5 Praktikat më të mira për hartimin e një këmbe mbresëlënëse në internet

Mësoni si të hartoni një bazë të faqes në internet. Këshilla për atë që duhet të shtoni, çfarë të mos shtoni, dhe shembuj të futbollit të mirë të faqes në internet për frymëzim.


Praktikat më të mira të faqes në internet

Nëse keni qenë duke lënë pas dore footer-in tuaj të internetit, duke besuar se është pjesa më e vlefshme e faqes tuaj, këto gjetje mund të ndryshojnë mendjen tuaj.

 • Kur Testimi i Përdoruesit tweaked footer-in e tyre, duke shtuar një listë të qëllimeve të biznesit dhe klientëve, konvertimin e tyre rritur me 50%.
 • Kur Smart Insights testoi një dizajn të ri të futbollit për uebfaqen e një çanta luksoze të çantave, konvertimet e shitjeve u rrit me 23.77% dhe të ardhurat për vizitorë u rritën me 15.99%.
 • Duke parë të dhënat nga 1 milion përdorues anonim në internet në 10 faqe interneti, Chartbeat zbuloi se vizitorët kaluan gjatë gjysma (66%) e “kohës së angazhuar” të tyre poshtë dele. Kjo i referohet seksionit të poshtëm të faqes, nën pjesën që përdoruesit menjëherë e shohin kur hapin një sit.
 • Në krahasim me vizitorët në desktop, përdoruesit e lëvizshëm lëvizin më poshtë në një faqe dhe ka më shumë të ngjarë të bashkëveprojnë me futbollin.

Pse janë çështjet e faqes suaj në internet

Larg të qenit një element strukturor i panevojshëm në faqen tuaj në internet, futbollistët në të vërtetë shërbejnë përfitime të shumta për vizitorët dhe biznesin tuaj.

Përfitimet për vizitorët në internet

 • Këpucët i ndihmojnë ata të gjejnë informacionin e nevojshëm: Ekzistojnë të paktën dy arsye që lexuesit do të arrijnë në fund të faqes tuaj të internetit: Ata u pëlqyen përmbajtjen tuaj dhe duan të shfletojnë më shumë, ose ata po kërkojnë diçka që nuk mund të gjejnë në menutë e kokës. Për ata që janë të interesuar për kompaninë tuaj, ju mund të përdorni footers për t’i çuar ato në përmbajtje të tjera interesante në faqen tuaj. Ju mund të përfshini lidhje me faqet që nuk shfaqen në menunë tuaj të kokës, të tilla si partneriteti dhe mundësitë e bashkëpunimit.
 • Ai i shpëton ata të mos kthehen në kokë: Nëse vizitorët tuaj në internet përfshihen në përmbajtjen tuaj dhe duan të dinë më shumë, ata nuk do të duhet të kthehen në krye të faqes tuaj. Menjëherë pasi përmbajtja juaj është një mbështetëse ku ata mund të gjejnë detajet e kontaktit tuaj, të regjistroheni në buletinin tuaj, t’ju ndjekin në mediat sociale ose të eksplorojnë produktet tuaja të tjera.

Përfitimet për pronarët e faqeve të internetit

 • Zvogëlon shkallën tuaj të fryrjes: Duke i udhëhequr vizitorët tuaj në lidhje të tjera të dobishme, ata kanë më shumë të ngjarë të hapin faqe të tjera dhe të qëndrojnë në faqen tuaj më gjatë. Kjo zvogëlon shkallën tuaj të fryrjes ose numrin e njerëzve që shikojnë vetëm një faqe të faqes tuaj. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për bizneset me pakicë, të cilët dëshirojnë që vizitorët e tyre të mbajnë “pazar përreth” faqen.
 • Kjo ju lejon të ndërtoni besueshmëri: Disa ndërmarrje marrin në këmbë për të shfaqur akreditimin e tyre, logot e klientit ose faqet e njohura që i kanë paraqitur ata për të dëshmuar kompetencën e tyre. Ndërkohë, simbolet e të drejtave të autorit dhe lidhjet me detajet ligjore dhe politikat e privatësisë ndihmojnë në ndërtimin e besimit në markën tuaj. Të gjitha këto ndihmojnë në ndikimin në vendimin e klientëve tuaj të mundshëm për të bërë një hetim dhe përfundimisht, një blerje.
 • Ndihmon në rritjen e konvertimit:Kur vizitorët për herë të parë zbarkojnë në faqen tuaj, ata mund të shohin lidhjet tuaja të mediave sociale në këndin e sipërm. Por në këtë pikë në udhëtimin e blerësit të tyre, ata nuk mund të ndjehen të detyruar t’ju ndjekin në internet. Ndërsa përmbajtja juaj ju tërheq kuriozitetin e tyre – dhe ndoshta ata shohin çertifikatat dhe logot e klientit tuaj në futbollin tuaj, ata mund të ndjehen më të prirur për t’u bashkuar me pajtimtarët tuaj. Duke vendosur një nënshkrim ose një formë kontakti në footer, ju e bëni të përshtatshëm që vizitorët të shndërrohen në pajtimtar ose ndoshta klientë.
 • Isshtë një mundësi e shtuar për promovimin e biznesit: Kur është fjala për të përdorur footer për të tërhequr vëmendjen për kompaninë tuaj, mundësitë janë të pafundme. Përveç llogarive në mediat sociale dhe format e regjistrimit, mund të përfshini njoftime për shtyp, vendndodhje zyre dhe ofertat tuaja të fundit.

Shembull i faqes në internetJu madje mund të vendosni lidhje me bizneset e tjera ose aplikacionet tuaja, siç bën Goodreads.

Tofarë duhet të jepni përparësi në Footer-in tuaj

Duke pasur parasysh përfitimet që jep një kthesë e planifikuar mirë, ju doni ta bëni këtë numër të çmuar të hapësirës.

Në fund të fundit, ajo që ju jepni përparësi në hartimin e faqes së faqes suaj varet nga ju. Por këtu janë disa elemente që mund të dëshironi të përfshini.

Logo e kompanisë

Logoja juaj përfaqëson biznesin tuaj, dhe ju dëshironi që lexuesit të jenë në gjendje ta mbajnë mend atë dhe ta identifikojnë atë me emrin tuaj dhe vlerën që jepni. Përdorimi i logos tuaj në footer ndihmon vizitorët të kujtojnë kompaninë tuaj dhe ta shoqërojnë atë me përmbajtjen dhe shërbimet tuaja, duke përmirësuar kështu njohjen e markës.

Informacione për kontaktin

Vendosja e adresës tuaj fizike dhe numrave të telefonit në fund të faqes tuaj dëshmon se ju jeni një biznes i ligjshëm, duke ndërtuar besim në kompaninë tuaj. Për më tepër, kjo e bën më të lehtë për klientët e ardhshëm të arrijnë tek ju për pyetje, duke u kursyer atyre problemet që të kthehen në menunë tuaj kryesore ose të gërmojnë më thellë në faqen tuaj për detaje kontakti.

Këtu janë disa këshilla të tjera kur përfshini detajet e kontaktit tuaj:

 • Adresa fizike – Nëse doni që njerëzit të gjejnë lehtësisht dyqanin tuaj fizik, konsideroni të shtoni një hartë. Përndryshe, bëni adresën të klikueshme në mënyrë që të hapni një hartë në një skedë tjetër.
 • Degë të shumëfishta – Nëse keni vendndodhje të shumta, mund të vendosni detaje kontakti për secilën faqe. Nëse kjo nuk është e realizueshme, futni një tekst spirancë që hapet në një faqe me një listë të të gjitha degëve tuaja.
 • Butoni i thirrjes – Duke qenë një klik larg, ju ua lehtëson klientëve të lidhen me ju.

Copyright

Kjo mbron përmbajtjen tuaj nga plagjiaturë në internet. Ajo dërgon një sinjal të fortë se ju do të ndërmarrni hapa ligjorë nëse dikush merr kredi për tekste, imazhe ose video që keni botuar. Derisa kërkesat e të drejtave të autorit të paktën ndryshojnë nëpër vende, të paktën, sigurohuni që të përfshini simbolin ©, vitin e botimit dhe emrin e pronarit të së drejtës së autorit.

Politika e privatësisë

Përmbushja e kësaj kërkese ligjore ju ndihmon të vendosni besim midis lexuesve tuaj duke e mbajtur transparente mbledhjen e të dhënave. juaj Politika e privatësisë u shpjegon vizitorëve se çfarë informacioni personal ju mbledh, si ruhen dhe përdoren këto, opsione të qarta për të zgjedhur brenda ose jashtë, dhe ofruesit e shërbimeve të palëve të treta që mund të përdorin gjithashtu këto të dhëna.

Kontrolloni politikat e intimitetit të vendeve të biznesit tuaj, siç është Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) nëse keni klientë në Bashkimin Evropian. Nëse biznesi juaj përdor ofruesit e shërbimeve të palëve të treta, të tilla si për përpunimin e pagesave, shikoni edhe kërkesat e tyre.

Shembull footer i faqes në internet WebMDPër shembull, faqja e faqes së WebMD pozicionon Politikën e tyre të privatësisë në një kolonë me udhëzime të tjera të rëndësishme. Ata gjithashtu shfaqin një Vula e TRUSTe, duke siguruar përdoruesit që ata po marrin seriozisht praktikat e intimitetit.

Kushtet e përdorimit

Sigurimi i një lidhjeje për tuajin kushtet e përdorimit faqja (referuar gjithashtu si “termat dhe kushtet” ose “kushtet e shërbimit”) nuk është një kërkesë ligjore. Sidoqoftë, ajo siguron mbrojtjen e pronarëve të faqeve të internetit nga përgjegjësia dhe, duke përshkruar përgjegjësitë e përdoruesve, mbron faqen e tyre nga shkeljet e të drejtave të autorit dhe veprime të tjera të paligjshme, siç janë spamming.

Thirrje për veprim (CTA)

Vendosja e CTA në shtyllën e faqes tuaj i kthen vizitorët në pajtimtarë ose pasues, duke ndihmuar në rritjen e konvertimeve tuaja ose lëvizjen e klientëve tuaj më të thellë në udhëtimin e blerësit. Përfshirja e CTA-ve, veçanërisht lidhjet e mediave sociale, gjithashtu ndihmojnë në pikturimin e biznesit tuaj si një kompani e themeluar dhe lejon vizitorët tuaj t’ju ndjekin duke përdorur një platformë që është më e përshtatshme për ta.

Ka shumë CTA që mund të përfshini, siç janë:

 • Regjistrohuni në buletinin tuaj
 • Ju ndjekim në mediat sociale
 • Plotësimi i një formulari kontakti
 • Duke kërkuar një demonstrim
 • Regjistrimi për një gjyq falas

detajet e kompanise

Pasi të keni përshtypur lexuesit me përmbajtjen tuaj dhe ata të kenë arritur në fund të faqes tuaj, ata ka shumë të ngjarë të duan të dinë më shumë për kompaninë tuaj.

Përdorni shtojcën tuaj për të theksuar detaje në lidhje me biznesin tuaj që ju mund të mos jeni në gjendje t’i përfshini në kokë, të tilla si lidhje në faqet e mëposhtme:

 • Rreth Nesh
 • Blog
 • Karriera ose punë
 • Mundësitë e bashkëpunimit ose partneritetit
 • Lista e produkteve ose shërbimeve
 • Njoftime për shtyp
 • Shqyrtime
 • Gazeta të bardha
 • Ngjarje

Ndihma për klientët

Një pjesë e dizajnimit të poshtëshënuesve të faqeve të përqendruara nga klientët janë duke siguruar që lidhjet në faqet që lexuesit mund të kenë nevojë – qoftë si një klient i mundshëm ose një klient aktual – janë të lehta për t’u gjetur. Këto lidhje mbështetëse mund të përfshijnë:

 • Ndihmë
 • FAQs
 • Qendra e Njohurive
 • Tutorials

Sitet e tregtisë elektronike mund të përfshijnë edhe tekstet e mëposhtme të ankorimit:

 • Transporti dhe informacioni i dorëzimit
 • Politikat e kthimit dhe shkëmbimit
 • Metodat e pagesave të pranuara
 • Oferta Speciale

Shembull i faqes në internet për të ofruar mbështetjen e klientitNë vend që të thoni thjesht “Mbështetje”, kryesuesi i Depozitimit të Librit ka një “Si mund të ndihmojmë?” kolona, ​​dhe poshtë saj janë tekstet e ankorimit “Ku janë gjërat e mia?” dhe “Ku dorëzoni?” Stili është informal, bisedor dhe ndihmon në përcjelljen e një dëshire të sinqertë për të ofruar ndihmë.

Katër Don’t e Design Design Footer

1. Duke pasur të njëjtën menusë Header dhe Footer

Ndonjëherë, vizitorët në ueb kthehen tek futbolli kur nuk mund të gjejnë disa detaje në menunë e kokës. Në këtë rast, përdorimi i saktësisht i lidhjeve të njëjta në kokën dhe këmbësorin tuaj nuk shton vlerë për vizitorët tuaj ose kompaninë tuaj.

Ndani faqet tuaja të rëndësishme midis kokës dhe futbollit për të mos lejuar që vizitorët në internet të mbingarkohen nga teksti. Përdorni kokën tuaj për faqet tuaja me vlerë më të lartë dhe rezervoni shtojcën tuaj për lidhje të tjera të rëndësishme.

Shembulli i faqes në internet të AppleVini re se si header ngjitës i Apple paraqiti vetëm gjashtë kategori produktesh. Plotësimi i kësaj është një shtojcë që përmban një listë më të gjatë të produkteve (kolona më e majtë), si dhe një listë shërbimesh.

2. Over-Optimizing

Optimizimi i tepërt, qoftë në përmbajtjen apo në futbollin tuaj, nuk është një mënyrë efektive për të rritur renditjen e faqeve tuaja të kërkimit. Algoritmi i renditjes së Google është duke u kujdesur në këtë teknikë të mbushjes së fjalëve, dhe mund të ketë vetëm një ndikim negativ në rezultatet e SEO tuaj. Në vend që të optimizoni tepër, zgjidhni një pjesë të vogël fjalësh dhe përqendrohuni në ato.

3. Lidhje të parëndësishme

Fusha juaj nuk është një hapësirë ​​për të renditur faqet në të gjitha faqet tuaja. Vizitorët që kanë skanuar të gjithë faqen tuaj dhe kanë kontrolluar shtresën tuaj ka të ngjarë të jenë të interesuar në ofertat tuaja. Në vend që të hidhni një artikull të teksteve të ankorimit, shndërroni këmbësorin në një mjet efektiv të lundrimit. Drejtojini ato në faqen e produktit ose shërbimeve tuaja, ose në lidhje të dobishme si mësime ose në blogun e kompanisë suaj.

4. Shtrirjet e mbipopulluara

Mund të jetë joshëse të paketoni sa më shumë që të keni mundësi në fund të faqes tuaj. Por një këmbë e mbushur me njerëz mund të fikur vizitorët tuaj, duke i bërë ata të dalin nga faqja ose të shkëlqejnë mbi tekstet tuaja të ankoruara. Zgjidhni faqet thelbësore, organizoni këto dhe shfrytëzoni hapësirën e bardhë për të krijuar një dizajn të përshtatshëm, të lexueshëm të futbollit.

Si të krijoni një dizajn efektiv të futbollit

Ka kaq shumë mënyra për të krijuar një këmishë që janë edhe estetikisht të këndshme dhe funksionale. Përveç këshillave të mësipërme, këtu janë pesë praktikat më të mira të dizajnit të futbollit.

1. Vendoseni së pari lexueshmërinë

Meqenëse tekstet e futbollit janë shpesh të vegjël dhe vizitorët në internet priren t’i mashtrojnë këto, ju duhet një dizajn që siguron që fjalët të lexohen lehtë. Për të siguruar që footer juaj të jetë i lexueshëm, mund të:

 • Zgjedhin për tipare të thjeshta si serif pa sans.
 • Shmangni përdorimin e shumë shkronjave ose ngjyrave.
 • Përfitoni nga hapësira e bardhë dhe eksperimentoni me lartësinë dhe lartësinë e linjës.

Një mënyrë tjetër për të rritur lexueshmërinë e këmbëve tuaja është të përdorni kontrast të mirë me ngjyra. Kjo u mundëson vizitorëve tuaj që të lexojnë me lehtësi tekstet tuaja të ankorimit, pa u shtypur ose pa u lodhur sytë.

Kombinimi standard është të përdorni tekstin e zi në një sfond të bardhë ose anasjelltas. Nëse doni të devijoni nga kjo dhe të eksperimentoni me më shumë ngjyra, këtu janë disa këshilla:

 • Zgjidhni ngjyrat që plotësojnë markën tuaj dhe modelin e përgjithshëm të faqes suaj të internetit.
 • Dizenjoni me audiencën tuaj të synuar në mendje. Nëse faqja juaj i intereson individëve të moshuar, përdorni ngjyrime të buta në sy. Kombinoni këtë me një sasi të kufizuar të tekstit dhe hapësirë ​​bujare të bardhë.
 • Zgjidhni ngjyrat që përcjellin emocionin ose personalitetin që doni të jepni në faqen tuaj. Për shembull, zgjidhni të kuqen nëse doni të përçoni urgjencën dhe energjinë. Shkoni në blu për të simbolizuar besueshmërinë dhe qetësinë, ose jeshile për të përfaqësuar natyrën ose shëndetin.
 • Bëni CTA-të tuaj të dalin nga faqja duke përdorur një ngjyrë të ndryshme, siç janë butonat e verdhë të Guardian kundër një sfondi blu.

Shembull i faqes në internet duke përdorur ngjyrën

2. Qëndroni të vërtetë ndaj markës suaj

Uebfaqja juaj është një komponent kryesor i markës suaj. Kjo është veçanërisht e vërtetë për bizneset në tregtinë elektronike, pikat kryesore të të cilave preken me klientët janë në internet.

Një markë e fortë, e qëndrueshme ndihmon vizitorët në ueb të kujtojnë ju dhe shoqërojnë emrin e kompanisë tuaj me logon, shërbimet ose produktet, vlerat dhe një ndjenjë ose përvojë specifike.

Ka mënyra të shumta për të krijuar një dizajn të futbollit që është në përputhje me markën tuaj. Këtu janë disa ide:

 • Siç u përmend më lart, zgjidhni ngjyra që përfaqësojnë vlerat ose ngjyrat tuaja që keni përdorur në logon tuaj ose në materialet e marketingut.
 • Përfshini logon, nuskën ose elementët e tjerë që simbolizojnë markën tuaj.
 • Miratoni elemente të ngjashme të projektimit, përfshirë typografinë dhe paraqitjen që keni përdorur në materiale të tjera promovuese.

Shembull footer i faqes në internet duke përdorur të njëjtën ngjyrë për header dhe footerVini re se si Revista Smashing përdor të njëjtën tekst dhe ngjyrën e sfondit për kokën dhe futbollin e saj. Ilustrimet ndihmojnë në mbajtjen e një gjallëri të lezetshme nga menyja e sipërme e faqes deri në pjesën e saj të poshtme.

3. Optimizoni për përdoruesit e lëvizshëm

Meqenëse përdoruesit celularë kanë më shumë të ngjarë të lëvizin në fund të faqes suaj se vizitorët në desktop, duke optimizuar faqen tuaj pajisje të ndryshme sidomos në celular është një domosdoshmëri. Kjo strategji shkon përtej modeleve të përgjegjshme. Për ta bërë më të lehtë për përdoruesit celular të arrijnë tek ju ose të skanojnë faqen tuaj:

 • Rregulloni madhësinë e tekstit tuaj të futbollit në mënyrë që vizitorët të lehtë mund të prekin opsionet pa zmadhuar.
 • Përfshini një buton telefonik të klikueshëm në mënyrë që vizitorët të mund t’ju arrijnë lehtësisht.
 • Nëse doni të inkurajoni përdoruesit të heqin dorë nga zyra juaj fizike apo sallë ekspozite, lidhni adresën tuaj në një hartë.
 • Nëse keni aplikacione, siguroni lidhje me këto.

4. Mbajeni thjeshtë

Thjeshtësia në hartimin e futbollit i referohet si stilit dhe përmbajtjes së tij. Mbani këmbësorin tuaj të pastër, ngjituni në disa ngjyra dhe tipografi dhe shmangni prejardhjet e hollësishme. Për sa i përket përmbajtjes, mbajini tekstet e ankorimit të shkurtër dhe kufizoni artikujt që shfaqni. Përmbytja e lexuesve tuaj me paraqitje të zbukuruara ose me shumë tekst mund të tërheqë vëmendjen e tyre larg CTA-ve dhe lidhjeve të tjera të vlefshme.

5. Organizohuni

Një këmishë e mirëorganizuar përmirëson lexueshmërinë e faqes, u mundëson lexuesve të marrin një pamje nga zogjtë për sitin dhe kompaninë dhe lejojnë vizitorët të gjejnë me lehtësi detajet që u duhen.

Nëse doni të shtoni disa tekste të ankorimit, por shqetësoheni që futbolli mund të duket i çrregullt, aplikoni teknikat e mëposhtme:

 • Rregulloni menutë në lidhje me kolona dhe siguroni një kokë kolonë.
 • Eksperimentoni me madhësitë e fontit, lartësinë e linjës ose ngjyrat e tekstit për të treguar hierarkinë e përmbajtjes. Për shembull, përdorni një font pak më të madh për titujt e kolonave, dhe lini më shumë hapësirë ​​midis kokës dhe tekstit të ankorimit poshtë tij.
 • Përdorni ngjyra të ndryshme të sfondit për të ndarë një pjesë të futbollit tuaj nga pjesa tjetër.

Shembull i faqes në internet duke përdorur seksione të ndryshme me ngjyraAgingCare përdor tre ngjyra të sfondit për të ndarë footer-in në seksione. CTA e tyre, e shfaqur kundër një sfondi blu, qëndron kundër menusë së këmbëve (në sfond gri të lehta), dhe të drejtat e autorit, kushtet e përdorimit dhe informacionet e politikës së privatësisë në fund (sfond gri të errët).

Vendosja e të Gjithë Së bashku: Frymëzimet e Dizajnit të Këmbëve

Një mënyrë për të gjeneruar ide për faqen tuaj është të shfletoni faqe të tjera. Vini re se si stilistë të tjerë përfshijnë konceptet e mbuluara më lart për të ofruar këpucë të punuara mirë. Këtu janë katër modele për t’ju frymëzuar.

Stag blu

Mbushja e studios së këtij studjoni, me sfondin e saj të animuar dhe duke ekzekutuar logon blu të grumbulluar, tregon krijimtarinë e firmës. Argëton sfondin jashtë kutisë dhe imazhi i kundërt i një logoje blu ngjitet në kujtesën tuaj. Kjo shtyllë e rregullt thekson CTA, d.m.th., numrin e kontaktit të kompanisë dhe adresën e postës elektronike, të dyja mund të klikohen.

Shembull frymëzimi i faqes në internet

New York Times

Këmba e New York Times ka një dizajn të thjeshtë, të pastër, duke përdorur hapësirë ​​të bollshme të bardhë dhe një kontrast standard të tekstit të zi, me një sfond të lehtë. Tekstet e ankorimit, të organizuara në kolona, ​​udhëzojnë vizitorët në faqe dhe artikuj të tjerë interesantë, duke i inkurajuar ata të eksplorojnë dhe të qëndrojnë në sit. Dizajni jep hierarki tipografike për të tërhequr më shumë vëmendje për emrin e kompanisë në të majtë dhe opsionet e pajtimit në të djathtë.

Shembull frymëzimi i faqes në internet

Sephora

Këmisha e markës së bukurisë adopton një pamje klasike me tekst të bardhë kundër një sfondi të zi. Një linjë e hollë e ndan footer-in në dy seksione: tekstet e kolonave të spirancës në krye, dhe CTA, ikonat e mediave sociale, të drejtat e autorit dhe politikën e privatësisë në fund. Marka gjithashtu ka një menu që bie poshtë për vizitorët që të zgjedhin rajonin ose gjuhën e tyre, duke siguruar një version anglisht dhe frëngjisht-kanadez.

Tekstet e ankorimit janë grupuar mjeshtërisht në katër kolona. Duke përdorur hapësirë ​​të mjaftueshme të bardhë, footer-i i Sephora është në gjendje të përfshijë shumë informacione pa kërkuar rrëmujë.

Ndërkohë, versioni mobil i kompanisë mban titujt e kolonave, opsionin e regjistrimit dhe ikonat e mediave sociale. Të shfaqura drejt e sipër, janë lidhjet në App Store dhe Google Play, ku përdoruesit celular mund të shkarkojnë aplikacionin Sephora.

Shembull frymëzimi i faqes në internet

StackSocial

StackSocial ofron një nxitje për klientët e rinj për t’u regjistruar në buletinin e saj. Gjithashtu, ajo përdor një buton blu për CTA, duke e lejuar atë të qëndrojë në përputhje me markën e saj. CTA blu gjithashtu lëshon faqen në mes të sfondit të errët dhe tekstit të lehtë. Një logo e Bureau Better Business (BBB) ​​në të djathtë të ulët ndihmon në ndërtimin e besimit për markën.

Shembull frymëzimi i faqes në internet

Fjalët përfundimtare

Ka kaq shumë mënyra për të hartuar një këmbë që mund të rrisë konvertimin tuaj dhe ta bëjë faqen tuaj të arritshme dhe të lehtë për të lundruar. Vazhdoni të eksperimentoni dhe zbatoni këshillat e mësipërme deri sa të krijoni një dizajn të futbollit që plotëson qëllimet e kompanisë tuaj dhe nevojat e klientëve tuaj të synuar.

A keni këshilla, mashtrime, apo modele mbresëlënëse të futbollit? Lërini mendimet tuaja më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me