Revisió i qualificació 2020 enllaçables

Esteu pensant a crear enllaços amb enllaç capaç? Llegiu la nostra revisió completa de Link-able.com per obtenir més informació sobre la plataforma i veure si el link-link seria adequat per a la vostra estratègia de màrqueting de contingut..


Captura de pantalla capaç d’enllaçar

Enllaç capaç

https://link-able.com

Indústria:SEO
Serveis oferts:Edifici d’enllaços
Prova gratuïta:No
Fundat:2018
Servei basat en la subscripció:No
Preu:Varia
Garantia de devolució de diners:N / A

Visita el lloc web

Una visió ràpida:

Enllaç capaç és una plataforma única per als propietaris de llocs web que els ajuda a adquirir enllaços enllaços d’alta qualitat en llocs web rellevants treballant amb autors autònoms. La manera de funcionar amb enllaços és molt intel·ligent i fa que la creació d’enllaços sigui molt còmoda i eficaç per als propietaris de llocs web, bloggers, venedors de continguts, etc. Ara no cal passar hores de visites als editors que sol·liciten enllaços, intentant escriure publicacions de convidats, o utilitzar qualsevol d’aquestes altres tàctiques de creació de vincles típics. En lloc de fer tot això (o fins i tot contractar una agència de SEO), simplement podeu publicar un projecte (bàsicament com un treball de creació d’enllaços) a la plataforma capaç d’enllaçar, on autors amb talent i reconeguts busquen cercar contingut que possiblement poden enllaçar. a. Es tracta bàsicament d’una plataforma de treball autònoma, molt semblant a Upwork, però es dedica únicament a enllaçar llocs de treball de construcció. Per als propietaris de llocs web, només podeu registrar-vos com a client i publicar una tasca de creació d’enllaços, descrivint les vostres necessitats i necessitats.

Per què escolliu un enllaç:

 • Treball de primera qualitat: només els autors amb talent i la creació creen enllaços de qualitat de qualitat
 • Fàcil d’utilitzar i, literalment, us estalviarà infinitat de temps en l’adquisició d’enllaços enllaços rellevants i diversos
 • Elimina la feina perquè puguis fer blogs i convidats
 • Enllaços de barret blanc d’autors experimentats i d’elit
 • No hi ha tolerància contra el correu brossa i només permetre als propietaris i autors de llocs web de qualitat utilitzar la plataforma
 • Ofereix als llocs més petits una possibilitat de lluita contra els nois grans que normalment tenen tots els enllaços
 • Ajuda als autors a escriure articles de millor qualitat aplicant directrius estrictes de qualitat
 • Encoratja els venedors de continguts a produir ells mateixos contingut de millor qualitat

Quins són els inconvenients:

 • És difícil obtenir una aprovació. Només s’exceptuen llocs web / blocs amb contingut d’alta qualitat (el descriuen com a contingut 10X).
 • És una mica del costat car, els autors són força experimentats i coneguts. Per tant, cobren un preu premium per un treball premium.

La línia de fons:

És una plataforma de recent desenvolupament llançada a finals del 2018 i encara es troba actualment a Beta. No tots els propietaris del lloc web poden fer servir els enllaços, ja que tenen requisits de qualitat molt estrictes i no tots els llocs web estan permesos a la plataforma. Tanmateix, es tracta d’una potent plataforma que pot ajudar realment els seus usuaris a adquirir enllaços de backlink extremadament rellevants i valuosos. Tot plegat, pot ser una eina molt potent que us aportarà avantatge en el vostre màrqueting de contingut i creació d’enllaços.

Oferta especial enllaçable

Intenta-ho!

Visiteu avui capaç d’enllaçar i comenceu a crear enllaços enllaços de qualitat!

Revisió d'experts de Link-able.com

Informació addicional sobre el poder enllaç

Es pot crear enllaços de barret blanc?

Sí, en els seus termes de servei, els estats capaços d’enllaçar requereixen que tots els autors utilitzin mètodes de construcció de vincles de barret blanc. El propi enllaç només pot combinar-se amb les persones adequades, de manera que pagueu autors bàsicament per fer pràctica i treballar per publicar-los. Tenint en compte el fet que pràcticament totes les agències SEO legítimes de divulgació i publicació de convidats per als seus clients, Link-capable utilitza pràctiques força habituals i estàndard de creació d’enllaços. A més, també afirmen que prohibeixen estrictament als autors pagar els editors per ubicacions d’enllaços o utilitzar PBNs. És a dir, no permeten als autors comprar enllaços enllaços en llocs web, cosa que és bo.

Com funciona la fira enllaçable per als autors?

Els enllaços són encara més estrictes amb els autors, i això és bo. Els autors es sotmeten a un detallat examen i només s’accepten els més qualificats a la plataforma. Enllaços capaços també treballa molt estretament amb els autors per ajudar-los a elaborar un article ben investigat i per assegurar que tots els enllaços són extremadament rellevants i útils. Els enllaços poden ser una plataforma extremadament beneficiosa per als autors autònoms que poden escriure bé i busquen obtenir millors ingressos per la seva redacció.

Conclusió: utilitzar o no utilitzar?

Quan arribem a la conclusió de la nostra revisió sobre enllaços, és important tenir en compte que cada servei de SEO té els seus avantatges i avantatges. Si teniu en compte l’ús d’enllaç, haureu de determinar si la seva plataforma ofereix les funcions i serveis adequats per adaptar-se millor a les vostres necessitats. Per exemple, Link-capable no és tan adequat per crear enllaços locals o crear enllaços a pàgines de productes (com en un lloc de comerç electrònic). Recordeu també que l’enllaç no pot acceptar totes les aplicacions i primer haureu d’aplicar-vos per unir-les. Per obtenir més informació sobre l’enllaç, visiteu el seu lloc web a https://link-able.com. Si heu trobat útil aquesta revisió, agradeu-la i compartiu-la!

Feu-nos conèixer els vostres pensaments

Ja heu utilitzat Link-capable abans? Teniu alguna experiència positiva o negativa que vulgueu compartir amb nosaltres? Envieu-nos un correu electrònic a les vostres opinions a .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map