Tàctiques de SEO a evitar

Consells de SEO per a principiants sobre què NO fer. Tàctiques de SEO populars & concepcions errònies que són antigues & desactualitzat o mai va ser una bona idea en primer lloc.


millors empreses de SEO

Posem-ho bé: el trànsit orgànic dels motors de cerca pot augmentar indiscutiblement les vendes i guanyar clients nous per a qualsevol negoci. El SEO (optimització de motors de cerca) és un procés crucial per a qualsevol empresa en línia o petita empresa que desitgi obtenir visibilitat als motors de cerca. Tanmateix, accedir al vostre lloc a la primera pàgina dels SERP (pàgines de resultats del motor de cerca) no és una tasca senzilla; necessitareu temps i dedicació, tant si ho feu vosaltres mateixos com si contracteu una empresa de SEO. Com que la competència és tan ferotge i hi ha moltes empreses en línia i petites empreses que competeixen entre elles per només un dels deu punts, és possible que vulgueu provar qualsevol cosa a la primera pàgina. Hi ha molts consells en línia que us promouen un lloc en les 10 primeres nits o una empresa de SEO de barret negre que ofereix una mena de tècnica “miraculosa” de la qual ningú més en sap. Aviseu-vos: sovint són vells i obsolets, o mai no foren una bona idea en primer lloc. A continuació, es mostren alguns consells sobre què no fer si feu un SEO tu mateix o quines tàctiques cal tenir en compte a l’hora de contractar una empresa de SEO.

Què no fer

Hi ha un antic adreça de “aprendre què no fer” pot ajudar a il·lustrar què s’ha de fer. En aquest article, volem explorar algunes de les idees més importants de SEO per tal de protegir el vostre lloc web i la vostra empresa de cometre aquests errors o de contractar una empresa de SEO que pot ser que utilitzi mètodes de barret negre:

Tàctica 1: Embussament de paraules clau

Hi havia una vegada, era relativament fàcil classificar-vos per a una frase determinada només utilitzant la frase exacta del vostre títol, descripció, títols i moltes vegades dins de la còpia del vostre cos. Tanmateix, avui Google ara pot reconèixer que esteu optimitzant en excés i simplement intenteu publicar contingut per als motors de cerca i no per a persones. Imagineu-vos que aneu a un lloc web, només per trobar una frase clau recollida repetidament a la còpia.

Exemple d'emplenament de paraules clau

Està bé utilitzar la frase en el títol i la descripció, i potser en un encapçalament, però d’una altra manera, la varietat és l’espècia de la vida. Si heu contractat una empresa, podeu cercar el codi del vostre lloc web amb el títol “title” i “h1”, “h2”, etc., per veure les paraules clau del títol i la rúbrica utilitzades. Utilitzeu variacions, fins i tot si significa trobar un tesaurus. Si voleu optimitzar la frase “lliurament de pizza a San Diego, Califòrnia”, no utilitzeu la frase exacta a tot arreu. Utilitzeu-lo al títol i a la descripció, però potser barregeu els encapçalaments i la còpia corporal que digueu “Entrega de pizza de 1 de San Diego” o simplement “Pizza Delivery”, ja que els motors de cerca són molt bons per recollir el context d’ubicació..

Tàctica 2: enllaços de backlink pagats

Sí, és important que tingueu enllaços entrants al vostre lloc, però mai pagueu, comercieu o demaneu un enllaç. (D’acord, potser ho podeu demanar, però el millor és deixar que la gent us enllaci de manera natural sense incentius). Segur, podríeu comprar centenars d’enllaços al mateix preu que un Starbucks gran, però l’algorisme de Google Penguin s’aboca molt en aquestes tàctiques. Molts dominis que ofereixen enllaços a canvi de pagament són típicament brossa i ofereixen poc, si és possible. Assegureu-vos que, o la vostra empresa de SEO, no esteu comprant enllaços enllaçats ja que no és una bona tàctica de SEO a llarg termini.

Tàctica 3: Enllaços de baixa qualitat

Alguna cosa relacionada amb el punt anterior, Google recompensa cada cop més enllaços de qualitat per quantitat d’enllaços, per la qual cosa és millor dedicar-hi el temps a realitzar divulgació i a generar contingut que probablement s’enllaci des de llocs de qualitat. La lliçó aquí: aneu per enllaços gratuïts / guanyats, enllaços de qualitat sobre enllaços de qualitat i de pagament. Altrament, Google es podria preguntar per què tants blocs privats russos i indis que no tenen res a veure amb el vostre nínxol estan enllaçats amb el vostre lloc web..

Una captura de pantalla de llocs web de correu brossa amb nombrosos enllaços de qualitat de baixa qualitat

Per exemple, feu una altra ullada a aquesta captura de pantalla. Es pot endevinar a quin tipus de lloc web es fa referència 151 vegades en un lloc web sobre un programa de SEO d’Ucraïna? O 918 vegades en un lloc web amb un nom de domini anomenat web10.ws? I què hi ha del lloc web xtattoos? Si heu respost qualsevol cosa que no sigui un lloc web que vengui banys d’hidromassatge, esteu equivocats.

Tàctica 4: Enllaços d’ancoratge sobre optimitzats

Text d’ancoratge de paraules clau: el text que feu clic per a un hiperenllaç, que apunta al vostre lloc que serveix de senyal positiu a Google. De manera que si molts llocs tenien enllaçat amb un text entrant que llegia “lliurament de pizza a San Diego, Califòrnia”, és més probable que aparegués a la recerca d’aquestes frases..

Això tenia sentit en aquell moment, ja que seria un senyal força clar que, de fet, sou proveïdor de serveis de lliurament de pizzes a San Diego, Califòrnia. No és així després Panda, un altre algorisme de Google. Molts administradors web van explotar aquest coneixement i van ancorar amb massa optimització el text. Això va comportar males experiències dels usuaris i, per tant, Google va canviar les seves polítiques per penalitzar aquesta sobre-optimització. En canvi, voleu una bona barreja d’enllaços, inclosos enllaços de marca. “San Diego Pizza Co.” i “sandiegopizzaco.com”, barrejats amb paraules o frases claus, permeten una sana cartera de text d’ancoratge.

Tàctica 5: optimització sense fer recerca

Podeu crear tot el contingut del món, però si no s’optimitza per als termes que la gent busca i té cura, el vostre contingut no es veurà. Preneu-vos el temps per fer-ho recerca de paraules clau. Obteniu informació sobre com cerquen els vostres clients i optimitzen el contingut en conseqüència.

Tàctica 6: Raspar de contingut

Molts administradors del web poden tenir la temptació de “prestar” contingut d’altres llocs i enganxar-los de forma verbal als seus propis llocs. És possible que sigui una manera ràpida d’obtenir contingut, però és una manera encara més ràpida d’obtenir la mà de Google per tenir contingut duplicat. Les preguntes morals obvi, a part, les ràpides guanys que puguis veure a partir del rastreig de contingut no valen el preu que pagareu als resultats de la cerca quan ho esbrini Google. (Consell: és possible que no inclogui cap classificació pel vostre propi nom de marca).

Tàctica 7: Text invisible o ocult

El text invisible va ser una vegada una tàctica destacada de barret negre que consistia a omplir paraules clau a la vostra pàgina i, a continuació, canviar el color del text per adaptar-se al fons, creant així un text “invisible”. Penseu en un text blanc sobre un fons blanc, quan el cos real sigui un text negre. Google ha agafat aquesta tàctica esperpèntica i ha millorat la seva efectivitat.

Tàctica 8: Enllaços del peu de pàgina farcits de paraules clau

Els enllaços clau del peu de pàgina (busqueu el codi HTML “”) poden ajudar-vos en els rànquings, però, en moltes situacions, els administradors de la web poden arribar a la borda i fer tantes paraules clau com sigui possible, com ara el carbó en la base de maletes per a nens. Si teniu dubtes, mantingueu-lo senzill i Google-Santa no us situarà a la llista entremaliada.

Tàctica 9: Paraules clau meta

Fa molt de temps, molt de temps en una galàxia molt allunyada, l’entrada de paraules clau en la vostra metaetiqueta de paraules clau era una manera efectiva d’augmentar els rànquings per a aquestes paraules clau. Es poden trobar cercant “” a l’HTML del vostre lloc web. Per desgràcia, Darth Google va atrapar i va reconèixer que no era la manera més eficaç de donar als cercadors el contingut que buscaven. Si es tracta de fer servir cada permuta de la frase, es pot pensar que ja no funcionarà. Centreu la vostra energia en l’elaboració de continguts informats de qualitat i informats per la investigació i sereu recompensats en els resultats de la cerca.

Conclusió

Amb aquesta informació a la butxaca del darrere, ja sabeu exactament què no heu de fer si voleu que un lloc web pugi al rànquing. Si vau contractar una empresa de SEO, sigueu a la vostra disposició amb aquestes tàctiques de barret negre. Recordeu-vos que SEO realment es tracta de proporcionar alguna cosa de valor als altres. Essencialment, la gent busca una resposta i els motors de cerca tenen com a objectiu servir aquesta resposta en un plat d’argent. Proporciona la millor resposta i ja ho has fet molt en termes de SEO!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map