτήματα. Ένα άμεσα ορατό μειονέκτημα είναι ότι η αρχική σελίδα παραθέτει δωρεάν τομέα και δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ακριβώς κάτω από τον δωρεάν ιστότοπο που μπορεί να είναι παραπλανητικοί για τους νέους χρήστες, καθώς ο τομέας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έρχονται μόνο με προγράμματα επί πληρωμή. Θα συνιστούσαμε αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων που θέλει να δημιουργήσει έναν αξιοπρεπή ιστότοπο με προσιτό κόστος, εάν είναι πρόθυμοι να παραβλέψουν τα μειονεκτήματα.

Γιατί να επιλέξετε SiteBuilder:

 • Δωρεάν τομέας με κάθε πρόγραμμα επί πληρωμή
 • Δεν χρειάζονται δεξιότητες κωδικοποίησης ή ανάπτυξης ιστού
 • Δωρεάν λογαριασμός email με οποιοδήποτε από τα παρακάτω σχέδια: Pro, Premium, eCommerce
 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ένα από τα καλύτερα: φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη σχεδίαση
 • Η τιμολόγηση είναι προσιτή και ανταγωνιστική σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων
 • Πάνω από 10.000 πρότυπα απόκρισης για να διαλέξετε
 • Εντυπωσιακά εργαλεία SEO για να βοηθήσετε τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης
 • Έχει μια πλήρως λειτουργική δυνατότητα blog που είναι καλύτερη από ό, τι προσφέρουν οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων

Ποια είναι τα μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει επιλογή εξαγωγής δεδομένων
 • Ορισμένοι πελάτες παραπονέθηκαν για κακή υποστήριξη πελατών σχετικά με ζητήματα χρέωσης
 • Το δωρεάν πρόγραμμα εμφανίζει διαφημίσεις στον ιστότοπο και δεν σας επιτρέπει να συνδέσετε τον δικό σας τομέα. Αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ μη επαγγελματικό
 • Προσφέρει δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά το Shopify ή το Bigcommerce είναι καλύτερες επιλογές εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ο κύριος σκοπός του ιστότοπού σας
 • Η εταιρεία δεν λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις για τεχνική υποστήριξη. Επικοινωνούν μόνο μέσω email που μπορεί να είναι πρόβλημα εάν έχετε ένα επείγον ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί
 • Δεν υπάρχει App Market ή ούτως ή άλλως η προσθήκη εφαρμογών τρίτων στον ιστότοπό σας
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά

Η κατώτατη γραμμή:

Το SiteBuilder είναι γενικά μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο γρήγορα και οικονομικά. Τα ισχυρότερα σημεία πώλησής τους θα ήταν πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει ο συντάκτης τους και το γεγονός ότι αποκτάτε δωρεάν τομέα με οποιοδήποτε πρόγραμμα επί πληρωμή. Είναι λίγο παραπλανητικό για το SiteBuilder να διαφημίζει έναν δωρεάν τομέα και έναν δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με τη δημιουργία ενός δωρεάν ιστότοπου, διότι η αλήθεια είναι ότι λαμβάνετε έναν δωρεάν λογαριασμό τομέα και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο εάν έχετε ένα από τα προγράμματα πληρωμής τους. Θεωρούμε ότι αυτό αποτελεί μειονέκτημα για νέους χρήστες που ενδέχεται να μην γνωρίζουν αυτήν τη λεπτομέρεια. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων συγκρίνεται καλά με ανταγωνιστές όπως οι Wix, Weebly και άλλοι, ειδικά στους τομείς της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής, των τιμών και της ευελιξίας. Είναι μια πολλά υποσχόμενη πλατφόρμα και διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη γρήγορη δημιουργία ενός απλού, επαγγελματικού ιστότοπου.

Επισκόπηση εμπειρογνωμόνων για την κατασκευή ιστότοπων SiteBuilder

Κριτικές χρηστών πελατών SiteBuilder.com

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές πελατών για το SiteBuilder.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων – Η αναθεώρησή μας στο SiteBuilder

Το SiteBuilder κυκλοφόρησε το 2015. Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε χρησιμοποιώντας serval domain names, όπως: websitebuilder.com, sitelio.com και sitey.com. Κάθε ιστότοπος διατίθεται στην αγορά με διαφορετικό τρόπο, αλλά ο επεξεργαστής ιστότοπου παραμένει ο ίδιος. Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες εταιρείας στο SiteBulider.com ή σε καμία από τις αναφερόμενες ιστοσελίδες. Περιττό να πούμε, αυτό είναι αρκετά περίεργο. Ακόμα και μετά από επιπλέον έρευνα και πραγματοποίηση κλήσης μέσω του μοναδικού αριθμού τηλεφώνου που δόθηκε (γραμμή υποστήριξης χρέωσης), δεν μπορέσαμε να λάβουμε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία. Είναι κάπως περίεργο, αλλά το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων εξακολουθεί να λειτουργεί καλά, οπότε εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση αν αυτό είναι αποφασιστικό παράγοντα ή όχι.

Σχέδια & Χαρακτηριστικά – Ποιο είναι κατάλληλο για μένα?

Το SiteBuilder.com προσφέρει τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή και ένα δωρεάν πρόγραμμα. Ο καθένας διαθέτει τα δικά του πλεονεκτήματα που βελτιώνουν με κάθε αναβάθμιση. Κατά σειρά τιμών, τα προγράμματα πληρωμής είναι: Προσωπικά, Pro, Premium και ηλεκτρονικό εμπόριο. Το SiteBuilder προσφέρει συχνά κουπόνια περιορισμένου χρόνου για την αρχική περίοδο υπηρεσίας. Μόλις τελειώσει ο όρος, θα ανανεωθεί στο αρχικό κόστος, αλλά αυτό το κουπόνι είναι ένα καλό μπόνους. Κάθε πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής, 12 μηνών, 24 μηνών ή 36 μηνών.

Σχέδια:
Μηνιαίο:
12 μήνες:
24 μήνες:
36 μήνες:
Προσωπικός9,99 $ / μήνα8,99 $ / μήνα8,99 $ / μήνα8,99 $ / μήνα
Υπέρ9,98 $ / μήνα9,22 $ / μήνα7,68 $ / μήνα7,68 $ / μήνα
Ασφάλιστρο12,98 $ / μήνα12,29 $ / μήνα11,98 $ / μήνα11,98 $ / μήνα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ24,98 $ / μήνα19,98 $ / μήνα18,45 $ / μήνα18,45 $ / μήνα

Προσωπικός: Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα βήμα από το δωρεάν πρόγραμμα, καθώς θα μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα με τον ιστότοπο και οι διαφημίσεις ιστότοπου θα καταργηθούν. Εάν αποκτήσετε τον τομέα σας μέσω του SiteBuilder.com, θα τον αποκτήσετε δωρεάν μόλις επιλέξετε το Προσωπικό πρόγραμμα ή υψηλότερο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το σχέδιο είναι καλό για προσωπική χρήση, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια προσιτή επιλογή για μια επιχείρηση που μόλις ξεκινά.

Υπέρ: Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει όλα όσα προσφέρει το Προσωπικό πρόγραμμα και θα λάβετε επίσης δωρεάν email. Το δωρεάν email είναι ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα της χρήσης του sitebuilder.com επειδή αυτή είναι μια υπηρεσία που πωλούν οι περισσότερες εταιρείες με επιπλέον κόστος. Θα συνιστούσαμε αυτό το σχέδιο για μια επιχείρηση που είναι εγκατεστημένη και θα χρειαζόταν ούτως ή άλλως έναν προσαρμοσμένο λογαριασμό email. Είναι οικονομικώς αποδοτικό να αποκτήσετε όλες αυτές τις υπηρεσίες μέσω sitebuilder.

Ασφάλιστρο: Αυτό το σχέδιο προσφέρει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα Pro, αλλά περιλαμβάνει επίσης εργαλεία SEO και υποστήριξη προτεραιότητας. Τα Εργαλεία SEO μπορεί να είναι χρήσιμα για εσάς, ειδικά εάν έχετε ιστολόγιο, αλλά το sitebuilder είναι γνωστό ότι παρέχει σχετικά κακή υποστήριξη πελατών, οπότε η Υποστήριξη προτεραιότητας ενδέχεται να μην είναι πολύ χρήσιμη για να δικαιολογήσει την υψηλότερη τιμή. Εάν το προηγμένο SEO είναι κρίσιμο για τον ιστότοπό σας, τότε αυτό το σχέδιο μπορεί να είναι για εσάς, διαφορετικά μπορεί να είναι καλύτερο να ακολουθήσετε το πρόγραμμα Pro.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου προσφέρει όλα όσα προσφέρει το πρόγραμμα Premium μαζί με τη δυνατότητα προσθήκης ενός διαδικτυακού καταστήματος στον ιστότοπό σας. Παρόλο που η πλατφόρμα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Shopify, προσφέρουν μια πολύ καλύτερη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό το σχέδιο θα ήταν κατάλληλο εάν το ηλεκτρονικό εμπόριο στον ιστότοπό σας είναι ελάχιστο.

Διαχείριση λογαριασμού – Εργαλεία, δυνατότητες, & Συντάκτης

Η διαδικασία εγγραφής για το SiteBuilder.com είναι πολύ απλή. Μόλις εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα όπου επιλέγετε τον προσαρμοσμένο τομέα σας. Το εμπορεύονται ως “δωρεάν τομέα”, αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτός ο τομέας είναι δωρεάν μόνο αν επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Εάν επιλέξετε έναν τομέα, θα οδηγηθείτε στη σελίδα Τιμολόγησης όπου θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα από τα τέσσερα προγράμματα πληρωμής και να εισαγάγετε τα στοιχεία χρέωσής σας. Εάν επιλέξετε να πάτε με το δωρεάν πρόγραμμα, κάντε κλικ στο εικονίδιο “SiteBuilder.com” στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό θα σας οδηγήσει στην αρχική σας σελίδα. Αυτή είναι η σελίδα όπου θα βρείτε όλα τα πρότυπα για να διαλέξετε.

Στιγμιότυπο οθόνης ορισμένων προτύπων SiteBuilder από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Για να μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης του λογαριασμού σας, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού στην κορυφή που λέει “Γεια (το όνομά σας), καλώς ήλθατε πίσω”. Στην αριστερή πλευρά της σελίδας διαχείρισης λογαριασμού, θα δείτε μερικές επιλογές μενού.

Στιγμιότυπο οθόνης του πίνακα διαχείρισης λογαριασμού SiteBuilder

Το “Οι Ιστότοποί μου” είναι αυτό που θα κάνετε κλικ εάν διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους σε έναν λογαριασμό. Το “Domains” είναι το σημείο όπου θα μπορείτε να αγοράσετε έναν νέο τομέα, να ακυρώσετε έναν υπάρχοντα τομέα ή να ανακατευθύνετε σε έναν άλλο τομέα. Το “Manage Email” είναι αρκετά αυτονόητο ως το μέρος όπου θα πάτε να προσθέσετε, να διαγράψετε ή να ελέγξετε τα email σας. Το “Market Place” είναι το σημείο όπου μπορείτε να μεταβείτε σε όλες τις πρόσθετες δυνατότητες του SiteBuilder, όπως εργαλεία SEO, Social Booster, Advanced Stats και άλλα. Το Market Place είναι το one stop shop για να κάνετε αλλαγές στον λογαριασμό ή στους ιστότοπούς σας.

Στιγμιότυπο οθόνης της αγοράς του SiteBuilder

Το “Τα στοιχεία μου” είναι το σημείο όπου μπορείτε να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού, όπως τον κωδικό πρόσβασής σας. Η ενότητα “μάρκετινγκ” είναι ενεργή όταν έχετε αναβαθμιστεί σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε τα αναλυτικά στοιχεία του ιστότοπού σας, να βελτιώσετε το SEO, να κάνετε μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων και να κάνετε μάρκετινγκ μέσω email.

Ο εκδότης

Στιγμιότυπο οθόνης του προγράμματος επεξεργασίας SiteBuilder

Ο δημιουργός ιστότοπου / πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει το SiteBuilder. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά αποτελεσματικό για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε πραγματικά τον ιστότοπό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Στο πρόγραμμα επεξεργασίας, ο ιστότοπός σας δημιουργείται στοιβάζοντας “Ενότητες” και υπάρχουν πολλά πρότυπα για κάθε Ενότητα. Ο ιστότοπος που δημιουργείτε δεν αισθάνεται ποτέ κόπτης cookie και μπορείτε να γίνετε αρκετά δημιουργικοί με τις διατάξεις σας. Οι ενότητες είναι επίσης ιδανικές για την οργάνωση μιας ευρύχωρης διάταξης με ισχυρή φωτογραφία που φαίνεται μοντέρνα και όμορφη.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του προγράμματος επεξεργασίας είναι το “Save History” το οποίο σας επιτρέπει να επαναφέρετε τις αλλαγές που κάνατε πριν από 2 ημέρες ή λιγότερο. Αυτό είναι υπέροχο γιατί σημαίνει ότι τίποτα δεν κάνετε είναι πετρόχτιστο και είναι εύκολο να διορθώσετε τα λάθη. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα, αλλά μπορεί να είναι αρκετά βολικό.

Η διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης του προγράμματος επεξεργασίας καθιστά το SiteBuilder.com πολύ φιλικό προς τον χρήστη και καθιστά δυνατή την εύκολη απόκτηση επαγγελματικού ιστότοπου.

Χρήσιμες Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με το SiteBuilder

Ακολουθούν μερικές συνήθεις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με το SiteBuilder:

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου?

Για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας, θα πρέπει να καλέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της Υποστήριξης χρέωσης που θα βρείτε στη σελίδα “Υποστήριξη”. Αυτός ο αριθμός τηλεφώνου προορίζεται μόνο για ερωτήσεις χρέωσης και υποστήριξη. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με ένα τεχνικό ζήτημα ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να τα στείλετε μέσω email.

Είναι το SiteBuilder καλό για το blogging?

Το σύστημα blogging στο SiteBuilder είναι καλύτερο από αυτό που προσφέρουν οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρότυπα ιστολογίου και να προσαρμόσετε το ιστολόγιό σας με κάποια εντυπωσιακά στυλ. Διαθέτει δυνατότητες που επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται το μόνιμο σύνδεσμο, να τοποθετούν καρφίτσες, να δημιουργούν εικόνες εξωφύλλου, να δημοσιεύουν αναρτήσεις, να ορίζουν ετικέτες και άλλα. Φαίνεται ότι είναι μια σταθερή πλατφόρμα blogging.

Παίρνω τον δωρεάν τομέα και δωρεάν email με τον δωρεάν ιστότοπο?

Όχι. Όσοι είναι νέοι στο sitebuilder.com μπορεί να παραπλανηθούν για να πιστεύουν ότι ο τομέας, το email και ο ιστότοπος είναι δωρεάν μόνο κοιτάζοντας την αρχική σελίδα. Στη σελίδα τιμολόγησης, ωστόσο, περιγράφεται ότι ένας χρήστης θα πρέπει να κάνει αναβάθμιση στο σχέδιο Pro για να αποκτήσει μαζί έναν δωρεάν τομέα και δωρεάν email. Το SiteBuilder έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά οι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στα πρότυπα του προγράμματος επεξεργασίας και του ιστότοπου. Δεν παρέχει στους χρήστες τον δωρεάν τομέα ή δωρεάν email.

Επεξήγηση μειονεκτημάτων – πράγματα που το SiteBuilder θα μπορούσε να βελτιωθεί

Το SiteBuilder έχει το σωστό μερίδιο των μειονεκτημάτων που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό. Ακολουθεί μια σε βάθος ματιά σε μερικά μειονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας:

Η υποστήριξη πελατών πρέπει να βελτιωθεί: Η εταιρεία δεν χειρίζεται θέματα τεχνικής υποστήριξης μέσω τηλεφώνου. Αυτό μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα στην περίπτωση ενός επείγοντος ζητήματος. Αντιμετωπίζουν τώρα τις ερωτήσεις χρέωσης μέσω τηλεφώνου, κάτι που αποτελεί βελτίωση, αλλά οι πελάτες έχουν διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν σχετικά με προβλήματα όταν θέλουν να ακυρώσουν τον λογαριασμό τους. Ορισμένοι πελάτες έχουν παραπονεθεί ότι η ομάδα υποστήριξης επικεντρώνεται περισσότερο στην εξυπηρέτηση των πωλήσεων παρά στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Δεν υπάρχει τρόπος εξαγωγής δεδομένων: Προς το παρόν, το SiteBuilder.com δεν προσφέρει τη δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων από τον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι αν επιλέξετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε μια νέα πλατφόρμα, θα πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε μη αυτόματα όλο το περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας στο SiteBuilder στον νέο σας ιστότοπο. Αυτό τείνει να είναι συνηθισμένο μεταξύ των κατασκευαστών μεταφοράς και απόθεσης ιστότοπων, αλλά εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσουν να διορθώσουν, διότι θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τους χρήστες, ειδικά αν έχουν ιστολόγιο.

Ο δωρεάν τομέας είναι δωρεάν μόνο αν αγοράσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή: Παρόλο που είναι υπέροχο το SiteBuilder.com να προσφέρει έναν δωρεάν τομέα, θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα μειονέκτημα, επειδή το SiteBuilder.com διαφημίζει “δωρεάν τομέα” ακριβώς κάτω από τον “δωρεάν ιστότοπο” στην αρχική του σελίδα. Αυτό είναι αρκετά παραπλανητικό για κάποιον που είναι νέος στην πλατφόρμα, διότι δίνει την εντύπωση ότι θα λάβετε έναν δωρεάν τομέα ακόμα και όταν βρίσκεστε στο δωρεάν πρόγραμμα. Οι χρήστες πιθανότατα θα είναι πολύ απογοητευμένοι όταν επιλέγουν το όνομα τομέα που θέλουν, μόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουν σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή για να το αποκτήσουν.

Επιπλέον χαρακτηριστικά που αξίζει να αναφερθούν

Το SiteBuilder έχει πραγματικά δύο κύρια πλεονεκτήματα. Ο πρώτος είναι ο επεξεργαστής του και ο δεύτερος είναι η προσφορά δωρεάν τομέα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε σημείο.

Εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας: Ένας από τους κύριους λόγους που κάποιος μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι ότι είναι απλός και εύχρηστος. Ο Επεξεργαστής επομένως, πρέπει να είναι εύκολος για οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε επίπεδο δεξιοτήτων στη χρήση. Το SiteBuilder λαμβάνει καλές αξιολογήσεις από εμάς σε αυτόν τον τομέα. Ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν συντάκτες που είναι λίγο χρονολογημένοι, αλλά αυτό φαίνεται μοντέρνο και είναι εύκολο να γίνει κατανοητό.

Δωρεάν τομέας εξοικονομεί χρήματα: Όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, βλέπουμε γιατί το SiteBuilder θα ήταν μια δημοφιλής επιλογή. Προσφέρουν έναν δωρεάν τομέα με κάθε πρόγραμμα επί πληρωμή και αυτός ο τομέας είναι δωρεάν για όσο διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας. Οι τομείς κοστίζουν 10 $ ετησίως κατά μέσο όρο, οπότε το να το λάβετε δωρεάν είναι πολύ καλό να εξοικονομήσετε χρήματα.

Συμπέρασμα – Για να χτίσετε ή να μην χτίσετε?

Καθώς καταλήγουμε στο συμπέρασμα της αξιολόγησης SiteBuilder, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων έχει διαφορετική ισχύ και αδυναμίες. Εάν σκέφτεστε το SiteBuilder, θα πρέπει να προσδιορίσετε εάν αυτός ο δημιουργός ιστότοπων προσφέρει τις σωστές δυνατότητες, τις τιμές και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SiteBuilder, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους στη διεύθυνση www.sitebuilder.com. Εάν θεωρήσατε χρήσιμη αυτήν την κριτική, αρέσει και μοιραστείτε την!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me