Vlerësim dhe Vlerësim i Lidhjes 2020

Po mendoni për ndërtimin e lidhjeve me Link-mundësi? Lexoni rishikimin tonë të plotë të Link-able.com për të mësuar më shumë rreth platformës dhe shikoni nëse aftësia për lidhje mund të jetë një përshtatje e mirë për strategjinë tuaj të marketingut të përmbajtjes.


Pamja e aftë për lidhje

Link-gjendje

https://link-able.com

Industria:SEO
Shërbimet e ofruara:Ndërtimi i lidhjeve
Prove falas:jo
themelimit:2018
Shërbim i bazuar në pajtim:jo
çmimi:Ndryshon
Garancia e kthimit të parave:N / A

Vizitoni Uebfaqen

Një përmbledhje e shpejtë:

Lidhja në gjendje është një platformë unike për pronarët e faqeve të internetit që i ndihmon ata të fitojnë linja lidhëse me cilësi të lartë në faqet e internetit përkatëse duke punuar me autorë të pavarur. Mënyra se si funksionon lidhja është me të vërtetë mjaft e zgjuar dhe e bën ndërtimin e lidhjeve shumë të përshtatshëm dhe efikas për pronarët e faqeve të internetit, blogerët, tregtarët e përmbajtjeve, etj. Nuk ka nevojë që tani të kaloni orë të tëra në lidhje me botuesit duke kërkuar lidhje, duke u përpjekur të shkruajnë postimet e miqve, ose të përdorë ndonjë nga ato taktikat e tjera tipike të ndërtimit të lidhjeve. Në vend që t’i bëni të gjitha këto vetë (ose edhe të punësoni një agjenci SEO), thjesht mund të postoni një projekt (në thelb si një punë për ndërtimin e lidhjeve) në platformën me mundësi të lidhjes, ku autorët e talentuar dhe të vendosur janë duke kërkuar të gjejnë përmbajtje që mund të lidhen për të. Në thelb është një platformë pune e pavarur, shumë si Upwork, por e përkushtuar vetëm për të lidhur punë ndërtimi. Për pronarët e faqeve të internetit, thjesht mund të regjistroheni si klient dhe të postoni një punë në ndërtimin e lidhjeve, duke përshkruar nevojat dhe kërkesat tuaja.

Pse të zgjidhni lidhje të afta:

  • Punë Premium – vetëm autorë të talentuar të vendosur mirë, krijojnë linja lidhëse cilësore
  • Lehtë për t’u përdorur dhe fjalë për fjalë ju kursen kohë të panumërta në marrjen e linjave përkatëse dhe të ndryshme
  • Zhduk punën që ju të bëni bisedime në internet dhe të ftoni vetë blog-un
  • Lidhjet e kapelave të bardha nga autorë me përvojë dhe elitë
  • Nuk ka tolerancë për spam dhe lejoni që pronarët dhe autorët e uebsajtit cilësor të përdorin platformën
  • Jep faqet më të vogla një shans luftimi ndaj djemve të mëdhenj të cilët zakonisht marrin të gjitha lidhjet
  • Ndihmon fuqizimin e autorëve për të shkruar artikuj me cilësi më të mirë duke zbatuar udhëzime të rrepta të cilësisë
  • Inkurajon tregtarët e përmbajtjes të prodhojnë vetë përmbajtje me cilësi më të mirë

Cilat janë disavantazhet:

  • Shtë e vështirë të miratohet. Ata vetëm përveç faqeve të internetit / blogjeve me përmbajtje me cilësi jashtëzakonisht të lartë (ata e përshkruajnë atë si përmbajtje 10X).
  • ’Shtë pak në anën e kushtueshme – autorët janë me përvojë dhe të njohur mjaft. Kështu, ata ngarkojnë një çmim premium për një punë premium.

Në fund të fundit:

Sshtë një platformë e zhvilluar rishtazi në fund të vitit 2018 dhe është ende aktualisht në Beta. Jo çdo pronar i uebfaqes mund të përdorë të aftë për Link, pasi ato kanë kërkesa shumë të rrepta të cilësisë dhe jo të gjithë faqet e internetit lejohen në platformë. Sidoqoftë, është një platformë e fuqishme që me të vërtetë mund t’i ndihmojë përdoruesit e tyre të fitojnë linqe lidhëse jashtëzakonisht të rëndësishme dhe të vlefshme. Në përgjithësi, mund të jetë një mjet shumë i fuqishëm që do t’ju japë avantazh në marketingun tuaj të përmbajtjes dhe ndërtimin e lidhjeve.

Ofertë speciale e aftë për lidhje

Provoje!

Vizitoni lidhjet e afta sot dhe filloni të ndërtoni linqe lidhëse cilësore!

Rishikim ekspertësh i link-able.com

Informacione shtesë rreth lidhjes së aftë

Isshtë ndërtesë lidhëse e aftë për kapele të bardha?

Po, shtetet me mundësi të lidhjes në kushtet e tyre të shërbimit që ata kërkojnë nga të gjithë autorët të përdorin metodat e ndërtimit të lidhjeve të kapelave të bardha. Lidhja e aftë në vetvete, thjesht ju përputhet me njerëzit e duhur, kështu që ju në fakt po paguani autorë për të mësuar dhe duke punuar në postin e miqve për ju. Duke marrë parasysh faktin se praktikisht të gjitha agjencitë legjitime të SEO kanë qasje dhe poste të ftuar për klientët e tyre, Link-aftësia përdor praktika mjaft të zakonshme dhe standarde të ndërtimit të lidhjeve. Për më tepër, ata gjithashtu deklarojnë se ndalojnë rreptësisht autorët që të paguajnë botuesit për vendosjen e lidhjeve ose të përdorin PBN. Me fjalë të tjera, ata nuk lejojnë autorët të blejnë linqe në faqet e internetit, gjë që është e mirë.

Si është panairi i aftë për autorët?

Lidhja në gjendje është edhe më e rreptë me autorët, gjë që është e mirë. Autorët i nënshtrohen një verifikimi të plotë dhe vetëm ata më të kualifikuar pranohen në platformë. Lidhshmëria gjithashtu funksionon shumë ngushtë me autorët për t’i ndihmuar ata të krijojnë një artikull të hulumtuar mirë dhe të sigurojnë që të gjitha lidhjet të jenë jashtëzakonisht të rëndësishme dhe të dobishme. Lidhja në gjendje mund të jetë një platformë jashtëzakonisht e dobishme për autorët e pavarur që mund të shkruajnë mirë dhe po kërkojnë të fitojnë të ardhura më të mira për shkrimet e tyre.

Përfundim – Të përdorësh ose të mos përdorësh?

Ndërsa arrijmë në përfundimin e rishikimit tonë të mundshëm për lidhje, është e rëndësishme të mbani në mend se çdo shërbim SEO ka të mirat dhe të mirat e tij. Nëse po mendoni të përdorni aftësi për lidhje, do të duhet të përcaktoni nëse platforma e tyre ofron veçoritë dhe shërbimet e duhura për t’iu përshtatur më së miri nevojave tuaja. Për shembull, aftësia për lidhje nuk është aq e përshtatshme për ndërtimin e linqeve lokale ose ndërtimin e lidhjeve në faqet e produkteve (si në një sit të e-commerce). Mos harroni gjithashtu që Lidhja në gjendje nuk i pranon të gjitha aplikimet dhe do të duhet të aplikoni për t’u bashkuar së pari me to. Për informacione të mëtejshme në lidhje me aftësinë për lidhje, vizitoni faqen e tyre në internet https://link-able.com. Nëse e keni parë të dobishëm këtë përmbledhje, ju lutemi pëlqeni dhe ndajeni atë!

Njoftoni mendimet tuaja

A keni përdorur më parë aftësi për lidhje? Keni ndonjë përvojë pozitive ose negative që dëshironi të ndani me ne? Na dërgoni me email në komentet tuaja .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me