5 najboljih provjeravanja povratne veze za analizu vašeg povratnog profila

Vodič za provjeru povratne veze i popis glavnih alata za provjeru povratne veze za pronalaženje & analiziranje povratnih veza na vašoj web lokaciji.


najbolje SEO tvrtke

Dobar povratni profil ključan je za SEO i trebat ćete stalno nadzirati povratne veze na vašoj web lokaciji. Tijekom posljednjih nekoliko godina Google sve glasnije govori o tome kako suzbijaju loše prakse povezivanja. Web lokacije s lošim profilima povratnih veza mogu jako patiti u SERP-ovima i zbog toga je važno da nastavite nadzirati profil povratne veze web stranice i ukloniti sve nedostatne veze koje nađete. Postoji nekoliko provjeravanja povratnih veza pomoću kojih možete to učiniti. U ovom ćemo članku pružiti pregled najboljih provjeravanja povratnih veza pomoću kojih možete pronaći i analizirati sve povratne veze na vašu web lokaciju.

Popis popularnih plaćenih dasaka za povratne veze

Brzi pregled najboljih 5 izbora koje koriste mnogi profesionalni SEO-ovi za pronalaženje i nadzor povratnih veza:

Backlink Checker
Počinje u:
Preporučuje se za:
Saznajte više
Ahrefs82.50 $ / mjSnažno nadgledanje povratne veze & analiza praćenja ranga
SEMrush69,95 $ / mjAnaliza profila dubokih povratnih veza & natjecatelji uvidi
Moz99,00 $ / mjPopularan & pouzdan sve-u-jedan SEO alat
Nadgledanje povratnih veza24,90 $ / mjPovoljan izbor za nadgledanje povratnih veza
Veličanstven78,99 $ / mjNajveća komercijalna baza podataka o obavještavanju

Najbolji provjeri povratne veze br. 1 - Ahrefs

Počinje u: 82,50 USD mjesečno

Ahrefs
Snažno, intuitivno praćenje povratne veze & praćenje ključnih riječi

www.ahrefs.com jedna je od naših omiljenih provjeravanja povratne veze i odličan je izbor za brzo i jednostavno nadgledanje vašeg backlink profila. Ahrefs ima indeks veličine 12 trilijuna linkova i izvrsno radi na pronalaženju mnogih povratnih veza usmjerenih na vašu web lokaciju. Otkrili smo da nalazi više povratnih veza od bilo koje druge usluge u nastavku. Pomoću Ahrefsa možete jednostavno pratiti povratne veze, primati upozorenja e-poštom za pronađene nove veze, pratiti rangirane pozicije ciljanih ključnih riječi, analizirati SEO statistiku vaše web lokacije, analizirati povratne veze vašeg konkurenta i još mnogo toga. Jedan od glavnih nedostataka je taj što ne možete uvoziti povratne veze s drugih usluga, uključujući s Google Search Console. Međutim, Ahrefs je sveobuhvatan i učinkovit alat za praćenje povratnih veza najbolji za pojedince ili SEO profesionalce s malim brojem klijenata.

Glavne značajke:

 • Detaljni povratni profil
 • Pronalazi mnoge povratne veze
 • Analiza natjecatelja
 • Nije moguće uvesti povratne veze
 • Praćenje ključnih riječi
 • Izvješća o optimizaciji na licu mjesta

Saznajte više

Najbolji provjeri povratne veze # 5 - SEMrush

Počinje od: 69,95 USD mjesečno

SEMrush
Pruža duboku analizu profila povratne veze & konkurentski uvidi za digitalne trgovce

www.semrush.com je popularna SEO usluga koja pruža precizan i ispravan pregled profila povratnih veza i uvida konkurencije. Poznat po pružanju organskih istraživanja o rangiranju pozicija vašeg konkurenta i SEO mjernim podacima, SEMrush najčešće koriste mnogi digitalni trgovci. Pomoću njih možete jednostavno pregledati i sortirati profil povratne veze na web mjestu kako biste dobili preciznu sliku, zajedno s ostalim vrijednim uvidima u SEO metričke podatke.

Preporučuje se za:

 • Provjera povratne veze
 • Praćenje položaja ključne riječi
 • Analitika natjecatelja
 • Istraživanje oglašavanja
 • Istraživanje ključnih riječi

Saznajte više

Najbolji provjeri povratne veze # 3 - Moz

Počinje od: 99,00 USD mjesečno

Moz
Snažan alat za provjeru povratnih veza

www.moz.com je popularno i pouzdano mjesto za analizu povratnih veza i određivanje kako se bolje rangirati. Moz nudi sveobuhvatnu analizu profila veza s vrijednim uvidom u kvalitetu tih veza, koristeći Moz PA (Stranica Autoritet) i DA (Administracija domena). Također pružaju izvrsne revizije veza za pronalaženje štetnih veza i izbjegavanje kazni. Moz je odličan sve-u-jedan alat za praćenje vaših SEO napora.

Preporučuje se za:

 • Izvrsna baza znanja o SEO
 • Korisnik prijazan
 • MOZ Autoritet domena
 • Pronađite mogućnosti za ključne riječi
 • Analiza neželjene pošte

Saznajte više

Najbolji provjeri povratne veze # 4 - Nadgledanje povratnih veza

Počinje od: 24,90 USD mjesečno

Nadgledanje povratnih veza
Pristupačna provjera povratne veze koja je brza i jednostavna za korištenje

www.monitorbacklinks.com je pristupačna alternativa mnogim ovdje provjerenim povratnim vezama. Njihove usluge su vrlo jednostavne za korištenje i odlične su za početnike. Najbolji su za pojedince koji žele započeti paziti na svoj profil povratne veze bez previše dubljeg uvijanja. Mi volimo njihovu jednostavnost i susretljivost, iako smo u prošlosti otkrili probleme sa pouzdanošću njihovih izvještaja. Iako svakoj provjeri povratne veze ovdje i tamo nedostaje nekoliko veza, propustili su ih poprilično u usporedbi s ostalim. Unatoč tome, i dalje vam daju dobru sliku vašeg povratnog profila po pristupačnoj cijeni.

Preporučuje se za:

 • Lako & dostupan
 • Snažno nadgledanje povratne veze
 • Zaštita od gloga. SEO
 • Analiza natjecatelja
 • Praćenje ključnih riječi

Saznajte više

Najbolji provjeri povratne veze # 2 - Majestic

Počinje od: 78,99 USD mjesečno

Veličanstven
Pristup najvećem indeksu veza & popularan izbor za SEO profesionalce

www.majestic.com je još jedan dobar alat za provjeru povratnih veza i naširoko se koristi u mnogim SEO agencijama. Majestic pruža razne mogućnosti za vaš SEO uspjeh. Njihovi su alati malo manje korisni, iako možete zakazati demonstraciju jedan na jedan uz podršku da biste naučili kako ih koristiti. Majestic tvrdi da ima najveću informacijsku bazu podataka o komercijalnim vezama, iako se naše iskustvo s Majesticom pokazalo manje točnim u odnosu na ostale navedene. Bilo je dosta referenciranih domena koje je Majestic promašio, iako smo primijetili kako oni teže pronalaze nove domene. Nadalje, bilo je nekoliko Majestića tamo gdje drugi nisu uspjeli.

Preporučuje se za:

 • Popularno među SEO
 • Najveći indeks veze
 • Raznolikost SEO alata
 • Brzo pronalazi nove veze
 • Analiza natjecatelja

Saznajte više

Što je s besplatnim provjerama povratnih veza?

Postoje i brojne besplatne provjere povratnih veza koje također možete koristiti. Zapravo, mnogi od gore navedenih nude besplatnu verziju koju možete koristiti bez plaćanja. Međutim, kao što možete zamisliti, ti podaci općenito nisu tako sveobuhvatni i obično imaju samo okus povratnih veza koje upućuju na vašu domenu. Besplatno je u redu, ali ne ako ste ozbiljno zainteresirani za razumijevanje cijelog vašeg povratnog profila.

Prikupljanje vašeg kompletnog povratnog profila

Imajte na umu da čak i najbolja provjera povratne veze neće pronaći 100% svih vaših povratnih veza. Svaki koristi drugačiji algoritam za svoje indekse i ustanovit ćete da, iako neki rade bolji posao od ostalih, nema nikoga, istinskog provjere povratne veze. Za one koji se ozbiljno bave dobivanjem cjelovitog popisa povratnih veza na vašoj web stranici, morat ćete koristiti više alata kako biste sastavili ono što svaka pronađe. Upotreba kombinacije besplatnih i plaćenih provjeravanja povratne veze pružit će vam mnogo točniju predstavu svih vaših povratnih veza.

Brzi savjet: Google će vam besplatno prikazati lijep broj povratnih veza Google Search Console, ali nažalost ne svi. To je još uvijek moćan alat koji biste trebali koristiti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map