Најбољи веб сајтови за наставнике

Најбољи градитељи веб страница за школе и наставнике


Образовање се мења, с тим да је Интернет у сржи ове промене, а наставници и ученици имају пуно користи од ове чињенице. Постоји толико много начина на који се веб користи за образовање, а један од њих је креирање школског вебсајта.

Веб локација школе данас није ћуд или данак моде. Школа је врста екосистема са пуно саставних делова. Информације објављене на веб локацији ефикасно су средство за организацију радног процеса било које образовне установе. Оријентисана је према широкој публици, која укључује наставнике, ученике, родитеље и школску администрацију. Веб локација може ефикасно да допринесе плодној сарадњи ових група људи.

Која је сврха стварања веб странице за наставнике? Слика и активност савременог учитеља у последње време су се доста променили. У КСКСИ веку, конкуренција није ограничена само на трговање. Поред производа и услуга за које је потребна активна промоција, слика и вештине наставника такође су неизоставни део савременог процеса образовања. Наставник, који има лична веб локација, има више шанси да прошири поље активности, повећа репутацију и признање међу ученицима, њиховим родитељима и колегама.

Како је то могуће направите веб страницу школе или наставника? Које карактеристике треба да изгради веб локација да би се идеално носио са задатком? Веб странице школа и наставника покренуте са градитељима веб локација садрже најбољу повезаност погодности, једноставности коришћења и функционалности.

Испробали смо 5 најбољих градитеља веб страница за наставнике:

 1. Вик – најбоља веб локација за наставнике
 2. Веебли – Најбољи веб дизајнер веб локација за образовање
 3. ВордПресс – Бесплатна веб платформа за било који веб сајт
 4. Уцрафт – Драг-анд-Дроп Вебсите Цреатор за школе
 5. ИМ Створитељ – потпуно бесплатно за НЕПРОФИТЕ

Будући да су у почетку оријентисани на потребе не-техничара, ове услуге пружају широк спектар елемената, карактеристика, алата и карактеристика усмерених на нишу који вам могу помоћи да створите, прилагодите и управљате пристојним веб локацијама за наставнике и студенте.

Да ли сте у праву за покретање школе или наставног вебсајта са градитељем веб локација? Тада ће вам сигурно требати драгоцене информације о томе како да одаберете најбољу услугу. Читајте даље како бисте истражили прегледе најбољих платформи и њихових главних параметара да бисте коначно наставили са израдом веб локације!

Вик – најбоља веб локација за наставнике

Вик буилдер веб локација

Вик – је најбољи дизајнер веб страница за креирање веб страница школе или учитеља. Када је у питању израда веб страница за наставнике, чини се да Вик уопште нема конкуренте – толико је једноставан, интуитиван и богат значајкама. Погледајте неке од најистакнутијих параметара програмера веб локације:

 • Чланство. Могуће је директно управљати вашим контактима из Вик бандека како бисте одобрили / одбацили нове регистрације корисника, креирали подручја за чланство, продали Вик течајеве и резервације, постављали редовна плаћања, дозвољавали корисницима да се пријављују у систем помоћу својих Фацебоок / Гоогле акредитација и е-поште. Значајка чланства додатно омогућава проширивање могућности веб локације за Вик чланство са додатним функцијама и алатима попут Вик кода итд. Постоје две могућности за стварање подручја за чланство, наиме странице за само чланове и подручје са пуно чланова чланова.
 • Обрасци и култура предлошци. Вик вам омогућава да прегледате опсежну категорију образаца „Образовање и култура“ да одаберете ону која највише одговара вашој специјализацији на веб локацији. Овде можете наићи на предлошке спремне за мобилне уређаје за приватну основну школу, фондације за прикупљање средстава, друштвени центар, вртић, школе и часове, матурске забаве, музичке школе, универзитетске одредишне странице, језичке школе итд..
 • Форум. Коришћењем програмера за веб локације можете додај форум да бисте повећали публику и пружили им корисне информације које могу да траже. Форум је место где можете комуницирати са посетиоцима, делити своје мишљење о разним темама, придружити се дискусијама и бити свјесни недавних вијести.
 • Блоггинг. Вик омогућава креирање мултифункционалног блога или додавање на вашу веб локацију (ако је већ имате) само са неколико кликова. Ово је потребно за објављивање и управљање чланцима који се односе на нише, у контакту са циљаном публиком.
 • Вик АДИ. Алат за вештачки дизајн интелигенције биће снажна карактеристика за студенте и наставнике који немају вештине кодирања да сами дизајнирају веб локацију. Систем ће аутоматски креирати веб локацију за вас користећи садржај који ћете поднети на његов захтев.

Цена: Вик Политика цена доћи ће до потреба и финансијских способности свих категорија корисника. За оне који тек планирају да тестирају систем или вежбају вештине веб дизајна, градитељ веб страница нуди бесплатан план који никада не истиче. Чим будете спремни да наставите са поступком веб дизајна, моћи ћете да бирате између неколико плаћених опција.

Тренутно Вик нуди две врсте планова који одговарају свестраним потребама веб дизајна. Они укључују претплату за Стандард и Бусинесс / еЦоммерце. Свака група планова, са своје стране, садржи још неколико планова, укључујући конкретније карактеристике, алате и параметре. Цена стандардне претплате почиње са 13 УСД месечно. Цене нису само свестране, већ су и прилично приступачне чак и за наставнике и студенте, који могу одабрати најприкладнији план како би задовољили своје потребе за веб дизајном..

Испробајте Вик бесплатно

Веебли – Најбољи веб дизајнер веб локација за образовање

Веебли

Веебли – најспецијализованији је веб дизајнер веб школа за универзитете. Пружа корисне алате и функције за омогућавање покретања и ефикасног управљања пројектима за студенте и наставнике. Међу карактеристикама које би вас могле занимати требало би прво споменути сљедеће:

 • Веебли фор Едуцатион. Ово је врхунски алат који можете користити за покретање едукативних веб локација, портфолија ученика и веб страница пројеката. Без обзира да ли сте ученик или учитељ, овај алат ће вам омогућити да откријете своје креативне способности употребом мултимедијалних функција. Бићете задужени за поступак, док ће сви ваши подаци остати безбедни и поверљиви.
 • Веебли Цампус Едитион. Алат је применљив за школе и округе, што омогућава креирање веб страница професионалног кампуса. Администратори пројекта моћи ће да управљају рачунима ученика и наставника са једино интегрисане контролне табле.
 • Сигурност студентских налога. Градитељ веб локација омогућава постављање лозинки за све ученичке налоге, а на наставнику је да одлучи, које ће информације бити представљене јавности и шта ће остати поверљиве. Сваки студентски рачун је заштићен од неовлаштеног приступа.
 • Флексибилне могућности блогања. Будући да је један од најбољих система за блогирање, Веебли омогућава додавање блога на веб локацију учитеља. Овде ћете моћи да објавите вести о класама, информације о предстојећим догађајима, домаћим задацима и друге информације намењене родитељима. Штавише, ваши студенти ће такође моћи да изразе своје мишљење о различитим темама блога, размењују своје идеје и добију коментаре других корисника. Веебли подржава неограничен број блогова који се могу повезати с вашом веб страницом, омогућавајући управљање коментарима и стварање отворених / затворених дијалога.

Цена: Веебли има бесплатан план који вам омогућава да сазнате најважније детаље система и тестирате их на пракси. Плаћени планови за покретање обичних веб локација почињу од 4 УСД / месечно до 38 УСД месечно. Оно што је важно, Веебли фор Едуцатион је апсолутно бесплатан што вам омогућава да направите веб страницу са до 5 страница. Ако вам је потребан сложенији едукативни пројекат, надоградите на Про план који вам омогућава да објавите до 10 веб локација са неограниченим бројем страница за 12 УСД / месечно.

Веебли Цампус Едитион ће вас заузврат коштати 499 долара годишње, нудећи бесплатно 30-дневно пробно време како бисте истражили његове моћне опције.

Пробајте Веебли бесплатно

ВордПресс – Бесплатна веб платформа за било који веб сајт

ВордПресс веб страница за прављење веб страница

ВордПресс – је запањујуће популаран и потпуно опремљен систем за управљање садржајем који се користи широм света. Платформа омогућава креирање било које врсте веб страница апсолутно бесплатно – све зависи од нивоа стручности и кодирања веб дизајнера. Ово се такође односи на веб странице школа и наставника. Поред тога, ЦМС омогућава приступ више додатака и додатака који омогућавају покретање пројеката оптерећених значајкама у визуелном режиму без икаквог знања о програмирању уопште. Крајње је време да се сада наброје главне предности система:

 • Додаци и додаци за веб дизајн – ЦМС омогућава избор и интегрисање додатака који поједностављују процес развоја веб страница и чине их лако и без икаквих проблема. Неки од тих додатака укључују Елементор, ДрагДропр – Висуал Едитор, Јетпацк, Галлери би Енвира, Иоаст, Слидер Плугин, Еверест Формс, Ултимате Схаринг, ВП Мусх и многе друге;
 • ВордПресс наставци за образовање – Постоји више додатака и додатака које можете одабрати и интегрисати док креирате веб локацију школе или наставника. Неки од најпопуларнијих додатака су: ВП едукација, ВП курсеви, Сенсеи, ЛеарнДасх, БуддиПресс, Фласхцард за ВордПресс, Гоогле Дриве Ембеддер, Цампус Дирецтори итд .;
 • Образовни ВордПресс предлошци – Колекција ВордПресс предложака садржи висококвалитетне теме прилагодљиве едукације, које се користе за израду професионалних веб локација. Листа образаца се редовно ажурира новим дизајном како би се омогућила слобода избора. Неке од најатрактивнијих ВП тема обухватају Ацадемица Про, Едуцатион ВП, Едумодо, Кингстер, Сцхоол, еСмартс, Линцолн, Цапитал, Иви Сцхоол, Ацадемист, Буилдер курсева, Едуцон, Едукаре, Едуцатион Пацк, Мастерстуди, Ед Сцхоол, Инвент и Едуцатион Про споменимо неколико.

Као ЦМС, ВордПресс је у почетку бесплатан за преузимање и инсталирање. Како је ваша веб локација спремна, морат ћете одабрати поуздан хостинг да бисте је објавили на вебу. ВордПресс званично препоручује Блуехост као поуздан хостинг за веб странице покренуте са платформом. Хостинг већ долази с унапријед инсталираним ВордПрессом доступним чак и на најјефтинијем плану.

Ово елиминише потребу да се бринете око инсталације ЦМС-а, што такође штеди ваш труд и време. Поред тога, Блуехост нуди професионалну интернетску подршку и приступачне планове како би се уклопио у било који буџет и потребе веб за развој..

Испробајте ВордПресс одмах

Уцрафт – Драг-анд-Дроп Вебсите Цреатор за школе

Уцрафт веб буилдер

Уцрафт – облак квалитета драг-анд-дроп буилдер веб локација, што омогућава једноставну употребу и практичност у свим фазама процеса развоја веб локације. Систем одлично функционира за потребе и вештине новорођених, али могу га користити и искусни веб дизајнери. Долази са богатим асортиманом врхунских дизајнерских алата, квалитетним шаблонима веб страница, ствараоцем одредишних страница, израдом логотипа и другим алатима који ће вашем едукативном пројекту пружити ажурни изглед и одличне перформансе. Сада ћемо навести главне предности алата за прављење веб локација:

 • Одзивни предлошци. Иако систем нема посебан одељак са образовним шаблонима, омогућава избор између других квалитетних дизајна који ће их прилагодити вашим потребама.
 • Креатор одредишне странице. Ако је ваша намера да направите пројекат који ће на једном месту обухватити тражене податке и без потребе за додавањем многобројних страница, Уцрафт омогућава потпуно бесплатно покретање бесплатне одредишне странице..
 • Чланци Апп. Ова функција омогућава вам да креирате и додате блог или вести који се могу редовно ажурирати. Овде можете додавати и заказивати постове или постављати медијске датотеке које посетиоци можда траже.
 • Бесплатно лого Макер. Додавањем логотипа вашој образовној установи добиће веб страница поуздан и изванредан изглед. Ако га немате, можете га бесплатно креирати помоћу интегрисаног Уцрафт Макер-а.
 • Вишејезична подршка. Наставници и образовне установе могу се суочити са потребом да своје веб странице постану доступне на више језика. Уцрафт нуди вишејезичну подршку за подршку која вам омогућава покретање неколико верзија вашег пројекта на језицима по вашем избору.

Цена: Уцрафт нуди бесплатан план свима који имају намеру да тестирају карактеристике и алате произвођача веб локација. Ако сте задовољни пробним резултатом, можете надоградити на једну од плаћених претплата које систем нуди. Цена плаћених планова креће се од 10 УСД / месечно за најповољнију претплату и иде до 39 УСД по месецу за најскупљу опцију.

Испробајте Уцрафт бесплатно

ИМ Створитељ – потпуно бесплатно за НЕПРОФИТЕ

Градитељ веб локација ИМ Цреатор

ИМ Цреатор – савремени је СааС програм за прављење веб страница који пружа велику слободу у прилагођавању дизајна и уопште не захтева знање веб дизајна или знање кодирања. Систем је довољно једноставан и интуитиван да га подједнако користе почетници и професионалци за веб дизајн који су спремни за покретање свих врста пројеката. То укључује блогове, портфеље, одредишне странице, личне и пословне веб странице као и образовне пројекте. Ево листе карактеристика на које се ИМ Цреатор поноси:

 • Одзивни предлошци – Градитељ веб страница омогућава бесплатан приступ својој колекцији прилагодљивих предложака који се могу прилагодити, од којих се неки могу одабрати за израду веб странице школе / наставника. Осим опције за уређивање веб страница ВИСИВИГ, градитељ веб локација такође омогућава опсежне опције за интеграцију ХТМЛ-а које омогућавају да максимализујете свој пројекат;
 • Блоггинг Енгине – ИМ Цреатор има напредни механизам за блоговање који омогућава повезивање блога са вашом едукативном веб страницом и управљање њима / ажурирање у складу са вашим потребама
 • Бесплатне слике – Систем нуди збирку бесплатних ресурса и слика за веб дизајн које можете одабрати и интегрисати у свој пројекат. Све су слике паметно подељене у тематске колекције којима припадају и ту је опција филтера за претраживање која вам помаже да донесете прави избор од самог почетка.

ИМ Цреатор је апсолутно бесплатан за непрофитне уметнике и студенте. То значи да услугу можете користити за покретање и управљање веб локацијама школе / наставника, а да уопште не улажете у њу. Власници малих предузећа, међутим, мораће да плаћају 8 УСД месечно како би користили систем за сопствене потребе за развојем веба.

Испробајте ИМ Цреатор бесплатно

Суштина

Стварање школског веб сајта подразумева појачање његове слике у очима ученика, родитеља и потенцијалних инвеститора. Веб локација наставника може вам помоћи у решавању многих задатака. Знатно може допринети професионалној активности свог власника, чинећи је продуктивнијом, занимљивијом и чак профитабилнијом.

Ако набавите веб страницу, ви или ваша школа моћи ћете да привучете пажњу колега, ученика и њихових родитеља. Овдје се не треба спомињати признавање других образовних установа. Веб локација ове врсте не треба додатну промоцију. Чим циљна публика сазна за то, почеће је редовно да посећује.

На тај начин се обезбеђује органски саобраћај и брзи напредак без икакве промоције. Ако схватите све предности образовне веб странице и спремни сте да покренете ону своју, коришћење градитеља веб страница биће најбоље решење. Ови системи одговарају свим захтевима корисника који нису технолошки паметни и не захтевају свест о основама кодирања. Обично долазе са предлошцима оптимизованим за гледање путем мобилних уређаја, богатим избором алата за прилагођавање дизајна, карактеристикама и Параметри СЕО оптимизације.

Израда образовног веб сајта не би требало да буде тешка и то је један од главних захтева ове веб локације. Вик и Веебли су два градитеља веб страница која долазе до завршетка било којих задатака. ВордПресс је поуздан ЦМС са потпуним значајкама који нуди широке могућности интеграције које омогућавају ефикасан развој веб локација. Уцрафт и ИМ Цреатор боље раде на развоју личних и приватних образовних пројеката. Да бисте одлучили о најбољем рјешењу, одвојите вријеме за тестирање сваког система и направите прави избор.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me