5 millors comprovants de backlink per analitzar el perfil de backlink

Una guia per als verificadors de backlink i una llista de les eines de comprovació de backlink principals & analitzant els enllaços enllaços del vostre lloc web.


millors empreses de SEO

Tenir un bon perfil de backlink és essencial per a SEO i haureu de controlar contínuament els enllaços enllaços del vostre lloc web. Durant els últims dos anys, Google ha mostrat una vocació creixent sobre la manera com s’estan referint a les males pràctiques d’enllaç. Els llocs amb perfils de backlink pobres poden patir molt als SERPs i, per això, és important que seguiu supervisant el perfil de backlink del vostre lloc web i elimineu els enllaços de mala qualitat que trobeu. Per fer-ho, podeu utilitzar diversos verificadors de backlink. En aquest article proporcionarem una visió general dels millors verificadors de backlink que podeu utilitzar per trobar i analitzar tots els enllaços enllaçats al vostre lloc..

Una llista de comprovadors de enllaç de pagaments populars pagats

Una visió ràpida de les 5 opcions més utilitzades per molts SEO professionals per cercar i supervisar enllaços enllaços:

Verificador de enllaç de enllaç
Comença a:
Recomanat per a:
Aprèn més
Ahrefs82,50 dòlars / mesMonitoratge de backlink potent & anàlisi de seguiment de rang
SEMRush69,95 dòlars / mesAnàlisi del perfil de backlink profund & visió del competidor
Moz99,00 dòlars / mesPopular & Una eina de SEO tot-en-un de confiança
Supervisa els enllaços enrere24,90 dòlars / mesElecció assequible per al control de backlink
Majestuós78,99 dòlars / mesLa base de dades d’intel·ligència d’enllaços comercials més gran

Millor verificador de backlink # 1 - Ahrefs

Comença a: 82,50 dòlars / mes

Ahrefs
Monitoratge de backlink potent i intuïtiu & seguiment de paraules clau

www.ahrefs.com és un dels nostres verificadors de backlink favorits i és una opció fantàstica per controlar fàcilment i ràpidament el vostre perfil de backlink. Ahrefs té una mida índex de 12 bilions d’enllaços i fa un gran treball per trobar molts dels enllaços enllaçats apuntats al vostre lloc. Hem trobat que troba més enllaços enllaçats que cap dels altres serveis que es descriuen a continuació. Amb Ahrefs, podeu fer un seguiment senzill dels vostres enllaços enllaçats, obtenir alertes de correu electrònic per a qualsevol nou enllaç trobat, rastrejar les posicions de classificació de les vostres paraules clau dirigides, analitzar les estadístiques de SEO del vostre lloc web, analitzar els perfils de backlink del vostre competidor i molt més. Un dels principals desavantatges és que no podeu importar enllaços enllaços d’altres serveis, inclòs des de Google Search Console. Tot i així, Ahrefs és una eina eficaç de control de backlink eficaç ideal per a particulars o professionals de SEO amb un nombre reduït de clients.

Característiques clau:

 • Perfil detallat de backlink
 • Troba molts enllaços enllaçats
 • Anàlisi de competidors
 • No es poden importar enllaços enllaç
 • Seguiment de paraules clau
 • Informes d’optimització al lloc

Aprèn més

Millor verificador de backlink # 5 - SEMrush

Comença a: 69,95 dòlars / mes

SEMRush
Proporciona una anàlisi de perfils de backlink profund & informació dels competidors per als venedors digitals

www.semrush.com és un servei de SEO popular que proporciona una visió detallada i detallada dels perfils de backlink i de la competència. Molt conegut per oferir investigació orgànica sobre les posicions de classificació i les mètriques de SEO del vostre competidor, SEMrush és habitualment utilitzat per molts venedors digitals. Amb ells, podeu visualitzar i ordenar fàcilment el perfil de enllaç del vostre lloc per obtenir una imatge exacta, juntament amb altres valuoses dades mètriques de SEO..

Recomanat per a:

 • Verificació de backlink
 • Seguiment de la posició de paraula clau
 • Anàlisi de la competència
 • Publicitat investigació
 • Recerca de paraules clau

Aprèn més

Millor verificador de backlink # 3 - Moz

Comença a: 99,00 $ / mes

Moz
Una potent eina de comprovació de backlink

www.moz.com és un lloc popular i de confiança per analitzar els enllaços enrere i determinar com classificar-se millor. Moz ofereix una anàlisi completa del perfil d’enllaços amb informació valuosa sobre la qualitat d’aquests enllaços, mitjançant Moz PA (Page Authority) i DA (Authority Authority). També proporcionen auditories d’enllaços excel·lents per trobar enllaços nocius i evitar sancions. Moz és una eina fantàstica per a fer un seguiment dels vostres esforços en SEO.

Recomanat per a:

 • Excel·lent base de coneixement de SEO
 • Usuari amigable
 • MOZ Autoritat del domini
 • Cerqueu oportunitats de paraules clau
 • Anàlisi de correu brossa

Aprèn més

Millor verificador de backlink # 4: Monitor d’enllaços enrere

Comença a: 24,90 dòlars / mes

Supervisa els enllaços enrere
Enllaç de backlink assequible, que és ràpid i fàcil d’utilitzar

www.monitorbacklinks.com és una alternativa assequible a molts dels verificadors de backlink que figuren aquí. Els seus serveis són molt fàcils d’utilitzar i excel·lents per a principiants. El millor és per a les persones que vulguin començar a tenir un ull en el seu perfil de backlink sense entrar massa en profunditat. Ens encanta la seva senzillesa i facilitat d’ús, tot i que en el passat s’han trobat problemes amb la fiabilitat dels seus informes. Tot i que cada verificador de backlink troba alguns enllaços aquí i allà, n’havien faltat bastants en comparació amb els altres. Tot i així, encara us donen una bona imatge del vostre perfil de backlink a un preu assequible.

Recomanat per a:

 • Fàcil & assequible
 • Supervisat control de backlink
 • Protecció contra Neg. SEO
 • Anàlisi de competidors
 • Seguiment de paraules clau

Aprèn més

Millor verificador de backlink # 2 - Majestic

Comença a: 78,99 dòlars el mes

Majestuós
Accés a l’índex d’enllaços més gran & elecció popular per a professionals de SEO

www.majestic.com és una altra bona eina per comprovar els vostres enllaços d’interès i és molt utilitzat per moltes agències de SEO. Majestic ofereix una varietat de funcions per al vostre èxit de SEO. Les seves eines són poc fàcils d’utilitzar, encara que podeu programar una demostració individualitzada amb suport per aprendre a utilitzar-les. Majestic afirma disposar de la base de dades d’intel·ligència d’enllaços comercials més gran, tot i que la nostra experiència amb Majestic va resultar ser menys precisa que les altres que es mencionen anteriorment. Hi havia força dominis de referència que Majestic va trobar a faltar, tot i que hem notat que acostumen a trobar nous dominis més ràpidament. A més, n’hi va haver alguns que Majestic va trobar on altres havien fracassat.

Recomanat per a:

 • Popular entre els SEO
 • Índex d’enllaç més gran
 • Varietat d’eines de SEO
 • Troba ràpidament nous enllaços
 • Anàlisi de competidors

Aprèn més

Què passa amb els checkers de backlink gratuïts?

També podeu utilitzar diversos verificadors de backlink gratuïts. De fet, molts dels anteriors ofereixen una versió gratuïta que podeu utilitzar sense pagar. Tanmateix, tal com us podríeu imaginar, generalment no són tan comprensius i solen donar un gust dels enllaços enllaçats apuntats al vostre domini. Gratuït està bé, però no si us interessa seriosament comprendre tot el vostre perfil de backlink.

Obteniu el vostre perfil complet de backlink

Tingueu en compte que, fins i tot el millor checker de backlink no trobarà el 100% de tots els vostres enllaços enllaçats. Cadascú utilitza un algoritme diferent per als seus índexs i veuràs que, mentre que alguns treballen millor que altres, no hi ha ningú, un veritable enllaç de backlink. Per a aquells que vulgueu obtenir una llista completa dels enllaços enllaçats del vostre lloc web, haureu d’utilitzar diverses eines per combinar el que troba cadascú. Si utilitzeu una combinació de verificadors de backlink gratuïts i de pagament, us proporcionarà una representació molt més exacta de tots els vostres enllaços enllaçats.

Consell ràpid: Google us mostrarà un bon nombre de backlinks gratuïts dins de la web Google Search Console, però malauradament no tots. Aquesta és encara una potent eina que haureu d’utilitzar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me