Kuponat HostGator

Kuponat HostGator

Lista jonë e kuponave / marrëveshjeve më të mira për t’ju marrë çmimet më të ulëta nga HostGator!


HostGator është një host i njohur në internet që ofron Linux të shumtë & Shërbime të mbajtjes në internet të Windows. Ju mund të lexoni rishikimin tonë të plotë të HostGator për të mësuar më shumë. Të listuara më poshtë është një koleksion i kuponave më të mirë & promovime (azhurnuar në qershor 2020) ne kemi punuar me HostGator për t’ju marrë. Këto janë oferta speciale në programet e tyre të përbashkëta, VPS, cloud, të dedikuara, & llogari pritës të shitësit.

Kupon për planet e përbashkëta të mbajtjes së faqes në internet

62% zbritje

Ndarja në internet e përbashkët

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 62% zbritje në planet e përbashkët të mbajtjes në internet të HostGator. Merre këtë marrëveshje

HostGator aktualisht po u ofron lexuesve tanë një zbritje të veçantë për të gjitha planet e tyre të përbashkëta të pritjes, plus 100 dollarë falas në Goolge Adwords dhe 50 dollarë në kreditë e reklamave në Bing.

Details:

 • Deri në 62% zbritje në planet e përbashkëta të pritjes
 • Mimi fillon me 2.63 dollarë në muaj
 • Përdorni kodin promo rsosaveas2new në arka
 • Emri i domain 4,99 $ për vitin e 1 (15 $ / vit pas)

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale prej 62% vlen për planet e përbashkëta Linux me një mandat 3 vjeçar
 • Garanci për kthimin e parave 45 ditë

Kupon për planet pritëse të VPS

75% zbritje

VPS Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 75% zbritje në planet e hostimit të VPS të HostGator. Merre këtë marrëveshje

HostGator aktualisht është duke ofruar një ofertë të veçantë deri në 75% zbritje në planet e tyre të hostimit VPS. Këto menaxhohen plotësisht me licencë falas cPanel / WHM.

Details:

 • Deri në 75% zbritje në planet pritëse të VPS
 • Mimi fillon me 19,95 dollarë në muaj (me kupon të aplikuar)
 • CPanel falas & Përfshirë licencën WHM
 • Përfshihen 2 adresa IP falas

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 75% zbritje vlen për programet Snappy 2000 dhe 4000 me një mandat 3 vjeçar
 • Garanci për kthimin e parave 45 ditë

Kupon për planet e mbajtjes në internet në cloud

44% zbritje

Web Cloud Web Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 44% zbritje në planet e hostimit në cloud të HostGator. Merre këtë marrëveshje

HostGator aktualisht po ofron një zbritje maksimale prej 44% në planet e tyre të mbajtjes në cloud, plus një licencë falas cPanel.

Details:

 • Deri në 44.65% zbritje në planet e pritjes në cloud
 • Mimi fillon me 4,95 dollarë në muaj
 • Përdorni kodin promo HTGO60 në arka

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale prej 44% vlen për planet e Hatchling dhe Business me një mandat 3 vjeçar
 • Garanci për kthimin e parave 45 ditë

Kupon për planet e përkushtimit të mbajtjes së faqes në internet

48% zbritje

Serverë të përkushtuar

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 48% zbritje në planet e dedikuara të hostGator-it. Merre këtë marrëveshje

HostGator aktualisht po ofron një zbritje maksimale prej 48% në planet e tyre të dedikuara të pritjes për Windows ose Linux.

Details:

 • Deri në 48% zbritje në planet e dedikuara të pritjes
 • Linux ose Windows
 • Mimi fillon me 119 dollarë në muaj
 • Përdorni kodin promo HTGO60 në arka

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 48% zbritje aplikon planin e Ndërmarrjes në Server me një mandat 3 vjeç
 • Nuk ka garanci për kthimin e parave me serverë të dedikuar

Kupon për planet e hostimit të rishitjes në internet

58% zbritje

Rishitesi Web Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 58% zbritje në planet e mbajtjes në internet të shitësit të HostGator. Merre këtë marrëveshje

HostGator aktualisht po ofron një zbritje maksimale 58% në planet e tyre të hostimit të rishitësit, plus një licencë falas WHMCS dhe 400 mësime video të markës për klientët tuaj.

Details:

 • Deri në 58% zbritje në planet e hostimit të rishitësit
 • Përfshirë licencën WHMCS falas
 • 400+ mësime video pa markë

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale 58% vlen vetëm për afatin 3 vjeçar
 • Garanci për kthimin e parave 45 ditë

Kuponat dhe marrëveshjet e HostGator

Pyetje rreth përdorimit të kuponave tona të hostGatorit

Këtu janë disa pyetje që bëhen shpesh që mund të keni në lidhje me përdorimin e kuponave tona:

Si ta përdor kuponin për HostGator?

HostGator përdor një kod kupon që mund të shtoni me dorë në arka. Sidoqoftë, automatikisht mund të aktivizoni kuponat e mësipërm duke klikuar në lidhjen “Merrni këtë marrëveshje” brenda kutive blu. Kodi i kuponit do të ngarkohet automatikisht dhe do të aplikohet zbritja juaj. Vini re se përjashtimi i vetëm është për planin e tyre të përbashkët të pritjes, i cili duhet ta shtypni kodin kupon me dorë.

A është ky çmimi më i ulët që mund të marr?

Kështu shpresojmë! Ne kemi kërkuar plotësisht në internet tashmë për kuponat e HostGator dhe jemi siguruar që po përdorim çmimet më të ulëta të mundshme për të kursyer para lexuesve tanë!

A janë këto lidhje kuponash lidhëse?

Po. Ne jemi bashkëpunëtorë të programeve të hostimit në internet dhe meqenëse i referojmë një sasi të madhe klientësh në HostGator, na ofrohet një çmim special me zbritje. Ky çmim është një situatë e favorshme për lexuesit tanë pasi ne mund t’ju marrim çmimin më të ulët ndërsa ndihmoni për të mbajtur faqen tonë të financuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me