Rishikimi dhe Vlerësimi i SiteBuilder 2017

A është SiteBuilder një ndërtues i mirë i faqes në internet? Lexoni rishikimin tonë të plotë për SiteBuilder me pro & kundër, ankesat, përdorimi i rekomanduar, FAQ, & më shumë për të zbuluar!


SiteBuilder.com Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve

SiteBuilder

www.sitebuilder.com

E përputhshme me tregtinë elektronike:po
Mobile-miqësore:po
Prove falas:po
zvarrit & rënie:po
# e shablloneve:1000
SEO Friendly:po
Garancia e kthimit të parave:30 dite

Një përmbledhje e shpejtë:

SiteBuilder është një nga krijuesit më të njohur të faqeve të internetit sot në treg. Ata ofrojnë një kombinim të komoditetit dhe kontrollit për përdoruesit e tyre. Shumë përdorues mendojnë për redaktorin e tyre i cili është i lehtë për t’u përdorur, por prapë diçka që zhvilluesit profesionistë të uebit mund ta vlerësojnë. Së bashku me aftësinë e ndërtimit të faqes tuaj të internetit, SiteBuilder ofron mbi 10,000 shabllone, llogari të adresave të postës elektronike të lidhura me emrin e domain, mjete të shkëlqyera të SEO, aftësi të e-commerce dhe aftësi për Blogim. Më e mira nga të gjitha, ata ofrojnë një emër domain falas me secilin nga planet e tyre të paguara dhe ky emër domain është falas për jetën. Për të gjitha komoditetin dhe lehtësinë që ofron SiteBuilder, ka disa pengesa të dukshme. Një pengesë që mund të shihet menjëherë është se faqja fillestare liston domenin e lirë dhe e-mail falas me të drejtën e internetit, e cila mund të jetë mashtruese për përdoruesit e rinj pasi domeni dhe emaili vijnë vetëm me plane të paguara. Ne do ta rekomandonim këtë ndërtues të faqes në internet për këdo në çdo nivel aftësie që dëshiron të ndërtojë një faqe interneti të mirë me një kosto të përballueshme nëse ata janë të gatshëm të anashkalojnë rëniet e saj.

Pse zgjidhni SiteBuilder:

 • Domain falas me secilin plan të paguar
 • Nuk ka aftësi për kodim ose zhvillim të uebit
 • Llogari email-i falas me ndonjë nga planet e mëposhtme: Pro, Premium, Tregti elektronike
 • Redaktori është një nga më të mirët: përdorues-miqësor dhe i thjeshtë për t’u dizajnuar
 • Mimet janë të përballueshme dhe konkurruese në krahasim me ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit
 • Mbi 10,000 shabllone të përgjegjshme për të zgjedhur
 • Mjete mbresëlënëse të SEO për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të renditet lartë në motorët e kërkimit
 • Ka një veçori plotësisht funksionale të blogut që është më e mirë se ajo që ofrojnë shumica e ndërtuesve të faqeve në internet

Cilat janë disavantazhet:

 • Nuk ka mundësi të eksportosh të dhëna
 • Një numër i klientëve janë ankuar për mbështetje të keqe të klientit në lidhje me çështjet e faturimit
 • Plani falas ka reklama të shfaqura në faqen e internetit dhe nuk ju lejon të lidhni domenin tuaj. Kjo mund të duket shumë joprofesionale
 • Ofron aftësi e-commerce por Shopify ose Bigcommerce janë mundësi më të mira nëse e-commerce është qëllimi kryesor i faqes suaj të internetit
 • Kompania nuk merr thirrje telefonike për mbështetje teknike. Ata komunikojnë vetëm përmes postës elektronike e cila mund të jetë problem nëse keni një çështje urgjente që duhet të zgjidhet
 • Asnjë Treg i Aplikimeve ose sidoqoftë të shtoni aplikime të palëve të treta në faqen tuaj të internetit
 • Asnjë aplikacion mobil në dispozicion

Në fund të fundit:

SiteBuilder është përgjithësisht një mundësi e mirë për këdo që dëshiron të ndërtojë një faqe në internet shpejt dhe me çmim. Pikat e tyre më të forta të shitjes do të ishin sa e lehtë është përdorimi i redaktorit të tyre dhe fakti që ju merrni një domain falas me çdo plan të paguar. Siteshtë pak mashtruese që SiteBuilder të reklamojë një domain falas dhe një llogari falas me email, së bashku me ndërtimin e një uebfaqe falas, sepse e vërteta është se ju merrni vetëm një llogari domain dhe email falas nëse keni një nga planet e tyre të paguara. Ne konsiderojmë që të jetë një rënie për përdoruesit e rinj që mund të mos jenë në dijeni të këtij detaji. Ky ndërtues i faqes në internet krahasohet mirë me konkurrentët si Wix, Weebly dhe të tjerët, veçanërisht në fushat e ndërfaqes miqësore me përdoruesit, çmimet dhe fleksibilitetin. Shtë një platformë premtuese dhe ka të gjitha tiparet themelore të nevojshme për të ndërtuar një faqe të thjeshtë, profesionale në kërkim të shpejtë.

Rishikimi i ekspertëve të ndërtuesve të uebfaqes së SiteBuilder

Shqyrtime të Përdoruesve të SiteBuilder.com

Na vjen keq, për momentin nuk ka komente të klientëve të SiteBuilder në dispozicion.

Opinioni i Ekspertëve – Rishikimi ynë në thellësi i SiteBuilder

SiteBuilder u lançua në vitin 2015. Platforma u lançua duke përdorur emra domenesh serval përfshirë: sitebuilder.com, sitelio.com dhe sitey.com. Do faqe interneti tregtohet ndryshe, por redaktori i faqes në internet mbetet i njëjtë. Një detaj tjetër i rëndësishëm për tu marrë parasysh është se nuk ka informacione mbi kompaninë në SiteBulider.com ose ndonjë nga faqet e internetit të kopjuara të përmendura. Lessshtë e panevojshme të thuhet, kjo është mjaft e çuditshme. Edhe pasi bëmë kërkime shtesë dhe bëmë një telefonatë përmes numrit të vetëm të telefonit të dhënë (linja e ndihmës për faturim) ne nuk ishim në gjendje të merrnim ndonjë informacion shtesë për kompaninë. Shtë disi e çuditshme, por ndërtuesi i faqes së internetit ende funksionon mirë, kështu që varet nga preferencat personale nëse ky është një faktor vendimtar apo jo.

planet & Karakteristikat – Cila është e përshtatshme për mua?

SiteBuilder.com ofron katër plane me pagesë dhe një plan falas. Secili vjen avantazhet e veta të cilat përmirësohen me secilën azhurnim. Në renditje të çmimit, planet e paguara janë: Personal, Pro, Premium dhe Tregti elektronike. SiteBuilder shpesh ofron kuponë me kohë të kufizuar për periudhën fillestare të shërbimit. Pasi të mbarojë afati, ai do të rinovohet me koston origjinale, por kjo kupon është një bonus i mirë. Secili plan ka mundësinë e një abonimi mujor, 12 muaj, 24 muaj ose 36 muaj abonime.

planet:
mujore:
12 muaj:
24 muaj:
36 muaj:
personal$ 9.99 / mo$ 8.99 / mo$ 8.99 / mo$ 8.99 / mo
pro$ 9.98 / mo$ 9.22 / mo$ 7.68 / mo$ 7.68 / mo
prim$ 12.98 / mo$ 12.29 / mo$ 11.98 / mo$ 11.98 / mo
eCommerce$ 24.98 / mo$ 19.98 / mo$ 18.45 / mo$ 18.45 / mo

personal: Ky plan është një hap përpara nga plani i lirë në atë që ju do të jeni në gjendje të lidhni domenin tuaj në faqen e internetit dhe reklamat në internet do të hiqen. Nëse e merrni domenin tuaj përmes SiteBuilder.com, do ta merrni falas pasi të zgjidhni Planin Personal ose më të lartë. Siç sugjeron emri, ky plan është i mirë për përdorim personal por mund të jetë gjithashtu një mundësi e përballueshme për një biznes që sapo fillon.

Pro: Ky plan do t’ju japë gjithçka që ofron Plani Personal dhe gjithashtu do të merrni email falas. E-mail falas është një avantazh i dukshëm i përdorimit të sitebuilder.com sepse ky është një shërbim që shumica e kompanive e shesin me një kosto shtesë. Ne do ta rekomandonim këtë plan për një biznes të themeluar dhe do t’ju duhej një llogari e personalizuar e-mail gjithsesi. Costshtë me kosto efektive për të marrë të gjitha këto shërbime përmes krijuesit të faqeve.

Premium: Ky plan ofron të gjitha tiparet që Plani Pro ofron, por gjithashtu përfshin SEO Tools, dhe Mbështetje Prioritare. Mjetet SEO mund të jenë të dobishme për ju, veçanërisht nëse keni një blog, por krijuesi i faqeve në internet është i njohur për dhënien e një mbështetje relativisht të keqe ndaj klientit, kështu që Ndihma për Prioritetin mund të mos jetë e dobishme për të justifikuar çmimin më të lartë. Nëse SEO e përparuar është kritike për faqen tuaj të internetit, atëherë ky plan mund të jetë për ju, përndryshe mund të jetë më mirë të përmbaheni me planin Pro.

eCommerce: Plani i tregtisë elektronike ofron gjithçka që ofron plani Premium së bashku me aftësinë e shtimit të një dyqani online në faqen tuaj të internetit. Edhe pse platforma ofron këtë veçori, krijuesit e tjerë të faqeve të internetit si Shopify, ofrojnë një zgjidhje shumë më të mirë për tregtinë elektronike. Ky plan do të ishte i përshtatshëm nëse e-Tregtia në faqen tuaj të internetit është minimale.

Menaxhimi i llogarisë – Vegla, Karakteristika, & Redaktor

Procesi i regjistrimit për SiteBuilder.com është shumë i thjeshtë. Pasi të regjistroheni me adresën tuaj të postës elektronike, do të drejtoheni në një faqe ku ju zgjidhni domainin tuaj personal. Ata e tregtojnë këtë si një “domain falas”, por siç u përmend më parë, ky domain është i lirë vetëm nëse zgjidhni një plan të paguar. Nëse zgjidhni një domen, do t’ju drejtohet në faqen e tyre të icingmimeve, ku do t’ju duhet të zgjidhni një nga katër planet e tyre të paguara dhe të shkruani informacionin tuaj të faturimit. Nëse vendosni të shkoni me planin falas, klikoni në ikonën “SiteBuilder.com” në këndin e sipërm të majtë. Kjo do t’ju çojë në faqen tuaj. Kjo është faqja ku do të gjeni të gjitha modelet për të zgjedhur.

Pamja e disa modeleve të SiteBuilder ku mund të zgjidhni.

Për të arritur në faqen e menaxhimit të llogarisë suaj, klikoni tek menuja në krye që thotë “Përshëndetje (emri juaj), mirëpresim përsëri”. Në anën e majtë të faqes së administrimit të llogarisë, do të shihni disa opsione të menusë.

Pamja e panelit të menaxhimit të llogarisë SiteBuilder

“Sitet e mia” është ajo që do të klikoni nëse menaxhoni shumë faqe në internet në një llogari. “Domain” është vendi ku do të jeni në gjendje të blini një domen të ri, të anuloni një domen ekzistues ose të ridrejtoni në një domen tjetër. “Menaxho Email” është mjaft i vetë-shpjegues si vendi ku do të shkosh për të shtuar, fshirë ose kontrolluar email-in tuaj. “Vendi i Tregut” është vendi ku mund të shkoni për të hyrë në të gjitha karakteristikat shtesë të SiteBuilder si mjetet SEO, Booster Social, Statistikat e Avancuara dhe më shumë. Vendi i Tregut është dyqani me një ndalesë për të bërë ndryshime në llogarinë tuaj ose në faqet e internetit.

Fotografi e tregut të faqesBuilder

“Detajet e mia” është vendi ku mund të ndryshoni detajet e llogarisë, si fjalëkalimin tuaj. Seksioni “marketing” është aktiv kur janë avancuar në një plan të paguar. Ju mund ta përdorni këtë për të monitoruar analizat e faqes tuaj, për të përmirësuar SEO, për të bërë marketing në mediat sociale dhe për të bërë marketing me email.

Redaktori

Pamja e redaktorit të SiteBuilder

Ndërtuesi / redaktuesi i faqes në internet është një nga karakteristikat më të mira që ofron SiteBuilder. Shtë e lehtë për t’u përdorur, por gjithsesi mjaft e efektshme për t’ju ndihmuar të përshtatni vërtet faqen tuaj të internetit sipas dëshirës tuaj. Në redaktues, faqja juaj në internet është ndërtuar duke grumbulluar “Seksione” dhe ka modele të shumta për secilin Seksion. Uebsajti që nuk po ndërtoni kurrë nuk ndihet prerës i cookie-ve dhe mund të merrni mjaft krijues me paraqitjet tuaja. Seksionet janë gjithashtu të shkëlqyera për organizimin e një plan urbanistik të gjerë me fotografi të fortë që duket moderne dhe e bukur.

Një tjetër veçori e shkëlqyeshme për redaktorin është “Ruani historinë” e cila ju lejon të tërhiqeni përsëri te ndryshimet që keni bërë 2 ditë më parë, ose më pak. Kjo është e shkëlqyeshme sepse do të thotë që asgjë që bëni nuk është e vendosur në gur dhe është e lehtë të korrigjohen gabimet. Ju mund të duhet të azhurnoni në një plan të paguar për të hyrë në këtë funksion, por mund të vijë mjaft i dobishëm.

Ndërfaqja zvarritëse dhe redaktuese e redaktorit e bën SiteBuilder.com shumë miqësore dhe bën të mundur marrjen e një faqe në internet profesional në kërkim të lehtë.

Pyetje të dobishme Rreth faqes ndërtimore

Këtu janë disa pyetje që bëhen shpesh që mund të keni në lidhje me SiteBuilder:

Si ta anuloj pajtimin tim?

Për të anuluar pajtimin tuaj, ju do të duhet të telefononi numrin e tyre të Mbështetjes së Faturimit që do të gjeni në faqen “Mbështetje”. Ky numër telefoni është vetëm për kërkime dhe mbështetje për faturimin. Nëse keni pyetje në lidhje me një çështje teknike ose ndonjë gjë tjetër, do t’ju duhet t’i dërgoni me email.

A është SiteBuilder i mirë për Blogging?

Sistemi i blogjeve në SiteBuilder është më i mirë se sa ato që ofrojnë shumica e ndërtuesve të faqeve në internet. Ju mund të zgjidhni nga modele të shumta blog dhe të personalizoni blogun tuaj me disa stile mbresëlënëse. Ajo ka karakteristika që lejojnë përdoruesit të modifikojnë permalink, postimet pin, të krijojnë imazhe të kopertinës, postime me funksione, të vendosin etiketa, dhe më shumë. Duket se është një platformë solide për bloget.

A mund të marr domain falas dhe email falas me uebfaqen falas?

Jo. Ata që janë të ri në sitebuilder.com mund të mashtrohen të besojnë se domeni, posta elektronike dhe faqja e internetit janë falas vetëm duke parë faqen kryesore. Në faqen e çmimeve, sidoqoftë, përshkruhet se një përdorues do të duhej të përditësohej në planin Pro për të marrë së bashku një domen të lirë dhe email falas. SiteBuilder nuk ka një plan falas por përdoruesit marrin vetëm hyrje në redaktues dhe shabllone të faqes në internet. Ai nuk u jep përdoruesve domain falas ose email falas.

Disavantazhet e shpjeguara – gjërat që mund të përmirësohen nga faqja e internetit

SiteBuilder ka pjesën e tyre të drejtë të disavantazheve që duhet të merrni parasysh përpara se të regjistroheni për një llogari të re. Këtu keni një vështrim të thellë në disa pengesa të kësaj platforme:

Ndihma për klientët duhet të përmirësohet: Kompania nuk merret me çështjet e mbështetjes teknike përmes telefonit. Kjo mund të jetë një disavantazh në rastin e një çështje urgjente. Ata i trajtojnë pyetjet e faturimit përmes telefonit tani që është një përmirësim por klientët janë ankuar në të kaluarën se kanë probleme kur duan të anulojnë llogarinë e tyre. Disa klientë janë ankuar se ekipi mbështetës është më i përqendruar në shërbimin e shitjes sesa në plotësimin e nevojave të klientëve.

Asnjë mënyrë për të eksportuar të dhëna: Për momentin, SiteBuilder.com nuk ofron aftësinë për eksportimin e të dhënave nga faqja e internetit tuaj. Whatfarë do të thotë kjo është se nëse vendosni të zhvendosni faqen tuaj te internetit në një platformë të re, do të duhet të kopjoni manualisht dhe ngjisni të gjithë përmbajtjen nga faqja juaj e internetit e SiteBuilder në faqen tuaj të re. Kjo ka tendencë të jetë e zakonshme në mesin e krijuesve të faqeve në internet dhe tërheq, por prapëseprapë është diçka që duhet të përpiqen ta rregullojnë sepse do t’i bënte gjërat shumë më të lehta për përdoruesit, veçanërisht nëse ata kanë një blog.

Domeni falas është i lirë vetëm nëse blini një plan të paguar: Ndërsa është e shkëlqyeshme që SiteBuilder.com ofron një domen të lirë fare, ne e konsiderojmë këtë një pengesë sepse SiteBuilder.com reklamon “domain falas” të drejtën nën “faqen e internetit falas” në faqen e tyre fillestare. Kjo është mjaft mashtruese për dikë që është i ri për platformën sepse jep përshtypjen se do të merrni një domain falas edhe kur jeni në planin e lirë. Përdoruesit do të jenë më shumë se sa ka gjasë të zhgënjehen kur zgjedhin emrin e domain që ata dëshirojnë, vetëm për të kuptuar se ata duhet të përmirësohen në një plan të paguar në mënyrë që ta marrin atë.

Karakteristikat shtesë që përmenden me vlerë

SiteBuilder me të vërtetë ka dy avantazhe kryesore. E para është Redaktori i saj dhe e dyta është oferta e saj e Lirë Domain. Le të shohim më nga afër çdo pikë.

Redaktor i lehtë për t’u përdorur: Një nga arsyet kryesore që dikush mund të zgjedhë të përdorë një ndërtues të faqes në internet është se, është një thjeshtë dhe i thjeshtë për t’u përdorur. Prandaj, Redaktori duhet të jetë i lehtë për këdo në çfarëdo niveli aftësish për t’u përdorur. SiteBuilder merr vlerësime të mira nga ne në këtë fushë. Disa ndërtues të tjerë të internetit kanë redaktorë që janë pak të datuar por ky duket modern dhe është i lehtë për tu kuptuar.

Domain falas kursen para: Sa i përket vlerës për paratë, ne shohim pse SiteBuilder do të ishte një zgjedhje popullore. Ata ofrojnë një domain falas me secilin plan të paguar dhe ky domain është falas për ju për aq kohë sa ju mirëmbani llogarinë tuaj. Domainët kushtojnë 10 dollarë në vit mesatarisht, kështu që marrja falas falas është një marrëveshje e mirë për të kursyer para.

Përfundim – Të ndërtosh ose të mos ndërtosh?

Ndërsa arrijmë në përfundimin e rishikimit tonë të SiteBuilder, është e rëndësishme të mbani në mend se çdo krijues i faqes në internet ka forcë dhe dobësi të ndryshme. Nëse po mendoni për SiteBuilder, do të duhet të përcaktoni nëse ky krijues i faqes në internet ofron veçoritë, çmimet dhe shërbimet e duhura për t’ju përshtatur më së miri nevojave tuaja. Për më shumë informacion në lidhje me SiteBuilder, vizitoni faqen e tyre të internetit në www.sitebuilder.com. Nëse e keni parë të dobishëm këtë përmbledhje, ju lutemi pëlqeni dhe ndajeni atë!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map