Колико кошта изградња веб странице?

Стварни трошкови покретања веб странице представљају праву мистерију за већину веб програмера, који се први пут укључују у овај процес. Заправо, на то питање нема дефинитивног одговора, јер коначна цена израде веб страница зависи од више фактора.


Садржај:
Трошкови веб сајта направио:
Вебсите буилдер
ЦМС + хостинг
Фрееланцер
Веб Студио
Просечна цена веб странице:
Лична страница
Онлине Блог
е-трговина
Мали бизнис
Преглед упоредне табеле
Суштина

Ту се убрајају врста и сложеност веб странице која вам је потребна, методе веб локације која ћете користити, платформа коју ћете изабрати у ту сврху, трошкови имена домена, хостинг и сл..

Таква разноликост фактора који утичу на трошкове израде веб страница отежава дати тачну процену коначне цене пројекта. Међутим, требали бисте бити спремни на чињеницу да би евентуални трошкови ваше веб странице могли бити неколико пута већи него што првобитно очекујете.

Већина корисника који немају веб странице, али желе да их добију лични или пословни циљеви, верујте да је израда веб страница компликован и прилично скуп процес. До неке мере су у праву, али да ли је заиста толико скупо као што замишљате?

Да ли је данас потребно платити хиљаде долара за ову услугу? Можда постоји опција која омогућава плаћање мање без угрожавања квалитета готовог пројекта?

Да бисмо дали одговоре на ова питања, погледајмо поближе неке од главних начина за изградњу веб локације, њихове карактеристике и трошкове израде веб локација. Прочитавши ово истраживање, сазнаћете колико новца заиста треба да уложите у свој веб пројекат, које могућности можете да искористите и које цене се за ове услуге наплаћују у данашње време..

Трошкови веб локације које је направио Буилдер веб локације

Градитељи веб локација су специјални програми користи се за израду различитих типова веб страница на основу потреба корисника. Већина њих дизајнирана је са захтевима неискусних људи који још увек имају намеру да граде приступачне веб локације са приступачним ценама.

Ове услуге засноване на облаку су генерално врло интуитивне, што гњаважу веб зграде гради на минимум и гарантује достојан резултат ако подузмете прави приступ процесу израде веб локација..

Већина корисника треба технички једноставне веб странице – пословне веб локације, портфеље, блогове, промотивне веб странице итд. Зато је смислено размотрити профитабилност платформе на основу њене практичности и трошкова завршетка ових пројеката..

У том погледу, веб локације за прављење веб локација нису изван конкуренције, посебно у погледу цена и лакоће коришћења. Али шта вам је потребно да покренете веб локацију са овим сервисима? Колико бисте требали бити спремни уложити у њихово стварање и какав резултат можете потенцијално искористити?

 • Да бисте направили пројекат са градитељима веб локација, мораћете да добијете образац, назив домена и хостинг.
 • Предлошци могу бити бесплатни и плаћени, у зависности од њиховог квалитета и услуге која им се нуди.

Што се тиче хостинга и имена домена, ствари се разликују. Скоро сви програмери веб локација долазе са интегрисаним хостингом, чије је трајање код неких услуга неограничено. Када одаберете платформу и пријавите се за њу, добићете бесплатан поддомена, што је довољно да направите своју прву веб локацију и истражите сет функција услуге.

Међутим, док настављате да радите на развоју веб локације, схватићете да нећете имати домен другог нивоа. Можете је добити или као бонус или у неком од ценовних планова по вашем избору.

Просечни трошкови за израду веб локације са градитељем веб страница могу се израчунати месечно и годишње, при чему је последња варијанта кориснија у погледу трошкова. Цене се разликују на основу планова које нуде произвођачи веб локација – прегледајте их да бисте то уклонили.

Трошкови веб локације израђене од стране ЦМС + хостинга

Баш попут градитеља веб локација, ЦМС разликују се у параметрима, карактеристикама и типовима веб локација које можете покренути са њима. Без обзира за коју услугу ћете се заузети, морат ћете сазнати више о њеној функционалности, интегрисаним опцијама, алатима и другим функцијама које су неопходне за ефикасну изградњу веб локације.

Ако сте почетник и ово је ваш први покушај да поставите веб локацију са системом за управљање садржајем, прво ћете морати да научите основе коришћења ЦМС-а по вашем избору, а то су подешавање хостинга, креирање базе података, употреба надзорне табле и општи систем карактеристике.

Оно што бисте требали знати је да је већина ЦМС отвореног кода у почетку бесплатна. То значи да их можете бесплатно преузети, инсталирати и ажурирати. Штавише, можете чак и да покушате да направите једноставан веб сајт без улагања у њега. Ово је лепа пракса за почетнике који желе да науче нијансе рада са овим системима.

У исто време, многи ЦМС не могу да се похвале пристојном функционалношћу ван оквира и подразумевају интеграцију спољних додатака, додатака или проширења како би добили бољи резултат.

А сада, пређимо на финансијске издатке.

Трошкови израде веб странице са ЦМС-ом

Колико ће коштати стварање веб странице са ЦМС-ом? Погледајте следеће тачке:

 1. Хостинг – око 150 УСД годишње;
 2. Име домена – око 20 УСД годишње;
 3. Шаблон – теме могу бити бесплатне и такође плаћене, али пристојни предлошци ће вас коштати око 100-150 долара;
 4. Додатни додаци – плаћени коштају од 5 до 100 до 150 долара за један предмет, зависно од њиховог карактера и сложености.

Ово је приближна процена трошкова изградње веб странице са ЦМС-ом. Цене се могу разликовати с обзиром на врсту система који користите и пројекат који намеравате да добијете на дужи рок.

Трошкови веб сајта које је направио Фрееланцер

Одлука да запослити фрееланцера дизајн веб странице за вас може бити резултат неколико фактора. Или вам може недостајати времена да сами радите на изради веб странице или ваше вештине можда нису довољне да бисте успешно испунили задатак. Без обзира на разлоге, треба да будете свесни приближне цене коришћења услуга овог стручњака и потенцијалних претњи са којима ћете се сусрести током процеса..

Већина фрееланцера обично наплаћује сатнице за своје услуге. Цене се увелике разликују на основу компетентности и стручности стручњака, доступних вештина, времена које имате за израду готовог пројекта, локације из које долази веб дизајнер и других захтева које имате.

 • Просјечни трошкови веб развоја крећу се од 30 до 80 долара на сат.
 • Цена услуга коју професионалци нуде је око 500 до 1000 долара за комплетан посао.

То укључује различите врсте задатака које специјалиста обавља у том времену, било да је то дизајн дизајна, подешавање веб локације, писање додатних модула, подешавање поставки итд. Узгред, даљње одржавање и управљање веб локацијама такође могу скупо коштати, јер нећете бити у могућности да то урадите сами.

Одмах након покретања пројекта морат ћете водити рачуна о редовним ажурирањима садржаја, безбедносној подршци, СЕО итд. То такође захтева финансијска улагања – почев од 100 УСД месечно у случају коришћења фрееланце услуга. Обавезно очистите ове нијансе унапред како бисте обавили потребне калкулације.

Такође бисте требали бити спремни да платите хостинг и веб локацију. Квалитетан и сигуран хостинг може коштати између 20 и 50 УСД месечно на основу провајдера са којим се бавите.

Што се тиче имена домена, њихова цена може се разликовати с обзиром на старост домена. Нове домене могу коштати око 10-15 долара годишње, у зависности од врсте регистратора и зоне домена. Цена старих домена може достићи стотине или чак хиљаде долара, али корисници, којима су веб локације потребне за личну или пословну употребу, углавном нису заинтересоване за добијање тако скупих домена.

Имајући у виду горе наведене трошкове, можете израчунати колико кошта израда веб странице. Укратко, могу закључити да је минимални трошак отварања веб странице 300 до 500 долара по стандардној веб страници коју је развио вешт фрееланцер.

Трошак веб странице израђен од стране Веб Студио

Када је у питању стварање професионалних веб локација за велика предузећа и за личну употребу, веб студији ступају у игру. Ово су тимови стручњака, који контролишу сваки корак процеса израде веба.

Штавише, веб студији су свесни главних трендова веб дизајна, што резултира стварањем пуних и високо функционалних пројеката. Наплата веб студија овиси о разним факторима попут броја људи који ће радити на развоју пројекта, сложености и стила веб странице која вам је потребна, циљева које тражите, рокова итд.. Дакле, колико можете очекивати да уложите у пројекат веб студија?

Трошкови израде веб странице од стране веб студија и фрееланцера

 1. Месечни трошкови хостинга могу се кретати између 10 и 16 долара зависно од провајдера и изабраног плана. Тако ћете платити око 150-200 долара годишње за поуздан хостинг. Што се тиче имена домене, то ће вас коштати око 10 и 30 долара годишње. То такође зависи од домене и карактеристика које желите.
 2. Следећа ствар коју ћете морати да платите је предложак тим за веб дизајн ће радити. Распон цена овде може бити разноврсан – пристојан образац коштаће од 100 до 1000 долара у зависности од врсте веб локације, његове сложености и општих цена веб студија.
 3. Коначно, најодговорнији и најскупљи део процеса веб дизајна су трошкови услуга веб студија. Понекад су стопе веб развоја веома велике и достижу и од 4000 до 6000 долара. То зависи од услова уговора који имате са студијом, њихове ценовне политике, броја веб програмера у тиму, услуга које намеравате да искористите и многих других аспеката.

Имајте на уму да трошкови израде веб страница нису ограничени само креирањем дизајна. Чињеница да стручњаци за веб студио развијају веб локацију значи да касније нећете моћи сами да управљате и ажурирате. То је само зато што нисте свјесни његових дизајнерских карактеристика, структуре и осталих сличних нијанси.

Штавише, промоција веб локација такође је веома битна ако желите да покренете профитабилан и ефикасан веб сајт који ствара саобраћај и помаже вам да изградите корисничку базу. Ако унајмите веб студио за даље одржавање веб страница, СЕО, корисничку подршку, безбедносна питања итд., Спремите се да додатно улажете око 100-150 УСД месечно или чак и више.

Ако вам је потребан квалитетан веб сајт, нема смисла тражити скупе опције за прављење веба. У већини случајева вам није потребан професионални веб дизајнер или цео тим веб студија да бисте развили овај пројекат за вас. Исто тако, нећете морати да губите труд и време истражујући основе коришћења ЦМС-а. Није увек вредно улагања. Овде су од велике помоћи популарни градитељи веб локација. Једноставни су за употребу и имају најбољу повезаност цене и квалитета.

Просечна цена личног сајта

Трошкови израде веб странице са ствараоцима веб локација углавном се спуштају на цену шаблона, хостинг, назив домене, додатне додатке или апликације које бисте желели да интегришете и подржите даље. Када је у питању популарни веб сајтови, све ове карактеристике укључене су у планове које нуде платформе.

Као најјефтинији градитељи веб страница, Вик и уКит нуде повољне цене које се придржавају свестраних потреба за изградњом веба. Откријмо сада колико ће им требати да покренемо веб локацију са њима.

Трошак личног сајта који је направио Вик

Вик Персонал Сите Буилдер

Вик је светски познати све-у-један градитељ веб локација, који сјајно функционише за различите типове личних веб локација. Богат сет функција, обиље шаблона, алати за прилагођавање дизајна и неколико планова цена чине систем вредним решењем за неискусне кориснике. Које год вештине и експертизу за веб дизајн имате и без обзира на врсту веб локације коју планирате да покренете, Вик ће вам помоћи да задатак испуните на најбољи могући начин.

Трошкови изградње личног веб сајта са Вик-ом зависе од функција које планирате да користите и плана цена који ћете изабрати за ову сврху.

Систем тренутно нуди неограничен бесплатни план који ће вам можда требати да тестирате његове карактеристике и пет плаћених планова. Када је у питању развој личне веб странице, тада ће Цомбо или Унлимитед план бити најбоље решење. Повезивање назива домена тешко ће вам успети због његових ограничења (попут огласног банера или потребе коришћења домена другог нивоа).

Осим што ћете купити ове планове, нећете морати да плаћате више за коришћење Вик-а. Годишња цена за управљање једном веб страницом одражава се на трошкове планова. Систем омогућава креирање лепе веб странице за око 96 долара годишње у зависности од циљева веб зграде који следи.

Оно што је важно, Вик често уводи посебне понуде (око 10 пута годишње) које обезбеђују 50% попуста за све планове цена. Ове понуде се обично уводе у празнике и посебне догађаје у току услуге. Трају 3-7 дана и лако можете уштедјети велике чекајући прави тренутак (сви претплатници услуга добијају одговарајуће е-поруке са обавештењима о понудама).

Такође видети:
Преглед Вик Буилдер веб локација
Примери личних веб локација Вик-а

Испробајте Вик (доступан бесплатни план)

Трошак личног сајта направио уКит

уКит Пример личне веб локације

уКит се опћенито позиционира као градитељ веб страница за мале твртке и, стога, је његов скуп функција усмјерен према развоју ових веб страница. Међутим, изузетно једноставна употреба, интуитивна природа веб зграде, обрасци који одговарају на нише и моћан сет функција чине услугу достојним избором за креирање личних веб локација.

Градитељ веб страница је једно од најповољнијих решења за израду веб локација доступних у савременој ниши за веб дизајн. Овде нема бесплатног плана, али уместо тога можете тестирати систем две недеље. Ако вам опције које вам се допадну, можете надоградити на један од четири плаћена плана.

Када је у питању развој личног вебсајта, најприкладнија решења су Премиум и Премиум + Планови, чија цена износи 4 и 8 УСД месечно. Имајте на уму да ће вам добијање једнократне претплате за 3, 6 мјесеци или 1-2 године истовремено омогућити велику уштеду. Попусти чине 5%, 10% и 30% на основу изабраног термина претплате. Други начин да уштедите више је коришћење 25% уКит промо кода, који је доступан на мрежи.

Поред тога, уКит има понуду, која покрива тренутну тежњу било ког посла да има веб локацију. Ако вам је потребна професионалнија веб локација, али немате времена или жеље да сами радите на њеном развоју, можете да наручите пројекат спреман до кључа за 100 УСД од системских програмера. Ово је веома покушајна понуда за људе који су заузети обављањем својих пословних задатака и профитом.

Такође видети:
уКит Преглед градитеља веб локација
Примери веб локација уКит

Испробајте уКит (доступна је 14-дневна проба)

Просечна цена Интернет блога

Можда ћете имати потребу да повежете блог са већ припремљеном веб страницом или га покренете испочетка. Трошкови покретања блога обухватају цијену нишног предлошка, хостинга, имена домена и интеграција. И Вик и уКит имају планове цена који добро делују на креирању блога. Погледајмо сада најприкладније опције.

Трошак интернетског блога који је направио Вик

Вик Блог Буилдер веб локација

Вик поседује снажан блоггинг енгине, који омогућава креирање и управљање блоговима са пуним значајкама. Трошак коришћења услуге зависи од функција које желите да интегришете у свој пројекат. Можете бесплатно тестирати платформу тако што ћете се пријавити на њу и тестирати њене могућности бесплатног плана.

Надоградња на Пан домене Цоннецт такође неће дати жељени резултат, због вишеструких ограничења претплате, која нису вредна улагања, ако планирате да се пријавите на интернет.

Цомбо и Унлимитед планови најбоље делују за креирање блогова на мрежи. Цена ових планова износи 8,50 УСД и 12,50 УСД месечно. Овде ћете добити одговарајућу количину простора на диску и пропусност, одсуство системског рекламног банера и друге функције повезане са блогом.

Коришћењем планова моћи ћете:

 • додавати, ажурирати и заказивати постове на блоговима,
 • креирајте одјељак са истакнутим постовима и облак ознака,
 • омогућити коментаре корисника,
 • креирајте прилагођени феед,
 • користите Гоогле Аналитицс и интегрисани систем хостинга који су подразумевано укључени у планове.

Ако сте одлучили да направите визуелно привлачан и функционалан блог без улажења превише труда, времена и новца, Вик је одговор. Богати сет функција и широк спектар алата и опција чине платформу најприкладнијим избором за ваш блогерски пројекат, без обзира на његову сложеност, тему и стил.

Такође видети:
Примери Вик блогова

Направите властити блог са Вик-ом

Трошкови Интернет блога маде би уКит

УКит Пример странице блога

уКит блог је симпатичан бесплатан додатак веб локацији направљеној помоћу овог градитеља веб локација. Ово је најприкладније решење за мало предузеће које се не жели мучити због сложености поставки специјализованих система за блогање.

Најприкладнији план за креирање блога је Премиум+. Цена кошта 8 УСД месечно. Премиум + План пружа проширени систем прикупљања статистика и аналитике, као и неограничен приступ шаблонима, који се могу користити за покретање блога.

Бићете у могућности да креирате и управљате блогом тако што ћете повезати „Невс Информер”Додатак на било коју страницу вашег вебсајта. Систем блогања је једноставан, фокусиран на садржај и погодан. Заказана публикација вести једна је од предности ових планова која омогућава ажурирање блога чак и ако нисте у иностранству. уКит је прилично леп избор за израду једноставних блогова за личну употребу.

Започните свој блог помоћу уКит

Просечна цена веб локације за е-трговину

Трошкови отварања веб локације за е-трговину углавном зависе од алата који ћете изабрати у ту сврху, добављача хостинга, предлошка, имена домена и маркетиншких опција које желите да користите. Са Виком и , процес ће бити једноставан, згодан и приступачан.

Трошкови веб локације за е-трговину Израдио Вик

Израђивач веб локација за е-трговину Вик-а

Вик поседује сопствени еЦоммерце мотор који омогућава изградњу малих и средњих мрежних продавница. Палета алата које пружа импресиван је и укључује: више опција плаћања, могућности маркетинга и пореза за управљање, галерије производа, вишејезичну подршку, извоз ЦСВ датотека.

Да бисте направили веб продавницу са Вик-ом, има смисла ићи у е-трговину или ВИП план. Трошкови плана е-трговине чине 16,50 УСД месечно. То укључује опцију креирања веб продавнице, одговарајућу количину пропусне ширине и простора на диску, доступност маркетиншких алата, е-цоммерце предложака спремних за мобилне уређаје, интегрисане Гоогле Аналитицс итд. подршка и остале предности е-трговине.

Вик код је још један бесплатан алат е-трговине који градитељ веб страница нуди. Ово је програм за прављење апликација који можете користити да бисте својој интернетској продавници пружили напредну функционалност и додатне ефекте на веб локацији. За то не морате посједовати вјештине кодирања – ова је функција интуитивна и једноставна за све.

Такође видети:
Примери Вик Интернет продавнице

Направите Интернет продавницу са Вик-ом

Трошкови веб локације за е-трговину Маде би Схопифи

хопифи еЦоммерце Софтваре

Схопифи је специјализовани софтвер за е-трговину, чија је функционалност усмерена на развој веб продавница. Систем омогућава изградњу пуну функционалност интернетских продавница различитих величина и сложености.

Колико год софтвер нуди низ планова за е-трговину, евентуални трошкови изградње веб продавнице са њим зависе од претплате за коју ћете ићи – од 9 до 299 УСД / месечно.

Схопифи омогућава бесплатно тестирање система током 14 дана и тренутно нуди следеће планове: Лите, Басиц Схопифи, Схопифи и Адванцед Схопифи. Њихова цена у том случају износи 9, 29, 79 и 299 долара месечно.

 • Лите план омогућава повезивање веб продавнице са постојећом веб страницом, додавање неограниченог броја производа, више приступника плаћања, праћење продаје, могућност куповине дугмета итд..
 • Басиц Схопифи додатно нуди бесплатну везу са ССЛ сертификатом и могућност додавања блога.
 • Схопифи План омогућава вам слање поклон картица и професионалних извештаја.
 • Адванцед Схопифи испоручује се са напредним алатом за прављење извештаја и отпремом у реалном времену.

Имајте на уму да је Схопифи бесплатан за трансакције, али ћете морати да платите за трансакције кредитном картицом у случају да ове исплате прихватите у својој продавници. Све у свему, Схопифи је пристојан професионални софтвер за е-трговину, који је додатно оптимизован за мобилни маркетинг.

Такође видети:
Схопифи Преглед софтвера за е-трговину
Схопифи Примери веб продавнице

Направите Интернет продавницу са Схопифи

Просечна цена веб локације за мала предузећа

Израда веб странице за ваше предузеће је неопходна ако намеравате да достигнете дугорочне циљеве и повећате корисничку базу. Трошак отварања веб странице са градитељима веб локација зависи од система који сте одабрали за ову сврху.

Колико год произвођачи веб локација дошли са интегрисаним хостингом и нуде имена домена по дефаулту, нећете морати да их додатно плаћате. Сазнајте цене које Вик и уКит нуде за изградњу веб локације за мале компаније.

Трошкови веб сајта за мале фирме маде би Вик

Вик Буилдер веб локација

Изградња веб странице за мала предузећа са Вик је једноставан, брз и ефикасан због различитих алата и могућности које систем нуди. Трошкови покретања пројекта са Вик-ом углавном се крећу око 96 долара годишње, у зависности од плана са којим ћете радити.

Када је у питању израда веб локације за мало предузеће, има смисла користити било који од планова које платформа нуди, осим плана Цоннецт Домаин са доступним ограничењима. Употреба планова Цомбо, Унлимитед, еЦоммерце или ВИП делује сјајно за овај циљ, док се избор треба заснивати на скупу функција и обиму веб локације вашег малог предузећа, ниши на коју се фокусирате, публици на коју планирате да циљате и циљеве које желите да постигнете. Планови коштају 8,50 УСД, 12,50 УСД, 16,50 УСД и 24,50 УСД, а укључују различите термине и функције.

Да бисте смањили годишње стопе планова, препоручујем вам да пратите посебне Вик понуде и попусте које уводе неколико пута годишње. Ово је сигуран начин штедње великих.

За оне предузетнике, који желе да дизајнирају пословне веб странице без икаквих проблема, Вик нуди свој напредни АДИ алат. Тхе Функција вештачке интелигенције дизајнираће веб локацију за вас са коришћењем пословних информација које ћете дати. Ово је лако, брзо и ефикасно.

Такође видети:
Примери веб локација компаније Вик

Направите веб локацију са Вик-ом

Трошкови веб страница за мале фирме Направио уКит

уКит веб буилдер

уКит се истакнуо као мајстор за прављење веб локација. Палета пословних карактеристика, алата, образаца за одговор и маркетиншких опција које пружа је више него довољан да покрије преовлађујући износ предузетничких потреба. Трошкови покретања веб локације са малим предузећем са уКит-ом углавном чине 48 УСД.

уКит тренутно има четири плаћене претплате од којих се свака држи одређених задатака веб дизајна. Можете да бирате између Премиум, Премиум +, еЦоммерце и Про планова у зависности од врсте и стила веб локације малог предузећа, функција које намеравате да интегришете, циљева за које желите да служе и других сродних аспеката.

Поред тога, градитељ веб страница нуди значајне попусте за оне који плаћају коришћење услуге током 3, 6 месеци или 1-2 године. Попусти су 5%, 10% и 30% у односу на план и услове који се нуде.

Могуће је добити и 25% уКит промо код СВБ-25 како бисте уштедјели на велико приликом дизајнирања ваше веб странице за мале компаније уКит. Ако заиста имате дугорочне пословне циљеве и желите да уштедите велики, уКит је најповољније решење које икада можете да нађете.

Креирајте пословни сајт помоћу уКит-а

Трошкови израде веб страница: Преглед упоредне табеле

Веб СтудиоФрееланцерЦМС
(ВордПресс)
Веб сајтови:
ВикуКит
Име домена (Годишње)$ 20$ 20$ 20$ 20$ 20
Хостинг (Годишње)150 УСД150 УСД150 УСД100 УСД$ 48
Шаблон веб странице300 УСД50 УСД50 УСД0 УСД0 УСД
Рад са веб сајтом$ 1000550 долара100 УСД0 УСД0 УСД
Укупно$ 1470$ 770$ 320120 УСД$ 68

Суштина

Трошкови добијања веб странице формирају се појединачно у свакој ситуацији и зависе од пуно фактора, а то су уради ДИИ веб локација или наручивање готовог веб локације, врста одабране платформе, трошкови хостинга, назив домене, предлошке, модули / додаци , привремени трошкови, сложеност пројекта итд.

 • Најскупље решење је наручивање веб странице од веб студија. Ова варијанта делује добро за људе који не желе да знају све нијансе процеса веб дизајна, али намеравају да добију веб локацију која ће бити представљена како би постигла своје циљеве и потребе.
 • Исто је и са запошљавањем фрееланцера. Ови стручњаци могу лако да развију различите типове веб локација, али нећете моћи да се носите са његовим одржавањем и даљом промоцијом. То значи да ћете на крају морати да наставите да радите са веб студијом или фрееланцер-ом да бисте могли да ажурирате и управљате својом веб страницом, када је то потребно.
 • Изградња веб странице са ЦМС-ом је ефикасно „уради сам“ решење које можете изабрати да бисте ефикасно обавили посао. Ове системе није баш тешко савладати, али ипак ћете требати посједовати вјештине веб дизајна и искуство да бисте се самостално могли носити са задатком. Не заборавите да ЦМС често подразумева интеграцију додатака и предложака, што није сасвим сигурно за вашу веб локацију. Морате знати са којим се стручњацима треба бавити да бисте били сигурни.

Најједноставнија и најповољнија алтернатива за веб дизајн је употреба веб сајтова. Ови системи обезбеђују максималну једноставност и уопште не захтевају знање програмирања. Они су интуитивне природе и поседују вансеријску функционалност која је потребна за покретање и управљање функционалним личним или пословним веб локацијама.

Трошкови дизајнирања веб странице са градитељем веб страница често су двоструко нижи у поређењу са трошковима на које ћете наићи приликом коришћења других алата за веб изградњу. Оно што је важно, не морате да бринете о хостингу веб локација и називу домена, јер се ове функције често подразумевано дају на основу услова претплате.

Иако је избор градитеља веб страница импресиван ових дана, издвојио сам две услуге, а то су Вик и уКит због њихове приступачности, практичности и сјајне функционалности. Ови системи могу савршено решити типичне задатке за већину корисника без икаквих тешкоћа и додатних трошкова.

Трошак отварања веб странице у овом случају ће се кретати од 36 до 200 долара, у зависности од изабране платформе, плана цена и врсте веб локације. Само покушајте и уживајте у резултату!

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me