Најбољи ЦРМ-ови за мала предузећа

Најбољи ЦРМ-ови за мала предузећа


ЦРМ софтвер – је врхунско средство за мала предузећа која управљају односима са купцима. Дизајниран је да помогне компанијама да организују свој ток рада и обезбеде једноставан процес праћења изгледа, пословне имовине, продаје итд.

ЦРМ је софтвер који спаја скупове информација. Идеја је да се корисницима дозволе да укључе податке о клијентима и трансформишу их у датотеку. Када су уграђене, те датотеке се лако управљају и прилагођавају унутар једне платформе. На пример, ЦРМ повезује податке о купцу, евиденцију о куповини и систем наручивања.

Сваки ЦРМ систем поседује основну функционалност и додатне функције, које заправо одређују тип софтвера. Корисници се могу одлучити за колаборативне платформе, софтвер за аутоматизацију продајних снага, аналитичке системе или системе управљања кампањом. Главни циљ је пружање брзе и високе разине услуге, као и аутоматизовани ток рада.

Избор најбољег ЦРМ система могао би бити изазов, јер морате узети у обзир пуно круцијалних аспеката. Укључују цене, функционалност аутоматизације радног тока, извештавање и аналитичке инструменте, могућности прилагођавања и интеграције итд. На основу наведених критеријума истакли смо топ 10 најбољих ЦРМ-ова за мала предузећа.

Преглед ЦРМ софтвера:

ХубСпот ЦРМХубСпот ЦРМ – је бесплатна апликација развијена за ефикасно управљање контактима. Скуп функција укључује ажурне инструменте за контактирање купаца који укључују ливе цхат, интегрисане системе за улазнице, алате за управљање уговорима, праћење е-поште и више функција за успостављање повратних информација и корисничке подршке. ХубСпот ЦРМ

Зохо ЦРМЗохо ЦРМ – је ЦРМ целог циклуса за мала предузећа. То значи да корисници могу имати користи од решења „све у једном“ за управљање продајом помоћу интегрисаног комплета за друштвене медије који компанијама омогућава да објављују информације о производима и постове на главним друштвеним платформама, укључујући Фацебоок и Твиттер. Софтвер има бесплатан план поред приступачних проширених плаћених пакета. Зохо ЦРМ

ЦРМ ПипедривеЦРМ Пипедриве – је добро решење за мале тимове и компаније које теже поједностављеном процесу продаје и продаје производа. Иако нема бесплатан план, он нуди релативно ниске улазне цене за улазни план, са довољно алата и функција за преглед продајног плана само једним кликом. Једноставност употребе, интуитивно сучеље и могућности управљања су међу кључним предностима ЦРМ-а. ЦРМ Пипедриве

Фресхсалес ЦРМФресхсалес ЦРМ – је платформа дизајнирана за растуће компаније са проширеним продајним циклусом. Добро решење за Б2Б пројекте и компаније којима је потребан проширени скуп функција. Осим функције за оцењивање и управљање функцијама, систем поседује интегрисане телефонске позиве и алате за слање е-поште директно са контролне табле. Фресхсалес ЦРМ

Салесфорце ЦРМСалесфорце ЦРМ – је симпатичан ЦРМ систем за мала предузећа. Иако нуди само два плана, они комбинују све функције које представљају разнолики софтверски екосистем са прилагођеном мобилном апликацијом, могућности управљања контактима, укључујући масовну е-пошту, итд. Моћна платформа је добра и за Б2Ц и Б2Б тимове с обзиром на скуп алата за оцењивање олова, прогнозирајуће кампање и још много тога. Салесфорце ЦРМ

бпм´онлине ЦРМбпм´онлине ЦРМ – је платформа која представља синергију интелигентног софтвера и напредно управљање односима са клијентима за посао било које величине и индустрије. Идеја је створити екосистем са успостављеном везом између услуга за кориснике и функционалности маркетинга / продаје. Помаже компанијама да упуте своје купце од наручивања производа до коначне куповине. бпм´онлине ЦРМ

Линкос ЦРМЛинкос ЦРМ – је платформа дизајнирана за мале и средње компаније. Доказао се као моћан софтвер који помаже предузећу да се повеже са купцима из преко 100 земаља широм света. Платформа испоручује инструменте за оптимизацију продаје поред родних иОС и Андроид мобилних апликација. Линкос ЦРМ

Битрик24 ЦРМБитрик24 ЦРМ – је ЦРМ решење засновано на облаку за компаније било које величине. Управљање софтверским пројектима до фактурирања садржи гомилу основних карактеристика које се крећу у распону од столова за помоћ и алата за управљање пројектима до фактурирања могућности, телефоније итд. Већина тих функција је доступна у бесплатном плану. Плаћени планови додатно укључују аутоматизацију ЦРМ софтвера, маркетиншке кампање и још много тога. Битрик24 ЦРМ

Апптиво ЦРМАпптиво ЦРМ – је још једно решење засновано на облаку које малим и средњим компанијама пружа избор својих пословних апликација. Поред могућности да се бесплатно пријавите, систем нуди и избор алата за генерисање и управљање, предвиђање, планирање продаје, управљање пројектима и још много тога. Апптиво ЦРМ

Нимбле ЦРМНимбле ЦРМ – је паметна пословна апликација за управљање контактима. Долази са додатним функцијама које омогућавају повезивање на друштвеним мрежама, као и алатима за повезивање свих пословних контаката, обавеза и претинац поштанских сандучића на једну контролну таблу и директно управљање њима. Платформа је доступна у облику облака, СааС и веб софтвера, поред матичних мобилних верзија за иОС и Андроид. Нимбле ЦРМ

Врло је важно да смо ближе погледали сваку од платформи како бисмо дефинисали најбоље ЦРМ-ове за мала предузећа.

ХубСпот ЦРМ

ХубСпот ЦРМ

ХубСпот ЦРМ– је једноставан софтвер за мале и мале компаније, као и за предузетнике који су нови у ЦРМ-у. Кључ фокусиран на једноставност употребе, уз бесплатан план који би могао бити добра идеја за тестирање свих основних карактеристика.

Платформа се може похвалити проширеним екосистемом са способношћу интегрирања више од 200 различитих апликација. Кључне карактеристике укључују напредне алате за управљање контактима, као што су ливе цхатботи. У исто време, власници предузећа ће ценити унапређену функционалност генерације олова. Овде имамо функцију оловног хватања коју омогућују контакти обрасци, инструменти за управљање задацима да закажете и доделите различите задатке, могућности интеграције за повезивање Оутлоока, Гмаил-а итд..

Профили ХубСпот ЦРМ:

 • Лакоћа коришћења – Платформа је веома једноставна за употребу и постављање. Одлично ће радити за компаније које се никада раније нису бавиле ЦРМ системима. Бесплатни план омогућава тестирање свих основних карактеристика без икаквих трошкова.
 • Контактирајте Алате за управљање – софтвер је дизајниран тако да обезбеди беспрекорну организацију контаката са могућношћу генерисања информација о клијентима из њихових друштвених налога и поделе контаката у групе.
 • Снимање олова – можете имплементирати неке уграђене прилагођене обрасце на веб локацији или одредишну страницу да бисте повећали аквизицију корисника. Можда не само да снимате све контакте, већ их аутоматски укључујете у своје кампање. Ова функција долази са бесплатним планом.
 • Интеграцијске могућности – компаније могу интегрисати свој ЦРМ софтвер са стотинама услуга и апликација трећих страна које потичу МаилЦхимп, Гмаил, Оутлоок, итд. Штавише, Цхроме додатак вам може додатно користити поред аутоматски ангажовања на друштвеним медијима (само у плаћеним плановима).
 • ХубСпот Ацадеми – Иако је ЦРМ једноставан за коришћење, он има огромну базу знања са десетинама туторијала и водича. Штавише, корисници могу ући у растућу заједницу која је прилично активна у погледу дискусија и помоћи.

Против ЦРМ-а за ХубСпот:

 • Бесплатни план укључује само основне карактеристике. Ако су вам потребни додатни алати, морат ћете платити док су неке опције доступне само са Премиум планом.
 • Улазни пакет је скупљи у поређењу са услугама.

ЦРМ за ХубСпот: Осим свог бесплатног плана, софтвер је доступан и у три плаћена пакета у зависности од пословних потреба. Стартер план почиње од 50 УСД месечно који укључује снимање и претварање олова, маркетинг путем е-поште, уграђене обрасце и друге инструменте. Професионални план кошта 800 долара месечно. То укључује све претходне карактеристике поред аналитике, извештавања и мерења прихода. Ентерприсе комплет почиње од 3200 долара који садржи СЕО и садржајну стратегију, израчунавање својстава, везу с друштвеним медијима и још много тога.

Испробајте ХубСпот ЦРМ бесплатно

Зохо ЦРМ

Зохо ЦРМ

Зохо ЦРМ – је једноставна платформа која такође има бесплатан план. Софтвер је лако прилагодити. У исто време, ово ће успети за мале компаније којима није потребно много функционалности. Испоручене функције укључују традиционалну функционалност снимања олова поред интеграције друштвених медија. Додатне опције долазе у разним алаткама за управљање наруџбама, праћење корисника, евидентирање телефонских активности итд.

Програми Зохо ЦРМ:

 • Прилагођени извештаји – корисници могу креирати и заказивати извештаје, као и делити их са другим учесницима софтвера. Извештаји су лако прилагодљиви. Можете додати нова поља. Уређивање постојећих итд.
 • Увоз података – Зохо олакшава увоз свих потребних података са већ постојеће ЦРМ платформе.
 • Интеграција друштвеног управљања – платформа може бити повезана са свим главним друштвеним платформама. Штавише, плаћени планови нуде неограничено објављивање на друштвеним медијима.
 • Менаџмент производа – осим типичних функција управљања, корисници могу имати предности праћења куповине и наруџби, фактурирања итд.
 • СалесСигналс – добра особина за компаније које траже аутоматско решење за оцењивање олова. Систем олакшава креирање нових модула као и њихово прилагођавање додавањем преко 100 различитих поља.
 • Зиа Воице – Разговорни бот или помоћник на бази АИ доступан само у Професионалном плану.

Зохо ЦРМ односи:

 • Ограничена количина складиштења. Систем обезбеђује само 1ГБ простора за складиштење по кориснику. Износ се може проширити. Међутим, за то ћете морати да платите.
 • Компликовани процес прилагођавања цевовода. Приметили смо да је Зохо прилично лако прилагодити када је реч о додавању или уређивању нових поља. Међутим, корисницима ће можда бити тешко да модификују процес цевовода.
 • Програмерима обично треба много времена да примете нове функције и исправке система.

Зохо ЦРМ трошкови: бесплатни план нуди само функције управљања контактима и потенцијалним клијентима. Ако вам је потребна већа функционалност, мораћете да се одлучите за било који од три понуђена плана. Стандардни план почиње од 12 УСД месечно за сваког корисника са увидима у е-пошту, обрасцима и прилагођеним извештајима. Професионални план кошта 20 УСД месечно СалесСигналс, аутоматска ажурирања правила, прилагођавање поља и још много тога. Професионални пакет кошта 35 долара месечно и укључује све претходне функције уз анализу е-поште, шифрирање података, Зиа Воице итд. Сваки план долази са.

Испробајте Зохо ЦРМ бесплатно

ЦРМ Пипедриве

ЦРМ Пипедриве

ЦРМ Пипедриве – је платформа дизајнирана за управљање продајом и успостављање поједностављеног цјевовода како би се видјело шта се заправо догађа с вашим наруџбама. Систем нема бесплатан план иако је почетна цена релативно ниска. Платформа има интуитивно и корисничко сучеље које олакшава стандардизацију производа и управљање продајом. Скуп функција можда није тако богат као у другим ЦРМ-овима. Међутим, систем одлично ради.

ЦРМ-ови Пипедриве-а:

 • Лакоћа коришћења – коришћење Пипедриве ЦРМ-а не захтева посебну криву учења захваљујући интерфејсу који је једноставан за употребу и свим алаткама на једном месту. Контролна табла се може конфигурирати тако да удовољи преференцијама корисника.
 • Неограничено складиштење – систем поседује неограничено складиштење да би створио бројне процесе поред неограниченог цевовода.
 • Флексибилност – ЦРМ Пипедриве може бити интегрисан са различитим сервисима и апликацијама других произвођача.
 • Увид у рачун – добра карактеристика за праћење потенцијалних купаца који су близу куповине. Омогућује компанијама да утичу на купце који су готово спремни купити производ.
 • Специфична дозвола – корисници имају могућност постављања дозвола у зависности од улоге. Преузимате контролу над имовином коју саиграчи могу видјети или јој приступити.

ЦРМ за Пипедриве:

 • Нема бодовања. Нема оловног усмјеравања или додјељивања. То мало отежава систем управљања водством.
 • Ограничени маркетинг путем е-поште. Недостатак масовног маркетинга путем е-поште можда није изузетно важан за мале компаније, док би растућа предузећа сигурно волела да га имају.
 • Цена. Планови могу изгледати сувише ценко с обзиром на основни сет функција.

ЦРМ за Пипедриве трошкове: ЦРМ софтвер је доступан у 4 различита плана са бесплатном пробном верзијом за сваки. Планови укључују Ессентиал, Адванцед, Профессионал и Ентерприсе који коштају 12,50 УСД, 24,90 УСД, 49,99 УСД и 99 УСД месечно.

Испробајте Пипедриве ЦРМ одмах

Фресхсалес ЦРМ

Фресхсалес ЦРМ

Фресхсалес ЦРМ – део је пословне платформе Фресхворк за аутоматизацију процеса рада. Такође је лидер у индустрији када је у питању управљање односима са клијентима. Систем пружа јасну визију целокупног процеса продаје од наручивања до куповине и отпреме.

Углавном дизајнирана за Б2Б посао, платформа нуди повољне планове са контактним алатима, добром корисничком подршком, прилагодљивим софтвером и инструментима извештавања иако нису доступни у сваком плану.

ЦРМ свеже продаје:

 • Алати за управљање продајом у пуном циклусу – функционалност основне линије пружа све потребне инструменте за управљање потенцијалним купцима, понудама, продајом или контактима са једне надзорне табле. Функционисање бодовања и оловног хода укључују се и у план уноса.
 • Напредно Уговарање – осим традиционалних контактних алата, платформа омогућава приступ својим предлошцима и масовној е-пошти, контактним бирањем и евидентирањем, праћењем поште итд..
 • Аутоматизована обрада – ако се одлучите за надограђене Фресхсалес ЦРМ планове, можда ћете имати користи од аутоматизованог усмјеравања и распореда олова у зависности од улоге и приступа чланова и колега вашег тима.
 • Побољшано извештавање – овај је доступан само уз најскупљи план. Добијате приступ додатним контролним плочама као део ако је функција извештавања система. Тамо можете поставити приоритетне водиче и успоставити ефикасно управљање контактима.

ЦРМ свеже продаје:

 • Нема фактурирања или управљања наруџбама у улазном плану.
 • Неки планови могу бити прескупи за мање компаније.
 • Нема резервисања цена, што је лоше за компаније које користе каталошке цене производа.

ЦРМ трошкова свеже продаје: систем нема бесплатан план иако нуди 21-дневно бесплатно пробно тестирање сваког од доступних пакета. Четири постојећа плана укључују Блоссом (за мале екипе) кошта 12 УСД месечно, Гарден (за мале растуће тимове) кошта 25 долара месечно, некретнине (за веће компаније) кошта 49 долара месечно и Форест (направљен за огромна предузећа) кошта 79 долара месечно.

Испробајте Фресхсалес ЦРМ Нов

Салесфорце ЦРМ

Салесфорце ЦРМ

Салесфорце ЦРМ – је платформа савршена за потребе малог пословања. Систем представља свој моћан екосистем са гомилом битних функција које укључују масовно слање е-поште и алате за управљање контактима, итд. Систем долази са прилагођеном мобилном апликацијом да корисницима омогући приступ ЦРМ-у у покрету. Премиум планови долазе са додатним алатима за доделу и распоређивање улога и још много тога.

Профили продајног ЦРМ-а:

 • Флексибилан план за улазак – док неки ЦРМ-ови ограничавају планове за улазак, Салесфорце пружа довољно битних карактеристика да бисте започели. Укључују алате за прилагођавање процеса продаје, лансирање масовне е-поште, прикупљање потенцијалних клијената или потпуни приступ случајевима корисничке подршке.
 • Лакоћа коришћења – систем поседује једноставан и интуитиван интерфејс који олакшава употребу инструмената чак и онима који се никада нису бавили ЦРМ-ом.
 • Платформа за осветљење – систем је изграђен помоћу Лигхтинг платформе. То ЦРМ-у Салесфорце пружа већу снагу и пријатност за кориснике.
 • Сервисни модул – модул олакшава малим предузећима управљање и случајевима корисничке подршке и самим процесом продаје унутар једног модула.
 • Фулл-Сцале СаМ ЦРМ – са надограђеним планом добијате СааС функционалност уз подршку 24/7, алатке за оцењивање олова и предвиђање продаје поред инструмената који вам омогућавају да доделите улоге и дозволе унутар тима.
 • Апликација за мобилне уређаје – можете да користите систем било где као и у покрету. Штавише, платформа долази са потпуном функционалношћу ван мреже.

Продајни систем ЦРМ садржи:

 • Нема бесплатног плана за тестирање система.
 • План уласка је скупљи у поређењу с другим ЦРМ-овима.
 • Улазни пакет је намењен само за 10 корисника.

Салесфорце ЦРМ: платформа је доступна у четири различита плана у зависности од пословних потреба и величине. Не постоји бесплатни план иако је бесплатна пробна верзија доступна за сваки пакет. Пакет укључује Ессентиалс план за до 10 корисника са основном ЦРМ функционалношћу која кошта 25 долара месечно. Професионални план кошта 75 долара месечно за компаније са неограниченим корисницима. Ентерприсе план за растуће компаније. То кошта 150 долара месечно са функцијама као што су аутоматизација током рада и колаборативно предвиђање. Неограничени план кошта 300 долара месечно. Највише ће одговарати огромним корпорацијама које захтевају статистичке податке о увиду у реалном времену, врхунски тим за подршку током цијелог сата итд.

Испробајте Салесфорце ЦРМ одмах

бпм´онлине ЦРМ

бпм´онлине ЦРМ

бпм´онлине ЦРМ – је СааС решење за мала предузећа са сјајним алатима за прилагођавање. Систем долази као једноставан за употребу на мрежи са ЦРМ-ом са функцијама које укључују управљање односима са клијентима и главним производима, аутоматизацију продајне снаге и радног тока итд. Систем нема типичне планове и нуди претплату за сваког корисника. Флексибилност система омогућава вам одабир жељеног скупа функција у зависности да ли представљате Б2Б или Б2Ц модел.

бпм´онлине ЦРМ предности:

 • Прилагођено тржиште – систем има своје прилагођено тржиште са десетинама апликација које могу одабрати и прилагодити. Све апликације су подељене у групе (Продаја, сарадња, маркетинг и још много тога). Овде имамо ФЕД прикључак, СМС пошиљалац, апликацију за друштвене мреже, апликацију за напредни распоред и још много тога.
 • Интеграција – платформа се може лако интегрисати са услугама трећих страна. Све што је потребно је да одаберете одговарајући додатак који ће омогућити Асана или Фацебоок конектор, интегрисати алат за управљање ПандаДоц итд..
 • Готове шаблоне – корисници могу имати користи од брже интеграције ЦРМ-а и аутоматизације радног тока уз помоћ готових предложака. Изаберите између Б2Б унакрсне продаје, процеса укрцавања / отказа запосленика, шаблона за регрутацију или обуку са већ интегрираним функцијама.

бпм´онлине ЦРМ садржи:

 • Нема слободног плана.
 • Недостатак инструмената за производњу извештаја.
 • Тешко најјефтинија ЦРМ понуда на тржишту.

бпм’онлине ЦРМ цена: систем не садржи традиционалне улазне и премиум планове, нуди исту функционалност сваком претплатнику. Постоји 21-дневно бесплатно пробно време. За почетак, морат ћете унијети личне податке и кренути даље. Месечна претплата кошта 25 долара по сету са свим функцијама које су већ у пакету.

Испробајте бпм´онлине ЦРМ одмах

Линкос ЦРМ

Најбољи ЦРМ-ови за мала предузећа

Линкос ЦРМ – је платформа која пружа основну функционалност за компаније малих и средњих величина. Упркос чињеници, производ на први поглед делује мало типично, осим основних ЦРМ опција, ипак нуди неке вредне алате. Омогућује компанијама да досегну купце из 120 и више земаља широм света, поред својих аналитичких и функција за извештавање, сјајну мобилну апликацију за приступ у покрету, прилагођену интернет продавницу са апликацијама и интеграцијама, итд..

Линкос ЦРМ про:

 • Флексибилност и интеграције – систем има своју интернетску трговину у којој можете само једним кликом повезати различите апликације. Поред тога, ЦРМ се може интегрисати са независним сервисима за интеграцију друштвених медија, маркетинг е-поште, итд. Услуге укључују МаилЦхимп, Фацебоок, Гоогле, МС Екцел конектор и друге алате.
 • Снажна генерација олова и продаје – Линкос ЦРМ долази са прилично ефикасним алатима за вођење и продају.
 • Приступачни планови – цене су мало ниже у поређењу са другим платформама. То чини Линкос ЦРМ добрим решењем за мале компаније са ограниченим финансијским могућностима.
 • Нативе Мобиле Аппс – платформа има своје прилагођене мобилне апликације за Андроид и иОС за приступ вашим алаткама за управљање ЦРМ-ом упркос локацији у покрету.
 • Извештавање у реалном времену – производ поседује добре функције извештавања које вам омогућавају да у реалном времену проверите свој статус предузећа. Такође можете доделити или пратити кључне пословне метрике једним кликом.

Линкос ЦРМ садржи:

 • Ограничена количина складиштења. Морате да платите за сваких 5ГБ складиштеног простора који премашује ограничења вашег плана.
 • Нема слободног плана.

Линкос ЦРМ кошта: корисници могу бирати између 3 различита плана. Сваки план долази са 30-дневним бесплатним пробним временом за тестирање својих алата. Први план почиње од 14,99 УСД месечно у случају годишњег обрачуна. Про и Мак план су за веће компаније и коштају 39,99 и 74,99 долара респективно. Они нуде више простора за складиштење поред алата за аутоматизацију радног тока, веб обрасца итд.

Испробајте Линкос ЦРМ одмах

Битрик24 ЦРМ

Битрик24 ЦРМ

Битрик24 ЦРМ – је ЦРМ са сједиштем у облаку са низом битних почетних карактеристика у свом бесплатном плану за покретање вашег малог предузећа. Систем се представља као цјеловито ЦРМ рјешење за компаније било које величине, ако се узму у обзир и његови плаћени пакети. Кључни инструменти за управљање укључују 100% аутоматизацију пословања од стварања потенцијалних клијената до закључивања посла, додељивања улога, дозволе приступа, заказивања задатака итд..

Профили Битрик24 ЦРМ:

 • ЦРМ утемељен на облаку – то значи да било који члан тима може приступити платформи право из свог прегледача упркос локацији. Ова чињеница омогућава велику слободу сарадње.
 • Неограничени цевоводи – слободни сте да креирате и управљате онолико цевовода истовремено колико вам је потребно. Систем задржава довољно простора за раст и диверзификацију пословања.
 • Потпуно упакован бесплатни план – Битрик24 ЦРМ доноси потпуно функционалан бесплатан план, за разлику од неких других система. Бесплатни пакет укључује све основне ствари почев од управљања контактима, ливе цхат-ом, телефонијом и интернетском трговином до образаца веб страница, извјештаја, аналитике и маркетинга путем е-поште..
 • Доцумент Буилдер – одличан алат за креирање и прилагођавање пословних докумената. Можете их поделити са колегама или купцима.
 • Побољшана прилагођавање – корисници могу да конфигуришу неке од алата, укључујући Ливе Цхат. Можете додати нова поља, поставити аутоматски одговоре и још много тога.

Битрик24 ЦРМ садржи:

 • Мало компликовано. Интерфејс може бити мало збуњујући посебно за почетнике.
 • Нема маркетинга путем е-поште у бесплатном плану. Вероватно једина карактеристика која нема бесплатан пакет.

Цена за ЦРМ Битрик24: осим бесплатног плана који смо раније поменули, Битрик24 ЦРМ има четири плаћена плана са побољшаним функцијама за посао било које величине. Сви планови су подељени у две групе: Посебни и Пословни. Прву групу чине ЦРМ + и Пројецт + пакети који коштају 55,20 УСД месечно. Пословни пакет се састоји од стандардних и професионалних планова који коштају 79,20 УСД и 159,20 УСД месечно.

Испробајте Битрик24 ЦРМ бесплатно

Апптиво ЦРМ

Апптиво ЦРМ

Апптиво ЦРМ – је бесплатна ЦРМ платформа заснована на облаку која нуди низ неопходних апликација за мала предузећа како би се управљало њиховом продајом и купцима. Од вођења и вођења пројеката до праћења и бодовања продаје – корисници ће ценити све основне опције прикупљене у једном једноставном и моћном ЦРМ-у који је доступан за компаније са више од 30 запослених (ЦРМ рачуни).

Проспекти Апптиво ЦРМ:

 • Све у једном ЦРМ – Функција Апптиво ЦРМ омогућава корисницима да прате продајни процес од почетка до финалне фазе. Систем поседује алате за закључивање уговора упркос локацији захваљујући мрежној ЦРМ платформи заснованој на облаку.
 • Набавка – омогућити ефикасно праћење ланца снабдевања сваког добављача, као и залихе и куповине које обављате.
 • Онлине фактурирање – имати користи од интегрисаног алата за наплату за обраду долазних и одлазних трансакција упркос локацији.
 • Пројектни менаџмент – успоставити сарадњу приликом рада на различитим задацима са тимом. Направите табете времена, генерирајте извештаје о трошковима дневника, омогућите или онемогућите различите токове рада, итд.
 • Апптиво кампање – одличан алат за напредни маркетинг путем е-поште који долази као уграђена функција вашег мрежног ЦРМ-а.

Апптиво ЦРМ садржи:

 • Бесплатни план долази без мобилног приступа.
 • Нема уграђене телефоније.
 • Бесплатни план омогућава само до 3 корисника.

Цена ЦРМ-а за Апптиво: систем има Стартер план који је 100% бесплатан за коришћење. Остала три плана су плаћена. Сви имају период бесплатног судјења. Што се тиче цена, оне су следеће: Премиум, Неограничено и Ентерприсе. Премиум и Неограничени планови коштају од 8 до 20 УСД месечно, док се Ентерприсе пакет цена договара за сваког купца појединачно.

Испробајте Апптиво ЦРМ бесплатно

Нимбле ЦРМ

Нимбле ЦРМ

Нимбле ЦРМ – је једноставна платформа за задовољавање потреба малог предузећа, чак и када се ради о компанијама са уским финансирањем. Покренут 2009. године, систем је већ себи дао име као сјајан инструмент за управљање контактима са аутоматизованим профилима сегментације уживо, календарима, праћењем активности, апликацијом за паметне контакте и још много тога.

Брзи ПРОМ-ови:

 • Апликација Смарт Цонтацтс – систем има прилагођену екстензију прегледача познату и као апликација Нимбле Смарт Цонтацтс. Омогућава бесплатан приступ долазним сандучићима или друштвеним медијима у покрету, упркос локацији.
 • Сегментација – помоћу Нимбле ЦРМ-а лако је остати у организацији захваљујући аутоматизованој сегментацији контаката, поделити своје купце у групе, одредити приоритете итд..
 • Преглед профила 360 степени – активни кориснички профили омогућују вам да на први поглед генерирате све потребне корисничке податке. Пратите потенцијалне клијенте, ажурирајте статус профила, правите белешке и још много тога.
 • Аутоматски подсетници – подсетите подсетник да буде у контакту са кључним догађајима. Систем вам омогућава да конфигуришете подсетнике и да их поставите на недељној, месечној и кварталној основи.

Нимбле ЦРМ:

 • Доступан је само 1 план.
 • Нема слободног плана.
 • Ограничена количина складиштења по кориснику.

Брз ЦРМ трошак: систем нема слободан план. Међутим, нуди 14-дневно бесплатно пробно тестирање свих његових карактеристика. Један само брзи пословни план кошта 19 долара месечно. Долази са 2 ГБ простора за складиштење података по кориснику, управљањем контактима, синхронизацијом календара, интеграцијом друштвених медија, маркетингом е-поште и још много тога.

Испробајте Нимбле ЦРМ одмах

ЦРМ Табела поређења

Табела испод је да истакне неке кључне карактеристике сваког од горе наведених ЦРМ-ова за мала предузећа. Можда ћете брзо прегледати све функције које пружају, као и доступност бесплатног плана, цене пакета и други кључни фактори. Идеја је да се корисницима олакша и брже одлуче која би могла бити најбоља опклада.

Бесплатан планКарактеристикеМинимална цена планаМаксимална цена плана
ХубСпот ЦРМдаОловите снимање, скочне форме, маркетинг огласа и е-поште50 УСД3200 долара
Зохо ЦРМдаУправљање процесима, Управљање залихама, макрои, обрасци за појединачне случајеве$ 12$ 35
ЦРМ ПипедривеНеПрилагођена поља, Једноставно кликање и праћење позива, Листе за дистрибуцију е-поште$ 12.5099,00 УСД
Фресхсалес ЦРМНеУправљање цевоводом и ринфузијом, прилагођено тржиште, СМС интеграција$ 12$ 79
Салесфорце ЦРМНеСалесфорце Мобиле Апп, колаборативно прогнозирање, одобравање и аутоматизација рада$ 25300 УСД
бпм´онлине ЦРМНеВеб обрасци, готове предлошке, тржиште прилагођених апликација$ 25$ 25 + у зависности од броја корисника.
Линкос ЦРМНеВеб обрасци, изворне мобилне апликације, извештавање у реалном времену$ 14,99$ 74,99
Битрик24 ЦРМдаАПИ платформе, скочни прозори, снимање олова, праћење продаје$ 55,20$ 159.20
Апптиво ЦРМдаАПИ за програмере, веб обрасце, скочне прозоре$ 8$ 20
Нимбле ЦРМНеКонтактирајте сегментацију, профиле уживо, паметну мобилну апликацију, Нимбле Бровсер Ектенсион$ 19$ 19

Закључак

Свакако ће вам требати добар ЦРМ за мала предузећа у неком тренутку развоја. Систем је једини начин управљања купцима и продајом у оквиру једног екосистема који садржи расподелу задатака и доделу задатка.

Са толико понуда на Интернету, препоручујемо да кренете од најједноставнијих опција које садрже бесплатан план за тестирање функционалности система и одлучивање да ли одговара вашим пословним потребама или не. Разјасните своје корпоративне циљеве и дефинишите величину предузећа да бисте са наше листе изабрали најбоље одговарајуће ЦРМ решење за мала предузећа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me