Mobirise vs Rrjedha e internetit

Mobirise vs Rrjedha e internetit


Mobirise dhe Webflow janë dy krijues të faqeve të internetit, gjë që lejon krijimin e faqeve të internetit të biznesit dhe personal. Ato përfshihen në listën e programeve më të reputuara dhe me karakter të ngarkuar në internet, të cilat funksionojnë shumë për newbies dhe ekspertët në internet.

Sidoqoftë, këto sisteme ndryshojnë në funksionalitetin e tyre dhe qasjen e projektimit në internet.

Një fotografi e shpejtë:

MobiriseMobirise – është falas ndërtues i faqes në internet, i cili kërkon shkarkim dhe instalim. Platforma kryesisht synon zhvillimin e faqeve të uljes dhe faqet e internetit të promovimit, por është gjithashtu e mundur të filloni lloje të tjera të projekteve me të. Mobirise

WebflowRrjedha e internetit – është një krijues i njohur i faqes në internet, i cili përfshin veçoritë e CMS dhe krijuesit të faqeve të internetit. Sistemi synon zhvilluesit profesional të uebit dhe agjensitë e uebit në vend se timerët e parë. Kërkon një qasje të plotë në hartimin e uebit dhe vetëdijës për aftësitë e kodimit. Webflow

Të dy krijuesit e faqeve të internetit janë të ngarkuar me karakteristika dhe cilësi, por cili prej tyre vlen ende për vëmendjen e përdoruesve? Për ta zbuluar këtë, ka kuptim të krahasojmë Mobirise më të mirë dhe Shembuj në faqen e internetit për të rishikuar dhe diskutuar më tej secilin ndërtues të faqeve në detaje. Lexoni më tej për të zbuluar faktet që fshihen pas këtyre sistemeve tani.

1. Lehtësia e përdorimit

 • Mobirise. Ndërtuesi i faqes në internet është një nga mjetet më të thjeshta të ndërtimit të faqeve në internet që janë në dispozicion në kamaren bashkëkohore të projektimit. Ajo ofron proces të thjeshtë, të përshtatshëm dhe pa probleme për regjistrimin, por përgatituni të shkarkoni dhe instaloni sistemin përpara se të punoni me të. Sidoqoftë, kjo është shumë e thjeshtë dhe duhen vetëm disa minuta për të filluar.

  Pas procesit të regjistrimit, do të ridrejtoheni në pult, i cili është intuitiv, i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur. Ndërfaqja e shërbimit është gjithashtu tërheqëse dhe e kuptueshme, pa marrë parasysh se cila është përvoja juaj në krijimin e faqes në internet.

  Redaktori i Mobirise

  Mobirise vjen me redaktues drag-and-drop që lejon të shikoni procesin e zhvillimit të faqes në internet. Në përgjithësi, mund të duhen rreth 15 minuta për të krijuar strukturën dhe paraqitjen e faqes në internet. Ajo që duhet të bëni më pas është të plotësoni projektin tuaj me përmbajtje bazuar në nevojat dhe pritjet tuaja aktuale.

 • Webflow. Sistemi u krijua me kërkesa të mirat e dizajnit të uebit. Shikojeni Krahasimi Webydo vs Webflow, për të parë që kjo është një nga karakteristikat e zakonshme për të dy platformat. Softueri është i bazuar në internet, por është më i ndërlikuar dhe ofron një qasje të sofistikuar të dizajnit të internetit që nënkupton njohjen e aftësive të kodimit. Sidoqoftë, sistemi ofron një proces të shpejtë dhe të thjeshtë të regjistrimit që mund të përfundojë vetëm në disa hapa.

  Redaktori i rrjedhës së faqes

  Kur të arrini në pult, do të zbuloni se është mjaft e pazakontë dhe jo aq e lehtë për tu kuptuar që nga fillimi. Pavarësisht nëse jeni një newbie apo një profesionist i dizajnit në internet, do t’ju duhet akoma kohë për t’u mësuar në panelin e kontrollit të sistemit. Ka shumë mjete, seksione, kategori dhe elementë të nevojshëm për të filluar një faqe në internet. Ekziston gjithashtu një redaktues i përparuar HTML këtu, i cili ju lejon të përdorni opsione të përparuara të personalizimit të dizajnit për të krijuar paraqitjen e faqes në internet.

  E njëjta gjë ka të bëjë me ndërfaqen e sistemit. Nuk është aspak intuitive dhe e lehtë – ka shumë për të mësuar dhe eksploruar këtu përpara se të vazhdoni procesin e krijimit të faqes në internet. Sidoqoftë, ndërfaqja është e strukturuar në mënyrë logjike, e cila disi thjeshton detyrën.

Mobirise vs Rrjedha e internetit. Kur bëhet fjalë për lehtësinë e përdorimit, Mobirise përfundimisht shkon e para. Sistemi është menduar për fillestarët dhe nuk kërkon shumë kohë për t’u mësuar me të. Intshtë intuitiv, i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Rrjedha e faqes, nga ana e tij, mund të duket pak e ngopur me mjetet e projektimit, kategoritë dhe elementet e internetit, por kur mësoheni me panelin e kontrollit, do të merrni më shumë liri veprimesh, ndërsa punoni në zhvillimin tuaj të mëtejshëm të projektit.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

 • Mobirise. Ndërtuesi i faqes së internetit është drejtuar kryesisht për zhvillimin e faqeve të internetit të biznesit, faqet e uljes, faqet e internetit të promon dhe portofolet, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të krijoni lloje të tjera projektesh me të. Pulti i sistemit është i lehtë dhe ai vjen me një redaktues WYSIWYG që bën procesin e krijimit të faqes në internet pa sherr dhe të përshtatshme.

  Një nga dallimet kryesore të sistemit është se softveri është i shkarkueshëm. Kjo do të thotë që kërkon shkarkim dhe instalim, si dhe pritjen dhe zgjedhjen e domain. Fakti i fundit mund të jetë disi i komplikuar për newbies, por ka shumë ofrues të pritjes që ofrojnë shërbimet e tyre me kosto të arsyeshme atje.

  Redaktori i temave të mobilizuara

  Mobirise lejon krijimin e faqeve të internetit nga blloqet e përmbajtjes ose modulet që përbëjnë strukturën e faqes në internet. Këto blloqe janë në dispozicion direkt në panelin e kontrollit të shërbimit dhe ju mund të zgjidhni ato prej tyre që funksionojnë shkëlqyeshëm për projektin tuaj dhe dukshëm mund të rritin performancën e tij. Blloqet bien në kategori bazuar në funksionalitetin që ata ofrojnë. Këto përfshijnë rrëshqitëse dhe galeri, footers dhe headers, artikuj, dëshmi, tabela çmimesh, forma, harta, media dhe më shumë. Ju mund të zgjidhni ndonjë prej këtyre blloqeve dhe pastaj t’i tërhiqni ato në faqe për të formuar strukturën dhe paraqitjen e tij. Mendoni, sidoqoftë, që do të duhet të zëvendësoni përmbajtjen demo me atë të tuajin për të marrë rezultatin e dëshiruar.

  Një tjetër veçori e krijuesit të faqes në internet është tipari i tij AMP. Ndërtuesi i përshpejtuar i faqeve të Mobile Pages është mjeti me burim të hapur, i cili lejon rritjen e performancës së faqeve të internetit të lëvizshme që shfaqen dhe funksionojnë shkëlqyeshëm në të gjitha pajisjet dhe platformat. Ndërtuesi i Uebfaqeve AMP siguron një ngarkim të qetë dhe të shpejtë të projektit në pajisjet mobile dhe desktop, promovimin efektiv të SEO, disponueshmërinë e shablloneve etj. Importantfarë është e rëndësishme, nuk kërkon aftësi kodimi, që do të thotë se procesi i përdorimit të tij është i shpejtë dhe super i lehtë për të gjithë.

  Zgjatje mobilizimi

  Më në fund, Mobirise vjen me disa shtesa falas që mund të kenë ndikim pozitiv edhe në punën e faqes suaj të internetit. Këto përfshijnë Komente në Facebook, Menaxherin e Dropdown, Soundcloud, Cookies Alert, Twitter Feed, Google Analytics etj. Aplikimi i tyre efektiv lejon të aktivizoni komentet në uebfaqe, rregullimin e cilësimeve të statistikave, shtimin e menusë pop-out etj. Kështu, Mobirise përmban funksione dalluese, e cila është e shkëlqyeshme për ndërtimi i faqeve të internetit për celular dhe desktop.

 • Webflow. Ndërtuesi i faqes në internet është i ngjashëm me CMS për sa i përket funksionalitetit, megjithëse është akoma disi më i thjeshtë se shumica e të mirënjohurve të tjerë Alternativa e rrjedhës së internetit. Kjo është një platformë e përqendruar në zhvillues, tërësia tipare e së cilës është e mjaftueshme për të krijuar projekte edhe të komplikuara. Sistemi vjen me veçori redaktimi HTML / CSS, mjete të përparuara për personalizimin e dizajnit, integrim të fuqishëm dhe opsione për blogging.

  Kur punoni me ndërtuesin e faqes në internet, mund të integroni kode HTML të personalizuara në shtyllën dhe kokën e projektit dhe të aktivizoni tiparin e bashkëpunimit ekipor kur instaloni mjetin Zapier. Qoftë i plotë Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace krahasimi ose thjesht dëshironi të analizoni aspektin e e-commerce të sistemit veçmas, më në fund do të arrini në përfundimin se krijuesi i faqes në internet gjithashtu vjen me një funksionalitet të fuqishëm eCommerce që bën të mundur fillimin e dyqaneve në internet me performanca të larta. Asnjë kodim nuk nevojitet për të filluar projektet e e-commerce me sistemin, por nëse keni aftësi programimi, mund t’i përdorni ato për të modifikuar kodet e faqes në internet.

  Tregtia e Rrjetit në internet

  Me Webflow, ju mund të rregulloni dhe menaxhoni karrocën e integruar të blerjeve, të krijoni dhe azhurnoni listat e produkteve, kategoritë dhe koleksionet. Në fakt, ju mund të krijoni dhe shisni produkte fizike dhe dixhitale, si dhe të ofroni kode dhe promovime të kuponave. Whatfarë është interesante sistemi kohët e fundit ka bërë të mundur që pronarët e dyqaneve në internet të kapin informacionin e klientëve të tyre të paraqitur gjatë procesit të arkëtimit. Sistemi gjithashtu ofron mundësi të përshtatshme transporti dhe pagese për të siguruar lirinë e zgjedhjes.

  Rrjedha e internetit gjithashtu lejon krijimin e galerive tërheqëse dhe absolutisht gjithëpërfshirëse të Lightbox nga CMS dhe foto dhe video të tregtisë elektronike. Ekziston gjithashtu një mundësi për të integruar sistemet Lottie dhe After Effects, të cilat bëjnë të mundur kontrollimin e riprodhimit të animacioneve vektoriale përmes aplikimit të ndërveprimeve të sistemit. Kjo është një nga karakteristikat që ndihmon që faqja juaj të jetë tërheqëse, interaktive, tërheqëse vizuale, profesionale dhe funksionale në një kohë.

Mobirise vs Rrjedha e internetit. Kur trajton aspektin e funksionalitetit, Rrjedha e internetit vs WordPress krahasimi mund të jetë i dobishëm për ju pasi sistemet kanë diçka të përbashkët. Edhe pse, Webflow i ngjan CMS në strukturën e tij dhe qasjen e projektimit në internet, ai është padyshim përtej konkurrencës, kur krahasohet me Mobirise. Ndërtuesi i faqes në internet vjen me karakteristika dhe mjete komplekse të personalizimit të dizajnit, motor të fuqishëm eCommerce, Lightbox, Zapier dhe After Effects, si dhe veçori të tjera të larta. Seti i veçorive të Mobirise është disi i kufizuar, por ia vlen të kushtohet vëmendja.

3. Modelimet

Grafiku i Krahasimit të Dizajnit

MobiriseWebflow
Numri i Temave:32200
Importi i Temës:✘ JO&# X2714; PO
Redaktori Visual:&# X2714; PO&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO&# X2714; PO
 • Mobirise. Krijuesi i faqes në internet nuk ofron modele standarde në krahasim me sisteme të shumta tipike. Këtu nuk ka tema të paracaktuara akoma sistemi ofron një koleksion të blloqeve të përmbajtjeve të gatshme të personalizueshme që përdoruesit mund të zgjedhin në lidhje me nevojat e tyre. Këto blloqe njihen gjithashtu si tema dhe ato janë në dispozicion në versione falas dhe me pagesë. Kjo eliminon nevojën për të krijuar modele më të ndërlikuara nga e para.

  Aktualisht, koleksioni i modeleve të Mobirise tejkalon 1500 blloqe / elementë. Për më tepër, shërbimi ofron mbi 150 faqe demo dhe 50 tema që mund të përdorni për të krijuar paraqitjen e dëshiruar të faqes në internet. Disa prej tyre janë si më poshtë: imazhet dhe videot, CTA, hartat e Google, rrëshqitësit, sportelet, headers, footers, format e të dhënave, intros me ekran të plotë, tabelat e çmimeve, galeritë e dritave, afatet kohore, dëshmitë, artikujt, blloqet sociale dhe shumë më tepër. Farëdo blloku ku të shkoni, do të jetë fleksibël dhe përshtatje e lehtë. Modelet e Mobirise nuk janë vetëm cilësi, por ato gjithashtu bazohen në teknologjinë Bootstrap 4. Kjo bën të mundur që porsalindësit të fillojnë modele unike nga e para.

 • Webflow. Koleksioni i modelit të sistemit është i pasur dhe mbresëlënës. Aktualisht, krijuesi i faqes në internet përfshin mbi 200 dizajne me cilësi të lartë dhe ky numër vazhdon të rritet me çdo vit që kalon. Jo të gjitha shabllonet janë paguar – ju mund të zgjidhni nga rreth 30 tema që ofrohen falas. Kostoja e modeleve të paguara varion nga 24 dhe 79 dollarë në varësi të llojit të shabllonit, ngrohtë që i përket dhe kompleksitetit. Mendoni se ndryshimi midis modeleve standarde dhe premium nuk është aq i dukshëm – të gjitha shabllonet ia vlen t’i kushtohen vëmendje.

  Modelet e rrjedhës së uebit

  Shtë e mundur të zgjidhni disa versione shabllone për secilën faqe në internet, përfshirë Rreth Nesh, Kontaktet, Shqyrtimet, Shërbimet dhe shumë më tepër. Opsioni Paraprakisht lejon të shihni modelin në detaje para se të bëni zgjedhjen. Më në fund, ekziston një kanavacë e zbrazët që mund të zgjidhni dhe rregulloni nga e para për të marrë një dizajn absolutisht unik dhe të personalizuar që përputhet me specializimin tuaj të internetit..

Mobirise vs Rrjedha e internetit. Sa i përket aspektit të projektimit, Webflow gjithashtu ka shumë më tepër për të ofruar. Ndërsa Mobirise nuk ka një koleksion standard të shablloneve dhe nënkupton përdorimin e blloqeve të përmbajtjes së gatshme, Webflow vjen me një seri mbresëlënëse modelesh që janë plotësisht të personalizueshme, të përgjegjshme dhe profesionale.

4. Ndihma për klientët

 • Mobirise. Softueri ofron disa mundësi për mbështetjen e klientit. Këto përfshijnë mësime video, e-mail, Seksionin e Ndihmës dhe forume të përdoruesve, të cilat janë mjaft informuese dhe të dobishme, veçanërisht për newbies. Ka shumë degë tematike dhe seksione atje, ku përdoruesit mund të hasin informacionin për të cilin interesohen, të bashkohen në diskutime dhe të kërkojnë ndihmë nga palët e treta për të zgjidhur problemet e tyre të lidhura me sistemin. Për më tepër, krijuesi i faqes në internet ofron një opsion të përshtatshëm të filtrit të Kërkimit, i cili ndihmon në shkurtimin e sasisë së kohës që i duhet një përdoruesi për të gjetur informacionin e kërkuar.

 • Webflow. Ndërtuesi i faqes në internet ofron mundësi të gjera për mbështetjen e klientit. Edhe pse, sistemi është më i orientuar në nevojat dhe aftësitë e ekspertëve në internet, ai ende i kushton shumë vëmendje aspektit arsimor. Kjo është ajo që e bën sektorin e saj të mbështetjes së klientit informuese dhe të dobishme për të gjithë. Universiteti i rrjedhës në internet është destinacioni më i mirë për përdoruesit që kërkojnë informacione të lidhura me sistemin.

  Nëse dëshironi të zbuloni si të kaloni nga Webflow në WordPress ose keni nevojë për të dhëna të tjera, sigurisht që do t’i gjeni përgjigjet këtu. Ato janë dhënë në mësime video, manuale të shumta dhe materiale të tjera cilësore të disponueshme në bazën e njohurive të sistemit. Për më tepër, përdoruesit mund të kenë qasje në blog dhe forum për të kërkuar informacionin e kërkuar atje. Ndihma elektronike dhe biseda e drejtpërdrejtë janë në dispozicion 24/7 në mënyrë që çdo përdorues të mund të marrë ndihmë të menjëhershme në internet me kohë.

Mobirise vs Rrjedha e internetit. Të dy ndërtuesit e faqes në internet ofrojnë mundësi të mjaftueshme për mbështetjen e klientit. Fluksi i Uebit, megjithatë, shkëlqen disi Mobirise në drejtim të zgjidhjeve të ndihmës së përdoruesit. Përveç bazës së fuqishme të njohurive dhe qendrës së ndihmës, sistemi vjen me 24/7 chat live dhe mbështetje me email, të cilat ndihmojnë përdoruesit të marrë ndihmë urgjente me zhvillimin e faqes së saj në internet..

5. Politika e çmimeve

MobiriseWebflow
Opsionet e çmimeve:&# X2714; Falas për të shkarkuar dhe instaluar;
&# X2714; Slow WOW (29 dollarë);
&# X2714; Shporta e blerjeve PayPal (29 dollarë);
&# X2714; Ikona (19 dollarë);
&# X2714; Redaktori i Kodit (69 dollarë);
&# X2714; Komplet Gjithë në një (129 dollarë).
&# X2714; Planet e sitit:
Faqja e internetit

(12 $ / muaj themelore, CMS 16 $ / muaj,
Biznes 36 $ / muaj
) dhe
eCommerce
(29 $ / muaj standard, Plus $ 74 / muaj,
212 dollarë / muaj të përparuar
);
&# X2714; Planet e llogarisë: individuale
(Falas 0 / muaj, Lite 16 $ / muaj,
Pro $ 35 / muaj
) dhe ekip
(Ekipi 29 $ / muaj,
Ndërmarrja 74 $ / muaj
).
Features:&# X2714; Shtesat e paguara;
&# X2714; Kërkon host dhe emrin e domain.
&# X2714; Plani falas;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Pritja e pakufizuar;
&# X2714; Zgjidhja e faturimit të klientit.
 • Mobirise. Si softuer me bazë offline, Mobirise është absolutisht i lirë për ta shkarkuar dhe instaluar. Thjesht duhet të regjistroheni në sistem për të hyrë në funksionalitetin e tij. Sidoqoftë, përgatituni të investoni në emrin e domain dhe në hostimin. Për më tepër, mund ta konsideroni të domosdoshme të merrni disa nga shtesat që sistemi ofron për të rritur performancën tuaj të internetit. Disa nga këto janë si më poshtë: WOW Slider ($ 29), Shporta e blerjeve PayPal ($ 29), Ikona ($ 19), Redaktori i Kodit ($ 69), Gjithë-në-Një çantë ($ 129) dhe shumë më tepër.

 • Webflow. Politika e çmimeve është një tjetër pikë e rëndësishme e krijuesit të faqes në internet. Wix vs Rrjedha e internetit krahasimi, për shembull, zbulon faktin se është e mundur të përdorësh sistemin absolutisht falas. Mendoni, sidoqoftë, që në këtë rast, veprimet tuaja në krijimin e uebit do të jenë akoma të kufizuara nga nënfusha e shërbimit, disponueshmëria e banderolës së reklamave, asnjë veçori eksportuese e kodeve etj. aftësitë e projektimit, si dhe për eksplorimin e sistemit.

  Sa i përket pajtimeve të paguara, Webflow ka një gamë të gjerë opsionesh. Sistemi ofron plane “Sajti” dhe “Llogari”, të cilat, nga ana e tyre, gjithashtu ndahen në disa grupe të tjera. Kështu, Planet e sitit përfshijnë Uebfaqen (Themelore, CMS, Biznes) dhe e-Tregtia (Standard, Plus, i Avancuar) pajtimet. Planet e llogarisë përfshijnë individuale (Falas, Lite, Pro) dhe Ekipi (Ekipi, Ndërmarrja) pajtimet. Për më tepër, sistemi u ofron zgjidhje për faturimin e klientëve freelancer që i lejon ata të përdorin ndërtuesin e faqes në internet pa ndonjë kosto fare. Ky shërbim do të thotë që një përdorues nuk do të duhet të paguajë për të punuar me ndërtuesin e faqes në internet, por do të duhet të diskutojë mbi koston e përdorimit të mjetit direkt me një klient.

Mobirise vs Rrjedha e internetit. Sa i përket aspektit të kostos, Webflow ofron mundësi shumë më të gjera krahasuar me Mobirise. Ndërtuesi i faqes në internet ka një plan falas që nuk skadon asnjëherë, por gjithashtu jep një liri zgjedhjeje mbresëlënëse, kur bëhet fjalë për azhurnimin e pajtimeve të paguara. Këto të fundit përfshijnë dy grupe të planeve, të cilat përkatësisht ndahen në grupe më të vogla bazuar në termat dhe opsionet e dhëna.

Vija e poshtme

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për të zgjedhur ndërmjet Adobe Muse dhe Rrjedha e internetit ose Mobirise dhe Webflow, përdoruesit mund të jenë disi të hutuar. Kjo për shkak se platformat janë të ngarkuara me funksione dhe mbulojnë një spektër të gjerë të nevojave për krijimin e faqeve në internet. Sidoqoftë, Mobirise dhe Webflow përdorin qasje të ndryshme në procesin e zhvillimit të faqes në internet. Ja pse.

MobiriseMobirise – është një program falas me bazë offline i cili duhet të shkarkohet dhe instalohet përpara se të vazhdoni procesin e dizajnimit të uebit. Krijuesi i faqes në internet u lançua me nevojat dhe aftësitë e kohërave të parë në mendje dhe nuk kërkon aftësi kodimi për të filluar. Mobirise

WebflowRrjedha e faqeve në internet – është një krijues i faqes në internet me funksion të plotë, zona e specializimit dhe kompleksitetit të së cilës përqendrohen rreth kërkesave të ekspertëve për krijimin e faqeve në internet. Krijuesi i faqes në internet vjen me një përzgjedhje të pasur të shablloneve, integrim të fuqishëm dhe opsione të redaktimit të kodit, mjete të shumta të redaktimit në internet dhe karakteristika të tjera të niveleve të larta që janë të shkëlqyera për profesionistët dhe agjensitë e projektimit.. Webflow

Cili shërbim është akoma një zgjedhje më e mirë dhe për kë? Pasi të kemi analizuar të gjitha tiparet dhe aspektet e të dy krijuesve të faqeve të internetit, ne kemi arritur në përfundimin se Webflow është përfundimisht në krye të listës. Sistemi ka shumë për të ofruar për profesionistët, por gjithashtu mund të zotërohet nga ata përdorues, të cilët nuk kanë përvojë të pasur në krijimin e faqeve në internet por dëshirojnë të fillojnë një projekt të denjë.

Mobirise vs Rrjedha e internetit: Grafiku i Krahasimit

MobiriseWebflow
1. Lehtësia8 nga 108 nga 10
2. Karakteristikat8 nga 109 nga 10
3. Dizajni9 nga 109 nga 10
4. Mbështetje9 nga 1010 nga 10
5. Prmimi10 nga 1010 nga 10
Në përgjithësi:8.8 nga 109.2 nga 10
Provoje tani Provoje tani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me