Како унајмити професионалног стручњака за Вик

Како унајмити професионалног стручњака за Вик

Израда нове веб странице испочетка без стручне подршке била је прилично изазов пре деценију. Вероватно ће вам требати тим кодера, графичких и веб дизајнера, тестера и осталих стручњака да бисте са мрежом започели солидан пројекат. Процес развоја трајао је недељама и месецима и коштао је богатство.

Конструисач Вик веб локација дизајниран је да олакша ствари. Почетна идеја била је да се помогне новорођенчади без вештине кодирања да израде сопствене веб локације без помоћи уз минималне трошкове. Платформа је на крају прерасла у једну од најпопуларнији и најједноставнији алат за превлачење и испуштање приступачне цене. Иако кориштење софтвера није ракетна знаност, неким корисницима ће ипак требати стручњак како би осигурао будући успјех пројекта као и могућности промоције.

Овог пута ћемо разговарати о томе како одабрати Вик стручњака када ће вам затребати и колико би услуге могле коштати.

Који тип Вик Екперт вам је потребан?

Прво што треба да урадите је да схватите који тип стручњака вам је заправо потребан. О будућим циљевима зависи да ли требате да направите нову веб страницу испочетка, направите неке додатне графичке елементе за већ постојећу веб локацију, подесите СЕО веб локацију или прилагодите неке странице с приступом ХТМЛ / ЦСС-у.

Поделимо све Вик стручњаке у три главне категорије. Наравно, може бити изузетака у зависности од ваших циљева. Барем ћете имати јасно разумевање кога да тражите.

1. Графички дизајнери

Ти стручњаци су углавном специјализовани за израду графичких елемената и слика за своју веб страницу. Они вам могу помоћи око логотипа, рекламних банера итд. Можете запосли их у случају да вам требају прилагођене иконе за истицање неких ваших услуга или функција. Графички дизајнери могу вам помоћи у стварању веб локација и сл.

Имајте на уму да се ти стручњаци никада не баве кодирањем. Штавише, немају довољно програмерских вештина да би прилагодили постојеће странице да би израдили нову веб страницу испочетка за вас. С друге стране, ако водите растући интернетски бизнис или дигиталну трговину, очигледно ће вам требати услуге које пружају графички дизајнери у неком тренутку. Они могу створити за вас запањујући и ексклузивни попуп или контакт образац, осмислити елегантно заглавље које удовољава прилагођеној димензији, побољшати општу употребљивост веб страница са неким тренди дизајнерским елементима.

2. Кодери и програмери

Ти стручњаци би вам могли бити од помоћи кад год морате да надиђете прилагођене Вик шаблоне или желите да развијете ексклузивни виџет који се не може пронаћи у Вик Апп Маркет. У овом случају, требат ће вам стручњаци који знају како радити унутар Вик Цорвид развојна платформа која изгледа као свеобухватно предње окружење.

Цорвид пружа програмерима приступ разним алатима за уређивање извора и уредницима како би модификовали елементе дизајна корисничког сучеља на веб локацији као и задржали флексибилност кода. Програмери ће имати приступ Цорвид-овом АПИ-ју за побољшање маркетинга веб страница и СЕО перформанси, прављење динамичних страница, интегрисање инструмената за промоцију итд..

3. Веб дизајнери

Ти стручњаци комбинују преглед две компетенције. Они су добри кодери, познају програмске језике и имају могућности дизајнирања. Веб дизајнери имају довољно стручности да направе потпуно нови изглед веб локације за вас, као и неке његове елементе, попут обрасца за резервацију или сајт калкулатор. Они знају како да кодирају, мада Вику те вештине нису потребне у већини случајева.

Дизајнери веб страница обично наплаћују више у поређењу са графичким дизајнерима и програмерима. С друге стране, ангажујући их добијате решење „све у једном“ кад год вам треба стручна помоћ. У исто време, купци треба да буду 100% сигурни, кандидат ће се носити са задатком. Другим речима, морате знати где потражити најпрофесионалније и најискусније стручњаке и како проверити њихов ниво стручности.

Чворишта потражити Вик стручњаке

Глобал Веб је пун слободних тржишта и чворишта да потраже Вик стручњака. Провера свих њих дуго ће трајати, док ваш пројекат захтева брзу примену. Овде ћете пронаћи нека од најбољих места која треба потражити Вик стручњак. Оне се могу разликовати у ценама, мада ћете још увек пронаћи ону која испуњава ваш буџет.

Вик Арена

Ако сте изабрали Вик платформу за прављење веб странице и потребна вам је стручна помоћ, Вик Арена требало би да буде прво место које треба потражити стручњака. Представља огроман низ веб дизајнера и програмера специјализованих за градњу Вик веб локација. Доказали су се као стручњаци у кориштењу алата и могу се бавити било којим задатком за вас, од стварања нових веб локација било које врсте до дизајнирања прилагођених шаблона, подешавања функција, интеграције итд..

Стручњаци за Вик Арена

Специјалисти: тржиште се може похвалити са преко 100 посвећених стручњака за веб дизајн широм света. Могу вам помоћи у дизајнирању веба, производњи садржаја, СЕО и маркетингу, подешавању домена и веб локација, изградњи нове веб странице или промени постојеће.

Како то ради: све што требате је да се пријавите на свој Вик налог и одете у Вик Арена. Тада морате навести своје циљеве и врсту услуга које су вам потребне. У наредној фази, ви можете бирати између локалних или глобалних стручњака. Ако завршите, добићете приступ листи вежби Вик-а заједно са њиховим портфељима и ценама. Треба да имате на уму да Вик не регулише ценовну политику. Сваки специјалиста утврђује сопствене тарифе.

Цена услуге: тржиште има једноставну функцију за омогућавање корисницима да изаберу буџет који им је потребан. Трошак креће од 500 УСД и може достићи преко 3000 УСД у зависности од врсте услуге која вам је потребна.

Слободне платформе

Иако не могу сви приуштити да се одлуче за стручњаке Вик Арене узимајући у обзир цену, слободна тржишта и форуми могу бити економичније решење. Можете да посећујете веб странице Упворк и тамо потражите стручњаке за Вик. Главна разлика је у томе што нико никада неће гарантовати ниво стручности.

Надоградња Вик стручњака

Специјалисти: платформе попут Упворк-а уводе стручњаке из различитих области. Овде можете пронаћи веб или графичке дизајнере, кодре, тестере, програмере итд.

Како то ради: Систем има једноставан навигациони систем за сортирање стручњака по категоријама, стопама или другим параметрима. Пронаћи ћете кратки увод о сваком кандидату уз неке везе за портфељ. Можете погледати профил и одлучити да ли вам кандидат одговара. Ако се то догоди, једноставно кликните на „контакт“ дугме и јавите се како бисмо разговарали о детаљима.

Цена услуге: цена зависи од нивоа стручности. Док мање искусни фрееланцери могу наплаћивати од 20 до 45 УСД по сату, наменски гуруи обично коштају између 80 и 150 долара на сат. Штавише, треба имати на уму да нека слободна тржишта наплаћују накнаде за своје услуге.

Агенције за развој веб читавог циклуса

Последњи и вероватно најједноставнији начин је успостављање интернета и тражење Вик-ове специјализоване фирме за развој. Наићи ћете на бројне веб странице и развојне компаније. Сви обећавају одличне услуге иако је цена можда превисока. Главна предност је што угледне компаније нуде Агиле Метходс, што значи да сте увек свесни онога што је учињено почевши од прототипирања до тестирања и примене А \ Б. Другим речима, пратите целокупан процес изградње заједно са програмерима шансу да унесете измене и модификације.

Специјалисти: агенција са пуним циклусом значи скуп стручњака, почев од дизајнера и кодеричара до програмера, маркетинга, тестера, личних менаџера, итд. Радиће се за компликоване пројекте када вам је потребна огромна веб локација за растуће пословање са мноштвом предности и могућности имплементирати.

Цена услуге: запошљавање професионалних програмера је изазов за новчаник. По правилу нуде пакетне услуге које коштају негде између 2000 и 5000 долара, зависно од сложености пројекта. Добра вест је да цена обично укључује уклањање погрешака, одржавање и подршку након размештања.

Савети за проверу нивоа стручности

Вик је један од најмоћнијих и још увек једноставан за коришћење веб сајтови. Међутим, можда ће вам требати стручна помоћ у неком тренутку века веб странице и еволуције. Иако је платформа дизајнирана углавном за новорођенче и почетнике, можда ће им бити тешко одредити ниво стручности одређеног кандидата. Морате размотрити неколико виталних аспеката, од фер вредности до портфеља, искуства, креативности итд.

1. Ексклузивност и креативност

Одлучити се за веб дизајнера само због дугогодишњег искуства тешко да је добра идеја. Морате бити 100% сигурни, да ли је у стању успоставити естетски и иновативан приступ свакодневним задацима. Вјештак треба имати природни дар када је у питању састављање облика, боја и кода. Портфељ не говори увек тачно о кандидату. Слободно научите следеће:

 • Године искуства.
 • Образовање и универзитет.
 • Претходни пројекти агенција.
 • Извори инспирације.
 • Приступи приликом испуњавања задатка.
 • Искуство у раду са Вик-ом.

2. Дигитална компетенција

Времена Пхотосхопа готово су прошла, док се нови трендовски и напредни софтвер појављује на вебу. Што више алата веб дизајнер може боље да користи за своју веб страницу. Познавање софтвера могао би бити кључни фактор. Не устручавајте се да поставите питања о:

 • Програми и софтвер који кандидат користи.
 • Број успешно завршених Вик пројеката.

3. Ниво продуктивности

Сваки корисник тражи особу која је у стању да испуни рокове и изврши пристојан ниво поузданости. Ефикасност је питање које сви тражимо. Савршени стручњак за Вик требало би да буде у могућности да:

 • Бавите се неколико пројеката одједном.
 • Пратите време и придржавајте се рокова.
 • Обезбедите довољно средстава да клијенти остану у контакту.

У неким случајевима можете преговарати и о условима маркетинга и закона како бисте избегли кршење ауторских права у случају да је ваша веб локација заиста јединствена и запањујућа.

Доња граница

Стручњаци за Вик могли би вам помоћи да направите нову веб локацију од нуле као и ажурирање већ постојећих страница, стварање нових елемената итд. Морате бити 100% сигурни да вам је та помоћ заправо потребна. Ако је то случај, постоји неколико једноставних начина да пронађете доброг стручњака за свој буџет.

Пут до проналаска стручњака за Вик могао би бити застрашујући уколико не користите неке доказане изворе као што је Вик Арена. Резултат рада стручњака у потпуности ће зависити од њихове квалификације. Одлучити се за слободне центре могло би бити јефтиније решење. С друге стране, нико неће гарантовати довољно ниво стручности. Ангажовање агенција за развој веб читавог циклуса добро је за оне са неограниченим буџетима. Међутим, у овом случају требали бисте бити спремни платити за свако додатно ажурирање или модификацију. Поред тога, чак и мале измене могу потрајати много времена.

Вик Арена изгледа као боља опција међу свим доступним варијантама, јер су сви стручњаци искусни у раду са платформом и способни да извршавају различите задатке, од класичне израде веб страница до напредних решења за прилагођавање.

Унајмите Вик Екперт

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me