Најбољи медицински веб сајтови

Најбољи медицински веб сајтови


Покретање медицинске веб странице често постаје тежак и компликован процес за оне кориснике којима недостају потребне нишне вештине и стручност.

Али шта ако вам стварно треба квалитетан вебсајт да удовољи потребама ваших клијената и немате појма како да га направите уз минималне гњаваже и губљење времена? Овде ће вам градитељи веб страница бити од велике помоћи.

Градитељи веб локација креирани су посебно са потребама и способностима корисника који не штеде технологију. Супер су једноставни и практични. У већини случајева, израда веб странице од почетка само је неколико сати са њима – толико интуитивни и једноставни! Ови системи поседују разумљиве надзорне плоче, скуп специфичних за нишу (медицински) предлошке, моћне алате за прилагођавање и разне могућности веб дизајна који ће претворити веб процес у уобичајену процедуру доступну свима. Без обзира да ли вам треба веб локација за вашу приватну медицинску клинику, лична медицинска веб локација или било који други извор усмерен на нишу, коришћење градитеља веб страница дефинитивно је разумно решење!

Испробали смо 7 најбољих медицинских веб локација за лекаре & Лекари:

 1. ВИКС – Најбољи медицински веб дизајнер веб локација (У складу са ХИПАА)
 2. уКит – Лични веб сајт за прављење лекара
 3. Схопифи – најбољи софтвер за медицинску е-трговину
 4. Уцрафт – најлакши градитељ веб страница за лекаре
 5. Блуехост – Најбољи веб хостинг за медицинску веб страницу
 6. ВордПресс – Бесплатна платформа (ЦМС) за било коју веб локацију
 7. СИТЕ123 – Вебсите Буилдер за стоматологе & Поликлинике

Таква разноликост избора може донекле компликовати неискусне кориснике, који ће тек истражити све могућности веб дизајна које ови алати пружају. Који од њих најбоље успева за ваше индивидуалне потребе веб дизајна и који од њих превладава од конкуренције? Или, можда, свака од ових платформи има шта да понуди?

Да бисте одговорили на ова и друга питања и одабрали најприкладнији алат за прављење веба, има смисла прегледати сваку од горе наведених платформи. Ово је сигуран начин да сазнате шта тачно нуде, ако намеравате да покренете медицинску веб страницу. Кренимо сада.

Вик – најбоља медицинска веб локација за прављење веб локација (Компатибилно са ХИПАА)

Вик - Најбољи медицински веб дизајнер веб локација (компатибилно са ХИПАА)

Вик – је најбољи дизајнер веб страница за покретање и управљање медицинским веб локацијама, без обзира на његову сложеност и кодирање свести корисника. Платформа је спремна да пружи широк спектар функција и алата, који могу значајно да побољшају вашу популарност и репутацију у предузећу.

Систем је савршен избор за приватне медицинске клинике или породичне лекаре, који траже квалитетно веб присуство. Интуитивно је и разумљиво од првог погледа. Нема потребе да поседујете вештине веб дизајна да бисте овладали системом и почели да га користите за довршавање целокупног спектра задатака веб дизајна. Ево шта је Вик градитељ веб локација спреман да вам понуди:

 • Медицински предлошци. Вик долази са колекцијом медицинских образаца спремних за мобилне уређаје који одговарају разним областима везаним за нише. Предлошци су бесплатни и врло прилагодљиви, што омогућава отварање веб локација медицинских клиника и центара, приватне медицинске праксе, медицинских специјалиста (попут стручњака за исхрану, стоматолога, психолога, психијатара, терапеута, психотерапеута), стручњаци алтернативне медицине, породични лекари, ласерски хирурзи итд. Било коме од њих можете дати персонализовани изглед додавањем пословних информација, локације, прегледа клијената и другог садржаја који сматрате важним.
 • Сагласност ХИПАА-е. Градитељ веб страница је У складу са ХИПАА, што значи да осигурава максималну заштиту ваших личних података. Ово је један од фактора који морају постојати за било коју медицинску веб страницу као што је Закон о преносивости здравственог осигурања и одговорности (ХИПАА) поставља стандарде за осетљиву и поуздану заштиту података о пацијенту. Када покрећете веб локацију са Вик-ом, за поверљиву преписку можете користити е-пошту креирану уз платформу. То је могуће због чињенице да Вик користи Г Суите као услугу поште, која је, заузврат, компатибилна са ХИПАА.
 • Клијенти за интеракцију са купцима. Вик Апп Маркет омогућава приступ широком разноврсном виџету за интеракцију с клијентима који можете користити да побољшате перформансе веб странице. Неки од њих укључују Календар догађања, 123 Буилдер обрасца, повратни позив, термини резервирања путем интернета, ливе цхат, обрасци Вика, Гоогле календар догађаја, Резервације за Вик, заказивање Про, најновије вести, Вик цхат, управљање контактима + ЦРМ итд..
 • Рецензије купаца. Уз видгете за интеракцију са купцима, градитељ веб страница нуди прилику да изаберете између више проширења и додатака који корисницима остављају коментаре који могу побољшати ваше перспективе у маркетингу. Они обухватају Рецензије купаца, МиРевиевс, Коментари, Иелп, Цомментс +, Тестимониал Буилдер, Социал Тестимониалс, Инфузивни Тестимониалс, Воице Цомментс+ и још много тога.
 • Блоггинг. Вик има моћан покретачки механизам за блоговање, који вам омогућава да повежете блог са својом веб страницом. Овде можете постављати медицинске чланке како бисте покренули дискусију између посетилаца веб локација и пустили их да оставе своје коментаре.
 • Резервације за Вик. Ваша медицинска веб страница дефинитивно ће имати користи од пружања могућности потенцијалним и редовним пацијентима да резервишу онлајн састанке у режиму у реалном времену, пријаве се на консултације и изврше уплате директно на веб локацији. Овде ће бити корисна апликација за Вик резервације.
 • Форум. Још једна карактеристика која вам омогућава да најбоље искористите своје медицинске веб локације је Форум који је веома ефикасан за јачање нивоа интеракције корисника. Ово је место на коме можете креирати више тема, грана и одељка везаних за медицинску сферу.

Вик тренутно има један бесплатни план са неограниченим временом коришћења и две врсте плаћених претплата, а то су Стандард и Бусинесс / еЦоммерце. Они се разликују у погледу, карактеристикама и алатима за прилагођавање дизајна које се пружају по дефаулту. Свака од ових група планова подијељена је у неколико других претплата како би се задовољиле различите потребе корисника. Трошкови Стандардних планова почињу са 13 УСД / месечно, док претплате за Бусинесс почињу са 23 УСД месечно.

Испробајте Вик бесплатно

уКит – Лични градитељ веб страница или лекари

уКит - Лични градитељ веб страница или лекари

уКит – прилично је симпатична алтернатива Вик-у и такође је мало једноставнија. уКит је достојно решење за практиковање лекара и приватних медицинских клиника. Једноставност овог израђивача веб локација ВИСИВИГ не значи, међутим, да нећете моћи да дизајнирате ефикасну и функционалну медицинску веб страницу. То зависи од врсте веб локације која вам је потребна, спецификацијама предузећа које водите и циљевима које сте поставили. Погледајте листу функција уКит сада:

 • Медицински предлошци. уКит нуди богат избор медицинских образаца за које можете да изаберете да бисте умањили напоре у изградњу веба и уштедјели време. Дакле, постоји Медицинска категорија која обухвата медицинске теме специфичне за нишу, попут оних намењених за медицинске лабораторије, клинике, медицинску помоћ, приватне медицинске лабораторије, стоматологе, естетске козметологије, дечје медицинске центре, приватне психологе, породичне лекаре итд. предлошци системских понуда подразумевано су прилагодљиви и могу се прилагодити потребама ваше компаније.
 • Колекција виџета. УКит колекција видгета је такође прилично обимна. Омогућује вам одабир апликација и додатака који ће постати савршен допринос вашем медицинском веб месту. Неки од најчешће изабраних видгета укључују Онлине ћаскање, дугмад за друштвено умрежавање, временску траку, коментаре корисника, калкулатор услуге, тајмер и још много тога.
 • Уживо ћаскање. Градитељ веб страница нуди прилику за коришћење функције Ливе Цхат која омогућава да будете повезани са посетиоцима ваше веб странице у било које доба дана.
 • ЦаллБацк функција. Интегрисање овог виџета омогућава клијентима да оставе захтеве за повратни позив на веб локацији тако да их контактирате у одређено време. Ово је погодно и за вас и за ваше пацијенте.

уКит не нуди никакве бесплатне планове, али има 4 плана која се плаћају и долазе са разним функцијама које одговарају вашим потребама веб дизајна. Сваки од планова има пробни период од 14 дана који омогућава корисницима да тестирају систем без икаквих трошкова да схвате да ли заиста испуњава њихове преференције и захтеве за развој веба. Трошкови плаћених претплата почињу од 4 УСД / месечно и достижу 12 УСД месечно, што је такође прилично разумна инвестиција.

Такође видети: уКит преглед.

Испробајте уКит бесплатно

Схопифи – Најбољи медицински софтвер за е-трговину

Схопифи - Најбољи медицински софтвер за е-трговину

Схопифи – је најбољи софтвер за е-трговину који се може користити за ефикасно покретање и управљање медицинским веб локацијама. Платформа нуди више алата и функција е-трговине који доприносе развоју веб страница, управљању, промоцији и маркетингу. Софтвер је такође познат по својој побољшаној безбедности и компаративној једноставности. Ево шта је услуга спремна да понуди:

 • Снажне опције синхронизације. Схопифи омогућава једноставну и ефикасну синхронизацију са познатим спољним сервисима и тржиштима. Као резултат, ваш медицински веб сајт ће имати боље перформансе, нудећи већи ангажман и задовољство корисника.
 • ПОС Софтваре. Ако желите да нудите плаћене услуге на мрежи и ван ње, функција Схопифи Поинт оф Сале је управо оно што вам треба. Повећава функционалност ваше веб странице и доприноси стварању купаца и већем протоку промета.
 • Решења за управљање производима. Када радите на изради медицинских веб локација, можда ћете се суочити са потребом да се прикажу посебне понуде / услуге заједно са медицинским производима / производима који захтевају и привлачну презентацију. Због могућности за управљање крајњим производима које софтвер нуди, можете додати ставке заједно са њиховим детаљним описима, креирати атрактивне изложбене прозоре, колекције производа, користити функције увоза / извоза ЦСВ датотека итд..
 • Појачана стварност (АР) – Схопифи је такође познат по томе Функција повећане стварности што омогућава представљање потребних производа / услуга везаних за веб страницу у 3Д режиму. То дефинитивно доприноси стопама генерисања и задржавања купаца, повећању веб странице / пословне репутације, већем протоку саобраћаја итд.
 • Вишејезична подршка. Схопифи нуди вишејезичну подршку сваком кориснику који је спреман да покрене веб страницу доступну на више језика. Ствар је у томе што вишејезичне веб странице помажу у привлачењу пажње страних пацијената или туриста из иностранства. То на крају помаже постизање бољих пословних резултата.

Схопифи политика цена је разумна и такође се уклапа у интегрисану функционалност коју софтвер нуди. Платформа нема бесплатан план, али постоји бесплатно 14-дневно пробно време које вам омогућава да тестирате цео скуп функција платформе. Трошкови коришћења софтвера почињу од 9 УСД / месечно – то је цена његове најјефтиније претплате.

Такође видети: Схопифи ревиев.

Испробајте Схопифи бесплатно

Уцрафт – најлакши градитељ веб страница за лекаре

Уцрафт - најлакши градитељ веб страница за лекаре

Уцрафт – је уради сам за израду веб локација, који је довољно оптерећен за покретање и управљање веб локацијама за лекаре. Систем омогућава приступ широкој колекцији функција, алата и опција које вам омогућавају да најбоље искористите своје интегрисане перформансе. Тако можете прегледати на десетине прилагодљивих дизајна, алата за прилагођавање, блоггинг и маркетиншких решења. Листа најимпресивнијих Уцрафт карактеристика је следећа:

 • Одзивни предлошци. Као и већина градитеља веб страница, Уцрафт има колекцију унапред дизајнираних реактивних образаца који су посебно развијени за медицинску индустрију. Дизајни су бесплатни и могуће их је променити у било које време.
 • Фрее Ландинг Паге Цреатор. Ако планирате да направите одредишну страницу за своје лекарске послове, Уцрат ће вам помоћи да почнете са лакоћом. Долази са бесплатним градитељем одредишне странице који обухвата читав низ интегрисаних алата потребних за дизајн ове врсте пројеката.
 • Лого Макер. Још немате лого фирме? Желите да дизајнирамо ону за ефикаснију презентацију медицинских веб страница? Онда је бесплатни алат за прављење логотипа компаније Уцрафт управо тај алат који ће вам помоћи да задатак испуните са лакоћом.
 • Вишејезична подршка. Уцрафт такође омогућава развој вишејезичних веб страница. Доступност неколико; језичке верзије вашег пројекта омогућиће вам да пацијенти и доктори који се баве производима омогућавају контакт са вама како би искористили услуге које нудите.
 • Спољне интеграције. Иако Уцрафт има импресивну колекцију интегрисаних алата и елемената веб странице, и даље је могуће искористити Уцрафт проширења трећих страна. Неки од њих обухватају Интерцом, Дискус, ЛивеАгент, Усервоице, Зендеск Цхат, Јивосите, Фацебоок Мессенгер и друге видгете за јачање вашег маркетинга, развоја и потенцијала за промоцију пројеката.

Уцрафт политика цена је такође на достојном нивоу. Градитељ веб страница има потпуно бесплатну претплату како би својим првим корисницима први пут могао да тестира интегрисани скуп функција. Овде такође постоји могућност да се са Уцрафт-ом бесплатно отвори одредишна страница без икаквих трошкова. За оне кориснике који се одлуче за надоградњу на једну од плаћених претплата, систем нуди неколико плаћених планова, од којих је најповољнија цена на претплати на Про Вебсите, чија цена износи 10 УСД месечно. 14-дневно бесплатно пробно раздобље омогућава вам тестирање функционалности сваког плана и сазнајте шта можете очекивати од њега.

Испробајте Уцрафт бесплатно

Блуехост – Најбољи веб хостинг за медицинску веб страницу

Блуехост - Најбољи веб хостинг за медицинску веб страницу

Блуехост – је поуздан и сигуран пружатељ услуга хостинга који вам омогућава да похраните медицинску веб страницу и добијете име домена за то који ће побољшати онлајн репутацију вашег пословања. Компанија се истакла као топ хостинг решење препоручује ВордПресс ЦМС. Платформа је освојила популарност и признање хиљада корисника који изнад свега цијене кредибилност, професионалност и приступачност. Функционални скуп платформе је следећи:

 • Једноставна и брза инсталација ВордПресс-а. Ако планирате да направите медицинску веб страницу са ВордПрессом користећи Блуехост као хостинг провајдера, платформа вам омогућава да инсталирате ЦМС само једним кликом. То је једноставно и брзо чак и за новорођенче.
 • Флексибилност. Платформа омогућава вишеструку интеграцију са независним сервисима и апликацијама. Они помажу у повећању перформанси ваше веб странице и проширују распон опција за прилагођавање дизајна које систем нуди.
 • Блуехост Маркетплаце. Добављач хостинг услуга долази са богатим тржиштем додатака, апликација и скрипти које можете одабрати да бисте побољшали перформансе ваше веб странице. Можете да користите шаблоне треће стране за ВордПресс, галерије слика, функције блогања и е-трговине, маркетиншке алате и алате за промоцију веб локација итд..
 • Сигурност. Блуехост је такође познат по низу сигурносних функција и алата (попут, на пример, стручњака за нежељену пошту и чекића за нежељену пошту) нуди заштиту ваше веб странице од неовлаштеног приступа трећих корисника, напада нежељене поште и других потенцијалних претњи.
 • Брза брзина учитавања странице. Блуехост осигурава високе стопе продуженог рада што на крају резултира бржим временом учитавања страница, генерисањем промета, растом добити и побољшањем главних функционалних параметара вашег пројекта.

Блуехост се издваја из гомиле због ценовне политике коју нуди својим претплатницима. Добављач хостинга нема бесплатан план, али његове претплаћене претплате су више него приступачне свима. Најјефтинији Блуехост план кошта 2,95 УСД / месечно, обезбеђујући неограничену пропусност, бесплатну ССЛ везу, вишеструке ВордПресс исправке и друге муст-хаве предности.

Испробајте Блуехост одмах

ВордПресс – Бесплатна платформа (ЦМС) за било коју веб локацију

ВордПресс - Бесплатна платформа (ЦМС) за било коју веб локацију

ВордПресс – је најпопуларнији систем за управљање садржајем који је прилично леп избор за развој медицинских веб локација. Платформа се истакла захваљујући свом напредном скупу функција, обиљу врхунских алата за прилагођавање дизајна, моћним интеграцијама и могућностима блогања итд. Листа истакнутих ВордПресс-а је прилично обимна и укључује следеће аспекте:

 • Медицинске теме. ВордПресс долази са колекцијом медицинских образаца који су интегрисани и доступни на вебу. Дизајни су бесплатни и плаћени, а на вама је да одаберете онај који највише одговара вашим медицинским нишама и преференцијама веб дизајна. Пазите на предлошке које су развили тосирани веб дизајнери с којима никада раније нисте радили због потенцијалних претњи због злонамјерног софтвера са којима могу доћи.
 • Додаци за медицинске веб странице. ЦМС се може похвалити невероватном колекцијом интеграбилних додатака за медицинске веб странице које су и бесплатне и плаћене. Неки од најуспешнијих узорака таквих проширења укључују ТрендМД, календар резервација, Треато, ЦометЦхат, Гравити Формс, Календар догађаја, Резервације и планирање коначних термина, Листу особља, ПубМед Постс, ДИЦОМ (Дигитално снимање и комуникације у медицини), Онлине здравствени калкулатори и још много тога.
 • Блоггинг. ЦМС је првобитно креиран као платформа за блогање, која вам омогућава да повежете и управљате потпуно опремљеним блогом на вашој медицинској веб локацији. Овде ћете моћи да објавите чланке на блоговима о нишама, омогућите коментаре корисника и обавите друге кораке који ће посетиоци ваше веб странице и потенцијални пацијенти сигурно ценити у предности.
 • Додаци за интеракцију са купцима. ВордПресс вам омогућава да бирате између пуно интеграбилних додатака који могу допринети бољим могућностима интеракције с клијентима вашег пројекта. Међу додатцима које можете изабрати за свој пројекат дефинитивно су вредни пажње: Једноставни тастери за друштвено дељење, Захтевање додатка за повратни позив, ВП нотифицатион Бар Про, Додатак за клијентски портал, ВП Цустомер Ареа и многи други.

ВордПресс је у почетку бесплатан ЦМС. То значи да можете бесплатно преузети, инсталирати и користити основни скуп функција на платформи. Да бисте објавили пројекат, морат ћете се побринути за хостинг и избор домена. У том погледу, употреба Блуехоста са његовим најјефтинијим планом ($ 2,95 / месечно) биће најприхватљивије и најисплативије решење. Поред тога, можете размотрити интегрисање неког од спољних плаћених предложака или додатака треће стране који ће побољшати перформансе ваше медицинске веб локације.

Испробајте ВордПресс одмах

СИТЕ123 – Вебсите Буилдер за стоматологе & Поликлинике

СИТЕ123 - Градитељ веб страница за стоматологе и клинике

СИТЕ123 – је једноставан и згодан ДИИ дизајнер веб локација који подједнако добро функционира за почетнике и стручњаке за веб дизајн са годинама нишне експертизе. Не треба савладати вештине кодирања да бисте искористили све функције које платформа нуди. Прикладан едитор за превлачење и испуштање, заједно са опцијом прегледа, омогућава вам да контролишете све фазе процеса развоја веб локације. Када радите на дизајну свог веб сајта, можете да искористите следеће предности које градитељ веб страница нуди:

 • Апп Маркет. СИТЕ123 омогућава приступ многим интегративним апликацијама, додацима и видгетима који су доступни на његовом богатом Апп Маркету. Овде можете прегледати много функционалних проширења, укључујући подршку за ливе цхат, аналитичке алате, обрасце, галерије, резервације, друштвене мреже и још много тога.
 • Лого Макер. Алат за прављење веб локација омогућава дизајнирање вашег логотипа за медицинску веб локацију, ако га још немате. Алат је бесплатан за све, а такође је и невероватно једноставан за употребу. Исто тако, овде је могуће отпремити властити лого фирме и прилагодити га како желите.
 • Интеграција друштвених медија. Повећавање репутације ваше медицинске веб локације постаје много једноставније са могућностима интеграције друштвених медија које пружа СИТЕ123. Градитељ веб страница омогућава да на друштвеним мрежама делите вести, ажурирања, догађаје, планове и распоред везане за клинику како би циљна публика тачно сазнала ове информације.
 • Вишејезична подршка. Градитељ веб страница пружа вишејезичну подршку, захваљујући којој можете покренути медицинску веб страницу у више језичких верзија. То страним пацијентима олакшава проналазак ваше клинике и контакт с вама како би искористили потребни спектар медицинских услуга које пружате.
 • Фрее Форм Буилдер. Ако планирате да интегришете онлајн обрасце у било који одељак / странице свог медицинског вебсајта, СИТЕ123 вам то омогућава помоћу бесплатног алата за прављење образаца. Алат омогућава приступ више прилагођених изгледа образаца и интеграбилних елемената који долазе до ваше медицинске веб локације.
 • Блоггинг Платформ. СИТЕ123 вам омогућује да направите блог окачен значајкама и повежете га са веб страницом како бисте побољшали његове перформансе и подстакли активне корисничке расправе. Ваш блог може садржати потребан број одељка и тема како бисте га могли редовно ажурирати новим порукама.

СИТЕ123 није само један од најједноставнијих градитеља веб локација у облаку, већ је и једна од најисплативијих платформи. Платформа има бесплатан план, али могу се одабрати и четири плаћене претплате. Њихов трошак почиње са 10,80 долара месечно.

Испробајте СИТЕ123 бесплатно

Како да сами креирате медицинску веб страницу

Отварање медицинске веб странице одлична је идеја ако желите да популаришете своју медицинску праксу на мрежи. Веб локација може постати место где ће ваши потенцијални клијенти искористити све потребне информације које ће им бити потребне за побољшање њиховог здравственог стања.

Посједовање веб странице такве врсте омогућава власницима да издрже конкуренцију ниша која постаје оштрија са сваком наредном годином. У супротном, ризикујете да заборавите савршену прилику за привлачење нових клијената. Према статистичким подацима, око 80% корисника иде путем интернета приликом тражења здравствених информација и дужни сте да имате веб страницу која ће им понудити.

Колико год су медицинске услуге свестране, све се медицинске веб странице такође разликују. На вама је да одлучите који садржај треба да додате на вашу веб страницу како бисте учинили што информативнијим. Међутим, постоји неколико неопходних елемената без којих ваше веб странице не могу да прођу:

 • Онлине обрасци за пацијенте. Ови обрасци могу бити разноврсни, почев од образаца за пријаву и до формулара за распоред термина путем интернета. Поједноставите живот свог пацијента нудећи им прилику да се региструју и закажу њихове посете без потребе да иду у вашу канцеларију. Учините да се ови обрасци лако пронађу и увек се побрините да добро раде.
 • Вести и упозорења. Ажурирање вести и објављивање важних упозорења која су повезана са вашом медицинском праксом учиниће да ваши пацијенти буду сигурни у свој ангажман у животу заједнице. То ће такође допринети већем рангирању ваше веб странице у претраживачима.
 • Форум и блог. С обзиром да више од 80% корисника који траже медицинске информације на мрежи, додавање форума и одељка блога изгледа паметно. То је најбољи начин да својим пацијентима пружите чланке у вези са здрављем и омогућите им да учествују у дискусијама.
 • Услуге. Обавестите своје пацијенте о листи медицинских услуга које сте им спремни понудити. Не заборавите на ценовник и информације о осигурању (ако их има).
 • Интернет консултант. Доступност мрежног консултанта је значајна предност за пацијенте којима је потребан хитан савет или једноставно не могу да пронађу потребне информације на вашој веб локацији..
 • Контакт информације. Има смисла приказати своје контакт податке на свакој страници – и у горњем углу и у подножју. Такође би требало да постоји посебна страница „Контактирајте нас“ која садржи вашу адресу и мапе, телефонски број, налог друштвене мреже, образац за повратне информације итд.

Суштина

Отварање веб странице представља значајан корак у напретку вашег пословања. Употреба алата за прављење веб страница помаже да се процес учини једноставнијим и приступачнијим, али и ефикасним и привлачним. Ове платформе омогућавају смањење времена потребног за израду медицинске веб странице, чиме елиминишу потребу за ангажовањем професионалног веб дизајнера.

Наравно, постоје десеци специјализованих решења за веб објављивање за скоро сваку врсту посла која су ексклузивно усмерена на изградњу веб локација које се тичу здравствене заштите. Овакви веб сервиси су несумњиво сјајно место за изградњу медицинске веб странице, али могу бити прескупи за независног лекара.

Ако вам треба медицинска веб локација која ће бити и моћна и привлачна пажња, онда је Вик ваш избор број један. Уз асортиман медицинских образаца и свестраних алата за прилагођавање омогућава израду веб странице која ће се издвојити из масе. уКит је једноставнија алтернатива Вик-у, али нуди и сјајне могућности за веб дизајн да бисте направили задивљујућу медицинску веб страницу. Шта год да одлучите, резултат ће бити вредан вашег труда и времена!

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map