Preguntes per fer en contractar una empresa de SEO

La guia del nostre propietari de petites empreses de SEO per contractar una empresa de SEO. Obteniu més informació sobre quines preguntes i què heu de buscar abans de contractar una empresa de SEO.


millors empreses de SEO

Al nostre article anterior, tractàvem si necessiteu o no una empresa de SEO que us ajudés en els vostres esforços de SEO. Si decidiu que la vostra empresa necessita l’ajuda d’una empresa de SEO professional, el següent pas és contractar-ne una de bona. Trobar una bona empresa de SEO és fonamental per a l’èxit del vostre lloc web i haureu de eliminar els bons dels dolents. En aquest article, tractarem quines preguntes haureu de fer durant la fase de contractació per tal de saber què heu de cercar en una empresa de SEO.

Abans de contractar …

Independentment de si busqueu contractar un consultor de SEO individual (bàsicament autònom) o una empresa de SEO de ple rendiment (normalment una agència legalment constituïda amb tot un equip d’empleats), heu d’entendre que hi ha literalment bons fons. i un bazillion, gasillion dolents. D’acord, potser no són molts! Però tingueu en compte que n’hi ha de bons i de dolents, i els dolents us mentiran, sovint fent falses promeses que semblen molt temptadores per a un propietari d’una petita empresa. Com a responsable de contractar un SEO per al vostre negoci, és la vostra responsabilitat fer la vostra investigació i contractar-ne una bona.

Preguntes importants per fer un SEO potencial

Les preguntes següents us ajudaran a protegir-vos de la contractació de SEO errònia i us donaran una bona comprensió sobre què heu de buscar quan contracteu.

Seguiu les Directrius per a administradors web de Google?

Aquesta és la primera pregunta que haureu de fer al vostre SEO potencial. El Directrius per a administradors web de Google són les directrius generals de Google per ajudar a Google a cercar, indexar i classificar el lloc web. També és una bona idea llegir-les tu mateix i familiaritzar-se amb el que comporta.

Hi ha algunes tàctiques de SEO que hi veuràs clarament marcades com una cosa que cal evitar. Es tracta bàsicament de tàctiques i pràctiques de SEO dolentes que es coneixen com a barret negre SEO. Voleu assegurar-vos que la vostra empresa de SEO potencial segueix estrictament les directrius de Google i que no faci servir cap tàctica de barret negre. Altres motors de cerca (bàsicament Bing) proporcionen pautes similars que són útils per examinar-les també.

Podeu explicar-me sobre els vostres clients anteriors i com els heu ajudat a classificar-se millor?

Aquesta és una altra pregunta que us heu de fer. Voleu assegurar-vos que el vostre SEO potencial tingui experiència i hagi ajudat els seus clients a classificar-se millor. Una empresa de SEO de bona reputació estarà encantada de compartir històries d’èxit. És possible que no revelin mètriques exactes, però si us adreçeu als clients que esmentaven i preguntar si la seva campanya de SEO va ser un èxit, es pot confirmar si l’empresa SEO és realment l’acord real. També assegureu-vos de consultar el lloc web del vostre SEO potencial. La companyia de SEO actualment es classifica a la primera pàgina de Google? I es classifiquen en alguna paraula clau de paraules clau? Assegureu-vos que el SEO i els seus clients estiguin ben classificats i tinguin una presència positiva als SERPs.

Com milloraréu els meus rànquings en cercadors i en quin termini?

Aquesta és una altra pregunta important que voldreu fer. Si la vostra empresa de SEO potencial afirma que poden garantir-te un lloc # 1 als resultats de la cerca o que veuràs un augment fantàstic del trànsit en poc temps, fes-ho fora de la llista. Els fets d’Internet són feixucs i ni tan sols el millor dels SEO pot garantir un resultat de cerca excel·lent. Si alguna empresa de SEO reclama “classificacions garantides instantàniament”, només està intentant fer una venda. Fins i tot podrien fer servir algunes tècniques de barret negre que podrien fer un rang molt ràpid, però no per llarg. L’ús de tècniques de barret negre penalitzarà el vostre lloc i quan la pena arriba, totes les seves garanties són inútils.

Hi ha una excepció, però. Les eines de SEO permeten accedir a mètriques de paraules clau específiques. Si teniu l’orientació d’una paraula clau amb poca competència, pot ser que garanteixi una classificació alta. Tot i així, desconfieu de les tàctiques agressives i a curt termini. El SEO és un creixement lent i només hauríeu de veure millors resultats amb el pas del temps (normalment 3 mesos o més). Això també passa a la següent pregunta …

Quins tipus de treballs de SEO fareu??

Com esmentàvem al nostre article Optimització de motors de cerca 101, el treball de SEO es divideix generalment en 2 parts: a lloc i fora de lloc. Pregunteu a la vostra empresa de SEO potencial que tipus de treballs de SEO faran? Només realitzaran treballs fora de lloc o també us ajudaran en el lloc? La majoria dels SEO realitzaran inicialment una auditoria del vostre lloc i treballaran amb vosaltres per corregir les optimitzacions tècniques i, a continuació, se centraran en fora de lloc..

Amb quina freqüència publiques informes sobre la teva feina?

El vostre SEO us proporciona informes oportuns sobre la feina que han fet és un indicador important del que obteniu pels vostres diners. Un bon SEO us hauria de lliurar-vos informes mensuals amb un resum de tota la seva feina, l’augment (o la disminució) de cadascun dels vostres rànquings de paraules clau orientats, un percentatge de l’augment (o la disminució) del trànsit de cerca orgànica general, amb recomanacions interessants per a vosaltres. a implementar, i un pla d’atac per al mes que ve.

Com i quan puc esperar que em comunico amb vosaltres?

Com en qualsevol empresa, la comunicació és clau. Ja sigui per correu electrònic, una videoconferència de Skype o una simple trucada telefònica, cal que el futur SEO estigui disponible. Haureu de saber quin és el millor mètode de contacte i a quina hora podeu arribar-hi. Sorgeixen preguntes i és important que pugueu arribar-hi, sobretot si alguna cosa no funciona.

Què costarà això?

Si una empresa diu que farà SEO per 100 dòlars al mes, és probable que no només siguin les directrius de Google sinó que participin activament en algun tipus de SEO de barret negre. Ells només podrien estar comprant 18.000 enllaços per canviar el xump a Fiverr!

Un exemple de tàctica SEO barata, de barret negre.

Per “alta qualitat”, el que realment vol dir és “Sóc una estafa i només em dono els vostres diners”. Aquests enllaços són spam i, finalment, acabaran perjudicant la classificació del vostre lloc web i us costarà una petita fortuna i molta estona de temps per eliminar la pena.

És possible que això no sigui el que voleu escoltar, però una empresa legítima de SEO podria costar entre 1.000 i 7.500 dòlars per projecte, segons un Enquesta de Moz 2011. Els preus horàries oscil·laven entre els 76 i els 200 dòlars, mentre que un retenidor mensual podia situar-se entre menys de 500 i 50000 dòlars. Els preus no han canviat gaire des d’aleshores.

Quins són els vostres termes de pagament & condicions?

Aquesta és una altra pregunta que haureu de fer després de discutir el cost. Haureu de saber quines són les formes de pagament que acceptarà el vostre potencial SEO, quan siguin degudes, si hi ha tarifes o càrrecs d’interessos amb retard i quan se li permet cancel·lar o renovar el contracte amb ells. Pot ser que us trobeu bloquejat durant 3 mesos o més amb alguns SEO que funcionen amb un retenidor mensual. Si els ingressos empresarials no són segurs, potser voldreu tornar a tenir en compte que estigueu bloquejats en un contracte durant un llarg període de temps.

Conclusió

Fer les preguntes anteriors us ajudarà a jutjar si l’empresa SEO pot confiar o no amb el benestar del vostre lloc web. Recordeu que una bona empresa de SEO no pot garantir quan o fins i tot si el vostre lloc web es classificarà. Tot el que poden fer és optimitzar el vostre lloc, assegurar-se que segueix les directrius de Google i donar-li una millor possibilitat de classificar-se. Cal temps i paciència, però les recompenses val la pena esperar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map