Најпопуларнији градитељи веб локација

најпопуларнији градитељи веб локација


Нисте сигурни који ће градитељ веб страница најбоље радити за ваше потребе веб дизајна? Тражите платформу која ће садржавати најбољу повезаност цене и квалитета?

Тада је крајње време да се прегледају најпопуларнији градитељи веб локација, који нису само освојили светску популарност, већ су с правом препознати и најпристојније услуге.

Градитељи веб локација стекли су препознавање корисника из више разлога. Већина њих је посебно створена за потребе и вештине почетници на уму. Као резултат тога, они обезбеђују једноставно, практично и интуитивно искуство веб зграде. Ове услуге су такође приступачне, док је распон функција које садрже више него довољан за покретање пристојне веб странице у било којем тренутку.

Пронашли смо 7 најпопуларнијих градитеља веб страница:

 1. Вик – Најпопуларнији градитељ веб локација
 2. ВордПресс – најкоришћенији ЦМС у свету
 3. Схопифи – најбоља платформа за е-трговину
 4. Блуехост – Најчешћи провајдер хостинг услуга
 5. Веебли – Уобичајени градитељ веб локација компаније Скуаре, Инц
 6. Скуареспаце – Алл-ин-оне Буилдер веб локација
 7. Брандови кројача – Популарна компанија за изградњу веб страница

Сваки од ових градитеља веб страница може много тога понудити циљној публици и сваки од њих нуди одређени спектар функција који омогућавају испуњавање потребног скупа задатака. Који од њих ће најбоље радити за ваш пројекат развоја веб локација и шта тачно они могу да понуде? Време је да то сазнате одмах.

Вик – Најпопуларнији градитељ веб локација

Вик - Најпопуларнији градитељ веб локација

Вик – је најпопуларнији програмер веб локација са седиштем у облаку, са седиштем у Тел Авиву (Израел). Основан 2006. године, сервис се брзо развио у моћан систем који тренутно омогућава милионе веб локација широм света. Систем нуди широк спектар врхунских функција алата за прилагођавање дизајна који омогућавају покретање и управљање различитим врстама пројеката, без обзира на њихов ниво сложености. Погледајте најкарактеристичније и најпопуларније од њих:

 • Предлошци дизајнерски направљени. Вик се издваја из гомиле због свог широког избора тема за прилагођавање мобилним уређајима. Тренутна колекција шаблона обухвата више од 550 дизајна, од којих сви имају високу квалитету.
 • Стандардни и мобилни уредници. Градитељ веб страница нуди две популарне опције за уређивање – стандардни ВИСИВИГ едитор за веб локације и едитор за мобилне уређаје. Док користите стандардни начин рада, можете да прилагодите дизајн веб локације радне површине у складу са својим потребама. Измене које направите аутоматски се приказују у мобилној верзији, док оне које направите у мобилном режиму нису приказане у верзији за радну површину.
 • Вик АДИ. Алат за вештачки дизајн интелигенције кориснику пружа личног асистента за дизајн, који аутоматски креира дизајн и изглед веб странице, испуњавајући га садржајем који је поднео корисник. Поред тога, могуће је уредити веб локацију како бисте јој дали жељени дизајн и карактеристике, али имати квалитетан нацрт свакако је значајна предност.
 • Апп Маркет. Вик Апп Маркет долази с више видгета и апликација које можете интегрисати у веб локацију да бисте максимално искористили његове функције. Апликације су плаћене и бесплатне и такође су подељене у категорије на основу њихове импликације. Опција филтера за претрагу омогућава лакоћу и практичност претраживања, штедећи тако напор и време корисника.
 • е-трговина и блогање. Вик долази са прилично моћним и флексибилним моторима за е-трговину и блогове, који корисницима омогућавају покретање и ефикасно управљање малим и средњим онлајн продавницама и блоговима. Обе платформе обухватају широк спектар алата за прилагођавање дизајна и опција потребних како за израду веб страница тако и за даљу интернетску промоцију.

Политика цена Вик-а такође је вредна пажње. Градитељ веб страница има потпуно бесплатан план који вам омогућава да детаљно тестирате и истражите систем пре надоградње на један од плаћених планова. Чим се одлучите за напредну претплату, моћи ћете да бирате између две врсте претплата за Вик – стандардну и пословну / е-трговину. Цена Стандардних планова почиње са 13 УСД месечно, док трошкови пословних планова почињу са 23 УСД месечно.

Испробајте Вик бесплатно

ВордПресс – најкоришћенији ЦМС на свету

ВордПресс - најкоришћенији ЦМС на свету

ВордПресс – је најкоришћенији систем за управљање садржајем у свету који се може применити за покретање и прилагођавање свих врста једноставних и сложених пројеката. Без обзира какво искуство веб дизајна имате, дефинитивно сте чули за платформу због импресивних опција за прилагођавање дизајна, свестраности додатака и моћних функција интеграције. Систем постоји већ десетак година, побољшавајући његову функционалност и флексибилност подешавања. Време је да одмах набројимо главне предности ЦМС-а:

 • Блоггинг Енгине. ВордПресс је првобитно креиран као платформа за блогање и на тај начин нуди широку палету функција и алата који омогућавају постављање и прилагођавање блогова са пуним значајкама. То, међутим, не значи да нећете моћи да покренете друге врсте пројеката са платформом. Систем не подразумева дубок веб дизајн или свест о кодирању. Имајте на уму да ће знање основа програмирања дефинитивно бити бонус, када радите са сервисом.
 • Интеграција додатака и предложака. Без обзира коју врсту веб локација планирате да покренете, нећете ићи без интеграције додатака / предложака, ако желите да буде успешан. На Интернету постоји више ВордПресс додатака и тема које можете пронаћи и бесплатно. Имајте на уму да бесплатни додаци / дизајни нису уопште сигурни и поуздани јер могу обухватити злонамјерни софтвер који на крају може угрозити сигурност и перформансе ваше веб локације..
 • Гутенберг Едитор. ВордПресс је револуционирао свој приступ развоју веб страница увођењем Гутенберговог уређивача. Поједноставио је процес веб дизајна, елиминишући потребу за уређивањем кода. Оно што требате да урадите је да прегледате колекцију блокова садржаја како бисте их додатно прилагодили и поставили, истовремено стварајући изглед веб локације.
 • Хостинг Провидер. ВордПресс нема сопствени хостинг, што покреће потребу тражити најбољег провајдера на интернету. Међутим, ЦМС препоручује давање предности Блуехост јер је ово један од најпоузданијих и најфреквентнијих система на тржишту.

ВордПресс је у почетку бесплатан за све. Можете је преузети и инсталирати без икаквог трошка, а чак је и могуће креирати бесплатне веб локације са системом. Међутим, ако очекујете дубљу функционалност својих ВордПресс пројеката, нећете проћи без улагања у интеграцију додатака / предложака. Поред тога, морат ћете се побринути за хостинг и избор домена.

Као што је већ споменуто, најбољи хостинг провајдер за ВордПресс и онај који званично препоручује је Блуехост. Услуга нуди бесплатно име домена за прву годину коришћења, бесплатни ССЛ сертификат, 24/7 корисничку подршку, инсталацију ВордПресса једним кликом, пуно посебних понуда и бонуса за верност. Блуехост је такође познат по фокусу на е-трговање, широком тржишту додатака, додацима, скриптама, великој брзини учитавања страница, великим радним временима и бројним апликацијама. Трошкови претплате на Блуехост почињу само са 2,95 УСД / месечно – то је дефинитивно вредна понуда!

Испробајте ВордПресс бесплатно

Схопифи – најбоља платформа е-трговине

Схопифи - најбоља платформа е-трговине

Схопифи – је најбољи светски познати вебсајт за е-трговину, који долази са снажним сетом функција и колекцијом алата који обезбеђују вредне резултате. Схопифи је платформа за е-трговину са седиштем у Канади, са седиштем у Оттави, ОН, Канада. Основан је 2004. године и прерастао је у најмоћнијег интернет сајта за прављење веб локација. Будући да је е-трговина платформа, Схопифи ужива популарност код корисника који више воле куповину на мрежи. Није чудо јер систем омогућава креирање, прилагођавање и промоцију свих врста интернет продавница, у распону од малих до хипермаркета. Ево главних карактеристика софтвера:

 • Место продаје (ПОС) Софтвер. Схопифи има ПОС функцију, која омогућава продају производа на физичкој локацији, прихватање кредитних картица и коришћење системских инвентара, маркетинга, отпреме и алата за управљање.
 • Функције управљања производом. Платформа омогућава интегрисање корпе за куповину и дугмета „Купи“ у вашу Интернет продавницу како би купци створили потребан број картица производа. Софтвер ће на одговарајући начин генерисати кодове за уградњу производа у аутоматизованом режиму како би омогућио корисницима да додају листе производа / галерије у своје пројекте. Оно што је ситно, систем долази са функцијом увоза / извоза ЦСВ датотеке, што осигурава погоднији процес управљања производом.
 • Напредне могућности маркетинга. Када се бави процесом промоције веб продавнице, Схопифи долази са више напредних маркетиншких алата и функција које омогућавају постизање високог крајњег резултата. Међу предностима које овде можете да искористите, у почетку има смисла споменути прилику за креирање потврда на мрежи, истраживање и анализирање статистика веб продавница, контролу стања налога е-трговине и коришћење листе моћних функција Схопифи као што је Апп Сторе, БОГО попусти, Схопифи Пинг, Схопифи Тап & Цхип Реадер и још много тога.
 • Снажне интеграционе могућности. Са Схопифи можете да користите скуп моћних функција интеграције. На тај начин можете успешно интегрисати свој Схопифи налог са светски познатим тржиштима и рачуноводственим софтвером, као што су Амазон, Куицкбоокс, Ксеро итд. Ово вам омогућава продају физичких / дигиталних производа на овим платформама, користећи вишеканалну подршку.
 • Појачана стварност. Ова напредна функција ће дефинитивно бити од велике помоћи када се ради о повећању ефикасности промоције производа и раста продаје. Захваљујући побољшаној реалности, моћи ћете да представите производе доступне на залихама у 3Д режиму како би ваши потенцијални купци детаљно видели њихове предности.

Схопифи политика цена је умерена, али дефинитивно у складу са очекивањима корисника. Палета функција које софтвер нуди је више него довољан за покретање свих врста пројеката е-трговине – од малих и до компликованих. Постоји бесплатно пробно раздобље од 14 дана током којег можете детаљно тестирати једну од Схопифи претплата. Најјефтинији план који можете надоградити кошта 9 УСД / месечно, што је прилично разумно и приступачно решење.

Испробајте Схопифи бесплатно

Блуехост – Најчешћи провајдер хостинг услуга

Блуехост - Најчешћи провајдер хостинг услуга

Блуехост – је најчешће коришћени пружатељ услуга хостинга, који је такође познат по својој сигурности, веродостојности и моћним карактеристикама. Платформа посебно делује за оне кориснике који никада нису били укључени у развој веб локација или нису раније користили ЦМС. Систем је савршена опција за чување било које врсте веб заснованих пројеката, без обзира на њихову величину, сложеност области специјализације. У међувремену, Блуехост је једини пружатељ услуга хостинга, који ВордПресс ЦМС службено препоручује због вишеструких предности које нуди. Ево их:

 • Интегрисано тржиште. Блуехост долази са моћним интегрисаним тржиштем, пружајући широк избор апликација, скрипти, додатака и видгета који могу довести вашу веб локацију на потпуно нови ниво. Међу апликацијама које овде можете изабрати, има смисла споменути више ВордПресс предложака, проширења за блогање и е-трговину, алате за маркетинг и промоцију пројеката, галерије слика итд.
 • Безбедност. Систем је познат по напредним опцијама за заштиту и заштиту од нежељене поште које омогућавају да ваш пројекат спречи неовлашћени приступ трећих корисника и свестране претње поверљивости. Упоредо са заштитном функцијом вруће везе, Блуехост нуди широк спектар сигурносних алата, укључујући Спам Хаммер, Спам Екперт и још много тога.
 • Велика брзина учитавања страница и високе цене преусмеравања. Провајдер хостинга осигурава побољшање брзине учитавања страница и повећање брзине продужења. Ове функције омогућавају побољшање перформанси ваше веб странице, доводећи је на потпуно нови ниво. Такав приступ на крају резултира растом промета и побољшањем функционалности вашег пројекта.
 • Флексибилност. Компанија се успешно интегрише са неколико екстерних сервиса, апликација и додатака који позитивно утичу на укупне перформансе веб локација. На вама је да одаберете оне услуге које ће допринети вашој популарности и промоцији предузећа.

Ценовна политика Блуехоста свима је више него приступачна. Систем нуди две врсте претплата, од којих најјефтинија кошта само 2,95 долара месечно. План пружа вишеструке предности, укључујући неограничену пропусност, значајку ССЛ везе, више редовних ажурирања за ВордПресс и још много тога.

Испробајте Блуехост одмах

Веебли – Уобичајени градитељ веб локација компаније Скуаре, Инц.

Веебли - Уобичајени градитељ веб локација компаније Скуаре, Инц.

Веебли – је веродостојан градитељ веб страница, који се користи за развој и прилагођавање привлачних и потпуно опремљених веб локација. Градитељ веб страница покренут је 2006. године и стекао је популарност са преко 50 милиона корисника широм света.

Од данас, градитеља веб страница углавном бирају корисници, који намеравају да створе мале и велике интернет продавнице, али још увек се могу користити за покретање других врста пројеката за личну и пословну апликацију. Поред невероватног е-цоммерце комплета, Веебли је познат и по широким могућностима блогања, уређивања слика и интеграцији. Ако сте заинтересовани да сарађујете са Вееблиом, погледајте његове изванредне карактеристике сада:

 • Опсежне могућности интеграције. Веебли долази са пуно интеграбилних видгета и апликација које можете изабрати за своје пројекте. Укључују медијске датотеке, мапе, презентације, колекције слика, оквире за претрагу и шта све не. Функција “Ембед Цоде”, са своје стране, омогућава вам да додате потребну количину елемената на своју страницу како бисте јој омогућили јединствен дизајн. Градитељ веб страница такође нуди низ напредних функција које га издвајају из гомиле.
 • е-трговина. Као што је већ споменуто, Веебли сада има највећи фокус на е-трговини. Градитељ веб страница садржи више функција циљања предузећа, која имају јак утицај на перформансе ваше веб продавнице. На тај начин долази с интегрираном кошарицом, сигурним могућностима плаћања и испоруке, опсежним алатима за управљање производима, практичном и корисном опцијом филтра претраживања, ексклузивним понудама и подршком за корисничку подршку, увозом / извозом ЦСВ производа, практичним мобилним апликацијама и нешто што не.
 • Блоггинг. Веебли омогућава повезивање и управљање потпуно представљеним блогом са вашим пројектом готово без икаквог времена. Оно што можете да учините за покретање блога је додавање, ажурирање и заказивање постова, додељивање опција дељења друштвених медија за сваки пост, одабир пожељног система за коментарисање, прилагођавање подножја и заглавља за сваки додани пост, одабир мета ознака за чланке и шта све не . Систем такође нуди сет предложака блогова који су такође бесплатни и прилагодљиви.
 • Веебли Промоте Тоол. Алат је представљен не тако давно, али открива више опција маркетинга путем е-поште за кориснике система. Долази са сетом готових дизајна за различите типове е-поште (промо билтени, билтени, презентација догађаја и производа итд.) и аутоматски креира поруке у вези са активностима корисника. Маркетиншке кампање путем е-поште које се организују и одржавају помоћу алата су ефикасне и професионалне. Веебли Промоте такође нуди згодан конструктор за превлачење и спуштање е-поште, бројне алате за техничку подршку, опције сегментације контаката и још много тога.

Веебли се такође издваја из гомиле због своје свестране, а опет приступачне ценовне политике. Градитељ веб страница нуди неколико врста претплата, укључујући бесплатан непрекидни план који вам омогућава да тестирате цео скуп функција система у корист. Трошкови плаћених планова почињу са 4 УСД месечно и расту с обзиром на карактеристике / услове који су укључени у претплату.

Пробајте Веебли бесплатно

Скуареспаце – Алл-ин-Оне Буилдер веб локација

Скуареспаце - Алл-ин-Оне Буилдер веб локација

Скуареспаце – један је од најпопуларнијих и најпрепознатљивијих “уради сам” свих градитеља веб страница, који је углавном усмерен на потребе креативаца и предузетника. Систем омогућава покретање различитих врста пројеката, али посебно се одлично сналази за портфеље, блогове и мале дигиталне веб продавнице. Оно што је важно, све веб локације направљене помоћу Скуареспаце-а имају привлачан дизајн и значајну функционалност, иако систем није почетник лако. Погледајте неке од најистакнутијих функција Скуареспаце-а сада:

 • ВИСИВИГ Едитор. Као произвођач веб локација ВИСИВИГ, Скуареспаце вам омогућава контролу целокупног процеса развоја веб локација. Међутим, треба имати на уму да се све измене које унесете аутоматски сачувају, због чега опција прегледа није доступна. То значи да нећете видети коначни резултат док веб страница не буде објављена. У складу са тим, посетиоци ваше веб локације видеће је заједно са грешкама и грешкама које можете случајно направити.
 • Одзивни предлошци. Предлошци квадратног простора у потпуности су прилагодљиви и одликују се високим квалитетом, иако колекција дизајна није толико обимна у поређењу с другим популарним услугама. Алат за прављење веб локација долази са практичним уређивачем превлачења и пустања који вам омогућава да одаберете и уредите потребне елементе веб локације. Платформа нуди професионалне предлошке који су сјајни када је у питању развој дигиталних веб продавница, портфолија, блогова, веб локација кафеа и ресторана, сајтова за венчања и других сличних пројеката.
 • Фокус за дизајн портфеља. Скуареспаце има карактеристичан и богат сет функција, који покрива преовлађујући број потреба за стварањем портфеља корисника. Систем долази са Буилдером насловне странице, ХТМЛ / ЦСС могућностима уређивања, Цхецкоут Едитор странице за дигиталне продаваонице, логотипом & Алат за уређивање наслова. Такође нуди напредни уређивач стилова који вам омогућава да одаберете различите стилове страница да бисте одговарали вашим потребама (то укључује насловне странице, галерије, блогове, индексне странице, блогове и странице догађаја и шта све не). Чим одаберете потребну врсту странице, остале странице ће се аутоматски прилагодити њој.
 • е-трговина. Програм за прављење веб локација омогућава покретање и управљање мрежним продавницама од малих до средњих вредности, чија ће функционалност зависити од одабраног плана. Функција еЦоммерце долази са бесплатним ССЛ сертификатом, интегрисаном корпу за куповину, привлачним опцијама приказа производа, функцијом уградње видео записа, детаљном презентацијом и описом производа. Можете такође додати свестране варијације производа, покренути програме лојалности као и прилагодити цене и опције испоруке у складу са вашим потребама.
 • Блоггинг. Помоћу Скуареспаце-а можете да покренете и управљате сопственим блогом како бисте повећали ангажованост корисника и стопе задовољства. Оно што овде можете да урадите је објављивање и ажурирање постова, омогућавање коментара и РСС феедова, додавање ознака геолокације, коришћење иТунес означавања, опција поновног пријављивања и још много тога..

Скуареспаце је поуздан градитељ веб страница у облаку, који одлично функционира за израду портфолија, веб веб локација за е-трговину као и за пословне пројекте. Градитељ веб страница не нуди никакве бесплатне планове, али омогућава тестирање функционалности система током бесплатне пробне верзије од 14 дана. Цена претплаћене претплате почиње са 12 УСД / месечно, што је прилично добра опција за сваког корисника који је заинтересован за даљу примену система.

Испробајте Скуареспаце бесплатно

Брандови кројача – Популарна компанија за изградњу веб страница

Брандови кројача - Популарна компанија за изградњу веб страница

Таилор Брандс – популарна је компанија за изградњу веб локација, која своју главну мисију види у помагању компанијама да поједноставе своје процесе брендирања. Систем обезбеђује врхунски брендирање и дизајн вашег предузећа како би се издвојио из гомиле. Таилор брендове покреће вештачка интелигенција, што доприноси вашем перформансу пројекта и јединственом идентитету бренда. Испод су наведени најистакнутији нагласци компаније због којих се издваја из гомиле:

 • Лого Макер. Платформа омогућава дизајнирање јединствених логотипа за ваше предузеће како би успели и открили идентитет ваше компаније. Услуга нуди више алата за израду логотипа који су доступни на залихама и можете одабрати потребне елементе да бисте дизајнирали лого који ће одговарати вашим захтевима. Цео процес креирања логотипа је једноставан, брз и погодан чак и за почетнике, што је објашњено интегрисаним АО алгоритмом који ради цео посао за вас.
 • Опције друштвеног управљања. Платформа има потпуно интегрисану платформу друштвеног управљања, што омогућава дељење садржаја везаног за пројекат и објављивање чланака на друштвеним мрежама.
 • Кројачки огласи. Услуга је позната по интегрисаној платформи Таилор Адс која омогућава креирање и додавање тренутних реклама које се пружају у различитим варијацијама како би се ускладиле са захтевима и потребама корисника.
 • Брандинг сет алата. Таилор Брандс пружа приступ напредном скупу алата за пословно брендирање, који су створени имајући на уму специјализацију и промоцију ваше компаније. Алати су врло прилагодљиви. То значи да можете да користите идеје за визиткарте или ЕПС датотеке за креирање изванредног дизајна веб страница који ће одговарати захтевима веб страница ваше компаније.

Таилор Брандс је професионална компанија за брендирање и веб развојну компанију која долази са широким спектром интегрисаних алата и функција. Систем нема бесплатан план, али се његове претплате плаћају по приступачним ценама. Цена најјефтинијег плана почиње са 9,99 УСД месечно. Међутим, она може бити смањена на 2,99 УСД месечно ако извршите једнократну годишњу уплату.

Испробајте робне марке одмах

Суштина

Избор програмера веб страница је свестран и постоји пуно могућности за разне нише. Међутим, корисници се и даље суочавају са проблемима, када је у питању избор достојног алата за прављење веба. Вик, Схопифи, Скуареспаце, Веебли, Блуехост, Таилор Брандс и ВордПресс ЦМС су најпознатије светске услуге за које уопште није потребна презентација. Свако од њих је лидер у одређеној ниши, било да је то веб дизајнер, хостинг компанија или ЦМС. Ако тренутно тражите достојно решење у било којој од ових ниша, ове платформе ће сигурно бити разумна инвестиција која ће се на крају исплатити.

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me