Најбољи градитељи веб страница у цркви

Најбољи градитељи веб страница у цркви


Веб локација цркве је врхунска дестинација за људе који планирају да се придруже заједници, желе да остану у контакту са представницима цркве или очекују да буду обавештени о свему што се догађа (догађаји, контакти, посебни програми, пригоде и спискови састанака итд.) у црквеној заједници.

Упркос огромним повољним могућностима за црквена налазишта, многи од њих су неефикасни. Узимајући у обзир чињеницу да ове веб странице генерално креирају корисници који уопште немају ни један појам о развоју веб локација, употреба програмера веб локација ће бити најбоље решење. Ево зашто.

Градитељи веб страница долазе у различитим типовима и са разним специјализацијама. Грађене су са потребама и вештинама за новорођенче на уму, али такође имају шта да понуде искусним корисницима. Ови системи су прилично лако савладати и они нуде разне цене цена које са своје стране пружају безброј могућности веб дизајна.

Тренутно можете бирати између свеобухватних програмера веб страница и специјализованих нишних сервиса који су у потпуности усмерени на развој црквених веб локација. Сви системи омогућавају стварање пуних пројеката, али они користе различите приступе процесу израде веб страница и пружају различите сетове алата потребних за испуњавање задатка.

Али који тип веб сајтова је још увек пожељнији? Који од њих ради боље и за кога? Прегледајмо различите програмере веб локација како бисмо сазнали резултат и помогли вам да донесете прави избор.

Испробали смо 10 најбољих градитеља веб страница за цркве:

 1. Вик – Најбољи градитељ веб страница за цркве
 2. ВордПресс – бесплатна платформа за веб страницу цркве
 3. Веебли – Најлакши градитељ црквених веб локација
 4. Нуцлеус – модерни градитељ веб страница цркве
 5. ОурЦхурцх – Градитељ веб страница Кршћанске цркве
 6. Схарефаитх – Једноставно коришћење цркве Буилдер веб страница
 7. ФаитхЛифе Ситес – Платформа за прављење веб страница бесплатне цркве
 8. Блуехост – Најбољи веб хостинг за црквене веб странице
 9. Брендови кројења – компанија за најбоље дизајнирање веб страница у цркви
 10. ИМ Цреатор – Буилдер веб локација за непрофитне организације

Ови градитељи веб локација најбоље раде на развоју црквених веб локација. Неки од њих су услуге све у једном, док су други усредсређени на нишу, нудећи приступ вишеструким црквеним могућностима. Која од платформи највише одговара вашим захтевима за веб дизајн, а која од њих је пожељније решење? Крајње је време да детаљно прегледамо све горе поменуте градитеље веб локација како бисмо видели шта тачно могу да понуде.

Вик – Најбољи градитељ веб страница за цркве

Вик - Најбољи градитељ веб страница за цркве

Вик – је одличан избор за нетехнике који имају за циљ да развију квалитетне веб странице. Платформа је интуитивна и корисничка. Од данас, корисничка база произвођача веб сајтова прелази 154 милиона активних корисника у преко 190 земаља широм света. Ово је поуздан доказ ефикасности и функционалности система.

Када је у питању стварање црквених веб локација, Вик има значајну предност. Нуди низ религија и непрофитних образаца који су мобилно оптимизовани и дизајнирани у складу са специфичним нишним захтевима. Црквени предлошци су прилагодљиви и не морате бити веб дизајн како бисте се успешно носили са задатком. Само одаберите предложени предложак, истражите доступне могућности прилагођавања и модификујте тему у складу са својим потребама. Процес је много једноставнији него што можете замислити.

Ако вам недостаје времена или жеље да истражите детаљан поступак веб дизајна, наставите са коришћењем Вик АДИ – ан вештачки градитељ веб локација унутар Вик екосистема, који ће аутоматски креирати веб локацију за вас користећи информације које ћете поднети на њен захтев. Овако ћете добити сјајну веб страницу за неколико минута.

Вик нуди вишејезичну подршку која омогућава изградњу различитих језичних верзија црквених веб страница како би се задовољиле потребе циљне публике – конгрегације. Постоји и бесплатна апликација на форуму коју можете интегрисати у свој пројекат да покрене разговоре и дискусије између чланова.

Са Вик-ом интеграција Играча проповеди у веб локацију цркве такође неће представљати проблем. Омогућује емитовање уживо и снимљених црквених састанака и других догађаја за које ће чланови конгрегације бити узбуђени да виде, ако не успеју да лично буду присутни тамо..

Ако сматрате да је избор доступних виџета ограничен, можете наставити претрагу у уграђеним Вик Апп Маркет да бисте добили та проширења и апликације које су вам заправо потребне. Ово је само неколико функција због којих је Вик достојан избор за изградњу црквеног вебсајта. Можда ће требати неко време да се истраже и савладају све могућности које градитељ веб страница пружа. Дакле, одвојите време за то како бисте постигли најбољи резултат.

Да ли је Вик добар за веб странице у цркви?

Дефинитивно да. Систем долази са сетом функција које поједностављују овај задатак за новајлије и омогућавају креирање пројеката које је лако прегледавати и ажурирати када год је потребно.

Међу карактеристикама које платформу издвајају од својих конкурената, има смисла споменути низ образаца спремних за мобилне уређаје за цркве и непрофитне организације, специјализоване бесплатне и плаћене видгете, прилику да се интегрише Сермон Плаиер за организовање састанака / проповеди. емитовање сесија итд.

Испробајте Вик бесплатно

ВордПресс – бесплатна платформа за веб страницу цркве

ВордПресс - бесплатна платформа за веб страницу цркве

ВордПресс – је најпопуларнији ЦМС на свету, који се могу користити за креирање буквално свих врста веб локација. Ако вам треба црквена веб страница, сигурно ћете је моћи покренути с платформом, мада ће бити потребно мало напора, вештина и времена да бисте постигли вредне резултате. Због доступности више додатака и ниша предложака, систем ће одлично функционирати за развој таквог непрофитног пројекта.

ВордПресс је у почетку познат по широком избору додатака. Систем има неке од уграђених опција, али оне можда нису довољне да испуне ваша индивидуална очекивања и захтеве за веб дизајн. Међу најчешће коришћеним интеграбилним додацима који су доступни на мрежи, следећи ће значајно побољшати перформансе веб странице цркве: Једноставан календар, Слојеви слојева, Календар догађаја на једном догађају, Управитељ проповеди, Давање – Додатак за донацију и Платформа за прикупљање средстава и још много тога.

Осим интеграције додатака, ВордПресс се може похвалити и богатим избором шаблона који су посебно створени за црквене веб странице. Као и додаци, ове теме могу бити бесплатне и плаћене, а на вама је да одаберете опцију, која најбоље одговара вашем сопственом пројекту. Имајте на уму да ако радите са ЦМС-ом и прилагодите изабрану тему, нећете проћи без основног (ако не и напредног) ПХП / ХТМЛ / ЦСС знања како бисте добили заиста јединствен и јединствен веб сајт дизајн.

Како да направим веб локацију ВордПресс Цхурцх?

Изградња црквеног вебсајта са ВордПрессом мало је изазовнији подухват, посебно за првотимце. Као што је већ поменуто, ЦМС подразумева основе познавања програма, као и одређену позадину веб дизајна. Такође треба времена да одаберете и прилагодите најбољи предложак, као и да одаберете и правилно интегришете потребне додатке. Коначно, нећете моћи да објавите готов пројекат све док за њега не одаберете хостинг и име домена. Погледајмо шта цео процес укључује у следећем детаљном упутству:

 1. Изаберите хостинг и име домена – чињеница да ВордПресс не долази са интегрисаним хостингом значи да ћете га морати сами бирати. Само истражите доступне опције и одаберите домаћина који одговара специфичним потребама вашег пројекта.
 2. Преузмите и инсталирајте најновију верзију ВордПресс-а – ово је обично брз процес, али обавезно преузмите систем са званичне веб странице како бисте избегли потенцијалне преваре;
 3. Изаберите тему – Као што је већ поменуто, ВордПресс има бесплатне и плаћене дизајне који су доступни и у системској колекцији и на вебу. Ако не успете да пронађете тему интегрисане црквене веб странице, сигурно ћете је пронаћи на мрежи, али проверите веродостојност ресурса са којег је преузимате да бисте избегли употребу кодова са злонамјерним софтвером. У супротном, сигурност целе ваше веб странице може бити угрожена.
 4. Прилагодите дизајн – Приступите ВордПресс командној плочи да бисте погледали скуп алата који нуди и искористите оне функције и опције које вам омогућавају да максимално ефикасно прилагодите дизајн веб страница цркве у цркви. Одабиром одговарајућих алата моћи ћете да измените почетни изглед шаблона, стил, позадину, палету боја, фонтове итд. Додатно ћете имати прилику за додавање нових страница и одељка, мени веб локације, подешавање бочне траке веб странице и друго елементе које желите да буду приказани на веб локацији.
 5. Отпреми садржај – Након постављања дизајна веб странице, можете почети са преношењем елемената садржаја. Одвојите време за одабир (или стварање) логотипа веб локације, одабир и додавање слика и видео записа повезаних са црквом, интегрисање медијских датотека, додавање наслова страница и одељка, наслова и других морају имати елементе.
 6. Интегрирајте додатке за цркву – Следећи корак је одабир и интегрисање посебних црквених додатака који ће одговарати вашем конкретном типу веб локације. На интернету се налази пуно бесплатних и једноставних додатака који могу побољшати вашу функционалност пројекта. Ови додаци могу бити повезани са црквеним календарима, распоредима проповеди, опцијама за приказ видео и слика, презентацијама дијапозитива, доступношћу цхат-а, опцијом донације и многим другим сличним функцијама.
 7. Уживо – Чим завршите са дизајном веб странице, подешавањем функционалности и подешавањем промоције, требали бисте прегледати начин на који ваш пројекат изгледа (ВордПресс нуди ову опцију). Такође ћете моћи да сачувате пројекат у нацрту нацрта како бисте га касније прилагодили или га истовремено објавили, ако је све у реду. Сада можете гледати резултат и уживати у њему!

Испробајте ВордПресс одмах

Веебли – Најлакши градитељ црквених веб локација

Веебли - Најлакши градитељ црквених веб локација

Веебли – је градитељ веб страница, који се истакао као платформа која се користи за прављење различитих врста веб локација са пуним карактеристикама (види стварни Веебли примери). Услуга је недавно добила фокус на е-трговини, али се и даље може користити за ефикасно покретање и управљање другим врстама пројеката, укључујући оне за некомерцијалне организације. Има богат сет функција који можете да користите за покретање и управљање веб локацијама у цркви, без обзира на познавање веб дизајна.

Осим специјализације за е-трговину, Веебли долази са моћним мотором за блогање, што вам омогућава да повежете блог са веб страницом цркве и ажурирате га са хитним информацијама које се односе на вашу заједницу.

Услуга је позната и по видео хостингу, што омогућава слање видео записа проповеди чак и онлине црквених семинара са ИоуТубе-а или директно са рачунара. Ово омогућава корисницима који су из неког разлога пропустили проповијед да је гледају са било које локације на којој се налазе.

Веебли нуди прилично велику колекцију шаблоне, где можете да нађете тему за веб локацију своје цркве. Такође можете да користите напредне опције за прилагођавање дизајна и алате које систем има на лагеру да бисте вашем пројекту дали персонализовани изглед.

Остали истакнути елементи система укључују моћне Имаге Едитор који вам омогућује да учитате опсежне фотографије повезане са црквом Центар за апликације који омогућава бирање најбољих интеграбилних бесплатних или плаћених видгета за вашу веб локацију цркве (Ниво Слидер виџет, додатак прилагођене галерије слика, једноставан видгет икона за друштвено дељење, К&Видгет или ФАК, ЦСД виџет лебдећих ефеката слике, видгет за дељење слика, видгет за ливе цхат, видгет за позив на акцију, видгет за позив на позив, СЕО као и комуникациони виџет и сл..).

Када покрећете црквену веб страницу са Вееблиом, такође можете да употребите њен алат за прављење образаца који вам омогућава да креирате и прилагођавате онлине контакт обрасце, РСВП листе, анкете итд..

Пробајте Веебли бесплатно

Нуцлеус – модерни градитељ веб страница цркве

Нуцлеус - модерни градитељ веб страница цркве

Језгро – је свестрани градитељ црквених веб страница који обухвата безброј специфичних нишних карактеристика и алата потребних за покретање и управљање овом врстом веб локација. Ово је јединствено средиште за све чланове цркве који дозвољава приступ безброј опција које кориснику треба да би успешно започео процес израде веб страница.

Погодно повуци и спусти едитор услуге су створене са потребама и вештинама новорођених (пастори и чланови веб страница) на уму. То је заиста једноставно и довољно једноставно да се користи свакодневно. Платформа не подразумева кодирање знања, што омогућава брз и брз развој веб локација.

Осим интуитивног едитор за превлачење и повлачење, долази и Нуцлеус предлошци једним кликом који се могу прилагодити у неколико једноставних корака. Систем се такође може похвалити интегрисани Сермон Енгине која омогућава корисницима да шаљу, организују и прегледају мрежне поруке. Уграђени генератор обрасца савршено се комбинује са контролном таблом, која чини да се дизајнер веб страница издвоји из гомиле. Ова функција омогућава корисницима система да граде и интегришу регистрационе обрасце на мрежи како би их могли даље слати челницима министарстава путем е-поште.

Између осталог Нуцлеус хигхлигхтс, има смисла споменути доступност порука за поруке, учитавање слика, могућност креирања дугмета, видео и аудио плејер, календар, блог, Гоогле фонтове, картице распореда, трансформатор слика, прилагођене домене, једноставно подешавање фавицон-а, подршку за цхат уживо, убризгавање кода и 30-минутне сесије стратегије.

Пробајте Нуцлеус Нов

ОурЦхурцх – Градитељ веб страница Кршћанске цркве

ОурЦхурцх - Градитељ веб страница Кршћанске цркве

ОурЦхурцх – представља нову услугу изградње веб цркве у цркви, која обухвата вишеструке предности на једном месту. Основана 1996. године, платформа служи једној и истој мисији – омогућити свакој хришћанској цркви, министарству, школи или послу да започне и управља приступачним и једноставним хришћанским веб локацијама.

Платформа нуди поуздану Дизајн веб страница и услуге хостинга које омогућавају покретање и чување готових црквених веб локација како искусним корисницима тако и некодерима. Од 2003. године ажурирали су своје колекција шаблона портфеља, одобравање приступа више црквених служби, служби, е-трговине и других врста хришћанских веб локација.

Оно што је важно, градитељ веб локације ОурЦхурцх је На бази ВордПресс-а да се поједностави даље одржавање и ажурирање пројеката. Са том сврхом, програмери система нуде богату библиотеку мрежних видео туторијала, као и поуздане корисничке подршку посвећене дугорочном успеху корисника..

Оптимизација претраживача је још једна карактеристика коју ОурЦхурцх истиче. Постали су водећи провајдер за претраживачки маркетинг за хришћанске организације. Такође су развили посебан сервис за црквени маркетинг како би помогли локалним заједницама да одоле нишној конкуренцији и поједноставе претрагу корисника. Стога је ОурЦхурцх лепа дестинација за кориснике који траже широке црквене веб дизајн, маркетинг, промоцију и могућности оглашавања.

Испробајте ОурЦхурцх Нов

Схарефаитх – Једноставан за употребу Цхурцх Буилдер веб локација

Схарефаитх - Једноставан за употребу Цхурцх Буилдер веб локација

Схарефаитх – је градитељ веб локација који је фокусиран на цркву, а који тренутно омогућава преко 8000 црквених веб локација широм света. Систем је креирао тим корисника, који су такође чланови Хришћанске цркве и, тако, своју главну мисију виде у помагању другим заједницама да шире Божију реч кроз своје веб странице.

Сарадник веб локација долази са повуци и спусти уредник веб локација што елиминише потребу за учењем кодова. Корисници такође имају приступ збирци предлошци веб страница цркве која се може прилагодити потребама вашег сабора. Дизајни су, међутим, прилично једноставни, ако не и застарели.

Систем омогућава дељење проповеди кроз интеграција видео и аудио плејера. Осим гледања емисија уживо, корисници могу преузимати и проповеди које желе директно на радну површину или мобилне уређаје. Услуга долази са уграђени емаил + календар опција која вам омогућава да са заједницом поделите најважније догађаје, вести и наредне распореде проповеди, па чак и да им пошаљете е-пошту са маркираном доменом е-поште..

Осим скупа функција везаних уз цркву, функција Схарефаитх оставља много тога за пожељети. Систем је превише фокусиран на нишу и, према томе, не може пружити слободу акција да би добио веб локацију оптерећену значајкама. Стога се тешко може сматрати достојним градитеља веб страница за развој црквених пројеката.

Покушајте са Схарефаитх Нов

ФаитхЛифе Ситес – Платформа за прављење црквеног вебсајта

ФаитхЛифе Ситес - Платформа за прављење црквеног вебсајта

Фаитхлифе Ситес – је још један градитељ веб страница који се фокусира искључиво на развој црквених веб локација које је лако управљати и одржавати за све. Главна мисија таквих веб локација је да ангажују чланове заједнице да активно учествују у животу заједнице и елиминишу проблеме који су повезани са развојем веб локација..

Градитељ веб страница пружа савети и препоруке о обавезним корацима које корисник мора предузети како би покренуо и довршио пројект с лакоћом. Ове смернице, међутим, нису сасвим потребне због једноставности система и његовог снажног црквеног усредсређивања.

ФаитхЛифе Ситес елиминира потребу за копирањем и лијепљењем истих елемената веб странице изнова и изнова. Уместо тога, корисник добија могућност да једанпут напише потребне информације (било да је то календарски догађај, најава, детаљи проповеди итд.), А систем ће га аутоматски обновити у истом одељку, ако је потребно.

ФаитхЛифе Ситес омогућава дељење процеса уређивања веб локација са осталим члановима цркве, волонтерима или члановима заједнице који су укључени у развој или управљање веб локацијама. Корисници који деле права на управљање пројектима добиће приступ алаткама и опцијама за прилагођавање дизајна (прилагођавање фонтова, менија, страница и шема боја). Они ће моћи да додају и прилагођене странице за потребна министарства, мисионаре и друге групе корисника.

Баш као и Схарефаитх, и ФаитхЛифе Ситес не функционира сјајно за стварање црквених веб локација. То је зато што градитељ веб страница није тако функционалан и његов скуп функција фокусиран је искључиво на аспекте повезане са црквом. Систему недостаје стандардна функционалност која је неопходна за било коју веб локацију. Дефинитивно има смисла тражити флексибилније и напредније програмере веб страница за цркву.

Испробајте Фаитхлифе Ситес Нов

Блуехост – Најбољи веб хостинг за црквене веб странице

Блуехост - Најбољи веб хостинг за црквене веб странице

Блуехост – је један од најпопуларнијих хостинг провајдера и најбољи веб хостинг за црквене веб странице. Систем се издваја од мноштва због великог обима функција, флексибилности, сигурности, веродостојности и моћних перформанси. ВордПресс ЦМС службено препоручује Блуехост најпоузданијег и повољнијег хостинг провајдера за чување пројеката креираних уз њега. Платформа је одличан избор за хостинг црквених веб локација јер нуди више функција које доприносе развоју овог типа веб локација.

Добављач хостинга омогућава приступ богатима потпуно интегрисано тржиште с пуно скрипти, апликација, додатака и додатака који могу значајно побољшати перформансе ваше црквене веб странице. То укључује свестране ВордПресс теме специфичне за нишу, е-трговину и проширења блогова, алате за промоцију пројеката и маркетинг, фото галерије које можете користити за избор слика за веб локацију цркве итд..

Остали најзанимљивији моменти Блуехоста укључују напредни ниво сигурности и флексибилност платформе. Добављач хостинга пружа врхунске заштитне и заштитне функције које помажу да заштитите веб локацију цркве од трећих страна и губитка поверљивих информација. Систем такође обезбеђује заштиту од вруће везе и омогућава коришћење више безбедносних алата, укључујући Спам Екперт, Спам Хаммер и многе друге.

Уз то, пружалац хостинг услуга обезбеђује значајне резултате побољшање брзине учитавања страница и брзине продужења вашег пројекта. То на крају резултира побољшањем укупних перформанси пројекта и растом промета.

Блуехост је сигуран, поуздан, функционалан и јефтин провајдер хостинга. Тренутно можете да користите читав сет функција само 2,95 УСД месечно, узимајући листу предности (редовна ажурирања за ВордПресс, неограничена пропусност, веза ССЛ сертификата итд.) по овој цени.

Испробајте Блуехост одмах

Брендови кројења – компанија за најбоље дизајнирање веб страница у цркви

Брендови кројења - компанија за најбоље дизајнирање веб страница у цркви

Таилор Брандс – најбоља је црквна компанија за дизајн веб страница која не само да вам помаже у започињању оваквог пројекта, већ такође доприноси његовом даљем развоју и популаризацији међу циљаном публиком. Систем покреће Артифициал Интеллигенце, што омогућава покретање квалитетних веб локација са јединственим идентитетом бренда, чак и ако нисте стручњак за веб дизајн.

Један од првих и најважнијих корака које бисте могли да завршите, док настављате са процесом развоја веб страница цркве јесте дизајн логотипа. Кројачке марке долазе са интегрисаним квалитетом Лого Макер алат који омогућава приступ више елемената за креирање логотипа доступних на залихама које можете користити за израду логотипа веб цркве у цркви (ако је још немате). Процес креирања је једноставан, брз и разумљив свима.

Таилор брендови такође нуде потпуно интегрисане платформа социјалног управљања, што омогућава дељење садржаја повезаног са црквеном веб страницом на друштвеним мрежама како би ваша циљна публика била свесна свега што се догађа у вашем црквеном животу. Ако планирате прикупити донације (што је важна мисија сваке цркве), систем ће вам омогућити да креирате и интегришете тренутне огласе помоћу употребе његових функционалности Кројачки огласи платформа.

Систем није бесплатан и мораћете да уложите у промоцију веб странице цркве, уколико и даље одлучите да јој дајете предност. Међутим, Таилор Брандс углавном се позиционира као компанија за професионални развој и брендирање. Његова употреба за израду веб страница у цркви није најприхватљивије решење јер постоје много приступачнији и функционалнији градитељи веб локација који су погодни за ову сврху.

Испробајте робне марке одмах

ИМ Цреатор – Буилдер веб локација за непрофитне организације

ИМ Цреатор - Буилдер веб локација за непрофитне организације

ИМ Цреатор – професионални је дизајнер веб страница за непрофитне организације, који доноси импресиван интегрисани скуп функција потребан да се покрене квалитетна веб страница цркве без улагања долара у њу. Оно што ћете добити када користите платформу су блогање, е-трговина и маркетиншке функције, респонзивне теме, више слика / видео записа који ће додати функционалност и визуелну привлачност вашем пројекту. Имајте на уму да то не морате поседују било какве вештине кодирања да покренете црквену веб страницу са ИМ ​​Цреатор-ом.

Градитељ веб страница долази са интегрираном блоггинг енгине, што омогућава повезивање блога са веб страницом цркве. То омогућава ближу комуникацију са члановима цркве, бољу интеракцију са различитим групама корисника и општи дизајн ваше веб странице. Преносом нових постова у одељке блога задржићете читаоце заинтересоване за нијансе повезане са црквом. Уз то, постоји могућност омогућавања корисничких коментара за ефикаснију интеракцију.

ИМ Цреатор има богатство колекција бесплатних слика / медијских датотека можете да изаберете и интегришете се у веб локацију цркве како бисте привукли пажњу корисника. Опција филтера за претраживање помоћи ће вам да ефикасно решите расположиве фотографије како бисте одабрали оне које највише одговарају црквној ниши. Исто тако, постоји прилика да прегледате скуп бесплатни респонзивни предлошци да изаберете ону која најбоље одговара вашем пројекту. Даље прилагођавање шаблона је прилично интуитивно и ту је и прилика убризгавања кода која вам омогућава да направите изванредан и потпуно персонализован црквени дизајн веб локација..

Испробајте ИМ Цреатор бесплатно

Која је сврха црквеног вебсајта?

Веб странице цркве обављају више мисија одједном. Њихов главни циљ је да служе главном извор информација за црквени сабор. Ово је најпоузданија и најповољнија дестинација за кориснике који желе да буду свесни главних црквених вести, најава, догађаја, распореда и других сродних ствари.

Још једна мисија било које црквене веб странице је да успостави живу комуникацију између пастора и сабора. Такви пројекти обично долазе са ливе цхат-овима, форумима, блоговима и другим елементима који омогућавају одржавање контакта са људима који чешће комуницирају..

Веб локација цркве је такође место за донирање донација на погодан и једноставан начин. Као непрофитна организација, црква оставља сваком члану право да донира одређене износе новца за волонтирање, развој цркве или било које друге сврхе..

Како да направим веб страницу за своју цркву?

Чим одлучите да покренете црквену веб страницу, суочићете се са обавезним корацима како бисте лако започели рад. Укључимо главне ствари које ћете морати размотрити, радећи сада на вашем пројекту.

 1. Изаберите систем – Прво и најважније што би требало да урадите током рада на изради веб странице је одабрати прави алат. Ово би у идеалном случају требало да буде систем, који ће одговарати вашим вештинама веб дизајна, циљевима, захтевима пројеката и буџетом. У том су погледу најприкладнији алати за прављење веб локација, али такође можете користити ЦМС да бисте искористили дубљу флексибилност.
 2. Изаберите Домен и хостинг – Већина веб сајтова долази са интегрисаним хостингом и доменом који се често пружа као бонус. Дакле, нећете се требати замарати око ове нијансе. Док радите са ЦМС-ом, суочићете се са потребом да одаберете хостинг и домен треће стране. Имајте то на уму при избору.
 3. Изаберите предложак – У зависности од система за који ћете ићи, биће вам понуђена колекција шаблона које можете одабрати између веб локација цркве. То могу бити или стандардне теме или специјални црквени предлошци. Такође можете одабрати потпуно празну тему да бисте је прилагодили испочетка. Што се тиче ЦМС-а, он нуди и уграђене дизајне (чији избор може бити прилично ограничен) и бесплатне / плаћене шаблоне које су дизајнирали трећи програмери.
 4. Прилагодите дизајн – И градитељи веб локација и ЦМС нуде сет алата за прилагођавање дизајна који можете користити за креирање персонализованог дизајна веб локација. Можете да измените готово све елементе одабраног шаблона, учитате садржај, додајете медијске датотеке итд.
 5. Интегришите виџете / додатке – Градитељи веб локација омогућавају приступ колекцији интегрисаних видгета од којих су посебно дизајнирани за црквене веб локације. Исто је и са ЦМС-ом, који је такође познат по широким опцијама интеграција додатака.
 6. Повежите налоге друштвених медија – Коју год платформу да изаберете, нећете ићи без повезивања налога друштвених медија са њом. Ово је неопходно, ако намеравате да узмете своју заједницу и останете повезани са њеним члановима.
 7. Оптимизирајте веб локацију – Сљедећи корак је оптимизација готовог веб мјеста за виши рангирање претраживача и бољу изложеност на мрежи. Већина савремених програмера веб локација и ЦМС-а су прилагођени СЕО-у – само подесите потребна СЕО подешавања која се налазе на посебној страници како бисте осигурали да се ваш пројекат високо рангира у претраживачима..
 8. Уживо – Крајњи корак процеса израде веб страница је коначна објава веб страница. Има смисла прегледати пројекат пре објаве да бисте били сигурни да је апсолутно спреман. Затим наставите да је објавите и уживајте у резултату!

Чврсти Дизајн веб страница – Шта треба да укључује?

Одабир правог алата за прављење веба је само половина успеха. Осим што ће бити информативан, ваш пројекат би требало да буде и са атрактивним дизајном како би корисници били укључени у његово прегледавање изнова и изнова. То је главни разлог да на веб страницу цркве укључите обавезне елементе дизајна. Сада ћемо навести неке од ових елемената:

 • Фотографије и видео проповеди – Посетиоци ваше веб странице ће сигурно ценити прилику да погледају фотографије и видео записе проповеди (посебно оне које су из неког разлога пропустили). Такође је пожељно укључити прилику да се уживо погледају сви вођени проповеди;
 • Одељење за дечија министарства – Ако додате одељење за децу, моћи ћете да привучете пажњу деце на црквена питања. Родитељи, који су такође укључени у ваш сабор, заиста ће то ценити;
 • Календар догађаја – Израда и интеграција календара догађаја дефинитивно ће додати вредност вашој веб локацији у цркви. Ово је један од неопходних елемената, који посетиоцима омогућава да буду свесни свих заказаних догађаја који ће се одржати у цркви;
 • Донација на мрежи – Укључивање функције давања путем интернета омогућава људима да дају финансијски допринос развоју цркве или волонтерском послу;
 • Ливе Цхат / Форум – Ако желите да будете повезани са заједницом, интегрисање разговора уживо или форума у ​​вашу црквену веб страницу биће добра идеја. Тако ћете моћи комуницирати с осталим члановима цркве да не изгубите везу са њима;
 • Друштвени медији – Нећете проћи ни без интегрисања ресурса друштвених медија – коришћењем и редовитим ажурирањем налога о друштвеним медијима који се односе на цркве, повећаћете циљану публику. То ће на крају помоћи корисницима да ступе у контакт са вама, прегледају ваше недавне вести и догађаје, као и повећају заједницу;
 • Гугл мапе – Заиста је пожељно да на свој веб сајт цркве укључите додатак Гоогле Мапс – ово је најбољи начин да делите локацију своје цркве и помогнете новим члановима заједнице да је лако пронађу.

Суштина

Када је у питању стварање веб странице цркве, коришћење градитеља веб локација је најбоље решење. Међутим, мораћете да бирате између алл-ин-оне и нишних платформи да бисте постигли жељени резултат. Избор зависи од ваших стварних потреба за изградњом веба и дубине прилагођавања веб страница цркве којој циљате.

Од данас, Вик и ВордПресс су најперспективније решење за изградњу веб локација у цркви. Ово су платформе које су већ успоставиле поуздано веб присуство и, стога, не захтевају детаљну презентацију. То је зато што њихови скупови функција и узорци завршених пројеката говоре сами за себе.

Као градитељ веб страница један је одличан за неискусне кориснике, док је ВордПресс пожељније решење за кориснике који желе да искористе максимум у свом процесу креирања веб страница и коначно добију црквену веб страницу са пуним карактеристикама. Да бисте направили прави избор, размислите о циљевима веб дизајна и одлучите које решење највише одговара вашим вештинама и потребама.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map