Најбољи веб сајтови за почетнике

Изградња веб страница за почетнике


Тхе најновије статистике откривају преко 1,5 милијарди веб локација које делују на глобалном вебу. Конкуренција брзо расте, што отежава улазак нових играча на онлајн тржиште. Неки почетници сматрају да је немогуће надметати се с већином препознатљивих и професионално дизајнираних блогови, форума и пословне портале. Имамо добре вести за вас!

Савремена ниша за изградњу веба открива неколико популарних опција које новаци могу да користе за покретање квалитетног вебсајта. Најпопуларније од њих укључују:

 • Интернет веб сајтови – тхе најједноставније и најпогодније веб буилдинг рјешење. Ови системи су посебно створени с обзиром на вештине и потребе почетника. Они су савршени алати за учење основа процеса израде веба. Поред тога, одједном ћете видети резултате свог рада како бисте могли да извршите потребне измене.
 • ЦМС – Системи за управљање садржајем су компликованији у поређењу са градитељима веб локација. Они у почетку подразумевају одређену основу кодирања и ниво стручности. Ова опција такође може бити добра за новорођенче с тим да уложе довољно труда и времена у детаљно истраживање туторијала. Значајан недостатак овог решења је што може да умањи потребу за изградњом веб странице, ако се из неког разлога неће прилагодити потребама и очекивањима корисника..
 • Остале врсте софтвера за изградњу веба теоретски дозвољавају изградњу веб локација помоћу једноставних програма попут Нотепад-а. Ова опција, међутим, омогућава вам да направите само најједноставније веб локације, а подразумева и свест о основама кодирања.Постоји и прилика за коришћење оквира, али почетнику ово може бити прави изазов.

Кад се то каже, новопридошлима се чини занимљиво и важно да сазнају више о свакој опцији веб презентације. Погледајмо их у детаље одмах.

Испробали смо 5 најбољих градитеља веб страница за почетнике:

 1. Вик – Најбољи градитељ веб страница за почетнике
 2. ВордПресс – најбољи ЦМС за почетнике
 3. БлуеХост – најлакши хостинг услуга за почетак
 4. Мобирисе – Софтвер за изградњу веб страница за почетнике
 5. уКит – ВИСИВИГ Буилдер веб локација за мало предузеће

Сваки од система који се налазе на листи вредан је пажње одређене циљне публике. Оно што вам је потребно је да поставите јасне циљеве и одредите сврху вашег пројекта. Чим завршите с тим, можете се одлучити за услугу која највише од свега одговара вашим потребама. Погледајмо сада сваку платформу да бисмо утврдили која ће од њих боље функционисати за ваш пројекат.

Вик – Најбољи градитељ веб страница за почетнике

Вик - Најбољи градитељ веб страница за почетнике

Вик – је најбољи програмер за почетнике који је познат по својој једноставности и практичности. То је добро за солидну веб продавницу са различитим категоријама и поставкама е-трговине, као и за а веб локација или портфолио. Било да водите грађевинску фирму или фитнес студио, Вик ће вам добро доћи. Погледајте његове главне предности:

 • Савршено за почетнике – Вик користи ВИСИВИГ технологију, што значи не кодирање или графички дизајн. Награђивана функција повлачења и испуштања омогућава корисницима да лако додају медијске датотеке и нове блокове. Алати за уређивање олакшавају промену или уклањање садржаја, прилагођавање страница итд .;
 • Професионално дизајнирани предлошци – Вик се може похвалити великим избором БЕСПЛАТНИх предложака. Представљају различита поља од рекреације и спорта до е-трговине и дизајна. Све шаблоне су оптимизоване за мобилне уређаје, прилагодљиве и спремне за употребу на паметним телефонима и таблетима;
 • Бесплатни план – одлична опција за почетнике који захтевају једноставно или веб страницу са једном страницом са минималним садржајем и додатним функцијама. Након што вам затреба сложенија веб локација, изаберите плаћени план који укључује бесплатан домен и хостинг;
 • Видгети и додаци – Вик Апп Маркет је прави богаташ за почетнике који желе прилагодити своју веб страницу и учинити је пријатнијом за кориснике. Једноставно одаберите видгет са листе и причврстите га на потребну страницу;
 • Вик АДИ – Алат за вештачку дизајнерску интелигенцију један је од неизрецивих врхунаца градитеља веб страница, што је одлична особина за кориснике који направе прве кораке у ниши за креирање веб локација. Ова функција омогућава почетницима креирање функционалних пројеката допадљивог дизајна, а да нису свјесни нијансе веб дизајна. Само одговорите на питања насумично генерисана од стране услуге и гледајте на који начин користи достављене информације / садржај да би дизајнирао пројекат за вас;
 • Блоггинг – Вик има свој интегрисани мотор за блогање који омогућава повезивање блога са вашом веб страницом и управљање њиме у складу са вашим вештинама и потребама. Ово је сигуран начин да привучете пажњу корисника и задржите циљану публику заинтересованом за ваше вести и новости. Мотор омогућава објављивање, заказивање и ажурирање постова на блоговима, омогућавајући коментаре корисника итд .;
 • е-трговина – Заједно са механизмом за блоггинг, градитељ веб страница омогућава вам да искористите његову моћну платформу за е-трговину. Омогућава креирање и управљање веб продавницама. Оно што бисте требали знати је да Вик омогућава постављање малих и средњих пројеката е-трговине, који обилују функцијама и могућностима. Постављањем веб продавнице моћи ћете продавати физичке / дигиталне производе како бисте привукли пажњу купаца, повећали обим продаје и остварили профит.

Вик омогућава корисницима да лако унесу измене на веб локацији без запошљавања професионалних програмера. Долази као флексибилна и исплатива платформа која пружа све функције које су вам потребне за изградњу веб странице. Када је у питању трошковни аспект, градитељ веб страница један је од најприступачнијих али и даље оптерећених услуга. Његов бесплатни план омогућава тестирање целог скупа функција градитеља веб страница, док разноврсност плаћених претплата омогућава да одаберете ону која највише одговара потребама корисника..

Тако Вик планови спадају у две групе, и то на Стандард и Бусинесс / еЦоммерце. Свака група, према томе, представљена је с неколико других планова који се разликују у погледу укључених и карактеристика. Трошкови Стандардних Вик планова крећу се од 13 УСД / месечно, док претплате за Бусинесс почињу са 23 УСД / месечно.

Испробајте Вик бесплатно

ВордПресс – најбољи ЦМС за почетнике

ВордПресс - најбољи ЦМС за почетнике

ВордПресс – је најбољи и најлакши ЦМС за новајлије, који открива вишеструке могућности прилагођавања дизајна и долази са снажним сетом значајки потребним за покретање и управљање пројектима пуним карактеристика. ЦМС се издвојио као једна од најпопуларнијих платформи која се може користити за покретање свих врста личних и пословних пројеката. Будући да је у почетку креиран за потребе блогања, ВордПресс се развио у светски познату платформу за развој веб локација која сада захтева одређену позадину веб дизајна и свест о кодирању. Листа пресудних ВордПресс предности које су важне за новорођенче је сљедећа:

 • Лакоћа инсталације – ВордПресс као ЦМС захтева прелиминарно преузимање и инсталацију. Само следите смернице које систем генерише да би исправно инсталирао платформу и почео да је користи за развој веб локација;
 • Интеграција додатака – Осим готових уграђених додатака и образаца, ВордПресс омогућава широку интеграцију додатака и тема доступних на вебу. Њихова колекција је богата и импресивна, што омогућава избор између више додатака који могу допринијети перформансама ваше веб странице;
 • Опције блоговања – ВордПресс је у почетку познат као платформа за блогање. У складу с тим, долази са више алата и могућности за блогање, који побољшавају вашу промоцију блога. Овде можете додавати, уређивати и заказивати постове, постављати РСС фидове и претплате путем е-поште, омогућавати / онемогућавати опције коментарисања итд .;
 • Није потребно кодирање – Иако ВордПресс подразумева ХТМЛ знање за торе кориснике, који намеравају да покрену веб локације са пуним карактеристикама, ипак је могуће да креирају једноставан пројекат са ЦМС-ом за кориснике који уопште немају вештине кодирања;
 • Комплетна прилагодба веб локација – ВордПресс омогућава апсолутно прилагођавање веб страница. Омогућава вам да креирате било какав изглед и структуру веб странице, учитавате медијске датотеке, бирате елементе дизајна веб локације и функционалност која је у складу са вашим потребама.

ВордПресс је бесплатан систем за управљање садржајем који корисници могу преузимати, инсталирати и користити без икаквих накнада. Услуга такође подразумева интеграцију спољних предложака и додатака, који су и бесплатни и плаћени. Има смисла давати предност плаћеним додацима и додацима због побољшаног квалитета, сигурности и функционалности.

Упоредо са тим, ВордПресс подразумева и потребу да изаберите поузданог хостинг провајдера као и куповина а име домена за побољшање репутације ваше веб странице. У том погледу, чини се да је Блуехост најбоље решење јер је професионално, поуздано, сигурно и приступачно. Штавише, ВордПресс Блуехост службено препоручује као најбољи избор за ЦМС кориснике, који изнад свега цене кредибилност и функционалност. Најјефтинија претплата на Блуехост кошта 2,95 долара / месечно, што је исплативо и приступачно решење за све.

Испробајте ВордПресс одмах

БлуеХост – најлакши хостинг услуга за почетак

БлуеХост - најлакши хостинг услуга за почетак

Блуехост – је веродостојан, сигуран и моћан провајдер хостинга, што је лако започети за кориснике који никада раније нису били укључени у израду веб локација. Ово је одличан избор за складиштење било које врсте пројеката. Платформа се истакла као топ хостинг провајдер, што ВордПресс званично препоручује због своје репутације, функционалности и широког спектра услуга / функција пружених по разумној цени. Да бисте одлучили да ли систем функционише добро за вас или не, погледајте његов сет сада постављених значајки:

 • Флексибилност – Добављач хостинга се неприметно интегрише са више екстерних сервиса, додатака и апликација, који могу побољшати вашу изведбу пројекта, доводећи га на потпуно нови ниво;
 • Безбедност – Блуехост се издваја из гомиле због своје сигурности и пажње за заштиту од нежељене поште. Тако систем долази са широким спектром сигурносних алата, укључујући Спам Екперт и Спам Хаммер, на пример. Такође пружа поуздану функцију заштите од вруће везе која пружа апсолутну сигурност веб локације која се налази у систему;
 • Богата пијаца – Блуехост се може похвалити богатим интегрисаним тржиштем, које нуди прилику да изаберете између више скрипти, апликација и додатака како бисте допринели вашој веб страници. Могуће је користити пуно галерија слика, ВордПресс шаблона, е-трговине, алата за блогање и маркетинг итд .;
 • Високе стопе преусмеравања и велика брзина учитавања страница – Побољшање брзине учитавања страница и брзине продужења могу довести вашу веб страницу на потпуно нови ниво. То је оно што Блуехост такође брине. Побољшање ових параметара ће резултирати растом промета и побољшањем главних аспеката функционалности веб локације.

Када је ријеч о аспекту цијене, Блуехост се показао прилично приступачним рјешењем. Систем има два плана за све који су вољни да користе његове функције у корист. Најјефтинија претплата на Блуехост коштат ће вас 2,95 УСД / месечно, нудећи сваком претплатнику могућност коришћења бесплатне опције ССЛ везе, неограничене пропусности, више редовних ажурирања за ВордПресс и других предности.

Испробајте Блуехост одмах

Мобирисе – Софтвер за изградњу веб страница за почетнике

Мобирисе - Софтвер за изградњу веб страница за почетнике

Мобирисе – један је од најпопуларнијих софтвера за изградњу веб страница који се лако користи, а који је првобитно креиран с обзиром на потребе и захтеве првотимца. Платформа је савршено решење за првопричеснике, који изнад свега цене једноставност, практичност и функционалност. Систем захтева преузимање и инсталацију. Омогућује покретање и управљање свим врстама пројеката, од веб страница на једној страници па све до портфолија и пословних веб локација. Да бисте сазнали шта тачно Мобирисе може да вам понуди, погледајте предности платформе:

 • Садржај блокира избор – Израђивач веб локација омогућава креирање структуре и изгледа вашег пројекта из интегрисаних блокова садржаја. Они су апсолутно прилагодљиви и лако се управљају. Корисници могу лако приступити блоку доступном на контролној табли својих веб локација како би одабрали оне који највише одговарају њиховим потребама. Међу блоковима који се највише користе, има смисла споменути галерије слика, чланке, мапе, заглавља, подножја, клизаче, медијске датотеке и многе друге;
 • АМП подршка – Мобирисе долази са напредним убрзаним мобилним страницама (АМП) подршка, што омогућава побољшање укупне перформансе веб странице заједно са корисничким доживљајем прегледавања мобилних уређаја. То на крају помаже повећати укупно време учитавања веб страница као и СЕО параметре. Ови фактори не могу само допринети рејтингу и угледу на веб локацији;
 • Избор продужетака – Мобирисе долази са широким спектром интеграбилних екстензија, од којих је већина бесплатна и прилагодљива. Распон ових додатака и видгета је прилично обиман што омогућава одабир оних који одговарају функцији и вашој веб локацији. То укључује коментаре на Фацебооку, Соундцлоуд, Гоогле Аналитицс, падајући мени, Твиттер феед и многе друге;
 • Домена и хостинг – Као офлајн софтвер за веб изградњу, Мобирисе подразумева потребу тражења поузданог и сигурног хостинг провајдера заједно са избором домена. Много је веродостојних хостинг компанија које се можете обратити како бисте пронашли понуду која највише одговара вашим потребама.

Мобирисе је а бесплатни оффлине софтвер за сваког корисника. Можете тестирати и користити систем за потребе вашег веб дизајна без икаквих накнада. Имајте на уму да ћете ипак морати да улажете у хостинг и име домена како бисте могли да успоставите поуздано присуство на вебу. Поред тога, можда ћете се суочити са потребом да добијете нека плаћена проширења како бисте побољшали перформансе веб странице. Ту спадају клизач ВОВ ($ 29), Иконе ($ 19), Едитор кода ($ 69), ПаиПал Корпа ($ 29), Све у једном комплету ($ 129) и још много тога.

Преузмите Мобирисе бесплатно

уКит – ВИСИВИГ Буилдер веб локација за мало предузеће

уКит - ВИСИВИГ Буилдер веб локација за мало предузеће

уКит – је најлакша ВИСИВИГ веб локација за мале пословне веб локације, која добро функционира за почетнике. Систем се издваја из мноштва због невероватне једноставности, високе функционалности и приступачне цене. Услуга долази са практичним ВИСИВИГ уређивачем који олакшава контролу свих фаза процеса веб локације у акцији. Одлучите се за уКит и искористите следеће предности:

 • Предлошци који одговарају мобилним уређајима – избор стилских и добро осмишљених тема омогућиће вам одабир предлошка за било коју потребу. Сви предлошци су прилагодљиви за мобилне уређаје и доступни су бесплатно за све кориснике уКит-а;
 • Основна промоција – ваш блог или портфељ захтевају промоцију на мрежи како би се истакли. уКит доноси неке основне СЕО алате и поставке како би се осигурао виши рангирање на претраживачима. Користите усмерене кључне речи, поставите мета наслове и описе;
 • Прилагодљиве странице – користите доступне виџете да бисте прилагодили сваку страницу и повећали ангажман корисника. Сви виџети су бесплатни;
 • Нису потребне техничке вештине – Употреба уКит-а не захтева техничке вештине, што је једна од најзначајнијих предности произвођача веб сајта. Корисници не морају бити свјесни кода да би радили са системом – толико је интуитиван и разумљив свима;
 • Бесплатан ССЛ сертификат – уКит омогућава повезивање бесплатног ССЛ цертификата са вашом веб страницом како би се осигурала максимална сигурност, очување поверљивих података корисника и заштита од нежељене поште. Ово је посебно битно за веб странице које садрже личне или финансијске информације о корисницима које захтевају заштиту за приступ трећих страна;
 • Привремена права на управљање веб локацијама – Израђивач веб локација омогућава вам да доделите права за управљање пројектима оним корисницима са којима планирате да сарађујете. Упоредо са тим, можете контролисати процес развоја веб страница ограничавањем управљачких права. Штавише, систем аутоматски креира резервну копију да бисте могли да је вратите, када је то потребно. Ово је корисна функција за новорођенче.

уКит је сигурно добар софтвер за оне који траже јефтину, али ефикасну веб локацију за почетнике. Систем омогућава једноставно коришћење вашег новчаника и добијање вредне веб странице. Месечне цене се крећу од 4 до 12 долара. Они већ укључују бесплатне предлоге, домене и хостинг. Постоји и 14-дневно суђење које вам омогућава да тестирате карактеристике планова за које сте заинтересовани да бисте након тога направили прави избор..

Такође видети: уКит преглед.

Испробајте уКит бесплатно

Градитељи веб локација – најбољи избор за почетнике

Градитељи веб локација уклањају потребу да разговарају о проблемима као што су ХТМЛ, кодирање или графички дизајн. Дођите као згодан алат за новорођенче који не само да траже прилику за брзу и једноставну израду веб локација, већ и желе да ставе новчаник на једноставност.

Ажуриране платформе олакшавају руковање креирањем било ког вебсајта од једноставног ресурса на једној страници до сложеног веб продавнице или пословне картице. Главне предности за почетнике су следеће:

 • Лакоћа коришћења – нису потребне вештине кодирања или веб дизајна. Почните да креирате солидну веб страницу и објавите је у року од неколико сати;
 • Економично решење – изаберите одговарајући план и уштедите на бесплатном домену и хостингу које пружају платформе за изградњу веб локација. Искористите бесплатне планове;
 • Прилагодљиви предлошци – изградити веб локацију спремну за мобилне уређаје са само неколико кликова. Омогућите корисницима да приступају вашој веб локацији помоћу било ког мобилног уређаја упркос ОС-у, резолуцији екрана и величини;
 • Функције и додаци – савремени софтвер нуди довољно прегршт функција укључујући основне СЕО поставке, видгете, интеграције трећих страна и још много тога.

Као резултат, почетници добијају јединствено решење за решавање више задатака. Корисници штеде новац и добијају гомилу ефикасних алата за изградњу, објављивање и промоцију својих новоотворених веб локација без посебних вештина.

Који је најбољи Буилдер веб локација за новорођенче?

Избор правог израђивача веб страница треба да зависи од неколико фактора који су обавезни. Најважнији од њих су сложеност и врста пројекта који намеравате да развијете, функције које желите да имплементирате, познавање веб дизајна, буџет који планирате уложити у пројекат и неке друге пресудне нијансе. Сваки од горе наведених система долази до испуњавања одређеног задатка веб дизајна и нуди одређени скуп функција потребних за покретање и управљање веб локацијама помоћу њега.

Иако је уКит вероватно најјефтинија платформа доступан на вебу савршен за израду занимљивих портфолија и блогова, Вик има шири спектар напредних функција попут е-трговине и СЕО. ВордПресс је најбољи ЦМС који можете савладати за покретање личног / пословног вебсајта, мада то захтева одређену позадину веб дизајна и знање кодирања. Мобирисе је најлакши програм за прављење веб локација који савршено функционише за почетнике, док је Блуехост најсигурнији и најфлексибилнији хостинг провајдер који можете одабрати да складиштите и управљате својим пројектом.

Други начини за прављење веб странице за почетнике

То што сте новак не значи да не бисте требали покушавати да научите ХТМЛ основе да бисте израдили висококвалитетне веб локације од нуле. Ако се намјеравате кретати у овом смјеру, најједноставнији алат за почетак је Нотепад или било који други уређивач текста. У овом случају, структура било које веб локације на којој ћете радити имаће следећи изглед:

Назив моје веб странице
Ово је – горњи део веб странице “

Текст и слика веб странице.

Такве датотеке се по правилу чувају у ткт формату. Пре него што их сачувате, требало би да ручно промените формат у ХТМЛ. Такве датотеке ће се аутоматски отворити у прегледачу, што је погодно за посетиоце.

Чим савладате науку о коду, можете покушати прећи на сложеније програме – оквире. Ови програми захтевају велико знање кодирања. Њихова употреба понекад је изазов за професионалце у веб дизајну, а да не спомињемо новорођенче.

Оквири се обично користе за развој компликованих техничких пројеката, гломазних и великих интернетских продавница са индивидуалном структуром и веб апликацијама. Потребно је много времена и труда да се са њима ради. Стога ови програми најбоље делују за веб студије и професионалце за веб дизајн. Од данас, најпознатији оквири укључују Руби он Раилс, Дјанго, Иии, Симпхони, Фласк, Падрино итд..

Израда веб локације од почетка за почетнике: Како започети?

Почетак са а нова веб локација вероватно је најизазовнији задатак за почетнике. Већина их се боји бавити се кодовима и веб дизајном. Други си не могу приуштити запошљавање прилагођених развојних тимова. Срећом, градитељи веб страница долазе као добро решење за све проблеме. Међутим, требате сами да решите неке основне проблеме и кораке:

 • Дефинишите циљ – пре свега, поставите јасне циљеве и дефинишите сврху ваше веб странице. Зашто је потребан? Како може бити корисна за кориснике? Коју врсту садржаја би садржавао? Дефинисање циљева омогућиће вам да одаберете праву платформу која задовољава ваше потребе и сложеност веб странице.
 • Изаберите платформу – сада имате јасну визију како ће ваша веб локација служити својим корисницима. Разумете карактеристике које би он требао имати као и општу сложеност. Крајње је време да одаберете софтвер у зависности од својих циљева. Било да вам треба једноставан блог или дигитална продавница, одлучите се за платформу са потребним алатима и функцијама.
 • Изаберите домен – домен је витални део ваше будуће веб странице. Учините га јединственим и релевантним за садржај ваше веб странице. Ако делујете као фитнес тренер, користите своје презиме и кључне речи које се односе на вашу нишу. Градитељи веб локација обично нуде бесплатан домен.
 • Изаберите хостинг – сада морате одабрати место за смештање веб странице и њених датотека. Изаберите хостинг са довољно простора за складиштење и пропусног опсега. Плаћени планови веб-сајтова укључују бесплатан хостинг да би се испунили сви захтеви у зависности од сложености веб странице.
 • Започните писање – сада, вашу веб локацију морате да испуните садржајем. Започните писати текстове на свим доступним веб страницама и одељку који описују ваше услуге или робу, додајте постове гостију за свој блог. Обавезно доставите релевантни садржај који је прилагођен претраживачима. Градитељи веб локација имају основне СЕО алате који вам омогућавају да се лако фокусирате на одређену кључну реч или фразу.
 • Додајте медијски садржај – најновија истраживања показују да видео снимци и слике високог квалитета побољшавају ангажман корисника. Додајте различит медијски садржај било ког формата да бисте се истакли једноставним одељком за превлачење и испуштање који испоручују градитељи веб локација.
 • Гет Социал – друштвене мреже су и даље покретачка снага на мрежи. Кад год вам треба да повећате препознатљивост веб локације, додајте дугмад за дељење друштвених мрежа како бисте корисницима омогућили интеракцију са веб страницама путем платформи као што су Фацебоок, Твиттер и Инстаграм.

Стално ажурирајте свој садржај и релевантите га, упоредите, упоредите своје главне конкуренте у ниши и учините вашу веб локацију бољом.

Суштина

Изградња веб странице испочетка звучи као ноћна мора за почетнике без вештина кодирања. У исто време, ограничени буџети спречавају их да ангажују прилагођене програмере који коштају читаво богатство. На сву срећу, постоји неколико јефтиних и повољних опција за изградњу веб страница које би почетници могли размотрити на основу своје стручности у веб дизајну, вештине, времена, труда и новца који су спремни да уложе. Тренутно најпопуларнија решења укључују програмере веб локација, ЦМС и друге начине покретања веб странице.

 • Градитељи веб локација су најлакше и најповољније услуге које се могу користити за потребе веб-изградње. Толико су интуитивни и разумљиви да се чак и почетници могу носити са њиховим особинама и искористити их у своју корист. Међу мноштвом веб страница за прављење веб страница може се пронаћи у савременој ниши, Вик и уКит показали су се најједноставнијим и најповољнијим решењима за новорођенче. Једноставни су за употребу, флексибилни и обезбеђују пристојне резултате, док су трошкови прилично приступачни.
 • ЦМС долази са напреднијим сетовима и опцијама опција од оних за прављење веб локација. То, међутим, не значи да нећете моћи да користите системе за управљање садржајем, ако сте новајлија. Ако желите да истражите ове услуге, требало би да се припремите да ће вам требати напор и време да бисте се носили са задатком. ВордПресс је одличан за добар почетак. Долази са више туторијала, приручника и мрежних заједница који почетницима нуде смернице са упутствима које ће вам помоћи да се максимално ефикасно носите са задатком и минималним губитком времена.
 • Што се тиче осталих начина веб-израде, почетници могу започети савладавањем основа кодирања помоћу било којег ХТМЛ уређивача. Ова опција, међутим, може бити добра за вежбање и унапређење вештина, али не и за редовно коришћење. То је зато што је то већ застарјело и не користе га професионалци. Ако сматрате да сте довољно вежбали и спремни сте да пређете на сложеније системе, можете користити оквире. Ове су платформе најизазовније и једини искусни веб дизајнери могу покренути моћне веб странице са њима.

Коју год опцију да коначно нађете, увек има смисла прво је тестирати. Међутим, ако знате од самог почетка да ваша вештина веб дизајна неће бити довољна за употребу сложене платформе, програмерима веб локација увек су при руци. Употребом ових система постижете пристојан резултат уз минимално улагање времена, знања, труда и новца.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me