Најбољи АИ веб сајтови

врхунски градитељи веб локација са вештачком интелигенцијом


Често наилазимо на идеју вештачке интелигенције и сведоци смо начина на који наши паметни телефони постају још паметнији. Такође смо се навикли на комбинацију речи „нетворкист нетворк“. Атмосфера модерног технолошког света нас учи да ће уређаји и уређаји у будућности постати паметнији и моћи ћемо се ослонити на одлуке које доносе у различитим нишама.

Да ли бисте желели да видите услугу која ће моћи да створи успешну веб локацију у аутоматском режиму коришћењем пружених података?

Постоји одређени алгоритам који анализира послане информације, повезује их са базама података, упоређује одвојене детаље, тражи додатне информације, дефинише најефикаснији дизајн веб страница на основу одређених критеријума и приказује резултат.

Звучи одлично, зар не?? Потребно је само да одговорите на неколико питања, причекате неколико минута и добијете нешто што се неће срамити објавити на Интернету и позивајте клијенте да посете вашу веб локацију. Такви програмери веб страница већ постоје! Неки од њих су већ у режиму тестирања, док су други већ доступни на мрежи. Да, прерано је говорити о нематеријалној натпросечности и сјајним резултатима. Међутим, идеја је примамљива, реализована је и развој се наставља у прилично лепом темпу.

 • Вештачка интелигенција је моделирање интелигентног понашања заснована на принципима конекционистичке мреже који функционишу као нервни систем биолошких организама.
 • Постоји више малих међусобно повезаних кластера који раде на испуњењу одређеног задатка.
 • Систем се постепено образује (што је главна карактеристика стварног АИ), сакупља информације и начине њене интерпретације, упоређује коначне резултате.

АИ тренд добија све већу популарност. Многи корисници имају тенденцију да примене опције ових паметних алата у својим системима, јер будућност се тиче удобности и новца који нуде. Наравно, АИ неће моћи да креира сложене веб локације. Ово је креативно дело, које је хуманост.

У исто време, они ће се лако носити са пословним веб локацијама, портфељима, промотивним веб локацијама и предлошцима одредишне странице. Ово су најједноставније са техничког становишта и најпопуларније варијанте. АИ има неограничене перспективе у креирању ових типова веб страница.

Ако тренутно прегледавамо програмере веб локација са становишта једноставност употребе за почетнике и квалитет готовог резултата, једноставност и практичност на крају неће имати много значаја. То је зато што ће сваки корисник моћи активирати типку и добити жељени резултат.

Од данас постоје различити нишни системи који долазе са АИ режимом који се користи као помоћник за креирање виртуелних веб локација. Постоје чак и системи који се промовишу искључиво као произвођачи АИ веб локација.

Испробали смо 7 најбољих градитеља АИ веб локација:

 1. Вик АДИ – Најбољи АИ Буилдер веб локација
 2. Ознака – апсолутно аутоматизовани градитељ веб локација
 3. Леиа – Буилдер веб локација са вештачком интелигенцијом
 4. Делпхин – Интелигентни градитељ веб страница Јимдо
 5. б12 – АИ Буилдер веб локација уз помоћ човека
 6. Зиро – АИ-технологија за мала предузећа
 7. Фиредроп – А.И. Алат за генерисање дизајна

Генерално, нема велике разлике у начину рада обе врсте система, али када се ради о детаљима, приступи се разликују. Приликом покретања веб локација, сваки се сервис заснива на могућностима његовог уређивача (виџети, блокови, стилови). Зато постоји разлика у резултатима. Хајде да размотри Вик АДИ, Боокмарк, Леиа, Јимдо Долпхин и Фиредроп као узорке активних услуга и окарактеришу их сваки детаљ.

Вик АДИ – Најбољи АИ Буилдер веб локација

Вик АДИ

Вик АДИ (Вештачка дизајнерска интелигенција) – је најбољи градитељ веб локација са АИ. То је поуздано средство ауторитета које Вик градитељ веб локација нуди да обезбеди максималну удобност, једноставност коришћења и велику брзину израде веб локација. Коришћењем напредне функције, можете направити веб локацију са само неколико кликова и без укључивања кодирања. Вик АДИ је једноставан и интуитиван за све – све што требате је да следите смернице које систем генерише и гледате начин на који ствара веб локацију за вас.

Вик АДИ карактерише скуп интегрисаних функција које доприносе лакшем и брзом процесу израде веб локација. Ево неких од најистакнутијих карактеристика програмера веб локације:

 • Детаљне смернице – Алат за прављење веб локација долази са информативним водичем корак по корак, који користи податке које предате како би створио пројекат за који очекујете да ће вам помоћи дугорочно;
 • Процес израде аутоматизованог веб сајта – Ако се одлучите за рад са Вик АДИ, систем ће вам понудити сет питања, одговори на која ће се даље користити као основа за развој вашег предлошка пројекта. Питања ће се односити на врсту веб локације која вам је потребна, скуп потребних функција (тип веб странице, функционалност), назив предузећа, његову физичку локацију, контакт податке (друштвене мреже, е-пошта, телефон, факс, логотип);
 • Једноставан развој веб страница – Отварање веб странице са Вик АДИ обично траје око пола сата. Једноставне смернице које генерише систем помоћи ће вам да задатак испуните са лакоћом. Чим одговорите на потребна питања, систем ће аутоматски пронаћи информације о вашој компанији на вебу и морат ћете их потврдити. Оно што ћете добити на дужи рок је готова веб страница са једном страницом која долази са сликама и садржајем које можете додатно заменити онима које желите да видите тамо;
 • Брза прилагодба пројеката – Одмах након што одобрите предложак, моћи ћете ручно да замените расположиви садржај сопственим подацима везаним за посао. Блок можете брзо да измените или пређете на потпуно опремљену верзију Вик уређивача.

Вик АДИ с правом се сматра једним од најбољих савремених АИ градитеља веб страница. Трошак коришћења алата обично зависи од трошкова претплате који одаберете за свој пројекат. Тренутно Вик нуди две Опције Плаћања, наиме Стандардни и Бусинесс / еЦоммерце планови. Сваки од претплатничких пакета долази са својим плановима који укључују бесплатна имена домена као бонус. Цена стандардних планова почиње са 13 УСД / месечно и достиже 39 УСД месечно, док цена пословних планова почиње од 23 УСД / месечно.

Испробајте Вик бесплатно

Ознака – апсолутно аутоматизовани градитељ веб локација

Ознака

Ознака – један је од најневероватнијих и најлакших за употребу градитеља веб локација са АИ напајањем, који ствара модеран, иновативан и јединствен утисак захваљујући јединственом приступу веб дизајну и напредном скупу функција. Систем је углавном усмерен на развој пословних веб локација, веб продавница, портфолија и одредишних страница са одзивним дизајном.

Када радите са градитељем веб локација, спремите се да упознате АИДА – женску слику, која је отеловљење Боокмарк АИ-а. АИДА кратица је асистент за дизајн вештачке интелигенције. Сервис је симпатичан градитељ веб страница са визуелним уређивачем, и зато нуди техничку базу потребну за прављење квалитетних веб локација. АИДА одликује комбинација популарне технологије повлачења и испустања и напредног приступа веб дизајну заснованом на АИ који су усмерени ка развоју врхунских пројеката богатих значајкама од стране првопричесника и стручњака за веб дизајн. Креатор веб локација заслужује да буде уврштен у списак најбољих градитеља АИ веб локација. Погледајте листу његових карактеристика и истакнуте ствари које га издвајају из гомиле:

 • Брз и једноставан поступак веб дизајна – Процес рада са АИДА-ом је прилично једноставан и брз: само тражите систем „АИДА СХОВ МЕ ХОВ“ да започне рад са њим. Прочитајте да бисте одговорили на пар питања, одаберите нишу у којој сте специјализовани (тренутно је на располагању око 750 пословних опција), поставке и поставке стила. Наведите назив своје фирме да бисте дозволили компанији АИДА да користи податке за генерисање веб странице у око 30 секунди;
 • Аутоматизирани развој веб страница – Алат аутоматски испуњава вашу веб локацију блоковима који су овде познати под називом „фокуси“, а такође ће одабрати најприкладнију палету боја и елементе за прилагођавање дизајна, који највише одговарају вашем пројекту. Одмах након тога корисник се преусмерава у уредник, где АИ додаје прелепе анимације у режиму реалног времена, заједно са функционалним блоковима на странице веб странице;
 • Ефикасни савети и смернице – Систем вам пружа савете о томе како ефикасно додавати и прилагођавати веб странице и одељке, замењивати доступне медијске датотеке и слике са сопственим, додавати, брисати или прилагођавати положаје модула на страницама веб странице, постављати СЕО параметре и довршите друге неопходне кораке који утичу на крајњи резултат;
 • Јединствена променљивост шаблона – За разлику од стандардних програмера веб локација, Боокмарк не нуди готову колекцију шаблона. Ово је АИДА, која нуди јединствену променљивост шаблона. Када користите алат, наићи ћете на свестране одзивне интегрисане теме;
 • Уграђивање ХТМЛ кода – Боокмарк омогућава и уметање ХТМЛ кода. Ово је значајна предност за све који су упознати са основама програмирања. Ова функција омогућава вам стварање и објављивање прилагођених пројеката јединственог дизајна.

Можете да користите Боокмарк уопште без икаквог трошка, али систем ће у овом случају имати одређена ограничења. Да бисте побољшали перформансе пројеката, можете надоградити на једну од плаћених претплата које градитељ веб страница нуди својим корисницима. Њихова цена у том случају износи 11,99 УСД месечно и 24,99 УСД месечно.

Испробајте Боокмарк бесплатно

Леиа – Буилдер веб локација са вештачком интелигенцијом

Леиа

Леиа – представља још један моћан узорак градитеља веб локација са АИ. Систем помаже покретање и управљање чистим прилагођеним пројектима апсолутно испочетка у року од минуту или два. Омогућава креирање и објављивање прелепих респонзивних веб локација за све врсте предузећа.

Све што требате учинити је описати начин на који ваш пројект треба изгледати, одредити функције које би требао имати и одабрати детаље који су важни за његов дизајн и перформансе. Тада се можете наслонити на своје сједало и гледати начин на који Леиа аутоматски дизајнира веб страницу за вас на темељу података које сте унијели када одговарате на питања. Оно што је занимљиво, Леиа може самостално да дизајнира, шифрује и затим свој пројекат учини активним. Ево карактеристика због којих се Леиа издваја из гомиле:

 • Јединствен дизајн веб страница – Једна од неспорних Леиа предности је чињеница да он не осигурава само интуитиван процес веб дизајна, већ вам омогућава и да креирате персонализовани дизајн веб локација. Као резултат тога, пројекти покренути са системом нису нимало слични и нећете наћи веб странице које овде изгледају слично;
 • Гласовне команде – Леиа започиње рад на процесу израде веб страница након корисничке гласовне наредбе. Оно што требате је да притиснете и задржите икону приказану на средини почетне странице да одредите врсту веб локације коју намеравате да покренете. Одмах након тога, систем ће одабрати најбољи предложак и стил за то. Ако из неког разлога не можете да користите опцију гласовних наредби, систем омогућава уношење детаља о пословању у ручни режим;
 • Интуитивни процес веб дизајна – Пре него што направите веб локацију за вас, систем генерише пар питања на која ћете требати одговорити да бисте пружили што више информација о вашем предузећу. Што су детаљнији одговори – професионалније ће ваш пројекат на крају изгледати. У случају да не желите да одговорите на питања, можете их прескочити и директно прећи на поступак дизајнирања веб странице без икаквих накнада.

Леиа има слободан план који можете користити за тестирање система, али његова функционалност дефинитивно заостаје за Вик-ом и Боокмарк-ом. Да бисте искористили приступ врхунским системима или додатним функцијама, биће вам понуђено да надоградите на једну од плаћених претплата – било Про или Бизнис планова. Њихова цена износи 4,17 и 6,67 долара месечно.

Испробајте Леиа бесплатно

Делпхин – Интелигентни градитељ веб страница Јимдо

Јимдо Делпхин

Јимдо Долпхин – интелигентан је градитељ веб страница који покреће Јимдо. Ово је савршена алатка за кориснике који траже једноставне алтернативе за креирање веба за покретање и управљање пословним пројектима, веб локацијама на једној страници итд. Суштина употребе услуге своди се на одговор на аутоматски генерисана питања на која ће систем даље користити направите веб страницу.

Процес веб дизајна Делфина реализује се у облику АИ чет, где систем тражи од корисника да одговори на питања која аутоматски генерише. На тај начин морате да наведете назив свог предузећа, нишу, налоге на друштвеним мрежама, поставке логотипа итд. Оно што је важно, систем неће питати за ваше дизајнерске преференције – одговоран је за избор шеме боја и других сродних нијанси. Да бисте сазнали више о функцијама Делфина, одвојите време да прегледате његове главне карактеристике:

 • Интуитивни процес веб дизајна – Делпхин врши интернетску претрагу ваше компаније по њеном имену, а затим нуди да потврди избор вашег пословања међу доступним варијантама. АИ затим анализира информације и појединачно бира стил вашег будућег предлошка. Ако имате налог на друштвеној мрежи, то ће бити савршен допринос информативној вредности вашег пројекта. Долпхин ће га пронаћи да даље користи доступне информације приликом прављења веб странице;
 • Индивидуални избор шаблона – Биће вам понуђено да назначите нишу на коју се фокусирате како бисте омогућили да систем одабере најприкладније предлоге који одговарају вашој специјализацији у индустрији. Такође ћете моћи да пошаљете логотип свог предузећа на ново-генерисану веб локацију како бисте га учинили препознатљивим на вебу;
 • Мобилна оптимизација – Веб странице покренуте помоћу Долпхина оптимизоване су за мобилне уређаје и могу се прегледати на различитим мобилним и десктоп уређајима. Поред тога, можете користити мобилну апликацију Јимдо Боост да бисте сазнали статистику веб локације, укључујући податке о саобраћају, као и детаљне савете за даљу промоцију веб локација. Ови подаци дохваћени су из интегрисане Гоогле Аналитике.

Јимдо долази са умереном ценовном политиком. Има бесплатан план и четири плаћене претплате, чија се цена креће између 9 УСД / месечно и 39 УСД / месечно.

Испробајте дупине бесплатно

б12 – АИ-вебсајт који је помогао људима

Б12

Б12 – је градитељ веб локација са људском подршком, погоњен Интелигентном дизајном интелигенције који вам помаже да покренете било који пројекат у року од једне минуте. Систем тренутно покреће преко 1,5 милиона веб локација широм света, а све су јединствене, персонализоване, одговарајуће и ниша.

Да бисте покренули веб локацију са Б12, само је потребно да се региструјете у систему, одговорите на неколико питања која се односе на вашу пословну нишу да бисте омогућили да АИ индексира веб и прилагођени нацрт вашег пројекта. Прегледаћете нацрт и поделите повратне информације са дизајнером, који ће даље радити на прилагођавању вашег пројекта. Као резултат тога, добићете готову веб страницу прилагођену вашим потребама за недељу дана или тако. Крајње је време да се искористе предности произвођача веб сајта:

 • АИ уз помоћ човека – Платформа користи комбиновани приступ веб дизајну, што значи да ће ваш пројекат иницијално креирати интегрисани АИ асистент, док ће стручњаци ручно довршити пројекат све док не буде 100% спреман;
 • Професионална подршка – Тим за корисничку подршку сервиса процењује и прегледава вашу веб локацију након што је спреман да редовно даје прилагођене месечне препоруке. Ова информација је важна када је у питању даљи раст и промоција вашег пословања;
 • СЕО Оптимизација – СЕО стручњаци уз помоћ АИ посвећени су осигуравању да ваша веб локација достигне купце и издржи конкуренцију у нишама. Б12 СЕО професионалци прегледавају вашу успешност пројекта сваког месеца како би пружили препоруке за ефикасно побољшање СЕО позиција. Ово је згодна понуда за новорођенче;
 • Интегрисани скуп алата – Б12 омогућава приступ робусном и растућем пакету алата који вам помажу да створите поуздано присуство на вебу како бисте привукли више купаца. То укључује професионалне алате за прилагођавање дизајна, опције е-трговине, алате за приказивање слика / видео записа, опције увоза / извоза садржаја, СЕО, цопивритинг, мобилну оптимизацију, прилагођене ЦСС / ХТМЛ алате као и блогање, друштвени маркетинг и опсежне опције за резервацију / заказивање..

Б12 има бесплатан план који омогућава креирање пројекта бесплатно. Уз то, постоје и четири плаћене опције (Основни, Премиум, СЕО и СЕО Про планови), чија се цена креће између 26 и 224 УСД месечно.

Испробајте Б12 бесплатно

Зиро – АИ-технологија за мала предузећа

Зиро

Зиро – је савремени веб дизајнер који омогућава креирање пројеката професионалног изгледа и са пуним перформансама готово без икаквог времена. Нису потребне вештине или претходно знање о веб дизајну да бисте поставили веб локацију са платформом. Чак и новорођенче може покренути веб локацију са системом, следећи смернице које аутоматски генерише. Систем је заиста пријатан за кориснике, интуитиван и пун функција.

Зиро буилдер веб локација омогућава вам да покренете своје пословање на мрежи у неколико једноставних корака. Оно што вам треба је да одаберете предложак, прилагодите га својој жељи, генеришете АИ садржај или додате своје пословне податке. Чим је све спремно, требало би да само објавите пројекат и радите на његовој даљој промоцији. Зиро се може похвалити вишеструким предностима које доприносе његовој промоцији:

 • АИ Цонтент Генератор – Градитељ веб страница користи моћ Вештачке интелигенције за писање садржаја веб локације за вас. Његов интегрисани АИ писац моментално креира текст веб локације за вас на основу података које пошаљете на захтев. Такође аутоматски генерише слике, видео записе и друге медијске датотеке;
 • АИ Хеатмап Алат – Интегрисани АИ Хеатмап алат предвиђа начин на који посетиоци виде веб локацију и прегледавају. Такође дефинише садржај који је у фокусу пажње посетилаца. Ово вам омогућава да елементе веб локације уредите на најтачнији начин да максимизирате стопе конверзије;
 • Одзивни предлошци – Израђивач веб локација омогућава вам да изаберете између више унапред дизајнираних одзивних шаблона, пружајући опције за уређивање превлачењем и испуштањем и пуно могућности прилагођавања дизајна;
 • СЕО Оптимизација – Израђивач веб локација је СЕО-фриендли, што значи да су све веб странице креиране са њим подразумевано СЕО-оптимизоване. Међутим, систем такође омогућава прилагођавање поставки СЕО јер вам је потребно за повећање доступности веб странице и рангирање претраживача;
 • Лого Макер – Зиро нуди прилику за коришћење бесплатног произвођача логотипа који вам омогућава да дизајнирате сопствени професионални логотип предузећа без икакве помоћи дизајнера. Сваки елемент логотипа моћи ћете да прилагодите тако да одражава ваш идентитет бренда.

Зиро нуди само два плана. Први је бесплатан, док други кошта само 2,99 долара месечно. Плаћена претплата обухвата карактеристике бесплатног плана и додатно нуди опције које вам омогућавају да са лакоћом покренете потпуно представљени пројекат.

Испробајте Зиро бесплатно

Фиредроп – А.И. Алат за генерисање дизајна

Фиредроп

Фиредроп – је сервис који се у почетку позиционирао као АИ веб локација, користећи Сацха – локалну АИ верзију – као виртуелног асистента чији је задатак био да помогне кориснику да дизајнира веб локацију путем ливе цхат комуникације. Међутим, помоћник се више не користи за израду веб локација. Уместо тога, платформа користи врхунску технологију вештачке интелигенције како би аутоматски генерисала пројекат који одговара вашим потребама.

Фиредроп осигурава аутоматизирани веб дизајн и уређивање. Ваш задатак је да одредите нишу која вас занима и ваш виртуелни помоћник ће вам пружити везу до најприкладније варијанте. Одсеке можете додавати ручно, испуњавајући их садржајем у једноставном и практичном уређивачу. Систем заправо делује као информативни центар и пружа помоћ у одабиру стила, слике заглавља, имена и других сличних елемената.

АИ генерисана веб локација – у чему је разлика?

С повећаним бројем градитеља АИ веб локација, поставља се питање: да ли постоји разлика између веб локација генерисаних овим системима и оних креираних са стандардним програмерима веб локација? Одговор је не! Нема разлике између квалитетне функционалности и дизајна обе врсте веб локација уопште.

Главни циљ коришћења АИ-алата за изградњу веб је да се поједностави процес израде веб страница за првашиће, који се никада нису бавили ни једним градитељем веб локација. Примена ових система елиминисала је потребу за програмским знањем и, на тај начин, значајно смањује ризик да се нешто помеша.

Као новајлија, једноставно морате да одговорите на скуп готових питања везаних за ваше пословање да бисте добили информације које ће платформа даље користити за аутоматско прављење квалитетног вебсајта за вас. Процес покретања исте веб локације са стандардним градитељем веб страница може бити сложенији и дуготрајан неискусном кориснику. То је једина разлика која је разликовала ове типове система.

АИ вс Веб Девелопмент

Када је у питању увођење АИ у дизајн зграда, то има пуно неоспорних предности. Напредна техника скраћује време потребно за успешно креирање веб страница без компромиса са резултатом. Захваљујући интегрисаном алгоритму који користи достављене информације за даље покретање веб страница, корисници користе прилику да добију потпуно представљен пројекат за мање од времена и без вештина кодирања. Исти ефекат не може се користити када се користи стандардни приступ веб дизајну.

АИ технологија доживљава свој успон, а увођењем произвођача веб сајтова алат за вештачку интелигенцију није ћуд, већ невероватна стварност. Тренутно је немогуће покренути сложене веб странице, али са њим је сасвим могуће изградити мале и средње пројекте. Ово посебно делује за новорођенче, који нису искусни у развојним нијансама веб страница, а ипак имају намеру да покрену квалитетне визуелно привлачне веб странице са достојним перформансама. Дизајн заснован на АИ такође има много значаја за СааС услуге које омогућавају повећање индивидуалности веб страница током практиковања приступа већег развоја веб.

Суштина

Од данас, вештачка интелигенција градитеља веб локација је у почетној фази свог развоја. Рад са таквим системима личи на завршетак теста, у којем бирате смер у којем ће се резултат придржавати у зависности од ваших одговора.

Која ти је омиљена боја? – Зелена. И гледате како аутоматски креирана веб страница истиче најважније елементе с угодном зеленом бојом. Је ли ово магија? Сигурно не. Осјетићете магију, када вам произвођач веб страница постави питање попут „Пружите 3 везе до веб локација из нише коју желите“. Одмах након што то учините, систем примењује свој сложен поступак анализе и ствара вов резултат. Ово је АИ и целокупна индустрија веб грађевина је на путу ка томе.

Шта је онда закључак? Вероватно ћемо добити открити АИ услуге од водећих ниша програмера градитеља веб локација за отприлике 2-3 године. Ови системи ће тражити информације, анализирати их, прогнозирати и наставити учествовати у процесу израде веб страница чак и након објављивања.

Базе података, сервери, самоучни системи са сложеним конекционистичким мрежама. Паметни менаџери, генеративни дизајн, напредни аутоматски маркетинг – ове функције ће доћи у догледно вријеме. Почетак је већ направљен. Данас смо сведоци рађања тренда. Неки веб програмери то имитирају, док се други заиста труде да се труде да створе потпуно нову корисну технологију.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map