5 Kontrolluesit më të mirë të lidhjeve backlink për analizimin e profilit tuaj të lidhjes backlink

Një udhëzues për kontrolluesit e lidhjeve backlink dhe një listë e mjeteve kryesore të kontrollit të lidhjeve të pasme për të gjetur & duke analizuar linqet e faqes suaj të internetit.

kompanitë më të mira të SEO

Të kesh një profil të mirë lidhjesh është thelbësore për SEO dhe do të duhet të monitorosh vazhdimisht lidhjet e faqes së internetit. Google ka qenë gjithnjë e më i zëshëm se si ata po shkatërrojnë praktikat e këqija të lidhjes gjatë viteve të kaluara. Faqet me profile të dobët të lidhjes së linjës mund të vuajnë shumë në SERP dhe për shkak të kësaj, është e rëndësishme që të vazhdoni të monitoroni profilin e lidhjes së faqes së internetit tuaj dhe të hiqni çdo lidhje të cilësisë së dobët që ju gjeni. Ekzistojnë një numër i damave të lidhjes backlink që mund të përdorni për ta bërë këtë. Në këtë artikull ne do të ofrojmë një përmbledhje të kontrolluesve të lidhjeve më të mira që mund të përdorni për të gjetur dhe analizuar të gjitha linjat e faqes në faqen tuaj.

Një listë e Checkers Backlink Popular paguar

Një përmbledhje e shpejtë e 5 zgjedhjeve më të mira të përdorura nga shumë profesionistë SEO për gjetjen dhe monitorimin e linjave të lidhjes:

Kontrollues i lidhjeve backlink
Fillon në:
Rekomandohet për:
Mëso më shumë
Ahrefs$ 82.50 / moMonitorim i fuqishëm i backlink-ut & analiza e ndjekjes së gradave
SEMrush$ 69.95 / moAnaliza e profilit të lidhjeve të thella & pasqyra e konkurrencës
Moz$ 99.00 / mopopullor & i besuar mjet-i-në-një mjet SEO
Monitoroni linjat e prapambetjes$ 24.90 / moZgjedhje e përballueshme për monitorimin e linjës së lidhjes
madhështor$ 78,99 / moBaza e të dhënave më të mëdha të inteligjencës së lidhjeve tregtare

Kontrolluesi më i mirë i lidhjeve të pasme # 1 - Ahrefs

Fillon në: 82.50 $ / muaj

Ahrefs
Monitorim i fuqishëm, intuitiv i lidhjes backlink & ndjekja e fjalëve

www.ahrefs.com është një prej damave tona të preferuara të lidhjeve backlink dhe është një zgjedhje e shkëlqyeshme për monitorimin e shpejtë dhe të lehtë të profilit tuaj të backlink-ut. Ahrefs ka një madhësi indeksi prej 12 trilionë lidhje dhe bën një punë të shkëlqyeshme për të gjetur shumë prej lidhjeve të referuara në faqen tuaj. Ne kemi zbuluar se gjen më shumë linqe të kthyera se cilindo nga shërbimet e tjera më poshtë. Me Ahrefs, ju lehtë mund të mbani gjurmët e lidhjeve tuaja lidhëse, të merrni njoftime me email për çdo lidhje të re të gjetur, të gjurmoni pozicionet e renditjes së fjalëve tuaja të synuara, të analizoni statistikat e SEO të faqes suaj të internetit, të analizoni profilet e lidhjeve të pasme të konkurrencës tuaj, dhe më shumë. Një nga disavantazhet kryesore është se ju nuk mund të importoni linja lidhëse nga shërbime të tjera, duke përfshirë edhe nga Google Search Console. Sidoqoftë, Ahrefs është një mjet gjithëpërfshirës, ​​efektiv i monitorimit të lidhjeve më të mira për individët ose profesionistët e SEO me një numër të vogël klientësh.

Karakteristikat kryesore:

 • Profili i detajuar i lidhjes backlink
 • Gjeni shumë linqe
 • Analiza e konkurrencës
 • Nuk mund të importojë linqe
 • Ndjekja e fjalëve
 • Raportet e optimizmit në vend

Mëso më shumë

Kontrolluesi më i mirë i lidhjeve të pasme # 5 - SEMrush

Fillon në: 69,95 $ / muaj

SEMrush
Siguron analizën e profilit të thellë të lidhjes së linjës & njohuri konkurruese për tregtarët dixhital

www.semrush.com është një shërbim i njohur SEO që siguron dhe shikon saktë dhe të thelluar profilet e lidhjeve të pasme dhe njohjet e konkurrencës. E njohur mirë për ofrimin e hulumtimit organik në pozicionet e rangut të konkurrencës tuaj dhe metrics SEO, SEMrush përdoret zakonisht nga shumë tregtarë dixhital. Me ta, ju lehtë mund të shikoni dhe renditni profilin e lidhjes së faqes tuaj për të marrë një pamje të saktë, së bashku me njohuri të tjera të vlefshme metrike të SEO.

Rekomandohet për:

 • Kontrolli i linjës së lidhjes
 • Ndjekja e pozicionit të fjalës
 • Anaylsis e konkurrencës
 • Hulumtim reklamimi
 • Hulumtim fjalen

Mëso më shumë

Kontrolluesi më i mirë i lidhjeve të pasme # 3 - Moz

Fillon në: 99,00 $ / muaj

Moz
Një mjet i fuqishëm kontrollues i lidhjeve backlink

www.moz.com është një vend i popullarizuar dhe i besueshëm për të analizuar linqet tuaja dhe për të përcaktuar sesi të renditeni më mirë. Moz ofron një analizë gjithëpërfshirëse të profileve të lidhjeve me njohuri të vlefshme për cilësinë e këtyre lidhjeve, duke përdorur Moz PA (Page Authority) dhe DA (Autoriteti i Domain). Ato gjithashtu ofrojnë auditime të mëdha për të gjetur lidhje të dëmshme dhe për të shmangur dënimet. Moz është një mjet i shkëlqyeshëm gjithçka-në-një për të mbajtur nën kontroll përpjekjet tuaja SEO.

Rekomandohet për:

 • Baza e shkëlqyeshme e njohurive për SEO
 • Përdorues miqësor
 • Autorizimi i domenit të MOZ
 • Gjeni mundësi fjalen
 • Analiza e spamit

Mëso më shumë

Kontrolluesi më i mirë i lidhjeve backlink # 4 - Monitoroni lidhjet e backlinks

Fillon në: 24,90 $ / muaj

Monitoroni linjat e prapambetjes
Linja e lidhjes së përballueshme e kontrollit që është e shpejtë dhe e lehtë për t’u përdorur

www.monitorbacklinks.com është një alternativë e përballueshme për shumë prej damave të lidhjeve të pasme të listuara këtu. Shërbimet e tyre janë shumë të lehta për t’u përdorur dhe të shkëlqyera për fillestarët. Ata janë më të mirët për individët që duan të fillojnë të vëzhgojnë profilin e tyre të lidhjes së linjës pa u thelluar shumë. Ne e duam thjeshtësinë dhe miqësinë e tyre, megjithëse kemi gjetur çështje në të kaluarën me besueshmërinë e raporteve të tyre. Ndërsa çdo kontrollues i lidhjeve të pasme mungon disa lidhje këtu dhe atje, ata kishin humbur mjaft disa në krahasim me të tjerët. As më pak, ato akoma ju japin një pamje të mirë të profilit tuaj të lidhjes backlink me një çmim të përballueshëm.

Rekomandohet për:

 • i lehtë & përballueshme
 • Monitorim i fortë i lidhjeve të pasme
 • Mbrojtje kundër neg. SEO
 • Analiza e konkurrencës
 • Ndjekja e fjalëve

Mëso më shumë

Kontrolluesi më i mirë i lidhjeve të pasme # 2 - madhështore

Fillon në: 78,99 $ / muaj

madhështor
Qasja në indeksin më të madh të lidhjeve & zgjedhje popullore për profesionistët e SEO

www.majestic.com është një mjet tjetër i mirë për kontrollimin e linjave tuaja dhe përdoret gjerësisht nga shumë agjenci SEO. Majestic ofron një larmi karakteristikash për suksesin tuaj në SEO. Mjetet e tyre janë pak më pak miqësore për përdoruesit, megjithëse ju mund të planifikoni një demonstrim një-në-një me mbështetje për të mësuar se si t’i përdorni ato. Pretendime madhështore që kanë databazën më të madhe të inteligjencës së lidhjeve tregtare, megjithëse përvoja jonë me Majestic u vërtetua të jetë më pak e saktë se të tjerët të listuar më lart. Kishte disa fusha referuese që munguan Majestic, megjithëse ne kemi vërejtur se ata kanë tendencë të gjejnë fusha të reja më të shpejtë. Për më tepër, ishin disa që Majestic u gjetën aty ku të tjerët kishin dështuar.

Rekomandohet për:

 • Popullar në mesin e SEO
 • Indeksi më i madh i lidhjeve
 • Larmi mjetesh SEO
 • Shpejt gjen lidhjet e reja
 • Analiza e konkurrencës

Mëso më shumë

Po në lidhje me damat e lidhjeve të lira?

Ekzistojnë një numër i madh damash pa lidhëse që mund të përdorni. Në fakt, shumë nga sa më sipër ofrojnë një version falas që mund ta përdorni pa paguar. Sidoqoftë, siç mund ta imagjinoni, këto zakonisht nuk janë aq gjithëpërfshirëse dhe zakonisht japin vetëm një shije të backlinks që tregojnë për domenin tuaj. Falas është në rregull, por jo nëse jeni seriozisht i interesuar të kuptoni të gjithë profilin tuaj të lidhjes backlink.

Mbledhja e profilit të plotë të lidhjes tuaj backlink

Mbani në mend se edhe kontrolluesi më i mirë i lidhjeve të pasme nuk do të gjejë 100% të të gjitha linjave tuaja. Secili përdor një algoritëm të ndryshëm për indekset e tyre dhe do të zbuloni që ndërsa disa bëjnë një punë më të mirë se të tjerët, nuk ka asnjë, kontrollues i vërtetë i lidhjeve të pasme. Për ata që janë seriozë në marrjen e një liste të plotë të lidhjeve të internetit, ju do të duhet të përdorni mjete të shumta për të bashkuar ato që secili gjen. Përdorimi i një kombinimi të damave të lidhjes pa pagesë dhe të paguar do t’ju japë një përfaqësim shumë më të saktë të të gjitha linjave tuaja.

Këshillë e shpejtë: Google do t’ju tregojë një numër të bukur të backlinks tuaj falas brenda Google Console Console, por fatkeqësisht jo të gjithë. Ky është akoma një mjet i fuqishëm që duhet të përdorni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me