Llista de verificació Essential SEO Audit 2018

Una llista de revisió DIY de les millors pràctiques de SEO per auto-auditar el vostre propi lloc web. Utilitzeu aquesta llista de comprovació per ajudar a la vostra empresa a tenir una presència sana en els motors de cerca.


la llista de verificació d'auditoria de SEO

Al món en constant canvi de SEO, és important verificar regularment el vostre lloc web per assegurar-vos que segueix les millors pràctiques de SEO i s’adhereix a les Directrius per a administradors web de Google. Si ho feu, augmentareu la probabilitat de mantenir una presència saludable als SERPs (pàgines de resultats del motor de cerca) i, així, augmentarà el trànsit orgànic per al vostre negoci..

FET RÀPID: Cada any Google actualitza el seu algorisme diverses vegades CÈNCIES, moltes amb noms com Penguin, Pigeon o Panda, però encara més amb canvis menors que no es diverteixen sonant noms d’animals “P”. Tots aquests canvis tenen efecte com les persones fan servir el sistema de manera errònia, com evoluciona la tecnologia i com els usuaris duen a terme cerques.

La nostra llista de comprovació de classificació millor a la cerca el 2018

A continuació, exposem el marc essencial per treure les intuïcions de la propera auditoria. L’hem desglossat en cinc categories principals:

 • Presencial
 • Fora de lloc
 • Factors locals
 • Recerca
 • Jugant a la defensiva

1. SEO del lloc

A continuació, es detallen les optimitzacions per comprovar el vostre SEO in situ:

Paraules clau:

 • El vostre lloc o pàgina orienta les paraules clau exactes en diversos components? Paràgrafs meta, títols i paràmetres del cos
 • Feu servir famílies de paraules clau? Creeu paraules clau en funció de la relació amb les paraules clau d’orientació per a la indexació semàntica latent (LSI).
 • Frases de paraules clau de conversa per a la cerca de veu? Amb l’inici de la cerca de veu, assegureu-vos que les vostres paraules clau estiguin centrades en frases completes que parlen les persones.

Contingut:

 • Té el contingut de diferents longituds? Una bona estratègia de contingut equilibra articles de forma curta, mitjana i llarga. Històricament, els bloggers van passar universalment després dels articles de formes més breus per eliminar un flux de contingut regular, però a mesura que el temps ha passat i la xarxa s’ha omplert amb 300 articles en paraules, els articles més llargs guanyen més valor..
 • El contingut és de diversos tipus? El contingut no ha de ser només blocs. El contingut de vídeo i àudio és una excel·lent contribució!
 • Teniu previst publicar contingut regularment? El contingut ha de sortir regularment. El contingut freqüent seguit d’una distribució poc freqüent pot afectar els vostres rànquings. Manteniu-vos regularment, creeu un banc de contingut i continueu.
 • Esteu suprimint activament duplicats? Assegureu-vos que el contingut duplicat NO existeix al vostre lloc. Això no només pot fer que el contingut no es classifiqui i indexés per a la feina que heu creat, sinó que també podria acabar amb el valor culpable si no n’informeu.

CONSELL RÀPID: L’agregació de contingut és una pràctica popular i que té mèrits. Per agregar adequadament contingut, la regla general és que heu d’aportar alguna cosa de valor diferent a la peça original, que podria incloure un resum de contingut, inclosos comentaris originals com a resposta al contingut..

Tècnic:

 • Heu inclòs un mapa del lloc i Robots.txt?
 • Heu utilitzat una estructura d’URL adequada? Estructura la vostra URL correcta de manera que les URL de cada individu us informin sobre el SEO del vostre lloc.
 • El vostre lloc està utilitzant les eines per a administradors web de Google i Bing? Verifiqueu-ho Google Search Console i Eines per a administradors web de Bing (pot considerar altres motors de cerca d’altres tipus d’orientació internacional).

Meta:

 • Les vostres etiquetes del títol s’han definit adequadament? Els títols han de tenir una descripció centrada en una paraula clau seguida de la vostra marca. De 50 a 60 caràcters.
 • Heu inclòs una etiqueta de descripció convincent? La longitud mitjana dels fragments ha passat de 160 a 230 caràcters durant el 2017.
 • El vostre esquema de pàgina està configurat i està en línia amb el vostre negoci? Habiliteu l’esquema adequat al vostre lloc perquè coincideixi amb el vostre negoci i contingut. Schema.org té una llista completa de marques que Google, Yahoo, Bing i altres motors de cerca han acordat!

Rendiment:

 • Està supervisant la velocitat de la pàgina? La velocitat de la pàgina és cada cop més necessària per a una bona posició del SERP. Es tracta que Google no vulgui enviar persones a llocs web que tinguin una experiència d’usuari pobra i el temps de càrrega és el vostre primer cop d’ull a qualsevol lloc web.
 • Com és la velocitat de càrrega del vostre lloc web? Penseu en la velocitat de càrrega en dues peces: el temps de càrrega de l’usuari / navegador i la informació sobre la velocitat de la pàgina. No sempre es correlacionen exactament. És possible que tingueu una classificació baixa de la velocitat de pàgina, però encara pugueu carregar un lloc web en un segon. Podeu optimitzar el fons del vostre lloc al màxim possible, però si esteu donant servei a un gran nombre de visitants amb un compte d’allotjament compartit, potser voldreu considerar l’actualització a un VPS o a un sistema d’allotjament basat en núvol per a càrregues de pàgines més ràpides..
 • Com és el temps de càrrega mòbil del vostre lloc? Amb més de 6 de cada 10 cerques realitzades des d’un dispositiu mòbil, els temps de càrrega mòbil són cada cop més importants. Si la majoria d’aquestes cerques es fan a una propietat de l’alfabet, és millor que considereu que és important per a Google. Nota: Accelereu les pàgines mòbils (AMP) és un moviment que Google està fent avançar, així … un ritme accelerat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és el temps de càrrega més ràpid als llocs web per a dispositius mòbils i requereix un marcatge específic de pàgines que elimini elements pesats i no fonamentals del contingut.
 • Heu posat en marxa mesures de seguretat? Google vol tenir més seguretat i premen els administradors web per això. Un certificat SSL és imprescindible per a la majoria de llocs web en l’actualitat.

Mètriques generades per l’usuari (MGG):

 • Els vostres clics de promoció de SERP promocionen? Aquí és quan entra en joc un meta i una descripció convincents del meta.
 • Us estigueu animant al lloc Compromisos?
  • Percentatge de rebot – Eviteu el “enganxament de Pogo” o les taxes de rebot altes a les consultes orgàniques, ja que indica que el vostre contingut no és rellevant o d’una qualitat prou alta com per participar..
  • Temps al lloc – De nou, més temps al lloc mostra contingut rellevant. Mantenir més temps les persones al vostre lloc pot augmentar la classificació de la cerca.
  • Visualitzacions de pàgines – Quant més visites de pàgines puguin generar el vostre lloc, de nou, més qualitat aparegui el contingut a Google i posicioneu el lloc als SERPs respectivament.
 • Estàs permetent contingut generat per l’usuari (UGC)? Aquest és un element valuós que la majoria dels llocs web de contingut eviten, però proporcionen una gran interacció i contingut. Això multiplica els vostres esforços i proporciona raons addicionals per rastrejar i indexar el vostre lloc. Heu d’assegurar-vos que el contingut de correu brossa no s’arribi al vostre lloc. Bloqueu de forma proactiva els spammers i patrulleu regularment el vostre lloc per eliminar qualsevol cosa que hi pugui haver.

CONSELL RÀPID: Les respostes de Facebook al vostre lloc són excel·lents, però la propietat del contingut es proporciona a Facebook, no al vostre lloc web. La secció de comentaris només funciona com una finestra per a on existeix el contingut real a Facebook. Les millors pràctiques inclouen posar els comentaris directament al vostre lloc web.

2. SEO fora del lloc

A continuació, es mostren les optimitzacions per comprovar el vostre SEO fora del lloc:

Perfil de l’enllaç enrere:

 • Activament cerqueu bons enllaços enrere? Augmenteu la quantitat de enllaços de backlinks de qualitat que apunten els usuaris i els motors de cerca al vostre lloc. Els llocs web que mantenen una alta autoritat de domini ofereixen excel·lents enllaços de backlinks.
 • Esteu desafiant els enllaços de backamks de correu brossa? Elimineu els enllaços procedents de llocs amb una puntuació deficient del lloc.

Reputació:

 • Us inciteu a fer comentaris en línia positius per a les vostres opinions de l’empresa / marca? Animeu els clients a explicar la seva història positiva al web, inclosa la vostra pàgina de Facebook, Google My Business (per a marques locals i empreses), etc..
 • Podeu augmentar les ressenyes de productes? Permetre Qualificació dels venedors de Google al vostre lloc per recopilar i mostrar les ressenyes a través dels serveis comerciants de Google.

Trànsit:

 • No teniu enllaços no destacats a llocs amb trànsit elevat? Fins i tot els llocs web amb enllaços no seguits (és a dir, articles de Wikipedia.org) ofereixen trànsit. Aquests enllaços no afecten directament el SEO, sinó que ho fan de manera indirecta mitjançant la promoció de més visitants del vostre lloc i la possibilitat de que el contingut de la Viquipèdia s’introdueixi al vostre SERP..
 • Esteu rebent trànsit de cerca de qualitat? Envieu trànsit de pagament al vostre lloc per aconseguir que la gent hi interactui i hi interactueu.
 • Heu construït un seguiment social? Construir un seguiment social us permet arribar a un “públic capturat” quan estigui disponible contingut fresc.
 • Esteu creant una llista de correu electrònic? Un públic capturat per correu electrònic funciona igual que una audiència social!

3. Factors locals (només per a empreses locals)

A continuació, es mostren les optimitzacions per comprovar els esforços de SEO locals:

Directoris locals:

 • La vostra pàgina de Google és el meu negoci Configuració (GMB)? Creeu i creeu el vostre Pàgina de Google My Business. Assegureu-vos que la informació sigui correcta i enllaçada amb el vostre lloc

CONSELL RÀPID: Les empreses de diverses ubicacions haurien de tenir una pàgina GMB i una pàgina de destinació per a cada ubicació respectiva: enllaçar cada pàgina de destinació a la seva pàgina GMB respectiva.

 • Hi ha directoris en línia addicionals configurats i precisos? Assegureu-vos que els directoris en línia de bona reputació es tornin a enllaçar amb el vostre lloc i que retratin amb exactitud la informació de l’empresa local.
 • Esteu rebent comentaris locals? Promoure ressenyes sobre aquests directoris locals, si escau, i fomentar la redacció localitzada (és a dir, 5 estrelles: la pizza més gran al centre de Pittsburgh). Respon activament a les revisions tant positives com negatives. No es tracta necessàriament de les millors pràctiques de SEO, però és una bona pràctica de negocis en línia.

4. Recerca

Fa molt de temps, en una galàxia no gaire llunyana – hi havia una vegada un tipus que deia una cosa així:

Si coneixes l’enemic i et coneixes a tu mateix, no hauràs de témer el resultat d’un centenar de batalles. Si et coneixes a tu mateix, però no a l’enemic, per cada victòria obtinguda també patiràs una derrota. Si no coneixes ni l’enemic ni tu mateix, sucumbiràs en cada batalla.

– SUN TZO

Hi afegiré una tercera capa i coneixerà el vostre entorn o, dit d’una altra manera, que coneixeu els vostres clients. La raó per la qual és tan important és que el SEO és un màrqueting entrant funciona i que tan bon és el que passa a la indústria. És possible que tingueu els millors rànquings per a una paraula clau que ningú cerqui i quins avantatges ofereix per a la vostra empresa? En lloc d’això, heu de ser conscients de què busca gent i cap a on podeu atreure el trànsit o els clients.

Recerca al client:

 • Feu servir el Planificador de paraules clau de Google? Si utilitzeu una bona classificació, utilitzeu els planificadors de paraules clau per trobar la quantitat de paraules clau de trànsit que poden obtenir cada mes. Planificador de paraules clau de Google ofereix informació sobre la cerca de pagament que es pot interpretar per a una cerca orgànica. SEMrush Planificador de paraules clau és un altre gran recurs!
 • Heu configurat les tendències de Google per determinar els punts focals? Feu servir aquesta opció per mantenir-vos al capdavant de les tendències que es fan a la Cerca de Google.

Recerca competitiva:

 • Ha realitzat auditories de competidors? Busqueu als vostres llocs de competidors i esbrineu en quines paraules clau es centren. Eines en línia com Ahrefs i SEMRush ajuden a comprendre com es fa amb els vostres competidors.
 • Heu utilitzat Google Alerts per a noms de competidors? Informeu-vos del que estan passant els vostres competidors Google Alerts.

Anàlisi interna:

 • Heu activat Google Analytics & Consola de cerca? Mireu quines paraules clau generen més i on teniu més espai per créixer. Analitzeu tant les pàgines com les paraules clau i, a continuació, combina els resultats per començar a guanyar més trànsit per a cada pàgina i incloure més paraules clau que generin més trànsit.
 • Heu utilitzat Google Alerts per a la vostra empresa? Informeu-vos del que es diu sobre la vostra empresa al web. Aquest és sovint el primer informador dels enllaços enllaçats que apareixen al web.
 • Heu utilitzat aquestes eines addicionals?
  • SEMRush – Obteniu una comprensió global del SEO del vostre lloc des del contingut tècnic a través del contingut.
  • Comprobador de directori MozLocal – Consulteu com són els vostres directoris locals actualitzats.
  • Supervisar els enllaços enllaç: vegeu on rebeu els enllaços enllaçats i quins són valuosos i quins necessiten

5. Jugar a la defensa

Aquesta és una àrea de SEO massa freqüentment oblidada. El que la majoria de la gent no se n’adona és el xicotet tracte de la web. Hi ha nombrosos intents de SEO negatius que els competidors intentaran fer al vostre lloc web i heu de ser conscients d’això perquè pugueu jugar a la defensa.

El costat fosc de la web és un lloc espantós, però si els administradors de xarxa mantenen la vigilància poden superar la majoria d’aquests problemes..

 • Heu tret els enllaços de correu brossa? Aquesta és una part integral d’una estratègia de backlink amb èxit, però que es porta a un altre punt. Això és específic per a la consciència dels enllaços de correu brossa a un nivell molt diferent. Mantingueu-vos a sobre Atacs de SEO negatius i respondre amb Disallows.
 • Heu tret els comentaris de correu brossa? Probablement ja heu rebut un munt de comentaris no desitjats sobre “Nikes barats”, “Guanye un iPad gratis”, o fins i tot alguna cosa més vulgar. Aquests missatges s’omplen amb enllaços de correu brossa i no s’han de publicar mai. Marca com a correu brossa i suprimeix-les!
 • Ha suprimit el contingut copiat? No deixeu que els altres s’escapin amb l’ús del vostre contingut. El que és pitjor que ells que es beneficien del vostre treball dur és que se’ls associa un crèdit original i el vostre lloc tingui l’indicador de contingut duplicat. Quan el trobeu, envieu a Google els culpables de contingut duplicat! L’ús de fragments de frases completes del vostre bloc i cercar-los a Google és una manera excel·lent de determinar si algú està utilitzant el vostre contingut. De la mateixa manera, podeu utilitzar subscripcions com Copyscape per detectar-los automàticament.
 • Lluita contra Tot Maliciós – Aquest és el 2018 i la seguretat del lloc és enorme. Hi ha molts articles maliciosos surant per aquí, però Google vol mantenir els seus usuaris (els cercadors) segurs.

CONSELL RÀPID: Si utilitzeu WordPress, Scurui és un servei fantàstic per ajudar-vos a mantenir la vostra pàgina web segura.

Aprenentatge continu

A partir de la mitjana de vegades que Google actualitza el seu algorisme de cerca cada any, estem a la botiga en algun lloc del pal de pilota de 300 canvis addicionals aquest any. Per tant, assegureu-vos d’estar activament actualitzat en les millors pràctiques de SEO. Utilitzeu la llista de comprovació anterior com a base, però no dubteu a afegir-la segons necessiteu.

Gaudeix del 2018 a tothom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map