Најбољи ЦМС са отвореним кодом у свету

Најбоље рецензирани ЦМС са отвореним кодом


Желите да привучете максимални број корисника на ваш пројекат? Потребан вам је систем који ће вам омогућити да управљате садржајем веб страница са минималним улагањем времена, труда или буџета? Тада нећете ићи без употребе неког од отвореног кода за управљање садржајем који је доступан тамо?

Све врсте садржаја, било слика, видео записа, графике, текстова итд., Не само да додају вредност вашем пројекту, већ привлаче пажњу корисника који траже квалитетне информације на вебу. Штавише, такви пројекти рангирају високо у претраживачима, што доприноси брзом и ефикасном расту промета. Ово је само неколико разлога за квалитетни ЦМС.

Што се тиче избора ових система прилично опсежан у ниши модерног дизајна, има смисла прегледати најпопуларније и професионалније платформе. Оно што бисте требали знати је да ЦМС-у отвореног кода углавном треба времена да се истраже и савладају, али сваки од њих покрива одређене циљеве веб дизајна и долази с одређеним параметрима који га чине издвајањем из гомиле. Желите сазнати више о најпоузданијим услугама? Затим прочитајте њихове критике.

Испробали смо 10 најбољих ЦМС-ова са отвореним кодом

 1. ВордПресс – најбољи ЦМС отвореног кода за било коју веб локацију
 2. Јоомла – један од најчешће коришћених софтвера веб страница
 3. Друпал – Опен Соурце систем за управљање садржајем
 4. ОпенЦарт – решење за е-трговину засновано на ПХП-у
 5. ТИПО3 – Профессионал & Флексибилан ЦМС са отвореним кодом
 6. Магенто – Светска платформа за е-трговину број 1 за Интернет продавницу
 7. ПрестаСхоп – једна од најпопуларнијих платформи за е-трговину
 8. Зен Царт – Бесплатан и једноставан за употребу софтвер за куповину
 9. осЦоммерце – ЦМС са хостом за креирање Интернет продавница
 10. Цонцрете5 – Опен Соурце систем за управљање садржајем (ЦМС)

Ако сте у праву да покренете пројекат великог обима, онда бисте требали схватити да је његово одржавање мамутни процес, чији је успешан завршетак близу употребе ЦМС-а. Да ли сте спремни за почетак? Тада је крајње време да прегледате и упоредите најбоље платформе отвореног кода које заиста могу да направе значај за ваш пројекат.

Прочитајте и: Како израдити ЦМС веб локацију из компаније Сцратцх.

ВордПресс – најбољи ЦМС отвореног кода за било коју веб локацију

ВордПресс - најбољи ЦМС отвореног кода за било коју веб локацију

ВордПресс – је ветеран нише за веб дизајн и најпопуларнији савремени систем за управљање садржајем. Обилује интеграбилним додацима и темама, откривајући заиста неограничене могућности прилагођавања дизајна.

ВордПресс не захтева преузимање и инсталацију, али то треба времена да савлада нијансе система. Такође је пожељно да поседујете бар основно знање кодирања да не губите време, радећи на пројекту. Ево кратког прегледа главних функција ВордПресс-а:

 • Интеграција додатака – ВордПресс има бројне готове додатке, али још увек постоје стотине бесплатних и плаћених апликација које су развили трећи корисници. У основи, можете пронаћи спољне додатке за било коју врсту веб локација – само проверите да ли су квалитетни и безбедни за рад.
 • Колекција шаблона – ЦМС нуди прилично добар избор интегрисаних тема, али, опет, можете наићи на стотине дизајна на вебу. Такође су бесплатни и плаћени, што покреће потребу да се паметно изабере одговарајући дизајн да се не суоче са претњама због злонамјерног софтвера.
 • Гутенберг Едитор – Ажурирана верзија програма ВордПресс увела је Гутенберг Едитор као достојно средство за прилагођавање веб локација. Едитор је заснован на блоку, који чини га сличним стандардним произвођачима веб локација. Омогућава креирање веб локација из блокова садржаја који систем нуди. Ова иновација учинила је ЦМС вредним решењем за израду веб страница за неискусне кориснике.
 • Здравствена провера веб странице – алат створен за уклањање погрешака и преглед општих информација о статусу веб странице. Има две главне функције. Прва приказује све могуће грешке, погрешне конфигурације, застарелу верзију ПХП-а која се користи итд. Друга алатка омогућава посматрање техничких параметара веб локације, укључујући активне теме, активиране додатке и остале виталне информације.

ВордПресс делује једнако сјајно за професионалце и почетнике. Мада, ова задња категорија корисника мора бити бар мало свјесна кода да би створила задивљујуће пројекте са системом.

Прочитајте и: ВордПресс преглед.

Инсталирајте ВордПресс бесплатно

Јоомла – један од најчешће коришћених софтвера веб страница

Јоомла - један од најчешће коришћених софтвера веб страница

Јоомла – је још један поуздан систем управљања садржајем који је вредан пажње када је у питању избор веродостојног ЦМС-а. Са око 3 милиона инсталација широм света тренутно заузима друго место након ВордПресс-а у смислу популарности. Нешто је сложеније у поређењу са њим ипак омогућава погодан и професионалан процес израде веб страница.

Као и остатак ЦМС-а, Јоомла је софтвер за преузимање, што подразумева интеграцију додатака и шаблона за снажније перформансе веб локација. Неке од главних предности система укључују:

 • Усер-Фриендли Дасхбоард – Систем нуди један од најинтимитивнијих и најразумљивијих контролних панела, који не захтева прецизно истраживање. Потребни алати за израду веба су овде на једном месту. Не треба вам дуго да се навикнете на контролну таблу да почнете да шаљете садржај, додајете модуле и интегришете додатке.
 • Брза инсталација – Не морате бити техничар да бисте инсталирали и овладали системом. Уместо тога, лако ћете се носити са инсталацијом и прилагођавањем веб локација чак и без прелиминарне припреме – процес је толико једноставан.
 • Вишенаменска апликација – Јоомла одлично функционира за израду свих врста веб локација, било да је пословни пројекат, портфолио или чак веб продавница. Ажурирања и нова проширења редовно се објављују како би се Јоомла пројектима омогућила већа функционалност.
 • Функционалност – Иако функционалност ВордПресс-а доста зависи од интеграције додатака и шаблона, Јоомла пружа велики базен уграђених виџета, дизајна и апликација. Међутим, такође је могуће да одаберете и додате своје додатке како бисте побољшали перформансе ваше веб странице.

Софтвер је усмерен на потребе новака и стручњака за веб дизајн. Али то је компликованије у поређењу са вођом нише. Морате да разумете основе СКЛ и ПХП база података да бисте максимално искористили процес веб развоја током рада са платформом.

Прочитајте и: Јоомла Ревиев.

Испробајте Јоомла бесплатно

Друпал – Опен Соурце систем за управљање садржајем

Друпал - Опен Соурце систем за управљање садржајем

Друпал – представља пуноправни софтвер отвореног кода, који држи трећу позицију на листи најпопуларнијих ЦМС-а. Компликованија је од ВордПресс-а и Јоомле, али открива широк спектар функција и могућности прилагођавања дизајна.

Ако нисте корисник који разуме код, мораћете да прегледате уџбенике и смернице пре инсталирања и рада са Друпал-ом. Међутим, резултат који ћете дугорочно искористити је заиста вриједан уложеног труда и времена. Погледајте неке од најприсутнијих карактеристика Друпала сада:

 • Интеграција модула – Баш као и ВордПресс, и Друпал подразумева потребу за инсталирањем модула (додаци) које су потребне да би се додала функционалност пројекту. Количина модула које треба интегрисати је мања од оне коју подразумева ВордПресс, док су могућности прилагођавања које откривају прилично велике. Имајте на уму да интеграцију додатних модула треба обавити путем ФТП-а, што дефинитивно захтијева посебно знање кодирања.
 • Паковање са значајкама – ЦМС је у стању да анализира све функције веб локације, подели их у групе и спакује све конфигурације у скуп спреман за употребу без потребе да ручно креирају функције.
 • е-трговина – Многи корисници дају предност Друпалу, радећи на развоју пројеката е-трговине. То је зато што је низ функција, алата и модула које софтвер нуди прилагођен стварању интернетских продавница и е-цоммерце портала.
 • Пројекти у заједници – Поред функционалности е-трговине, Друпал такође ставља јак фокус на развој пројеката у заједници и друштвеним издавачима. Одлично се користи за развој форума, блогова, веб портала и других типова веб страница малих и средњих заједница.
 • Управљање са више домена – Различита проширења Друпал-а омогућавају имплементацију компанијских портала са подршком за више домена. Администрација ових пројеката захтева посебан степен стручности и вештина.

Платформа је фокусирана на развој пројеката у заједници и друштвеном издавању, али се такође користи за покретање и управљање веб продавницама. Овде је могућа интеграција модула, али то се врши преко ФТП сервера, што постаје сложен процес за не-технике.

Прочитајте и: Друпал Ревиев.

Испробајте Друпал бесплатно

ОпенЦарт – решење за е-трговину засновано на ПХП-у

ОпенЦарт - решење за е-трговину засновано на ПХП-у

ОпенЦарт – је пунокрвни и моћан опен соурце софтвер за е-трговину користи се за изградњу и управљање више мрежних продавница са једног администраторског панела. Платформа која је базирана на ПХП-у захтева преузимање и инсталацију и апсолутно је бесплатна за све.

У исто време, то подразумева знање програмирања које се користи у корист. Ево прегледа главних значајки ОпенЦарт-а:

 • Ектенсионс – Софтвер прати модел цоре + ектенсионс. То значи да долази са скупом уграђених алата и опција, али такође захтева додатке или додатке како би корисници извршили функције врхунског квалитета за ефикасно управљање својим веб продавницама. Ако је потребно, наћи ћете доста проширења за језик, валуту, е-трговину, као и управљање тржиштем, обраду плаћања, СЕО и изградњу сајта на мрежи.
 • Функције е-трговине – ОпенЦарт има јак фокус на е-трговини, омогућавајући приступ безброј алата и функција ниша. Ту се убрајају безбедност података, ЦРМ, маркетинг путем е-поште, мобилни приступ, управљање више језика и више продавница, праћење инвентара, промоција веб локација, предлошке ниша, СЕО опције и још много тога.
 • Карактеристике корпе за куповину – Софтвер такође садржи листу интегрисаних функција кошара. Неки од њих су следећи: опоравак напуштених корпа, управљање каталогом производа, обрада кредитних картица, управљање купоном / попустима, отпрема, повраћај пореза, управљање порезом и повратима итд..

Софтвер долази са пуно интеграбилних екстензија, више алата за е-трговину и обиље параметара који су неопходни за успешно креирање веб продавница.

Испробајте ОпенЦарт бесплатно

ТИПО3 – Профессионал & Флексибилан ЦМС са отвореним кодом

ТИПО3 - Професионални и флексибилни ЦМС отвореног кода

ТИПО3 – је још један популаран опен цоде ЦМС који пружа опсежне могућности управљања предузећем. Систем се редовно ажурира у складу са најновијим техничким захтевима. Дакле, ово је одличан избор за развој великих корпоративних веб локација и е-цоммерце платформи.

Систем нуди екстензивне опције интегрисаног управљања. Међу најистакнутијим карактеристикама које пружа, требало би прво споменути следеће:

 • Стручно кодирање знања – Професионална употреба платформе захтева стручно знање. Примена и разумевање нијанси кодирања омогућава ефикасну примену сложене структуре веб страница у комбинацији са вишејезичним садржајем.
 • Интеграција пословних апликација – Систем омогућава интеграцију класичних и популарних пословних апликација попут ЕРП и ЦРМ система. То на крају омогућава креирање пословних пројеката са пуним значајкама.
 • Проширивост – Платформа долази са хиљадама екстензија доступних на вебу које је лако и брзо инсталирати. Ови додаци могу значајно проширити функционалност система коришћењем дискусијских плоча, сликовних и видео галерија, алата за е-трговину и више.
 • Израда резервних копија – Услуга омогућава враћање претходне верзије веб странице без икаквих ограничења. Ово ће вам добро доћи корисници који деле права приступа веб локацији са другим програмерима.

ТИПО3 је савршено оптимизован за покретање и управљање одредишним страницама, пословне веб странице и мале / средње веб локације за е-трговину. Редовно се ажурира како би био компатибилан са модерним апликацијама и проширењима.

Софтвер долази са пуно интеграбилних екстензија, више алата за е-трговину и обиље параметара који су неопходни за успешно креирање веб продавница.

Испробајте ТИПО3 бесплатно

Магенто – Светска платформа за е-трговину број 1 за Интернет продавницу

Магенто - Светска платформа за е-трговину број 1 за Интернет продавницу

Магенто – систем за управљање садржајем који долази са отвореном структуром кода и у почетку је изграђен са фокусом на е-трговини. Услуга нуди јединствене алате за израду веб продавница, јединствене опције управљања, напредне параметре цена и функције потребне за лакши завршетак целокупног процеса израде веб продавница. Систем омогућава приступ следећим функцијама:

 • е-трговина – Као платформа специфична за нишу, Магенто нуди мноштво функција е-трговине за покривање свих потреба изградње веб продавница. Неке од најпопуларнијих опција укључују управљање залихама и праћење, параметре отпреме и пореза, управљање купонима и попустима, више гатеваи-а, уграђену вишејезичну подршку, СЕО опције, управљање производима и маркетиншке алате, могућности обраде наруџби, корисничку подршку и још много тога..
 • Проширења и додаци – ЦМС омогућава приступ више од 5000 проширења која су доступна на мрежи. Можете бирати између бесплатних и плаћених апликација које ћете интегрирати у своју веб локацију е-трговине.
 • Флексибилност – Платформа нуди више алата за ефикасно постављање пошиљки, детаље о наплати као и фактуре у свом интегрисаном контролном панелу. Штавише, он чува податке о веб локацијама и статистике да би их даље примењивао током анализе перформанси веб продавнице.

Магенто не захтева дубоко разумевање нијанси кодирања, а ипак подразумева одређену свест о програмским нијансама потребним за правилно уређивање кода веб продавнице.

Прочитајте и:
Магенто преглед.
Магенто вс Вик поређење.

Испробајте Магенто бесплатно

ПрестаСхоп – једна од најпопуларнијих платформи за е-трговину

ПрестаСхоп - једна од најпопуларнијих платформи за е-трговину

ПрестаСхоп – је ЦМС отвореног кода који се истакао као међународно решење за куповину. Основан 2007. године, систем је брзо постао популаран код корисника, који имају за циљ успостављање професионалних мрежних продавница. ПрестаСхоп је бесплатан и врло прилагодљив. Нуди одличну корисничку подршку и има снажну корисничку заједницу која поједностављује процес истраживања и употребе система. Листа главних издања ПрестаСхоп-а укључује следећа издања:

 • еЦоммерце Фоцус – ЦМС има јак фокус на е-трговини и, тако, нуди листу карактеристика специфичних за нишу. Ту спадају масовни увоз / извоз производа, дигитални и физички производи који се нуде на продају, могућности инвентара, СЕО опције, ексклузивни предлошци е-трговине за мобилне уређаје, разне алтернативе за плаћање и плаћање итд..
 • Менаџмент за односе са муштеријама – Систем омогућава постављање и модификацију главних параметара односа са клијентима. Они обухватају обавештења о напуштеним кошарицама, аутоматизовани маркетинг путем е-поште, прилагођене промоције итд.
 • Опције уређивања веб локација – Као софтвер за е-трговину са отвореним кодом, ПрестаСхоп омогућава корисницима приступ пуном коду да га уређују и модификују, радећи на развоју и промоцији њихових веб продавница. Међутим, систем долази и са ВИСИВИГ уређивачем који омогућава некодерима да изврше измене у заданој теми.
 • Интеграције и додавање – Систем нуди хиљаде додатака, апликација и интеграција доступних на свом богатом тржишту. Ова проширења могу бити бесплатна и плаћена, док нека од њих могу коштати и богатство. Имајте на уму овај аспект, бирајући одговарајуће апликације.

ПрестаСхоп је бесплатан, али још увек подразумева интеграцију екстерних додатака, од којих су неки прилично скупи. Штавише, услуга омогућава уређивање кода што помаже да ваш пројекат е-трговине заиста буде јединствен.

Софтвер долази са пуно интеграбилних екстензија, више алата за е-трговину и обиље параметара који су неопходни за успешно креирање веб продавница.

Испробајте ПрестаСхоп бесплатно

Зен Царт – Бесплатан и једноставан за употребу софтвер за куповину

Зен Царт - Бесплатан и једноставан за употребу софтвер за куповину

Зен Царт – је још један сјајан узорак ЦМС-а отвореног кода са снажним фокусом на е-трговини. Систем је леп избор за кориснике који воле веб јер захтева знање кодирања основа и одређено искуство веб дизајна. На основу ПХП / МиСКЛ, платформа је потпуно бесплатна за преузимање и инсталирање, а такође је у потпуности прилагодљива. Погледајмо главни скуп функција:

 • Интеграбилност – Зен Царт такође прати модел цоре + ектенсионс. Стога су његове могућности интеграције прилично моћне и свестране. Поред уграђених функција, систем омогућава интегрисање апликација и додатака других произвођача који су доступни у следећим категоријама: Дугмад и графике, Алат за прихватање, језички пакети, Модули плаћања, Маркетиншки алати, Разни додаци, Алати за цене, Измене предложака , Врсте производа, географске зоне, модули за отпрему, бочне кутије, алати за решавање проблема и још много тога.
 • Међународне карактеристике – Као међународно решење за е-трговину, Зен Царт пружа широке вишејезичне и мулти-валутне опције које омогућавају стварање и управљање продајним салонима за продају дигиталних и физичких производа широм света..
 • Функције е-трговине – Као ниша за е-трговину ЦМС, Зен Царт не може али нуди вишеструке моћне функције е-трговине усмерене ка успешном креирању и управљању веб продавницама. Ту се убрајају маркетиншки алати, опције управљања производима, могућности слања и плаћања, СЕО и међународне функције и још много тога.

Потреба за уређивањем кода, свестраност опција прилагођавања дизајна и интеграције, као и више параметара специфичних за е-трговину, подразумевају потребу за намерним савладавањем система пре покретања пројеката с њим.

Испробајте Зен Царт бесплатно

осЦоммерце – ЦМС са хостом за креирање Интернет продавница

осЦоммерце - ЦМС са хостом за креирање Интернет продавница

осЦоммерце – је отворени код са е-трговином ЦМС са отвореним кодом. Софтвер се може инсталирати на било коју веб локацију која долази са подршком МиСКЛ и ПХП. Бесплатно је, али још увек захтева интеграцију плаћених екстензија како би корисници максимално искористили његове функције е-трговине.

Преко 260 000 веб продавница тренутно ради на основу осЦоммерце платформе, што је сврстава у листу најпопуларнијих платформи за изградњу веб продавница. Ево листе најмодернијих одлика платформе због које се издваја из гомиле:

 • Интегрирани програм – осЦоммерце је управљање веб продавницама у којем се налази значајка софтверски програм еЦоммерце, који се може интегрисати у било који веб сервер или веб локацију са унапред инсталираним ПХП и МиСКЛ базама података.
 • еЦоммерце Фоцус – Систем у почетку има снажан фокус на е-трговини, пружајући приступ многим карактеристикама специфичним за нишу. Најпопуларније од њих су: алати за обраду плаћања и отпреме, корисничка и техничка подршка, ПХП 4 компатибилност, неограничено управљање производима и категоријама, подршка виртуелним и физичким производима, маркетинг путем е-поште, израда резервних копија и обнављање, штампање рачуна, интегрисана статистика, подршка у више валута, квалитетни предлошци е-трговине и још много тога.
 • Ектенсионс – Платформа омогућава избор између више од 7000 висококвалитетних и функционалних додатака који корисници могу бирати и интегрисати без икаквих трошкова.

Структура веб локација отворених кодова са системом омогућава ефикасно уређивање и прилагођавање кода. То, међутим, захтева познавање основа кодирања. Ако не познајете веб дизајн, има смисла потражити једноставнију алтернативу.

Испробајте осЦоммерце бесплатно

Цонцрете5 – Опен Соурце систем за управљање садржајем (ЦМС)

Цонцрете5 - Опен Соурце систем за управљање садржајем (ЦМС)

Цонцрете5 – је моћни систем за управљање садржајем отвореног кода са потпуним извором који омогућава креирање свих врста веб локација и веб апликација без икаквих трошкова. Рад са услугом није нимало тежак, ако поседујете барем основно знање о веб дизајну и вештине кодирања. То је зато што систем омогућава уређивање кода како би се максимизирала његова функционалност. Листа значајки Цонцрете5 укључује сљедеће параметре:

 • Интуитивно уређивање – Ово је кључна компонента у технологији система која омогућава корисницима да уређују код веб локације како би их у потпуности прилагодили својим потребама. Систем такође омогућава интуитивно ВИСИВИГ уређивање контекста, што представља одличан избор за некодере.
 • Опсежне могућности прилагођавања – Платформа пружа велику прилагодбу пројеката у складу са вашим потребама. Долази са пуно интеграбилних додатака, додатака и апликација који вашем пројекту могу дати врхунску функционалност.
 • Напредни скуп функција – Систем поседује функције које доприносе правилном извршавању пројеката изграђених на њему. То укључује алат за прављење образаца, ажурирање једним кликом, прикупљање одговарајућег предлошка, корисничке дозволе, регулисане токове рада, интегрисано извештавање, дугмад за дељење друштвених мрежа, додатке који су подржани у језгри, модуларну структуру и многе друге.
 • Квалитетни СЕО – Колико год је Цонцрете5 оптимизован за претраживаче без додатних додатака и додатног кода, веб странице изграђене са њим такође рангирају високо у претраживачима.

Пројекте засноване на Цонцрете5 могуће је прилагодити уређивањем кода, мада је и овде доступна страница визуелног уређивања. Ово је оно што систем чини добрим одабиром за све категорије корисника.

Испробајте Цонцрете5 бесплатно

Изабрао сам ЦМС, шта даље?

Да би ваш веб сајт радио, није довољно ЦМС-а. Такође ће вам требати име домена и хостинг. Иначе, ваш пројекат је само гомила бескорисних датотека, делова кода и садржаја недоступних циљној публици. Име домена је заправо физичка адреса веб локације у Глобалној веб. С једне стране, корисницима је једноставније да га претражују путем интернета. Са друге стране, може се чинити да је и упечатљиво име бренда. Дакле, то треба да схватите озбиљно када региструјете одговарајуће име свог предузећа. Прочитајте више о шта је домен и како могу да окрену таблице.

Иако је домена адреса, веб хостинг је дом за веб локацију са свим типичним карактеристикама које дом треба да има. Требао би бити довољно простран да угости све датотеке и садржаје веб локације. Мора заштитити вашу имовину од спољних и унутрашњих претњи. Поред тога, као и свака кућа, можда ћете је морати повремено поправити или ажурирати. Корисници би требали узети у обзир неке основне аспекте приликом избора хостинга за ЦМС.

Како одабрати хостинг за ЦМС?

Веб хостинг је виртуелни дом за датотеке ваших веб локација. Она долази као дигитална меморија да подмири ваше пројекте и учини их доступним корисницима на мрежи. Иако ЦМС платформе омогућавају креирање веб локација изграђених помоћу ПХП, ХТМЛ или других технологија кодирања, хостинг задржава све елементе веб локације у старијим. Ти елементи могу обухватати текстове, слике са фотографијама, видгете, додатке, неке делове кода, скрипте итд.

Сваки пут када корисник упише домен за улазак на веб локацију, захтев се аутоматски шаље серверу, који је посебан снажни ЦПУ. Хостинг враћа кориснику тражене податке. Што је бржи одговор, то је боље. Та брзина дефинише квалитет хостинга и неке друге кључне техничке карактеристике:

 • Перформансе – кад кажемо „перформансе“, мислимо не само на брзину продужења и брзину учитавања странице. Такође мислимо на ЦДН који се користи за обезбеђивање веће енергије, ССД технологија складиштења, више центара података који се налазе у различитим деловима света за брже повезивање и још много тога.
 • Сигурност – када тражите поуздан хостинг, безбедносне функције су од виталног значаја јер ће заштитити вашу веб локацију од преваре. Анти-Спам пакети, ДДоС превенција напада, аутоматски се ажурирају, резервне копије система требају узети у обзир.
 • Проток – овај параметар дефинише колики ће промет доћи на вашој веб локацији. Ако очекујете хиљаде посетилаца дневно, морате да се одлучите за платформе са проширеном ширином опсега.
 • Складиште – сећате се, разговарали смо о гостовању као кући са довољно места за све? Другим речима, требало би да има довољно простора за складиштење података да може да угости све датотеке сајта. Веома је важно посебно за растуће пројекте са више страница и одељка.

Посљедње, али не најмање битно је размотрити сам тип хостинга. Обавезно схватите разлику између ВПС-а, наменског и хостинга у облаку. Иако дељени сервери могу бити добра опција за мале пројекте или блогове, они никада неће успети за предузећа која ће вероватно требати цлоуд или ВПС сервер решења.

Већ смо тестирали на десетине најпопуларнијих и најпрепознатљивијих хостинг провајдера. Наше рецензије показују да је Блуехост сигурно најбољи. Испоручује неколико висококвалитетних пакета сервера за било које потребе. Корисници се могу одлучити за планове оптимизоване за ВордПресс или понуде за хостинг који су компатибилни са било којим ЦМС-ом са горње листе. За само 2,95 долара месечно добијате најбољи хостинг са бесплатним доменом и ССЛ-ом поред инсталације за ВордПресс са једним кликом, безбедносног пакета и 30-дневну гаранцију без икаквих проблема..

Суштина

Опен Соурце ЦМС омогућавају креирање запањујућих, функционалних и функционалних пројеката који се високо рангирају на претраживачима и помажу у повећању протока промета. Употреба ових система, међутим, подразумева одређени степен знања о програмирању због потребе уређивања кода и даљег управљања веб локацијама. Ово је главни проблем са којим се корисници могу сусрести док раде на својим пројектима јер је прилично лако занемарити кључне нијансе и овде нешто помешати..

Иако је ЦМС прилично популаран код веб програмера, већина корисника и даље даје предност једноставнијим алтернативама попут СааС веб сајтови. Они нису само интуитивнији, једноставни за употребу и згодни, већ и јесу приступачнији и дугорочно штеди време. На вама је да одлучите, за коју опцију да идете. Само размислите о својим вештинама, буџету и циљевима веб дизајна како бисте одабрали опцију која најбоље ради за вас.

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map