Kuponë pritës A2

Kuponë pritës A2

Lista jonë e kuponave / marrëveshjeve më të mira për t’ju marrë çmimet më të ulëta nga A2 Hosting!


A2 Hosting është një nga hostet tanë të preferuar të internetit që ofron një larmi të planeve të hostimit të Linux Linux (gjithashtu disa plane të Windows gjithashtu) me theks në shpejtësinë dhe besueshmërinë. Ju mund të lexoni përmbledhjen tonë të plotë për A2 Hosting për të mësuar më shumë. Të listuara më poshtë është një koleksion i kuponave më të mirë & promovime (azhurnuar në qershor 2020) me çmimet më të ulta të zbritjes për A2 Hosting të përbashkët, VPS, cloud, të dedikuar, & planet shitëse të shitësit.

Kupon për planet e përbashkëta të mbajtjes së faqes në internet

67% zbritje

Ndarja në internet e përbashkët

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 67% zbritje në planet e përbashkëta të pritjes në internet të A2 Hosting. Merre këtë marrëveshje

A2 Hosting aktualisht po ofron një marrëveshje mahnitëse prej 57% zbritje në të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes, përfshirë planet e Windows. Kjo është pjesë e shitjes së tyre të zgjeruar të Premten e Zezë.

Details:

 • 67% zbritje në GJITHA planet e përbashkëta të pritjes
 • Mimi fillon me 1.98 dollarë në muaj
 • Certificateertifikatë falas SSL përfshirë
 • Përditësim falas SSD përfshirë
 • Rezervime falas të të dhënave të përfshira

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 67% vlen për të gjitha kushtet
 • Pricemimi më i ulët i reklamuar vlen për afatin 3 vjeçar
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet pritëse të VPS

50% zbritje

VPS Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 50% zbritje në planet VPS të APS Hosting të A2 Hosting. Merre këtë marrëveshje

A2 Hosting aktualisht po ofron një zbritje prej 50% në planet e tyre të hostimit VPS. Kjo përfshin si planet e tyre të menaxhuara ashtu edhe ato të menaxhuara, por jo planet e tyre të pakontrolluara duke filluar me 5 dollarë në muaj.

Details:

 • 50% zbritje në të gjitha planet e menaxhuara VPS të menaxhuara
 • Mimet fillojnë në 25,00 dollarë në muaj
 • Përditësim falas SSD përfshirë
 • CPanel falas & Përfshirë licencën WHM
 • Rezervime falas të të dhënave të përfshira
 • 2 adresa të dedikuara falas IP përfshihen

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale 50% vlen për të gjitha kushtet
 • Pricemimi më i ulët i reklamuar vlen për afatin 2 vjeçar (24 muaj)
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet e përkushtimit të mbajtjes së faqes në internet

17% zbritje

Serverë të përkushtuar

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 17% zbritje në planet e dedikuara për mbajtjen në internet të A2 Hosting. Merre këtë marrëveshje

A2 Hosting aktualisht po ofron 17% zbritje në planet e tyre të menaxhimit të dedikuar dhe të pakontrolluar të hostimit. Vini re se kjo nuk përfshin planet e tyre gjysëm të përkushtuara.

Details:

 • Deri në 17% zbritje në serverat e dedikuar
 • Mimi fillon në 99.59 dollarë për pa menaxhim dhe 141.09 $ për të menaxhuar
 • Përditësim falas SSD përfshirë
 • CPanel falas & Përfshirë licencën WHM
 • Certifikatë falas SSL
 • Rezervime falas të të dhënave të përfshira

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 17% vlen për të gjitha kushtet
 • Pricemimi më i ulët i reklamuar vlen për afatin 1 vjeçar (12 muaj)
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet e hostimit të rishitjes në internet

40% zbritje

Rishitesi Web Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 40% zbritje në planet e shitjes në internet të shitësit të A2 Hosting. Merre këtë marrëveshje

A2 Hosting aktualisht ofron 40% zbritje në të gjitha planet e tyre të rishitjes së shitësit, plus një azhurnim falas të SSD, licencën WHMCS, & licencë eNOM.

Details:

 • 40% zbritje nga të gjitha planet e hostimit të shitësit
 • Mimi fillon me 11,99 dollarë në muaj
 • Përditësim falas SSD përfshirë
 • Përfshirë licencën WHMCS falas
 • Licencë falas eNOM
 • Certifikatë falas SSL

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 40% vlen për të gjitha kushtet
 • Pricemimi më i ulët i reklamuar vlen për afatin 3 vjeçar (36 muaj)
 • 90 ditë garanci për kthimin e parave

A2 kuponë pritjeje dhe marrëveshje

Pyetje rreth përdorimit të kuponave tanë të pritjes A2

Këtu janë disa pyetje që bëhen shpesh që mund të keni në lidhje me përdorimin e kuponave tona:

Si ta përdor kuponin për A2 Hosting?

A2 Hosting përdor kodet kupon, por nuk ka nevojë të kopjoni dhe ngjitni kodet. Ato aplikohen automatikisht kur klikoni në lidhjen “Merrni këtë marrëveshje” brenda kutive blu më lart..

A është ky çmimi më i ulët që mund të marr?

Kështu shpresojmë! Ne kemi kërkuar plotësisht në internet tashmë për kuponat e Hosting A2 dhe jemi siguruar që po përdorim çmimet më të ulëta të mundshme për të kursyer para lexuesve tanë!

A janë këto lidhje kuponash lidhëse?

Po. Ne jemi bashkëpunëtorë të pritjes në internet dhe meqenëse i referojmë një sasi të madhe klientësh në A2 Hosting, na ofrohet një çmim special me zbritje. Ky çmim është një situatë e favorshme për lexuesit tanë pasi ne mund t’ju marrim çmimin më të ulët ndërsa ndihmoni për të mbajtur faqen tonë të financuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me