Най-добрите услуги за уеб хостинг на ColdFusion от 2020 г.

Преглед на най-добрите уеб хостинг компании на ColdFusion. Намерете управляван хостинг план, подходящ за вашето уеб приложение, базирано на ColdFusion.


Най-добрият уеб хостинг на ColdFusion

Първият въпрос, който ви минава през ума, може да е „ColdFusion, Хората все още използват това? Не знаех, че все още съществува! ” Вероятно е, ако сте търсили тази тема, вие сте една от онези компании, които видяха нейната стойност и по някаква причина все още желаят да продължат да я използват.

Какво е ColdFusion?

ColdFusion е сървърен език на приложението за доставяне на динамично съдържание на уебсайтове. Въпреки факта, че популярността му се е отказала в полза на по-новите езици, тя остава в употреба до голяма степен, тъй като позволява бързо развитие на удобен за потребителя (лесен за разбиране) скриптов език. Той има собствен синтаксис на CFML (език на ColdFusion Markup), който много наподобява HTML и XML, като го прави лесен за четене, като в същото време се използва силата на виртуална машина на Java, което му позволява да работи лесно както в Linux, така и в Linux и Операционни системи за Windows.

Той също така се интегрира добре с други пакети продукти на Adobe, като например създаването на PDF е доста лесно и безпроблемно, без да са необходими други допълнителни добавки или приставки, които са често срещани на други езици.

Мъртъв ли е ColdFusion?

Противно на общоприетото мнение, ColdFusion е все още жив. Подобно на почти всички езици за програмиране, вероятно никога няма да умре напълно.

Някога ColdFusion е бил популярен език за уеб програмиране, което позволява на потребителите да създават динамично съдържание, без да се налага да разчитат на съществуващите CGI рамки за деня. Той даде възможност на човек да генерира страници от задната страна и да предоставя динамично съдържание на потребителите при поискване. Сега има много други технологии, които също правят това и много от тях придобиха популярност. Това са именно PHP, ASP, .NET, Ruby и други.

Много компании, които приеха ColdFusion, продължават да го използват поради няколко фактора, вариращи от сложна вграденост в съществуващите системи или просто защото подход „ако не е нарушен, защо да го поправим“. На всичкото отгоре разработката продължава да продължава, като през последните две години бяха пуснати нови версии. Поради тези причини, макар че популярността му може да намалява, вероятно ще продължи да живее под някаква форма.

Кои уеб хостове все още поддържат ColdFusion?

Поради намаляването на популярността си, може да бъде малко трудно да се намерят надеждни хостинг услуги, които продължават да предоставят достъп. По-голямата част от уеб хостовете вече не предоставят тази услуга. Въпреки това, все още има няколко, които са насочени специално към предоставянето на тази услуга, някои от които са специалисти, а някои от тях са си партнира директно с Adobe. По-долу са изброени 4 от най-добрите уеб хостинг услуги на ColdFusion, които все още са на пазара днес:

DailyRazer преглед - топ уеб хост на ColdFusion

DailyRazer – Достъпни хостинг планове за ColdFusion

www.dailyrazor.com предоставя хостинг на ColdFusion от 2004 г. Те могат да се похвалят с 99,9% продължителност и денонощна професионална техническа поддръжка. Те осигуряват поддръжка за Coldfusion 10, 9 и 8 и интеграция с много повече функции, включително CF Image и други. Те осигуряват три хостинг ниво, започващи от $ 8 / месец, като всички те са с контролния панел Plesk и безплатна SSL сигурност.

Посетете уебсайта на DailyRazor, за да научите повече за техните хостинг планове ColdFusion.

Посети сайта

CFdynamics преглед - топ уеб хост на ColdFusion

CFdynamics – мощен ColdFusion хостинг

www.cfdynamics.com има централна част от мисията му да се фокусира върху ColdFusion. Те предоставят набор от инструменти, включително офисна интеграция и AJAX инструменти, които да ви позволят да извлечете максимума от вашия ColdFusion хостинг. Всички пакети включват безплатна инсталация и / или прехвърляне и най-новата версия на ColdFusion. Те осигуряват връзки както към бази данни MySQL и MS Access, така и към .NET интеграция и автоматизирани архивирания на сайтове. Те ви позволяват да стартирате по-ранни версии на ColdFusion, ако това е необходимо за вашите приложения.

Посетете уебсайта на CFdynamic, за да научите повече за техните ColdFusion хостинг планове

Посети сайта

Преглед на Media3 - топ уеб хост на ColdFusion

Media3 – Популярен избор за ColdFusion хостинг

www.media3.net е специалист в платформата, която работи с ColdFusion, тъй като тя е създадена за първи път през 1996 г. Всъщност те сами използват ColdFusion за своя уебсайт и всички свои бек-офис операции, включително таксуване, поддръжка и функции на контролния панел. Те включват активиране на Fusion Reactor и автоматизирана настройка на сигурността в пясъчната кутия. Ако искате да преминете към техните услуги, те предоставят безплатна миграция за 30 дни, ако използвате виртуален частен сървър (VPS), и 90, ако използвате споделен хостинг. Ако сте загрижени за прекратяване на ColdFusion, Media 3 е отличен избор, тъй като те възнамеряват да го запазят като централна част от бизнеса си. Те си партнират с Adobe и редовно спонсорират срещата на върха ColdFusion в Лас Вегас.

Посетете уебсайта на Media3, за да научите повече за техните хостинг планове ColdFusion.

Посети сайта

Coalesce преглед - топ уеб хост на ColdFusion

Coalesce – подходящ за големи организации

www.coalesceservices.com използва силата на AWS на Amazon, за да хоства приложението ви ColdFusion. Предимствата на уеб хостинга на AWS са изключително добри за големи организации, които трябва да имат възможност да имат гъвкав и мощен облачен хостинг. Coalesce предоставя персонализирани хостинг услуги, помагайки ви да конфигурирате AWS облачен хостинг, за да можете да стартирате Cold Fusion. Те работят с Adobe за изграждането на ColdFusion AMI. Те предоставят напълно управлявани услуги, за да направят целия процес възможно най-безболезнен, като същевременно ви предоставят пълния набор от услуги, които AWS предоставя.

Посетете уебсайта на Coalesce, за да научите повече за техните хостинг планове ColdFusion.

Посетете Webite

Как да изберем най-добрия план за хостинг на ColdFusion за вас

Когато избирате хостинг компания за вашия уеб сайт ColdFusion, трябва да имате предвид няколко фактора, тъй като те могат да бъдат от решаващо значение за гарантиране на вашия успех.

поддържа

Въпросът номер едно, който вероятно трябва да зададете, трябва да заобикаля поддръжка. Тъй като ColdFusion е по-малко използвана технология в наши дни, може да е трудно да се гарантира, че ще успеете да получите необходимата техническа помощ, ако възникне проблем. Определете до каква степен са ангажирани да работят с разработчиците на ColdFusion. Също така е важно дали поддържат по-стари версии на ColdFusion, тъй като има някои разлики между версиите. Изключително важен е дългосрочният ангажимент. Някои компании може да възнамеряват да прекратят поддръжката на ColdFusion, което може да ви създаде проблеми в дългосрочен план. Прехвърлянето на хостове може да бъде отнемащ време процес, така че е в ваш интерес да определите дали поддръжката за ColdFusion е част от техните дългосрочни планове.

скорост

Актуализирани ли са сървърите на приложения? Правилно ли са конфигурирани да доставят бързо съдържанието на вашия сайт? Имат ли обективни резултати от тестване, за да архивират твърденията си за скорост на сайта? Попитайте ги какви референтни стойности използват за ефективността, за да можете да ги сравните с тяхната конкуренция.

Групирането

Осигуряват ли групиране на приложения, бази данни и уеб компоненти? Ако вашият сайт очаква транзакции с голям обем през определени периоди, това може да увеличи наличността на вашия сайт по време на пиковите периоди.

Разходи

Ако прехвърляте вашия сайт от друг доставчик, разберете дали има такса за помощ при миграцията и / или времето за настройка. Някои хостове ограничават достъпа до сървъра, особено при споделени хостинг планове. Колко достъп трябва да се справите сами с проблемите? Ако достъпът е ограничен, ще има ли допълнителна за повече поддръжка?

заключение

Ако сте разработчик, който използва ColdFusion от дълго време (всъщност 70% от разработчиците на CF го използват повече от 10 години), има голям шанс все пак да видите стойността в него и нямате желание да изхвърлите добре проектираната си съществуваща кодова база. Тъй като поддръжката за него не е толкова силна, колкото преди, може да бъде трудно да се намерят добри хостинг компании, ангажирани да гарантират, че вашите сайтове живеят. Ако вие, като мнозина, нямате ресурси или желание да възстановите цялата си система от нулата, тази статия трябва да ви помогне да намерите компании, които все още са ангажирани с визията, която все още имате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me