5 καλύτεροι ελεγκτές Backlink για ανάλυση του προφίλ σας Backlink

Ένας οδηγός για πούλια backlink και μια λίστα με τα κορυφαία εργαλεία ελέγχου backlink για εύρεση & αναλύοντας τους πίσω συνδέσμους του ιστότοπού σας.


καλύτερες εταιρείες SEO

Το να έχετε ένα καλό προφίλ backlink είναι απαραίτητο για το SEO και θα πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τους backlinks του ιστότοπού σας. Η Google ασκεί ολοένα και περισσότερο φωνή σχετικά με τον τρόπο κατάρρευσης των κακών πρακτικών σύνδεσης κατά τα τελευταία δύο χρόνια. Ιστότοποι με κακά προφίλ backlink ενδέχεται να υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό στα SERP και γι ‘αυτό, είναι σημαντικό να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το προφίλ backlink του ιστότοπού σας και να καταργείτε τυχόν συνδέσμους κακής ποιότητας που βρίσκετε. Υπάρχουν πολλά πούλια backlink που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε αυτό. Σε αυτό το άρθρο θα παρέχουμε μια επισκόπηση των καλύτερων ελεγκτών backlink που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε και να αναλύσετε όλους τους backlinks στον ιστότοπό σας.

Μια λίστα με δημοφιλή πούλια επιστροφής συνδέσμου επί πληρωμή

Μια γρήγορη επισκόπηση των κορυφαίων 5 επιλογών που χρησιμοποιούνται από πολλούς επαγγελματίες SEO για την εύρεση και παρακολούθηση των συνδέσμων:

Έλεγχος επιστροφής
Αρχίζει στις:
Συνιστάται για:
Μάθε περισσότερα
Αχρεφς82,50 $ / μήναΙσχυρή παρακολούθηση backlink & ανάλυση παρακολούθησης κατάταξης
SEMrush69,95 $ / μήναΑνάλυση προφίλ επιστροφής σε βάθος & πληροφορίες ανταγωνιστή
Μόζ99,00 $ / μήναΔημοφιλής & αξιόπιστο εργαλείο all-in-one SEO
Παρακολούθηση Backlinks24,90 $ / μήναΠροσιτή επιλογή για παρακολούθηση backlink
Μεγαλοπρεπής78,99 $ / μήναΜεγαλύτερη βάση δεδομένων για εμπορικούς συνδέσμους

Καλύτερο πούλι επιστροφής # 1 - Ahrefs

Ξεκινά από: 82,50 $ / μήνα

Αχρεφς
Ισχυρή, διαισθητική παρακολούθηση backlink & παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών

Το www.ahrefs.com είναι ένα από τα αγαπημένα μας πούλια backlink και είναι μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορη και εύκολη παρακολούθηση του προφίλ σας backlink. Το Ahrefs έχει μέγεθος ευρετηρίου 12 τρισεκατομμυρίων συνδέσμων και κάνει εξαιρετική δουλειά να βρει πολλούς από τους πίσω συνδέσμους που οδηγούν στον ιστότοπό σας. Διαπιστώσαμε ότι βρίσκει περισσότερους πίσω συνδέσμους από οποιαδήποτε άλλη από τις παρακάτω υπηρεσίες. Με το Ahrefs, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τους πίσω συνδέσμους σας, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τυχόν νέους συνδέσμους που βρίσκονται, να παρακολουθείτε τις θέσεις κατάταξης των στοχευμένων λέξεων-κλειδιών σας, να αναλύετε τα στατιστικά στοιχεία SEO του ιστότοπού σας, να αναλύετε τα προφίλ επιστροφής συνδέσμων του ανταγωνιστή σας και πολλά άλλα. Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα είναι ότι δεν μπορείτε να εισαγάγετε συνδέσμους από άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Google Search Console. Ωστόσο, το Ahrefs είναι ένα ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό εργαλείο παρακολούθησης backlink καλύτερο για άτομα ή επαγγελματίες SEO με μικρό αριθμό πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λεπτομερές προφίλ backlink
 • Βρίσκει πολλούς πίσω συνδέσμους
 • Ανάλυση ανταγωνιστή
 • Δεν είναι δυνατή η εισαγωγή backlinks
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών
 • Αναφορές βελτιστοποίησης επιτόπου

Μάθε περισσότερα

Καλύτερο πούλι επιστροφής # 5 - SEMrush

Ξεκινά από: 69,95 $ / μήνα

SEMrush
Παρέχει ανάλυση προφίλ backlink σε βάθος & πληροφορίες ανταγωνιστών για ψηφιακούς εμπόρους

Το www.semrush.com είναι μια δημοφιλής υπηρεσία SEO που παρέχει και ακριβή και σε βάθος ματιά στα προφίλ backlink και τις πληροφορίες των ανταγωνιστών. Γνωστό για την παροχή οργανικής έρευνας σχετικά με τις θέσεις κατάταξης των ανταγωνιστών σας και τις μετρήσεις SEO, το SEMrush χρησιμοποιείται συνήθως από πολλούς ψηφιακούς εμπόρους. Με αυτά, μπορείτε εύκολα να προβάλετε και να ταξινομήσετε το προφίλ επιστροφής συνδέσμων του ιστότοπού σας για να λάβετε μια ακριβή εικόνα, μαζί με άλλες πολύτιμες πληροφορίες μέτρησης SEO.

Συνιστάται για:

 • Έλεγχος επιστροφής
 • Παρακολούθηση θέσης λέξεων-κλειδιών
 • Ανάλυση ανταγωνιστή
 • Διαφημιστική έρευνα
 • Έρευνα λέξεων-κλειδιών

Μάθε περισσότερα

Καλύτερο πούλι επιστροφής # 3 - Moz

Ξεκινά από: 99,00 $ / μήνα

Μόζ
Ένα ισχυρό εργαλείο ελέγχου επιστροφής συνδέσμων

Το www.moz.com είναι ένα δημοφιλές και αξιόπιστο μέρος για να αναλύσετε τους πίσω συνδέσμους σας και να καθορίσετε πώς να κατατάξετε καλύτερα. Η Moz προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάλυση προφίλ συνδέσμων με πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα αυτών των συνδέσμων, χρησιμοποιώντας το Moz PA (Αρχή σελίδας) και DA (Αρχή τομέα). Παρέχουν επίσης εξαιρετικούς ελέγχους συνδέσμων για εύρεση επιβλαβών συνδέσμων και αποφυγή κυρώσεων. Το Moz είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο all-in-one για την παρακολούθηση των προσπαθειών σας SEO.

Συνιστάται για:

 • Μεγάλη βάση γνώσεων SEO
 • Φιλικό προς τον χρήστη
 • Αρχή τομέα MOZ
 • Βρείτε ευκαιρίες λέξεων-κλειδιών
 • Ανάλυση ανεπιθύμητων

Μάθε περισσότερα

Καλύτερος ελεγκτής backlink # 4 - Παρακολούθηση Backlinks

Ξεκινά από: 24,90 $ / μήνα

Παρακολούθηση Backlinks
Προσιτός έλεγχος επιστροφής που είναι γρήγορος και εύκολος στη χρήση

Το www.monitorbacklinks.com είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση σε πολλά από τα πούλια backlink που αναφέρονται εδώ. Οι υπηρεσίες τους είναι πολύ εύχρηστες και εξαιρετικές για αρχάριους. Είναι καλύτερα για άτομα που θέλουν να αρχίσουν να παρακολουθούν το προφίλ τους πίσω συνδέσμου χωρίς να έχουν πολύ βάθος. Αγαπάμε την απλότητα και τη φιλικότητα προς το χρήστη, αν και βρήκαμε προβλήματα στο παρελθόν με την αξιοπιστία των αναφορών τους. Ενώ κάθε checker backlink χάνει μερικούς συνδέσμους εδώ και εκεί, είχαν χάσει αρκετά σε σύγκριση με τους άλλους. Ωστόσο, εξακολουθούν να σας δίνουν μια καλή εικόνα του προφίλ σας backlink σε προσιτή τιμή.

Συνιστάται για:

 • Ανετα & προμηθευτός
 • Ισχυρή παρακολούθηση backlink
 • Προστασία από Neg. SEO
 • Ανάλυση ανταγωνιστή
 • Παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών

Μάθε περισσότερα

Καλύτερο πούλι επιστροφής # 2 - Majestic

Ξεκινά από: 78,99 $ / μήνα

Μεγαλοπρεπής
Πρόσβαση στο μεγαλύτερο ευρετήριο συνδέσμων & δημοφιλής επιλογή για επαγγελματίες SEO

Το www.majestic.com είναι ένα ακόμη καλό εργαλείο για τον έλεγχο των συνδέσμων σας και χρησιμοποιείται ευρέως από πολλές εταιρείες SEO. Η Majestic παρέχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για την επιτυχία σας στο SEO. Τα εργαλεία τους είναι λίγο λιγότερο φιλικά προς το χρήστη, παρόλο που μπορείτε να προγραμματίσετε μια επίδειξη ένα προς ένα με υποστήριξη για να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε. Η Majestic ισχυρίζεται ότι διαθέτει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων εμπορικών πληροφοριών, παρόλο που η εμπειρία μας με την Majestic αποδείχθηκε λιγότερο ακριβής από τις άλλες που αναφέρονται παραπάνω. Υπήρχαν αρκετοί τομείς αναφοράς που έχασε η Majestic, αν και έχουμε παρατηρήσει ότι τείνουν να βρίσκουν νέους τομείς πιο γρήγορα. Επιπλέον, υπήρχαν μερικά που η Majestic βρήκε εκεί όπου άλλοι είχαν αποτύχει.

Συνιστάται για:

 • Δημοφιλές στα SEO
 • Μεγαλύτερος δείκτης συνδέσμων
 • Ποικιλία εργαλείων SEO
 • Βρίσκει γρήγορα νέους συνδέσμους
 • Ανάλυση ανταγωνιστή

Μάθε περισσότερα

Τι γίνεται με τα δωρεάν πούλια Backlink?

Υπάρχουν πολλά δωρεάν πούλια backlink που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης. Στην πραγματικότητα, πολλά από τα παραπάνω προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς πληρωμή. Ωστόσο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτά γενικά δεν είναι τόσο ολοκληρωμένα και συνήθως δίνουν μόνο μια γεύση από τους πίσω συνδέσμους που δείχνουν στον τομέα σας. Το δωρεάν είναι εντάξει, αλλά όχι εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά να κατανοήσετε ολόκληρο το προφίλ του backlink σας.

Συγκέντρωση του πλήρους προφίλ σας Backlink

Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και ο καλύτερος ελεγκτής backlink δεν θα βρει το 100% όλων των backlinks σας. Ο καθένας χρησιμοποιεί έναν διαφορετικό αλγόριθμο για τα ευρετήριά τους και θα διαπιστώσετε ότι ενώ μερικοί κάνουν καλύτερη δουλειά από άλλους, δεν υπάρχει κανένας, αληθινός ελεγκτής backlink. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια πλήρη λίστα των συνδέσμων επιστροφής του ιστότοπού σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία για να συγκεντρώσετε αυτό που βρίσκει ο καθένας. Η χρήση ενός συνδυασμού δωρεάν και πληρωμένων πούλιων επιστροφής θα σας δώσει μια πολύ πιο ακριβή αναπαράσταση όλων των επιστροφής σας.

Γρήγορη συμβουλή: Η Google θα σας δείξει έναν ωραίο αριθμό από τους πίσω συνδέσμους σας δωρεάν εντός του Κονσόλα αναζήτησης Google, αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι. Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me