Kuponat Bluehost

Kuponat Bluehost

Lista jonë e kuponave më të mirë & merret për t’ju marrë çmimet më të ulëta nga Bluehost!


Bluehost është një kompani e mirënjohur e mbajtjes së faqeve në internet që u themelua në 2003 dhe me qendër në Orem, Juta. Ju mund të lexoni rishikimin tonë të plotë për Bluehost për të mësuar më shumë. Renditur më poshtë është një koleksion i kuponave më të mirë të Bluehost & promovime (azhurnuar në qershor 2020) me çmimet më të ulëta që mund të gjenim në dedikimet e tyre të përbashkëta, cloud, VPS, & WordPress planet e optimizuara të pritjes. Mos ngurroni të përdorni këto kuponë për të kursyer në regjistrimin tuaj Bluehost!

Kupon për planet e përbashkëta të mbajtjes së faqes në internet

63% zbritje

Ndarja në internet e përbashkët

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 63% zbritje në planet e përbashkët të mbajtjes në internet të Bluehost. Merre këtë marrëveshje

Bluehost aktualisht po ofron një çmim hyrëse deri në 63% zbritje në planet e tyre të përbashkët të mbajtjes në internet. Kjo është norma e tyre standarde e zbritur për klientët për herë të parë.

Details:

 • Deri në 63% zbritje në planet e përbashkëta të pritjes
 • Mimi fillon me 2,95 dollarë në muaj
 • Përditësim falas SSD përfshirë
 • Rezervime falas të të dhënave të përfshira

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale prej 66% vlen për planet me një mandat 3 vjeçar
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet pritëse të VPS

50% zbritje

VPS Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 50% zbritje në planet e mbajtjes në internet VPS të Bluehost. Merre këtë marrëveshje

Bluehost aktualisht po ofron një zbritje maksimale 50% në planet e tyre të hostimit VPS.

Details:

 • Deri në 50% zbritje në planet pritëse të VPS
 • Mimi fillon me 19,99 dollarë në muaj
 • Përditësim falas SSD përfshirë
 • CPanel falas & Përfshirë licencën WHM
 • Rezervime falas të të dhënave të përfshira

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale 50% vlen për Enhanced & Planet përfundimtare me një mandat 3 vjeçar
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet e përkushtimit të mbajtjes së faqes në internet

42% zbritje

Serverë të përkushtuar

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 43% zbritje në planet e dedikuara të pritjes të serverit Bluehost. Merre këtë marrëveshje

Bluehost aktualisht po ofron një zbritje maksimale prej 42% në planet e tyre të dedikuara të pritjes.

Details:

 • Deri në 42% zbritje në serverat e dedikuar
 • Mimi fillon me 79,99 dollarë në muaj
 • 3+ adresa IP të përfshira
 • CPanel falas & Përfshirë licencën WHM
 • CPU falas & Përditësimi i HDD në planin standard
 • Rezervime falas të të dhënave të përfshira

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Zbritja maksimale prej 42% vlen për planet Premium me një mandat 3 vjeçar
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet e optimizuara të WordPress

61% zbritje

WordPress Optimizuar

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 61% zbritje në planet e mbajtjes në internet të WordPress të Bluehost. Merre këtë marrëveshje

Bluehost aktualisht po ofron deri në një zbritje prej 61% në planet e tyre të mbajtjes në internet të WordPress, plus një domain falas.

Details:

 • Deri në 61% zbritje të planeve të mbajtjes së WordPress
 • Mimi fillon me 19,99 dollarë në muaj
 • Emri i domain falas përfshihet
 • Certificateertifikatë falas SSL përfshirë
 • Abonim falas për sitelock të përfshirë

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 61% zbritje vlen për planin WP Ultimate me një mandat 3 vjeçar
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kupon për planet e mbajtjes në internet në cloud

38% zbritje

Web Cloud Web Hosting

Përdorni këtë kupon për të marrë deri në 38% zbritje në planet e pritjes së Bluehost’s Cloud. Merre këtë marrëveshje

Bluehost aktualisht po ofron deri në një zbritje prej 38% në planet e tyre të mbajtjes në cloud.

Details:

 • Deri në 38% zbritje të planeve të pritjes në cloud
 • Mimi fillon me 6.95 dollarë në muaj
 • Kreditë për reklamim falas të përfshira

kufizimet:

 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për herë të parë të klientëve
 • Ulja maksimale prej 38% zbritje vlen për planin e biznesit Pro me një mandat 3 vjeçar
 • 30 ditë garanci për kthimin e parave

Kuponat dhe marrëveshjet Bluehost

Pyetje rreth përdorimit të kuponave tanë Bluehost

Këtu janë disa pyetje që bëhen shpesh që mund të keni në lidhje me përdorimin e kuponave tona:

Si ta përdor kuponin për Bluehost?

Kuponët ngarkohen automatikisht. Thjesht klikoni në lidhjen “Merrni këtë marrëveshje” brenda kutive blu më lart për të aktivizuar automatikisht zbritjen.

A është ky çmimi më i ulët që mund të marr?

Prmimet hyrëse të Bluehost janë mjaft standarde. Ne kemi kërkuar plotësisht në internet për kuponat Bluehost dhe kjo çmim është oferta më e ulët në këtë kohë.

A janë këto lidhje kuponash lidhëse?

Po. Ne jemi bashkëpunëtorë të pritjes në internet dhe meqenëse i referojmë një sasi të madhe klientësh në Bluehost, na ofrohet një çmim special me zbritje. Ky çmim është një situatë e favorshme për lexuesit tanë pasi ne mund t’ju marrim çmimin më të ulët ndërsa ndihmoni për të mbajtur faqen tonë të financuar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map