Најбољи градитељи веб локација за непрофитне организације

Најбољи веб сајтови за прављење непрофитних организација


Веб локација непрофитне организације је врхунска дестинација свих чланова који желе да буду свесни свих догађаја који се дешавају у њеном раду. Ово је такође вредан извор информација за оне кориснике који тек планирају да се придруже организацији или само траже повезане податке.

Подразумијева се да оваква врста веб страница уопће не би требала бити комплицирана, што омогућава свима да је лако прегледају кад год је потребно. Требало би да осигура интуитивну навигацију, чак и да првопричатељи пронађу информације које су им тренутно потребне без улагања превише времена и труда. У супротном, ризикујете да изгубите своје потенцијалне купце, који могу дати предност вашим конкурентима у случају да на вашој веб локацији не пронађу потребне информације..

Чињеница да се већина власника непрофитних организација не може похвалити сјајним вештинама веб дизајна или искуством покреће потребу да се траже једноставни, али поуздани начини израде веб страница.. Ангажовање веб мастер-а или наручивање веб странице од студија веб дизајна такође неће бити добро решење само зато што је ово прилично скупа алтернатива. Овде ће се веома ценити употреба програмера веб локација.

Градитељи веб локација у почетку су намењени за новорођенче, па тако долазе са корисним и детаљним смерницама, препорукама и саветима који знатно поједностављују процес веб дизајна. Не морате да поседујете вештине кодирања или одређено знање о веб дизајну како би овладали овим системима у корист. Већина њих нуди богате колекције шаблона које су испуњене садржајем и одговарају од самог почетка. Коначно, веб локације направљене са програмерима веб локација су приступачне и правилно оптимизовани за претраживаче, што повећава шансе ваше организације да заузму веће позиције у резултатима претраживача.

Испробали смо 9 најбољих непрофитних градитеља веб страница:

 1. Вик – Најбољи БЕСПЛАТНИ Буилдер веб локација за непрофитне организације
 2. ВордПресс – ЦМС # 1 за било коју непрофитну веб локацију
 3. уКит – Најјефтинији градитељ веб страница за мала предузећа
 4. СИТЕ123 – Одлична платформа за израду сопствених веб локација
 5. 8б – Једноставан градитељ сајтова за непрофитне организације
 6. ИМ Цреатор – Бесплатни градитељ веб локација за непрофитне организације
 7. Скуареспаце – добротворни градитељ веб локација за непрофитне организације
 8. Схопифи – е-трговина за непрофитне и добротворне организације
 9. Блуехост – најбољи веб хостинг за непрофитне организације

Да ли сте заинтересовани да сазнате више о сваком од ових система да одаберете онај који ће одговарати потребама ваше непрофитне организације и захтевима за веб дизајн уопште? Свака од горе наведених градитеља веб страница има пуну карактеристику и вредна је пажње. Погледајте њихове критике сада како бисте направили непристран избор.

Вик – Најбољи БЕСПЛАТНИ Буилдер веб локација за непрофитне организације

Вик - Најбољи градитељ веб локација за непрофитне организације (БЕСПЛАТНО је)

Вик – је свестрани градитељ веб страница који се користи за креирање различитих типова веб локација, укључујући оне непрофитних организација. Систем покрива широк спектар потреба за веб дизајном и пружа више функција које је лако истражити и савладати. Погледајте главне предности услуге сада:

 • Предлошци за непрофитне организације. Вик има колекцију религија и непрофитних шаблона које можете изабрати. Неки од њих укључују добротворну храну, дечју добротворност, тинејџерске волонтере, некомерцијалне пројекте, заједницу итд. Многи од њих долазе са интегрисаним „Донирајте одмахДугмади и друге функције које су неопходне за ове веб странице.
  Постоји и богат алат за прилагођавање дизајна који вашој веб локацији даје жељени изглед и функционалност. Имајте на уму да Вик не дозвољава промену шаблона у покрету. Ако се одлучите за то, мораћете да поново пошаљете садржај.
 • Чланство. Ово је веома згодно за организације које развијају и управљају неколико пројеката и морају да одреде одређене чланове одређеним пројектима. Помоћу функције чланства можете одобрити приступ скривеним одељцима веб страница оним корисницима који су дали донације и могу им се понудити посебна права.
 • Форум. Вик дозвољава додавање форума на вашу веб локацију, што је прилично изузетна карактеристика за ове услуге. Ово је стварна предност за било коју веб страницу непрофитне организације јер омогућава ступање у контакт са корисницима потичући их на учешће. Можете да креирате било које теме и огранке на форуму да бисте сазнали идеје других чланова и пустили их да деле своје мишљење са другим корисницима.
 • Блоггинг. Ово је сигуран начин да кориснике информишете о последњим вестима и догађајима у вашој организацији као и о другим сродним информацијама. Можете писати и објављивати постове у вези са мисијом и изјавом своје непрофитне организације, делити циљеве и пружати аргументе како бисте убедили читаоце да се придруже вашој организацији.
 • Вишејезични веб сајт. Као власник непрофитне организације, можда ће вас заинтересовати креирање неколико језичких верзија вашег вебсајта. На овај начин можете подстаћи стране инвеститоре да дају донације и подржати вашу организацију на различите начине. Ово је такође леп начин да привучете више корисника, који деле ваш циљ и желе да се придруже организацији.

Цена: Вик има бесплатан бескрајни план који можете да употребите за прављење веб странице за вашу непрофитну организацију. Ово је лепа опција за тестирање функција градитеља веб локација, али ако намеравате да покренете и управљате ефикасним веб локацијама, тада ћете се суочити са одређеним стандардима ограничења за бесплатан план (Ограничења Вик огласа, складиштења диска и пропусног опсега итд.). Штавише, бесплатни веб сајтови долазе са поддоменама. Ако намеравате да покренете пројекат за озбиљну непрофитну организацију, то неће дати кредибилитет вашој веб локацији.

Очигледно је да има смисла надоградити на једну од претплаћених Вик претплата како бисте стекли лојалност корисника и повећали стопу поверења на своју веб локацију. У ту сврху, градитељ веб страница нуди две велике групе планова – Стандард и Бусинесс / еЦоммерце, који су такође подељени на детаљније претплате како би проширили избор корисника. Цена Стандардних планова креће се од 13 УСД месечно и креће се до 39 УСД месечно, док цена Бизнис планова износи 23 УСД на месец и више. Сви планови нуде бесплатан хостинг и домену везу, Премиум корисничку подршку, интегрисану Гоогле аналитику, простор за складиштење и друге привилегије.

Испробајте Вик бесплатно

ВордПресс – ЦМС # 1 за било коју непрофитну веб локацију

ВордПресс - ЦМС # 1 за било коју непрофитну веб локацију

ВордПресс – је поуздан систем за управљање садржајем то не захтева никакву презентацију – толико је популарна и функционална. Услуга је нешто сложенија од стандардне израде веб страница јер подразумева свест о знању програмирања како би се максимизирао процес веб развоја. Када користите платформу, нећете морати да интегришете додатке који ће побољшати перформансе ваше непрофитне веб странице. Такође ћете морати да поседујете вештине кодирања како бисте управљали и ажурирали веб локацију након што је објављена. Погледајте најважније најважније теме у програму ВордПресс:

 • Предложни нишни предлошци. Систем има колекцију уграђених предложака, али на мрежи можете пронаћи и десетине квалитетних одзивних предложака дизајнираних за непрофитне организације. Ове су теме бесплатне и плаћене – на вама је да одлучите о најбољој опцији.
 • ВП додатци за непрофитне организације. Постоји више ВП додатака који су посебно дизајнирани за развој непрофитних организација. Такође можете прегледати бесплатне и плаћене опције на мрежи. Међу најпопуларнијим додацима ове врсте, има смисла споменути Дајте, ВПФормс, Оптинмонстер, Иоаст СЕО, Гоогле Аналитицс би Иоаст, бесплатни скенер, тестимониалс Видгет, Бацкуп Будди, ТаблеПресс, заборавите на дугмад кратких бројева, једноставан календар, лебдећу друштвену траку, оживите стару пошту, МапПресс Еаси Гоогле Мапс, Полиланг и још.
 • Додаци за интеракцију корисника. Као шеф непрофитне организације имате хитну потребу да останете у контакту са члановима своје веб странице. У ту сврху, ВордПресс нуди колекцију специјализованих додатака за интеракцију корисника. Укључују додатак за Клијентски портал, Брза и једноставна питања, Дугмад за једноставно дељење друштвене мреже, Захтевајте додатак за повратни позив, ВП корисничко подручје и ВП Обавештење Бар да напоменем неколико.

Цена: ВордПресс је бесплатан. То важи за све категорије корисника. Другим речима, можете бесплатно да преузмете, инсталирате и користите систем док не одлучите да направите веб локацију са пуним карактеристикама. Ово може захтевати додатна финансијска улагања у додатке, па чак и обрасце. Да бисте спремили вашу готову веб страницу на мрежи, мораћете додатно да купите хостинг и име домена.

Трошкови хостинга углавном зависе од провајдера и плана који ћете изабрати. Када радите са ВордПресс-ом, препоручује се коришћење Блуехост – званични пружалац услуге услуге. Планови које нуди препуни су функција и доступни су по разумној цени. Дакле, најјефтинија претплата на Блуехост коштат ће вас само 2,95 УСД / месец.

Испробајте ВордПресс одмах

уКит – Најјефтинији градитељ веб страница за мала предузећа

уКит - Најјефтинији градитељ веб страница за мала предузећа

уКит – је веб дизајнер који је стекао светску популарност својим снажним фокусом на развоју пројеката малих предузећа. Његова једноставност употребе, практичност и приступачност учинили су га једним од најбољих решења за кориснике, који су спремни да покрећу и управљају различитим типовима веб локација. Непрофитне организације нису изузетак. Доле су наведене предности које ћете користити када користите овај алат за прављење веб локација:

 • Једноставно и интуитивно сучеље. уКит се може похвалити једним од најједноставнијих и најинтимитивнијих интерфејса икада. Без обзира на вештине и искуство веб дизајна које имате, лако ћете се навикнути на то и истражити основне елементе и функције које нуди. То је веома практично, модерно, узбудљиво и разумљиво свима. Шта више, таква једноставност интерфејса елиминише потребу за ангажовањем веб дизајнера. Можете све учинити сами, па зашто трошите новац који можете уложити у развој своје организације?
 • Одзивни предлошци. Одзивни предлошци аутоматски се прилагођавају свим величинама екрана и резолуцијама различитих мобилних уређаја. Ово омогућава корисницима да посећују вашу веб локацију кад год им је потребно и где год да се налазе. Помоћу уКит-а можете експериментирати са различитим предлошцима укљученим у колекцију програмера веб локација. уКит омогућава промену тема у покрету, на тај начин бирајући ону која највише одговара вашим потребама и жељама, без ризика да изгубите садржај. уКит има богату колекцију тематских предложака који су усмерени на потребе различитих категорија корисника.
 • Разноликост виџета. Неки од видгета који би могли бити леп додатак веб локацији непрофитне организације су дугмад за друштвено умрежавање, ЛивеЦхат, ЦаллБацк, коментари корисника, Гоогле мапе, обрасци е-поште итд. Било који од њих може вам помоћи да испуните одређени задатак попут понуде помоћ у стварном времену људима који су у потреби (на пример преко опције ЦаллБацк или ЛивеЦхат). Захваљујући виџету Гоогле мапе, инвеститори и људи који желе да посете вашу организацију биће у могућности да је пронађу много брже.
 • Осигурана веб локација. ССЛ сертификација омогућиће прихватање новчаних донација без икаквог ризика. Могуће је бесплатно повезати ССЛ сертификат.

Цена: уКит нема бесплатан план, али свеједно омогућава избор и тестирање било ког од плаћених планова бесплатно током 14 дана. Ово је више него довољно да одлучите који план тачно најбоље функционише на вашој веб локацији. Ако намеравате да покренете једноставан веб сајт непрофитне организације, онда минимални план ($ 4 / месец) ће добро радити у ту сврху.

Испробајте уКит бесплатно

СИТЕ123 – Одлична платформа за израду сопствених веб локација

СИТЕ123 - Одлична платформа за израду сопствених веб локација

Сите123 – један је од најједноставнијих градитеља веб страница у облаку који се може користити за покретање готово свих врста веб страница, укључујући и оне непрофитних организација. Систем осигурава лаку навигацију и интуитиван процес развоја веба. Ово чини СИТЕ123 вредним избором не само за професионалце у веб дизајну, већ и за неискусне власнике непрофитних организација, који могу да користе вишеструке заслуге за покретање и управљање квалитетним пројектима. Да бисте сазнали шта тачно произвођач веб страница може да вам понуди, погледајте његове предности сада:

 • Лого Макер – Веб локација ваше непрофитне организације мора да изгледа поуздано и угледно пажњи корисника возача. Овде ће вам од велике помоћи бити професионални алат за прављење логотипа који нуди СИТЕ123. Омогућава вам да дизајнирате логотип своје веб странице користећи сет интегрисаних алата као што су обрезивање, клизач величине логотипа, подешавање заглавља и још много тога.
 • Форм Буилдер – Систем вам омогућава да интегрирате квалитетне онлајн обрасце у своју непрофитну веб страницу. То омогућава креирање погодних страница за контакт, интернетских упита, прегледа, анкета и других сродних елемената.
 • Блоггинг – СИТЕ123 има функционалан блоггинг енгине који вам омогућава да креирате блог и интегришете га у вашу непрофитну веб страницу. Ово је корисно када је у питању ангажовање корисника, генерисање корисника и повећање интеракције између регистрованих чланова веб странице.
 • Вишејезична подршка – Израђивач веб локација нуди вишејезичну подршку која омогућава креирање неколико језичких верзија вашег непрофитног вебсајта. Алат ће бити користан оним власницима веб локација који планирају да комуницирају са корисницима из иностранства или тамо потраже могућности донације.
 • Права приступа веб локацији – СИТЕ123 омогућава подешавање права приступа веб локацији на основу потреба и захтева власника веб локација. Ова значајка је важна ако желите да управљате и ажурирате свој непрофитни пројекат са осталим корисницима који су одговорни за њега.
 • Бесплатна ССЛ веза – Ако планирате да прихватите донације, повезивање ССЛ сертификата на вашу веб локацију је обавезно. СИТЕ123 то омогућава бесплатно како би се повећала сигурност вашег пројекта и поверљивост плаћања / података.
 • Алатке за интеракцију корисника – Градитељ веб страница омогућава приступ листи алата за интеракцију корисника који могу допринети функционалности ваше непрофитне веб странице.
 • Апп Маркет – Систем омогућава избор између мноштва видгета / додатака који су доступни у његовом интегрисаном Апп Маркету. Можете одабрати оне апликације које су у складу са специјализацијом и функционалношћу вашег пројекта. Неки од њих укључују Ливе Суппорт Цхат, Алатке за Аналитику, Галерије, Друштвене, Популарне, Обрасци, Резервације видгете и још много тога.
 • Интеграција друштвених медија – Ова функција омогућава вам да ефикасно повећате репутацију веб странице и популарност на друштвеним мрежама, омогућавајући вам да с претплатницима делите вести, исправке и надолазеће догађаје ваше непрофитне организације..

Цена: СИТЕ123 има бесплатан план који вам омогућава да откријете главне карактеристике система. Међутим, ова опција неће уопште радити за вас због повезаности поддомене и других ограничења функционалности. Што се тиче претплата, можете бирати између четири плана. Њихови трошкови су се кретали између 10,80 и 28,80 УСД месечно.

Испробајте Сите123 бесплатно

8б – Једноставан градитељ сајтова за непрофитне организације

8б - Једноставан градитељ сајтова за непрофитне организације

8б – нови је мајстор за израду веб локација, који карактерише задивљујућа једноставност и интуитиван приступ веб дизајну. Систем је леп избор за неискусне власнике непрофитних организација, који о процесу креирања веб страница уопште немају мало или уопште немају сазнања. Нису потребне експертизе за кодирање или веб дизајн за покретање веб локација са системом – толико је разумљиво, интуитивно али истовремено оптерећено функцијама. Ако сте у праву да користите овај алат за прављење веб локација за своју непрофитну веб локацију, имајте на уму сет функција који пружа:

 • Вишејезична подршка – 8б омогућава вам да направите веб страницу своје непрофитне организације на више језика – то зависи од ваших потреба и циљева веб дизајна. Нема потребе да се направи неколико веб локација доступних на различитим језицима – 8б ће уштедјети ваш труд и време, омогућујући вам да покренете вишејезични пројекат.
 • Гоогле АМП функција – Снажна функција Гоогле убрзаних мобилних страница омогућава вам да побољшате искуство прегледавања мобилних уређаја посетилаца веб странице, као и опште време учитавања веб страница.
 • Извоз веб локација – Ако планирате да ручно ажурирате вашу непрофитну веб страницу, ова функција ће вам такође добро доћи. Омогућује вам преузимање датотека постојећих датотека са веб локацијама у ЗИП формату како бисте их даље уређивали и угостили пројекат код било којег провајдера по вашем избору.
 • ПВА Феатуре – Веб странице непрофитних организација често уживају у популарности корисника, што покреће потребу за стварањем њихових апликација за већу корисничку удобност. Функција подршке прогресивним веб апликацијама омогућава да ваш пројекат за неколико минута претворите у десктоп или мобилну апликацију и на тај начин повећате његову популарност.

Цена: 8б је бесплатни програм за израду веб локација. Можете покренути непрофитну веб страницу са њом како бисте је управљали онако како вам је потребно током неограниченог временског периода. Ово, међутим, није најбоље решење за тако озбиљне пројекте, јер бесплатна претплата долази са вишеструким ограничењима, спречавајући вас да извучете максимум из њене функционалности. Да би добио приступ напредном скупу функција градитеља веб локација, систем нуди опцију надоградње – Старт план, чија цена износи 1,58 УСД / месечно. То је савршено решење за власнике непрофитних веб локација, који траже вредну веб презентацију и перформансе својих пројеката. Штавише, имате 14 дана да откажете плаћену претплату без икаквог финансијског губитка, ако постоји нешто са чим нисте задовољни.

Испробајте 8б бесплатно

ИМ Цреатор – Бесплатни градитељ веб локација за непрофитне организације

ИМ Цреатор - Бесплатни градитељ веб локација за непрофитне организације

ИМ Цреатор – је професионални градитељ веб локација у облаку који се издваја из гомиле због своје слободе прилагођавања дизајна, напредне функционалности и обиља функција које омогућавају дизајнирање функционалних и визуелно привлачних пројеката. Градитељ веб страница не подразумева никакво познавање програмирања, нудећи вишеструке предности. Ево листе функција које вам омогућавају да најбоље искористите процес дизајнирања веб странице:

 • Блоггинг – ИМ Цреатор омогућава повезивање блога са било којом веб страницом непрофитне организације. Ово је згодно ако планирате да подстакнете комуникацију с корисницима, отпремите и ажурирате нове постове да бисте остали у контакту са члановима ваше веб странице.
 • Нацрт са одзивом – Алат за прављење веб страница омогућава вам да одаберете између десетака шаблона да одаберете онај који ће савршено одговарати вашим потребама за развој веба. Сви дизајни су по дефаулту одговорни и постоји могућност ХТМЛ интеграције како би вашој веб локацији био јединствен персонализован изглед.
 • Бесплатна интеграција слике – Систем омогућава приступ бесплатној галерији слика и ресурсима веб дизајна које можете интегрисати у своју непрофитну веб страницу на основу нише коју покрива. Опција филтера за претрагу помоћи ће вам да поједноставите избор и уштедите време.

Цена: Један од неоспорних врхунаца произвођача веб страница је његова ценовна политика. ИМ Цреатор је апсолутно бесплатан за непрофитне организације, омогућавајући им да дизајнирају и прилагоде пројекте, користећи све функције система. Бесплатни план омогућава неограничен хостинг и пропусност, могућност повезивања домена, приступ шаблону, еЦоммерце платформу, одсуство рекламних банера и друге заслуге. Овде су доступне и плаћене опције за предузетнике ($ 8 / месечно) и Вхите Лабел кориснике.

Испробајте ИМ Цреатор бесплатно

Скуареспаце – добротворни градитељ веб локација за непрофитне организације

Скуареспаце - добротворни градитељ веб локација за непрофитне организације

Скуареспаце – један је од најпопуларнијих, веб локација и препознатљивих градитеља веб страница у модерној ниши за развој веба. Систем се позиционира као све-у-један алат за изградњу веб који одлично функционира за све врсте пројеката, укључујући непрофитне веб странице. Градитељ веб страница нуди опсежан сет функција, интуитиван приступ веб дизајну и прилагодљив изглед како би добили професионалну веб локацију високих перформанси. Дајмо одмах предности својих за непрофитне организације:

 • Стилови странице – Напредни Скуареспаце Стиле Едитор нуди више опција за уређивање дизајна, као и богат избор стила странице који ћете одабрати за веб локацију која не зарађује. Укључују насловне странице, странице производа и блога, галерије, странице догађаја и индексне странице које треба споменути. Само одаберите оне које су вам потребне за ваш пројекат и интегришите их са само неколико кликова.
 • Интеграција виџета – Израђивач веб локација омогућава вам да одаберете широк спектар додатака и видгета који ће се интегрисати у вашу веб локацију. Тако можете одабрати видгете за фото и видео галерије, дугмад на друштвеним мрежама за бољу промоцију садржаја, алате за е-трговину и аналитику, контактне обрасце итд..
 • Блоггинг – Можете да додате блог на своју добротворну веб страницу захваљујући моћном енгине-у за блоговање, који Скуареспаце нуди. Осим додавања и заказивања постова, могуће је и омогућавање коментара корисника, додавање ознака геолокације, додавање РСС фееда, подешавање опције поновног евидентирања итд..
 • Социјална интеграција – Скуареспаце омогућава интеграцију друштвених медија, омогућавајући вам да делите садржај своје веб странице путем популарних друштвених мрежа. Посетиоци ваше веб странице такође ће моћи да деле свој садржај са ко мислиоцима тамо.
 • Уграђивање Гоогле мапа – Алат за прављење веб локација омогућава уграђивање Гоогле мапа у вашу непрофитну веб локацију како би се назначила тачна локација ваше организације. Ово је такође одељак где ћете моћи да наведете своје контакт детаље, интегришете образац за повратне информације, информације о нама и друге сродне податке.
 • Онлине календар – Помоћу Скуареспаце-а можете да интегришете календар на мрежи у своју веб локацију како бисте обавестили чланове своје организације као и друге посетиоце о надолазећим догађајима, вестима, посебним понудама, датумима итд. Дељење ових података путем профила друштвених медија такође је могуће овде.
 • ССЛ сертификат – У случају да планирате прихватити донације путем своје веб странице, повезивање ССЛ сертификата ће бити неопходно да бисте заштитили податке и поверљиве информације ваших корисника. Квадратни простор омогућава ССЛ интеграцију ради побољшања сигурности ваше веб локације.
 • Лого Макер – Пожељно је креирање логотипа за вашу непрофитну веб страницу (ако је још немате), ако желите да повећате његову стопу репутације и препознатљивост. Скуареспаце вам омогућава да то учините за неколико минута коришћењем интегрисаног алата Лого Макер.
 • Размотавање алата – Ако планирате да делите информације о веб локацији на друштвеним мрежама, сигурно ћете ценити доступност апликације Унфолд. Ово је алат за причање прича, који вам омогућава да креирате и објављујете приче на друштвеним мрежама како би корисници били заинтересовани за вашу организацију и њене исправке.
 • Ацуити Сцхедулинг – Интеграција Скуареспаце-а са Ацуити Сцхедулинг платформом омогућила је прављење и управљање терминима на мрежи на време. Овако можете ефикасно поједноставити сарадњу са члановима ваше организације.
 • Систем коментирања – Израђивач веб локација нуди потпуно интегрисани систем коментирања, који подржава навојене коментаре са појединачним бројевима. Овде је такође омогућена опција модерирања да се спречи нежељена пошта.

Цена: Скуареспаце има 14-дневно пробно време како би корисници тестирали његов скуп функција пре претплате на један од његових плаћених планова. Потоњи укључују четири врсте претплате, чија цена почиње са 12 УСД месечно и креће се до 40 УСД месечно. Сви планови укључују бесплатан хостинг и домен, што је још једна предност за непрофитне веб странице.

Испробајте Скуареспаце бесплатно

Схопифи – е-трговина за непрофитне организације и добротворне организације

Схопифи - е-трговина за непрофитне организације и добротворне организације

Схопифи – је светски познати софтвер за е-трговину који се одликовао захваљујући моћном скупу функција и обиљу алата потребних за постављање пројекта е-трговине за добротворне и непрофитне организације. Платформа се истакла захваљујући широком маркетингу, управљању веб продавницама и могућностима промоције. Неке од њих су наведене у наставку:

 • Опције синхронизације – Софтвер омогућава синхронизацију вашег налога са другим популарним спољним сервисима и тржиштима. Овако можете побољшати перформансе свог непрофитног веб сајта који планирате да се укључите у нишу е-трговине.
 • Менаџмент производа – Схопифи вам омогућава да додајете и управљате дугим списковима производа заједно са њиховим описима, параметрима, функцијама за приказ прозора, напредним опцијама увоза / извоза ЦСВ-а итд..
 • ССЛ цертификација и заштита од преваре – Повезивање ССЛ сертификата омогућава вам да заштитите податке своје веб локације од неовлашћеног приступа. То, на тај начин, обезбеђује већу безбедност и поверљивост информација које садрже. Исто је и са функцијом Фрауд Протецт која доприноси сигурности ваших онлине плаћања.
 • Вишејезична подршка – Доступност ваше веб странице на неколико језика побудиће интересовање корисника, омогућавајући вам да ступите у контакт са међународним потрошачима.
 • Појачана стварност – Схопифи АР вам омогућава да поступак интеракције корисника и презентације производа учините занимљивијим и забавнијим. Ова функција омогућава приказивање производа у 3Д режиму како би корисници могли детаљније да виде све њихове карактеристике за боље и практичније искуство прегледавања.
 • ПОС Софтваре – Ово је још један врхунац платформе, који омогућава не само вршење продаје на мрежи, већ и нудење предмета за продају на локалној локацији.

Цена: Схопифи цена цена је умерена, што је објашњено њеним сетом карактеристика. Најјефтинија претплата коштат ће вас 9 УСД / мјесечно, док цијена најскупљег плана износи 299 УСД / мјесечно. Коначни трошак зависи од врсте плана и распона карактеристика / термина који су укључени. Софтвер омогућава тестирање жељене претплате током пробног периода од 14 дана који систем нуди.

Испробајте Схопифи бесплатно

Блуехост – најбољи веб хостинг за непрофитне организације

Блуехост - најбољи веб хостинг за непрофитне организације

Блуехост – је поуздан и моћан провајдер хостинга, што је одличан избор за непрофитне веб странице. Ово је тренутно један од лидера у ниши, што ВордПресс ЦМС такође званично препоручује као водеће хостинг компаније у свету. Ово није чудо јер Блуехост долази са карактеристикама и врхунским алатом који обезбеђују сигурно и поуздано хостинг вашег пројекта. Ево неких од њих које би вас могле занимати:

 • Велика брзина учитавања страница и високе цене преусмеравања – Ови параметри ће обезбедити достојне перформансе и брзо учитавање ваше непрофитне веб странице, без обзира на количину саобраћаја која је усмерена на њу.
 • Флексибилност и сигурност – Блуехост се интегрише са више спољних сервиса, додатака и апликација који доприносе вашем перформансу и сигурности у пројекту. Њени напредни сигурносни алати као што су Спам Хаммер или Спам Екперт заједно са опцијом за заштиту од хотлине-а осигуравају врхунску сигурност свих веб локација са платформом.
 • Опсежна пијаца – Систем омогућава приступ безброј додатака, скрипти и апликација који се користе за прилагођавање ваше веб странице. Можете да користите бројне ВордПресс теме, галерије слика, маркетиншке алате и е-трговину итд.

Цена: Блуехост је једно од најповољнијих решења за смештај. Да будемо прецизни, можете добити најјефтинији план само за 39,5 УСД / месечно, добијајући приступ бесплатним ССЛ и ВордПресс ажурирањима, неограничену пропусност и друге предности.

Испробајте Блуехост одмах

Суштина

Непрофитна организација је незамислива без веб странице која ће идеје ширити, популаризовати њену мисију и подстаћи кориснике да јој се придруже. Чланове заједнице обавештаваће о свему што бисте желели да знају. Постоје различити алати за израду веб страница које можете користити да бисте покренули сопствену веб локацију.

Одабир најбољег стручњака за веб локацију за веб локацију непрофитне организације не би требало да представља изазов за обичне кориснике. Градитељи веб страница раде одлично када је у питању развој ових пројеката. Њихове карактеристике, карактеристике и ценовна политика обезбеђују ненадмашно искуство веб израде веба, омогућавајући постизање жељеног резултата. Само будите сигурни да сте свесни свих карактеристика ових система да бисте могли да одаберете услугу којом ћете дугорочно бити задовољни..

БЕСПЛАТНО креирајте непрофитну страницу

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map