Kuinka luoda sähköpostimarkkinointiluettelo

17 tapaa, joilla voit tehokkaasti luoda ja hankkia kontakteja sähköpostimarkkinointiluetteloosi. Opi kasvamaan orgaanisesti sähköpostiluettelotietokantasi.


Sähköpostimarkkinointiopas - kuinka luoda sähköpostiluettelo

Viimeisessä artikkelissamme puhuttiin parhaasta sähköpostimarkkinointiohjelmasta, jolla voit käynnistää ensimmäisen sähköpostikampanjasi. Mutta ennen kuin osut “Lähetä”, on vielä yksi kriittinen näkökohta, joka on katettava: luominen & sähköpostimarkkinointiluettelon luominen niin, että sinulla on todelliset yhteystiedot sähköpostien lähettämistä varten!

17 tapaa, joilla voit hankkia oikeita ihmisiä sähköpostimarkkinointiluetteloosi

Sähköpostimarkkinointikampanjasi on tehokas vain, jos sinulla on oikea luettelo ihmisiä, joille se lähettää. Sinun on löydettävä ja tavoitettava ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita sinusta ja tuotteistasi. Tätä kutsutaan kohdistamiseksi. Kuten missä tahansa markkinointikanavassa, kohdennetut ihmiset ovat parhaita, jotka muuntuvat asiakkaiksi. Alla on lueteltu 17 tapaa, joilla voit luoda korkealaatuisen sähköpostimarkkinointiluettelon oikeiden ihmisten kanssa. Lista, jonka lopussa olet, voi olla pienempi kuin nykyinen, mutta se on laadukkaampi ja arvokkaampi. Ja älä missaa alareunassa olevaa ”Älä tee” -luetteloita.

Kuinka luoda sähköpostimarkkinointiluettelo

1. Toimintakehotus

Et saa sitä, mitä et vaadi, ja tämä ei missään tapauksessa ole totta kuin verkkosivustollasi. Tämä on niin tärkeää, aloitussivusi tulisi suunnitella toimintakehotuksen (CTA) ympärille. Ihmiset haluavat pystyvän nopeasti arvioimaan, mitä toimia heidän tulisi tehdä, joten CTA-arvon tulisi olla ensimmäinen asia, jonka vierailijasi näkee. Ajattele sitä antavan kävijöillesi mahdollisuuden käyttää arvokasta sisältöäsi.

2. Tee siitä vakuuttavaa

CTA-tarjouksesi tulisi olla yhtä vakuuttava kuin tarjouksesi. Älä luota automaattisesti luotuun tekstiin potkaistaksesi potentiaalisia fanejasi, puhu heille heidän välityksestään. Tee “uutiskirjeemme tilaamisen” sijasta tarjous, joka on vastustamaton. Kerro heille mitä odottaa. ”Houkuttele lisää rakkautta elämääsi sunnuntaista alkaen. Viikoittain.”

3. Asenna ponnahdusikkuna

Ponnahdusikkunat, diakuvat, valikot ja ponnahdusikkunat ovat yleistyneet, ja siihen on syy. Numeroita. Ponnahdusikkunat ovat kaksinkertaistaneet ja nelinkertaistaneet opt-in-ohjelmien käytön useissa kokeissa. Ne toimivat hyvin houkuttelevan sisällön kanssa, koska voit sallia ponnahdusikkunan reagoimaan sivustosi napsautuksiin. Sanotaan, että kävijä napsauttaa ”lue lisää”, ennen kuin hän pääsee kyseisen artikkelin loppuosaan, ponnahdusikkuna voi tarjota heille mahdollisuuden toimittaa sen kaikki postilaatikkoonsa. Varmista vain, ettet pakota osallistumista. Lisää valintaikkuna sulkeaksesi ikkunan, mutta muista tarjota uusi tilaisuus liittyä yhteisöösi artikkelin lopussa.

4. Asenna useita ponnahdusikkunoita

Kun vierailija ei laskeudu kotisivullesi, et halua missata mahdollisuutta saada hänen sähköpostinsa yksinkertaisesti siksi, että CTA: ta ei ollut. Parhaat luettelonmuodostajat tekevät sähköpostista erehtymättömän osan blogin suunnittelusta, jossa kävijät eivät voi huomata ilmoittautumispyyntöjä.

5. Tarjoa arvokasta sisältöä

Fanit ovat yhtä kiireisiä kuin sinäkin. Tee arvokkaan kiinteistön arvoinen postilaatikoihinsa, kun sisällytät uutiskirjeesi. Selvitä, millaista tietoa he etsivät, ja luo sisältöä, joka tarjoaa ratkaisuja heidän huolensa ja ongelmansa. Jos kohdistat kiireisiin äideihin, anna heille ajansäästövinkkejä. Parempaa vielä, selvitä millaisia ​​tietoja he lähettävät.

6. Hyödynnä sosiaalista mediaa

Facebook-sivusi, Twitter-syöte, YouTube-kanava ja Google+ -viestit tarjoavat arvokasta palautetta yleisöllesi. Joten esimerkiksi määritä, mitkä viestit ovat suosituimpia. Reagoivatko fanisi paremmin vitseihin tai DIY-videoihin? Jos myyt suunnittelupalveluita, mutta löydät vitseihisi vastauksen paremmin, kannattaa etsiä tapoja sisällyttää huumori sisältöön. Samoin saatat saada erilaisia ​​vastauksia eri alustoilla. Pidä kirjaa suositusta sisällöstäsi ja tee se uudelleen uutiskirjeitä, CTA-sopimuksia ja muita tarjouksia varten.

7. Verkkoseminaarit

Kyllä, verkkoseminaari on paljon työtä. Mutta arvo ylittää työn, jos haluat kasvattaa luetteloa. Verkkoseminaareissa on sisäänrakennettu määräaika, joka saa ihmiset vastaamaan. Saat olla yhteydessä yleisösi ja rakentaa uskottavuutta uusien tilaajien kanssa heti. Saat myös mahdollisuuden kaapata faneilta reaaliaikaista palautetta. Voit luoda hashtageja herättämään kiinnostusta ja tarjota sitten pelin jälkeisen pääsyn ihmisille, jotka sitä pyytävät. Verkkoseminaarien on jatkuvasti osoitettu lisäävän luetteloita erittäin reagoivien jäsenten kanssa.

8. Tarjoa ilmaisia

Ihmiset ovat tottuneet ilmaiseen verkkosisältöön, joten paras tapa hyödyntää tilaisuutta jakaa ilmainen sisältö on tehdä siitä arvokasta. Toisin sanoen, anna hyvät asiat pois. Jos tilaaja luopuu sähköpostistaan ​​vastineeksi alaosa-sisällöstä, mikä on pahempaa kuin pelkkä tilauksen lopettaminen, tämä on heidän näkymäsi tuotemerkkiisi. Joten varmista, että ilmaiseksi maksamasi ovat hintansa arvoisia.

9. Sivuston rekisteröinti

Sivustojen rekisteröinti on markkinoijille yleisin ja tehokkain hankintatapa. Aina kun vierailijan on täytettävä lomake sivustoltasi, tarjoa heille mahdollisuus tietojen automaattiseen tallentamiseen. Paras käytäntö on sisällyttää opt-in-painike, jotta tiedät, että he pelaavat peliä todellisten sähköpostien saamiseksi. Vaikka he eivät tee sitä, tiedät, että sinulla on vierailija, joka aikoo tulla takaisin. Sinun on tehtävä houkutteleva tarjous heidän osallistumisestaan.

10. Pidä tilauslinkki kätevänä

Fanit voivat ja voivat rekisteröityä luetteloosi muista paikoista kuin sivustosi kaappauslomakkeista. Lisää linkit työntekijöidesi ja työntekijöidesi allekirjoituksiin, sosiaalisen median profiileihin ja blogibioihin.

11. Isäntäkilpailu

Tämä eroaa freebies-tarjouksesta. Houkuttele fanejasi kilpailuun. Pyydä heitä nimeämään uusi tuote tai lähetä paras resepti. Ja tietenkin, pyydä osallistujia ilmoittautumaan sähköpostiosoitteellaan. Ja älä unohda mainostaa sitä sosiaalisen median avulla. Tämä voi olla hauskaa ja tarjota arvokasta asiakastietoa.

12. Kohde

Tämä on niin yksinkertaista, että usein unohdetaan se. Mutta jos tarjoat myymälässä vain alennuksia lemmikkieläintuotteista, haluat tehdä parhaasi lähettääksesi tiedot asiakkaillesi, joilla on lemmikkieläimiä. Kampanjasta riippuen, haluat ehkä rajoittaa postituksen myös paikalliselle yleisölle. Muista laatia erilliset luettelot, jotta voit keskittää pyrkimyksesi oikeisiin ryhmiin. Asiakkaasi voivat valita itsensä itse valitsemalla joko pudotusvalikon tai valintaruudun. Pro-kärki: salli useita valintoja.

13. Tilaa

Tämä ei ehkä näytä ensi silmäyksellä loogiselta, mutta sen tarkoituksena on kehittää laatuluettelo määräluettelon yli. Suurin osa sähköpostimarkkinointipalveluista veloittaa tilaajan sekä sähköpostien lukumäärän perusteella, joten käytännössä maksat etuoikeudesta pitää ihmisten sähköpostiosoitteet, jotka eivät avaa sähköpostiasi. He eivät ole faneja. On parasta päästä eroon heistä ja keskittyä ydinjäseniisi. Lähetä sähköpostia luettelon jäsenille ja pyydä heitä ilmoittautumaan, ja poista ne, jotka eivät vastaa.

14. Kokeile sisältötyyppejä

Voit luoda uusia viittauksia tarjoamalla jotain erilaista tai uutta sivustossasi. Joten esimerkiksi jos sinulla on säännöllinen podcast, voit ehkä tarjota valkoisen kirjan podcastin parhaista käytännöistä. Tämä on eri tyyppinen sisältö kuin mitä yleensä tarjoat, ja se saattaa olla juuri sitä mitä tarvitset houkutellaksesi uusia kävijöitä rekisteröitymään. Saat jälleen arvokasta tietoa. Jos blogiviestisi eivät tuota paljon liikennettä, mutta YouTube-videosi ovat, voit harkita siirtämistä mihin sisältösi sijoitetaan.

15. Kirjoita vierasblogit

Kun kirjoitat blogin, lisäät aina rivin nimen kanssa ja linkin verkkosivustoosi tai blogiisi. Joten kirjoittaessasi blogikirjoitusta toisen henkilön verkkosivustolle pääset kokonaan uuteen yleisöön. Tämä tarkoittaa nimesi ja sisällön asettamista tuoreiden silmien eteen. Varmista vain, että kirjoitussivusi mukana olevalla aloitussivulla on näkyvä sähköpostin sieppauslomake.

16. Yhdistä pari

Tämä on hyvin samanlainen kuin kilpailun järjestäminen, ja voi itse asiassa olla kilpailu. Mutta tässä tapauksessa yhdistät voiman kumppanin kanssa kampanjan tai kilpailun järjestämiseksi. Voit jälleen saada pääsyn uusiin yleisöihin kumppanisi kautta ja saatat jopa löytää uusia tapoja mainostaa tarjouksiasi. Varmista vain, että työskentelet järkevän kumppanin kanssa. Jos yleisösi ovat lapsia, ei ehkä ole järkevää tehdä yhteistyötä viiniyhtiön kanssa. Jälleen kerran, älykäs ylennys, joka on suunnattu yleisösi vanhemmille, voisi toimia. Jokainen tapaus on ainutlaatuinen.

17. Mainosta

Se on viimeinen luettelossa, mutta ei vähäisimpänä. Jakotaloudessa on edelleen tilaa maksulliseen mainontaan. Hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse hajottaa pankkia. Kohdennetut hakukoneiden mainokset ja Facebook-syötteet tarjoavat tapoja mikrokohdistaa mahdollisia yleisöjä, ja voit valita budjetin, josta olet mukava kokeilujen suorittamiseen..

Ja nyt bonuksestasi!

Nämä kolme virhettä on niin helppo tehdä, mutta muista:

 • Vain siksi, että joku lähettää sinulle sähköpostia, se ei tarkoita, että hän haluaa olla luettelossasi.
 • Jos sinulla on jonkun käyntikortti, se ei tarkoita, että hän haluaa olla luettelosi.
 • Vaikka joku ostaa jotain sinulta, se ei vielä tarkoita, että hän haluaa olla luettelossasi.

Noudattamalla näitä ehdotuksia voit luoda vankan, reagoivan sähköpostimarkkinointiluettelon, joka muuntuu hyvin, koska se perustuu laatuun eikä määrään. Muista myös pitää luettelo ajan tasalla ja poistaa jatkuvasti vanhentuneita tai vanhentuneita yhteystietoja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map