Преглед и рейтинг 2020 с възможност за връзка

Мислите за изграждане на линкове с възможност за връзка? Прочетете пълния ни преглед на Link-able.com, за да научите повече за платформата и да видите дали Link -able ще бъде подходящ за вашата стратегия за маркетинг на съдържание.


Снимка с възможност за връзка

Линк състояние

https://link-able.com

индустрия:SEO
Предлагани услуги:Изграждане на връзки
Безплатен пробен период:Не
Основан:2018
Абонаментна услуга:Не
Ценообразуване:Варира
Гарантирано връщане на парите:N / A

Посети сайта

Бърз преглед:

Link -able е уникална платформа за собствениците на уебсайтове, която им помага да придобият висококачествени връзки на съответните уебсайтове, като работят с автори на свободна практика. Начинът, по който работи Link-Link е наистина доста умно и прави изграждането на връзки много удобно и ефективно за собственици на уебсайтове, блогъри, маркетолози на съдържание и др. Няма нужда да прекарвате часове на работа на издатели с искане за връзки, опитвайки се да напишете мнения на гости, или използвайте някоя от тези други типични тактики за изграждане на връзки. Вместо да правите всичко това сами (или дори да наемете SEO агенция), можете просто да публикувате проект (основно като работа за изграждане на линкове) в платформата, свързана с Link, където талантливи и утвърдени автори търсят да намерят съдържание, което евентуално могат да свържат. да се. Това е по същество платформа за работа на свободна практика, подобна на Upwork, но единствено посветена на свързване на строителни задачи. За собствениците на уебсайтове можете просто да се регистрирате като клиент и да публикувате работа за изграждане на връзки, описвайки вашите нужди и изисквания.

Защо да изберете Link -able:

 • Премиална работа – само добре утвърдени, талантливи автори изграждат качествени връзки
 • Лесен за използване и буквално ви спестява безброй време при придобиването на подходящи и разнообразни връзки
 • Елиминира работата, за да се занимавате с пропагандиране и блогване на гости
 • Връзки с бяла шапка от опитни и елитни автори
 • Няма търпимост към спама и позволява само на качествени собственици на уебсайтове и автори да използват платформата
 • Дава по-малки сайтове шанс за борба с големите момчета, които обикновено получават всички връзки
 • Помага на овластяването на авторите да пишат по-качествени статии, като прилага строги указания за качество
 • Насърчава маркетолозите на съдържание сами да произвеждат по-качествено съдържание

Какви са недостатъците:

 • Трудно е да получиш одобрение. Те само с изключение на уебсайтове / блогове с изключително висококачествено съдържание (описват го като 10X съдържание).
 • Това е малко от скъпата страна – авторите са доста опитни и добре познати. По този начин те начисляват премия цена за премиум работа.

Долния ред:

Това е новоразработена платформа, пусната в края на 2018 г. и все още в момента е в Beta. Не всеки собственик на уебсайт може да използва Link -able, тъй като има много строги изисквания за качество и не всички уебсайтове са разрешени в платформата. Това обаче е мощна платформа, която наистина може да помогне на потребителите им да придобият изключително уместни и ценни връзки. Като цяло, това може да бъде много мощен инструмент, който ще ви даде предимство във вашия маркетинг на съдържание и изграждане на връзки.

Специална оферта с възможност за връзка

Опитай!

Посетете Link -able днес и започнете да изграждате качествени връзки!

Експертен преглед на Link-able.com

Допълнителна информация за връзката

Изграждане на връзка с бяла шапка с Link?

Да, в състояние на връзка посочва, че те изискват всички автори да използват методите за изграждане на връзки с бяла шапка. Самата връзка с връзки просто ви съвпада с правилните хора, така че основно плащате на авторите за работа с вас и работят за публикация на гости за вас. Имайки предвид факта, че практически всички легитимни SEO агенции достигат информация и публикуват гостите за своите клиенти, Link -able използва доста често срещани и стандартни практики за изграждане на връзки. Освен това те заявяват също, че строго забраняват на авторите да плащат на издателите за разположения във връзки или да използват PBN. С други думи, те не позволяват на авторите да купуват връзки на уебсайтове, което е добре.

Как свързва връзка с автори за автори?

Връзката е още по-строга с авторите, което е добре. Авторите преминават щателна проверка и само най-квалифицираните се приемат в платформата. Link -able също работи в тясно сътрудничество с авторите, за да им помогне да създадат добре проучена статия и да гарантира, че всички връзки са изключително уместни и полезни. Връзката може да бъде изключително полезна платформа за автори на свободна практика, които могат да пишат добре и търсят да печелят по-добри приходи от писането си.

Заключение – Да се ​​използва или да не се използва?

Докато стигаме до заключението на нашия преглед, който е в състояние за връзка, е важно да се има предвид, че всяка SEO услуга има своите плюсове и минуси. Ако обмисляте да използвате Link -able, ще трябва да определите дали тяхната платформа предлага правилните функции и услуги, които максимално отговарят на вашите нужди. Например възможността за връзка не е толкова подходяща за изграждане на местни линкове или изграждане на връзки към страници с продукти (например на уебсайт за електронна търговия). Не забравяйте също, че Link -able не приема всички приложения и ще трябва да кандидатствате, за да се присъедините първо към тях. За допълнителна информация относно връзката, посетете уебсайта им на адрес https://link-able.com. Ако смятате този отзив за полезен, моля, харесайте го и го споделете!

Кажете ни мислите си

Използвали ли сте преди връзка с Link? Имате ли положителен или отрицателен опит, който искате да споделите с нас? Изпратете ни вашите отзиви на адрес .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map