Оцене

Најбољи градитељи веб страница за некретнине

Најбољи градитељи веб страница за некретнине


Као агент за продају некретнина, пре или касније се суочите са потребом да се „борите“ са конкурентима. Заправо, није ни чудо, јер је ова ниша веома конкурентна и постоји пуно трговаца, који ће се такође оријентисати на изградњу и повећање корисничке базе..

У ту сврху могу користити више метода, чинећи вас новим приступима и решењима за ефикасно промовисање агенција. Ма какве идеје имали, најбоља ће и даље остати ваша веб локација о некретнинама.

Покретање квалитетног веб сајта за некретнине представља предност по себи. Пројекат ће вам помоћи да прикажете своје пословне информације у најповољнијем светлу, додате и управљате списковима објеката које нудите за изнајмљивање или продају, одговарајућим условима, контактима, квалитетним фотографијама или чак видео прегледима и осталим корисним информацијама. Ово је само неколико карактеристика због којих веб локација за некретнине није ћуд, већ неопходност у савременој пословној ниши.

Схватајући чињеницу да је већина добављача некодер, најбоља опција коју могу да искористе је да одаберу веб локацију као главни алат за веб дизајн. Ови системи вам омогућавају да направите привлачне и функционалне веб локације на једноставан, интуитиван и без икаквих проблема. Могуће је са њима створити веб страницу са некретнинама готово без икаквог времена, користећи више алата, функција и опција које нуде.

Са тако великим избором програмера веб локација, често је то изазов пронаћи платформу, што ће у потпуности одговорити на ваше пословне захтеве. Погледајмо најпрофесионалније и најпознатије услуге у области некретнина које могу осигурати достојне резултате.

Испробали смо 10 најбољих градитеља веб страница за некретнине:

 1. Вик – Најбољи градитељ веб локација са ИДКС-ом
 2. уКит – Једноставан градитељ веб страница за некретнине
 3. ВордПресс – Бесплатан ЦМС за креирање веб локација за некретнине
 4. Плацестер – Веб локације са персонализованим некретнинама
 5. РеалГеекс – Продаја некретнина & Маркетинг решење
 6. Блуехост – најбољи хостинг за веб локације са некретнинама
 7. Брендови кројења – Добављач веб локација
 8. СИТЕ123 – СааС-платформа за прављење сајта за некретнине
 9. Уцрафт – БЕСПЛАТНИ Буилдер веб локација за некретнине
 10. Ознака – АИ Вебсите Буилдер за агенте за некретнине

Наведени градитељи веб страница не само да ће вам помоћи да ефикасно растете свој посао, већ ће вам пружити и шансу да учините велики утицај на редовне и потенцијалне клијенте, пронађите нове партнере за изградњу корисних односа с њима и популаризирајте своју агенцију за некретнине на вебу. Крајње је време да сада детаљно прегледамо најугледније услуге.

Вик – Најбољи градитељ веб локација са ИДКС-ом

Вик - Најбољи градитељ веб локација са ИДКС-ом

Вик – је најбољи дизајнер веб страница за некретнине, који је стекао светску популарност захваљујући свом невероватном скупу функција. Систем нуди велику палету образаца својстава за мобилне уређаје, широк спектар моћних алата за прилагођавање дизајна, галерију слика и пуно других функција повезаних са индустријом. Главни од њих су наведени у наставку:

 • Вик АДИ. Вик Артифициал Десигн Интеллигенце је интуитивни чаробњак за систем који омогућава креирање феноменалних веб локација у аутоматском режиму предајом сопственог садржаја везаног за нишу.
 • Интеграција ИДКС / МЛС-а. Вик омогућава уметање ИДКС уноса на вашу веб локацију за некретнине и закључивање уговора о некретнинама путем МЛС коришћењем опције за додавање ХТМЛ кода.
 • Једноставна апликација за некретнине. Може се наћи у Вик Апп Маркет, ова бесплатна апликација омогућава посјетиоцима да прегледају доступне пописе некретнина који се одражавају на добро структурираној и организованој веб страници.
 • Тематски предлошци. Како би вам испунио потребе за веб дизајном, Вик нуди разне могућности за мобилне уређаје предлошци некретнина (за агенције, опште теме о нишама, одредишне странице, компаније за архитектуру, агенти за продају некретнина, портфолије, пејзажни дизајн, дизајн ентеријера итд.) који се могу прилагодити према потреби.
 • СЕО Виз. Вик долази са функционалном СЕО Виз функцијом, која доприноси ефикасности оптимизације претраживања веб страница.
 • Алати за интеракцију са клијентима. Градитељ веб страница омогућава прегледавање широког скупа алата за интеракцију с клијентима који су доступни на његовом интегрисаном Апп Маркету. Примјена ових видгета доприноси погодности прегледавања веб страница ваших клијената и омогућава вам да будете у контакту с њима кад је то потребно. Неке од најпопуларнијих алата за интеракцију с клијентима укључују Гоогле календар догађаја, календар догађаја, заказивање про, изјаве о убризгавању, најновије вести, Вик цхат, 123 Буилдер обрасца, повратни позив, термине за резервацију на мрежи, ливе цхат, Вик обрасци, управљање СЦонтацт-ом + ЦРМ и још много тога.
 • Клијент Тестимониалс. Платформа омогућава вашим клијентима да додају изјаве везане за вашу агенцију за продају некретнина и њене перформансе. У ту сврху можете да интегришете посебне видгете / проширења који су доступни на Апп Маркету. Они укључују Тестимониал Буилдер, друштвене изјаве, гласовне коментаре +, прегледе купаца, моје прегледе, коментаре, контакт, коментаре + и још много тога.
 • Форум. Ако намеравате да будете повезани са својим тренутним и потенцијалним клијентима, могуће је да додате форум на веб локацију са некретнинама помоћу Вик-а. Овде можете креирати неограничен број грана и тема, покренути корисничке дискусије, омогућити коментирање функција итд. Како бисте корисницима омогућили редовну комуникацију..
 • Блоггинг. Блог веза је опционо решење, али може бити корисно средство за ангажовање клијента. Квалитетан и редовно ажуриран блог може садржавати пуно објава у вези са некретнинама којима можете управљати по вашој жељи. Поред тога, можете подржати могућности коментирања корисника како бисте сазнали идеје и мишљења ваших клијената у вези са тренутно горућим темама. Доступност блога такође може допринети степену генерисања промета и задовољству / задржавању корисника.

Вик је градитељ веб локација са умереним ценама, који нуди један бесплатан план и две врсте плаћених претплата. Систем вам омогућава да бирате између Стандардне и Бусинесс / еЦоммерце претплате, које се разликују у смислу, карактеристикама и услугама. Цена Стандардних планова почиње од 13 УСД месечно, док трошкови пословних планова почињу са 23 УСД месечно. Једна од плаћених претплата сигурно ће вам добро доћи ако имате намеру да покренете професионалну веб страницу за некретнине.

За коју год опцију да се одлучите, добит ћете бонус домену (или прилику за повезивање властите), опсежне маркетиншке могућности интеракције с клијентима, корпоративни е-маил у вези са вашим доменом, попут инфо@сите.цом и друге неспорне предности што ће допринети вашем развоју и промоцији пословања.

Испробајте Вик бесплатно

уКит – Једноставан градитељ веб страница за некретнине

уКит - Једноставан градитељ веб страница за некретнине

уКит – је један од најједноставнијих градитеља веб локација за агенте за некретнине или некретнине који су спремни да успоставе поуздано присуство на мрежи. Платформа је у почетку усмерена на развој професионалних пројеката малих предузећа. Ово је потпуно без кода услуга, која долази са интуитивним превлачењем и повлачењем и осигурава сјајно ВИСИВИГ искуство. уКит омогућава дизајнирање и објављивање веб локације професионалног изгледа за око 30 минута. Наведене у наставку су најзначајније предности произвођача веб страница:

 • Интуитивно сучеље. уКит интерфејс је разумљив чак и особама без искуства у веб дизајну, што им помаже да осмисле пристојну веб страницу од првог покушаја.
 • Погодне опције интеракције корисника. Помоћу уКит-а можете да користите функције ћаскања и повратног позива уживо, које омогућавају повезивање са вашим купцима у било које доба дана, како би им помогли да пронађу одговоре на сва питања која могу имати.
 • Одговарајући тематски предлошци. уКит се одликовао због богате колекције респонзивних и 100% прилагодљивих предложака некретнина.
 • Интеграција ЦРМ-а. Захваљујући погодној функцији за интеграцију ЦРМ-а, сваки корисник, који ће покренути веб локацију за некретнине са системом, добија прилику да поједностави процес управљања наруџбама / клијентима..
 • Избор видгета. Помоћу уКит-а можете приступати и прегледати скуп видгета, чија интеграција омогућава вашој веб локацији за некретнине високу перформансу и доприноси стопи ангажовања корисника. Неки од видгета које можете да користите укључују коментаре корисника, Калкулатор услуге, тајмер, дугмад за друштвено умрежавање, временску траку и још много тога.
 • ССЛ веза. Да би се осигурала максимална сигурност веб локације и заштити поверљиве информације корисника, градитељ веб страница вам омогућава да на веб локацију са некретнинама повежете бесплатан ССЛ сертификат. Ово је сигуран начин да се осигура веродостојност веб странице и висока оцена поверења.
 • Интеграција ИДКС-а. Интеграција ИДКС-а помоћу виџета за додавање кода дата је у смислу Про плана и намењена је професионалцима веб дизајна, који могу да интегришу потребну базу података о некретнинама у своје веб странице.

Можете тестирати сву уКит функционалност 14 дана без икаквих трошкова да бисте видјели шта може понудити. уКит цијена је једна од најјефтинијих у ниши. Најефтинији Премиум план коштаће вас само 4 УСД месечно, док најскупљи Про план кошта 12 долара месечно. Детаљно истражите карактеристике и услове планова пре него што донесете избор.

Такође видети: уКит преглед.

Испробајте уКит бесплатно

ВордПресс – Бесплатан ЦМС за креирање веб локација за некретнине

ВордПресс - Бесплатан ЦМС за креирање веб локација за некретнине

ВордПресс – је најпознатији систем за управљање садржајем у свету који се може ефикасно користити за израду веб локација са некретнинама. Систем долази са моћним опцијама интеграције, нуди скуп функција и могућности прилагођавања дизајна како би пројекту дао одличан изглед и напредне перформансе. Међутим, систем захтева знање програмирања, што је бонус за стручњаке за веб дизајн који су спремни да покрену веб локације са значајкама. Следеће су најзначајније предности произвођача веб сајтова:

 • Предлошци некретнина. Корисници могу бирати између пуно прилагодљивих предложака бесплатних и плаћених некретнина које су дизајнирали трећи корисници и доступни су на вебу..
 • Додаци за некретнине. Колекција ВордПресс Реал Естате додатака је заиста импресивна и можете одабрати било који од њих да бисте покренули веб локацију са одличним перформансама (Естатик, Реал Естате Про, ИМПресс огласи, ВП амортизацијски калкулатори, ВПЛ некретнине, једноставне листе некретнина, основне некретнине, ВП-некретнине, календар резервација термина итд..)
 • Теме некретнина. Постоје такође и мноштво ВордПресс тема о некретнинама које одговарају агенцијама, клијентима и њиховим клијентима које можете интегрисати у своју веб локацију како бисте побољшали њен дизајн.

ВордПресс је бесплатан ЦМС, који подразумева свест о кодирању вештина и обезбеђује пристојне резултате. Да бисте максимално искористили системске функције, нећете проћи без интегрисања плаћених додатака и тема. Да бисте поставили веб локацију некретнина на мрежи, такође ћете морати да повежете име домене и изаберете поуздан хостинг. Ово ће такође захтевати одређена финансијска улагања. Да угостите вашу веб локацију Блуехост, на пример, мораћете да улажете 2,95 долара месечно у најјефтинији план. Ово је разумна цена за тако карактеристичну функционалност.

Испробајте ВордПресс одмах

Плацестер – Веб локације са персонализованим некретнинама

Плацестер - Веб локације са персонализованим некретнинама

Плацестер – је свеобухватни градитељ веб страница за некретнине који је једноставан за употребу и погодан за кориснике ниша. Систем омогућава потпуни интегрисани ЦРМ приступ, сет маркетиншких алата, мобилних образаца који реагирају на мобилне уређаје и друге карактеристике специфичне за нишу како би вам омогућили да изоштрите своје вештине изградње веба и дизајнирате квалитетне веб локације за некретнине по повољним ценама. Главни истакнути елементи система су следећи:

 • Интегрисани ЦРМ. Градитељ веб страница пружа свеобухватан модул за праћење и праћење броја потенцијалних клијената, активности корисника, интеракције и других важних параметара.
 • Спремне ИДКС / МЛС интеракције. ИДКС / МЛС можете лако интегрисати у веб локацију за некретнине како бисте могли да дате слике некретнина, листе и ажурирања чак и у покрету..
 • Предложни нишни предлошци. Плацестер нуди колекцију реактивних предложака некретнина који одговарају различитим категоријама, потребама корисника и осигуравају врхунско искуство прегледавања мобилних уређаја.
 • Интуитивни алати за маркетинг путем е-поште. Алат за прављење веб локација омогућава креирање и управљање кампањама капања е-поште потребним за генерисање нових потенцијалних клијената и повећање стопе ангажовања и задржавања купаца.

Плацестер не нуди бесплатан план, али нуди две врсте плаћених претплата од којих свака нуди напредне функције и предности у вези са некретнинама. Трошкови претплате разликују се за реалторс (99 и 199 долара месечно) и не-НАР чланови (125 и 250 долара месечно) а такође постоји накнада за постављање сваке одабране врсте плана. Дакле, Плацестер није јефтин градитељ веб страница за некретнине, али вреди пажње корисника који су спремни да објаве масовну веб локацију ради стицања профита.

Испробајте Плацестер одмах

РеалГеекс – Продаја некретнина & Маркетинг решење

РеалГеекс - Рјешење продаје и маркетинга некретнина

РеалГеекс – је свеобухватно решење за продају и маркетинг некретнина, које омогућава креирање прилагодљивих и потпуно опремљених веб локација које заправо воде потенцијалне клијенте. Систем се користи за изградњу моћних, али једноставних и једноставних веб локација како би се професионалцима у области некретнина ефикасно промовисало њихово пословање и издвојило се из масе. Компанија види своју мисију у комбинацији иновативних решења и врхунских технологија за побољшање перформанси и поједностављење рада агената за промет некретнинама. Погледајте главне карактеристике РеалГеекса сада:

 • Интегрисани главни менаџмент менаџера. Систем прати РЕАЛТОРС-ове водеће базе података користећи маркетиншке функције за аутоматско генерисање извештаја / аналитике у реалном времену.
 • Веб локације ИДКС за некретнине. Платформа вам омогућује да направите одговарајуће веб локације за некретнине које су високо оптимизоване за претраживаче и помажу у прикупљању потенцијалних клијената путем стварања одредишне странице и претраживања пописа некретнина.
 • Алат за процену својстава. Услуга вам омогућава да користите напредни алат за процену својстава „Шта је ваш дом вредан“ да бисте проценили трошкове објеката који планирате да понудите за изнајмљивање или продају.
 • Фацебоок Маркетинг. Израђивач веб страница омогућава вам коришћење Фацебоок маркетинг алата, који је део маркетиншке стратегије друштвених медија услуге прилагођене посебно потребама предузећа са некретнинама.
 • Аутоматизовани систем за капање е-поште. РеалГеекс омогућава унапређење система маркетинга е-поште који омогућава организовање и слање кампања е-поште које укључују разгледнице и СМС поруке потенцијалним потенцијалним клијентима у име клијената.
 • Персонализована апликација за мобилне уређаје. Систем нуди прилику за коришћење згодне мобилне апликације Реал Геекс, која се интегрише са МЛС® услугом ваше локалне управе како би омогућили новим потенцијалима да претражују објекте имовине на вашој веб локацији и примали тренутна обавештења о недавним ажурирањима, користећи своје мобилне уређаје.
 • Интеграције трећих страна. РеалГеекс омогућава интеграцију ваше веб странице са корисним апликацијама и услугама везаним за нишу. Ту се убрајају Трулиа, Зиллов, БомбБомб, Инфусионсофт, Топ Продуцер, Висе Агент, Запиер, Реалтор.цом, Гмаил, Мојо, ЛионДеск, Гет Рилеи, МаилЦхимп, БолдЛеадс, Емаил Синц са / Више пружалаца услуга и још много тога.

РеалГеекс није бесплатан систем за употребу. Трошкови ценовних планова почињу од 300 УСД / месечно за фиксни број укључених услуга. Поред тога, мораћете да уложите унапред дефинисани маркетиншки буџет који би вам могао потенцијално донети нове циљеве. Како систем каже, буџет који износи 400 УСД / месечно може вам донети око 50 нових прилога, што је прилично добар показатељ.

Штавише, имате прилику да користите алат за процену имовине за 50 УСД месечно и Фацебоок креатора огласа, који ће вас исто коштати. РеалГеекс додатно наплаћује око 550 УСД месечно за ППЦ Фацебоок и Гоогле огласне кампање. Међутим, ту је и добра вест: можете да се пријавите за демо верзију програмера веб локације, ако имате намеру да је тестирате и даље користите.

Испробајте РеалГеекс бесплатно

Блуехост – најбољи хостинг за веб локације са некретнинама

Блуехост - најбољи хостинг за веб локације са некретнинама

Блуехост – је веродостојан пружатељ услуга хостинга за веб локације о некретнинама. Платформа обилује алатима и функцијама потребним да се осигура поуздано складиштење и сигурност веб локација. То је довољно флексибилан, приступачан и интуитиван да га могу савладати и користити све врсте корисника, укључујући и првашиће. Хостинг провајдер ужива популарност код корисника ВордПресс-а и ЦМС га званично препоручује као поуздана и угледна услуга. Крајње је време да се региструјете сет функција платформе:

 • Безбедносне мере. Платформа се брине за сигурност веб локација које се на њој налазе. Стога подузима посебне мјере како би осигурао највиши ниво сигурности како би корисници могли бити сигурни у повјерљивост својих клијената и очување личних / пословних података.
 • Богато тржиште екстензија. Блуехост долази са интегрисаним тржиштем виџета, проширења и додатака који корисници могу прегледавати како би изабрали оне који идеално одговарају њиховим веб локацијама за некретнине. Штавише, овде је могуће одабрати предлоге ВордПресс-а, ако планирате да покренете веб локацију са ЦМС-ом..
 • Опције флексибилности и интеграције. Провајдер хостинга поуздано се интегрише са више додатака и екстерних сервиса који могу побољшати перформансе ваше веб странице и функционалније.
 • Време учитавања веб страница. Програмери платформе посвећују посебну пажњу времену учитавања веб локација са којима се налази. То је јако битно када је у питању стварање промета и стопа задржавања купаца. У ту сврху, систем користи посебне карактеристике и алате који могу имати позитиван утицај на параметре времена учитавања веб локација.

Блуехост је приступачан пружатељ услуга хостинга који сјајно функционише за чување веб локација о некретнинама. Платформа не пружа ниједну бесплатну претплату, али то није потребно због приступачности плаћених планова. Најјефтиније решење за цене кошта 2,95 долара / месечно, покривајући богат спектар потреба за веб страницама. Систем нуди бесплатну могућност повезивања ССЛ сертификата, неограничену пропусност, моћне опције интеграције, заједно са бесплатном доменом и друге неспорне предности.

Испробајте Блуехост одмах

Брендови кројења – Добављач веб локација

Брендови кројења - Добављач веб локација

Таилор Брандс – је веродостојан пружатељ хостинг услуга за веб локације са некретнинама. Платформа обилује алатима и функцијама потребним да се осигура поуздано складиштење и сигурност веб локација. То је довољно флексибилан, приступачан и интуитиван да га могу савладати и користити све врсте корисника, укључујући и првашиће. Хостинг провајдер ужива популарност код корисника ВордПресс-а и ЦМС га званично препоручује као поуздана и угледна услуга. Крајње је време да се региструјете сет функција платформе:

 • Безбедносне мере. Платформа се брине за сигурност веб локација које се на њој налазе. Стога подузима посебне мјере како би осигурао највиши ниво сигурности како би корисници могли бити сигурни у повјерљивост својих клијената и очување личних / пословних података.
 • Богато тржиште екстензија. Блуехост долази са интегрисаним тржиштем виџета, проширења и додатака који корисници могу прегледавати како би изабрали оне који идеално одговарају њиховим веб локацијама за некретнине. Штавише, овде је могуће одабрати предлоге ВордПресс-а, ако планирате да покренете веб локацију са ЦМС-ом..
 • Опције флексибилности и интеграције. Провајдер хостинга поуздано се интегрише са више додатака и екстерних сервиса који могу побољшати перформансе ваше веб странице и функционалније.
 • Време учитавања веб страница. Програмери платформе посвећују посебну пажњу времену учитавања веб локација са којима се налази. То је јако битно када је у питању стварање промета и стопа задржавања купаца. У ту сврху, систем користи посебне карактеристике и алате који могу имати позитиван утицај на параметре времена учитавања веб локација.

Таилор Брандс нема бесплатан план, али нуди плаћену претплату која обухвата читав низ функција које платформа има на залихама. Цена планова креће се од 9,99 УСД месечно. Међутим, ако извршите годишње плаћање, цена најјефтиније плаћене претплате биће смањена до 2,99 УСД / месечно – то је прилично импресиван попуст! Ако очекујете да по овој цени искористите целокупни интегрисани скуп алата, систем ће вам пружити прилику да користите Лого Макер, градитеља веб локација са функцијом е-трговине, као и друге напредне функције које нуде подразумевано.

Испробајте робне марке одмах

СИТЕ123 – СааС-Платформа за прављење сајта за некретнине

СИТЕ123 - СааС-Платформа за прављење сајта за некретнине

СИТЕ123 – једна је од најједноставнијих и најинтимитивнијих СааС платформи која се користи за прављење веб локација о некретнинама. Градитељ веб страница не пружа само мноштво једноставних алата и функција за прилагођавање дизајна, већ пружа и информативне смернице о томе како да искористе своју функционалност у корист. СИТЕ123 долази са једноставним драг-анд-дроп едитором који процес израде ДИИ веб локација чини лакшим, брзим и разумљивим чак и почетницима. Ако сте се одлучили да покренете веб локацију са сајтом СИТЕ123, погледајте њене најважније ствари сада:

 • Вишејезична подршка. Градитељ веб страница пружа вишејезичну подршку, омогућавајући вам да креирате неколико језичних верзија веб локације за некретнине. Ово је леп начин за генерисање саобраћаја на веб локацији и привлачење пажње корисника / партнера из иностранства.
 • Лого Макер. СИТЕ123 нуди прилику за коришћење интегрисаног алата за прављење логотипа који омогућава дизајнирање и интегрисање персонализованог логотипа у вашу веб локацију за некретнине. Ово ће дати идентитет марке вашем пројекту, што ће га лако памтити потенцијалним клијентима.
 • Интегрисано тржиште апликација. Платформа долази са богатим интегрисаним Апп Маркет-ом који омогућава приступ многим висококвалитетним видгетима, проширењима, додацима и апликацијама који могу довести ваше перформансе некретнина на потпуно нови ниво. Неки од видгета који су доступни у колекцији Апп Маркет укључују Алатке за Аналитику, Друштвене мреже, Резервације, Подршка за цхат уживо, Галерије, Обрасци и норе.
 • Интернет Форм Буилдер. Без обзира на облик који желите да интегришете у странице своје веб странице како бисте побољшали перформансе пројекта, напредни Интернет Буилдер обрађивач ће вам помоћи да то учините са лакоћом. Алат долази са различитим нацртима прилагођених образаца и дизајнерским елементима које можете одабрати и прилагодити у складу са вашим потребама веб зграде за некретнине..
 • Опције друштвених медија. Покренувши своју веб локацију за некретнине, сигурно ћете имати жељу да обавестите своје клијенте о свему што се догађа у вашем послу. СИТЕ123 омогућава опције интеграције друштвених медија које вам омогућавају да ажурирате налоге на друштвеним мрежама са хитним информацијама везаним за посао.
 • Алати за интеракцију са купцима. Интеграција алата за интеракцију са купцима је важна када је у питању повећање ангажмана и стопе задовољства корисника. Градитељ веб страница пружа приступ моћном скупу алата за које можете да прегледате и одаберете карактеристике које ће бити савршен за ваш пројекат некретнина.
 • Блоггинг Енгине. Захваљујући интегрисаном механизму за блогање, СИТЕ123 омогућава повезивање функционалног блога са вашом веб страницом за некретнине. Овде можете додавати, заказивати и ажурирати објаве на блоговима који се односе на нишу некретнина, омогућити и управљати коментарима корисника, покретати и подржавати расправе чланова вашег блога итд. Ове мере на крају помажу да привучете пажњу корисника на вашу веб локацију и останете заинтересовани за недавне ажурирања блога индустрије.

СИТЕ123 није само један од најједноставнијих градитеља веб страница – већ је и једна од најповољнијих платформи. Систем има бесплатан план за кориснике, који нису сигурни у употребу система, а уместо тога намеравају да тестирају његове функције. За оне претплатнике, који су се одлучили за употребу читавог скупа функција, СИТЕ123 представља прилику за надоградњу на један од плаћених планова. Најјефтинији од њих тренутно кошта 10,80 долара месечно.

Испробајте СИТЕ123 бесплатно

Уцрафт – БЕСПЛАТНИ Буилдер веб локација за некретнине

Уцрафт - БЕСПЛАТНИ Буилдер веб локација за некретнине

Уцрафт – је бесплатни ДИИ градитељ веб страница за облаке који покреће квалитетне веб странице за некретнине. Систем се одликовао због богате интегрисане колекције алата за дизајн, прилагодљивих тема које се могу прилагодити, произвођача логотипа, ствараоца одредишне странице и других функција које доприносе ефикасном процесу развоја веб локација. Ако размишљате о коришћењу Уцрафт-а као прављењу веб страница за некретнине, биће заинтересовани да сазнате његове главне предности:

 • Одговарајући индустријски дизајни. Градитељ веб страница има једну од најимпресивнијих колекција респонзивних дизајна. Једноставно је прегледајте како бисте пронашли најбоље предлоге за веб локацију своје некретнине. Чим донесете избор, пређите на сет алата за прилагођавање дизајна да бисте свом пројекту дали додир персонализације.
 • Лого Макер. Уцрафт нуди прилику да се помоћу бесплатног Макер логотипа дизајнира, прилагоди и интегрише ексклузивни логотип предузећа у вашу веб локацију за некретнине. Ово је прилично леп начин да вашу веб страницу учините угледном и незаборавном за потенцијалне клијенте.
 • Спољне интеграције. Уцрафт долази са богатим сетом интегрисаних видгета и апликација, али такође је могуће прегледати спољне интеграције. Листа проширења трећих страна прилично је богата и можете одабрати оне интеграције које најбоље одговарају вашем развоју некретнина и потребама маркетинга. Неки од најбољих примера таквих екстензија укључују Фацебоок Мессенгер, Кориснички рачун, Зендеск Цхат, Интерцом, Дискус, ЛивеАгент и Јивосите да споменемо још неке.
 • Вишејезична функција. Уцрафт нуди вишејезичну подршку, што елиминише потребу за стварањем неколико веб локација на оним језицима који су вам потребни за ефикасну промоцију пословања. Уместо тога, имате прилику да креирате неколико језичних верзија исте веб странице како бисте поједноставили њено прегледавање за међународне клијенте или чак пословне партнере.
 • Креатор одредишне странице. Израда одредишне странице за вашу агенцију за продају некретнина можда је паметна идеја и Уцрафт омогућава то са својим врхунским ствараоцем одредишне странице. Алат је апсолутно бесплатан за свакога, омогућавајући вам да искористите све предности које платформа обухвата.

Уцрафт нуди могућност да се испробају његове могућности са бесплатним планом, који траје неограничено време. Постоји и шанса да направите бесплатну одредишну страницу са системом или надоградите на плаћену претплату која одговара потребама вашег вебсајта. Цена најјефтиније претплате на Уцрафт износи 10 УСД / месечно, а ту је и 14-дневно пробно време које вам омогућава тестирање карактеристика плана без плаћања накнаде.

Испробајте Уцрафт бесплатно

Ознака – АИ Вебсите Буилдер за агенте за некретнине

Ознака - АИ Вебсите Буилдер за агенте за некретнине

Боокмарк – моћан је савремени градитељ веб локација са АИ за агенте за продају некретнина. Нема потребе да поседујете вештине кодирања за покретање веб локација са системом – толико је интуитивно и разумљиво. Боокмарк заузима једно од главних места на листи градитеља веб локација који се лако користе и који се лако користе. Оно што вам треба да покренете веб локацију за некретнине је само да предате тражени садржај и гледате резултат. Ево листе најистакнутијих карактеристика обележивача:

 • АИДА Ассистант. Када покренете некретнину са Боокмарк-ом, сигурно ћете имати користи од њеног интегрисаног АИДА Ассистант-а. Ово је потпуно аутоматизовани АИ погон који користи информације које предате на захтев да би створио јединствени дизајн веб локација.
 • еЦоммерце Енгине. Ако планирате да некретнину понудите на продају или изнајмите директно на веб локацији, коришћење платформе еЦоммерце Боокмарк понуда сигурно ће вам добро доћи. Систем омогућава приступ више алата, карактеристика, елемената и дизајна е-трговине који су потребни за постизање високих перформанси вашег пројекта.
 • Фокусно решење. Помоћу Боокмарка можете доћи до скупа готових блокова садржаја чије прилагођавање резултира развојем потребног изгледа и структуре веб локација за некретнине. Међу модулима које можете одабрати и интегрисати на своју веб страницу, у почетку има смисла поменути дугмад на друштвеној мрежи, мапе, контакт форме, текстове, линкове, цитате, образац за повратне информације и још много тога.
 • Одељак за догађаје. Када је у питању управљање веб локацијама за некретнине, прилика за додавање и ажурирање догађаја везаних за пословање постаје корисна и важна. Уз Боокмарк, то постаје могуће помоћу одељка Евентс, где можете објављивати ажурирања и вести о вашем пословању са некретнинама.

Боокмарк нуди бесплатан план, чија је функционалност довољна да откријете све услуге и карактеристике произвођача веб страница. У случају да намеравате да покренете пројекат некретнина оптерећен значајкама са овом АИ-платформом, она пружа прилику да се претплатите на његове плаћене планове. Најефтинији од њих коштат ће вас 11,99 УСД / мјесечно (годишња претплата).

Испробајте Боокмарк бесплатно

Које карактеристике треба да има сјајна веб локација за некретнине?

Као агент за некретнине дефинитивно желите да се ваша веб локација издвоји из гомиле. Ово је важно када се ради о издржавању нишке конкуренције и то је такође битно, када је у питању генерирање олова. Да бисте максимално искористили веб страницу са некретнинама, требате бити свесни обавезних карактеристика које би обавезно требало да садржи како бисте постигли главни циљ. Наведимо основне карактеристике савршених веб локација за некретнине:

 • ИДКС листе и МЛС приступ. Чим одлучите да се укључите у игру са некретнинама, требали бисте схватити важност приступа Интернет размјени података (ИДКС) листе и коришћење услуге Мулти листингМЛС) да закључите успешне понуде по потреби. Ово је сигуран начин за праћење и приказивање ажурних података о попису некретнина на вашој веб локацији како бисте циљану публику информисали 24 сата дневно.
 • Алати за генерирање и маркетинг маркетинга. Веома је пожељно да градитељ веб страница са којима радите поседује уграђени сет алата за генерирање и маркетинг. Додавањем података о контактима, интернетским обрасцима и оквирима за текст, креирањем и ажурирањем емаил кампања, слањем аутоматизованих подсетника за СМС и е-пошту, коришћењем аналитичких алата за веб локације итд. Добијате много више шанси за покретање нових потенцијалних клијената и изградњу поуздане корисничке базе заинтересоване за ваше услуге.
 • Слике високе резолуције. Квалитетан градитељ веб локација са некретнинама требао би вам пружити прилику за додавање и ажурирање слика високе резолуције за ваше објекте некретнина наведене на вашој веб локацији. Заправо, што више – то боље. Слике морају бити направљене (као и све веб странице) оптимизовано за претраживаче да би се повећао проток купаца.
 • Интеграција карата. Већина популарних произвођача веб локација са некретнинама омогућава интеграцију мапа за сваки објекат имовине који пошаљете на веб локацију. Мапе поједностављују идентификацију локације за кориснике који траже одређене листе. Такође могу помоћи у ефикасном избору навигације и правца.

Суштина

Професионална веб локација за некретнине неопходна је за сваког стручњака из индустрије, који намерава да шири реч о послу и генерише промет да би повећао корисничку базу. Најбољи начин да постигнете највиши резултат је употреба алата за прављење веб страница. Ове услуге су једноставан за коришћење, погодан и логички структуриран тако да осигура најбоље корисничко искуство. Долазе са широким сетом алата, образаца и карактеристика које резултирају развојем достојног пројекта.

Избор алата за израду веб страница који можете користити да бисте добили веб локацију за некретнине је опсежан и није лако донети избор одмах на самом почетку. Прегледајте прегледе најбољих градитеља веб локација које чланак нуди, истражите функције које нуде и тестирајте их да одаберете услугу која одговара вашим потребама веб локације за изградњу некретнина..

Креирајте веб локацију Реалтор бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me